[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Fórum » Test category » Test forum » Kritikák
Kritikák
ZsmbiDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 14:19 | Üzenet # 1
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Kitüntetések: 0
Hírnév: 7
Állapot: Offline
Ide írhattok Kritikákat az igazi WWE-s adásokról,heti 3-at írhattok

Raw és Smackdown kritika:Max.500 pénz 500 pont

Main Event,Superstars,Total Divas kritika:Max:300 pénz,300 pont

PPV kritika:Max:1500 pénz,1000 pont

Max egy hétre visszamenőleg írhatsz kritikát.

Várom ide smile
 
altecDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 14:31 | Üzenet # 2
egy senki
Csoport: Adminok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 0
Állapot: Offline
Na akor az én PPV kritikám Summerslam-röl lesz. Öszeségében jovolt az egész, egyedül csak a Kane-es meccs nemtetszett mert szerintem értelmetlen volt. Nagyábol minden kiszámithato volt egyedül Wan Dam meccsénél lepett meg Mark és Show. De öszeségében 10 böl nálam kap 7
- pontot.
 
laladDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 14:46 | Üzenet # 3
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Állapot: Offline
@Ambrose vs RVD:elegem van eből a csicska rühes shield-ből,remélem a raw-on lesz egy Big Show&Mark Henry egy tt meccs az övekért és egy RVD vs békafej visszavágó,és lehetőleg RVD-ék nyernek smile
Kane vs csöves(ék)
ez egy kritikán aluli  meccs volt  
Cody vs Sandow:hát közepes,meplepő,hogy Cody nyert,kár,hogy nem a táska volt a tét 
Christian vs mexikói f@sz:mért pusholják agyon ezt a hülye b@rmot??Szegény Christian-al egyfolytába kicsesznek,ez a Rio  meg már a Royal Rumble óta a WHC öv körül van 
Natalya vs Szexi Bella xD:meglepő volt azthittem,hogy Bella    nyer,de nem xDD
Punk vs harcikutya:a faszomat már elegem van ebből a rízsfelfújtból,remélem lesz visszavágó a N.O.C-on és ott Punk nyer 
Ziggy,Kaitlyn vs Big e betű XD,Aj:hát nem volt vlmi jó meccs,legalább Ziggler-ék nyertek 
the champ is here vs the beard is here:jeahh kecske bajnok lett  erre bejön erre bead HHH egy pedigree-t   és jön a kigyó és beváltja a tayót  sad

 
allah1997Dátum: Csütörtök, 2013-08-22, 14:56 | Üzenet # 4
Admin
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 10
Kitüntetések: 0
Hírnév: 1
Állapot: Offline
az én kritikám a Summerslamről:

elsőként a Kick of-ról: RVD vs Dean Ambrose: szerintem elég izgalmas meccs lehetett volna belőle ha nem avatkozik közbe a pajzs, de visszamenőleg Rvd mostanában a gyengébbek árnyékában volt egészen a raw battle royal-ig amit megnyert én érzésem szerint Rvd simán nyerte volna az övet ha nincs a beavatkozás de azért az egy jó pozitivum hogy big show mark henry és rvd nagyon jó barátságot ápolnak egymással. végezetül még egy mondat hogy szerintem a pajzs napjai mint bajnokok meg van számlálva
Natalya vs Brie Bella: szerintem ez a meccs egy átlagos meccs volt bár azért láthattunk jó mozdulatokat is és az meglepett hogy Brie ilyen durva lett de szerintem egész egyértelmű volt hogy nyert Natalya.
Cody Rhodes vs Damien Sandow: amilyen jó barátok voltak olyan nagy ellenségek lettek nagyon jó kis story alakult ki közöttük bár én azt hittem hogy a money in the bank táska lesz a tét de Cody elég bravúros kis győzelmet aratott kíváncsian várom ennek a történetnek a folytatását.
Dolph Ziggler és Kaitlyn vs Big E Langston és AJ: jó kis meccs volt bár én azt hittem hogy a dilis AJ csapat fog nyerni de nagyon örülök a Show of győzelmének és annak is hogy face karakter lett szerintem jó kis párost alkotnak Kaitlynnel és lehet hogy egy újabb románc lesz kibontakozóban.
Kane vs Bryan Wyatt: ennek a meccsnek semmi értelme nem volt mert alig kezdődött el a meccs és már hárman támadják meg! és amugy én ugy érzem hogy Kane már nem a régi és szerintem már nem is lesz az de reménykedek benne hogy lesz valami változás Kane karakterében.
Alberto del rio vs Christian: én már az elején tudtam hogy egyértelmű végeredmény lesz hogy Alberto nyer de azért Christian az utóbbi hetekben nagyon jó kis győzelmi szériát aratott és ezt én értékelem volt egy pár jó mozdulata de ez nem volt elég hogy újra bajnok legyen de majd legközelebb sikerül neki szerintem.
Cm Punk vs Brock Lesnar: mióta Punk visszatért csak Heyman játszott Punk agyával és csak szivatta őt és ez az egész a Money in the bank-en nyilvánult ki szerintem punk megérdemel minden tiszteletemet mert nagyon jól küzdött de kevés volt az ereje a fenevadéhoz képest de szerintem ennek a történetnek még közel sincs vége!
John Cena vs Daniel Bryan: ez az a meccs ami beirhatja magát a történelem közé hiszen itt minden volt aminek lennie kellett egyébként szerintem is megérdemelte az övet Bryan de meglepett Triple H mozzanata mert ez nem rá vall és az is bebizonyosodik hogy orton napról napra egyre nagyobb heel lesz én nagyon kíváncsi vagyok mik fognak ezután történni mert ennek a történetnek még nincsen vége közel se!
Remélem tetszett mert sokat dolgoztam vele smile
 
randyDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 15:04 | Üzenet # 5
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
ide most nem kritikát irok ha nem  dicséretet minden meccs jo volt látványos ja de igen elegem van a shieldből kiváéve ambrose ő benne csalodtam de még mindig jo pankrátor
 
altecDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 15:05 | Üzenet # 6
egy senki
Csoport: Adminok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 0
Állapot: Offline
ez még rövidebb mint az enyém biggrin de arra is aztmonda hogy rövid
 
randyDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 15:11 | Üzenet # 7
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
de én csak ennyit mondog tudnák sokat irni de én csak ennyiben nem értek eggyet randy gyözőtt ez nekem elég
 
altecDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 16:39 | Üzenet # 8
egy senki
Csoport: Adminok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 0
Állapot: Offline
na jo én inkább nemirok kritikát. smile
 
altecDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 16:58 | Üzenet # 9
egy senki
Csoport: Adminok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 0
Állapot: Offline
mert a tied nyomába se érne, meg neincs kedvem enyit irni xDD
 
altecDátum: Csütörtök, 2013-08-22, 21:47 | Üzenet # 10
egy senki
Csoport: Adminok
Üzenetek: 49
Kitüntetések: 0
Állapot: Offline
akor irok eggyet biggrin
az én kritikám szintén a Summertslam röl lesz.
RVD vs Ambrose: nekem a meccs nagyon tetszett a végén amikor megszolalt a Shield zénélye már tudni lehetett hogy RVD nem lesz bajnok.
De amikor megszolalt Hanry utánna Show zéneje egy kicsit még biztam benne hogy hátha, de azért kiszámithato volt ez a meccs.
Bray Wyatt vs Kane: ebben a meccsben az nem tetszett hogy Bray segitöi beleszoltak a meccsbe pedig ha nem tették volna akor szerintem érdekes meccs is lehettet volna fügetlenül atol hogy ki nyer. de igy nekem ez szintén sablonos és kiszámithato volt.
Cody Rhodes vs Damien Sandow: ennek a meccsnek nagyon ürültem fölleg hogy Cody nyert, és remélem hogy az ujj WHC bajnok lesz mert nagyon tehetséges a ringben. Valahogy sandow-t nem tudtam volna elképzelni egy ijen rangu övvel. ez a meccs nálam 10 böl 9- pontot ért el.
Christian vs Del Rio : ez az egyetlen meccs amit szinte undoral néztem végig mert tudni lehettet hogy ugyis megint Alberto fog nyerni. PEdig szerintem Christian sokal jobb lett volna még ha csak az NOC ig is lett volna bajnok mert ott viszaszerzi Rio. Ez a meccs szintén sablonos volt.
Brie Bella vs Natalya: ehez a meccshez nincs sok hozáfüzni valom. nekem tetszet jora sikerült és izgalmas is volt. 10 böl 7-pont.
Brock Lesnar vs Cm Punk: Ez a meccs tetszet nekem a legjobban és reméltem hogy punk végre nyerni tud, de ezt egyböl tudni lehetett hogy aanem fog nyerni mert Heyman folyamatosan belestolt a meccsbe. Amikor Punk adott egy GTS-t neki hirtelen reménykedtem hogy hátha mégis megtud lepni Vince Mcmahon de mégse. -.- ez a meccs is részben izgalmas volt és nem volt vészesen sablonos szoval ez is jora sikerült. 
Ziggy and Kaitlyn vs Big E and Aj : Nagyon örültem amikor Zigglerék nyertek mert végre vége lesz ennek a feudnak (xDD). és igy Ziggler ismétt célbaveheti a WHC övet remélem sikerrel, és igy lesz egy Cody vs Ziggler meccs ami még izgalmas is lehet :).
Bryan vs Cena: ez a meccs nagyon kiszámithato volt Cena sérülése miat. Én anak rültem volna ha Cena nyer és Orton töle veszi el az övet mert gyülölöm Cenát smile és Bryan csak az NOC-n kapcsolodott volna bele ebbe az egészbe. de igyis jovolt 10 böl 8 pontot kap
 
viperaDátum: Péntek, 2013-08-23, 20:06 | Üzenet # 11
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 27
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Summerslam:
RVDvsAmbrose:A meccs nagyon kiszámitható volt én szinte biztos voltam benne h DQval végződik (mint a Shield meccseinek nagy része kiéve ha együtt van az egész csapat egy meccsbe) örülök h show visszatért bár a Mark face turnnek nem örülök. Ez a meccs még azért is kiszámitható volt mivel RVD csak részidős szerződéssel rendelkezik.
KanevsBray Wyatt:A meccs végerdménye igazán bántott mert ennek a meccsnek az is előnye h nem tudnak igazán beleavatkozni de mostmár egyre jobban dűhít h Kane mennyire visszaesett.
Cody RhodesvsDamien Sandow:Ennek a meccsnek én számitootam az eredményére és örülök is a story nagyon jól fel volt építve és izgalmas meccs volt.
NatalyavsBrie Bella:A meccs kimenetele kétséges volt a story nagyon gyenge nem tudom ennek a meccsnek mi értelme volt.
Brock LesnarvsCM Punk:A meccs nagyon jó volt de sajnos számitani lehetett a végeredményre még Punk szabálytalan húzásai sem voltak elegek h megszerezze a győzelmet.
Ziggler és KaitlynvsBig E és AJ:A meccs jó volt a papírforma döntött hogy Zigglerék győztek.
Jhon CenavsDaniel Bryan:A mecssen számítani lehett a jó színvonalra és arrais h Danielt kihasználják arra h Ortonhoz kerüljön az öv.De ezen a meccsen a WWE-nek sikerült meglepnie azzal amit HHH csinált.
Egy kis idő múlva csinálok egy Raw összefoglalót is.

Hozzáadva (2013-08-23, 9:06 PM)
---------------------------------------------
Raw

Jhon Cena és Bryan kőtekedése nem volt túl jó hisz HHH szerintem jót tett a wwe univezumnak azzal h Ortonnak adták az övet.
Cody Rhodes vs Damien Sandow:Örülök ennek a meccsnek hiszen ez azt jelenti hogy a Cody-Sandow storynak nem lett vége és mivel Cody itt is nyert szerintem ha Sandow a táskáját beváltaná Cody megakadályozná.
Heyman hülyesége h Punkot támogatná tovább is úgyis csak mese.
Cameron és Naomi vs Aj és Layla:A dívák meccse általános volt de sztem Aj Layla győzelemre lehetett számítani de a táncosok nyertek.
Dolph Ziggler vs The Shield(handicap match):Nem tudom ennek a meccsnek mi értelme volt biztosra lehetett tudni h Dolph kikap és ez így lett.
Sin Cara vs ADR:A meccset nem tudom minek irták ki hiszen Cara nem 100%-os ezért igy a meccset megszakitották mert ápolni kelett egy ugrás után.
Ez után örültem h meg jelent Rodrigez és nagyon meglepődtem h mostantól RVD ringmestere lesz.Del Rio miután RVD majdnem teljesen elintézte de elment.
Az h Show és Henry megküzd a TT övekért meglepett vártam a választ erre jön Maddox és azt mondja hogy Show is megküzd a Shielddel.
Prime Time Players vs Real Americans:Meglepetést okozott h Colter csapata vesztett.
Big Show vs The Shield(handicap match):Show kikapott ezt sajnálom de számitani lehetett erre.
Örülök h Punkot nem irták be megégyszer Heyman mellé h átverje és annak is örülök h Punk elverte Curtist.
R-Truth vs Bray Wyatt:Sajnálom R-truth h így lesüllyedt mindenkitől kikap.
Wade Barett vs The Miz:Nem értem Fandango minek avatkozott a meccsbe.
Tetszett a végén a beszélgetés egy kicsit sajnáltam Bryan mivel elég sokat kapott.De nagyon örülnék ha ez a heel Orton a Shield élére állna és eggyütt elintéznék az egész WWE univerzumot.

 
randyDátum: Péntek, 2013-08-23, 22:14 | Üzenet # 12
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 9
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
mindenki azt akarta hogy legyen bajnok váltás másjhol olvasom hogy a vipere nyerjem megm indnem ost meg lehordjam indneki jo lett volna bryan bajnoknak de gondoljatok bele melyik a jobb ha cena marad bajnok vagy az hogy uj bajnok lesz

Hozzáadva (2013-08-23, 11:14 PM)
---------------------------------------------
kivétel pár ember attol bocs

 
KondorDátum: Szombat, 2013-08-24, 11:30 | Üzenet # 13
Őrmester
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 20
Kitüntetések: 0
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Summerslam és nem változtatok rajta mert ez van:Kick off: RVD vs  Ambrose: Én még mindig nem értek azzal egyet, hogy a
Sheild tagjai öveket kaptak. Az oké, hogy jobban dominálnak meg minden,
de ezzel a csapat a végéhez közeledik, bár vannak támadásai, de nekem
hiányzik az amikor keményen beletiporják az embereket a földbe, mint
Rybacket stb. Ez már nem olyan. Am a meccs nem rossz, ésn nagyon örülnék
neki, ha RVD hosszabítana, nagyon jó formában van, akár mégy egyszer
fel is érhetne a csúcsra. Nah az Inferno meccs: Borzalmas, a Summerslam
megszégyenítve, Kane megyszégyenítve, ennyit a WWE-ről és a PG-ről. A
tűz csak a látványnak van ott???? OMG és elvileg Triple H nagyon bírja
Wyattet, mit mutatott???? EMBER úgy volt az a meccs sz*r ahogy az elő
van írva. Arra számítottam, hogy végre valami jó hazai pályálya lesz
Kanenek, erre Pinnelik egy INFERNO meccsen??? Szóval már a tűz is tiltva
van???? FUCK PG!!!!
Sandow Rodhes: Mehetett volna a táskáért, bár ezzel sem értek egyet, hogy mért Sandow kapta meg???? Na de mind1
érdekes meccs volt, kicsit eröltetik ezt a párbajt, de jobban eröltetik
szegény Rodhesra a face karakter. Nézzük már meg csak a bejövetelét,
totál heelesen jött be, azok a mozdulatok meg minden. Na de mind1,
hiszen Heel vs Heel a drága "kreatívok rémálma". A meccs nemrossz,
kiszáíthatatlan volt. Christian vs Del Rio: Őszintén én visszanéztem a
Summerslamet és ezt a meccset csak tekergettem, unalmas, semmirevaló és
leginkább sajnálatos, hogy Christiant így megverik. Érdemelne egy WHC
övet, DE így, hogy csak úgy dobálják be az embereket random a WHC övért,
ez borzalmas. Del Rio me csak örülhet, mert nincs egy normális feudja,
csak az a lényeg, hogy ő legyen a WHC bajnok. Hajj gyerekek, a meccsről
ne is beszéljünk. Natalya vs Brie Bella: nem vagyok nagy díva meccsnéző
én inkább a dívákat nézem, és ez a meccs se volt valami nagy. Átlagos
meccs, persze számítottam beavatkozásokra és amire mégjobban számítottam
a töltelék után hírtelen egy Sharpshooter és vége. Értelmetlen. Lesnar
vs Punk: Nem rossz meccs, bár kicsit számítottam a végére. A feud nem
valami nagyon bevezetett, de volt egy kis hosszúsága és bár arról szólt,
hogy Brock elveri mindig Punkot, talán a Summerslam eddigi legjobb
meccse, bár az RVD vs Ambrose meccs is jó volt. Kaityln és Dolph Ziggler
vs Big E Langston és Aj: Nem rossz meccs, de nem is az a nagy. Ez a
párbaj felesleges inkább Zigglert tennék a WHC övért. Ennyit tudok erről
és a főmeccs Cena vs Bryan: Nem rossz meccs, bár azért láthattunk már
jobbat, én örülök és sajnálok is néhány dolgot. Bryan nyert, hát ja
megérdemelte volna, de az a Pedigree. Érthetetlen, HHH heel? vicc, arra
meg viszont már számítottam, hogy jön Orton, bár én arra tippeltem, hogy
Orton nem váltja be a táskát csak a SS utáni RAWon, de így adott volt
az öv. De már megin MCMAHONÉK??????? Ember lehetne egy olyat csinálniuk,
mint Hogannek volt a Music micsodás csatornán, hogy minden egyes nap
ott a kamera a veszekedések és a kibékülések minden benne van.
BORZALMAS!! Igazából a Summerslam tele volt töltelékkel kb 2-3 meccs
volt elfogadható. Ez lenne az én Kritikám
 
RicsiDátum: Vasárnap, 2013-08-25, 15:27 | Üzenet # 14
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 4
Kitüntetések: 0
Hírnév: 1
Állapot: Offline
Summerslam kritika

Kick off

RVD vs Dean Ambrose United States championship

Nem volt semmi értelme ennek a meccsnek mindenki tudta hogy DQ-val lesz
vége.Ez már unalmas szerintem.Mindig ugyanaz Dean bajban van jön a
Shield.Nem tudnak neki értelmes mecset csinálni.
Meg a meccs közben a ring mellet ott a Shield és Big show Henry páros és farkas szemet
néznek egymással.Még jó is lehetett volna ha legalább pinel nyer Ambrose
és ebből lehetett volna egy tag team meccs ami az övért ment volna de
ezt a lehetőséget nem használták ki és ez egy hiba volt nem volt tag
team meccs csak ott voltak aztán leléptek.Egyébként maga a meccs az jó
volt persze próbálták elhitetni hogy egyszer csak  a semmiből RVD rögtön
nyer egy övet de ez nem sikerült.

Kane vs Bray Wyatt
Inferno meccs

Először úgy gondoltam hogy ez egy extrém meccs lesz hiszen egy Inferno és ritka
meccs.De ez nem így sült el.Az a lámpa is amivel bevonulnak egy elemes
ez gáz úgy tesz mintha elfujná és csak lekapcsolja.Nem volt semmi extrém
csak ott harcoltak a tűz meg csak úgy volt hogy színesebb legyen a
meccs.Szerintem unalmas volt.Végig Kane dominált és Wyatt csak egy
rongybaba volt.A meccs felében meg azt nézhettük ahogy az a kető még
beszélni sem tudó észkombájn beakar jutni a ringbe.A végén letakarták a
tüzet és úgy másztak be.A nyertes pedig Wyatt és hogy?Pinnel.Ez volt a
legrosszabb inferno meccs.Az lenne a lényeg hogy valaki églyen és nem az
hogy pinn.Ezen kivül nem is birom a Wyatt Famylit olyanak mint a shield
csak vidéki kiadásban.

Hozzáadva (2013-08-25, 4:27 PM)
---------------------------------------------
Cody Rhodes vs Damien Sandow

Ez a meccs jó volt.Örültem a face Cody győzelmének a meccs is jó volt.De
Sandowhoz nem illik a MITB táska.Kifejezetten tetszett ez a meccs.

Albero Del Rio vs Christian World Heavyveight championship

Ezt a meccset nem vártam annyira mivel egyértelmü volt hogy Del Rio
nyer.Nem értem hogy miért kell enyire pusholni azt az idiótát.Amikor
Christian sokkal többet érdemelne ennél.Del Rio már fél éve csak a WCH
körül kering.Valaki tehetségesebb is lehetne bajnok mert sok jobb
pankrátor van Del Rionál.Christiant agyon gyalázzák ezzel.Christian
kapsz egy öv meccset de nehogy megnyerd.A mostani kreatívok sem
normálisak.De a meccs jó volt élvezhető.

Brie Bella vs Natalya

Ez a meccs ahoz képest hogy díva nem volt rossz meccs a végén Natalya a
sharoshooterrel nyert de erre senki sem számított(mindenki tudta hogy
ezzel nyer).Azt hiányoltam hogy nem cseréltek helyet a Bellák.De ahhoz
képest jó meccs volt.

Cm Punk vs Brock Lesnar
Best vs The Best

Ez a meccs jónak ígérkezett mert az adás köben megváltoztatták No
Disqualitionra.Amikor bejelentették a meccset ezt hiányoltam is hiszen
Brock ezekről híres de aztán mégis az lett.A meccsben sok extrém
momentum volt.Mint amikor Cm Punk Mike Tyson stílusban megharapta Lesnar
fülét.Volt Lesnar híres Kimurája amiből Punk kiszabadult.Lesnar széket
is hozott amire Punk a felső kötéröl bele taknyolt.Amkior Punk
elveszetnek hitte a dolgot elövette titkos mozdulatát a t*ökön
csapást.Azis érdekes volt amikor Lesnar felvette az f-5be de Punk
megfogta Heyman nyakkendőjét és azt ráncigálta de ebböl előhuzot egy
GTS-t.De a végén egyy F-5 a székre és Pinnek nyert Brock Lesnar Lesnar
és rozmár a lámpán éedeznek eközben Punk ugyanezt csinálja 20 méterrekl
arréb.A meccs végén Punk emelt fővel hagyta el az arénát.

Kaitlyan és Dolph Ziggler vs Aj Le és Big E Langston Mixed Tag Team meccs

Ez ameccs is tetszett jó mixed tag team volt.A díva csatában ugyan AJ
dominált de a férfiakéban Dolph.Ennek meg is lett az eredménye a végén
bent a két pasi kint a dívák Kaitlyn ad egy Speart Ajnek a ringben pedig
Doplh egy Zig Zagot Langstonnak.Ezzel a facek nyertek.

John Cena vs Daniel Bryan WWE championship

Ez a meccs is Jónak ígérkezett mivel Daniel Bryan is szerepelt benne akit a
rajngók láthatóan jobban kedvelték mint Cenát.A másik jó dolog az a
vendég bíró Triple H.Nagy valószínüséggel mindenki tudta hogy Bryan fog
nyerni mivel nagy pusht adnak neki és Cenának is pihenőre kellet
mennie.A meccs bövelkedett szép mozdulatokban és fordításokban.Mindenki
megelégedésére Bryan szép mozdulatokat vetett be és Cena is a jobb
formáját hozta habár látszott hogy a könyöke nem épp a legjobb álapotban
van.Bryan  bevetette a submission fogásait de Cena is használta az
STF-et.A végén Bryan bevitte a Runnung Knee és ezzel megnyerte az első
WWE bajnoki címét.Mindenki örült Bryan győzelmének Triple H mosolyogva
emelte fel az új bajnok kezét Cena pedig kezet rázott vele és elfogadta
hogy elvesztette a címet.De ezzel még nem volt vége mert az ünneplés
közepette megszólalt Randy Orton zenéje.Bejött és oda sétált a ringhez
és felemte a táskát hogy mutassa Bryan nincs biztonságban.Ezekután Randy
kiffelé sétált de megfordult és Triple H elárulta Bryant adodtt neki
egy Pedigreet Orton szépen nyugodtan beváltotta táskát és így
tizedszerre is megszerezte a címet és kezdetét vette a dupla heel
turn.Ezek után Bryan dühösen áll a rigben és azt kiabálja :NO!NO!NO!

Ezzel zárul a Summerslam jó meccsek voltak egyedül a az RVD vs Dean Ambrose
és a Bray Wyatt vs Kane meccs nem tetszet de ezeken kivül nagyon jó volt
és a társaság is akikkel néztem.

Nálam ez a PPV 10ből 8 pontot ért el.

Ennyi lett volna az én Summerslam kritikám remélem tetszett.

 
laladDátum: Csütörtök, 2013-08-29, 11:17 | Üzenet # 15
Közlegény
Csoport: Felhasználók
Üzenetek: 7
Kitüntetések: 0
Hírnév: 2
Állapot: Offline
@én egy smackdown kritikát írok!
 
Dolph Ziggler vs Big.E betű:jó mecccs volt,csak egy kicsit vicces volt,amikor AJ megütötte Ziggler-t az úgycsinált mint ha agyrázkódást kapott volna   kiszámítható volt Dolph győzelme,szerintem ennek a Ziggler vs Big e&AJ feudnak vége.
 
meleg gyerek vs Cesaro:hát most szerintem pusht kapott ez a Darrenke,egy közepes meccs volt,azthittem Antonio nyer!  
 
favágó vs Cody Rhodes:egyértelmű volt,hogy a favágó nyer remélem elveszti az IC övet állítólag Punk ellen fogja elveszíteni a N.O.C-on!Nemtudom miért pusholják ezt a rozmár guy-t?  
 
Show&Henry vs 3MB:Henry-ék hozták a formájukat,a 3MB-is biggrin kiszámítható volt Show-ék győzelme,a NOC-on biztos TT bajnokok lesznek!Amúgy nem volt rossz!
 
D.Bryan vs Barrett:na ez nagyon tetszett izgalamas volt több mint 10 percig tartott,nagyon jó pankrátor ez a Bryan,de Wade se rossz.Kiszámítható volt a Bryan győzelem,de minek kellet oda a kigyó???????? wacko remélem Bryan visszaszerzi az övet a NOC-on,de kis esélye van,azért reménykedek! sad
 
Összeségébe nem volt rossz adás egy 10/7 smile
 
Fórum » Test category » Test forum » Kritikák
  • Oldal 1 / 2
  • 1
  • 2
  • »
Keresés:

Szabályzat
Mini-chat
+Mini-chat
0