Adás Edge-el

edge-3

Üdvözlök mindenkit ez itt a péntek esti Smackdown ami ma garantált szórakozást fog okozni hisz túl vagyunk a MITB gálán ami hatalmasra sikeredett.
Az adás két kommentátora JBL és Michael Cole üdvözöl minket:

main image

JBL: Üdvözlünk mindenkit a világ legrégebb óta üzemelt pankrációs adásán a Smackdown-non!
Cole: A ma este elég érdekesnek bizonyul hisz itt lesz velünk nemsokára az új MR. MITB Edge is!
JBL: Én már alig várom hogy a Rated R Superstar hogy fog reagálni a múlt heti történésekre!
Cole: Hát JBL nem kell sokat várnod mert már jön is:

Az adás elején kijön a Smackdown GM-je Stephanie McMahon akit nem fogadnak jól, majd mikor a ringbe ért kér egy mikrofont és beszél:

RAW_1045_Photo_001

SM: Üdvözlök mindenkit a péntek esti Smackdown-non! A mai adásra terveztemegy kis különlegességet mint ahogy azt tudjátok Edge hamarosan itt lesz, de a főeseményen Bray Wyatt itt lesz és beszélni fog hozzátok. Egyébként az a meglepetésem számotokra hogy nem csak egy MR. MITB lesz most itt, hanem mind a három MITB győztes itt fog állni a ringben! Köszöntsék nagy szeretettel a Raw MITB győztest The Animal-t Batistat!

Közönség erősen fújolni kezd Batista pedig ünnepelteti magát majd megragad egy mikrofont és beszél:

Dangerous Batista

DB: Először is nagy köszönöm Stephanie hogy meghívtál a Smackdown-ba és nem győzőm hangsúlyoztatni hogy te vagy a legjobb GM és a legjobb munkát végzed. Ami pedig titeket illett tiltakozhattok akkor is én vagyok a legjobb és én leszek a következő WWE Bajnok! De azzal nem tudok egyet érteni hogy Steph meghívtad a másik két győztest akik nagy mázlival tudták megnyerni a táskát, én vagyok a legjobb!
SM: Huu Dave! Nagyon örülök hogy itt vagy! Nagy tapsot Mr. MITB Dave Batis.....

De nem tudja befejezni a mondanivalóját mert jön az ES Mr. MITB Cm Punk, akit a közönség tombolva fogad, Punk pedig kihasználja a rajongók szeretetét majd mikrofont fog és beszél:


CP: Tudjátok ti mire hasonlítottok? Mint Hókuszpók és társa az a macska aki most nem jut eszembe, de térjünk a lényegre te Stephanie nem vagy más mint egy hataloméhes csitri aki apuci kis pici lányát játsza hogy megkapja amit akar! Te pedig Batészta! -HÁHÁ ez jó. Nevezheted magad a legjobbnak de nem vagy más mint egy pióca aki alig várja hogy kinyalhassa a vezetőség s****t! Velem ellentétben mert én vagyok a világ legjobbja és nekem nem kell nyaliznom egy lehetőségért mert én kiérdemlem. Ja és csak hozzáteszem hogy én vagyok a legjobb Mr. MITB és te szerezted meg mázliból a táskát!
SM: Hogy merészelsz így beszélni? HMM?
CM: Miért én is úgy fogok járni mint Jerico? Kirúgsz? Ha kirúgsz akkor ők is jönnek velem!
DB: Punk! A végén ki fog derülni hogy kettőnk közt ki nevet majd a végén!

Majd eztuán megszólal a Rated R Superstar zenéje és a közönség egyszerűen nem bírják ki és ordítani kezdenek örömükben Edge pedig extázisba esik majd mikor a ringhez ért egy mikrofont kér és ő is beszél:

edge-2

Edge: Ebben az egészben az a vicc hogy először engem promótál Stephanie majd agyba főbe kezd nyalizni Bateistának, de Punk, Batista el kell benneteket tántorítanom nem ti vagytok a legjobb Mr. MITB hanem én! Mert a király visszatért a kastélyba és visszaveszi ami az övé!

SM: Üdvözöllek Edge! Gratulá.......
Edge: Te nekem ne gratulálj hanem a pofád lapos!
DB: Hééé!! Odafigyelj hogy beszélsz a főnököddel!
CM: Mert különben mi lesz Hókuszpók? 
DB: Majd most meglátod........
SM: Álljon le mindenki!!!! Ti most azon veszekedtek hogy ki a legjobb Mr. MITB, akkor ezt meg is fogjuk tudni! De nem ma este hanem három hét múlva a Battleround-on ahol a Raw Mr. MITB, az ES Mr. MITB és az SD Mr. MITB kiállnak egymás ellen egy Triple Thereat meccsen!! És most ha már így meccsre készen álltok akkor mind a hárman kaptok egy-egy meccset, Punk a te ellenfeled ma Dean Ambrose és Brock Lesnar lesz egy Triple Thereat Elimination meccsen! Edge a te ellenfeled pedig az US Bajnok Christian lesz és ez lesz a főesemény! És végül Dave a te ellenfeled nem más mint a világ legnagyobb sportolója a Big Show! És Dave a te meccsed most kezdődik!

Batista vs Big Show No Dq meccs

Először érkezik az óriás aki azt mondta, hogy ő majd megállítja Batista pusztítását, és ő lesz az az ember aki bebizonyítja, hogy hiába ő Mr. Raw MITB, ő erősebb nála. Ezután megérkezik Mr. Raw MITB, Batista és kezdődik a meccs. Big Show azonnal nekiront Batista-nak és az óriás könnyedén le is dönti ellenfelét. Show-nak talán igaza volt, és ő képes lesz megállítani Batista-t. Show párszor még így ledönti Batista-t, majd egy olyan pofont ad neki amitől összeesik az Animal. Show máris véget vetne a meccsnek, így jelzi a W.M.D.-t, ezt be is adná Batista-nak, ám mikor beadná Batista kitér és egy hatalmas Spinebuster-rel földhöz vágja Big Show-t! Batista ezután fejbe rúgja az épp felálló óriást, aki ettől elájul. The Animal bedobál a ringbe kb. 10 acélszéket, az egyikkel pedig nagyon elveri Big Show-t. Ezután a többit egymásmellé felállítja 2 sorban, és mutatja Show-nak, hogy keljen fel. Mikor Show felkel kap Batista-tól a székekre egy hatalmas Batista Bomb-ot, amelyek ettől széttörnek!!! A közönség ledöbben, Batista pedig mosolyog, majd ráfekszik az Óriásra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, Mr. Raw Money in the Bank: Batista

Batista pissed
MC: Batista híres brutalitása!
JBL: Hát igen, de az adásnak még közel sincs vége.
MC: Az biztos, ugyanis most jön a WHC bajnok The Miz!

Alig, hogy ezt kimondja Michael Cole megszólal a Nehézsúlyú világbajnok, The Miz bevonuló zenéje. A WHC bajnok a ringbe megy, csapata a Best Team kíséretében és kér egy mikrofont.

WWE The Miz Returns to Money in the Bank by JoyMcD
- Hétfőn, John Cena csak próbálta magáról lemosni a szégyent. A szégyent, amiért a szülővárosában vertem szét, ő pedig ezzel csalódást okozott mindenkinek! Elfogadom a kihívását! Azt mondta ez az ő útja. Hát, lehet. De az útja egyenesen egy árokba vezet. Ugyanis miután Július 13-án Washington füle hallatára kimondja, hogy „I Quit!” az egyik árokba fog beleájulni hazafele, mert úgy megverem! - Mondja Miz
Miz még folytatná mondani valóját, ám megszólal John Cena zenéje! Cena a bejáratnál meg áll, talán fél oda menni a ringbe a Best Team miatt. John-nál azonban van egy mikrofon és beszélni kezd.

 gohn cena 2014 images
- Szóval úgy megversz? Ne mondj elhamarkodott ígéreteket Miz! Lehet, hogy vasárnap győztél, de a Battleground-on nem fogsz!!! Ezt garantálni tudom! Visszaszerzem a becsületem, te pedig elveszíted a tied! Most, ha azt hiszed, hogy én megijedek tőled, csak azért, mert van 2 csicskád, tévedsz! - Mondja Cena, és a ringbe fut


Cena nekiesik hármójuknak és sikerül is elbánnia Miz-ékkel! Cena Borune-t és Christian-t valósággal kihajítja a ringből, Miz-nek pedig ököllel esik neki!!! A közönség Cena nevét kezdi el skandálni, majd látja, hogy Borune és Christian jönnének vissza a ringbe. John felkapja Miz-t és egy A.A.-jel rájuk dobja!!! A Best Team a földön hever, még ők sem fogták fel mi történt, a rajongók pedig visszakapták Cena-t! John ezután egy mikrofont fog és csak annyit üvölt bele, hogy „THE CHAMP IS HERE!!!”

John Cena vs. Randy Orton: WWE Title Match Will Disappoint Without Interference

JBL: Na ezt nevezem én magabiztosságnak! Ezért vált az ő védjegyévé a küzdelem, hűség és tisztelet!
MC: Ha ilyen lojalitásban megy ki majd a Miz elleni meccsén három hét múlva akkor könnyen lehet hogy megint övcsere lehet. De most kapcsoljunk a Backstage-be:

Josh Matthews mellett Curtis Axel áll:

JM: Helló Axel, mi a véleményed a MITB-en történtekről és a mai meccsedről?

CA: Helló Josh, tudod valahogy erre számítottam hogy Christian-be nem lesz ennyi férfiasság hogy tisztességesen megvédje ellenem a címét, és Josh már csak egy nagyon kicsi kellett volna ahoz hogy most én álljak itt mint az új US Bajnok de ma elintézem Shane McMahon-t és ezzel bebizonyítom hogy rátermett vagyok az US Bajnoki címre!

JM: Köszönöm az interjút és sok sikert a meccsedhez. 

Cody Rhodes vs Tommy Dreamer 

Először érkezik a ringbe a korábbi kihívója a Hardcore övnek Tommy Dreamer, majd őt követi az ECW Bajnok Cody Rhodes akit nagy szeretettel fogad a közönég majd ha már mind ketten készen álltak megszólalt a gong és kezdetét veszi a mérkőzés, egy kis bírkózás után Cody egy hirtelen fejsatuba fogja Tommy-t amiből hamar ki is szabadult majd jön egy szép testdobás majd még egy aztán pedig egy Clothesline és ráfekszik 1... de Cody kiszabadul könnyen jönne még egy Clothesline de Cody átfordítja egy Neckbreaker-be majd ezt követi egy Drop Kick és lendületbe jött! Egy-két Clothesline után jött egy jobbos a gyomrába majd a klasszikus Rhodes pofos és mászik fel a sarokba és jön egy hatalmas Moonsault! És ráfekszik vége? ennyi elég? 1...2 de Tommy időben szabadul ki, Cody most jobbosokat oszt ki, majd jönne egy Suplex de Tommy megfordítja egy Samoan Drop-ba! majd készül a finisherére vagyis a Dreamer Drive-ra........ de Cody elkerüli a vészély és hirtelen kioszt egy Disaster Kick-et! Majd készül a Cross Rhodes-ra....... de jön hátulról Goldust és egy Mikrofonnal leüti a testvérét, de a bíró ezt nem vette észre így Dreamer beadja a Dreamer Drive-ot majd ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Tommy Dreamer!

Tommy Dreamer

Ezzel még nem volt ennyi hisz Goldust tovább támadja Cody-t majd felállítja és kiosztja neki a Tombstone Piledriver-t majd így szól hozzá: " Ez kevés volt tőled tesó"

A Caucasian male adult wearing various wrestling gears walking in the side of a wrestling ring, while inside is his male adult partner with gold and black face paint and attire.

MC: Mi.....Mi..... Mi volt ez? Goldust nekirontott a testvérének?
JBL: Tudod Cole ilyen ez a szakma bármi megtörténhet és talán Goldust-nak van igaza hisz meg se nyerte volna a meccset Cody akkor minek menjen végig!
MC: Sose értettelek JBL de menjünk tovább:

Egy kis reklámblokkot kapunk ami a következő PPV adást promózza mégpedig a Battleround-ot mégpedig John Cena-val!
Majd a követkőz heti Raw-ot promózzák amiben kiderül Wade Barrett állapota hisz megsérült a MITB-en.

Curtis Axel vs Shane McMahonA meccs elkezdődött és Shane kezdett jobban egyből nekiesett az ellenfelének majd bevágja a sarokba és ott is keményen megsorozza Axel-t majd bevisz egy Suplex-et és ráfekszik 1...2 Axel viszont kiszabadul, Cutis a sarokhoz kúszik majd Shane pedig bead egy Running Clothseline-t majd jönne mégegy de Axel kikerüli és a kötél mellől lehúzza Shane-t aki vissza is pattan majd gyorsan siet vissza Axel és tudja ez lehetőség számra törleszteni és hirtelen bead neki egy Hybrid Facebuster-t majd ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Cutris Axel!

michael-mcgillicutty

MC: Rövid meccs, de elég jó volt.
JBL: Cole! Ne hülyéskedj már egy nagyon fordulatos meccs volt, bravó!!
MC: ÁJJJ.....ÁJJJ JBL mindegy menjünk is tovább egyenesen a Backstage-be:

Rene Young mellett a WWE Tag Team Bajnokok állnak:

RY: Sziasztok srácok, ma meccsetek lesz a Black Hills csapata ellen mit vártok a meccstől?
AR: Tudod Rene mi nem úgy nézünk minden meccset mint ha élet halál lenne, hanem inkább élvezzük hogy a ringben lehetünk és természetesen mindent beleadunk most.
CG: Így van és jöhet a Shield vagy bármely TT mi nem fogunk meghátrálni hanem bátran küzdünk!
RY: Köszönöm az interjút fiúk és csak így tovább! Most pedig jöjjön ez a meccs:

Royal Skulls vs Black Hills

Megérkezett mind a két Tag csapat és kezdetét is vette a meccs, amin a Shield csapata a rámpán foglalt helyet és szeélyesen nézik meg a meccset amin a Riley-Jackson páros kezdett és Alex pörgött kemény jobbosokat osztott ki majd a sarokban folytatta majd jött volna egy Clothesline de Ezekiel-ről ez úgy pattant le mint egy gumilabda és meg sem érezte majd bead egy Clothesline-t és ezzel a nagyember átvette az irányítást, felállítja a földről és bevisz egy German Suplex-et de nem engedi el és bead mégegyet és megint nem engedi el majd megint bead egyet! Hüü Jackson ma nagyon durva! majd pacsizik és Big E-vel közösen beadnak egy Suplex-et majd ráfekszik Big E 1...2 de Riley kiszabadul Big E egy kis lendületet vett majd bead egy hatalmas Big Boot-tot és megint jön a pacsi és Jackson bevisz egy hatalmas jobbost Riley-nak, majd felteszi a sarokba és készül beadni egy hatalmas Superplex-et és ha ez bemegy akkor vége is lesz! Jackson rákészülődik és ......... Riley levédi és addig, addig üti míg Jackson a földre nem kerül! Majd Riley készül ugrani és sikeres Drop Kick!! Majd a közönség egyre erősebben és jobban kezdi bíztatni Riley-t a pacsizáshoz aki nagy nehezen oda is kúszott és pacsi! Mind két félről és jön Graves és Big E! Graves pedig felpörgeti a helyzetet és lendületet kapott, egy Clothesline után jött egy Big Boot majd ezt követte egy Bulldog és egy German Suplex! Majd készül a híres finisherére a Homicidal Kick-re, de ekkor jön Ezekiel és hátulról lecsapja Corey-t de jön Riley aki pedig kidobja a ringből Jackson-t majd repül utánna és mind a ketten a földön vannak!! Közben pedig Big E bead egy hatalmas Clothseline-t és készül a Big Ending-re....... de Graves lecsúszik és bevisz egy hatalmas Roundhouse Kick-et amitől Big E a ring sarkába esik és végül Graves pedig bevitte a Homicidal Kick-et! Majd ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztes csapata a Royal Skulls!

WWE NXT Profile and Scouting Report: Corey Graves

Alex Riley

Ezzel még nem volt vége hisz Rollins egy mikrofont ragadott meg:

SR: Bravó! Gratulálok nektek fiúk! Ismét megvertetek egy Tag Team csapatot! De el kell titeket szomorítanom sajnos hisz a Battleround után mi leszünk a WWE Tag Team bajnokok és ezzel igazságot szolgáltatva az embereknek! 
DA: És ha nem akartok balhét akkor már most higyetek a pajzsban! - Majd távoznak

Seth Rollins and Dean Ambrose

JBL: Hatalmas meccs és egy magabiztos beszéd az igazság vérebeitől! Vajon téleg új Tag Team Bajnokokat fogunk avatni?
MC: Te is hallottad JBL a Royal Skulls beszédjét és elég magabiztosnak tüntek itt is.
JBL: Lehet, de majd erre a Battleroundon fogunk választ kapni addig is jöjjön a folytatás:

Egy kis hirtelen beugrás után a nagyképernyőn a Best Team csapata áll:

Miz: Ami az adás elején történt az egy kész vicc, mint ha egy képregénybe csöppentünk volna bele. Superman visszakapta az erejét és a rosszfiúkat szétverte, ti pedig ennek nagyon örültök mi? Lehet hogy számotokra visszatért a régi Cena de biztosítok mindenkit arról hogy ez csak átmeneti dolog mert a saját mocsarunkon csak mi tudunk átkellni és Cena pedig elsüllyed benne! Majd a Battleround után ti is befogjátok látni hogy hiba volt John Cena-t követni és végül hozzánk fogtok csatlakozni!

JBL: Egy kicsit fura volt.....
MC: De elég félelmetes is
JBL: Cena-nak le kéne fújnia a meccset mert nem tudja még mire képes ez a Best Team.
MC: Ismerjük Cena-t és nem olyan aki feladja. De jöjjön a következő meccs:

Cm Punk vs Dean Ambrose vs Brock Lesnar ( Elimination Match)

A meccs mindegyik résztvevője megérkezett és el is kezdődött a várva várt meccs, amin Ambrose és Lesnar Punk-nak estek és először jól szétsorozták majd pedig beadtak közösen egy Double Suplex-et majd kidobják a ringből, és ekkor kezdődött el az igazi harc hisz Ambrose és Lesnar egymásnak estek amiből Lesnar jött ki jobban és bevitt egy German Suplex-et majd bevágja a sarokba és ott is keményen sorozza majd beadna egy Superplex-et de Ambrose tökéletesen védekezik és a földre tudja küldeni a szörnyeteget egy hatalmas Tornado DDT-vel! Majd jön Punk aki elkapja egy gyönyörű Neckbreaker-be majd Ambrose-t ráteszi Lesnar-ra és Punk mászik a sarok és biztosan hogy valami őrült ötlet jutott az eszébe és készül az Elbow-ra .......... és be is viszi mind a kettőjüknek!!! Aztaa!!!! Majd ráfekszik Ambrose-ra 1...2 de Ambrose kiszabadul, majd ráfekszik Lesnar-ra 1...2 de Lesnar-nak is sikerül időben kiszabadulnia! Lesnar a ring sarkához kúszott majd Punk bevisz neki egy Running Knee-t és Lesnar kigurul a ringből, majd jelzi a GTS-t és ez Ambrose-nak nem jó hír, de sikerül levédenie majd hátulról bevisz Punk-nak egy Clothesline-t majd készül a Headlock Driver-re..... de Punk egyenesen belelöki Bock Lesnar F5-tjébe és ráfekszik 1...2...3!!!
Így Ambrose kiesett!
A csata folytatódik és Lesnar bevisz egy German Suplex-et majd ráfekszik 1...2 de Punk túléli! Majd bead Lesnar egy hatalmas Samoan Drop-ot és készül az F5-re....... de Punk sikeresen fordít egy Tornado DDT-vel! Majd a szörnyeteg hirtelen feláll de nagyon kába ás áljult ezt kihasználva Punk felkapja és kioszt egy GTS-!!!!!! Azta!!! Vége!!!!! 1...2...3!!!!!
Így a mérkőzés győztese Cm Punk!

CM Punk Must Reemerge in Main Event Scene at the Royal Rumble

JBL: Erről ennyit Punk megint megmutatta hogy miért is hívják őt a világ legjobbjának!
MC: Ezzel egy időre elcsitítja az ellenfeleit a Battleround-ig. De most jöjjön egy kis reklám:

Egy kis visszajátszást kapunk a Raw-ból ahol elég érdekes történéseknek lehettünk szemtanui hisz Bray Wyatt-tet kidobták a csapatoból és a helyére a jelenlegi WHC Bajnok The Miz került be.

Kapcsolunk a ringhez ahol a WWE Bajnok Dolph Ziggler áll egy mikrofonnal a kezében:

Report: Dolph Ziggler's Push Halted Due to Comments About Randy Orton

DZ: Hát srácok szóhoz sem tudok jutni, csak azt tudom nektek mondani hogy köszönöm! Köszönöm hogy minden egyes pillanatban szurkoltatok és kiálltatok értem! ahogy azt mondtam a Raw-ba is egy nagyon jó meccsen vagyok túl RVD ellen aki úgy küzdött mint ha az eléte forgott volna kockán. És volt egy olyan pillanat mikor azt hittem hogy vége van, ezt akkor éreztem mikor a meccsünk első szakaszát ő nyerte, akkor a hideg is átfutkosott a hátamon hogy RVD így belehúzott. Köszönöm nektek és RVD-nek is ezt a hatalmas meccset és mivel jövő héten jelen lesz ő is, szeretném neki elmondani személyesen is. Imádlak benneteket! -Majd távozik

Justin Gabriel vs MVP

Először Gabriel érkezik majd őt követi MVP aki egy mikrofonnal a kezében jön:

MVP: Tudod Justin még zöldfülü vagy, ezért elmondom neked hogy hogyan működnek itt a szabályok! Itt mi vagyunk a legjobbak te pedig úgymond egy boksz zsák vagy, amit kedvünkre püfölhetünk! Szóval maradj veszteg!

Ekkor Gabriel belemegy a játékba és mozdulatlan marad majd MVP bevinne egy Big Boot-tot, de Justin elhajol és bevisz egy Samoan Drop-ot majd mászik fel a sarokba és beviszi a 450 Splash-t majd ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Justin Gabriel!

MC: Rövid de ahogy vártuk Gabriel nyert.
JBL: Cole te miről beszél? MVP-nek van igaza és ez a nagon területe ugyhogy te is mehetsz!
MC: Ezt a szivességet nem adom meg de jöjjön a következő meccs:

Cesaro vs Jimmy Uso 

Megszólal a sziréna, ami csak egyet jelenthet! Érkezik a svájci atomerômũ, Cesaro! Ezután megszólal az Uso testvérek zenéje, de egyedül Jimmy érkezik. Ahogy a ringbe érnek, máris kezdõdik a meccs. Cesaro tud jobban kezdeni, pár öklös után földre viszi Jimmyt! Jimmy felkel, de Cesaro máris ott van és érkezik a White Noise! Máris ráfekszik, de Jimmy kirúg 1-nél. Jimmy a sarokba áll talpra, de Cesaro máris jönne, de Jimmy talpába kóstol! Jimmy máris felugrik a sarokba, és onnal elugorva üti le Cesarot! Jimmy picit kifújja magát és támadni kezdi Cesarot! Rúgni kezdi Cesaro hátát amitôl Cesaro térdre rogy. Jimmy felhúzza és érkezik a Full Nelson Drop! Ráfekszik, de Cesaro szó szerint ledobja magáról. Cesaro felkel és ellentámadásba kezd. Jimmy nem hagyná, de nem tud mit tenni! Cesaro beszorítja a sarokba és ott üti-vágja ahol csak éri. Ekkor felrántja a sarokból és ad Jimmynek egy Springboard Kicket! Megfogja Cesaro és jön a Cesaro Swing! A közönség számol. 1..2..3..4..5..6..7...8..9...10... Cesaro felhúzza a kába Jimmyt és kiosztja neki a Neutralizert! Ekkor ráfekszik 1...2...3 
Így a mérkõzést megnyerte, Cesaro!

Antonio Cesaro Will Be the Elimination Chamber's Breakout Star

JBL: Ennyi! Ezért is kedvencem Cesaro! Imádom!
MC: Megint bebizonyította hogy miért is van ekkora pushban. De lépjünk is tovább mert jön a következő meccs:

Del Rio vs Sami Zayn 

Érkezik elõször a mexikói arisztokrata, Alberto Del Rio! Ezután, a még újonc, Sami Zayn akit a közönség ujjongva fogad! Máris elkezdõdik a meccs, ahol Del Rio már az elején lerohanja Zaynt! Del Rio a sarokba veri és ott aprítja! Del Rio pofon vágja, ezután átlöki a másik sarokba! Del Rio pedig neki futásból ráugrik! Ekkor ráfekszik, de az újonc hamar felrántja a vállát. A közönség a Sami nevet kezdi skandálni, amikor Sami Zayn feláll és újult erõvel támadja meg Del Riot. Del Rio az elsô támadásokból kitud szabadulnk, de aztán Zayn kezdi uralni a meccset. Bevisz Del Rionak egy Hurricanranát, amit egy Enziguri követ. Ezután mászik a sarokba és mutatja Del Rionak hogy keljen fel! Del Rio fel is kel, és Sami ráugrana egy West Coast Poppal, amit sikerül is neki! Fek pattan és mutatja hogy érkezik a finishere, a Homicidal Kick!! Del Rio feltántorog, Sami pedig neki löki a kötélnek és a visszapattanó Del Rionak kioszt egy hatalmas Homicidal Kicket!! Ezután ráfekszik 1...2...3. 
Így megnyerte a mérkõzést, Sami Zayn!

JBL: Mekkora ígéretet talált a WWE! Ekkora győzelmet....
MC: Hihetetlen de igaz, most jöjjön Bryan:

Megszólal Daniel Bryan zenéje és a közönség állva fogadja az új IHC Bajnokot és megint felhangzik a YES! YES! YES! skandálás, persze Bryan pedig kihasználja rajongók nagy szeretetét majd egy mikrofont fog és beszél:

Best Ways to Book Daniel Bryan at WWE Elimination Chamber
DB: Nos, alig tudom elhinni srácok de igaz, én vagyok az ÚJ IHC Bajnok!! YES! YES! YES! El se tudom hinni hogy mind ez egy Steel Cage meccsen történt ami plusz motivációt ad. Szeretném nektek megköszönni hogy ilyen sokan és ilyen lelkesedéssel támogadtok és ezért a jutalmatok az hogy elhoztam nektek az IHC övet. 

De ekkor elsötétül minden és a rámpán egy hintaszékben Bray Wyatt ül egy mikrofonnal a kezében:

WWE Royal Rumble 2014: Top 5 Stars Who Will Break Out at PPV Event

BW: Danifiú! Ez mind szép és jó de megint úgy látszik mély álomba merültél hisz ez itt a WWE, és itt nincs miért köszönni és tudod mit? Ha már így kijöttünk ide és harcra készen állunk akkor küdjünk meg egymással! Mit szólsz hozzá?
DB: A válaszom rá YES! YES! YES! YES! YES!

Bray Wyatt vs Daniel Bryan

Különös módon mikor visszaállt a fény Bryan hátánál Shawn Michaels állt és mikor az IHC Bajnok megfordult kapott egy Sween Chine Music-ot!!! Majd megszólalt a gong és Wyatt ráfekszik 1...2!!!!! De Bryan az utlsó pillanatban kiszabadul!! Azta mindenit!!! Bray ezután bevágja a sarokba és ott kezdi leamortizálni Bryan-t aki jelen helyzetben tehetetlennek tűnik, majd Wyatt bevisz egy hatalmas Suplex-et majd a sarokhoz indul és hidat alakítva félelmetesen el kezd indulni Bryan felé majd megfogja az IHC Bajnokot egy kicsit fura módon el kezd vele táncolni majd befogja a Sister Abigail-be........ de Bryan hirtelen kifordul és bead egy German Suplex-et ezzel is időt nyerve! A közönség egyre jobban azt skandálja hogy Yes! Yes! Yes! Majd Bryan összeszedi magát és ő is elkezdi sakndálni majd ebből következőleg készül a Running Knee-re amit nem tud bevinni mert Wyatt kigurul a ringből és távozik, és e közben pedig táncikálva és magáben beszéléssel megy el, közben pedig a bíró már hétnél tart 7...8...9...10!!!

Így a mérkőzés győztese kiszámolással Daniel Bryan!

JBL: Miért csinálta ez Bray? Be kellett volna fejeznie a meccset és nyert volna!
MC: JBL te milyen meccset néztél, mert én ugy láttam hogy Bryan kivégezte volna Wyatt-tet.
JBL: És megint beleszólsz a véleményembe, most azt akarod hogy kihívjalak egy meccsre?
MC: Legyőznélek, de most jöjjön a főmeccs:
JBL: Azt mondtad legyőznél?

Edge vs Christian

Először érkezik Christian, a Nehézsúlyú világbajnok, Miz és Evan Bourne kíséretében. Ezután megszólal Mr. SD MITB bajnok, Edge zenéje amelyre mindenki felugrik, és ünnepelik Edge-dzset! A bíró külön felhívja Christian és az egész Best Team figyelmét a szabályokra, majd kezdetét veszi a mérkőzés. A felek egy kis hátrálást követően egymásnak esnek. Edge leszorítaná a US bajnokot egy fejsatuval, azonban Christian ellöki magától és azonnal ledönti egy Clothesline-nal! Ezután a sarokba löki ahol ütni kezdi. Christian ezután kioszt egy hatalmas Superplex-et Mr. Smackdown Money in the Bank-nek, és máris befejezné a meccset, egy hirtelen kopogtatással PIN 1...de Edge azonnal felrántja a vállát! Christian kigurul a ringből, hogy kifújja magát. Miz és Borune pedig beszólogatnak Edge-nek, amelyre a volt Nehézsúlyú világbajnok egy hatalmas ugrással felel mind hármójukra a felső kötélről! A közönség biztatni kezdi MR. MITB-et a „Spear! Spear! Spear!” skandálással. Edge ezután visszagurítja a ringbe Christian-t ahol bead neki egy O'Matic-ot! Ezután mutatja, hogy jön a Spear-ám mikor beadná Christian fejbe térdeli, és egy hatalmas Killswitch-et oszt ki neki! Az Országos bajnok ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Edge az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Christian alig hiszi el! A közönség pedig ismét biztatni kezdi Edge-dzset! A Smackdown MITB táska győztese nagy nehezen fel áll, és kishíján bekap Christian-től egy újabb Killswitch-et, ám ellöki magától és egy hatalmas Spear-rel válaszol!!! Edge ezután ráfekszik PIN 1...2...de az utolsó pillanatban felrántja a vállát az Országos bajnok!!! Fantasztikus! Christian-nél nem hiába van ott az az öv! Edge ekkor jelez egy újabb Spear-t, ám nem tudja beadni, mert Miz eltereli figyelmét. Miz beszólogat a bajnoknak, majd Christian jön egy hirtelen Roll up PIN-nel 1...2...de Edge felrántja a vállát. Edge ezután egy hirtelen Stunner-rel földre küldi Christian-t! Ekkor a Best Team másik két tagja a ring szélére áll fel, és rámennének Edge-re mikor hirtelen megszólal a volt Nehézsúlyú világbajnok, John Cena zenéje! Cena a ringbe siet, Edge segítségére! Ez talán fura lehet, hisz nem rég még ellenségek voltak, de talán csak azért megy Cena, hogy Edge meccse ne ezen múljon. A Best Team azonban ekkor még mindig nem hátrál meg, és még mindig támadni készülnek, egészen addig még nem érkezik a közönség soraiból Christian kihívója, Curtis Axel!!! A közönség ekkor megvadul, és a Face csapatot biztatják, Cena és Axel nekiesnek Evan Borune-nek és Miz-nek! Közben Edge és Christian ökölharcba kezdenek, aminek egy hatalmas Edgecution a vége Mr. Smackdown Money in the Bank-től! Ezután Edge mutatja Cena-éknak, hogy menjenek onnan, és a sarokból egy Swantom Bomb-bal ráugrik Miz-re és Borune-re!!! Edge ezután egy újabb ugrással a sarokból Christian-re is ráugrik, aki kínjában fel áll. Edge ekkor kiosztja neki a Spear-t és ráfekszik PIN 1...2...3!

A mérkőzés győztese Mr. Smackdown Money in the Bank: Edge

JBL: És ezzel mind a három MITB bizonyított!

MC: Megállíthatatlanok főleg Edge, de mára ennyi lenne ez az Smackdown viszont látásra!

 

Remélem tetszett :)

WWE Network: Latest Buzz Surrounding Tonight's Rumored Announcement

 

Írta: allah1997, Cenation és ngirincsi

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0