MS:Szép estét mindenkinek! Végre itt a Revolution!
SS:Én is köszöntök mindenkit! Én is vártam már nagyon ezt az estét.Te melyik meccset várod a legjobban?
MS:Talán a főmeccset az NXT bajnoki meccset.Úgy gondolom egy nagy csatát fogunk látni.
SS:Egyetértek én is ezt várom a legjobban.
MS:De ezen kívül még lesznek érdekes meccsek szóval érdemes velünk tartani ma este!

Adam Rose vs Tyler Breeze 

Adam Rose érkezik elsőnek a ringbe, utána Tyler Breezeés megszólal a gong. Összekapaszkodnak, Tyler satuba fogja Rose fejét, de ő gyorsan kapcsol és beadja a Proto Bombot. Adam ráfekszik 1.. Breeze lelöki magáról, majd egyből talpra áll. Adam ezt nem hagyja annyiban, hasba rúgja Tylert, kitekeri a kezét, felmászik a ring sarokba, jönne az Old School, de Tyler a szabad kezével elkapja a fejét és lerántja az Avalanche Sitout Facebusterrel. Adam Rose nagy nehezen feláll, de a The Gorgeous One kirúgja a ringből aTriangle Dropkickkel, kimegy ő is, 2-3 ütést rámér Adam fejére, majd visszarakja a ringbe. Adam kábultan felkel, és a két szupersztár egymás fejét üti, aztán Adam Rose hasba rúgja Breezet, majd jön a CM Punk Comeback és Breeze a földön fekszik. Rose beadja neki a Five Knuckle Shufflet, Tyler feláll, Adam beadná a W.M.D-t, de ellenfele lehajol, és rögtön jön a Codebreaker. Azután Breeze befogja Adamet az Anaconda Visebe, Rose ez nem bírja és kopog.

A mérkőzés győztese Tyeler Breeze

MS:Erre számítottam,nem ért meglepetés.
SS:Most kiderült ki is az erősebb.

NXT TagTeam bajnoki meccs 
The Lucha Dragons vs. Hideo Itami & Finn Balor

Először a Lucha Dragons két tagja Kalisto és El Local érkezik a szorítóba, utánuk pedig a Tag Team bajnokok Itami és Balor. Kis taktikai megbeszélés után El Local és Finn Balor marad a ringben és megszólal a gong! A két pankrátor összekapaszkodik és próbálják egymást legyűrni, de Finn gyorsabb és megüti, El Local-t majd hasba rúgja, majd folytatja ezt a combot, míg ellenfele le nem térdel elé és a végén fejbe rúgja, majd ráfekszik 1.. de El Local kirúg. Finn Balor bepacsizza Hideot, aki felmászik egyből a sarokba és onnan vetődik rá El Localra a Crossbodyval, majd be is fogja a Camel Clutchba őt, de a Lucha gyorsan kiszabadul, feláll és gyorsan be is adja a CM Punk Comebacket és fut a ring sarokba, bepacsizza Kalistot a közönség nagy örömére. Kalisto beadja Hideonak a Tornado DDT-t, majd ráfekszik 1..2, de jön Balor és lerúgja társáról Kalistot, majd bejön El Local is és kiosztja Balornak a Superman Punchot, aki kigurul a ringből. Kalisto kilöki a ringből Hideot és beadja neki az Apron Suplexet és utána befogja a Kimura Lockba, de szerencsére Hideo Itami eléri a kötelet és a bíró leszedi róla Kalistot. Hideo gyors bepacsizza Balort, de bejön El Local és a két lucha egyszerre beadja a Springboard Reveres Elbow Smashet Hideonak és Balornak, majd együtt ünnepelnek. Kalisto és El Local pacsizik, de El Localt rögtön kiküldi a szorítóból a bíró, mert nem látta a pacsit, ezért Kalisto visszajön, majd egyből kiosztja neki Balor a Clotheslinet, Kalisto ráesik a középső kötélre és Balor rátérdel a nyakára, 1..2..3..4 és elengedi. Finn ki is dobja Kalistot a ringből, bejön a ringbe Hideo, majd fut a kötél felé, kiugrik a ringből, leterítené Kalistot a Suicide Dive-val, de Kalisto félre gurul és nagyot esik Hideo, fájlalja a hasát és jönnek is hozzá az orvosok hordággyal., ki is viszik őt az arénából. Finn Balor egyedül marad a két lucha ellen, Kalisto gyors bepacsizza El Localt és meg is kapja tőle a Superman Punchot. El Local felteszi a ring sarokba Balort és jön a Top Rope Twist of Fate. Finn kiterülve a ring közepén, Local rá is fekszik, majd a bíró számol: 1..2…és fél, de Balor felrántja a vállát! Bepacsizza Kalistot, aki felemeli Balort, de Balor rögtön bead neki egy DDT-t, neki megy a ring kötélnek, beadná a Foot Stompot, de Kalisto felugrik és egy nagy Spinebusterrel leteríti az NXT-s szupersztárt. Felsegíti Balort a földről és rávágja a középső kötélre, El Local becsúszik a ringbe, mutatja a 619-et és be is adja Balornak! Balor állva marad és Kalisto beadja neki saját finisherjét, a Salida del Solt, pinbe fogja, a bíró pedig számol: 1..2…3 és megszólal a gong!!

A mérkőzés győztesei és az új NXT TagTeam bajnokok Kalisto & El Local

SS:Megcsinálták.Én nem hittem volna.
MS:Pedig új NXT Tag team bajnokaink vannak.
SS:Úgy látszik ha nem diszkvalifikáció vagy kiszámolás van, akkor ők a bajnokok.

NXT Női bajnoki meccs 
Alexa Bliss vs Kendall Skye vs JoJo

A két kihívó jön először a ringbe és utánuk megérkezik a bajnok Alexa Bliss, aki egy kicsit fényezi, élteti magát az övvel. A 3 lány készen áll és indulhat a mérkőzés. A dívák csak egymást méregetik, de JoJo és Kendall összenéznek, és együtt támadják meg a bajnokot. Kendall rögtön beadja a Speart Alexanak, JoJo-tól megkapja a Standing Moonsaultot. Kendall felemeli Alexat majd a kötelek fele löki, JoJo lehúzza a felső kötelet és a bajnok kiesik a ringből. JoJo mosolyog rajta, de nem figyel, Kendall hátulról megtámadja és be is ad neki egy DDT-t és ráfekszik 1..2… JoJo felrántja a vállát. Kendall nekifut a kötélnek és jön a Leg Drop, de JoJo félregurul, felugrik és hátbarúgja Skyet, majd befogja őt a California Dreambe, Kendall már majdnem kopog, de becsúszik a ringbe Alexa és lerúgja JoJo-t Kendall-ról. Alexa beadja Kendall-naek a Powerslam-et és JoJon-ak a Full Nelson Drop-ot, aki ki is gurul a ring kötél alatt, de Alexa utána megy és megsorozza ütésekkel egészen a barikádig, majd beadja neki a Barricade DDT-t, de hátulról jön Kendall a Superman Punch-al, Alexa elhajol előle és JoJo kapja meg a nagy ütést. Alexa gyorsan beadja a CM Punk Comebacket Kendall-nak, majd mindkét dívát felteszi a kommentátori asztalra és gyorsan felmászik a ring sarokba, jön a Diving Moonsault to Table, majd az asztal leszakad a 3 lány alatt, de Alexa gyorsan fel tud állni és ünnepelteti magát, majd visszamegy a ringbe és egyből megy utána Kendall Skye is. A két díva nézi egymást, majd összekapaszkodnak, de Kendall hasba rúgja Alexa-t és befogja a Black Window-ba, közben a ringen kívül JoJo kiszed egy létrát a ring alól, majd felmászik rá és onnan ráugrik a két ellenfelére a Boom Dropp-al és mind a hárman kidőlnek. Kendall rámászik Alexa-ra, de a bírónak ideje sincs számolni, mert JoJo befogja őt a PTO-ba, de nagy nehezen Kendall kiszabadul, feláll és beadja a Justin Gabriel Comebacket JoJo-nak, aki egyből fel is áll, majd összekapaszkodnak, de a sarokban már ott van Alexa Bliss és ugrással beadja a Double Diving Dropkicket. JoJo nagy nehezen felkel, de beadja neki Alexa a Spinebuster-t, majd be is fogja a Kimura Lock-ba JoJot, De Kendall leszedi róla majd Alexa-t ellöki a köteleknek és beadja neki a Big Bootot. Majd Kendall felmászik a sarokba és ráugrik egy Superfly Splachel Alexa-ra és a bíró számol 1..2.. de Alexa kirúg. Kendall nem tudja elhinni, hogy történhetett ez, de gyorsan felkel és beadja JoJo-nak a Dolph Ziggler Comebacket és utána jön a Cameron DDT, de nincs ideje ráfeküdni JoJo-ra, mert Alexa jön a Shining Wizard-al, majd utána JoJo is megkapja a People’s Elbowot és ráfekszik egyszerre a két dívára, a bíró pedig számol: 1..2…3!!

A mérkőzés győztese és továbbra is az NXT Női bajnok Alexa Bliss

SS:Újra megcsinálta.
MS:Meg bizony és nem is akárhogy.
SS:Ritkán látni ilyen jó díva meccset.Most kitettek magukért.

Baron Corbin vs Sin Cara 

A két szupersztár beér a szorítóba és kezdődik a meccs. Cara és Baron méregetik egymást, majd Baron meglöki Sin Cara-t, ő pedig válaszul ad egy nagy pofont Corbin-nak. Erre Corbin nekiugrik Sin Cara-nak és elkezdi sorozni a fejét az öklével és könyökével felváltva és már rá is fekszik. 1.. de Cara egy könnyed mozdulattal kibújik Baron alól, majd felugrik a kötélre és beadja a Disaster Kicket ellenfelének, aki kiesik a ringből. Cara utána megy és jön megint az adok-kapok, de Baron megfogja Sin Carat és beadja neki a Back Body Dropot, s Cara ráesik a barikádra. Corbin ezt ki is használja és üti a Lucha fejét, majd felkapja és jön a Proto Bomb, Sin Cara a földön Baron pedig ünnepelteti magát. De Baron nem figyel oda, és mire megfordul Sin Caratól jön a Driver DDT, felemeli és rárakjaa kommentátori asztalra Corbin-t, azután még párszor megüti a fejét és Cara felmászik a legközelebbi sarokba, aztán ráugrik az ellenfelére a Diving Moonsault to Tablelel és darabokra hullik az asztal!! A közönség őrjöng, és felváltva skandálják a két pankrátor nevét! Sin Cara kerül ki először a romok közül, de hozza magával Baron Corbin-t is, akit visszalök a ringbe, majd ő is bemegy. Corbin már addigra áll, Cara nekilöki a köteleknek, de Baron ad Caranak egy nagy Drop Kicket, majd befogja az Anaconda Viceba, Sin Cara szenved, de nagy nehezen eléri a kötelet. Sin Cara nagy nehezen feláll, Baron már fut felé, beadná a Big Boot-ot, de ő elhajol és Baron állán már csattan is a Superkick, majd a ráfekszik, de a bíró már le is szedi róla, mert Corbin lába fent van a kötélen. Sin Cara gyorsan felmászik a ring sarokba, jön a Swantom Bomb, de Corbin félregurul, majd Sin Cara-nak beadja a Superman Punch-ot, aki összeesik, majd Baron ráfekszik 1..2.. és fél, de Cara felrántja a vállát! Baron már mérges, felveszi Cara-t, adná a Lifting DDT-t, de Sin Cara pinbe fordítja őt 1..2 de kirúg. Sin Cara beadja a Kofi Kingston Comeback-et, utána a Big Uppercut-ot, majd a ring közepére húzza Baron-t, és beadja neki a People’s Elbow-ot. Sin Cara megvárja, amíg felkel az ellenfele és jön a Homicidal Kick, majd felugrik a sarokba és még ráugrik a Moonsault-al Baron Corbin-ra, majd ráfekszik, és a bíró számol 1..2..3!

A mérkőzés győztese Sin Cara

MS:Legalább visszavágott neki.
SS:Szép győzelem volt azt meg kell hagyni.

Fatal Four Way meccs
Kevin Owens vs Angelo Dawkins vs Tyson Kidd vs Bo Dallas

Angelo, Tyson és Bo Dallas egyből Kevin-re mennek, elkezdi ütni és rugdosni, majd Tyson egy Drop Kick-et add Kevin-nek, majd Agelo és Bo Dallas megfogják Kevin-t és ki dobják a felső kötélen, Kevin a földön fekszik. Ekkor a három szupersztár farkas szemet néz és Tyson kezdi meg az első lépást, rá támad Bo Dallas-ra. Angelo pedig egy Superman Punch-ot add Tyson-nak. Tyson összeesik. Angelo, Bo Dallas-ra koncentrál, elkezdi ütni, majd neki dobja a köteleknek, Bo visszapattan és Angelo egy Samoan Drop-ot add. Rá fekszik 1...2.. De Tyson elkezdi rugdosni Angelo-t, több mint 10x megrugdossa Angelo fejét, majd 2-t bele rúg Bo Dallas-ba is, majd fejbe üti Angelo-t és rá fekszik, 1...2... De Angelo 2-nél felrántja az egyik vállát, majd Tyson gyorsan rá fekszik Bo Dallas-ra is, 1...2.. De Dallas is 2-nél felrántja az egyik vállát. Tyson megfogja Dallas fejét és felállítja és egy DDT add, rá fekszik Tyson, Dallas-ra, 1...2... De ekkor Angelo el löki Tyson-t, Tyson felkel és megütné Angelo-t, de ő elhajol és add egy R.O. Powerslam-et, Tyson fel kell ne, de Angelo nem hagyja egy Fame Asser-al támadja, majd egy Foot Stomp-ot ad neki. Ekkor Dallas fel mászik a sarokba és le ugrik egy Flying Goat-al Tyson-ra, majd egyből rá fekszik 1... De Angelo megfogja Dallas lábát és lehúzza Tyson-ról. Dallas fel áll meg löki Angelo-t, Angelo vissza löki. Ekkor be kúszik a ringbe Kevin és ad egy Clothesline From Hell-ot Angelo-nak, utána hasba rúgja Dallas-t és add egy Powerbomb-ot, Dallas ki gurul a ringből és kordonnak dől. Ekkor Tyson fel áll, Kevin észre veszi és add egy Superman Punch-ot, majd megfogja és a legfelső kötélről ki dobja a ringből Tyson-t. Ekkor Angelo meg üti Kevin-t, Kevin vissza üt, megy az adok, kapok. Egy ideig így is megy, majd Angelo többször meg üti utána hasba rúgja és add egy Edgecution-t. Ekkor Dallas fel áll, Angelo észreveszi és rá mutat, lendületet vesz a kötélről és ki ugrik egy Suicide Dive-al Dallas-ra. Angelo fel áll és vissza gurulna a ringbe, de Tyson megfogja a lábát és visszahúzza, hasba rúgja majd megfogja és neki dobja az acéllépcsőnek, majd Tyson vissza gurul a ringbe. Ekkor Kevin fel áll és Pop-Up Powerbomb oszt ki Tyson-nak, rá fekszik 1...2...3!

A mérkőzés győztes Kevin Owens

SS:Azzta.Owens a semmiből lecsapott.
MS:meccsben is alig volt,de ő a győztes.
SS:Ha most Marcus Louis visszaszerzi az övét érdekes lesz.
MS:Ugyanis most következik a főmeccs!

Ám előtte nézzünk meg róla egy reklámot.

Marcus Louis vs Adrian Neville

Adrian rögtön a földre küldi egy Spinebuster-el, majd rögtön rá fekszik, 1... De Marcus 1-nél felemeli mindkét vállát, majd egyből fel áll, Adrian is és Marcus viszonozza a támadást egy Spinebuster-al, majd ő is rá fekszik 1... De Adrian is 1-nél felrántsa a vállait. Mind a ketten fel állnak és köröznek a ringbe. Marcus lép először egy Clothesline-vel, de Adrian elhajol és a kötelek segítségével ad egy Disaster Kick-et, majd újra rá fekszik, 1...2... De Marcus 2-nél felrántsa az egyik vállát. Adrian megcsavarja az egyik kezét Marcus-nak, majd Adrian felmászik a sarokba és le ugrik egy Old School-al. Marcus összeesik, Adrian megint felmászik a sarokba és leugrik egy Flying Goat-al, majd rá fekszik, 1...2... De Marcus 2-nél felrántsa az egyik vállát. Adrian megfogja Marcus egyik kezét és bedobja a sarokba. Ott elkezdi Marcus fejét csépelni, majd abbahagyja és felrakja a sarokba, Adrian mászik, egy Superplex-re készül, de Marcus az egyik kezével megkapaszkodik a kötélbe, a másik kezével elkezdi Adrian bortáit ütni, majd utána fejbe üti, és megfejeli, Adrian leszédül a sarokból, Marcus le ugrik és megragadja Adrian-t és ad egy Belly to Belly Suplex-et neki, majd megfogja Adrian kezét és be dobja a sarokba, majd ott ad egy Clothesline-t, majd még egy Clothesline, jönne a harmadik Clothesline, de Adrian vissza támad egy jobbossal, Macus megtorpan és Adrian támadna, de Marcus egy Wind of Change-ek visszaveszi az irányítást, Marcus rá fekszik, 1...2... De Adrian 2-nél felrántsa az egyik vállát. Ekkor Marcus befogja a Master Lock-ba Adrian-t. Adrian izeg-mozog,hogy kitudjon szabadulni, de Marcus elég erősen fogja a Master Lock-ba. Adrian összeszedi minden erejét és feláll, Marcus is, majd Adrian háttal fút Marcus-al, majd a sarokvédőnek nyomja Marcus. Olyan erővel ütköznek a sarokvédőnek, hogy mind a ketten összeesnek. A bíró már számol, majd 4-nél fel áll a sarokba Marcus, 6-nál meg a kötelek segítségével fel áll Adrian. Marcus támadna, de Adrian megelőzi egy Clothesline From Hell-el, majd rögtön rá fekszik 1...2... De Marcus fel rántsa az egyik vállát. Adrian fogja a fejét, majd fel mászik a sarokba és le ugrik egy Red Arrow-al, de Marcus fel emeli a térdeit, Adrian fogja a hasát. Marcus ki használja és fel áll, és Adrian mögé kerül, Adrian fel áll és Marcus ki oszt egy Zig-Zag-et, majd rá fekszik 1...2...3!

A mérkőzés győztese és az új NXT bajnok Marcus Louis

MS:Úr isten!
SS:Bejött amiről mindenki beszélt.Marcus Louis vs Kevin Owens.
MS:Ez aztán jó zárása az estének.

SS:Tartsanak velünk a jövőben is.Szerdán jövünk addig is viszlát.
MS:Viszont látásra.

Írták:Ryder,Ricsiike95 és Tomci

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0