The Undertaker vs Brock Lesnar: A meccs kezdetén Taker még a gongszo elött leütötte egy acélszékkel majd bedobta a ringbe és a biro gongatott. Taker egybül ráfekszik 1...2 de Brock felrántja a vállát,Taker bead egy Old Shool-t de ekor Brock lerántja a kütélröl. És bead egy hatalmas Irish Curse Backbraker-t majd egy White Noise-t, éa mászik a kötélre és bead egy Elbow-t. Ráfekszok 1...2.. de Taker kirug. Brock a birot kéri számon hogy miért számol ijen lassan de amikor megfordol Taker felkapja és kioszt egy Tombstone-t.Ráfeküdne de Brick kidurult a ringböl,Taker utánna megy és visszadobja a ringbe ,majd ráfekszik 1...2..de Brock megfogja a kötelet. Taker beadna mégegy Tombstone-t de Brock elkapja azal a fogással amivel tegnep Edge eltörte Wade kezét. Taket megprobálja elérni a kötelet de Leanar nemengedi igy lekopogja.

A mérkőzés győztese Brock Lesnar!

Edge vs Alberto Del Rio asztal meccs: Mindketten megérkeznek elkezdödik a meccs. Alberto kerül fölénybe és kemény ütéseket mér Edge karjára, majd vállal nekilök i a ringsaroknak.Majd kimegy és behoz egy 1 asztalt és felálitja,és felveszi Edge-t és ráakarja dobni de Edge leugrik és bead egy DDT-t majd bead egy Full nelson Slam-et. És megfogja ar asztalt és a ringsaroknak dönti, Felveszi Albertot és kioszt neki egy GTS-t majd az asztalnak támasztja és bead egy hatalmas Spear-t amitöl az asztal széttörik. A meccs győztese a Nehézsúlyú világbajnok és tag-team bajnok, Edge!


Rey Mysterio vs Christian: Rey Mysterio egy bulldoggal kezdi a meccset amin Christian nagyon meg lepődik, először nem tűnik úgy hogy ez egy hosszú meccs lesz, mert Rey irányít de Christian hirtelen bead Mysterionak egy Killswitch-t és rá fekszik PIN 1...2...De Rey ki szabadúl és egy suplexet követően bead Christiannek egy 619 majd rá fekszik, PIN 1...2...3! A meccs győztese a tag-team bajnok Rey Mysterio!


Ezután CM Punk érkezik a ringbe és mindennek lehordja Kingston-t amiért nem jött el az adásba, ám ekkor meg szólal The Great Khali zenéje, és azt mondja Punk-nak ő lesz az ellenfele.

Cm Punk vs The Great Khali: Khali már a meccs elején keményen kezdd, be ad Punknak egy Big Boot-ot, és ököllel is kiosztja a legjobbat. Punk próbál vissza támadni egy Head Kickel ám ekkor Khali be ad neki egy Punjabi Plunge-t, és rá fekszik PIN 1...2...de Punk fel rántja a vállát. Ekkor Khali kilöki Punk-ot a ringből aki neki esik a Kommentátori asztalnak, Punk összeesik, a bíró pedig számol, ám mikor 8-nál tart Punk vissza kúszik a ringbe és be ad Khalinak egy Boom Dropot, majd egy GTS-t és ráfekszik PIN 1...2...3! A mérkőzés győztese Cm Punk!


The Rock vs Ezekiel Jackson: The Rock nem tétovázik egyből neki esik Ezekielnek és fölénybe is kerül, aprítja Ezekiel-t majd bead neki egy R.O. DDT-t és egy Stunnert, Rock fel mászik a sarokba és rá ugrik Ezekielre, majd pedig The Rock jelzi a Rock Bottomot be is adja Ezekielnek és befogja a Kimura Lock-ba és Ezekiel Jackson kopog! A mérkőzés győztese az emberek bajnoka The Rock!

Dolph Ziggler vs Sheamus Interkontinentális bajnoki mentő meccs: Feszülten kezdenek neki a felek mérkőzésnek, ugye itt nincs Dq semmi, azt csinálsz amit akarsz a lényeg hogy az ellenfeledet berakd a mentőbe. Sheamus elkezdi verni a mellkasát és meg fordul Ziggler pedig hátulról be ad a Nagy fehérnek egy dobbantórúgást ettől pedig Sheamus kiesik a ringből de Sheamus fel áll, és oda megy a mentőhöz nevetve várja Zigglert aki oda fut ám Sheamus arrébb ugrik Dolph pedig egyenesen neki szalad a mentőnek, Sheamus ezután fel kapja és be ad egy hatalmas White Noise-t Zigglernek, majd pedig Ziggler beájul, Sheamus berakná a mentőbe de Dolph le ugrik a válláról és be ad a nagy fehérnek egy Zig-Zag-et Zigglert lelkesíti a közönség a szokásos Show Off! skandálással Ziggler pedig fel megy a mentő tetejére és onnan bead egy Fiva Star Frog Splash-t, és meg próbálja a Tombstone-t is, utána pedig fel fel kapja a vállára Sheamus-t és egy GTS-el beküldi a mentőbe és becsukja az ajtót! A mérkőzés győztese és továbbra is Interkontinentális bajnok Dolph Ziggler!

A meccs után Ziggler vissza megy a ringbe ünnepelni de az Int. bajnoki övvel Triple H neki esik Dolph-nak elveri az övvel majd behoz egy acél széket, és rá verne vele Zigglerre aki el gurul onnan fel áll, és beadja The Game-nek a saját befejező mozdulatát a Pedigree-t. Ám most nem hagyja ennyiben a dolgot Ziggler és behozza a kedvenc fegyverét a Kendall botot amit szét tör HHH hátán és be hozza a pörölyt is. Meg célozza vele az ájult Triple H fejét, és rá ver egy hatalmasat, ekkor pedig elkezd ömleni a vér The Game Fejéből az orvosok pedig közlik hogy 5 centire szét nyilt HHH feje, akit a mentő vitt el, Egyenlőre nem tudni mennyit kell majd ki hagynia Triple H-nek de most meg tanulta a leckét, ekkor pedig Ziggler elkezdi ordibálni hogy "I'm The Show Off!!!!!" Ez után fel áll a sarokba és magasba emeli az övét!

Így zárult a Saturday Mourning Slam! Írta: Cenation

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0