Oldaltulajdonos:

 

Cenation

 

Főadminisztrátor:

 

AWE

Ryder

 

 

Szerkesztők:

 

 

 

 

 

 

WWE Nevelde 2013-2014

 

 


A kezdetek:
2013. Július 14-én, Vincze Zsombor létrehozta a Neveldét. Korábban más oldalakról voltak összeszedve a dolgok, ám most változtak az idők. Abból a Neveldéből már semmi sincs. Ahogy teltek a napok-hetek, egészen pontosan 3 nap múlva érkezett altec. Ő lett a honlap 2. adminisztrátora. Ezután 1 hétre jött Cenation, és allah1997. Cenation szinte azonnal admin lett, ám allah, csak Októberben. Eközben Zsmbi távozott tőlünk, mivel kiakarta sajátítani az oldalt, így elment. A tulajdonosok Cenation és altec maradtak. Elkezdtük újítani az oldalt, és 6 embernek köszönhető az, hogy ez az oldal ott tart ahol most, azaz Magyarország legnagyobb, legjobb WWE neveldéje: Cenation, altec, Ryder, allah1997, ngirincsi és AwesomeFM!
Időközben 
allah1997 is elment. A honlap tulajdonosa ma már kizárólag Cenation. AwesomeFM nemrég jött át, korábban övé volt Magyarország legnagyobb neveldéje, ám az egy bizonyos embernek hála, véget ért. Ez az oldal azonban még mindig működik, és reméljük, hogy még nagyon sokáig fog. 

Hogy miért jó a Nevelde? 
Jó társaságban töltheted el az idődet, izgalmas feudokat figyelhetsz meg, átélheted, hogy milyen egy pankrátor élete. Ahhoz, hogy a te pankrátorod legyen a legjobb, csakis egy valami kell: Kitartás! Ha fejleszted és aktív is vagy, előbb-utóbb biztos, hogy övet kapsz, valamint beírhatod magad a Nevelde történelmébe! Ha kiszeretnéd próbálni, nincs más dolgod, minthogy regisztrálsz.

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0