A Karácsonyi adás

Elérkeztünk a Karácsonyi Raw adáshoz. Az adás elején megnézhetjük, hogy mi történt a TLC-n, ahol Cena Edge-nek köszönhetően nem tudta megszerezni az ECW övet, majd azt is megnézhetjük, ahogyan tegnap John Cena megmutatta pusztító oldalát és leverte az egész Authority-t.


Ezután megszólal John Cena zenéje, melynek hatására az egész aréna talpra ugrik. John a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- A Vezetőség azt akarta, hogy kijöjjön belőlem az a John Cena, aki képes akárkit elpusztítani. Ez sikerült nekik, viszont azzal nem számoltak, hogy John Cena első célpontjai ők lesznek.. Mielőtt ezen kívül bármit is mondanék, engedjék meg, hogy mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánjak! Az én karácsonyi ajándékom az lesz, hogy ma szétverhetem Bray Wyatt-et, és nem állhat az utamba senki! A TLC-n Edge-nek hála nem tudtam győzni, de arra nem képes, hogy előtolja a képét, és szembe álljon velem. Nem fogok behódolni senkinek! Ha a Vezetőség azt hitte, hogy elvernek aztán, majd melléjük állok, akkor hatalmasat tévedtek! Sosem voltam az a fajta ember, aki azokat a dolgokat, amelyeket korábban mondott semmibe véve, azt csinálom amit a feletteseim akarnak. Ha Triple H háborút akarja, megkapja! - Mondja Cena, mikor azonban megszólal az Authority zenéje, és érkezik Triple H és Stephanie McMahon. HHH-ék a ringbe mennek, és a WWE C.O.O.-ja kér egy mikrofont. 

- Tudod John.. Közted és az Authority tagjai között 1 különbség. Ez az egy különbség az, hogy ők tudják, hogy érhetik el az álmaikat. Amint már mondtam, arról nem a Vezetőség tehet, hogy Edge levert téged és ezáltal képtelen voltál megnyerni a meccsedet a TLC-n. De lásd milyen jó indulatú vagyok, kaptál tőlem egy lehetőséget. Erre nekem is és Bray Wyatt-nek is kiosztottad a finsiheredet... A helyedben ezután nem remélnék sokat.. Mondcsak, tudod ki vagyok én?! - Kérdi Triple H.

- És te azt tudod, hogy én ki vagyok?! Én John Cena vagyok, és pont nem érdekel, hogy terrorban tartod a WWE ¾-ét, de amint látod rengetegen szembe szállnak veled. Említhetném itt Roman Reigns-t, akár Corey Graves-t, vagy jómagamat. A hatalmad nem megdönthetetlen, és túlságosan el vagy szállva magadtól.. - Mondja Cena.
- A mai főmeccsen minden eldől. Nem lesz diszkvalifikácó, nem lesz kiszámolás, nem lesz semmi, csak te, Bray Wyatt, az ECW bajnoki öv és egy csomó acéllépcső! Ott majd bizonyíthatsz. - Mondja Triple H, Cena pedig távozik.
- Viszont van itt még valami, de mielőtt elmondanám, mindenkinek Boldog karácsonyt kíván a Vezetőség is! Viszont rettentően izgalmas adással készültünk nektek. Többek között ma össze fog csapni a Sword, és a Best Team. Ez lesz a „Final Battle”. Egy epikus küzdelem, ahol csak az egyik csapat kerülhet ki győztesen.. Egy No Holds Barred Tag Team meccsen, amely mellesleg 6 fős lesz. Emelett megvédésre kerül ma az Interkontinentális, illetve az Országos bajnoki öv is, és még a Tag Team övek is. Jó szórakozást kívánunk! - Mondja Stephanie McMahon és férje kíséretében távozik a ringből. 


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Michael Cole: Jó estét kívánok mindenkinek, és Boldog karácsonyt!
Jerry „The King” Lawler: Boldog karácsonyt! Igazán izgalmas adás elé nézünk!
John Bradshaw Layfield: Így van. Én is boldog karácsonyt kívánok! Viszont az első meccsen megvédésre kerül az Interkontinentális bajnoki öv is! 
JL: A meccs pedig most kezdődik!


Zack Ryder vs Stardust Interkontinentális bajnoki meccs:
Miután mindketten bejönnek a ringbe, elindul a meccs. Ryder már az elején magához veszi az irányítást. A sarokba löki ellenfelét, ahova utána ugrik aztán a szemben lévő sarokba löki és jön egy Swinging Corner Clothesline! Vagyis csak jönne, de Stardust kitér az ugrás elől aztán egy gyors Monkey Flip-et ad neki! A mozdulat után Zack inkább a ringen kívülre megy, a bíró pedig számolni kezd. Nem sok idő telik el, hiszen 4-nél már vissza ér a ringbe és Stardustnak esik! A földre viszi és ott kezdi el ütni Stardust fejét! Hirtelen egy fejsatuba fogja, de Stardust rbből hamar kiszabadul és felkelnek mindketten! Stardust ekkor gyomron rúgja Zacket, majd pedig kioszt neki egy DDT-t! Stardust gyorsan ráfekszik: 1..2..Zack felrántja a vállát. Stardust nem sokat teketóriázik, máris befogja ellenfelét a Figure 4 Leg Lock-ba, aki viszont hamar kijön belőle! Hamar felkel és egy Inverted Backbreakker-t ad Zack kihívójának! Ez után mindketten próbálkoznak fölállni, végül össze is jön és Stardust kiosztja egy Spinebusert, és ahogy felkel Zack, máris érkezik a Suplex! Stardust megint ráfekszik:1..2..Zack kiszabadul! Ekkor Stardust idegsen fölpattan, felhúzza Zacket és a sarokba húzza. Elkezdenek felmászni. Stardust egy Superplexre készül! Ám hirtelen Zack újra felerősödik és fejelgetni kezdi ellenfelét! Pár fejes után pedig lelöki őt a sarokból! A bíró rögtön számolni kezd! 5-nél jár, amikor Ryder ráveti magát Stardustra a Suicide Dive-val, aztán visszarakja a ringbe Stardust-ot! Felhúzza, majd pedig bead neki egy Edgecution-t! Zack rögtön ráfekszik: 1..2.. Stardust az utolsó pillanatban kitör! Stardust nagy nehezen felkel, de Zack máris jelzi a Superman Punch-ot! De amikor odaér Gabriel elgurul onnan és hirtelen átdordítja egy Roll Up Pinnel a bajnokat! Pin 1..2 de Zack kitört! Mind a ketten hamar felkelnek és újra elindul az adok kapok! Zack hirtelen fordít és Stardust háta mögé kerül! És máris ott van a German Suplex! Ryder ekkor már jelzi a finishert, a Rough Rydert! Stardust hamar felkel, de Ryder máris ott van és Rough Ryder! Ryder rögtön ráfekszik: 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Interkontinentális bajnok: Zack Ryder

JL: Stardust-nak most sem sikerült..
JBL: Hát nem, nagyszerű bajnok ez a Zack Ryder.
MC: És meg kell jegyezni, hogy már több, mint fél éve ő a bajnok, és ez nem kis teljesítmény.
JL: Viszont nem áll meg az adás! Már is jön a US meccs! 


John Morrison vs Curtis Axel Országos bajnoki meccs:
A gongszó után megindulnak a felek először összekapaszkodnak majd John a köteleknek löki ellenfelét majd rögtön utána megy és amiko Axel visszapattanna ő kilöki a kötelek fölött a ringből aztán felmegy a sarokba és ráugrik kihívójára és egy Giant Chop-al leüti aztán visszaviszi a ringbe ahol a sarokba löki majd kiosztja a High Knee Bulldog-ot utána egy Randy Orton DDT-t is adna neki de Cusrtis lelép a kötelekről majd átdobja a bajnokot a kötelek felett ki a ringből a bíró számolni kezd 1..2..3..4..ekkor visszaér de Curtis már ad is neki egy Belly to Belly Suplex-et ezt egy German Suplex követi ráfekszik 1..2..Morrison felrántja a vállát.Axel kioszt az US bajnoknak két Irish Course backbreaker-t aztán egy Gutwrench Suplex-et is ráfekszik 1..2..John kitör.Axel készül a Sharshooter-re de ellenfele lerúgja magáról majd a ringsarokból visszapattanó kihívójának kiosztja a Jumping Arm Breaker-t aztán Cross Arm Breaker-be fogja de a volt Országos bajnok elkúszik a kötelekhez és felrakja az alsóra a lábát ezáltal szabadul.John a ring közepére húzza Axel-t és kiosztja neki a Boom Drop-ot aztán pedig felmászik a sarokba és egy Diving Elbow Drop-ot adna neki de Curtis elgurul előle aztán lassan felkel és adna egy Fisherman Suplex-et de Morrison nem engedi végül ő osztja ki a mozdulatot aztán egy Springboard Kick-re készül de Curtis elkapja és fordít egy Alabama Slam-ba ráfekszik 1..2..Morrison kiszabadul.A kihívó ráfekteti a bajnokot az alsó kötélre majd egy Roman Reigns Dropkick-et adna neki de John elveszi a fejét majd behúzza a ringbe a lábainál fogva Curtis-t akit ezután Wall's of Jericho-ba fog a volt bajnok kúszik a kötelek felé végül eléri az alsó kötelet.John egy Powerbomb-ra készül és sikerül neki majd odaigazítja Axel-t a sarokhoz hogy kitudja osztani neki a Starshit Paint de amikor kiosztja Curtis bejebb gurul a sarokhoz ezzel elkerülve az ütközést aztán a kötelek segítségével felhúzza magát a ring szélén és mászna a sarokba de közben Morrison gyorsan felkel és egy Corner Triangle Dropkick-el lerúgja onnan a bíró számol 1..2..3..4..5..6..7..8..ekkor ér vissza a kötelek közé majd átbúlyik ellenfele keze alatt lendületet vesz a kötelektől és kiosztja a Superman Punch-ot aztán jön a Sharshooter most Morrison-nak kell kúsznia de neki is sikerül Axel elengedi majd egyből felkel és kiosztja a Perfect Plex-et 1..2..John kirúg belőle.Curtis a köteleknek löki ellenfelét majd kioszt egy Big Uppercut-ot ezután a bajnok a ring szélére gurul és kapaszkodik a kötelekben kihívója pedig feláll a második kötélre és készül az Apron Suplex amit kioszt aztán felkapja és egy White Noise után ráfekszik 1..2..John szabadul.Axel befejezné a meccset a Hybrid Facebuster-el de az US bajnok kijön belőle majd értékesíti a Justin Gabriel Comeback-et utána ráfekszik 1..2..Axel kijön ezért Morrison egy Batista Bomb-al próbálkozik de Curtis elkezdi ütni a fejét ezért ő megpróbálja feldobni ami sikerül neki aztán pedig lecsap az RKO-val ráfekszik 1..2..3 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Országos bajnok: John Morrison

JBL: Mekkora meccs, és Morrison megvédte az övét!
MC: Fantasztikus meccs volt!
JL: Egyetértek. A folytatásban azonban érkezik Wade Barrett és szól pár szót.


Ezután megszólal Wade Barrett zenéje, akit nem fogad túl nagy szeretet. Wade a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 
- A karácsony, az év legszebb ünnepe. Ezért szeretnék mindenkinek Kellemes és Boldog karácsonyt kívánni! Azonban.. VAN EGY ROSSZ HÍREM! Wade Barrett ma tönkre teszi Corey Graves karácsonyát, úgyhogy ha vagy elég tökös Graves, gyere ki! - Mondja Wade, és ekkor megzólal Corey Graves zenéje. Graves a ring felé veszi az irányt, ahol rögtön nekiesik Corey-nak. Hatalmas bunyó alakul ki, ám ekkor megszólal az Authority zenéje, és Triple H leállítja őket. 
- Bunyót akartok? Ma megkapjátok! Wade Barrett vs Corey Graves egy Steel Cage meccsen! - Mondja HHH és távozik.


The Prime Time Players vs The Usos WWE Tag Team bajnoki meccs:
Először a két testvér érkezik. Aztán a PTP. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Darren és Jimmy állnak szemben egymással. Darren nem haboz, oldalba rúgja Jimmy-t, majd a köteleknek veti magát aztán, letérdeli Jimmy fejét. Ráfekszik. 1.. Jimmy kitör. Jimmy kezdeményez most támadást. Először lábon rúgja Darren-t, majd egy óriási Disaster Kick-el tarkón rúgja Young-ot. Young elterül Jimmy ráfekszik. 1.. 2.. Darren kitör. Jimmy a sarokba dobja Darren-t, majd vált a testvérével. Jey egy másik sarokba teszi Darren-t. Jey egy Corner Splash-re készül. Nekifut, ugrik, de Darren arrébb ugrik így Jimmy lefejeli a ring sarkát. Jey nem is tudja, hol van annyira beverte a fejét. Darren gyorsan egy Superman Punch-al teljesen kiüti Jey-t. Ráfekszik gyorsan. 1.. 2.. Jey kitör. Darren gyorsan vált Titus-al. Titus egyből aprítani kezdi Jey-t. Előbb gyomron rúgja, majd letérdeli a fejét. Ráfekszik. 1.. Jey kitör. Titus felkapja Jey-t és kioszt neki egy Body Slam-et. Titus elkezdi éltetni magát. Jey addig nehezen, de kigurul. A ring másik sarkánál köt ki, de váltani nem tud testvérével, mert Jimmy gyorsan bemegy a ringbe Jey, pedig a kötelekhez áll. A bíró és Titus nem veszi észre ezt a kis testvér cserét. Titus megfordul és kap egy jókora Super Kick-et. Ráfekszik Jimmy. 1.. 2.. Titus kitör. Titus elég mérgesnek látszik. Titus kioszt egy Clothesline-t Jimmy-nek, majd egy Edgecution-t. Ráfekszik. 1.. 2.. Jey menti meg a meccset, mert leszedi Titus-t a testvéréről. Titus ezt egy Enzugiri-vel hálálja meg. Jimmy közben felkel, de ő egy Big Boot-ot kap. Jey a sarokba mászik és ráugrana Titus-ra, de Darren berohan és kioszt egy Fireman Carry Gutbuster-t. Titus felkapja Jey-t és kioszt neki egy Class of Titus-t. Ráfekszik. 1.. 2.. 3! 
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Darren Young és Titus O'Neil, a Prime Time Players 

JL: Nagyszerű csapat, nagyszerű győzelem! 
JBL: Igen, viszont ma megrendezésre kerül egy Last Man Standing meccs Roman Reigns és Vance Archer között, nézzünk meg erről egy reklámot! 


MC: Kemény meccs lesz! Viszont a következő is, ugyanis a folytatásban eldől a Díva öv sorsa! 

A meccs előtt megnézhetünk arról egy reklámot.


Maryse vs Paige WWE Díva bajnoki meccs: 
Ahogy megszólal a gong egymásnak mennek. Összekapaszkodnak, majd Maryse veszi kezébe az irányítást. Fejsatuba fogja kihívóját, majd a földre viszi ahol Anaconda Vise-ba fogja! Paige valahogy elkúszik a kötelekig, ezért szabadul! Maryse rögtön a köteleknek löki de Paige egy Springboard Reveres Elbow Smash-al fordít aztán ő löki a köteleknek ellenfelét utána kiosztja a Big Boot-ot ráfekszik 1..2..Maryse felrántja a vállát! Paige kiosztja a Five Knuckle Shuffle-t majd egy Spinebuster-t ezt követően a díva bajnok kigurul a ringen kívülre ahova kihívója követi majd felteszi a bajnok lábait a kordonra és jön a Barricade Randy Orton DDT! Rögtön visszateszi a ringbe, ahol felülteti a sarokba és befejezné a meccset egy Superplexxel! De miközben beadná Maryse újra jól van és lelöki a sarokból Paige-t! Paige leesik a sarokból, majd Maryse ráugrik a sarokból egy Crossbodyval! Maryse rögtön ráfekszik: PIN 1..2.. Paige kitör a legutolsó pillanatban... Maryse föltápászkodik és ahogy Paige picit felkel, kiosztja a Fame Assert! Maryse rögtön ráfekszik: PIN 1..2..Paige megint kiszabadul a harmadik számolás előtt. A díva bajnok lendületet vesz a kötelektől, majd kiosztaná a Sommer Sault Leg Drop-ot de Paige kigurul alóla! Ahogy Maryse felkel, Paige máris egy Suplexet ad neki! Rögtön ráfekszik Paige: 1..2..de Maryse felteszi a lábát a kötélre!! Paige újra ráfekszik, de most mindkét lábát fogja PIN 1..2..a bajnok kijön. Paige ekkor már jelzi a RamPaige-t! Ám ekkor a bajnok hirtelen felkel és átfordítja egy Roll Up Pinnel! Pin: 1..2..3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is WWE Díva bajnok: Maryse

JL: Most akárki akármit mondd, szabályosan legyőzte Paige-t.
MC: Igen, de szerintem ennek még mindig lesz folytatása.
JBL: Meglehet! Most viszont jön egy hatalmas meccs, nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát jön a Final Battle, Sword vs Best Team!


The Sword (Randy Orton, Batista & Ryback) vs The Best Team (Evan Borune, Christian & The Miz) 6 Man No Holds Barred Tag Team meccs:
Először a Sword érkezik akiket nem fogad túl nagy szeretet, bár kétség sem fér hozzá, hogy nagyszerű csapat, eddig még minden Best Team elleni csatából ők jöttek ki győztesen. Ezután megszólal a Best Team zenéje, akiket láthatóan nagy szeretettel fogad a közönség. Azonban a szemükben látni a bizonyítás vágyat, hisz ez a „Final Battle”, a végső harc. A meccset végül Evan Bourne és Batista kezdi. Bourne azonnal nekiesik Mr. MITB-nek, ám valósággal lepattan Batista-ról! Az Állat egy hatalmas Clothesline-nal le is dönti Evan-t, majd pedig kioszt neki egy hatalmas Suplex-et! Batista ezután valósággal kihajítja ellenfelét a ringből, aki borzasztó rosszul esik a lábára, de Batista ezután még egy hatalmas Suicide Dive-val is ráugrik Evan-re... Te jó ég... Batista ekkor nevetni kezd, Evan pedig üvölt a fájdalomtól. Szó szerint lábra sem tud állni. Ám Batista-t ez nem érdekli. Visszalöki a magasröptűt a ringbe, és befogja a Patriot Lock-ba!!! Úristen!!! Evan üvölt a fájdalomtól, láthatóan eltört a lába. Miz-ék le vannak döbbenve a bíró pedig leállítja a mérkőzést. De most mi történt? Végül Lilian Garcia töri meg a csendet.
- Hölgyeim és uraim! Evan Bourne nem tudja folytatni a meccset, de a meccsnek nincs vége! A bíró újraindítja a meccset, mint egy 2 a 3 ellene Handicap meccs, de szabályok továbbra sincsenek, bármit lehet! - Mondja Lilian, a meccs pedig egyből folytatódik.
Miz a ringbe ugrik és azonnal nekiesik Batista-nak! A Best Team vezére hihetetlenül kiosztja Mr. MITB-et, és végül egy hatalmas Clothesline-nal le is dönti az Állatot! Miz ezután felmászik a sarokba, és egy hatalmas ugrással lerúgja a ringszéléről Rybak-et és Randy Orton-t!!! Te jó ég! A közönség tombol, és azt skandálják, hogy „This is Awesome!”. Úgytűnik, hogy ez Miz-t mégjobban feltölti energiával, és egy hatalmas Punt Kick-et oszt ki az épp feláll Batista-nak!!! Úristen!!! Miz ezután körbe néz az arénában, ami mellesleg majd felrobban. Miz ezután nem fekszik rá Batista-ra, hanem abba a sarokba löki, ahol Christian is áll, ezután bepacsizza a Karizma Kapitányt. Miz és Christian együtt felrakják a sarokba Batista-t, és egy hatalmas Double Superplex-et osztanak ki neki!!! Te jó ég! Mi jön még? Christian ezután ráfekszik Batista-ra PIN 1...2...de Batista az utolsó pillanatban felrántja a vállát!!! Christian ezt alig hiszi el. Nem hiába Batista, még mindig Mr. Money in the Bank. Christian ezután próbál mindent megtenni annak érdekében, hogy ismét fölénybe kerüljön. Felmászik a sarokba, és ráugrana Batista-ra, ám ő kitér előle!!! Christian hatalmasat esik, Batista pedig nagy nehezen, de pacsizik Randy Orton-nal! A vipera azonnal nekiesik Christian-nek, és valósággal szétveri. Randy miután egy csomó öklössel valósággal félholtra verte a Karizma Kapitányt, kioszt neki egy Randy Orton DDT-t, és úgy tűnik, hogy már hallja a hangokat! Randy jelzi az RKO-t, és mikor Christian feláll, ezt ki is osztja neki!!! Te jó ég! Randy ezután önelégülten ráfekszik Christian-re PIN 1...2...de Miz kiszabadítja Tag Team társát. A Best Team vezére, ezután visszamegy a ring szélére, és biztatja Christian-t. Mikor a karizma kapitány feláll, Orton ledöntené egy Clothesline-nal, de ő fordít, és Randy-nek saját fegyverét, a Powerbomb-ot osztja ki!!! Christian ezután összeesik. A közönség rettentően biztatja, egy emberként skandálják a nevét, és végül sikerül a pacsi! Miz nekiesik Orton-nak, és végül kioszt neki egy hatalmas Skull Choursing Finale-t!!! Itt lesz a vége, a WWE történelmében először a Best Team legyőzi a Sword-öt?! Miz ráfekszik PIN 1...2...de az utolsó pillanatban Ryback és Batista kiszabadítják. Ezután Ryback-ék valósággal elpusztítják Miz-t. Majd pedig megvárják, még Randy felkel, ekkor pedig kiosztanak neki egy hatalmas Triple Powerbomb-ot! Miz ájultan fekszik Orton pedig ráfekszik PIN 1...2...de Miz az utolsó pillanatban kiszabadul!!! Te jó ég!!! Atya úristen!!! Hogyan?! Az arénában senki sem érti, hogy ez hogy történhetett, de a közönség egy emberként kezdi el skandálni, hogy „Let's go Miz!”. A Sword-nek ez nagyon nem tetszik. Ryback kimegy a ringből, és lepakolja a kommentátor asztalt, Orton oda viszi az acéllépcsőt, Batista pedig Miz-t. Batista, Batista Bomb-hoz emeli fel Miz-t, és beadja neki, de végül a kommentátor asztalba kap egy RKO-t!!! Ezzel vége.. Esélye sincs Miz-nek. Christian még mindig ájultan fekszik a ringen kívül Ryback pedig visszagurítja Miz-t, és ráfekszik PIN 1...2...de Miz az utolsó pillanatban megint felrántja a vállát! Hát mi kell még, hogy legyőzzék? Orton ekkor bepacsizza Ryback-et, aki egy acélszékkel a kezében megy be a ringbe, és a székkel kezdi el ütni Miz hátát.. Miz-nek úgy tűnik, hogy már teljesen annyi. Ryback felkapja és kioszt neki egy hatalmas Shell Shocked-et, majd önelégülten ráfekszik PIN 1...2...de Miz ismét kiszabadul! A Sword tagjainak arcára ekkor ráfagy a mosoly, mindenki döbbenten néz az egész aréna pedig Miz-t biztatja. Ha ez még nem lenne elég Ryback a sarokban támaszkodik mikor, Miz a sarokba kúszik és nagy nehezen fel áll! Te jó ég! A „Let's go Miz!” skandálás ismét átveszi az irányítást, Randy Orton pedig bepacsizza magát, Miz azonban kihajítja a ringből a kötél fölött! Ekkor Batista is megpróbálja ugyanezt, ám ugyanígy jár. Ryback nekiesik azonban Miz-nek, ám a Best Team vezére a kötélnek löki őt, és egy Clothesline-nal őt is kihajítja. A Best Team tagjai épp felállnak egy kupacban, Miz viszont rájuk ugrik egy hatalmas Suicide Dive-val! Te jó ég! Miz még ezután is képes felállni, és visszalöki a ringbe Randy Orton-t, ahol jelzi a Skull Choursing Finale-t. Miz beadná Orton-nak azonban hirtelen hátulról Christian leüti egy acélszékkel csapattársát!!! Te jó ég.. Mit csinált Christian. A közönség erőteljesen kifütyüli a Karizma Kapitányt, aki azonban fogja magát, és távozik. Orton ekkor fel áll, és látja mi történt. A Sword többi tagja ismét a ringben és egy hatalmas Triple Powerbomb után, Randy ráfekszik Miz-re PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei: Randy Orton, Batista és Ryback, A Sword

JBL: Mit csinált Christian?!!! Ezt nem hiszem el!
JL: Én sem! Miz mekkorát küzdött, és Christian elárulta.. Hát ez példátlan..
MC: Hatalmas árulás.. Pedig a Best Team a WWE történelmében először legyőzte volna a Sword-öt, erre jön Christian egy székkel.. ezt egyszerűen nem hiszem el.
JBL: Én sem.. A folytatásban viszont jön egy Champion vs Champion meccs! 

Még a meccs előtt megnézhetünk Alex Riley-ról egy reklámot. 


Big Show vs Rob Van Dam Champion vs Champion meccs:
A két bajnok megérkezése után megszólal a gong először lepacsiznak aztán összekapaszkodnak Show fejsatuba fogja Rob-ot aki leszedi magáról ellenfele kezeit és a köteleknek lök majd az onnan visszapattanó Show-nek kiosztja a Spinebuster-t ráfekszik 1..Show szabadul.Van Dam kiosztana egy German Suplex-et de az X Divízió bajnok ellenáll többször megkönyököli ellenfele nyakát aztán egy Bulldog-ot ad neki ráfekszik 1..Rob Van Dam kirúg ezért Show el sem engedi felállítja és a sarokba löki de a WWE Hardcore bajnok egy Whisper in the Wind-el letarolja aztán gyorsan felkel lendületet vesz a kötelektől és az épp felálló ellenfelének egy Clothesline From Hell-t ad aztán ismét felkel lendületet vesz és egy Diving Headbutt-ot is kioszt ráfekszik 1..2..Show felárnja a vállát.Van Dam egy Boom Drop-ra készül amit ki is oszt de ekkor bajnok ellenfele mag fogja a lábait és Cloverleaf-ba fordít RVD kúszik a kötelekig amit el is tud érni kis időn belül aztán a kötelek segítségével talpra áll közben az Óriás lendületet vesz a szemközti kötelektől és kilökné a ringből Rob-ot aki viszont lehúzza a felső kötelet így Show esik ki a ringből utána pedig gyorsan Van Dam is lendül és egy Suicide Dive-t oszt ki aztán visszateszi a ringbe ellenfelét ahol Patriot Lock-ba fogja a bajnok próbál megfordulni de nem tud ezért csak egy választása van hogy eléri a köteleket meg is történik ezután szabadul is.Show az alsó kötélen van ezért Rob kimegy a ringből és kiosztja a Roman Reigns Dropkick-et majd felmászik a sarokba és jön egy Crossbody PIN 1..2..Show kiszabadul.RVD a Swing-re készül ekkor azonaban az X Division bajnok lerúgja magáról pont a sarokba aztán felkel és egy Big Boot-ot ad neki amitől Van Dam kidől Show pedig behúzza a ring közepére és ráfekszik 1..2..RVD kitör.A volt Nehézsúlyú nemzetközi bajnok a vállára kapja ellenfelét aki egyből le is jön onnan de így kap egy Jumping Arm Breaker-t majd egy Enziguri-t ezt követően Show kiosztja a Randy Orton DDT-t ráfekszik 1..2..RVD kirúg ezért még egyszer Cloverleaf-ba fogja a High Flyer-t aki küzd nem adja fel de messze van a kötél éppen ezért visszabújik támadója lábánál majd PIN-be fordítja 1..2..Show kitör ezután mindketten felkelnek és Rob kioszt egy Proto Bomb-ot aztánpedig a sarokba megy és készen áll a Superman Punch-ra de Sheamus látja és éppen ezért egy Powerslam-ba tud fordítani PIN 1..2..RVD felrántja a vállát. Show a rin szélére viszi ellenfelét akinek beakasztja a kezeit a kötelekbe majd elkezdi ütni a mellkasát 1..2..3..4..5..6..7..8..9..majd egy legnagyobbat 10. aztán megfordítja és berántaná a ringbe Van Dam-et de ő megfogja a bajnok ellenfele fejét és leugrik a ring széléről ezáltal ráhúzza Show fejét a kötelekre aki ettől hátra esik RVD pedig nem vissza a ringbe hanem egyből a sarokba megy és jelzi a Five Stear Frog Splash-t majd ugrik azonban ekkor hirtelen Show felkel és egy W.M.D.-vel kiüti ellenfelét! Big Show ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, az X Divízió bajnok: Big Show

JL: Jó kis meccs volt, szép győzelem.
MC: Bizony! De a folytatásban jön a Reigns vs Archer meccs, nézzük meg ennek reklámját!


JBL: Tehát a folytatásban jön a Last Man Standing meccs!


Roman Reigns vs Vance Archer Last Man Standing meccs: 
Először a volt Shield tag aztán az idei debutáló érkezik a gongszó után Reigns egyből támad egy nagy pofont ad ellenfelének aztán egy Edge O’Matic-ot utána kirugdossa a ringből. Kint a kordonnak löki aztán elővesz a ring alól egy kendóbotot és azzal kezdi el verni Archer-t majd amikor abbahagyja a bíró számolni kezd 1..2..3..4..5..6..ekkor Vance felkel ezért Roman visszaviszi a ringbe egy acél szék társaságában. Bent kioszt neki egy Fame Asser-t amit egy Leg Drop követ aztán ráteszi a széket az ellenfele mellkasára és kiosztja a Boom Drop-ot a bíró számol 1..2..3..4..5..6..7..8..ekkor felkel de Reigns egyből a köteleknek löki ahol Archer megkapaszkodik ezért Roman kilökné a ringből de Vance hirtelen kiosztja a Back Body Drop-ot amitől Reigns a ringen kívülre kerül aztán Archer kimegy a ringből és egy Superman Punch-al ledönti lábáról ellenfelét aztán kioszt neki egy DDT-t, egy Body Slam-et és pár Knee Drop-ot a bíró újfent belekezd a számolásba 1..2..3..4..5..6..7..8..eekor Reigns felkel közben Archer felállított egy asztalt és most a vállára kapja ellenfelét de Reigns leküzdi magát de Archer a ring szélénél lévő acél rúdnak löki. Vance odadönti az asztalt a kordonnak aztán feláll a ring szélére és egy Missile Dropkick-el nekirúgja ellenfelét a bíró számol 1..2..3..4..5..6..7..8..ekkor Roman felhúzza magát a kordon segítségével Archer ekkor az időmérők felőli kordonhoz löki majd készül a Barricade Spear-re de ellenfele az utolsó pillanatban arrébb ugrik így nekiszáll a kordonnak Reigns ezt követően gyorsan felkapja és egy Wasteland-al a kordon tetejére vágja utána elővesz egy létrát amit oda állít a kordon mellé fölmászik majd ráugrik ellenfelére egy könyökössel aki leesik a kordonról így a bíró újra számolni kezd 1..2..3..4..5..6..7..8..9..még éppen időben Archer feláll de egyből össze is esik. Roman elkezdi kiosztani neki az European Uppercut-okat aztán felfekteti a kommentátori asztalra és elveszi az egyik kis TV-t a kommentátoroktól azt odacsapja ellenfele gyomrához akit ezután felállít és nekilök a ring szélének úgy hogy a kis TV még a gyomránál van ezután Reigns visszaviszi a ringbe ahol ad neki egy Pepsi Twist-et majd felkel és rárakja a lábát Archer mellkasára a bíró közben számol 1..2..3..4..5..6..7..ekkor Vance lelöki ellenfele lábát magától és elkezd felkelni ez meg is történik a tízedik számolás előtt. Roman kidobja a ringből aztán a kordonhoz viszi ahol ráver egy nagyot a mellkasára amit megismételne de Archer ekkor kiostja a Dolph Ziggler Comeback-et amitől Roman az acél rúdnak esik és beveri a fejét onnan lepattanva pedig bekap egy Trouble in Paradise-t aztán mindketten kifekszenek a bíró pedig számol 1..2..3..4..5..ekkor Vance már felkel 6..7..8..9..az utolsó pillanatban pedig Roman is. Archer elküldi a kommentátorokat a helyükről majd odébb dobálja a székeket végül kioszt oda egy Bull Hammer Elbow-ot Reigns-nek aztán ráborítja a kommentátori asztalt és rááll az asztalra a bíró ismét számolni kényszerül 1..2..3..4..5..6..7..8..9..de Reigns az utolsó pillanatban valahogy feláll! Hihetetlen! Roman ezután öklösökkel kezdi el sújtani ellenfelét, akit egészen a barikádig ütlegel, ahol azonban kioszt neki egy Spear-t, a barikád pedig beszakad! A bíró ezután számol 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10!
A mérkőzés győztese: Roman Reigns

JL: És sikerült neki!
MC: Igen!
JBL: Hatalmas győzelem! De a folytatás is kemény lesz, nézzünk meg egy reklámot erről!


JL: Tehát a folytatásban jön Alex Riley!


Ezután meg is szólal Alex Riley zenéje, aki egyenesen a ring felé veszi az irányt. Riley-t hatalmas szeretet fogadja. Az egykori IHC bajnok kér egy mikrofont, és beszélni kezd.
- Tudjátok milyen érzés az, amikor cserben hagyod a rajongóidat, és még el is vernek? Én tudom. És azt is tudom, hogy még ezek után is mikor visszatértem mekkora reakciót kaptam! Sajnálom, hogy nem tudtam nektek megfelelni, de mától minden más lesz. Köszönöm, hogy ti mindig hitettek, és hisztek bennem, békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! - Mondja Riley, ám ekkor megszólal a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, CM Punk zenéje. Punk a ring felé veszi az irányt, és kér egy mikrofont.


- Tudod Alex, most visszajöttél ide, mintha te akkora király lennél.. Holott ha visszaemlékszünk a Night of Champions-re, akkor annyit tudunk, hogy úgy megvertelek, hogy arra sem voltál képes, hogy a saját lábadon távozz! Akkor verlek meg amikor akarlak, mert te itt nem vagy senki. Én vagyok a leg... - Punk folytatná, azonban Riley nekiesik! Te jó ég! Alex hatalmas öklösökkel sújtja Punk-ot, majd pedig kioszt neki egy Lifting DDT-t, és felé hajol a mikrofonnal. 

- Tudod Punk.. változnak az idők, és vele változok én is, de üzenem neked, hogy a Royal Rumble-n az öv vissza vándorol majd az én vállamra! - Mondja Riley, és a tömeg őrjöngése közepette távozik!

JL: Ez az igazi Alex Riley! 
MC: Már nagyon vártam, hogy végre őt lássuk viszont.
JBL: Én is, de ha már Alex Riley-ról van szó, egykori csapattársának most lesz a meccse. Nézzünk meg erről egy reklámot!


JL: Tehát a folytatásban Corey Graves vs Wade Barrett!


Corey Graves vs Wade Barrett Steel Cage meccs: 
Elsőként érkezik a ringhez az oroszlánszívű Graves, aki a TLC gáláján hatalmasat küzdött és megvédte az állását, őt követi a kirobbanó formában lévő Barrett aki megajándékozta a vezetőséget a Raw irányításával hisz Barrett nyerte meg a vezetőségnek a meccset, mind ketten már a ketrecben tartózkodnak majd a gongszót követően elkezdődött a meccs, amin a legelején még méregették egymást majd egy kis erőpárbaj következett amiből szépen kibújt Graves és kioszt egy German Suplex-et a földön tartja számolásig 1.. Barrett hamar kijön, Graves egy fejsatuba fogja Barrett-tet de Wade a kötelekhez löki Graves pedig lendületet szedve kioszt egy Clothesline-t, ami láthatólag tetszik a közönségnek Graves a sarokba teszi Barrett-tet és sorozni kezdi Barrett viszont ellenáll és Graves aki beleszállt volna ellenfelébe, dúrván vállal érkezik a sarokhoz, Barrett kapna az alkalmon és beforditja egy Roll Up Pin-be 1...2 Graves szabadul, Barrett viszont nem áll le! Kigurítja a ringből Graves-t majd Barrett erőből nekilöki az acélketrecnek! Majd Barrett mégegyszer megteszi! Graves az acélketrecbe kapaszkodva áll fel, Barrett-nek pedig egy örültség jutott az eszébe: rádobni az acéllépcsőt Graves-re! Ez idézi a mai főmeccsünket, Barrett rákészül......... de az utlsó pillanatban Graves elhajol! És gyorsan vaktából elővesz egy kendó botot! Barrett magabiztosan támadna mit sem számítva, de Graves lecsap rá a kendóval! Graves-ben minden düh elő tört és most nagyon keményen csapja Wade-t aki gyorsan bemenekül a ringbe, viszont Graves pedig utánna! Barrett észreveszi mi a helyzet és térden állva könyörög a kegyelemért! Graves-nek láthatólag tetszik majd azt kiabálja: "Ezt Teddy-ért kapod!" majd jön a cséplés a kendó bottal! Jó párszor megsuhintja vele majd Barrett a sarokhoz kúszik Graves pedig jól átgondolja a helyzetet és készül egy Homicidal Kick-re! A közönség érzi Corey is érzi: a győzelem meglehet! Rákoncentrál és nekifut! De nem! Barrett időben kapcsolt és bevitt egy hatalmas Spear-t! Ráfekszik 1...2! Nem! Nem! És nem! Graves kijön! Barrett összeszedi magát és a ring alól összeszed egy asztalt! Felállítja majd jelzi a Wasteland-et! A közönség egy emberként figyeli a történéseket.......... Graves feláll Barrett pedig a vállára kapja, de Graves küzd és könyökösökkel válaszol majd jön egy hatalmas Roundhouse Kick és Wade az asztalra fekszik! Graves áttérképezi a helyzetet majd mászik fel a sarokba! A közönség egyhangúan kiabálja: This is Awesome! Graves küld egy halálcsókot Barrett-nek majd jön egy hatalmas Elbow!!!!!! Graves az oldalát fogja, Barrett pedig teljes KO helyzetben van! Feküdj rá!!!! Nehezen odakúszik 1...2!!!!!!! De!! De!!!!!! hogy?????? Barrett kettő és félnél kiszabadult! A közönség sem akarja elhinni!!! És mi sem nagyon!! Barrett megint a sarokban köt ki, Graves pedig egy imát mondva az égiekhez nekifut...... és Homicidal Kick!!!! Homicidal Kick!!! Megvan!!! Ennyi!!!! De de várjunk!!!! Ez Triple H!!! Graves figyelme elterelődött és HHH egy acélszékkel a kezében érkezik! Triple H bedobja az acélszéket majd mászik felfelé az acélketrecen! Graves viszont nem hadja! És megakadályozná ami sikerült is majd mászik vissza a ringhez közben a tekintete végig HHH-en van, de nem figyel hátra! Barrett összeszedte az utolsó erejét is és az acélszékkel pont Graves fejére csap!!!! Majd ráfekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: Wade Barrett

JL: Ezt alig hiszem el.. 
MC: Én is.
JBL: De ez van.. Már csak a főmeccs van hátr... 


JBL folytatná, ám ekkor megszólal Hulk Hogan zenéje, aki télapó ruhában érkezik és egyenesen a ring felé veszi az irányt. A közönség Hulk nevét skandálja, ám a Nevelde Hall of Famere félbeszakítja őket.
- Ne! Ho-Ho Hogan-t skandáljatok! - Mondja Hogan, a közönség pedig eleget tesz kérésének.
- A mai este rendkívül fordulatosan alakult, azonban még egy rettentő fontos meccs hátra van. Mielőtt bármi mást mondanék engedjék meg, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kívánjak! A ma esti főmeccs több szempontból is fontos lesz a WWE számára. Elsősorban azért, mert egy Stairs meccs lesz, amelyet a WWE történelmében először rendeznek meg. Másodszor pedig azért mert eldől, hogy John Cena visszaszerzi-e bajnoki övét. Mindkettejüknek sok sikert kívánok, de az én időm lejárt! Jön a főmeccs! - Mondja Hogan és távozik.

JL: De előtte nézzünk meg róla egy reklámot. 

MC: Tehát jön a főmeccs! Wyatt vs Cena! 


Bray Wyatt vs John Cena ECW bajnoki Stairs meccs: 
Először Bray Wyatt érkezik meg, akit a rajongók erőteljesen kifütyülnek. Ezután megszólal John Cena zenéje, mire a rajongók többsége őrjöngeni kezd. John a ringbe megy, a bíró elmondja, hogy bármit lehet és megütteti a gongot, ami csak egyet jelenthet. Mégpedig azt, hogy elkezdődik a Karácsonyi Raw adás főmeccse! Cena azonnal nekiesik Bray-nek, hatalmas öklösökkel sújtja az ECW bajnokot. John rettentően keményen üti Wyatt-et, és ennek meg is jön a hatása, fölénybe kerül. John a kötélnek löki Bray-t, és ledöntené, ám mire észbe kap Wyatt egy Clothesline-nal ledönti őt. Bray ezután elneveti magát, ám Cena hirtelen felugrik és egy Dropkick-kel lerúgja őt! John ezután beszorítja Wyatt kezeit a kötelek közé, aki így nem tud elmenni, Cena pedig távolabb megy, és egy Spear-rel kirepíti Bray-t is, és saját magát is a ringből! Te jó ég! Mekkora mozdulat. Cena ezután könnyedén feláll, láthatóan nagyon bizonyítani akar. John körbenéz és mindenhol acéllépcsőket lát. Egyiket megfogja, és odahúzza Bray mellé, majd pedig felkapja a vállára és egy egy hatalmas Attitude Adjustment-tel rá is dobja! Te jó ég! A Cenation vezetője ezután pedig úgy tűnik, hogy mégjobban elborul az agya. A rajongók megkapják amire már olyan rég vágynak, egy pusztító John Cena-t! Cena kezébe vesz egy újabb acéllépcsőt és ráütne vele Bray-re, ám az ECW bajnok hirtelen a tőle jól megszokott módon kezd el közeledni John felé, Cena ekkor meglepődik, de nem ijed meg, hozzávágja a lépcsőt Bray-hez! A közönség tombol, Bray pedig kifekszik. Cena ekkor felkapja Bray-t, és egy Bodyslam-mel a lépcsőre dobja ellenfelét. Cena hatalmas formában van, és még mindig nem áll le. Ráfekteti az acéllépcsőre ellenfelét, majd pedig felmsászik a sarokba, ahonnan egy hatalmas ugrással ráugrik Bray-re, egy Five Knuckle Shuffle mozdulattal, de Wyatt röptében elkapja és kioszt neki egy hatalmas Sister Abigail-t! Úristen! Bray mennyit kapott és csak így feláll.. Te jó ég.. Bray a ringnek dőlve nevet Cena-n, ám az egykori ECW bajnok hirtelen felül, és Bray-re néz. Ekkor Wyatt arcára ráfagy a mosoly, és meghátrál. Nekimegy Cena-nak, ám John átdobja a feje fölött és Bray egyenesen az acéllépcsőre esik! Te jó ég! John ezután odamegy a kommentátor asztalhoz, és lepakolja azt! Mit akarhat? John felkapja Bray-t, és egy GTS-t oszt ki neki, melynek hatására ellenfele pont az asztalra ájul. Cena ezután egymásra rak egy csomó acéllépcsőt, szó szerint, olyan magasan felrakja, őket, hogy a lépcsők már magasabbak, mint a ring. Cena ezután a ring sarkából rájuk ugrik, és ráugrik Bray-re, az asztal pedig darabokra törik! Atya ég! Ez azonban Cena-ból is rengeteget kivett, úgy tűnik, hogy képtelen felkelni. Bray és Cena is ott fekszenek, majd végül nagy nehezen, de talpra állnak. Ezután ököllel kezdik el ütni egymást, és most Bray jön ki ebből jobban. A ringbe löki Cena-t, és John-nal együtt egy csomó acéllépcsőt is. A ring tele van acéllépcsőkkel, Cena pedig ájultan fekszik. Bray ezután bemegy a ringbe, és az épp felálló John Cena-nak oszt ki az egyik lépcsőre egy hatalmas Spinebuster-t. Bray ezután nevetni kezd, majd a sarokba löki Cena-t, ahonnan kioszt neki egy hatalmas Bulldog-ot! Ezután jelzi a Sister Abigail-t, amelyet is kioszt Cena-nak, méghozzá egy acéllépcsőre, melytől Cena-nak vérezni kezd a feje... John-nak talán ennyi volt? Bray ráfekszik PIN 1...2...de John felrántja a vállát!!! Te jó ég! Még Bray is alig hiszi el! Mit kell tennie, hogy megtörje John Cena-t?! Mit? Bray ezután egy acéllépcsőt szorít Cena-ra, így John mozdulni sem tud.. Vajon sikerül neki lekopogtatni? A bíró számol PIN 1...2..de Cena szó szerint fekve kinyomja az acéllépcsőt amire Bray is támaszkodik, majd pedig nagy nehezen, de fel kell, és jön a John Cena Comeback! Te jó ég, mi lesz még itt?! Cena ezután egy hatalmas Spinebuster-rel a lépcsőre vágja Bray-t, majd pedig jön a Five Knuckle Shuffle! Cena ezután jelzi az Attitude Adjustment-et, és kiosztja Bray-nek!!! Meg lesz!!! John Cena lesz az új ECW bajnok!!! John ráfekszik PIN 1...2...de az utolsó pillanatban Sami Zayn és Cesaro jön a semmiből, és támadnak rá Cena-ra. Ekkor megszólal Edge zenéje is. Edge a sarokba igazítja az acéllépcsőt, Cesaro és Sami pedig felállítják a már félholt John Cena-t, Edge pedig egy hatalmas Spear-rel az acéllépcsőbe vágja John-t!!! Te jó ég!!! Edge ezután egy mikrofont kér, és annyit mond „Ez itt az új Legacy!”. Ezután távoznak, Bray pedig felkel, és egy hatalmas Sister Abigail-t oszt ki a már így is ájult John Cena-nak. Ezután ráfekszik Cena-ra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is ECW bajnok: Bray Wyatt

JL: Ezt nem hiszem el! Újraalakult a Legacy? Csak a kapitányon kívül új tagokkal?!
MC: Emlékszem régebben mekkora pusztítást csináltak.. Szerintem ez idén sem lesz másképp.
JL: Elképzelhető, viszont a mi időnk lejárt. Nagyon boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek, viszontlátásra!
MC: Viszlát!
JBL: Viszontlátásra! Ezzel zárult tehát a Karácsonyi Raw adás. Reméljük tetszett! Kérjük írjatok véleményt az adás alatt! 

Írta: Cenation, ngirincsi, Ryder és allah1997

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0