Üdvözlünk mindenkit eljött a várva várt PPV, azaz a Battleground, viszont ez még csak a Kick Off ahol a szakértők átbeszélik a helyzetet.

A négy szakértő: Booker T, Teddy Long,Bo Dallas valamint Josh Matthews:

JM: Üdvözöllek benneteket és igen eljött a várva várt Battleground nagyon izgalmas meccsekkel amiket most át fogunk beszélni, szóval kezdjük is az Intercontinental meccsel amin Mark Henry azaz az Intercontinentális Bajnok Mark Henry kiáll a mindíg aktívan küzdő Justin Gabriel ellen! Mi gondoltok erről a meccsről?

BT: Tudod Josh az Intercontinentális övnek mindíg volt egy tradíciója hogy ha tied az öv akkor védd meg vagy ha indulsz érte akkor pedig küzdj érte, én nem fogok félteni ezt a Justin kölyköt a nagyembertől mert ahogy azt az egész WWE fújja hogy ebben a gyerekben van egy olyan ambíciózmus van egy olyan energia hogy meglepetést fog okozni és szerintem ez a meglepetés most lesz!

TL: Booker jól beszél, tehetséges srác tudja hogy mit csinál ha a ringben van, fiatal és ki merem jelenteni hogy a WWE jövője is egyben szóval izgalamas meccsnek nézünk elé.

JM: Bo, neked mi a véleményed?

BD: Én nagyon szeretem nézni Justint ahogy harcol és ha hisz Bo-ban akkor higgyen az övben is! Bolieve!

BT: HÁHÁ!!!

JM: Most kérek mindenkitől egy nevet indok nélkül most kivételesen, kezdjük veled Bo:

BD: Bolieve!

JM: Bo, őőőő....... mondj egy nevet...

BD: Bolieve!!

JM: Kérlek csak egy nevet....

BD: Josh higy magadban és légy erős! Bolieve! - Majd távozik...

BT: Most hová megy?

TL: Ez a srác egy dilis...

JM: ŐŐŐ...... Folytassuk akkor veled Teddy:

TL: Justin Gabriel

BT: Mark Henry

JM: szerintem pedig Mark Henry, na ez lezárva! A következő meccs vagyis négy övmeccset veszünk egybe ez a Hardore a WWE a WHC őv és az IHC cím mi a véleményetek róluk?

BT: Sok kérdés arról szól hogy a Hardcore Fatal 4 way meccsen ki lesz a 4. résztvevő egyes hírek szerint Bray Wyatt, Jack Swagger, és az egyenlőre meccs nélküli Roman Reings neve merült fel, szerintem bárki is lesz az kösse fel a gatyát, a WWE öv egyre extrémebb és extrémebb lesz hetekről hetekre az utóbbi hetekben pedig RVD nagyon megmutatta azt az oldalát mikor nagyon öv éhsége van, szóval most nagyon nagy esélye van övet szereznie, a WHC öv-nek pedig nagyon nagy szerepe lett az utóbbi időkeben Miz megszerezte a címet Cena-tól váratlanul és heteken át büszkélkedett, most viszont lehull az igazság leple mert Cena ellen fog kiállni egy I Quit meccsen és ahogy Cena is elmondta a védjegyévé vált hogy soha nem adom fel, szóval érdekes lesz, az IHC őv egyre nagyobb szereoet kap a WWE-ben és Bryan tökéletesen birtokolja msot viszont hatalams mérföldkő jön Cesaro személyében és nagyon érdekes meccsnek nézünk elébe.

JM: Köszönöm az értékelést most kérek tőletek neveket akik a BG után Bajnokként távoznak:

BT: Rowan, RVD, Cena, Bryan

TL: Ryback, Cena, Ziggler, és Bryan

JM: Az én véleményem: a titkos 4. ellenfél, RVD, Ziggler, és Cesaro

Ekkor visszajön Bo Dallas:

BD: Hidjetek magatokban és mutassátok meg kik vagytok és ti is lehettek olyanok mint én! Bolieve!

BT: Bo?

BD: Booker! Bolieve! - Majd távozik...

JM: Most kérek a maradék meccsekről győzteseket:

BT: Brock Lesnar, Cody Rhodes, a Paige csapat, Cm Punk, Curtis Axel, és a Shield

TL: Big Show, Triple H, Paige csapat, Edge, Christian, és a Royal Skulls

JM: Az enyémek: Brock Lesnar, Cody Rhodes, AJ csapata, Curtis Axel és Royal Skulls

Majd megint visszajött Bo Dallas:

BD: Kérlek titeket barátaim higgyetek azokban akik gyengék mert itt mindenki egyenrangú! Ha elhiszitek hogy lehettek erősek akkor boldogak lehettek!! Bolieve!!

BT: Húzz el innen!!!

TL: Menj innen te dilis!

JM: ŐŐŐ...... Nem tudom mi volt ez de ennyi fért bele a megbeszélésbe most pedig jöjjön a Kick Off meccs ami egy Díva TT meccs! További szép napot a viszont látásra!

Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.


JL: Jó estét! Végre eljött ez a nap.
MC: Ahogy mondod Jerry!
JBL: Ne is húzzuk az időt, jön a meccs!AJ Lee, JoJo & Layla vs Eve Marie, Paige & Nikki Bella 6 Man Elimination tag team meccs:
Megérkezik sorra az összes díva és elkezdődik a kick off meccse. A ringbe JoJo és Eve Marie kezdenek. JoJo máris neki esik a Vörös Démonnak, szép ütéseket és rúgásokat visz be neki. Az egyik rúgás után máris bevisz egy White Noiset és ráfekszik Evere, de felrántja a vállát 1,5-nél. JoJo tovább támad, de ekkor már Eve is visszatámad és jönnek sorban a csattanós pofonok és fájdalmas rúgások. Eve próbálta meg bevinni a Big Bootot, amikor JoJo elhajolt és bevitt egy S.C. Springboard Reverse Elbow Smasht! Ezután felhúzza és beadott neki egy White Noiset és pacsizott Laylával. Layla szó szerint berobbant a ringbe, Eve ment volna a pacsiért, de Layla visszahúzta és adott neki egy Irish Course Backbreakert. Ezután bevitt neki egy Lay Outot. Ezek után ráfekszik 1..2…3. Így tehát az első kieső nem más, mint, Eve Marie. Ám amikor Layla megfordult, máris érkezett Nikki Bella, aki bevitt egy hatalmas Nikki Bella Facebustert! Máris ráfekszik 1...2…3. Tehát, ki egyenlődnek a csapatok mivel így kiesett Layla is! Ekkor azonban a JoJo jön a ringbe, aki picit lassan érkezik. Nikkit nagyon nem is érdekelte, máris lerohanja. Ám ebből ő jön ki rosszabbul, mivel JoJo neki lökte a sarokvédőnek, amit egyenesen megfejelt! A visszafelé már tántorogva induló Nikkinek pedig kioszt egy White Noiset! JoJo jelzi, hogy neki is vége, és bevitt neki egy K-2-t!! Ezek után ráfekszik, 1…2…3!! Így megvan még egy kieső díva Nikki Bella személyében. Ekkor a WWE Divas Champion, Paige utolsó tagként lép ringbe. Máris egymásba kapaszkodnak, amiből a frissebb, Paige jön ki jobban. Elkezdi a fejét ütni JoJonak, és az ütések után bevitt egy German Suplexet! Érkezett ez után a 5 Knuckle Shuffle és a Clothesline From Hell is! Paige jelzi, hogy érkezik máris finishere, a Ram Paige! Megfogja, felhúzza és beadja neki!! Ez után ráfekszik 1…2…3!! ÉS leszámolja JoJo-t is! Így az utolsó két díva, aki bent maradt, AJ Lee és a Divas Champion, Paige! AJ agresszívan betört a ringbe és letámadta Paiget!! A bíró szól neki, hogy hagyja abba, és ő abbahagyta. Paige felkel, AJ pedig kioszt neki egy Edgecutiont! Paige nagy nehezen a sarokban talpra áll, de AJ máris támadni készül. De erre Paige már számított és elugrott a sarokból, és AJ teljes erőből neki szaladt. AJ picit elkábult, Paige pedig ezt a helyzetet kihasználja és fellélegzik ő is! Paige pedig már is támad és kihasználja, AJ kábultságát. Bevitt neki egy Full Nelson Dropot! AJ felkel és jön Paige a John Cena Comebackkel a végén pedig megkoronázza egy 5 Knuckle Shuffleval! Paige jelzi a Speart amit be is tudott vinni AJ-nek! Ezek után ráfekszik és leszámolják AJ-t! Így az utolsó díva a mérkőzésben Paige maradt, aki megszerezte csapatának a győzelmet!
A mérkőzés győztesei: Paige, Eva Marie és Nikki BellaJL: Mekkora meccsel indítjuk az estét!
JBL: Viszont ennyi volt a Kick off!
MC: Jön az adás!

Írta: allah1997 és ngirincsi

Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0