Michael Cole:Köszöntök mindenkit,ez már itt a rendes Summer Slam,az első PPV-nk.

Jerry Lawler:Igen,azt már láthattuk,hogy a Kickoff-ban Rey Mysterio megvédte az övét.

JBL:Mit Gondoltok,ma kik az esélyesek?

Michael Cole:Tippelni sem tudok.

Jerry Lawler:Én se...

A Summer Slam hivatalos zenéje a Now or Never című dal lett.Link:http://www.youtube.com/watch?v=iQSQ7DtDAVs

Poszterek:

              

              

Michael Cole:Szerintem kez....

-megszólal HBK zenéje-


-Hölgyeim és uraim,kérem köszöntsék a jelenlegi és jövendőbeli United States bajnokot,SHAWN MICHAELS -mondja Zeb Colter,mellette ott van Summer Rae is-

Shawn belép a ringbe.Megérkezik a mexikói is.

HBK tehát Zeb Colter-el és Summer Rae-vel érkezik.

A meccs elkezdődik,mindketten óvatosan kezdenek,de Shawn hirtelen bead egy Powerbomb-ot,majd belöki a sarokba és Triangle Dropkick,Del Rio kiesik a ringből.Shawn utána ugrik,de a kordonnak csapódik.Del Rio visszadobja a ringbe.PIN 1..2.. Shawn átfordítja 1..2..Del Rio kifordul és tarkón rúgja HBK-t.PIN 1..2.. De HBK kitör.HBK felveszi a nyakába és bead egy White Noise-t,felrakja a sarokba és Superplex.PIN 1..2.. Del Rio felkel,erőt vesz és beadja a Cross Arm Breakert.Shawn-ak nagyon fáj,de nem kopog.Summer Rae látja,hogy baj van és megcsókolja a bírót.A másik oldalról Zeb egy Kendó bottal leüti Del Rio-t.A bíró elzavarja Summer Rae-t.Del Rio reklamál,hogy miért de közben hátulról Roll Up Pin 1..2.. Shawn nagy nehezen átfordítja a Walls of Jericho-ba.De Del Rio kifordul és eldobja Shawnt.De Shawn bead egy Codebreakert. PIN 1..2.. De ebből is kirúg.Zeb tiszta ideg.Shawn is.Beadná a Pedigree-t,de Del Rio átdobja maga felett.És Bull Hammer Elbow.PIN 1.. De HBK átfordítja 1..2..3 HBK a kötelek alatt menekül az övvel.

A győztes és még mindig United States bajnok:Shawn Michaels

Alberto tombol a ringben,HBK csak kiröhögi.

2.mérkőzés:Kelly Kelly vs Aj Lee Díva bajnoki meccs

Kelly és Aj egymásra néznek és kezdődik a meccs.Kelly egy nagy pofont ad AJ-nek,amitől a lány hátra esik.Kelly Kelly beadná az Irish Curse Backbreakert,de AJ nem hagyja és bead egy DDT-t és egy Legdropot.PIN 1.. De Kelly ellöki AJ-t,AJ a kötélhez löki Kellyt aki egy S.C. Spring.Rev.
Elbow Smash-el fordít.Készül a K-2-re de Aj-től kap egy Shiranuit.PIN 1..2.. De Kelly kitör és bead egy White Noise-t.Készül a Spearre,de AJ
elhajol és Kelly a sarokba veri a fejét,AJ beadja a Black Widow-t,Kelly nem éri el a kötelet,Kellynek nagyon fáj,de ledobja AJ-t magáról.Kelly beadja a Speart,majd egy Lay-Out-al befejezi a meccset.PIN 1..2..3

A győztes és még mindig Divas Champion:Kelly KellyBACKSTAGE:

Justin Roberts:Szia Bryan,mit gondolsz,nyerni fogsz ma?Daniel Bryan:Ez nem kérdés,IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN és IGEN!!!

-odalép a Miz-

 The Miz:Én fogok nyerni.

Daniel Bryan:NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM NEM és NEM!!!

The Miz:Idióta...

Daniel Bryan:NEM NEM NEM

3.mérkőzés:Kane vs Triple H #1Contender US Title match

Először Kane érkezik,a közönség fele mondja,hogy Let's go Kane,másik fele:Kane Sucks Aztán megérkezik HHH akit támogat a közönség,felzúg a:Let's go Triple H,egyébként HHH Maryse és Zeb Colter kíséretében érkezik.

A meccs elkezdődik,gyorsan felperegnek az események,Kane sorozza HHH-t,beadná a Chokeslam-et,de HHH egy Irish Curse-el fordít.PIN 1..2.. Kane felrántja a vállát,HHH megragadja a bokáját és Patriot Lock,Kane nehezen eléri a kötelet,Triple H beadna egy GTS-t,de Kane hirtelen megragadja The Game torkát,Chokeslam.PIN 1..2.. de Triple H kirúg,Kane örjöng.Készül még egyre,de HHH a kötélnek rugózik és Spear.PIN 1..2.. Kane épp,hogy kirúg.Game bead egy Pedigree-t,és befogja a Kimura Lockba.Kane egy kicsi ideig bírja,de aztán biony kopog.

A győztes:HHH,de jön Shawn Michaels és leüti az övével,beadna egy Sweet Chin Music-ot,de Game elhajol és bead egy hatalmas Stunnert.
Rálép HBK mellkasára,felveszi az övet és ünnepel.

4.mérkőzés:Batista vs Yoshi Tatsu

Bejön Yoshi.
-A meccs kimenetele egyszerű,én nyerek.
Megjön Batista és kezdődik a meccs

Tatsu üti a vadállatot,de neki az meg se kottyan,és ellöki a Japánt,aki megfutamodik.A bíró számol:1..2..3..4..5..6 Yoshi visszamegy és beadja a Spinning Heel Kick-et.PIN 1..2.. Batista kirúg.Yoshi tiszta ideg,leköpi Batistát,az állat nagyon dühös,Tatsu megint leköpi.Ezek után Batista a sarokba löki és bead egy Superplexet,majd 2 Batista Bombot és végül egy LeBell Lockot amiben Tatsu azonnal kopog.

A győztes:Batista5.mérkőzés:Wade Barrett vs Christian

Wade rögtön bead egy Bull Hammert.PIN 1..2.. Christian kitör.Christian kába,így kap egy Powerbombot és egy Spinebustert.A sarokba löki,de Christian ütésekkel fordít,és kidobja a ringből.Christian kint beadna egy Killswitch-et,de ehelyett Wade neklöki a lépcsőnek.Bull Hammer Elbow,aztán nekilöki a kordonnak és Spear,a kordon betörik.Wade visszamegy.A bíró 5-nél tart.6..7..8..9..10

A győztes kiszámolással:Wade Barrett-ekkor megszólal Kofi zenéje Cenáéval keverve.-

-Álljunk meg,lehetetlen,hogy a jelenlegi legjobb Tag Team csapat ne kapjon meccset.-mondja Kofi-
-Igen,úgyhogy írjanak ki nekünnk egy meccset!!!!
-kijön Brad Maddox-
-Jól van srácok,Boom Boom Cena vs HBK Yes a Tag Team övekért.
-Mikor?-kérdezi Cena-
-Most azonnal!
-Kofi és Cena összenéznek és a ring felé indulnak.-
-Brad távozik-

Meg jönnek ellenfeleik is.

Elkezdődik a meccs.

A ring mellett Paul Heyman,Summer Rae és Nikki Bella az HBK Yes oldalán,Zeb Colter mindkét oldalon,a Boom Boom Cena oldalán pedig Ricardo Rodriguez és Layla áll.A ringben Kofi és Daniel kezdenek.Kofi csúfolni kezdi Danielt a szakálla miatt,Daniel csak röhög rajta.Egyszer csak Bryan megunja és bead egy Enzugirit.Berakja a lábai közé és Powerbomb.PIN 1..2.. Kofi kirúg és felpattan.Beadja a Comebackjét.Jön a Boom Drop.
Jönne a Trouble in Paradise,de Bryan elhajol és beadna egy A.A.-t de Kofi hátraugrik és Tombstone Piledriver PIN 1..2.. Bryan kirúg.Kofi nem hiszi el,Bryant belöki a sarokba,de hátraszaltó és jön a Comeback.Beadja és most mellbe rúgja.1 2 3 4 5 6 7 8 9 ééés 10. a fejébe.Befogja a LeBell Lock-ba,de Kofi a hátsó lábaival eléri a ringsarkot,ahol áll John Cena és ráüt a lábára,a bíró látja,és mondja,hogy:TAG. John bejön és letámadja Bryant.Beadna egy Leg Dropot,de elgurul Bryan és bepacsizza HBK-t.HBK bead egy White Noise-t,de nem tudja beadni,mert Cena egy Sunset Flip-el fordít.Cena felemeli és A.A. PIN 1..2.. De HBK kirúg.HBK bead hirtelen Cenának egy Sweet Chin Music-ot.Bepacsizza Bryant,de Cena fordít felveszi és A.A.,de a levegőben Bryan egy óriási RKO-val fordít.PIN 1..2..3

A győztesek és még mindig Tag Team bajnokok:HBK Yes

A Boom Boom Cena mérgesen távozik.

7.mérkőzés:Sin Cara vs Dolph Ziggler #1Contender WWE Title Match

Elkezdődik a meccs,Dolph egy DDT után beadna egy White Noise-t,de Sin cara fordít és hátra vágja Zigglert.PIN 1..2.. Dolph kirúg.Sin Cara mászik a kötélre,de Dolph elkapja és bead egy White Noise-t.PIN 1..2.. Sin Cara kitör.Cara erőre kap és beadná a finisherét,de Dolph fordít egy STFU-val,Sin Cara nem tud mit csinálni,mászik,mászik,de hirtelen átfordul.PIN 1..2.. Ziggler kirúg.Ezek után Cara kerül fölénybe és bead egy DDT-t,majd ráugrik a sarokból Ziglerre.PIN 1..2.. De Dolph felrántja a vállát.Mindkettten kifekszenek.A közönség kiabál,hogy:Show Off és hogy:Let's go Cara.Dolph feláll és bead egy White Noise-t,egy Bulldog-ot és egy 5 Knuckle Shuffelt.Sin Cara feláll az utolsó erejéből.De csak belefut egy hatalmas Zig-Zag-be.Dolph még ad egy Attitude Adjustment-et és kopogtat.PIN 1..2..3

A győztes és #1Contender:Dolph ZigglerMichael Cole:Kezdődik az este 2 főmeccse.

A ketrec leereszkedik.
Megjönnek mindhárman.

Kezdődik a meccs.

Sheamus és Goldberg egymást verik,Austin csak nézi őket.Egyszer csak elindul,kidobja Sheamust,és Goldberget veri.Austin bead egy Powerslam-et,de jön Sheamus és kap egy White Noise-t.PIN 1..2 Goldberg menti meg a meccset.Sheamus és Austin verik egymást,Goldberg kimegy a ringből,és egy kalapáccsal tér vissza.Leüti mindkét ellenfelét,majd Sheamusnek egy Olympic Slam-et,még Austinnak egy Pepsi Twist-et ad be.PIN 1..2.. De Austin kirúg.Austin fordít egy Sin Cara Springboard Reverse Elbow Smash-el,de Sheamus jön és bead egy Brogue Kick-et.PIN 1..2.. Austin kirúg.Goldberg feltápászkodik,de rögtön kap egy Pedigree-t Austin-tól,jön Sheamus,de Austin elhajol és bead neki egy Stunnert.PIN 1..2.. Sheamus kitör.Austin készül egy Powerbomb-ra,de Goldberg fordít egy Spearrel.Sheamus kidobja Goldberg-et a ringből.Megfogja és a ketrechez vágja,majd belenyomja a fejét.Megfog egy széket,Bead egy Randy Orton DDT-t,és bead egy Irish Curse Backbreakert,de jön Austin és leteríti őket.Kivesz egy asztalt,megfogja Sheamust és Powerbomb az asztalra.Goldberg leteríti egy Spearrel.
Mindhárman a földön.Goldberg bedobja a ringbe Austin-t,de Austin bead egy Batista Bomb-ot.Hoz egy acélszéket és bead rá egy Skull Crushing Finale-t,majd egy Tombstone-t.PIN 1..2.. Sheamus megmenti a meccset.Sheamus bead egy Irish Curse Backbreakert.Készül a Brogue Kick-re,de elvéti,Goldberg beadja a Jackhammert,jön Austin és Pedigree az acélszékre.Austin beadna egy Batista Bomb-ot,de Sheamus visszatámad.
Goldberg jön a Spearrel,de Sheamust üti le,Austin beadja a Sweet Chin Music-ot,majd a Stunnert.PIN 1..2..3 És igen,új bajnokunk van.

A győztes és ÚJ WHC bajnok:Stone Cold Steve AustinLeereszkedik a Steel Cage.

Kezdődik a főmeccs.

Megjön Miz akit kifújolnak.Aztán érkezik Daniel Bryan Paul Heyman és Nikki Bella társaságában,akit elképesztő szeretettel fogadnak.

Kezdődik a meccs.Miz bead egy Old School-t.PIN 1 Bryan kirúg.Bryan egy Enzugirit és egy Proto Bomb-ot ad be.Miz fordít egy Torture Rack-el,Bryan leesik.Miz mászik ki,de Bryan visszarántja.Miz kap egy Spinebustert.Daniel kinyitja az ajtót,de Miz visszahúzza.Bryan nagyot esik.
Most Miz akarna kimászni,de Bryan visszahúzza és bead egy Figure 4 Leg Lock-ot..... Miz még nem kopog,és végül eléri a kötelet.Bryan bead egy Enzugirit,és egy RKO-t.Mászik,de Miz utána megy és visszarántja.PIN 1..2.. Daniel kirúg és LeBell Lock.Miz vajon kopog?Nem,még bírja.Miz átfordítja PIN-be.1..2.. Bryan kirúg és beadja a Comeback-ét.Majd GTS és Attitude Adjustment.Bryan mászik,és fenn van a ketrec tetején,ki bír mászni.De nem,mert feláll és a ketrec tetejéről ráugorna Mizre,de Miz a levegőben ad neki egy Speart.PIN 1..2.. De Bryan kirúg.Úristen,ez hihetetlen.Bryan ájultan fekszik a földön.Miz mászik.De Bryan felpattan és visszahúzza.Bead egy Proto Bomb-ot és egy Hell's Gate-et.
Elengedi.Mászik.Miz utána.Tetején vannak,ütik egymást,Miz nagyot üt,Bryan kapaszkodik.Aztán Bryan pofozza.De egyszer csak Miz fejbe rúgja.
Bryan elájul és leesik a földre,Miz nem hiszi el.

A győztes és ÚJ WWE bajnok:Daniel Bryan

Így zárul a Summer Slam.

Írta:Zsmbi,lalad,Cenation Posztereket készítette:Nex

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0