Üdvözlünk mindenkit ez itt egy Kick Off csevegő show ahol megvitatjuk a ma este történéseit, akkor vágjunk is bele: A négyes akik nyitják a Kick Off-ot azok nem más mint Booker T, Big Show, Bred The Hitman Hart, valamint a 2014--es Royal Rumble győztes Cm Punk! Mellettük még ott ül Josh Matthews aki kérdéseket fog feltenni: 
Josh: Üdvözlök mindenkit ez itt egy Kick Off show ahol megvitatjuk hogy mik történtek a közelmúltban hogy, hogyan jutottunk el idáig. Szóval az első téma legyen az hogy milyennek láttátok a Royal Rumble-t? 
Booker T: Nagyon izgalamas volt az egyik legnagyobb pillanata mikor Dolph Ziggler visszatért a második pedig hogy Cm Punk megnyerte a Rumble-t. 
Bred: Én azt szeretném megkérdezni milyen érzések kavarogtak benned mikor beléptél a ringbe Punk? 
Punk: Az hogy csak egyetlen egy cél lebegjen feletted mégpedig egy lehetőség hogy legyen egy Wrestlemania pillanatod, és ez most nálam bekövetkezett vagy Ziggler vagy pedig az öt szupersztár közül valakivel egy WWE Bajnoki címmeccset fogok menni és isten bizony hogy megszerzem az övet. 
Josh: Ha már szó van a Wrestlemania-ról akkor neked Show mik a terveid a közeljövőben? 
Show: Hát nem is tudom egyre kevesebb meccsem van de ezért nem hibáztatom egyik GM-et sem nagyon jó pankrátorok vannak jelenleg a WWE-ben elég csak kiemelni Ziggler-t, Edge-t, vagy Cm Punk-ot ők mind elértek valamit a cégnél, én is elértem több mindent de az már régen volt de hogy a kérdésedre választ adjak mindent meg fogok tenni hogy én is ott legyek a Wrestlemanian és igazak a híek még ezen a héten vissza fogok térni és minden követ megmozgatok hogy újra push-ba emeljenek. 
Josh: Sajnos az időnk lejárt mivel máris kezdődik az Elimination Chamber köszönöm hogy itt voltatok és remélem hogy Cm Punk és Big Show ígérete beváll majd. 
Nem sokkal később Teddy Long megállítja a Big Showt majd az mondta neki hogy Wrestlemania pillanatot akarsz? megkapod mégpedig egy IHC Eliminatian Chamber meccsen veszel részt ha győzől akkor kihívhatod az IHC bajnokot a Wrestlemanian. 

 Goldust vs Sin Cara:
  Bejön mindkét fél, majd el is kezdődik a mérkőzés. Egybe kapaszkodnak, Goldust jobban jön ki és bead egy Suplexet, de Cara szinte egyből fel áll, Goldust neki állja ütni Sin Cara-t, majd neki löki a ringkötélnek, ahonnan visszajön Cara, és Goldust bead egy Powerslamet. Majd egy könyökössel ráugrik a földön lévő Mexikóira kopogtat: 1..2.. de Sin Cara kirúg. Ezután Sin Cara kigurul a ringből, hogy egy kis erőt gyűjtsön. Majd be megy vissza, ahol Goldust probálná leütni egy Clothseline-al, de Cara lehajol, majd neki fut a köteleknek és bead egy Springboard Reverse Elbow Smasht. Kopogtat: 1...2.. de Goldust kirúg. Cara felmegy a sarokba, hogy beadjon egy dropkicket, ami sikerül is neki. Megint kopogtat, de csak kettőig jut. Sin Cara nem érti, ezért neki áll vitatkozni a biróval, de Goldust közben hátulról probálja lekopogtatni Carat: 1...2..., de az utolsó pillanatban kirúg. Ezután Goldust felállítja Sin Carat, és bead neki egy Randy Orton DDT-t, majd készülne a Duble Arm DDT nevű befejezű mozdulatára, de Sin Cara ezt észre veszi és megakadályozza, hogy Goldust beadja neki a mozdulatot és kilöki a ringből, ezután a sarokba felfut és ráugrik Goldustra, a bíró közben számol: 1....2....3...4....5....6 de Sin Cara visszalöki Goldustot. Majd felmászik a sarokba, hogy beadja a Swanton Bombot, ugrik is Cara, de Goldust elgurul előle, ezután gyorsan felállítja és beadja neki a Duble Arm DDT-t, kopogtat: 1...2...3! 
A mérkőzés győztes: Goldust
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0