A mai nappal elérkeztünk 2015 első PPV gálájához, a Royal Rumble-höz! Először Renee Young köszönt minket.
Renee Young: Jó estét kívánok mindenkinek! Ha azt mondom, hogy 2015. január 18, akkor mindenkinek egy dolog jut eszébe, a Royal Rumble! Igen! Ez itt a Royal Rumble Kick off műsora. Mai vendégeim Booker T, Josh Matthews, Shawn Michaels, akinek nemrég ért véget a karriere és Rey Mysterio, akivel szintén ez a helyzet! Vágjunk is bele a Kick off beszélgetésbe. A mai Royal Rumble gálán, több nagy meccs is megrendezésre kerül, ilyen lesz például a Christian vs The Miz meccs is, nézzünk meg róla egy reklámot! 


RY:  Amint azt a reklámból megtudhattuk, ez a meccs egy Three Stages of Hell meccs lesz. Az első szakasz egy Charis meccs, a második egy Extreme Rules meccs, a harmadik pedig egy Steel Cage meccs lesz! Mindenki emlékszik arra, amikor Christian csúnyán elárulta Miz-t, és a többi eseményre is. Szerintetek ki fog győzni? 
Booker T: Szerintem mindenképpen Miz-nek kell! Nem hittem a szememnek, amikor Christian elárulta Miz-t... Az biztos, hogy felkavarta az eseményeket, de szerintem ez egy mocskos húzás volt.. Hajrá Miz! 
Josh Matthews: A nézőpontom ugyanaz, mint Booker-é, viszont szerintem ebbe a dologba reálisabban kell bele gondolni.. Szerintem Christian fog győzni.
Shawn Michaels: Én most vagyok itt először azóta, hogy véget ért a karrierem. Miz a Karácsonyi Raw adáson ifjúkori önmagamra emlékeztetett! A végsőkig kitartott, és ezt nagyon tisztelem benne. Hajrá Miz! 
Rey Mysterio: Miz volt az egyetlen, aki annak idején nem segített abban, hogy szétverjenek, ezáltal véget érjen karrierem.. Mindig is tiszteltem őt, sok van még benne, remélem ő fog győzni!
RY: Tehát 3-1! Meglátjuk mi lesz. Azonban nem ez lesz az egyetlen nagy meccs. Ott lesz még pl. a John Cena vs Legacy Handicap meccs, amiről nem rég tudtam meg én is, hogy Tornado Handicap meccs lesz. Nézzünk meg róla egy reklámot!


RY: Mindenki emlékszik még arra, amikor a Legacy újra alakult. Edge szerint megállíthatatlanok, ám ehhez John Cena-nak is akadt néhány szava! Vajon ki fog győzni? 
BT: Mindenképpen a Legacy.. Esélye sincs John-nak.
JM: Szerintem sincs. Túl erős a Legacy. Ők 3-an vannak, John Cena pedig csak egyedül.
RM: Ezt azért mondjátok, mert még nem harcoltatok John Cena-val! Abban az emberben olyan erő, olyan kitartás van, amihez semmi sem fogható. Ha valaki, aki egyedül van és letudja győzni a  Legacy-t, az John Cena! Hajrá John!
SM: Teljes mértékben egyetértek Rey-jel! Hajrá Cena! 
RY: Igazán megoszló vélemények! Meglátjuk, hogy mi lesz. A nap folyamán azonban még rendezünk meg nagy meccseket. Ilyen lesz például a Nehézsúlyú világbajnoki meccs is, nézzünk meg róla egy reklámot!


RY: Seth Rollins, fiatal, hatalmas tehetség, és az egykori Shield legtechnikásabb tagja! Vance Archer, ő nem rég debütált, és máris itt tart. Hatalmas tehetség ő is! Egy kérdés maradt. Ki fog nyerni? 
RM: Remélem, hogy Seth.
JM: Én Vance-t nagyon bírom. Hatalmas tehetség, én neki szurkolok!
SM: Remélem nem avatkozik bele a vezetőség. Hajrá Seth!
BT: Hajrá Seth!
RY: Itt is megoszlik a véleményetek! Nézzünk meg a WWE bajnoki címmeccsről is egy reklámot!


RY: A fenevad kontra Emberek Bajnoka. Egy kérdésem van csak, ki fog győzni? 
JM: Szerintem Brock. Hatalmas erő van benne, meccsei is bizonyítják..
BT: Szerintem pedig Rock! Meg van benne, ami kell egy ilyen meccshez.
SM: Szerintem Brock Lesnar fog nyerni. Én mindent megtettem egy hónapja, hogy megverjem, nem sikerült! Ő nem egy pankrátor, ő egy Fenevad.. 
RM: Szerintem is Lesnar fog győzni.
RY: Tehát itt is megoszlik a véleményetek. 2 meccs maradt, amiről még beszélni fogunk. Ez a kettő az est két főmeccse, nézzünk meg egyikről egy reklámot!


RY: Ez az a meccs, amire egész Philadelphia kíváncsi! Punk vs Riley! Ki fog győzni?
BT: Szerintem Riley! Neki kell győzni! Bizonyítania kell! Hajrá Alex!
JM: Szerintem is Alex! Minden megvan benne, ami kell egy ilyen meccshez! Hajrá Alex! 
SM: Alex Riley az az ember, aki körül mindig reflektorfény van! Hatalmas tehetség, hajrá Alex!
RM: Én is Riley-nak szurkolok, remélem ő fog nyerni. Hajrá Alex!
RY: Nahát! Nem sűrűn vannak ennyire egybe hangzó vélemények! A következő meccs amiről beszélni fogunk, az lesz amiről utoljára fogunk! Nézzünk meg róla egy reklámot!


RY: Az idei Royal Rumble meccsben több különlegesség is lesz! Az egyik ilyen különlegesség az az, hogy 40 fős lesz, ellentétben a tavalyaival. Kire tippeltek, ki fog nyerni?
RM: Nagyon remélem, hogy nem Wade Barrett. Ha már mondanom kell egy nevet, aki szerintem megérdemelné, az Daniel Bryan!
JM: Szerintem Wade Barrett vagy Roman Reigns fogja megszerezni a végén a győzelmet.
BT: Szerintem pedig egy NXT-s fogja megnyerni! Méghozzá az én nagy favoritom, Finn Balor! 
SM: Én egy hatalmas visszatérőre tippelek. Ez pedig nem más, mint Dolph Ziggler. Remélem visszatér végre, megnyeri a Royal Rumble meccset, és megteszi azt a Wrestlemania 31-en, amit én nem tudtam. Legyőzi Brock Lesnar-t! 
RY: Hát meglátjuk, hogy mi lesz! Köszönöm, hogy itt voltatok velem. A beszélgetés ennyi volt, átadom a szót a kommentátoroknak! Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry "The King" Lawler: Köszöntök mindenkit! Ez itt a Royal Rumble Kick off-ja!
Michael Cole: Igen! A Kick off meccsben eldől a Tag Team övek sorsa!
John Bradshaw Layfield: Ne is húzzuk az időt, kezdődik a meccs!


The Prime Time Players (Darren Young & Titus O'Neil) vs The Hardy Boys (Jeff Hardy & Matt Hardy) WWE Tag Team bajnoki meccs:
Titus és Matt kezdi a meccset. Titus egy erős jobbossal kezd, majd egy Big Boot-al földre küldi Matt-et, rá is fekszik, 1..., de 1-nél felrántsa mint két vállát. Titus be dobja a sarokba, ahol a társa van. Majd be pacsizza Darren-t. Darren be megy. Jobbos és balosokat mér Matt hasába. Matt össze csuklik. Darren elkezdi rugdosni, majd megfogja a lábát középre húzza. Rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Matt. Darren ekkor be fogja Sleeper Hold-ba. Matt kezd elájulni. A bíró megfogja Matt kezét fel emeli majd elengedi. Matt keze rögtön a földre esik. a bíró számol 1, majd újra meg csinálja 2. De ekkor fent marad Matt keze. Matt fel áll, így Darren is. Matt elkezdi a könyökével ütni Darren hasát. Darren elengedi a Sleeper Hold-ból. Matt add egy Powerslam-et. Minden a ketten a földön fekszenek. Mind a kettő kúszik, hogy tudjanak a pacsizni a társaikkal. Szinte egyszerre pacsiznak. Titus és Jeff jönnek be. Titus add egy Clothesline. Jeff rögtön fel áll és egyből vissza támad add egy DDT-t, majd megragadja Titus és egy German Suplex add. Jeff a sarokba megy, Titus fel áll. Jeff neki fút és egy Hurricarana-t add, rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát. Jeff elkezdi sorozni Titus fejét. Majd meg ragadja és egy Neckbreaker add, ezután be pacsizza Matt-et. Matt elkezdi a földön rugdosni Titus, majd be dobja az egyik sarokba. Pacsizik Jeff el. Jeff fel mászik. Közben Matt még add egy Tornado DDT Titus-nak, majd ki megy a ring szélére. Jeff leugrik egy Shawn Michaels Elbow Drop-al. Rá fekszik 1...2... De Darren jön és meg akadályozza a számlálást. Matt is be megy elkezdi csépelni Darren-t, de Darren ki dobja a ringből Matt-et. Darren ki megy, Matt testtel neki löki a ring szélére. Mint a ketten kint feküdnek. Közben bent a ringbe megy az adok, kapok, majd fel állnak. Hitelen Titus meg sorozza Jeff-et, majd add egy Big Uppercut utána egy Leg Drop-ot Rá fekszik 1...2... De Jeff 2-nél felrántsa az egyik vállát. Ekkor Darren vissza jön a helyére és mutassa Titus-nak, hogy be akar jönni. Titus be pacsizza. Darren be jön, Jeff fel áll a kötelek segítségével. Darren egy Dolph Ziggler Comeback-et add, majd rá fekszik 1...2... De Matt meg fogja Darren lábát és ki húzza a ringből. Matt ki oszt egy Twist of Fate a földre. Ekkor jön Titus és ki oszt egy Class of Titus Matt-nek. Közben Jeff már fel kell, és fel megy az egyik sarokba, ahol a legközelebb van Titus. Le ugrik egy Swantom Bomb Titus-ra. Mind a 4-en fekszenek. Legelsőnek Darren kell fel. Látja, hogy Jeff kell fel így ki oszt neki egy Fireman's Carry Gutbuster-ot. Majd meg ragadja Matt-et, be gurítja a ringbe és neki is ki oszt egy Fireman's Carry Gutbuster-et, majd rá fekszik 1...2...3!
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Darren Young és Titus O'Neil, The Prime Time PlayersJL: Nem semmi meccs volt, szép címvédés!
MC: Igen, de a Kick off ennyi volt.
JBL: Most már ne menjenek sehova, mindjárt kezdődik az adás!Így zárult tehát a Royal Rumble Kick off-ja! Az adást megtekinthetitek 19:30-kor! Kérjük véleményt a teljes adás alatt írjatok! 

Írta: Cenation és Tomci

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0