A Bajnok befutott!

Üdvözlünk minden wwe nézőt ez itt a Smackdown! A ma este két kommentátorai mint mindíg JBL és Michael Cole üdvözöl minket:

jbl and cole

MC: Sok szeretettel üdvözlünk mindenkit ez itt a péntek esti Smackdown én Michael Cole vagyok és itt ül mellettem a szokásos kommentátortársam JBL is!
JBL: Énis üdvözlök minden wwe rajongót egyenesen Angliából! Reméljük hogy Stephanie most sem fog nekünk csalódást okozni.
MC: Most hogy már túlvagyunk az Extreme Rules gálától ami nagyon jóra sikerült, voltak történések utánna és közben is, az első hogy még csak most vagyunk túl a Extreme Rules-tól már hivatalosan is bejelentettek három meccset amire inkább majd a wwe összefoglalóban lesz több szó.
JBL: Várj egy pillanatot mert jön John Cena!

John Cena-t a szokásos vegyes fogadtatás várja majd a szokásos ünnepeltetése után egy mikrofont fog:

JC: Ahogy ti is láthatjátok nem hazudtam nektek, itt vagyok továbbra is Nehézsúlyú Világbajnokként, de ahogy azt nem győzőm hangoztatni egy iszonyít jó meccsen vagyok túl Jericho ellen aki mindent beleadott hogy ezt megszerezze de a végén én maradtam állva és mondhatom büszkén nektek hogy a BAJNOK BE FUTOTT!!! És Miz neked meg azt üzenem hogy te sem fogsz külömben járni, mert ugyan így fogok itt állni ugyan ezzel az övvel és állok elébe ellened és egyáltalán nem bánnám már azt hogy ha ma vagy holnap kerülne megrendezésre a Payback mert már nem birom kivárni! Ami pedig tegnap az Extreme Supershow-ban történt az Zack számára nem volt szándékos hanem meg akartam mutatni minden Cena ellenes embernek hogy tudok énis port kavarni. Sajnálom hogy így alak........

A mondanivalóját nem sikerült befejezni mert jön Chris Jericho és mikrofont fog:

Y2J: Ohh Ténleg Cena? Jössz ide kérkedni hogy felülmúltál engem, na és? Ha ilyen nagy a szád akkor a kezed is ügyesen járhat ma, állj ki ellenem!!

Majd jön Daniel Bryan is és felhangzik a YES! YES! YES! Felkiálltás , majd Bryan is mikrofont fog:

Screen Shot 2014-02-22 at 20.01.49

DB: Szegény kis Jericho megszégyelte magát mert a heteken át ígérgetett én leszek az új WHC Bajnok szöveg ahogy mindenki gondolta egy nagy kamu! De én nem ígérgetek ilyet hogy a Payback-e én leszek az új IHC Bajnok, inkább azt ígérme meg mindenkinek hogy az utólsó erőmön azon leszek hogy én nyerjek! YES! YES! YES!

Y2j: Hohohoo egy pillanat Daniel! Bármikor be tudnám azt bizonyítani hogy jobb vagyok nálad és lehet neked címmeccset de akkor sem fog azon változtatni hogy egy gyenge négyes alá vagy!
Ekkor váratlanul megszólal Jack Swagger bevonuló zenéje és és is beszélni kezd:

JS: Néztelek benneteket, és olyan szánalmasok vagytok hogy az már nem igaz, az egyik kijön nagyképüsködni hogy bajnok, a másik meg nem tudja elviselni hogy veszetett a harmadik magyarázza a hülyeséget pedig így is veszíteni fog, olyanok vagytok mint a kis dedódos akik az oviban is összeverekednek egy játékért! De ez itt Jack Swagger Amerikája és itt bunyóval rendezik le az ilyen dolgot! Úgy hogy........

Jön a Smackdown GM Stephanie McMahon aki helyre teszi a dolgokat:

SM: Áljj! Elég legyen! Bunyót akartok? Megkapjátok! Ma este egy John Cena csapattársa Daniel Bryan lesz és kiállnak Chris Jerico és Jack Swagger ellen! A meccs pedig most kezdődik!!!

John Cena, Daniel Bryan vs Chris Jerico, Jack Swagger

Egyből megszólalt a gong és Jerico nekiesett Cena-nak, leteperte a főldre majd keményen ütéssorozatokat szánt neki majd a pofozásaival és az odaszólógatásaival kezdte hergellni a WHC Bajnokot majd pacsizik és jön Swagger és bead elsőként egy Big Boot-tot majd ráfekszik 1... de Cena hamar kijön, Swagger ezután egy Headbutt-ot oszt ki majd jön a Swagger Bomb és ráfekszik 1...2 de Cena megint ki tud jönni, Swagger pacsizik és Jerico jön aki kioszt egy Drop Kick-et majd egy Chokesline-nal kidobja a ringből, ekkor kitört a káosz Jerico ugrik Cena-ra Bryan nekiesne Swagger-nek de Jack bead neki egy Powerbomb-ot Bryan pedig kihull a ringből, közben Jerico visszavonszolja a ringbe Cena-t majd ráfekszik 1...2 de kettőnél fellrántja a vállát, Y2j befogja egy satuba és keményen fogja, közben egyértelműen a wwe univerzum Cena mellet áll és egyre jobban búzdítanak Cena pedig nagyon szenved, közben visszatért Daniel Bryan is a ringhez és már nagyon vár egy pacsira, viszont közbe Jerico átfordítaná a Wall' s Jerico-ba de Cena szépen jön ki belőle és kúszik a pacsihoz.......... de Jerico épp hogy még vissza tudja húzni a bajnokot rendesen kiosztja az ütéseivel majd pacsizik és jön Swagger aki először a lábára mért egy kemény ütést majd befogja a Patriot Lock-ba! Cena szenved és mászna kötelekhez........ de Swagger visszahúzza a ring közepére és Cena teljesen tehetettlen! Mindjárt kopog....... de Cena szépen kifordul a fogásból majd jön egy Proto Bomb és minden erejét próbálja összeszedni hogy eljuthasson Bryan-hez........ és pacsi! Jön Daniel Bryan aki három ütés után Swagger nekidobná a saroknak de Bryan fantasztikus módon szaltózik egyet majd bevisz egy Chokesline-t, közbe pedig bejön a ringbe Jerico aki beadna egy Enziguri-t de Bryan elhajol és Cena egy AA után kidobja a ringből, viszont Bryan-t kell figyelnünk aki Kick Combókat visz be majd egy Roundhouse Kick után kába lett Swagger, Bryan ezek után a sarokhoz áll és hallani lehet tőle a YES! YES! YES! kiálltást ami tudjuk mit jelent...... és Swagger-nek be is viszi a Running Knee-t és ráfekszik 1...2...3!!!
Így a mérkőzés győztesei John Cena és Daniel Bryan!

JBL: Bravó!!! Na így kell egy Smackdown adást elkezdeni! Az elejétől a végéig izgultam és a jófiúk nyertek!
MC: Mióta Bryan visszatért lehengerlően teljesít, nem is lehetne belekötni a teljesítményébe!
JBL: De Jerico ezt megtette és nagy hiba volt!
MC: Most viszont haladjunk tovább....

Kapcsolunk a Backstage-be ahol a következő meccs egyik résztvevője áll, ő nem más mint a volt IHC Bajnok Sheamus:

Sheamus Makes a Statement – Backstage Fallout – February 3, 2014

JM: Üdvözöllek Sheamus, olyan híreket lehet rólad hallani hogy ez a sok vereség oka a formahanyatlás, ami az IHC Bajnoki cím elvesztése óta van. Ez igaz?
Sheamus: Josh ne mondj olyanokat amivel fel tudsz húzni mert különben te bánod meg! A kérdésedre a válasz pedig az hogy nem tudom milyen formahanyatlásról beszélsz a vereségek oka pedig nem az hogy elvesztettem az IHC övet hanem az ellenfelek erősödtek meg, de tudod mit kimegyek a ringbe és jól elverem RVD-t és megmutatom neked és mindenkinek hogy még mindig tudok dominálni!
JM: ŐŐŐ Köszönöm az interjút Sheamus most pedig visszaadom a szót a kommentátoroknak....

JBL: Hát én egy cseppet sem hiszek senkinek Sheamus még mindíg top szupersztár és nincs semmilyen formahanyatlása!
MC: Látsd be JBL Sheamus már régen nem éli a fénykorát, és már nem olyan mint régen...
JBL: Miről beszélsz Cole!! Ez marhaság!! De tudod mit lássuk a meccset....

Rob Van Dam vs Sheamus

Először érkezik a kelta harcos Sheamus aki a közönség kifújol, majd jön RVD akit egyértelműen szeret a közönség hiszen visszatért a Smackdown-ba és reméljük többször is látni fogjuk. A gongszó után elkezdődött ez a csata amin egyből Sheamus kerül főlénybe bevágja a sarokba majd keményen megsorozza majd nekivágná a másik saroknak, de RVD egy parádés Lionsault-tal leteríti a kelta harcost aki kigurullt a mozdulat során a ringből majd egyből jött RVD és kiugrott a ringből! A közönségnek ez nagyon tetszik ez az agresszívitás, majd visszateszi a ringbe és ráfekszik 1...2 de Sheamus kettőnél kijön, RVD-n látszik hogy bizonyítani akar és bead egy Leg Drop-ot majd ugrana a sarokból de Sheamus kikerüli és bead egy Chokesline-t majd keményen gyomron térdeli egy párszor, majd érthetetlen módon elgurult Sheamus gyógyszere és RVD két kezét beakasztja a kötélbe majd jön a cséplés és mellbeüti legalább tíz-szer majd kövtekezik az Irish Curse Backbreaker és készül a Brouge Kick-re jelzi is..... De RVD kikerüli és bead egy Roundhouse Kick-et! Majd mászik a sarok és..... Five Star From Splash!! Ráfekszik 1...2...3!!!
Így a mérkőzés győztese Rob Van Dam!

MC: Na mit mondtam neked JBL Sheamus-től ez egy kis formahanyatlás! Ide a pénzemmel!
JBL: Te mi a fenéről beszélsz? Sheamus ha a fejét használja akkor rég ő nyrné a meccsét! A pénzed pedig itt van....
MC: Aki nem tudja miről van szó fogadtunk JBL-el hogy ki fog nyerni és én RVD-re tippeltem....
JBL: Na jólvan Cole inkább lépjünk tovább...

Cesaro vs Heath Slater

Először jön a ringbe Slater akit a közönség nevetségesnek talál és már lehet hogy előre tudják hogy mi lesz az ő sorsa, őt követően jön egy újabb debütáló szupersztár ő nem más mint Cesaro aki magabiztosan érkezik a ringbe majd megszólalt a gong és kezdetét veszi a meccs... Cesaro nem habozott felütésekkel ajándékozta meg Sleatert majd bevágta a sarokba és ott is jött a felütés majd nekivágja a másik saroknak majd jön a White Noise és szemrebbenés nélkül beadta neki a Natruzailer-t és ráfekszik 1...2...3!!!
Így a mérkőzés győztese Cesaro!

WWE news: John Cena calls Antonio Cesaro a future world champion

JBL: Ki ez a fickó??? Honan jött? Talán az ég küldte ide le a wwe-be???
MC: Erről a fiatalemberről még szerintem fogunk hallani hiszen nem csak dominált hanem hatalmas erőt bírtokol. Viszont kapcsoljunk a Backstage-ba....

Josh Matthews mellett áll a Shield egy interjúra....

The+Shield+2012

JM: Üdvözöllek benneteket ma a főmeccsen vivtok egy mérkőzést a Tag Team Bajnokok ellen a Royal Sklulls ellen, mire számítottok?
DA: Tudod mi mindenre készen állunk és a következő álldozat az pont ez a két kis fiatal vakarcs lesz.
SR: Josh! Te mindíg hülyeséget kérdezel de erről nem te tehetsz ahogy Dean is elmodta mindenre készenállunk és számunkra a Royal Skulls csak egy pici akadály lesz és ezt majd bebizonyítsuk.
JM: Reings! Neked mi a véleményed ezekkel kapcsolatban? Tennél hozzá még valamit?
RR: Hidj a pajzsban!!

Kapcsolunk a ringhez ahol a következő meccs jön és érkezik a Divák divája:

Paige vs Jojo

Megérkeztek mind ketten majd elindult a meccs.... Először még csak kóstolgatták egymást majd jött egy kis adok-kapok küzdelem amiből Jojo jött ki most jobban és beadott egy Suplex-et és ráfekszik 1...2 de Paige sikeresen szabadult ki... Jojo tovább támadt és egy Chokesline majd bead egy White Noise-t és ráfekszik 1...2 de megint csak egy hajszálon múlt Jojo hatalmas győzelme... Befogja egy Black Window-ba ami egy nagyon kemény feladásos fogás.. többen csak döbbenten néznek egyet hogy Jojo mindjárt leveri a Bajnokok Bajnokát, de Paige nagyon küzd és parádésan kifordul a submission fogásból és hirtelen bevisz egy Paige Turner-t és ráfekszik 1...2...3!!!
Így a mérkőzés győztese Paige!

JBL: Nézd ezt a sok Angliait hogy szurkolnak Paige-nek és sikerült a pokolból visszahozni ezt a meccset a Bajnokok Bajnokának!
MC: Paige a jelenlegi legjobb díva a roster-ből és lehet hogy egy igeig így is marad...
JBL: Lássuk a főmeccset.....

Royal Skulls, Cody Rhodes vs The Shield (Elimination Match)

Az utólsó pillanatokba változtatott Stephanie McMahon a főmeccsen és Cody kérte hogy tegye be a főmeccsbe amit a GM-nek nem kellett kétszer mondani majd a meccs résztvevői megérkeztek és a gongszó után kezdetét vette a főmeccs.... Cody és Ambrose kezdtek a ringben és Cody elég szépen bekezdett jött egy Hurricarana majd egy Suplex és ráfekszik 1... de Ambrose hamar kiszabadul... majd okosan kigurul a ringből de Cody utánnaugrott közben pedig elszabadultak az indulatok Rollins kiüti Riley-t majd Graves és Reings farkasszemet néznek a közönség már alig várja hogy ez a kettő egymásnak essenek de viszont kivül Rollins felállítja Ambrose-t viszont Graves inkább kiugrott a ringből a Shield-es srácokra mint hogy Reings-nek esett volna, Cody visszateszi a ringbe Ambrose-t hiszen ők ketten vannak bent a meccsben ekkor Cody készül a Disaster Kick-re de Ambrose elkerüli és a kötélről bead neki a egy Drop Kick-et majd jön a Headbutt Driver és ráfekszik 1...2...3!!! Így a mérkőzés első kiesője nem más mint Cody Rhodes! Ambrose most bepacsizza Rollins-t és jön Riley aki inkább óvatosabb, ne hogy úgy járjon mint Cody az előbb jön egy kis bírkózás majd Rollins tarkón rúgja Riley-t aki egy az egyben elájul jön egy Leg Drop és ráfekszik 1...2 de Riley még épp időben rántja fel a vállát, Rollins bepacsizza Reings-t aki kioszt neki egy Jumping Chokesline-t majd ráfekszik 1...2 de Riley megint kiszabadul, Reings készül egy Superman Punch-ra de Riley bead neki egy Spear-t és kuszik a társához, a közönség is egyre hangosabban kezdi buzdítani a Riley-t és ........... Pacsi! Jön Graves aki egy-két Chokesline után bead egy German Suplex-et majd jön egy Olympic Slam és készül a Homicial Kick-re ....... De Reings parádésan befordítja egy Superman Punch-ba majd készül a Spear-re de Graves hirtelen észrevétlenül bepacsizta Riley aki beadná a DDT-t ........ de Rollins bepacsiztatta magát és közben a finsherét sikeresen beadj Reings-nek, de nem ő van meccsben hanem Rollins aki beadja neki a God's Last Gift-tet és ráfekszik 1...2...3!!! Így a következő kieső Alex Riley! Nagyon magára maradt Graves mind addíg míg nem futott be John Cena aki kidobja Ambrose-t majd Reings-nek bead egy Proto Bomb-ot közben rollins megint értékesítené a finsherét ezúttal Cenan..... de Cena elkapja a levegőből Rollins-t és ezzel bebizonyítva mekkora ereje van majd bead egy AA-t!! Graves pedig bead egy Peoples Elbow-t és ráfekszik 1...2...3!!! Így a következő kieső Seth Rollins! Ám ezzel még nincs vége Ambrose rohan be és egyenesen benéz egy Homicial Kick-be!! 1...2...3!!! A következő kieső Dean Ambrose! Graves pörög és újabb finisher-t osztana ki de Reings bead egy hatalmas Speart majd ráfekszik 1...2...3!!! Így a mérkőzés győztese The Shield!

Roman Reigns

JBL: Mekkor főmeccs atyaég!
MC: És micsoda hellytállás a fiatal Tag Team Bajnokoktól! Végül győzött a túlerő...
JBL: Sajnálom ez a két sráct de nem mindennap mehet nekik....
MC: Viszont jöjjön az est utólsó mozzanata....

Kijön az IHC Bajnok Wade Barrett akit hatalmas óvációval fogad az Angliai közönség és nem is csoda hiszen Barrett hazatért.... a közönség elég erősen kezdte skandálni "Barrett Barrage".... Mikrofont fog:

WB: Végre hazatértem! És büszkén emelem fel nektek az övemet! Van a ti számotokra egy jó hírem, viszont az Amerikaiak számára pedig egy rossz hírem háháhá! Itt álok továbbra is IHC Bajnokként! És ezzel továbbra is a Barrett zárótüz megál.....

De megszólal a kötelező kihívója zenéje és jön Daniel Bryan és ő is beszél:

Screen Shot 2014-02-22 at 20.01.49

DB: Barrett! Lehet hogy hazatértél de az az öv ami a válladon nyugszik ténleg haza fog térni, mégpedig hozzám! Mert a Payback-en nem leszek olyan mint Batista, nem is vagyok olyan izmos nem vagyok olyan domináns, de egy valamiben jobb vagyok nála, mégpedig én nem adom fel! YES! YES! YES!

Ekkor megszólal RVD zenéje és egyből mikrofont fog:

rob van dam

RVD: Tudjátok fiúk van még egy harmadik ellenfeletek a Payback-en ez pedig Rob Van Dam! Én nem fogok ígérgetni hogy én leszek az IHC Bajnok de egyet megigérhetek neked is Barrett és neked is Bryan! Hogy vért izzadva fogok küzdeni és megállás nélkül fogok támadni! Senkinek nem lesz könnyű dolga az biztos ezért kívánok mindenkinek sok szerencsét! Főleg neked Barrett mert neked az is kelleni fog!

WB: Lehet hogy kelleni fog de neked tudod mi hiányzik már régóta? Hát ez!

Ekkor kap egy Bull Hammer Elbow-t majd Bryan is kap egyet és Barrett ünnepelteti magát.

JBL: Én mindíg is tudtam hogy az egyik legnagyobb bajnok Wade Barrett de mostmár kétségem sincs, ő a legjobb a Smackdown-ban!
MC: JBL azért ne ess túlságba van még nála jobb is! Viszont az időnk lejárt találkozunk jövő héten én Michael Cole voltam ő pedig itt JBL a viszontlátásra!
JBL: Viszontlátásra!

Ezzel ért véget a Smackdown, ami szerintem jóra sikeredett, kezdenek kiéleződni a feudok főleg az IHC övért. Kíváncsian várjuk a folytatást! 
Bocsi hogy ilyen későn de a tegnapi vihar utná csak most tudtam megirni.

Remélem tetszett :) Kérjük írjatok véleményt az adásról! 


Írta: allah1997

 

Comment Form is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0