JL: Hatalmas tehetség ez a két srác, és szerintem most hosszabb ideig is uralkodnak majd, mint legutóbb!
MC: Az biztos, Edge-nek sokat köszönhetnek. Ez erről a véleményem. 
JBL: Egyet értek, de nézzük meg mi lesz a folytatásban!


JL: Tehát a folytatásban visszatér a rég nem látott ECW bajnok, Bray Wyatt!

Alig, hogy ezt Jerry kimondja máris érkezik Bray. Wyatt-et nem igazán fogadja sehogy a közönség, aki azonban kér egy mikrofont, és egyből felhívja magára a figyelmet.
- Visszatértem! Elég hosszú ideig voltam távol, de itt vagyok! Itt vagyok, és most már senki sem fog megállítani, leséríteni, és főként nem fogja elvenni senki az övemet! Ezt az övet, amely már nyár óta a vállamon pihen! De azért megkérdezem, hátha. Ki az, aki ki mer ellenem állni?! - Kérdi Bray, az arénában pedig csend uralkodik el, de nem jön senki.


- Ennyi! Egy olyan pankrátor sincs, aki... - Bray folytatná, mikor megszólal Daniel Bryan zenéje! Bryan-t nagy szeretet fogadja, aki ezt maximálisan ki is használja. A ringbe megy, és kér egy mikrofont. 
- Azt hiszed senki nem mer kiállni ellened? Tévedsz! Én itt vagyok, és kész vagyok akármikor megküzdeni ellened! - Mondja Bryan, a közönség pedig egy emberként skandálja a „Yes! Yes! Yes!”-t. 


- Pont te?! Te aki, aki mióta visszatért csak vereségeket halmoz fel? Térj észhez Daniel.. Kevés vagy te ide, nagyon kevés! - Mondja Wyatt.
- Igazad van. Vereségeket halmoztam fel.. Én, az egykori Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, az egykori WWE bajnok, én, nem voltam képes megszerezni a 2014-es TLC-n az Interkontinentális bajnoki övet.. Még azt sem. A Royal Rumble-be helyeztem minden reményemet, ám ott is elbuktam. Benne voltam az utolsó 3 emberben, de Corey Graves kiejtett. Megérdemelte a győzelmet. Jobb, mint én. A Fast Lane-en meccsem sem volt.. Ez itt az 50. Raw adás, és itt vagyok, ugyanúgy, ahogyan az elsőn is itt voltam. Ez a rengeteg ember, akit cserben hagytam januárban, most nem fogom. Nem fogom még egyszer csalódást okozni, senkinek! A Wrestlemania-n én megfosztalak az övedtől Bray! Megfoglak verni, és én leszek az új ECW bajnok! - Mondja Bryan, a közönség pedig egy emberként skandálja a szlogenjét.
- Miért vagy ebben ilyen biztos?! Hogy vernél meg engem, hogyha még Zack Ryder-t sem bírtad?! - Kérdi Wyatt, és nevet.
- Úgy, hogy ez a rengeteg ember, aki ma is itt van, mind itt áll mögöttem! Engem biztatnak. Nem magam miatt fogok győzni, hanem miattuk! - Mondja Bryan, azonban Wyatt pofon vágja. 
- Remélem észhez tértél. Most menj innen, és ne gyere be ide, ez az én ringem! - Mondja Wyatt, Bryan azonban rettentően idegesen néz. A közönség még mindig biztatja Daniel-t, aki ledönti Wyatt-et egy Clothesline-nal, majd pedig lerúgja egy Running Knee-vel! 
- Ez a te ringed?! Ez az én ringem Bray! A Wrestlemania-n pedig nem csak a ring lesz az enyém, az öved is! - Mondja Bryan, a tömeg pedig majd felrobban. Ő pedig ezután távozik. 

JBL: Mekkora Raw adás ez istenem! Egyre nagyobb és nagyobb momentumok vannak.
JL: És még közel sincs vége! Nézzük meg mi lesz a folytatásban! 


MC: Tehát a következő percekben eldől, hogy Zack Ryder megvédi-e Interkontinentális bajnoki övét!

Azonban még előtte láthatunk egy reklámot a Wrestlemania 31 Theme Song-járól.

 


Zack Ryder vs Matt Hardy Interkontinentális bajnoki meccs:
Zack elkezdi ütni meg fejét, majd lendület vesz a kötél segítségével, ekkor Matt add egy Clothesline From Hell-t az IC bajnoknak, majd rá is fkeszik 1...2... De Ryder 2-nél felrántsa mint két vállát. Matt fel áll, Ryder is fel állna, de Matt nem adja add egy Fame Asser-t, majd meg fogja Ryder és a ring sarkába húzza. Matt ki gurul meg fogja Ryder egyik lábát és neki löki a vasoszlopnak Ryader térdét. Ryder fogja a térdét, Matt vissza gurul és elkezdi a rugdosni a Ryder fájós térdét. Majd rá fekszik, 1... De Ryder 1-nél felrántsa az egyik vállát. Matt meg fogja Ryder és sarokba rakja. Beakassza a fájós lábat a középső kötélbe és nyomás alatt tartja. A bíró számol, majd Matt 4-nél abba hatja. Meg ragadja Ryder fejét, Matt mászik a sarokba és egy Tornado DDT add, rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa Ryder az egyik vállát. Matt meg csavarja az egyik kezét Ryder-nek, majd fel mászik a sarokba, de Ryder le rántja. Ryder neki dől a köteleknek és próbál élet lehelni a fájós térdének. Matt fel áll és támadna, de Ryder el hajol és add egy Proto Bomb-ot, majd rá fekszik 1...2.. De Matt 2-nél felrántsa mint két vállát. Ryder sorozza Matt fejét, majd be fogja Figure Four Leglock-ba. Matt fogja fejét, után rögtön Ryder fájós térdét kezdi ütni. Ryder el elengedi Figure Four Leglock.ból és fogja a fájós térdét. Matt elkezdi rugdosni a hol tudja. Majd ki dobja a ringből. A bíró számol. Már 6-nál tart a bíró. Matt hátt fordít és ünnepli magát, ekkor Ryder fel kell és be kúszik a ringbe 9-nél. Matt nem hallja a 10-et, megfordul és nevet. Elkezdi tarkón ütni, majd abba hatja. Megfogja Ryder fejét, készül a Twist of Fate, de Ryder el löki a sarokba Matt-et majd tarkón üti. Megfogja a térdét utána elkezdi rugdosni. Matt össze esik és a legalsó kötélnek támaszkodik a feje. Ryder hátrál, fogja a térdét, de így is add egy Broski Boot. Meg várja, hogy fel keljen Matt. Matt fel ál és Ryder ki oszt Rough Ryder, rá fekszik közben fogja térdét, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Interkontinentális bajnok: Zack Ryder

Zack a meccs után a ringben ünnepel, amikor is megszólal Chris Jericho zenéje. Y2J-t nem fogadják valami nagy szeretettel, ő azonban a ringbe megy, és mikrofont fog. 
- Ez igen! Szép volt Zack! Gratulálok! Valamit azonban elfelejtesz, te is, és mindenki! A karácsonyi SmackDown adáson, még tavaly, megnyertem egy meccset. Ez a meccs pedig arra jogosít fel, hogy kihívhatlak téged az Interkontinentális bajnoki övért! Ez a meccs azonban még mindig nem történt meg.. De rájöttem, hogy ez nem is baj. Így legalább a Wrestlemania-n foszthatlak meg tőle! - Mondja Chris, majd pedig kioszt egy hatalmas Codebreaker-t a bajnoknak! 
- A Wrestlemania-n találkozunk! - Mondja Jericho, és távozik.

JBL: Ez sem volt semmi! Már vártam, hogy mikor bukkan fel Jericho.. Hát, mit ne mondjak. Kemény meccs lesz ez a Wrestlemania-n!
JL: Egyetértek! 
MC: Azonban máris jön a következő meccs.


Jack Swagger & X Pac vs The Usos (Jimmy Uso & Jey Uso): 
Mind a négyen megérkeznek a ringbe, majd egy kissebb megbeszélés látható mindkét sarokban. Végül mégis Jack és Jimmy maradnak ringben és máris megszólal a gong. Jimmy máris lerohanná ellenfelét, ám az szépen kitér elõle és megfejelteti Jimmy-vel a sarokvédõt! Jimmy hátratántorog, de Jack máris elkapja és jön a Belly to Belly Suplex! Jack máris ráfekszik! PIN 1.. de jön Jey és leszedi társáról! Jack ahogy felkel máris kap egy Superkicket! Jey próbálja felhúzni testvérét, ám ekkor érkezik X-Pac egy Clotheslinenal! Pac ráhúzza Swaggert megint Jimmy-re! PIN 1...2. de Jimmy most kitört! Jey eközben már kigurult a ringbõl, Pac pedig már a pacsit várja. Elindulnak mindketten, ám Jimmy észreveszi hogy Jey sehol! Eközben jön Pac, felrántja a földrõl és jön a Half Nelson Suplex! Pac párszor megrúgdossa még a földön, majd a ring közepére húzza. Pac beáll az egyik sarokba és várja míg Jimmy felkel. Jimmy kezd magához térni, de Pac máris nekiszalad! Ám Jimmy nagyon cselesen lefekszik és Roll Up Pinbr fogja! PIN 1... de Pac kirúg! Jimmy felugrik és máris csattan a Superkick! Jimmy látja hogy Jey már a sarokban van és jön a pacsi! Jey jön a ringbe, majd a köteleltõl szerez egy kis erõt és jön egy Senton! Jey máris ráfekszik! PIN 1...2. de jön Jack Swagger és leszedi társáról! Swagger elkapja Jey-t és jön egy Belly to Belly Suplex! Jimmy a sarokból érkezne, de Jack hihetetlen erõvel elkapja! Jack megáll háttal a ringnek, majd elvágja egy Fallaway Slammel!!! Hihetetlen amit Swagger csinál! Swagger visszamászik Pac pedig pacsizik! Swagger látja hogy Jey a sarokban fekszik! Neki szalad és jön a Swagger Bomb! Swagger már a közönséget lelkesíti, majd felhúzza Jey-t és átkarolja a derekát. Felemeli és jön a Gutwrench Powerbomb!! Azonban Jack még nem fekszik rá. Jelzi a feladásos fogását, majd elkapja vel Jey-t! Jey próbál a kötelek felé kúszni, de nem sikerül neki... Megpróbál megegyszer elrugaszkodni, de nem megy neki. Jack mégjobban megszorítja, ekkor már viszont lekopogja a meccset!! 
A mérkőzés győztesei: Jack Swagger és X Pac

JL: Ritkán látott párosítás szép győzelmet tudhat maga mögött. Szép volt!
MC: Egyetértek, a folytatás azonban talán a Raw csúcspontja lesz. Nézzünk meg róla egy reklámot!


JBL: Tehát a folytatásban Sting és Undertaker, szemtől szemben! 


Alig, hogy JBL kimondja megszólal Sting zenéje. Hatalmas szeretet fogadja Undertaker leendő ellenfelét, aki a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- Ez itt az 50. Raw adás.. Megmondom őszintén sosem hittem, hogy egyszer itt fogok állni. Voltam a WCW-ban, a TNA-ben, most pedig életem utolsó és egyben legfontosabb meccse előtt állok.. Furcsa ezt kimondani, hogy utolsó, de egyszer mindenkinek lejár az ideje. Így lesz ez Undertaker Streak-jével is! A WWE-vel, még nyár elején leszerződtem. Azért szerződtettek le, hogy én legyek Undertaker utolsó ellenfele. Az álom teljesül! Az az álom, amire már mindenki évek óta vár! Az az álom, amely csak egyszer fog teljesülni az életben! Egyszer az életben! Undertaker vs Sting. A meccs... - Sting folytatná, ám megszólal a harang! Ez pedig csak egyet jelenthet, érkezik a Halott Ember! Taker-t legalább akkora szeretettel fogadja Hollywood városa, ahogyan Sting-et is. A Phenom a ringbe megy, és kér egy mikrofont.

- Ahogy mondod. Azért szerződtettek ide, hogy te legyél az utolsó ellenfelem. Azonban én életem során rengeteget küzdöttem, hogy a Streak ne törjön meg! Azért, hogy most is itt álljak, azért, hogy te legyél az utolsó ellenfelem. Tavaly, tavalyelőtt, meg azelőtt, és még azelőtt is, mindig Sting vs Undertaker meccset akart mindenki a Wrestlemania-ra, idén megkapják! Az Icon megküzd a Phenom-mal... A Legenda megküzd a Legendával. Mindkettőnknek ez lesz élete utolsó meccse. Nem lesz több Wrestlemania.. Nem lesz több ellenfél. Ez lesz a mindent eldöntő meccs. Ahol a tét nem egy karrier, nem a Streak lesz. Minden eddigi elért eredményed, minden eddigi elért eredményem lesz a tét! - Mondja Undertaker.
- Ahogy mondod. Nem vagyok legyőzhetetlen a Wrestlemania-n.. Kaptam már ki nagy meccseken, épp ezért leszek én az az ember, aki megtöri a Streak-edet Taker! Egy legendának, csak egy másik legenda vethet véget. A Halott Ember az idei Wrestlemania után, halott is marad. Ahogyan azt már párszor elmondtam, a WWE azért szerződtetett, hogy én legyek az utolsó ellenfeled. Én azonban nem ezért jöttem ide! Én azért jöttem ide, hogy én törjem meg a Streak-et! - Mondja Sting.
- Sokan mondták már ezt. Triple H, Shawn Michaels, Randy Orton, Batista vagy akár megemlíthetem itt Kane-t is. Egyikőjüknek sem sikerült. Nem azért, mert legyőzhetetlen vagyok, azért, mert én vagyok a Jelenés! A Wrestlemania-ról mindenkinek először a Streak jut eszébe, ezért is jönnek majd el idén olyan sokan. Nem azért, hogy lássák Undertaker utolsó meccsét. Ez most idén nem csak rólam szól. Azért jön majd el annyi meg annyi ember, hogy láthassák Undertaker és Sting utolsó, és egyben leghatalmasabb meccsét! - Mondja Taker. Ezután a két legenda egymás előtt áll a tömeg pedig felváltva skandálja a „Undertaker – Sting is Awesome!”-ot. Taker elindulna kifelé a ringből, mikor Sting hátulról elkapja és Scorpion Death Drop! Te jó ég! Sting ezután mikrofont fog a kezébe.
- A Wrestlemania-n is... - Mondaná, mikor Taker hirtelen felül!!! Taker Sting-re néz, aki láthatóan megijedt, a Halott Ember ekkor elkapja a nyakát és jön a Chokeslam!
- Rest is Peace! - Mondja Taker, majd pedig a tömeg őrjöngése közepette távozik.

JL: Mekkora meccs lesz ez kettejük között a WM-en!
MC: Hatalmas lesz, már nagyon várom! 
JBL: Most viszont jön a Díva meccs! 


Maryse vs Beth Phoenix WWE Díva bajnoki meccs: 
Phoenix erős ütéseket mér Maryse gyomrába, majd meg fogja Maryse haját, majd utána meg fejeli. Maryse összeesik, Phoenix rögtön rá is fekszik, 1... De Maryse 1-nél felrántsa mint két vállát. Phoenix meg ragadja Maryse-t, majd neki vágja a sarok védőnek, Phoenix elkezdi Maryse fejét neki szorítani a sarok védőnek. A bíró számol, majd Phoenix 4-nél elnegedi. Ekkor Maryse támad egy jobbossal, de Phoenix vissza támad, bele térdel a Maryse gyomrába, majd elkezdi rugdosni. Maryse össze esik, Phoenix ki gurítja a ringből, majd ki megy. Megragadja Maryse fejét a ring szélének dobja, majd vissza gurítja a ringbe. Phoenix vissza megy, majd rá fekszik, 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Maryse. Phoenix megfogja és hátára fordítja Maryse-t, majd alkarral tarkón üti, utána meg be fogja LeBell Lock-ba. Maryse a szabadon kezével próbál kiszabadulni, de nem megy neki. Fogja a haját és készül kopogni, de meg próbálja újra kiszabadulni a LeBell Lock-ból, de megint hiába ekkor elkezdi kúszik a kötél felé. Majd ép, hogy meg tudta érinteni a kezével a kötelet, a bíró számol és Phoenix elengedi 4-nél. Maryse ki gurul és a kordonnak dől. Phoenix ő is ki gurul, meg ragadja Maryse-t, de Marsye neki löki a ring szélének, Maryse be gurul. Közben a bíró 6-nál tart. Phoenix fogja a derekát, majd 8-nál vissaz gurul a ringbe és fel áll, de ekkor Maryse egy Alex Riley Comeback, rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Phoenix. Ekkor Maryse fel áll és meg ragadja Phoenix fejét és ki oszt egy French Kiss-et, újra rá fekszik, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is WWE Díva bajnok: Maryse

Marye győzelme után a ringben ünnepel, amikor Paige jelenik meg a nagykivetítőn.
- Tudod Maryse, hiába verted meg ma is, és tegnap is Beth-et, életed legnagyobb meccs előtt állsz, ahogyan én is! A Royal Rumble-n megnyertem a Díva Rumble meccset, amivel kiharcoltam magamnak a kihívói jogot, a Wrestlemania 31-en pedig én leszek az ellenfeled! A Wrestlemania-n találkozunk! - Mondja Paige, a közönség pedig egyértelműen jól reagál rá. 

JBL: Ahogy Paige mondta! Talán a valaha volt legnagyobb Díva meccset láthatjuk majd a WM-en. Hatalmas lesz!
MC: A WWE jelenlegi két legmeghatározóbb dívája, egy ringben! Kőkemény meccs lesz! 
JL: Reméljük a folytatás is! Nézzünk meg róla egy reklámot! 


JBL: Tehát a folytatásban: Sword vs Barret és Kane!


The Sword (Randy Orton & Ryback) vs Wade Barrett & Kane:
Érdekes összecsapás elé nézünk, mivel az Authority volt verôemberei szembenéznek a mostaniakkal. Érkezik elõszõr az Authority csapata, akiket a közönség elég erõsen kifújol. Ahogy beérnek, máris megszólal a Sword zenéje! Magabiztos léptekkel haladnak a ring felé a közönség hangja pedig csak erõsíti õket. Farkasszemet néz egymással a 4 pankrátor, majd megszólal a gong. Ryback és Henry kimennek így már tudjuk ki kezdi a mérkõzést. Elõszõr még csak körözgetnek a felek, Kane próbálja ijesztgetni ellenfelét. Randy látszólag nem fél nagyobb méretũ ellenfelétõl, mert hatalmas erõvel neki ront! Randy ott üti ahol csak éri, Kane pedig csak védekezik. Randy, Kane egy óvatlan pillanatában lábon rúgja ellenfelét, mire az össze csuklik! Randy kihasználja az alkalmat és máris a kötélnek lendül és ledönti egy Clotheslina-nal! Randy rögtön ráfekszik! PIN 1.. de Kane szabályosan ledobja magáról. Randy hamar visszatámad, és jön pár öklös! Kane már csak tántorog a lábán, amikor Randy lerúgja egy Dropkickkel! Randy ezután a földön rúgdossa Kane-t, majd pacsizik RyBackkel. Máris felhangzik a Feed Me More, mire RyBack is rázendít. Kane felkel, RyBack pedig alkarosokkal sorozza! RyBack ezután a kötélnek lendíti Kane-t, de ekkor Kane egy hatalmas Clothesline-nal ledönti a Big Guy-t! Kane megrázza a fejét, majd a kötéltôl vesz lendületet és jön egy Knee Drop! Kane ezután a sarkukhoz húzza RyBacket, majd pacsizik Barrett-tel. Mark amint belép a ringbe, máris letámadja a földön ellenfelét! Jön pár nagyonb rúgás, majd felhúzza a földrõl. Wade megfogja és a sarokba löki! Vagyis csak lökné, mivel RyBack fordít és õ löki a sarokba Wade-et! RyBack kicsit megrázza magát, majd Wade felé szalad! Ám Barrett az utolsó pillanatban felrántja a lábát és RyBack azt fejeli meg! RyBack hátrahõkõl, de Wade máris ledönti egy Clothesline-nal! Barrett ekkor a ring közepére húzza és a kötélnek lendül. Wade visszajön és Big Splash! Mark ráfekszik! PIN 1...2. de RyBack kitört! Wade ekkor már úgy érzi hogy befejezheti és jelzi, hogy jön a WSS! Felhúzza RyBacket a földrõl és megfogja. Ám RyBack ekkor a könyökével Barrett fejét kezdi el támadni! Barrett ettõl elengedi, RyBack pedig elkapja Henry-t és jön egy Spinebuster! RyBack összeesik a mozdulattól! Mindketten próbálnak a társuk felé kúszni és sikeresen elérik mindketten! Kane lassacskán érkezik, viszont Randy berobban! Randy már az õ sarkuknál letámadja és jönnek az öklösök! Randy feláll a második kötélre, majd a közönség szavára 10 ütést mér Kane fejére! Kane kiborul a sarokból szó szerint, ám Randy a sarokba mászik. Kane fekszik és Randy pont rá ugrik egy Knee Droppal! Uramisten! Ettõl a mozdulattól még Kane bordái is eltörhettek! Ám Randy-nek ennyi nem elég! Felhúzza Kane-t, majd berakja a kötelek közé. Randy behúzza és szétnéz. És jön máris a Randy Orton DDT!! A közönség csak azt skandálja, hogy "This is Awesome!" és ekkor a Vipera tekeregni kezd! Eltelik egy kis idõ mire Kane felkel, de végül felkel! Randy máris készül, ám ekkor érkezik Wade Barrett! Vagyis csak érkezne, mert RyBack is jön és kiüti egy Clothesline from Hellel! Eközben Randy lecsapott az RKO-val! Máris ráfekszik Kane-re! A közönség, RyBack és a bíró együtt számolnak! PIN 1...2...3!!! 
A mérkőzés győztesei: Randy Orton és Ryback, The Sword

MC: És megcsinálták! Őszintén szólva nem igazán hittem volna, hogy sikerül nekik, de kellemesen csalódtam!
JL: Látod Michael, ez is azt bizonyítja, hogy ez az 50. adás, itt bármi megtörténhet! Reméljük a folytatás is jó lesz. Nézzünk meg róla egy reklámot!


JBL: Tehát a folytatásban jön a Dean Ambrose vs Alex Riley Steel Cage meccs!


Dean Ambrose vs Alex Riley Steel Cage meccs:
Leereszkedik a ketrec, majd először érkezik az beszámíthatatlan, Dean Ambrose! Ambrose-t hatalmas szeretet fogadja, így visszatérése alkalmából. Őt követi a jelenlegi IHC bajnok, a fiatal, Alex Riley! Riley-t nem fogadják túl nagy szeretettel, mindenesetre jó meccsre van kilátás. A gong meg is szólal, a felek pedig egymásnak esnek. Dean és Alex ökölharcba kezdenek, amelyből Riley jön ki jobban! Riley a ketrecnek löki a Lunatic Fringe-t, és kioszt neki egy hatalmas Suplex-et! A bajnok ezután ismét ököllel kezdi el ütni Ambrose-t, ám a közönség egyhangúan rázendít a „Let’s Go Dean!” Skandálásra, ettől pedig Dean Ambrose erőre kap, és egy hatalmas Clothesline-nal ledönti az épp kötélről elrugaszkodó Riley-t! Ambrose ezután kioszt egy hatalmas DDT-t az IHC bajnoknak, majd a sarokba löki, ahol ütlegelni kezdi. Dean már is hatalmas hangulatot teremet az egész arénában, azonban Riley-t sem kell félteni. Visszatámad a bajnok. Riley és Dean ismét ökölharcba kezdenek, és hatalmas adok-kapok, párharcnak lehetünk szemtanúi. Dean kiosztana egy Spienbuster-t, ám Riley ehelyett fordít egy DDT-vel! Mikor Dean fel áll, hasba rúgja és jön egy hatalmas lifting DDT-t! Az IHC bajnok ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Dean felrántja a vállát! Riley ekkor gyorsan mászni kezd a ketrecen, és mikor felér annak a tetejére nevetni kezd. Riley úgy mond poénkodni kezd, hiszen az előbb említett tárgy tetejére fekszik és Amborse-t gúnyolja, aki azonban hirtelen felmászik Riley-hoz! Viszont a bajnok gyorsan lemászna! A ketrec tetejéről ugrana le, ám Dean elkapja! A labilis Dean Ambrose felhúzza az IHC bajnokot, és ütni kezdi! A közönség eközben ismét rázendít a „Lets go Dean!” Skandálásra. Dean miután jól leverte Riley-t, előkészíti őt a Superplex-hez, és ezt be is adja a a Bajnok-nak!! A ketrec tetejéről Superplex Alex Riley-nek!!! Hihetetlen!!! Dean próbálna ráfeküdni Riley-ra, ám túl messze van tőle és ő is érzi az előbbi mozdulatot, ezért inkább mászni kezd az ajtó felé, amit már ki is nyitottak neki! Dean már majdnem kiteszi a kezét, mikor Alex elkapja a lábát! Hihetetlen, egy ilyen mozdulat után még maradt ereje az IHC bajnoknak. Alex felkapja Dean-t, és kioszt neki egy hihetetlenül nagy Powerbomb-ot! Alex is kidől ettől a mozdulattól! Mindketten a földön fekszenek, de egyszerre kezdenek éledezni! Dean Ambrose talpra áll, ám Riley azonnal ledönti egy Clothesline-nal. Ezután az ajtóhoz sétál, és simán kisétálhatna, ám ő inkább megfogja az acéllépcsőt, és behúzza magához! Riley beviszi tehát a ringbe az acéllépcsőt, már csak az a kérdés, hogy mire fogja azt használni! Ambrose ismét feltápászkodik, Riley pedig ledöntené, ám ő kitér, és egy hatalmas Hybrid Facebuster-t oszt ki az IHC bajnoknak! Dean ezután ráfekszik Riley-ra! PIN 1...2...de a bajnok az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen, hatalmas meccset hoznak össze a hétfő esti Raw-on! Ambrose is alig hiszi el ami történt, ám úgy tűnik, hogy még egyszer feltüzeli magát. Dean Ambrose jelzi hogy ideje hogy vége legyen és jelez egy tőle igen szokatlan mozdulatot, a Curb Stomp-ot! Dean neki indul, ám mikor beadná Riley hirtelen talpra áll, és egy Spinebuster-rel az acéllépcsőbe vágja! Hatalmas mozdulat! Riley ezután felhúzza Ambrose-t, és kioszt neki egy hatalmas Lifting DDT-t, egyenesen az acéllépcsőre! Ezután nagy nehezen, de ráfekszik PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: Alex Riley

JBL: Micsoda meccs!!! Hatalmas volt! Ez nagyon tetszett!
MC: Ezzel nem vagy egyedül, tényleg jó volt! 
JL: Azonban a folytatás sem lesz rossz. Érkezik nemsokára hozzánk Edge! 


Ezután nemsokkal megszólal a Legacy vezérének, Edge-nek a zenéje, akit kifütyül Hollywood. Edge-et ez azonban nem igazán hatja meg, a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- Az új Legacy tavaly decemberben állt össze először úgy, mint egy igazi csapat. Ma Sami Zayn és Cesaro a WWE Tag Team bajnokai. Ők a WWE jövői! Viszont meg kell említenem, hogy ez nélkülem nem ment volna nekik. Én vagyok a tökéletes pankrátor, akit soha, senki nem fog megállítani. Én vagyok a Rated R Superstar, Edge! Én vagyok az egykori Nehézsúlyú világbajnok! 3-szor volt nálam az öv! Én teremtettem rendet itt, az egész WWE az én nevemhez fűződik! A Wrestlemania 31-re azonban még mindig nincs meccsem.. Hülye az, aki nem látja, milyen fontos tagja vagyok a szervezetnek! A tisztelt vezetőség is láthatná, én vagyok az, aki a Show-t csinálja! Nem Wade Barrett, nem Seth Rollins, én! Követelek egy meccset a Wrestlemania-ra! - Edge folytatná mondani valóját, mikor megszólal John Cena zenéje! A tömeg vegyes reakcióval fogadja Cena-t, aki a ringbe rohan, és megáll Edge előtt. A közönség soraiban ekkor felhangzik a „Let's go Cena – Cena Sucks!” skandálás. 

- Mit akarsz már megint itt?! Nem veszed észre, hogy akárhányszor visszatolod a képedet, veszíteni jössz vissza?! Hányszor verjelek még el?! - Mondja Edge, Cena pedig némán tűri, amit a fejéhez vág.
- Hiába vagy te a mindenkori szuperhős, egy vesztes vagy! - Mondja Edge, mikor Cena kezébe vesz egy mikrofont, és megszólal.
- Kussolj! Ha nem lenne Cesaro és Sami Zayn, pár hete is elvertelek volna. Nem vagy tökéletes Edge, senki sem az.. Ahogyan én sem. Igazad van, vesztes vagyok. De én vagyok az, aki büszkén veszített, mert tudta, ő minden tőle telhetőt megtett. Tavaly a Wrestlemania XXX-on. Ki felejthetné el?! A Nehézsúlyú világbajnoki öv volt a tét, és úgy indultunk neki a meccsnek, hogy valamelyikőnk karriere véget ér.. Veszítettem, csaltál Edge! Csaltál! Másnap a Raw-on, azonban megvertelek, és én lettem az új Nehézsúlyú világbajnok. Először az életben, sikerült téged legyőzzelek! Egészen a SummerSlam utáni Raw-ig én voltam a Nehézsúlyú világbajnok.. A SummerSlam-en egy hihetetlen nehéz meccsen megvertem Randy Orton-t, ezzel megvédtem az övemet. Azonban megsérültem, elég durván. Nem lettem volna fizikailag képes másnap ringbe szállni, de kénytelen voltam, mivel beváltattotad a táskát.. Tudod Edge.. Veszítettem, de tisztességgel! Kiálltam, és mindent megtettem, ami tőlem telt! Aztán egészen hosszú ideig távol voltam.. Decemberben tértem vissza. Kész lettem volna visszaszerezni az ECW bajnoki övet, miattad nem sikerült. A Royal Rumble-n egy a három ellen, kiálltam ellened és az egész Legacy ellen. Nem féltem. De veszítettem.. Akármit tettem, képtelen voltam felkelni.. 3 hete, te és én megküzdöttünk a Raw főmeccsén. Ha nincs a Legacy, győztem volna! Megvertelek volna, de nem így lett. Ez az ügy azonban nincs lezárva Edge! De március 29-én lezárjuk. Te és én megküzdünk a 31. Wrestlemania-n, egy olyan meccsen, ahol nem tudnak majd neked segíteni a kis segédeid... Nem lesz diszkvalifikáció... Nem lesz kiút! Hell in a Cell! - Mondja Cena, a közönség pedig majd felrobban, mikor Edge megszólal. 
- Megküzdhetünk, de ez semmin nem változtat. Valamelyikőnknek nagy pillanata lesz, megnyeri a Wrestlemania egyik legnagyobb meccsén, de ez semmin nem változtat! Ugyanúgy tovább fogjuk folytatni ezt az egészet, nincs értelme. A válaszom nem! - Mondja Edge és elindulna kifelé, mikor Cena ismét beszélni kezd.
- Ez nem így lesz. Ez lesz az utolsó harcunk Edge! Nem azért jöttem ma ide vissza, hogy lenyomjak egy hosszú dumát, és annyit halljak, hogy nem. A Wrestlemania-n, valamelyikőnknek véget ér a karriere! Vagy a tied, vagy az enyém, de véget ér! Ha veszítek, nem jövök ide vissza többet. Elfogadom, hogy te vagy a jobb, de ez nem így lesz! A Wrestlemania 31-en szét fogom rúgni a seggedet! - Mondja Cena, a közönség pedig egyre jobban reagál rá.
- Ezt akarod?! Megismételjük azt, ami tavaly is történt?! Hát megkapod! - Mondja Edge, Cena azonban felkapja, és kioszt neki egy hatalmas Attitude Adjustment-et! Ezután a WWE Tag Team bajnokai, Sami Zayn és Cesaro rohannak a ringbe, akik rátámadnak John-ra. Cena azonban nem ijed meg, Cesaro-t egy Clothesline-nal ledönti Sami-t, pedig egy A.A.-vel kihajítja a ringből, ezután utána küldi ezzel a hasonló mozdulattal Cesaro-t is! Cena ezután Edge fölé hajol, és megszólal.
- A Wrestlemania-n eljön a végső harc.. a legutolsó ütközet.. A mindent eldöntő meccs! - Mondja Cena, és a tömeg őrjöngése közepette távozik az arénából. 

JL: Cena visszatért! És te jó ég! Mekkora bejelentés! Rettentően izgalmas lesz az idei Wrestlemania!
MC: Egyetértek!
JBL: Hatalmas lesz! Viszont nézzünk meg egy reklámot, ugyanis még közel sincs vége a ma estének.


MC: Tehát nemsoká érkezik majd hozzánk The Rock, aki reagálni fog a tegnap esti eseményekre!
JL: De ha már The Rock-nál tartunk, nézzük meg mi lesz a közvetlen folytatásban!


JBL: Tehát most következik a Handicap meccs!


Batista vs New Generation 1 vs 2 Handicap meccs:
Először Batista az újdonsült WWE Champion, majd a Tag Team páros vonul be. A meccset Harper kezdi Batistával. Összekapaszkodnak, majd Batista löki a kötélnek ellenfelét, aki egy Superkick-kel hálálja meg, aztán egy Clothesline From Hell-t is kioszt! Harper már dominál, és rögtön készül a R.O.DDT-re, amiből Batista kiküzdi, magát majd bead egy Clothesline-t, és egy DDT-t, majd a kötéltől vesz lendületet és az épp felálló Harper-nek még egy Clothesline-t ad be, majd ráfekszik PIN 1..2. Harper felrántja a vállát! Batista egy Pepsi Twist-re készül, de Harper hárítja, majd bead egy German Suplex-et! Rögtön ráfekszik Batistára PIN 1..2.. Batista kiszabadul. Harper pacsizik és jön Rowan, aki egyből rugdosni kezdi ellenfelét, majd bead egy Proto Bomb-ot! Rögtön ráfekszik 1..2.. Batista megint kitört! Rowan ekkor a Walls of Jericho-ba akarja fogni Batista-t, de ő nem hagyja, és a kötélhez kúszik, még mielőtt befogná őt Rollins, aki ezután kirugdossa a ringből Batisa-t és pacsizik. Harper várja vissza ellenfelét, akit Rowan visszagurít. Batista visszamegy a ringbe, ahol Harper a sarokhoz nyomja és ütni kezdi! Harper-t a bíró állítja le, majd Harper felkapaszkodik a sarokhoz és párszor fejbevágja Batistát! Harper elkapja és jön a Bellt to Belly! PIN 1..2.. de Batist kiszabadul! Harper ekkor egy Big Splash-hel a földbe vágja ellenfelét, majd megint fölkapja és kioszt egy Bodyslamet! Ráfekszik 1..2.. de Batista kirúg! Harper már nem hiszi, el ezért felkapja, de ekkor Batista kiszabadul! Batista sorozni kezdi Harper-t, majd egy Spinebuster következik! Érkezne Rowan is, de ő is egy ilyennek lesz gazdája, majd pedig kivágja őt a ringből! A WWE Champion ezután felhúzza Harper-t és jelzi a Batista Bombot! Batista felkészül, majd felemeli Harper-t és a szőnyegbe vágja! Batista ekkor ráfekszik PIN 1…2…3! 
A mérkőzés győztese, a WWE bajnok: Batista 

Batista a ringben ünnepel, amikor is megszólal The Rock zenéje! A közönség állva őrjöng, amikor is a Brahma Bika a ringbe sétál, és megáll Batista előtt. Rock ezután kér egy mikrofont és beszélni kezd.
- Tegnap este a Brahma Bika megnyerte a WWE bajnoki övet. Rettentően nehéz meccs volt, de The Rock-nak sikerült győznie! Ő lett az új WWE bajnok, de jöttél te... Jöttél te, és elverted az Emberek Bajnokát.. Így most te vagy a WWE bajnok, de mondok én neked valamit Dave. NO DQ! - Mondja Rock, és kioszt egy hirtelen Rock Bottom-ot a WWE bajnoknak!
- A Wrestlemania-n találkozunk! Mondja Rock, és távozik!

JL: Ez igen!!! The Rock vs Batista a Wrestlemania-n?!
MC: Mondom én, hogy nem lesz semmi WM az idei!
JBL: Ennyi biztos! Azonban az estének még nincs vége. Nézzünk meg egy reklámot a főmeccsről!


JL: Tehát a folytatásban visszatér CM Punk, és megküzd Seth Rollins-al egy Street Fight meccsen! 


CM Punk vs Seth Rollins Street Fight meccs:
Először Seth Rollins zenéje szólal meg, aki Triple H kíséretében érkezik. Ezután a tömeg rákezd CM Punk nevének a skandálására, és megszólal a Legjobb zenéje! CM Punk-ot hatalmas szeretettel fogadja Hollywood városa, aki ezt maximálisan ki is használja. Bemegy a ringbe, majd pedig megszólal a gong, és kezdetét veszi az 50. Raw adás főmeccse! Ahogy megszólalt a gong a tömeg egy emberként skandálja CM Punk nevét, ami láthatóan nem tetszik a COO-nak, Punk-nak viszont annál inkább. Rollins azonban lendületet vesz a kötélen, és ledöntené Punk-ot, ám a Best fordít, és jön egy hatalmas German Suplex is. Punk ezután a kötél felé fut, és igen! Moon Salt! Punk még csak most tért vissza, de már is gyönyörű mozdulatokat alkalmaz. Ezután ököllel kezdi el ütni a Nehézsúlyú világbajnokot, majd pedig rúgásokkal sorozza! Punk ezután a sarokba löki Seth-et, és jön a rohanó Bulldog! HHH-nek ez nagyon nem tetszik, azonban Punk felmászik a sarokba és készül Living Elbow Drop-ra, de mikor elugrana Triple H elkapja a lábát, és így hatalmasat esik az egykori IHC bajnok. Seth ezt kihasználva rögtön letámadja Punk-ot! A Nehézsúlyú világbajnok úgy tűnik, hogy kigúnyolja Punk-ot, az ő mozdulatait alkalmazza! Jön a Moon Salt, majd pedig egy hatalmas Superkick-kel le is rúgja ellenfelét! Rollins ezután felkapja Punk-ot a vállára, és egy hatalmas Powerbomb-bal kidobja a ringből! Te jó ég... Punk úgy tűnik rosszul esett, a földön maradt.. Rollins ekkor felmászik a sarokba, Triple H pedig mosolyog, és te jó ég! 450 Splash! Mekkora mozdulat Rollins-tól, te jó ég! Seth ezután szétszedi az acéllépcsőt, és fejbe ávgja vele Punk-ot, aki egyenesen a kommentátor asztalra esik! Seth ekkor elmosolyodik, és felmászik a sarokba! Triple H csak nevet, Rollins pedig ugrik, de Punk röptében elkapja! A tömeg tombol, Punk pedig egy hatalmas GTS-el földre küldi Seth-et! Ezután Triple H-re néz, aki úgy tűnik nem ijed meg. Punk ekkor kivesz a ring alól egy Kendo botot, és azzal kezdi el ütni Seth hátát! Triple H eközben kivesz a ring alól egy Pörölyt, és mikor Punk megfordul leüti vele! Úristen... Punk teljesen kidőlt, HHH pedig üvölt Rollins-szal, hogy intézze el ellenfelét. Seth ekkor visszalöki Punk-ot a ringbe, és egy Curb Stomp-ot oszt ki neki! Rollins ezután ráfekszik Punk-ra, a bíró pedig számol PIN 1...2..de Punk felrántja a vállát! Te jó ég! Punk nem adja fel. Hihetetlen ez a kitartás.. Ez a meccs egyébként elmehetne Handicap meccsnek is, Triple H bőven kiveszi belőle a részét. Seth ezután Punk fejét kezdi el rúgdosni, pedig láthatóan ellenfele magánál sincs. Rollins ezután kigurul a ringből, és megfogja azt a Kendo botot, amivel Punk a meccs első részében őt ütötte. Seth miután megfogta, kőkeményen kezdi el vele ütni Punk-ot, aki már mozdulni sem tud. Rollins ezután ismét ráfekszik PIN 1...2...de Punk felrántja a vállát! Hihetetlen! Nem adja fel! A Hangtalanok Hangja még mindig küzd! De mennyi kell még, hogy Punk feladja? A WHC bajnok ezután befogja Punk-ot a Sharpshooter-ba, aki ekkor elkezd üvölteni. A bíró többször is megkérdezi tőle, hogy feladja-e, de a volt Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok nemmel felel! Punk ekkor elkezd kúszni, hogy elérje a kötelet, és meg is van, de hiába! Seth-nek nem kell elengednie. Rollins ekkor csak erősebben kezdi szorítani, Triple H pedig nevet Punk-on. A Hangtalanok Hangja ekkor azonban átfordítja Seth-et, kijön a szorításból, és Rollins-t szorítja az Anaconda Vise-ba! Rollins rettentően szenved HHH pedig a ringbe megy, hogy leüsse Pun-ot a pöröllyel, de Punk kitér így HHH Rollins-t találja el! A tömeg tombol Punk pedig tarkón rúgja Triple H-et, aki kiájul a ringből! Ekkor Punk Rollins-t is kihajítja a ringből, és Suicide Dive, egyszerre két embernek! Te jó ég! Punk ezután kezébe veszi a Kendo botot és azzal kezdi el ütni Rollins hátát! HHH teljesen kidőlt, Punk pedig pusztít, amit láthatóan a közönség nagyon élvez. A Best ezután a kordonnak löki Seth-et, ahol újabb ütésekkel bombázza Kendo bottal, ám ezúttal a hasát és a mellkasát! Hatalmas verést kapott már Rollins, de Punk-nak még mindig nem elég! Ezután kivesz a ring alól egy asztalt, amire ráfekteti Rollins-t, és felmászik a sarokba, ekkor pedig jön a Diving Elbow Drop! Az asztal széttörik Seth pedig ájultan fekszik, ám ekkor Triple H próbálja meg leütni Punk-ot, de Punk kitér, és egy GTS-el földre küldi a COO-t! Te jó ég! Punk ezután a ringbe löki Seth-et, és jön a GTS, majd pedig ráfekszik, a bíró pedig a közönséggel együtt számol PIN 1...2...de ekkor megszólal Wade Barrett zenéje, aki Kane és Mark Henry társaságában érkezik! Mark Henry?! Mark Henry is csatlakozott ezek szerint az Authority-hez, a közönség pedig erősen kifütüyli őket. Punk fogja a Kendo botot, és hasba vágja vele Kane-t, azonban Henry is rátámad, de te jó ég! Punk egy GTS-el földre küldi! Ezután azonban belefordul Barrett Bull Hammer Elbow-jába! Wade ekkor egy acélszéket vesz a kezébe, amivel  több percig üti Punk hátát. Mikor már úgy látja, hogy Punk most már nem fog felkeleni, ráfekteti Seth-et PIN 1...2...de Punk az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Rollins ekkor felkel és Barrett-el, illetve az épp ringbe érkező Triple H-el egy hatalmas Triple Powerbomb-ot osztanak ki neki! Punk-nak teljesen annyi, Seth azonban nem ráfekszik, hanem ismét befogja Sharpshooter-be. Ekkor azonban a közönség egy emberként skandálja a „CM Punk! CM Punk!” nevet. Rollins rettentően szorítja Punk-ot, aki azonban a sarok felé kúszik, de vajon mit akarhat? Seth sem érti. Punk a sarokban elkezd felfele mászni, csak a kezével! Te jó ég! Seth már nem bírja tartani a szorítást, és te jó ég! Punk a sarokból Moon Salt Seth Rollins-ra, Kane-re, Mark Henry-re és Tirple H-re is! Mindenhol testek hevernek, viszont Barrett áll! Ledöntené Punk-ot egy Bull Hammer Elbow-val, de a Hangtalanok Hangja elhajol, és GTS! Ezután Punk kezébe veszi a Kendo botot és szó szerint semmisé veri vele Barrett-et! Kb. 5 percig csak a bottal üti, Barrett pedig már mozogni sem tud. Punk ezkkor megfogja és kihajítja a ringből, ahogyan az Authority többi tagját is. Mindössze csak ő és Seth Rollins maradnak. Ekkor jön a CM Punk Comeback! Ezután Punk felmászik a sarokba és Living Elbow Drop Seth-nek! A közönség tombol, Punk pedig kioszt egy GTS-et Rollins-nak, majd ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: CM PunkJL: Te jó ég!!!
MC: Hatalmas meccs!
JBL: Viszont még hátra van a főesemény! Nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát a folytatásban érkezik Brock Lesnar és Paul Heyman!

 

Ezután megszólal Brock Lesnar zenéje, aki menedzsere, Paul Heyman kíséretében érkezik meg az arénában. A közönség kifütyüli a volt WWE bajnokot, aki azonban valószínűleg nem emiatt ideges. Miután Lesnar-ék beértek a ringbe, Heyman kér egy mikrofont, és beszélni kezd.

- Hölgyeim és uraim, az én nevem Paul Heyman! Ő itt a Fenevad. A valaha volt legbrutálisabb WWE bajnok, de tegnap elbukta az övét... Ő itt a Fenevad Hollywood! Remélem jól halljátok! Ő volt az, aki elverte a ti nagy Dolph Ziggler-ötöket, és ő … - Heyman folytatná, de nem tud szóhoz jutni, a közönség olyan hangerővel skandálja a „Show off! Show off!” skandálást. 
- Elég! Most nem ezért vagyunk itt, hogy ti, ti senkik Dolph Ziggler-ért sírjatok! Soha többé nem fog visszatérni. Fogadjátok el! Brock elpusztította! Ez itt Hollywood, ebben a városban lesz megrendezve a Wrestlemania 31, egészen pontosan 5 hét múlva! Ebben a városban fogja Brock Lesnar visszaszerezni a WWE bajnoki övét is! Igen, jól hallottátok! Én és a Fenevad, Brock Lesnar visszavágót követelünk a Wrestlemania 31-re! Nem The Rock fogja megkapni a visszavágót, hanem Brock Lesnar! Visszavágót követelünk! - Mondja Heyman, és idegesen várnak. Egyszer csak azonban kialszanak a fények! Te jó ég! Mi történhet?! Senki sem érti mi van, még a kommentátorok sem.


De te jó ég!!!! Igen! Ez ő! Megszólal Dolph Ziggler zenéje! A közönség szó szerint majd felrobban! Mikor Ziggler megjelenik a bejáratnál hatalmas hangzavar van, semmit sem lehet hallani, hihetetlen reakció! Még soha, senkit nem fogadtott így a közönség! Ziggler megáll a rámpán, majd magasba nyújtja a kezét, a közönség pedig a jól megszokott „Show off!” kiáltással válaszol! Ziggler ezután egyből a ring felé veszi az irányt. Ahol végül megáll Brock Lesnar előtt. Lesnar volt az, aki megfosztotta őt a WWE bajnoki övtől, 406 napig tartó uralkodás után a 2014-es Hell in a Cell gálán. Mikor Ziggler zenéje elhallgat, ő csak Lesnar előtt áll, aki nevet. Heyman megszólalna, de nem tud. Hihetetlen hangzavar van, megy a „Show off! Show off!” skandálás. Végül azonban Heyman-nek sikerül megszólalnia.
- Mit akarsz... - Folytatná Heyman, mikor Ziggler felkapja a vállára Lesnar-t, és Dragon Strike!!! Te jó ég! Dragon Strike a Fenevadnak! Ziggler ezután leveszi magáról a pólót, és miután Brock kiesett a ringből egy hatalmas Suicide Dive-val ráugrik! Brock próbálna felkelni, azonban Ziggler egy Superkick-kel lerúgja! Te jó ég! Ziggler ezután szétszedi az acéllépcsőt, és ezzel is ledönti Brock-ot! Te jó ég! A Show off ezután felhúzza a földről Lesnar-t, és egyenesen a kordonnak löki, és Barricade Spear! Atya úristen! Lesnar már úgy tűnik magánál sincs, de Ziggler még nem fejezte be! Lepakolja a kommentátor asztalt, és rárakja Lesnar-t! Heyman közben üvölt, a közönség pedig majd felrobban. Ziggler ezután felmászik a sarokba, és egy 450 Splash-el ráugrik a kommentátor asztalra, amin Brock Lesnar fekszik! Te jó ég!!! Dolph ezután a ringbe megy, ám előtte egy mikrofont vesz a kezébe. Heyman értetlenül áll, meg sem mer szólalni.


- Ha valakinek visszavágót van joga követelni, az nem Brock Lesnar, az én vagyok! Tudod Paul... Minden egyes pillanatára emlékszem a Hell in a Cell főmeccsének. Gyenge voltam... Mindent megtettem, hogy képes legyek megnyerni a meccset, de nem sikerült... Képtelen voltam felkelni, nem tudtam... 3 hétig a kórházat sem hagyhattam el, rettentő csúnya sérüléseim voltak. December végére azonban felépültem. Visszatérhettem volna, de nem tettem. Lementem az edzőterembe, és az egész napjaimat ott töltöttem! Azért, hogy mikor visszatérek az 50. Raw adáson, amelyet a szülővárosomban rendeznek meg, ilyen formában legyek. Brock Lesnar a Fenevad?! Én vagyok a Show off! Ő a valaha volt legdurvább WWE bajnok?! Én vagyok a valaha volt leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnok! Ő az, aki nyugdíjba küldte Stone Cold-ot és Shawn Michaels-t?! Én vagyok az, aki megnyerte a Wrestlemania XXX, a SummerSlam és még egy csomó PPV esemény főmeccsét! Ő az, aki véget vetett Dolph Ziggler karrierének?! Nem! Én vagyok Dolph Ziggler, itt vagyok, és jobb formában, mint valaha! Azonban van számotokra egy rossz hírem. A Wrestlemania-n Brock Lesnar ellenfele nem Batista lesz... Én leszek! Itt vagyok, és készen állok a Wrestlemania 31-re! A Fenevad ellenfele a Show off lesz! Azért tértem ma ide vissza, hogyy kihívjam Brock Lesnar-t, a Wrestlemania 31 főmeccsére! A valaha volt legnagyobb visszavágón amit a WWE-ben rendeztek meg! Én vagyok az a Dolph Ziggler, aki megverte Corey Graves-t, CM Punk-ot, Randy Orton-t, Wade Barrett-et és még sorolhatnám! Én vagyok azonban az a Dolph Ziggler is, aki túl gyenge volt ahhoz, hogy a Hell in a Cell-en ahhoz, hogy megvédje WWE bajnoki övét! Tudod Paul, nem az övért jöttem vissza. A Wrestlemania-n nem azért fogok küzdeni, hogy visszanyerjem az övemet. Azonban van mit visszanyernem. Vissza kell nyernem a becsületemet.. A Wrestlemania-n nem lesz kegyelem, nem lesz diszkvalifikáció, nem lesznek szabályok. A Wrestlemania 31 főmeccsén Brock Lesnar megküzd a Show off-al, a leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnokkal, velem, egy No Holds Barred meccsen! Én vagyok Dolph Ziggler, én vagyok az, aki miatt ez a rengeteg ember itt van ma. Én leszek az, aki miatt a Wrestlemania-n is ott lesznek 5 hét múlva! Ami miatt el fognak jönni, az nem Brock Lesnar lesz, én leszek! Sosem hittem volna, hogy ekkora hangulat fogad majd, amikor visszatérek.. Köszönöm! A Wrestlemania-n  nem csak magamért fogok küzdeni.. Hanem azért, hogy megállítsam a Fenevadat, és, hogy visszaszerezzem a belém fektetett hiteteket! - Mondja Ziggler, Heyman pedig még mindig nem tud megszólalni. Lesanar közben visszamenne a ringbe, de Ziggler lerúgja annak széléről, és ismét ráugrik egy Suicide Dive-val, ezután pedig kivesz egy acélszéket a ring alól! Te jó ég!!! Mire készülhet? Mikor Brock feláll, Ziggler pont fejbe vágja a székkel, de Lesnar nem esik össze, csak megszédül ekkor Dolph lerúgja egy Homicidal Kick-kel, és a ringet tartó oszlopnak esik, de Dolph-nak ennyi még mindig nem elég! Felkapja a vállára Lesnar-t, és Dragon Strike az acéllépcsőre!!! Ziggler ezután visszamegy a ringbe, és mikrofont fog.
- Készen állok a Wrestlemania-ra! I am the Show off! (Én vagyok a Show off!) - Mondja Ziggler, az 50. adás pedig vele, és a szlogenjét skandáló tömeggel zárul! 

JL: Végre!!! Vártam, hogy ma jönni fog, és igen! Itt van! Visszatért, és már azt is tudjuk, hogy mi lesz a Wrestlemania 31 főmeccse! 
MC: Show off! Show off!
JBL: Hatalmas formában tért vissza a közönség kedvence!
JL: Sosem gondoltam volna, hogy valaki így megveri ma Brock Lesnar-t. Hatalmas befejezése a jubileumi adásnak!
MC: Egyetértek! Azonban az időnk lejárt! Dolph Ziggler visszatérésével zárult tehát az 50. Raw adás! Köszönjük, hogy velünk tartottak. Jövőhéten találkozunk, viszontlátásra!
JL: Viszlát!
JBL: Viszontlátásra! 

 


Ezzel a hatalmas visszatéréssel zárult tehát az 50. Raw adás! Reméljük, hogy tetszett! Kérjük az adás alatt írjatok véleményt!


Írta: Cenation, ngirincsi és Tomci

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0