A Wrestlemania XXX Kick off-ja elején a házigazda Stone Cold, Booker T, Josh Matthews és Mark Henry köszöntenek minket.

SC: Jó estét az összes WWE rajongónak! Elérkeztünk a Wrestlemania-hoz, és egy olyan bejelentéssel készülök, ami megváltoztatja a Kick off meccs fogalmát. Egyrészt a mai Kick off 2 órás lesz, és a Kick off meccs pedig egy No Dq meccs lesz! 
BT: Ez igen! Végre alkotott valaki valamit, köszönjük Austin! 
JM: Ahogy mondod Booker. De beszélgessünk egy kicsit az esélyekről, ki milyen győzelmet vár a Kick off meccset illetően? 
MH: Én Cody-nak szurkolok, megérdemelne végre valamit!
BT: Én The Rock-nak. Nem hiába... ő az emberek bajnoka, és az ECW bajnok is!
SC: Én Cody-nak, kell a váltás!
JM: És beszélgessünk a többi meccsről is. Például a főmeccsről, ott ki milyen győzelmet vár? 
SC: Show off! Show off! Hajrá Ziggi!
BT: Én Punk-nak szurkolom! Megnyerte a Royal Rumble meccset, ő fog győzni! 
MH: De azért vitatható módon nyerte meg. Ha nincs Hogan nem nyert volna. 
SC: Ha már Hogan-ről van szó, a HIAC meccsen kinek szurkoltok?
MH: Egyértelműen Hulk-nak. Meg kell nyernie élete utolsó meccsét!
BT: Én is Hogan-nek szurkolom!
JM: Én ott Goldberg győzelmét várom. 
BT: Azonban lesz még egy karrier meccs is, ami szintén nagyon izgalmasnak ígérkezik. John Cena, vagy Edge-nek ér vége vajon a karriere? 
JM: Szerintem Edge-é. Cena még fiatal, jobban bírja. 
SC: Azért Edge-t sem kell leírni, de egyébként én is Cena-nak szurkolom. 
MH: Én Edge-nek, Cena sosem volt a kedvencem. De ha már itt tartunk, melyik meccset várjátok a legjobban? 
SC: A főmeccset!
JM: Én a főmeccset, és a No Holds Barred meccset, ahol Taker és Randy csapnak majd össze. 
BT: Én a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccset várom a legjobban! És te Mark? 
MH: Én a WHC meccset. 
SC: Azonban a mi időnk lejárt, kezdődjék a Pre Show meccs!

Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.


JBL: Jó estét!
JL: Jó estét! Végre elérkeztünk a várva várt naphoz, a Wrestlemania-hoz.
MC: Ahogy mondod Jerry, azonban már kezdődik is a Kick off meccs. 


The Rock vs Cody Rhodes ECW bajnoki No Dq meccs:
Elöszőr a bajnok a szikla érkezik, aztán jön ellenfele Cody is aki pacsizik a közönséggel. Rock nem is pazarolja az időt neki esik az ifjú Rhodes-nak üti össze vissza majd felvág és a korlátnak löki ellenfelét majd a ringbe löki bitang erővel ellenfelét. Igaz még nem szólt a gong. Na kezdődik is már a meccs.  The Rock rá is fekszik. De Cody már 1 elött kijön. Dwayne a ringszőnyegbe veri Codyh fejét, majd a fejét befogja és lefejeli majd ad neki egy ddt-t. Ismét ráfekszik de szintén kijön 1-nél. Rhodes kihasználja hogy nem figyel egy pillanatra ellenfele majd kioszt neki egy drop kick-t és belendül és egy back suplex majd rúgdossa és kigúnyolja viccesen „Rocky” egóját. Majd a sarokba mászik és egy crossbody, de Rock fordít egy samoa drop-el, majd egy old school-al. Cody gyors kigurul ezután a ringből, s látja hogy jön utána ellenfele is és futkosnak pár kört a ring körül amíg a bika utol nem éri és a kordonnak nem dobja majd a lépcsőnek és elő is kapar egy széket amivel egypárszor jól megcsapja majd ad neki egy ddt-t a székre. De brámai nem áll le és szétkapja a kommentátorasztalt. Cody lassacskán felbírt állni és hátulról megragadja ellenfelét a nép bajnokát és egy suplex a lépcsőre. Majd Cod a közönséget buzdítsa. Rock felkell majd aljasul letámadja a híres Dusty Rhodes fiát és felkapja majd a kommentátor asztalra fekteti , egy nagyot csap a mellkasára majd egy Powerbomb-t ad neki rá. Az asztal Cody-val együtt széttört. JBL, Cole és Jerry hátrálnak. Eközbe visszanézhettük ahogy széttörik az asztal visszajátszásban. Ezt követően vissza kapjuk a képet és „What?” mindketten fekszenek a földön és az egyik kordon kiszakadt és Rhods fekszik a kordon helyén. De Rock is szintén. Cody felkell és a ring széléről felmászik a sarokba majd megvárja míg ellenfele feltápászkodik majd droop kick. Cody zavarába ráfekszik a ringen kívül, de hamar feleszmél és gyors belöki a ringbe. Cody készül a Cross Rhodes-ra. Be is fogja hozzá Rock-t, de kijön belőle és Rock Bottom. Pin 1…2… de kiszabadul. A szikla el se tudja hinni hogy jött ki de már készül is a Peoples Elbow-ra és beadja … NEM Cody elgurul előle majd a sarokba löki és german suplex. The Rock nem adja fel és feláll és egy óriási clothesline Rhodes-nek. Ráfekszik de 2 és félnél jön ki. Majd rock kimegy a ringből és előkap egy asztalt majd ki is nyitja a kommentátorasztal romjaira. A brámai bika, a nép bajnoka visszamegy, majd felkapja ellenfelét és Buzzsaw Kick, mégse Cody hárít ,majd egy headbut és superkick.Majd Rock megragadja CR lábát és készül a Sharpshooter-re de Cod lerúgja magáról a sziklát és moonsoult. Aztán Cody a sarokba löki ellenfelét majd felrakja és back body drop a sarokból ÉS pont a kint lévő asztalra esnek. Rhodes egy knee drop is ellenfelének. Majd a ringbe másznak. Cody-tól egy Morrison Bomb, Nem Rock kivédi majd Powerbomb. De Cody lecsúszik és roll up pin. 1….2… de kijön. Rock felkell de egyből be is kap egy Disaster Kick-et. Ráfekszik 1….2.…3!
A mérkőzés győztese, és az új ECW bajnok: Cody Rhodes 


JL: Hatalmas meccs! Új bajnok! Remek indítása a Wrestlemania-nak. Austin meg mutatta, hogy kell jó hangulatot varázsolni! 
JBL: Meg!
MC: Azonban az időnk lejárt, a Kick off-nak vége. Jöjjön az adás!

Ennyi volt tehát a Wrestlemania Kick off-ja! Remélem tetszett!
Írjatok róla véleményt, lent!

Írta: Cenation és wwwyki


 

 

Comment Form is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0