A mai nappal elérkeztünk az Extreme Rules gálához. A gála a Kick off show-val indul, melynek elején Renee Young köszönt minket.

RY: Üdvözlök mindenkit! Ma végre elérkeztünk az év legextrémebb gálájához. Mai szakértőtársaim elsőként a legenda Booker T.
BT: Köszöntök mindenkit. Én már nagyon várom, hogy kezdetét vegye az adás.
RY: A Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok Corey Graves.
CG: Szép estét.
RY: Valamint Bryan Sexton.
BS: Én is köszöntök mindenkit innen Chicago-ból.
RY: Mára igazán kitűnő meccsek vannak bejelentve ti melyiket várjátok a legjobban?
BT: Én a legjobban a Cena vs Wyatt meccset várom. Kíváncsi vagyok hogyan folytatódik tovább az ő feudjuk.
CG: Ez se lesz rossz meccs, de az este egyik legjobb meccs a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki címmeccs lesz. Megmutatom ismét Riley-nak, hogy miért is én voltam a Royal Rumble győztese, miért vertem el Wade Barrett-et a Fast Lane-on és, hogy miért is vettem el tőle a bajnoki övet a WrestleMania-n! A mai este tovább folytatom az uralkodásom, mint Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok.
BS: Akkor én is mondok egy meccset. Én a WWE bajnoki meccset várom a leginkább. Sheamus visszatért és keményebb, mint valaha. Egy Extreme Rules meccsen vajon mire képes?
RY: Viszont azt se feledjük el, hogy Dolph Ziggler is itt lesz ma este.

Megnézhetünk erről egy reklámot.

RY: Őt még az új Nexus intézte el a WrestleMania utáni Raw adáson és most itt lesz és mikrofont ragad.
CG: Ziggler érkezése sok mindenkit, ha nem mindenkit érdekel is. A közönség izgatottan fogja inni a szavait.
BS: Ziggler egy remek WWE bajnok volt és most egy kiváló pankrátor, de ha egyszerre támad rá hét ember akkor ő sem képes talpon maradni. Ha ma este újból támadás éri lehet a karrierjébe is kerül.
BT: Dolph jobban tenné, ha nem jönne ki ma este. Még biztos nincs toppon és egy esetleges támadás még rosszabbá is teheti az állapotát.
RY: Ez mind igaz, de Ziggler nem fog megfutamodni és kifog állni. Ha már volt szó a WWE bajnoki meccsről időzzük fel, hogy hogyan is jött létre.

RY: Sheamus a WresleMania utáni Raw-on tért vissza teljesen új külsővel és egyből ki is harcolt magának egy bajnoki címmeccset. Batista, viszont egyértelműen a tudtára adta, hogy nem fél tőle és nem adja azt az övet olyan könnyen. Mint azt már említettük egy Extreme Rules csatában fognak szembenézni. Mindketten nagyon kemények szóval én megjósolni sem tudom melyikük fog a WWE főövével távozni.
CG: Az biztos, hogy egy nagyon brutális meccs lesz és előfog kerülni mindenféle segédeszköz. Az fog győzni aki tovább bírja az ütéseket és ez szerintem Sheamus lesz. Nagyon megnyerő ezzel az új külsővel. Most már pont olyan, mint egy Kelta Harcos akit csak a küzdelem érdekel és bárkin átgázol, mert megteheti. Egy szó, mint száz szerintem új WWE bajnok lesz.
BT: Ha valóban új bajnok lesz és te is megőrzöd a címed ma este Corey én megnéznék köztetek egy meccset a Raw főmeccsén. Bajnok kontra bajnok.
BS: Azt elhiszem. Nagy meccs lenne az biztos.
CG: Én ott lennék és mindent megtennék, hogy nyerjek. Kíváncsi vagyok mit is tud most valójában Sheamus.
BT: De persze még nem járunk ott. Ma este Batista-val fog megküzdeni. Már sok szó esett Sheamus-ről ám annál kevesebb The Animal-ról. Vajon mi történik, ha elszabadul az Állat? Ha ő felmossa a Keltával a ringet? Mindenki Sheamus-el van elfoglalva, de Batista az aki legyőzte The Rock-ot a WretleMania-n. Batista most is győzni megy bár szerintem most Sheamus van előnyben, de lehet csak elfogult vagyok.
BS: Egy ilyen meccsnél mindig nehéz előre jósolni, de én Batista győzelmét várom. Sheamus ide vagy oda The Animal a WWE bajnok és egy szabályok nélküli meccsen ő is veszélyes. Én azt mondom, hogy ma este megőrzi a címét.
RY: Az est főmeccsén minden kifog derülni ám addig is folytatjuk a Kick off-ot. Hátul a Backstage-ben Tom Phillips épp Seth Rollins-al készít interjút úgyhogy máris kapcsolunk.

TP: Seth ma este nagy küzdelem vár rád a világbajnoki övért. Az ellenfeled a volt csapattársad Roman Reigns lesz. Úgy gondolod már kiismerted őt?
SR: Igen elég jól ismerem Roman-t és ő is engem csak tudod van egy különbség köztünk. Én tudok újat mutatni. Ma pedig megmutatom milyen az, amikor visszanyerem a bajnoki övemet.
TP: A J&J most is melletted lesz a meccs alatt?
SR: Igen ők fognak felügyelni a meccsre.
TP: A szavaidból arra következtetek, hogy nagyon magabiztos vagy. Már a derekadon érzed az övet?
SR: Ha nem lennék magabiztos akkor nem bíznék magamban, de én tudom, hogy képes vagyok legyőzni Reigns-t. Megtettem a SummerSlam-en is Dean Ambrose-al együtt most a WrestleMania-n Ambrose csak bezavart. Ám ma nem lesz Dean. Nem lesz zavaró tényező. A bajnok pedig én leszek.

Seth a testőreivel tovább áll.

Láthatjuk a meccs reklámját.

RY: Seth nagyon bízik a dolgában. Ez szerintetek előny lehet vagy hátrány?
BS: Én hátránynak mondanám. Ha elbízza magát már a meccs előtt és nem nyer még nagyobbat koppan.
BT: Szerintem pedig éppen, hogy előny. Megvannak a céljai amiket megakar csinálni. Most éppen Nehézsúlyú világbajnok akar lenni. Miért ne sikerülhetne neki még egyszer? Azt jósolom neki, hogy visszaszerzi a bajnoki övet Roman-től.
CG: Ez mindenképpen hátrány. Most megvan róla győződve, hogy újra bajnok lesz, de azért ebbe Reigns-nek is lesz beleszólása. Seth csak, azért ennyire biztos a dolgában, mert ott lesz a J&J testőrség mellette, azonban Reigns őket is kifogja ütni és végül az övvel a derekán sétál ki a ringből és az arénából.
RY: Ez a meccs ugye egy szék meccs lesz, de térjünk is rá a másik Extreme Rules meccsre Cena és Wyatt között.


RY: Ez a meccs is tehát a gáláról kapta a nevét. John Cena kontra Bray Wyatt. Az ő párharcuk még tavaly kezdődött az ECW bajnoki övért. Jó párszor megütköztek és többnyire Wyatt nyert csalás ide vagy oda. Most mát az ECW bajnoki öv nincs a képben ugyanis azt elvette Daniel Bryan Wyatt-től a WretlaMania-n. A Világok Felfalójának nem az öv kellett hanem sokkal inkább Cena. A tavalyi feud most folytatódik és egy igen extrém szakaszhoz ért. A kérdés már csak az Cena képes lesz-e legyőzni Bray-t vagy Bray ismét segítséget kap, majd valakitől.
BT: Nem kell neki segítség anélkül is képes helyt állni. Bár Cena ellen nem is tudom...
CG: Cena visszaküldi oda ahonnan jött ez lesz ma este. Lehet, hogy párszor már Cena kapott Bray-től, de most kamatosan fogja vissza adni.
BS: Szerintem is Cena fog győzni. Volt már arra is azért példa, hogy John diadalmaskodott Wyatt felett gondoljatok csak a karácsonyi Smack Down-ra. Ők tudnak összehozni egy brutális mégis izgalmas meccset.
RY: Abba biztosak lehetünk, hogy az egyik legnagyobb meccs lesz közöttük. Most viszont újból jön Tom Phillips. aki most Wade Barrett-el készít egy interjút.

TP: Wade ma egy Falls Count Anywhere meccsen küzdesz meg Cm Punk-al. Miért gondolod, hogy ma sikerül megverni, miközben a WrtleMania-n is kikaptál tőle?
WB: Ezt már elmondtam, de megismétlem. A meccstípus miatt. Ma Punk-ot a szülővárosában a családja és barátai előtt fogom elverni, de nem csak ez lesz.Lesz mára egy meglepetésem is.
TP: Erről elárulsz valamit?
WB: Minden idővel kifog derülni...

Barrett elsétál.

Reklám a Cm Punk vs Wade Barrett meccsről.

RY: Szerintetek mi lehet ez a rejtélyes bejelentés?
CG: Gőzöm sincs, de nem is nagyon érdekel. Punk úgyis befogja, majd a száját.
BS: Engem azért érdekelne, hogy mit is tervez. Lehet, hogy valami csalásra készül?
BT: Nincs kizárva. Sőt most már én is ezt hiszem. Biztos, hogy valami ilyenről lesz szó. Már meg is tervezhette a meccset.
CG: Nem nézem ki Barrett-ből, hogy ennyire megkomplikálja a dolgokat. Nincs kizárva a csalás, de akkor arról is beszéljünk, hogy mi van akkor, ha Punk ezt visszaveri vagy Punk tudja használni, ha esetleg egy segédeszközről van szó.
BT: Ez igaz, viszont Wade biztos nem csak annyit tervez, hogy kimegy és elveri Punk-ot. Már egyszer kikapott tőle a WretleMania-n most nem akar, majd koppanni. Ennek ellenére szerintem Punk megfogja nyerni a meccset a hazaiaknak.
BS: Így igaz. Felfog készülni rendesen és szerintem most győzni is fog.
CG: Én Booker-el értek egyet és nem fog a szülővárosának csalódást okozni. Ha nem is magának, de a Chicago-iaknak megnyeri a meccset.

Reklám a John Cena vs Bray Wyatt meccsről.

Majd még egy ez Dolph Ziggler visszatéréséről.

RY: Beszéltünk ma már nagy meccsekről, de egyről még nem esett szó. A Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccsre gondolok.


RY: Ez is egy extrém meccs lesz méghozzá bent egy ketrecben ugyanis a meccs típusa egy Steel Cage meccs. Ha visszaemlékezünk a tavalyi Money in the Bank-re ott is egy Steel Cage meccs volt a Nehézsúlyú Nemzetközi övért. Az akkori címvédő Shawn Michaels volt ám nem tudott az övvel távozni ugyanis Daniel Bryan megfosztotta az övétől és ezzel kétszeres Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok lett. Akkor a kihívó lett az új bajnok vajon ma is így lesz? Corey elsőként téged kérdezlek.
CG: Nézd ezen a meccsen nem mondom száz százalékra, hogy megőrzöm a címemet. Persze mindent megfogok tenni, de ha csak egy kicsit is kidőlök ő pedig kijut a ketrec ajtaján vagy átmászik a ketrec falán vége a meccsnek. Azt biztosra mondom, hogy két vállra nem fog tudni fektetni három számolásig kopogtatni meg még úgy se fog tudni, de ha kijut a ketrecből akkor nem tudok mit tenni.
BT: Ez a szép ebben a meccstípusban és ettől olyan izgalmas, de te ezt vállaltad. Tudjuk rólad, hogy nem ijedsz vissza úgyhogy erre számíthattunk tőled.
CG: Igen belementem, mert nem félek Riley-tól és tudom, hogy megis tudom verni. Bebizonyítom, hogy akármilyen meccstípusban győzni tudok.
BS: Ne aggódj győzni fogsz. A kitartás nagy előny és neked azért akad némi kitartás. Mert az kitartás volt, amikor az első helyről beléptél a Royal Rumble meccsbe és 1 óra 43 percig bent voltál, majd megnyerted. Közben kiejtve 14 embert. Te mentél elsőként és te jöttél utolsóként. Ha ez nem kitartás akkor semmi sem az.
BT: Én sem kételkedem benned, de azért légy résen. Ahogy mondtad elég ha kijut a ketrecből.
RY: Máris kapcsolunk vissza Tom Phillips-hez aki most egy Hall of Famer-el beszélget nézzük is meg, hogy kivel is.

TP: Shawn Michaels van mellettem és a mai meccsekről kérdezem. Shawn mit szólsz az összeállításokhoz?
SM: Már rengetegen megkérdezték tőlem, hogy melyik meccset várom a legjobban, kik fognak győzni satöbbi satöbbi. Mindenkinek azt mondtam, majd az éjszaka elrendezi. Viszont, ha választani kell egy favorit meccset, akkor a John Cena vs Bray Wyatt meccset választom. Bár a helyiek inkább a Cm Punk vs Wade Barrett-et várják.
TP: Szóba került a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki Steel Cage meccs. Te ugyebár vívtál pont ilyen meccset Daniel Bryan ellen. Milyen tanácsot tudnál adni a fent ülő Corey Graves-nek?
SM: Én elbuktam a meccsen. A tanácsom pedig Graves-nek, hogy ne kövesse a példámat. Mindig álljon fel és küzdjön. Ennél többet senki sem tud mondani neki. Sok sikert Corey.
TP: Most visszaadom a szót.

RY: Most pedig nem sokára elkezdődik a Kick Off meccs. Ám előtte még megkérdezném Corey-t, hogy mit szól Shawn Michaels biztató szavaihoz?
CG: Örülök neki és megpróbálom betartani őket, viszont most én lelépek ugyanis készülődnöm kell a meccsemre. Jó volt itt sziasztok.
BS: Szia.
BT: Szevasz.
RY: Szia Corey. Most pedig átadjuk a szót a kommentátoroknak.

MC: Köszöntök mindenkit az Extreme Rules Kick Off show-ban. Pillanatokon belül el is kezdődik a Kick Off meccs.
JL: Én is köszöntök mindenkit. Én már nagyon várom a mai meccseket.
JBL: Üdvözlök mindenkit én is. Nem vagy egyedül Jerry én is tűkön ülök már.

Először nem a tag team csapatok zenéje szólal meg hanem Wade Barrett-é. A kivetítőn pedig a Bad News Barrett név jelenik meg. Barrett egy előre felállított kis színpadhoz lép, amin szintén a Bad News Barrett név szerepel.

- Hölgyeim és uraim a WWE-be egy új Barrett érkezett! Mégpedig Bad News Barrett! És attól tartok, hogy van egy rossz hírem. Ma este elfogom verni Cm Punk-ot! Végigfogom verni a nézőtéren, hogy mindenki jól megnézhesse közelről is a bukását végül pedig egy Bull Hammer Elbow-al a földre küldöm és 1,2,3. Ez nem spoiler csak lelőttem a poént. Nagyon köszönöm és jó éjszakát! - Mondja Barrett, majd távozik.

The Sword vs New Age Outlaws WWE Tag Team bajnoki meccs
Először a „Oh You Didn’t Know?” szólal meg és érkeznek a veteránok Road Dogg kezében egy mikrofon. –Chicago készen állsz? – Kérdezi. A közönség erre egy határozott „Yes!”-el válaszol. - Hölgyeim és uraim, fiúk, lányok ma este a WWE legjobb Tag Team csapatát láthatjátok. A hatszoros WWE Tag Team bajnokok "Jesse James" Road Dogg és a "Bad Ass" Billy Gunn a New Age Outlaws! - Ordítja el magát Dogg. A kihívók már a ringben úgyhogy érkezik a Sword is. Őket még nagyobb szeretet fogadja, mint kihívóikat. Miután ők is beérnek elkezdődik a meccs. A ringben Road és Orton maradnak. A bíró jelzése után szól a gong a felek pedig összekapaszkodnak. Randy veszi át a meccs irányítását fejsatuba fogja ellenfelét, aztán a földre viszi és gyorsan kioszt egy Knee Drop-ot neki. Randy belöki a sarokba Dogg-ot, aztán feláll elé a második kötélre és elkezdi sorozni a fejét a közönség pedig számolja 1.2.3.4.5.6.7.8.9..10. ekkor leszáll a kötélről és kioszt egy Inverted Backbreaker-t, ráfekszik 1..2..Road kiszabadul. A  Sword vált jön Ryback aki rögtön belendül és egy Bombával érkezik a földön fekvő kihívójára PIN 1..2..Road kirúg. Ryback újból belendül ám látja, hogy közben Dogg kigurult a ringből, ezért utána megy, de amikor a ring szélén áll a New Age Outlaws embere kirántja a lábát, így a Big Guy megfejeli a ring legkeményebb pontját a szélét, utána leesik a földre. Road Dogg visszagurul a ringbe és kúszik a pacsi felé ami így össze is jön. Billy átmegy a mellette lévő sarokhoz és felmászik rá. Onnan ugrik rá Ryback-re ám ő elkapja a levegőben és nekiszalad Gunn-al a ring sarkánál lévő acélrúdnak, aztán visszateszi a ringbe ugyanis a bíró már ötnél jár a számolásban. Bent nekilöki a köteleknek, aztán kioszt neki egy Spinebuster-t, ráfekszik 1..2..Billy felrántja a vállát. A Nagy Legény egy Powerbomb-ot osztana ki, de amikor felkapja Gunn-t ő öklösökkel kezd válaszolni, majd egy Fame Asser-be fordít a levegőben, ráfekszik 1..2..Ryback még pont időben rúg ki a kopogtatásból. Mindketten kúsznak a pacsiért ami egy kis idő után össze is jön mindkét oldalon. Orton gyorsabb és egy Powerslam-el kezd, majd felteszi kihívói lábait a második kötélre és jön a klasszikus Orton a DDT. Randy jelzi az RKO-t, de kiosztani nem tudja ugyanis Road Dogg hárítja, majd jön a Shake Rattle and Roll, viszont közben Orton fordít egy Full Nelson Drop-ba. Road kigurul a ringből Gunn pedig odamegy hozzá közben Randy a ringben lendületet szerez és rájuk ugrik a középső és a felső kötél között, ezt Billy időben észleli és félre löki Dogg-ot, így Orton csak őt viszi le a földre. Road gyorsan felkel és nekilöki a Viperát az acél lépcsőknek, után pedig a kordonnak végül visszaviszi a ringbe és készül a finisherére a Pumphandle Drop-ra ami össze is jön neki, ráfekszik 1..2..Randy kiszabadul. Dogg ideges lesz és nekilöki a sarokvédőknek a bajnokok egyikét, majd erősen rúgni kezdi. A bírónak kell közbeavatkoznia és leszedni Orton-ról. Amikor a hatszoros tag team bajnok visszaér Orton hirtelen rátámad és belöki a sarokba ott újra feláll a második kötélre és üti kezdi ellenfelét 1.2.3.4.5.6. közben Billy Gunn lép a kötelek közé evvel elterelve a bíró figyelmét így Road bevisz egy övön aluli ütést a Viperának, utána lelöki a kötélről és váltanak társával. Billy egy Fame Asser-t oszt ki és ráfekszik 1..2..Orton felrántja a vállát. Billy nem akarja elhinni, de nincs vége. Gunn felkapja a Powerbomb-hoz Randy-t,aztán odamegy a saját sarkukhoz. Ott Road Dogg bepacsizza magát és felmászik a sarokba. Egy tag team mozdulatra készülnek Road ugrik ám, ekkor Orton kilöki maga alól Billy-t és lecsap az RKO-val Dogg-ra. A Bad Ass csak fogja a fejét, majd megfordul, ekkor viszont Ryback ékezik a Meathook Clothesline-al. The Big Guy, ezután felkapja Billy Gunn-t és elkezd vele masírozni, majd jön a Shell Shocked. Randy pedig rákúszik Road Dogg-ra 1..2..3.
A mérkőzés győztesei és továbbra is WWE Tag Team bajnokok Randy Orton és Ryback a Sword


MC: Micsoda RKO volt ez. Nem mindennapi.
JL: Én azt hittem, hogy majd a tag team mozdulat után vége a meccsnek és új bajnokokat avatunk.
JBL: A meccs jó részén a Sword dominált. A New Age Outlaws jó tag team
csapat volt, de az ő idejük már lejárt.

RY: A legfőbb meccseket már megbeszéltük, de ezeken kívül megvédésre kerül az Interkontinentális, az Országos, az X Divízió, a Hardcore és a Díva bajnoki cím is.
BT: Tehát lesz Hardcore és Triple Threat meccs is.
RY: Így is van most viszont búcsúzunk ennyi lett volna az Extreme Rules előtti Kick Off show. Renee Young voltam viszlát legközelebb.
BT: A legközelebbi viszont látásra.
BS: Viszlát.

Írta: Ryder

 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0