Ez itt már a WWE Battleground adása, amely egyből egy meccsel indul!


Royal Skulls vs The Shield WWE Tag Team bajnoki meccs:
A meccset Graves és Rollins kezdi összekapaszkodnak majd Corey fejsatuba fogja ellenfelét aztán kioszt egy Olympic Slam-et és egy Foot Stomp-ot aztán bepacsizza társát Alex egy Clothesline-al kezdene de Seth átbújik a keze alatt és egy Triangle Dropkick-el lerúgja Corey-t a ring széléről Riley-nak pedig egy Buzsaw Kick-et ad utána pacsizik Dean egy Big Boot-utána kioszt egy German Suplex-et pin 1..2..Alex kiszabadul.Ambrose a második kötélről készül a DDT-re de Riley kijön belőle és egy Spnebusert-t oszt ki ami után jön a Cesaro Swing 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12..13..14..15 ekkor elengedi és pacsizik Corey a sarokba löki ellenfelét ahol kioszt egy Monkey Flip-et amit egy Disaster Kick követ ráfekszik 1..2..Dean felrántja a vállát.Graves a sarokba mászik a Diving Elbow Drop-hoz de amikor ugrik Ambrose odébb gurul és pacsizik Seth egy Whisper in the Wind-et oszt ki majd egy Fame Asser-t ráfekszik 1..2..Graves kitör ezért Wall's of Jericho-ba fogja de Corey kúszik a kötelek felé ami meg is van neki Rollins elengedi aztán odahúzza a saját sarkukba ahol visszapacsizza társát Dean egy White Noise után ráfekszik 1..2..Corey kitör.Ambrose a Hybrid Facebuster-t osztaná ki de ebből kijön Corey majd egy Homicidal Kick-et oszt ki.Mindketten fekszenek majd kúsznak a társakhoz és jön mindkét oldalt a váltás Alex rögtön egy Superman Punch-al kezd aztán jön a Pepsi Twis utána a Lifting DDT de Seth odagurul a kötélhez és megfogja ezért Riley kimegy a ringből és egy Roamn Reigns Drop Kick-et ad neki aztán visszamegy ráfekszik 1..2..Rollins felrántja a vállát.Alex pacsizik amikor bejön Corey kap egy Codebreaker-t ami után Seth kúszik a társához és beváltja Ambrose leüti Riley-t a ring széléről majd egy Drop Kick-et ad a bent lévő bajnoknak amit után a Spear-re készül ez összejön neki de még kioszt egy Headlock Driver-t ráfekszik 1..2..de Riley felrántja a vállát!!! Ambrose alig hiszi el. Végül odakúszik Rollins-hoz, és pacsiznak, de hirtelen Riley is felugrik, és a jön a sarokból Corey! Graves ráugrik ellenfelére, majd kioszt neki egy Homicidal Kick-et, és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Corey Graves és Alex Riley, a Royal Skulls

JL: Nem hittem volna, hogy sikerül nekik, de megcsinálták!!!
JBL: Nem véletlenül nevezik magukat a legdominánsabb csapatnak a WWE-ben!
MC: Hát igen, azonban a következő meccs felthetőleg nem lesz kíméletes, hisz most jön a Brock Lesnar vs Big Show meccs!


Big Show vs Brock Lesnar: 
Miután mindketten megérkeznek elindul a meccs ahol Lesnar nekiront ellenfelének a kötelekhez nyomja majd kioszt egy Spinebuster-t aztán a földön kezdi el ütni és Anaconda Vise-ba fogja de Show a lábával eléri a kötelet azonban Brock nem akarja elengedni a bíró először figyelmezteti majd számolni kezd 1..2..3..4..az utolsó pillanatban elengedi.Lesnar fölültet a sarokba ellenfelét és készül a Superplex-re de Big Show ellenáll gyomron vágja támadóját aztán lelöki a sarokbaól lent a sarokhoz nyomra és ráver egy hatalmasat a mellkasára amit megismétel utána a Randy Orton DDT-re készül amivel betalál ráfekszik 1..2..Brock kitör.Az óriás a Fame Asser-el leterítené Lesnar-t de ő elgurul előle majd egy Superman Punch-ot oszt ki és jön a Kimura Lock Show kúszik a kötelekhez ami meg is van Brock elengedi majd bead egy Olympic Slam-et ráfekszik 1..2..Show kiszabadul.Lesnar a Gutwrench Powerbomb-ra készül amit be is ad a nagy embernek majd a Fallawway Slam-re készül ami szintén összejön neki aztán Kimura Lock-ba fogja a Big Show-t de ő megint elér a kötelekhez így szabadul majd Brock jelzi a Brogue Kick-et de amikor beadná Show kiüti a WMD-vel.Show összeszedi magát aztán jön a Five Knuckle Shuffle amit keményen bead és a Chokeslam-et jelzi el is kapja Lesnar nyakát de ő kijön belőle és kiosztja a Cm Punk Comeback-et ami utána kiviszi az óriást a ringből és a kordonnak löki aztán szétszedi az acél lépcsőket és készül egy Powerbomb-ot beadni az egyik darabra de a Big Show átdobja maga fölött így Brock esik rá a lépcsőre utána Show visszamegy a bíró pedig tovább számol 5..6..7..8..9..ekkor visszaér Show pedig elkezdi ököllel a gyomrát ütni aztán kiosztja a Fame Asser-t ráfekszik 1..2..Brock felrántja a vállá.Show belöki a sarokba ellenfelét majd nekifutna de Lesnar egy Clothesline From Hell-el kitör a sarokból aztán kioszt egy German Suplex-et és egy Irish Course Backbreaker-t ráfekszik 1..2..Show felrántja a vállát.Brock a Celtic Cross-ra készül de Show ismét átdobná maga fölött azonban Lesnar résen van és ellenfele hátára még ütéseket az óriás nem hagyja magát Brock mellkasára ver aztán gyorsaan kioszt egy Clothesline-t ráfekszik 1..2..Brock kitör ezért Show a WMD-t jelzi de Lesnar kitér előle majd kioszt egy Samon Drop-ot utána pedig fölkapja és egy Shell Shocked-el a földre küldi aztán ismét felkapja és egy F5-öt is kioszt ráfekszik 1..2..3!
A mérkőzés győztese: Brock Lesnar

Heymannevetni kezd, majd kér egy mikrofont.
- Hölgyeim és uraim! Ügyfelem megmutatta, hogy nincs nála jobb a WWE-ben, szóval a Summerslam gálára, akárkit is küldenek ellene, garantálom, hogy Brock el fogja intézni!!! - Mondja Heyman.
Heyman és Lesnar távoznának, ám hirtelen megszólal Stone Cold Steve Austin zenéje!!! A közönség extázisba esik, Austin pedig elindul a ring felé. Még beér a ringbe megnézhetünk egy bejátszást, ahol Lesnar még 1 hónapja eltörte Austin karját! Austin a ringbe megy, ám Brock nem ijed meg. Ott megvárja Austin-t, és mikor beér a ringbe felkapja a vállára, és jönne az F-5, ám Austin leugrik! Stone Cold ezután kioszt egy hatalmas Stunner-t Lesnar-nak, és egy mikrofont kér. 
- Tudod Brock, nagy ellenfelet akartál a Summerslam-re, engem pedig 2 hónapja csúnyán megtámadtál, hát van egy meglepim számodra! Ám előtte még kérek egy pokoli Yeah-t!!! /A közönség megadja Austin-nak!/ Szóval Brock! Te és én a Summerslam-en!!! - Mondja Austin, amitől hatalmas hangulat uralkodik el az arénában!
Ezután megszólal Stone Cold zenéje, és ünnepel, még Lesnar és Heyman sietve távoznak! 

JL: Eddig fantasztikusan alakul az este!!!
JBL: Igen, és még véget sem ért ez a gála, már a következőre kaptunk egy bejelentett meccset! Mi lesz itt még ma?!
MC: Nem tudom, de eddig valóban fantasztikusan alakul az este!
JL: Úgyhogy ne is húzzuk az időt, jön a következő meccs! 

Ám még előtte megnézhetjük a következő gálának, a nyár legnagyobb eseményének, a Summerslam-nek a promoját!
 


Mark Henry vs Justin Gabriel Interkontinentális bajnoki meccs:
Először érkezik a ringhez a kihívó Justin Gabriel akit nagy szeretettel fogad a közönség majd jön a bajnok Henry és a gongó után el is kezdődött a meccs, amin Justin kezdett jobban és Henry combját kezdte rúgni ez pedig Henry-nek nem volt valami jó érzés, és a nagyember lassan kezdett térdre rogyni Justin pedig a kötléről lendületet vesz és bevisz a Drop Kick-et viszont Mark még mindíg nincs a földön Gabriel pedig most mellhason kezdi rúgdosni a nagyembert majd jönne egy hatalmas Roundhouse Kick, de Henry hirtelen elkapja Justin lábát majd hirtelen kicsavarja! Justin nagyon fájlalja a lábát Henry ezt észreveszi és mint egy tökéletes Bajnok egyből arra kezd koncentrálni és rúgdosni kezdi a lábát majd tovább gyengíti azzal hogy megfogja a lábát majd hirtelen hátracsapja! Justin nagyon szenved és Henry megint a lábára támad és jönnek a hatalmas könyökösök majd felállítja és bead neki egy Proto Bomb-ot! Talán vége? 1...2 de Gabriel kiszabadul, Justin nagy nehezen a sarokhoz tud kúszni Henry viszont menne utánna, de pórul járt hisz Justin időben ugrott el és Henry pedig telibe repül a sarokvédőnek! A közönség egyhangúen kezdi skandálni hogy Let's Go Justin, ő pedig próbálja valahogy összeszedni magát nagy nehezen a másik sarokba el tud kúszni Henry most is utánna rohan mégnagyobb dühvel, de Gabriel bead neki egy könyököst majd lendületből felugrik és hirtelen bevisz egy Tornado DDT-t!!!! Nagy nehezen ráfekszik 1...2! De Henry az utolsó pillanatban kijön, Justin feláll és elkezdi rúgdosni Henry-t de megint elkapja a lábát de most bevágja a sarokba majd kioszt neki egy Running Clothesline-t Justin összeesik, Henry pedig mászik fel a sarokba és ez nem tűnik valami bíztatónak!! És..... Justin hirtelen feláll és meghúzza a kötelet! Henry fentakadt Justin pedig mászik utánna és.....Huricarana!!!!!!!! Te jó ég, majdnem összedölt a ring!!!!!! De Gabriel nem fekszik rá hanem mászik a sarokba elég bicegősen, a közönség tombol Justin pedig beviszi a 450 Splash-t!!!! Új Bajnok!!!! Új Bajnok!!!!! 1...2!!!!!! De Henry kijön!!!! Te jó isten!!!! Hogy!!!!! Justin megint a köteleknél és készül ugrani......... de Henry egy hirtelen mozdulattal elkapja!!! Micsoda erő!!!! És World Strongest Slam!!!! Ráfekszik 1...2...de ez hihetetlen!!! Justin felrántja a vállát!!! Henry alig hiszi el. Mégegyszer felkapja, ám most nem tudja beadni, Gabriel pedig fejbe rúgja! Ezután kioszt neki egy hatalmas 450 Splash-t, és ráfekszik PIN 1...2...3!!!
A mérkőzés győztese, és az új Interkontinentális bajnok: Justin Gabriel

JBL: Megcsinálta!!! Legyőzte a világ legerősebb emberét!!! 
MC: Ez hihetetlen! Csodásan alakul a mai este!
JL: De még közelsincs vége, hisz jön a következő meccs!

De ezután kapcsolunk a Backstage-be, ahol Renee Young van!
RY: Sziasztok én vagyok Renne Young, és itt áll melletem az ECW bajnok Cody Rhodes! Szia Cody! 
CR: Helló Renne. Hogy vagy? 
RY: Köszi jól, de inkább beszéljünk a mai ellen feledről, aki nem más mint Triple H. 
CR: Igen Triple H a mai ellenfelem, de a meccs végén nem lesz új bajnok! 
RY: Elég hosszú ideje már nálad van az öv! De most egy igen kemény ellenfeled lesz a Battlegroundon. 
CR: Tudom, hogy jó pankrátor Triple H, és nem is becsülöm le! Sokat elért már, de az ő ideje le járt, és ezt ma fogom be bizonyítani! 
RY: Hát köszön szépen hogy ma itt voltál! Szia Cody! 
CR: Viszlát! ( Cody elmegy.) 
RY: Nagy szavak az ECW bajnoktól, és ez ma már ki is fog derülni, hogy meg védi-e az övét! 


Christian vs Curtis Axel Országos bajnoki meccs:
Érkezik először a kihívó, Curtis Axel. Ezután megszólal a Charisma Captain zenéje és érkezik Christian. Átadja a bírónak a meccs tétjét, az US övet! A meccs elkezdődik és a két pankrátor összeakaszkodik. Christian került fölénybe, be fogja Curtist egy fejsatuba és a fejét kezdi el ütni. Curtis nem tud szabadulni Christian olyan erősen fogja, csak akkor tud kiszabadulni, mikor már a bíró számolni kezd Christianra. Christian elengedi, de be is visz rögtön egy Spinebustert. Christian kigurul a ringből, és a meccs egyetlen engedélyezett fegyverét, székeket kezd el bedobálni. Bedob a ringbe 4-5 darab széket és mászna vissza a ringbe. Ám ekkor érkezik Curtis és lerúgja a ring széléről! Megfog egy széket és kimegy utána. A székkel elkezdi ütni Christian hátát. A szék majdnem elferdült, amikor a bíró már 5-nél járt. Curtis visszagurul a ringbe, Christian pedig nagy nehezen visszasántikál. A közönség elkezdi, Curtis nevét skandálni mire Curtis kinéz és mosolyog. Christian feláll végre a ringbe és Curtis széket ragad. Annyira üti a hátát a székkel, hogy nem lenne csoda, ha a háta is átszakadna. De Curtis egyszer csak abba hagyja és eldobja a széket. Megfogja Christiant és Gutwrench Suplex!! Ez után megfogja a lábát és jön a Cesaro Swing. A közönség számol: 1...2...3...4...5..6...7...8...9...10...11...12..13...14...15! És ekkor elengedi a lábát. Curtis picit élvezi a közönség szeretetét, de közben látszik, hogy valamin gondolkozik. Elmosolyodik, és a székeket kezdi kinyitogatni. Felállít két széket és felhúzza Christiant. Oda húzza az egyik székhez, magasba emeli, a kezét a közönség pedig egyhangúan a nevét kezdi kiáltozni. Megfogja, felveszi a White Noisebe és a székre rávágja vele!!! Ám itt még nincs vége. Megfogja, felhúzza, és oda húzza a másikhoz és mutatja, hogy vége. Hybrid Facebuster a székre! Ekkor már ráfekszik és leszámolja Christiant! 
A mérkőzés győztese, és az új Országos bajnok: Curtis Axel

JL: Axel megcsinálta!!! Hiába Best Team, hiába minden, ő az új bajnok!
JBL: Ez várható volt, de ennek még mindenképp lesz szerintem folytatása!
MC: Lehet, viszont jön a meccs, ami eldönti, hogy ki távozik az est végén úgy, mint az ECW bajnok!


Cody Rhodes vs Triple H ECW bajnoki meccs:
Érkezik mindkét pankrátor, Cody leadja az övet és kezdetét veszi a mérkőzés. HHH kezd jobban, értékesít már az elején rögvest egy Spinebustert . Cody felpattan és megpróbálja fürgeségét kamatoztatni. Ám nagyon nem megy neki, mert HHH minden próbálkozását kivédi. Cody próbálná egy Clotheslinennal ledönteni HHH-t, de Hunter bevisz egy Superman Punchot! Cody felkel és visszatámad. Pofozni kezdi Huntert, ő pedig nem tud visszatámadni. Cody bevisz egy German Suplexet! Cody fúj picit magán és támadni kezdi HHH-t. Hunterről mintha lepörögnének, az ütések úgy kezd ellentámadásba. Jönnek a balos-jobbosok, fejelések és nagyobb rúgások. HHH elkapja és egy hatalmas Full Nelson Bombot ad! Cody ettől hamar felkel, de kap a végén egy S.C. Springboard Reverse Elbow Smasht! Ekkor máris mutatja Hunter hogy vége és jön a finishere, a Pedigree! Felhúzza Codyt és befogja! És sikerül neki a finisher!! Ezután ráfekszik, 1…2…3! 
A mérkőzés győztese, és az új ECW bajnok: Triple H

JL: Áhh... Cody-nak esélye sem volt...
MC: Hát... igen, de minden jónak vége szakad egyszer, ahogy ennek a bajnoki uralkodásnak is. 
JBL: Ez volt eddig az est legrövidebb meccse, viszont a következő biztosan nem lesz az! 
JL: Vajon Cesaro lesz az új IHC bajnok? Kiderül!

Ám még előtte kapcsolunk a Backstage-be ahol Renee, most Dolph Ziggler-t interjúvolja meg.
RY: Megint itt vagyok, de most aki itt van melletm, a közönség szereti és már jó régen WWE bajnok Dolph Ziggler! 
DZ: Szia Renne! Jól nézzél ki, mint mindig! 
RY: O, hát köszönöm. Amit látunk majd nem 1 hónapja a Money In The Banken, az elképesztő volt ami ti ketten leműveltettek a ringbe, és most újra fogjuk látni, de nem biztos hogy a vége ugyan az lesz! 
DZ: Hát igen Renne. RVD nem tudott legyőzni, de ma se fog! Nem miattam ha nem a közönség miatt egyeztem bele, hogy legyen egy vissza vágó! És most 1 óráig egymást fogjuk szét verni a ringbe!! De meg fogom védeni a WWE övemet! Itt Történelmet fogunk írni a Battleground! 
RY: Köszönöm, hogy itt voltál! Sok sikert a meccseden! Szia! 
DZ: Viszlát Renne! 


Daniel Bryan vs Cesaro Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccs:
Először érkezik a ringhez a kihívó azaz The Swiss Superman Cesaro, majd őt követi a jelenlegi IHC Bajnok Daniel Bryan, akit nagyon nagy szeretettel fogad a közönség és egyre erősebben felhangzik a Yes! Yes! Yes! Skandálás majd Lilien Garcia felkonferálja a meccs résztvevőit és a gongszó után el is kezdődött a meccs, mind a két pankrátor óvatosan kezd és először még csak kóstolgatják egymást majd egy kis bírkózásba kezdenek amiből Bryan jött ki jobban nagy meglepetésre és elég látványos mozdulattal sikerült is egy testsatuba fognia Cesaro-t majd a Svájci tank a kötélre löki Bryan-t majd Cesaro beadna egy Clothesline-t de Bryan elkerüli és lendületet vesz a kötélről és tőle jönne egy Clothesline de Cesaro lehasal majd Bryan visszapattanva kap egy kardobást Cesaro pedig kezdi aprítani a bajnokot, elkezdi rúgdosni majd jönnek a kemény könyökösök és ráfekszik 1... de Bryan gyorsan kijön, most Cesaro venne lendületet a kötélről de Bryan elkapja egy gyönyörű lábbuktatóba és Bryan mivel feladás specialista ezért ezt most meg is mutatja és Cesaro mind két lábát beakasztja az ő lábába majd a két karját erősen kifeszíti, ez nagyon fájhat most Cesaro-nak majd elengedi a karját majd hirtelen megrántja Cesaro beakadt lábait, The Swiss Superman most nagyon szenved és fájlalja a lábait, Bryan mászik a sarokba....... és jön egy gyönyörű Lionsault! Ráfekszik 1...2 de Cesaro kijön, a Svájci a sarokhoz kúszik viszont Bryan megy utánna egy Running Drop Kick-el de Cesaro elkerüli és bead egy Foot Stomp-ot és ráfekszik 1...2 de Bryan kettőnél kijön, Cesaro megint keményen tapossa a bajnokot majd jönnek a könyökösök megint majd felkapja és bevisz egy White Noise-t 1...2 de Bryan megint kijön, Cesaro átvette az irányítást a meccsen és lendületet vesz megint a kötélről Bryan viszont elhajol majd egybeütköztek egy nagy Clothesline-nal! Mind a ketten a földön de vajon ki lesz kettőjük között aki hamarabb feláll? Mind a ketten a sarokhoz kúsznak majd megint egymáshoz rohannak de most Cesaro volt az okosabb és bevitt egy hatalmas erejű Europen Uppercut-tot!!! Vége??? Talán ennyi?? Új bajnok??? 1...2!!!! De Bryan valami hihetetlen erővel ki tudott szabadulni! Cesaro ezek után készül a Disaster Kick-re de Bryan elhajol és bevinne egy German Supex-et, de Cesaro nekilöki a sarokvédőnek majd megint megpróbálja bevinni a Disaster Kick-et és most szerencsével is járt! Enny? 1...2! De Bryan megint kijön! Cesaro ezután jelzi a Cesaro Swing-et amitől egyszerűen a tömeg extázisba esett és mindenki állva tekinti meg ezt a pillanatot, Bryan-t le is dönti de valami fantasztikus mozdulattal át tudja fordítani Cesaro-t a YesLock-ba!!! És mind ezt a ring közepén!!! Kopogni fog???? Na???? Itt a vége???? Cesaro kúszik, kúszik és kúszik végül csak egy újnyira van a kötél és.......... sikerült megfogni! Bryan visszhúzná de egy pazar fordítás Cesaro-tól és Cesaro Swing!!!! A tömeg számol 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...11...12...13...14...15!!!!!!! Bryan kifeküdt Cesaro pedig ráfekszik 1...2!!! De Bryan valahogy ezt is túléli! Egészen hihetelen amit most produkálnak hölgyeim és uraim! Micsoda meccs!! Cesaro készül a Natruzailer-re........ de Bryan átdobja és kapaszkodik a sarokhoz Cesaro pedig megy utánna, de Bryan elkerüli a veszélyt és Cesaro vállal érkezik a saroknak! Daniel hirtelen összeszedi magát és a másik sarokból elkezdi skandáli hogy Yes! Yes! Yes! Ebből már sejthetjük mire is készül és......... be is viszi a Running Knee-t!!!! Ráfekszik fogja a lábát és a tömeg a bíróval együtt számol 1...2...3!!! Vége!!!! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: Daniel Bryan

JL: YES! YES! YES! Megcsinálta!
MC: Igen, de vajon meddig lesz még bajnok? 
JBL: Nem tudom, Punk nem váltotta be a táskát, de ez lehet annak köszönhető, hogy neki is lesz ma meccse.
JL: Igen lesz, méghozzá most kezdődik!!!


Batista vs CM Punk vs Edge Triple Thereat meccs:
Először érkezik a ringhez Mr. Smackdown MITB Edge akit nagy szeretettel fogad a közönség és ő is felspanolva érkezik, majd jön Mr. Raw MITB Batista akit egyértelműen kifújolnak ő Stephanie McMahon társaságában jön, végül érkezik a ringhez a Chicago-i megváltó azaz Mr.ES MITB Cm Punk akit a közönség még nagyobb ovációval fogadott mint Edge-t és Batista-t majd Lilien Gracia rövid felkonferálása után a gongszó elndítja a meccset, amin Edge és Cm Punk csapatmunkát láthattunk az elején mind a ketten elkezdét ütni The Animal-t majd a kötélre lökik onnan visszapattanva pedig beadnak egy dupla lábbuktatót majd felállítják és kidobják a ringből, ezután Edge és Cm Punk egy kis farkasszemezés után bírkózásba kezdtek amiből Punk jött ki jobban és gyönyörű átfordítások után befogja egy látványos testsatuba majd Edge feláll és a kötelekhez dobja Punk-ot Edge pedig arra számított hogy visszapattan a kötelekről, de Punk okosan kivárt és megtartotta magtá a köteleken így Edge elhibázta a Drop Kick-et, de jön hátulról Batista aki pedig kidobja a ringből Edge-t, Batista pedig nekitámadna Punk-nak de hirtelen Punk lehúzza a felső kötelet és Batista is kiesik a ringből! Punk pedig mászik fel a sarokba és egyenesen rárepül Edge és Batista-ra!!! Majd azt kiabálja The Best MITB in the World! Batista-t visszateszi a ringbe majd a térdelő The Animal-t a kemény rúgásaival megsorozza majd jönne a Roundhouse Kick, de Batista szépen fordít egy Roll Up Pin-el 1...2 Punk kijön Edge viszont jön és bevisz Batista-nak egy Big Boot-tot, Punk-nak pedig készül beadni egy Edgecution-t és be is adja! 1...2 de Punk időben kijön, kiegyenlített meccs eddig, Edge Batista-ra támad mert Punk kigurult a ringből elkezdi rúgdosni majd felállítja és bevisz egy Full Nelson Slam-et majd ráfekszik 1...2 de Batista kijön, Edge most a kötélről próbál lendületet szerezni és bevinne még egy Big Boot-tot de Batista elkerüli és bevisz egy Powerslam-et majd ráfekszik 1...2 de Edge kijön, Batista most kezd durván harcolni és kiadja magából azt a híres Animal-t keményen rúgdossa majd a sarokba dobja és ott is keményen kiosztja az ütéseivel majd bead egy German Suplex-et és ráfekszik 1...2 de Edge megint kijön, Batista viszont már megelégelte és jelzi a Batista Bomb-ot........ de nem tudta bevinni mert jött Punk és gyomron rúgta az állatot majd lendületbe jött! Egy-két Clothesline után jött egy Running Neckbreaker de Edge megtámadta volna Punk-ot viszont The Best elkapja Edge-t is és Batista-nak egy Neckbreaker-t és Edge-nek egy DDT-t egyszerre!!!! Majd Edge-t ráhúzza Batista-ra majd mászik a sarokba és szokásosan megint valami örült ötlet jár az eszébe............. és bevisz egy Double Elbow-t majd ráfekszik Edge-re 1...2! Edge viszont kijön az utlsó pillanatban, majd Punk ráfekszik a másik áldozatára Batista-ra 1...2! De Batista is kijön, Punk jelzi a GTS-t és Batista áll fel hamarabb és fel is kapja Punk, de Batista levédi és beivsz Punk-nak egy Spinebuster-t és készül jelzi a Batista Bomb-ot........ de nem figyel hátra és Edge bevisz egy Spear-t!!!!!!! Ráfekszik 1...2...3!!!! Így Batista kiesett a meccsből!! De folytatódik tovább Edge jelez még egy Spear-t a most éledező Punk-nak........... Punk elkerüli Edge pedig vállal a saroknak esett, onnan pedig visszajőve Punk ad neki egy GTS-t!!!! Majd ráfekszik 1...2!!!!!! De Edge valahogy túléli!!!! Punk nem akarja elhinnim majd készül még egy GTS-re........ de Edge kijön belőle és hirtelen bevisz egy Spear-t!!!!! Ráfekszik fogja a lábát 1...2!!!!! De Punk is kijön te jó isten!!!!!! Hogyan!!!!!! Micsoda meccs!!!! Edge most tanácstalan, majd úgy dönt hogy mászik a sarokba és készül ugrani...... Crossbody!! 1...2!! De Punk gyorsan kijön, majd mind a ketten hamar felállnak Edge bevinne egy Big Boot-tot de Punk gyönyörűen fordítja egy Powerslam-be!!! 1...2!!! De Edge megint!!! OMG!!! Ez mekkora meccs!!! Punk készül egy GTS-re...... de jön Batista és Stephanie McMahon!!!! Steph eltereli a bíró figyelmét, Batista pedig a MITB táskával leüti Edge-t!!!! Majd kioszt neki egy Batista Bomb-ot!! Punk-nak bevinne egy Spear-t, de Punk elkerüli és bevisz neki egy GTS-t!! Stephanie örjöng, Punk pedig jelzi a GTS-t Edge felé! Edge még ájultan áll fel Punk felkapja........ de Edge gyorsan befordítja egy Pin mozdulatba! 1...2...3!!! 
A mérkőzés győztese, Mr. Smackdown Money in the Bank: Edge

JL: Batista kikapott a saját szülővárosában, és még ki is fújolták!!! Hát ez hatalmas! (Közbe nevet)
MC: Viszont Edge győzött, és csak ez számít!
JBL: Igen! 
JL: Azonban már nincs sok ebből a fantasztikus estéből. Annyi viszont még van, hogy kezdődik a következő meccs, ahol meglátjuk ki lesz a meglepetés 4. ember! 


Ryback vs Erick Rowan vs Doink vs ??? WWE Hardcore bajnoki Fatal 4 Way meccs: 
A közönség először Erick Rowan-t, majd a bohócot Doink-ot, és ezután Ryback-et, a bajnokot üdvözölheti. Ezután már mindenki csak azt várja, hogy ki lesz a meglepetés ember... A közönség, a pankrátorok is rettentően izgatottak, hogy ki lesz a meglepetés ember, mikor hirtelen elalszanak a fények... A közönség nem érti mi van, mikor hirtelen a bejáratnál villogni látnak valamit, ekkor megszólal Chris Jericho zenéje!!! A közönség tombol, és egyben mindenki meglepődik, hisz Jericho-t pár hete, a Smackdown General Managere (Aki ma nincs jelen), Stephani McMahon kirúgta. Senki sem érti mi folyik itt, de mindenesetre a meccs kezdetét veszi. Ryback, Rowan és Doink azonnal letámadják Jericho-t, aki viszont nem ijed meg, a közönség szeretetét kihasználva visszatámad! Ryback-et meglöki, még ő visszatámadásként egy Clothesline-nal ledöntené, azonban Doink-ot találja el! Y2J eközben egy újabb Clothesline-nal ledönti Rowan-t, és kigurul a ringből! Ryback el van foglalva Rowan-ékkel, őket próbálja végképp hatástalanítani, és mikor mindkettejüket kilökte a ringből, úgy tűnik ez sikerült is neki. Azonban mikor megfordul érkezik Jericho a sarokból, és ledönti a bestiát!!! A közönség egyhangúan skandálja, hogy „Y2J! Y2J!”, mikor Rowan hirtelen a ringbe jön. Jericho azonban fel van készülve erre, és egy Clothesline után, egy Superplex-szel ajándékozza meg Erick-et!!! A közönség tombol, Jericho pedig befogja Rowan-t a Wall's of Jericho-ba!!! Rowan már épp kopogna, mikor érkezik Ryback egy acélszékkel! Hátulról egy hatalmasat üt a visszatérő fejére, majd szanaszét veri vele Jericho hátát... A közönség ekkor kimutatja Ryback felé nem tetszését. A bajnokot azonban ez nem érdekli. Kioszt Clothesline From Hell-t, majd egy Shell Shocked-et is a visszatérőnek, és ráfekszik PIN 1...2...de Jericho az utolsó pillanatban felrántja a vállát!!! Hihetetlen! Ryback ekkor felemeli Jericho-t, és kiosztana neki még egy Shell Shocked-et, azonban érkezik Doink, és megakadályozza Ryback-et! Ezután székkel támadna Ryback-re, de a szörny elkapja a széket, és kiveszi Doink kezéből, majd eldobja azt. Ekkor pedig megfogja a bohócot, és egyenesen a kommentátor asztalra, dobja, amely darabokra törik! A közönség meglepődik, Rowan pedig rátámad Ryback-re, ám a Hardcore bajnok őt is egyenesen az asztalra, illetve Doink-ra dobja! Mikor Ryback megfordul azonban kap egy hatalmas Codebreaker-t Jericho-tól, és Y2J érzi, hogy eljött az ő pillanata!!! Jericho körbenéz az arénában, és mindenki az ő nevét skandálja, mikor kioszt Ryback-nek egy Oroszlán szaltót!!! Jericho ezután befogja a bajnokot a Wall's of Jericho-ba, a ring közepén! Ryback próbál eljutni a kötélhez, de nem sikerül neki, és lekopogja a meccset!
A mérkőzés győztese, és az új WWE Hardcore bajnok: Chris Jericho

JL: Megcsinálta!!! Visszatért, és megszerezte az övet!!!
JBL: Igen, érdekesség tudni, hogy korábban ő volt Hardcore bajnok, azonban ez már egy teljesen más cím.
MC: Akkor még más idők jártak John.. Akkor még Miz és Jericho a Hardcore övért küzdöttek. Ma Jericho bajnok lett. Miz pedig főmeccset fog vívni!
JL: Igen, a mai főmeccsen John Cena, és The Miz csapnak majd össze egy I Quit meccsen, de még előtte jön a meccs, ami egészen pontosan 1 óriág fog tartani!
MC: Igen, jön a meccs, ahol eldől, hogy ki a jobb! 
JBL: A folytatásban: Dolph Ziggler vs RVD! 

Ám még a meccs előtt kapcsolunk a Backstage-be, ahol Renne Young áll, mellette pedig a ma este egyik főszereplője, John Cena!
Renee Young: Szia John! Mit várhatunk ma tőled?
John Cena: Röviden, és tömören összefoglalva MINDENT! Mindent meg fog annak érdekében tenni, hogy a hőn áhított övem, végre visszakerüljön hozzám!
RY: Nem félsz, hogy a Best Team többi tagja hátráltathat ebben?
JC: Egyáltalán nem.
RY: Miért vagy ilyen biztos magadban?
JC: Tudod Renee... az évek során az emberek egyre jobban elkezdtek hinni bennem. Több millió gyereknek én vagyok a példaképe, és mindenkinek, aki az arénában, vagy akár a tévé előtt otthon szorított azért, hogy a szülővárosomban bajnok maradjak, azoknak csalódást okoztam... És ahogy már mondtam, ez az én utam! Az utam zsákutcába vezetett, de ma este visszatérek a rendes útra, és visszaszerzem a becsületem!!!
RY: Úgy legyen! Még mielőtt kezdődne a meccs, üzennél valamit Miz-nek?
JC: Igen... Küzdelem, hűség és tisztelet! Ez a 3 dolog kell nekem, ahhoz, hogy ma én hagyjam el győztesként az arénát! Nem sokára találkozunk Miz!
RY: Sok sikert John! Most pedig kezdődjön a meccs!

 

Dolph Ziggler vs Rob Van Dam WWE bajnoki 1 órás No Holds Barred Iron Man meccs: 
Elsőként a kihívó RVD érkezik, akit hétfői szavai miatt, most nem fogad túl nagy szeretet. Ellenfelét, a bajnokot viszont annál inkább! A bajnok szokásos módon érkezik meg, és a Show off skandálás közepette még ünnepel egy sort az övével, de talán most utoljára teheti ezt meg. A bíró elmondja a szabályokat, mely szerint 1 órán belül, bármilyen eszközöket bevetve a lehető legtöbbször le kell kopogtatni ellenfeled! A bíró elindítja a meccset, és ezzel elindul a visszaszámlálás is! RVD már a meccs elején letámadná Ziggler-t, azonban csak egy hatalmas Spinebuster-be fut bele! Ziggler ezután pár Protobomb-bal ajándékozza meg Mr. Monday Night-ot! Ziggler rendkívül ügyes mozdulatokkal kezdi, a mindenképpen hosszú meccset. RVD ereje azonban ennyitől még nem fogyott el, sőt! Ziggler csak feltüzelte ezzel RVD-t. Ziggler ismét letámadná RVD-t, azonban Rob kigurul a ringből. RVD kivesz a ring alól egy acélszéket, és azzal megy vissza az előbb említett helyre, Dolph pedig azt hiszi megtámadja vele, ám ez nem így van. Van Dam a sarokba helyezi a széket, Ziggler-nek, hogy menjen! Ez így is van, azonban RVD kirepíti Dolph-pot a ringből! Ziggler egy hatalmas esés utána kifekszik a ring mellett, RVD pedig kezébe veszi a széket, és a sarokból egy hatalmas ugrással ráugrik Ziggi-re! Van Dam telibe találta Zigglre fejét, és úgy tűnik, hogy a bajnok elájult, tehát ez a megfelelő alkalom RVD-nek arra, hogy lekopogtassa ellenfelét! Be is löki a ringbe, ahol még kioszt neki egy Five Star Frog Splash-t, és ráfekszik a bajnokra PIN 1...2...de Ziggler felrántja a vállát! Tudni lehetett, hogy RVD ilyen könnyen nem intézi el a bajnokot. Dolph máris próbál felkelni, azonban Mr. Monday Night ezt nem akarja hagyni neki. Kioszt neki egy hatalmas Drop Kick-ket, majd egy RKO-t, és kigurul a ringből. Közben felpillant a kivetítőre, ahol látja, hogy már csak 43 perc maradt a meccsből! RVD ekkor elhatározza, hogy most olyan mozdulatot vet be, amivel egyszer legalább le tuda kopogtatni Ziggler-t! Kihúz a ring alól két létrát. Az egyiket begurítja a ringbe, míg a másikat beállítja, úgy, hogy a ring és a kommentátor asztal is megtámassza. Ezután kilöki a félholt Ziggler-t és ráfekteti a létrára. A ringben pedig felállíja amit korábban belökött és felmászik rá! Rob mindig is arról volt híres, hogy látványos meccseket produkál, hát most tuti azt fog! Ha ez a mozdulat sikerül neki, Ziggler-t, talán teljesen elintézi!!! RVD leugrik a létráról, ám Ziggler jön a semmiből és elkapja Van Dam-ot!!! A közönség őrjöng, Ziggler pedig egy hatalmas Dragon Strike-ot oszt ki RVD-nek a létrára, Mr. Monday Night pedig valósággal lepattan a létráról!!! Éppen, hogy nem tört el... RVD kifekszik, azonban a WWE bajnok is. Talán most végre képes lesz kifújni magát, aztán ő is mutatni valamit, mert eddig ezen a mozdulatán kívül nem sikerült neki nagyot alkotni. Washington pedig ekkor elkezdi biztatni Ziggi-t! A Show off felnéz a kivetítőre, és látja, hogy 31 perce maradt. Belöki RVD-t a ring és beviszi, a kedvenc fegyverét, a Kendo botot is! Ziggler a Kendo bottal kezdi el ütni RVD-t. Rob azonban hirtelen elkapja Ziggler kezét, és fejbe rúgja, majd egy szaltóval rá ugrana Dolph-ra, ám ő egy hatalmas DDT-vel földre csapja! Dolph ezután ráfekszik PIN 1...2..de RVD felrántja a vállát! Ziggler ezután a sarokba kúszik, ahol végül képes talpra állni, ám RVD máris támad. Azonban Ziggler egy hatalmas Drop Kick-kel hatástalanítja RVD-t. Ziggi ekkor felugrik a sarokba és ráugrik RVD-re, ám ő kirakja a térdét, így Dolph bordája megsérül, viszont RVD-nek is lett ebből baja, hisz Dolph ettől véletlen arcon könyökölte!!! Dolph üvölt a fájdalomtól, úgy tűnik eltörhetett a bordája, az orvosok odasietnek Ziggler-höz, és kérnek egy hordágyat, ami azt jelenti, hogy Ziggler nem tudja folytatni a meccset... A közönség le döbbent.. Ziggler-t felrakják a hordágyra, RVD reklamál, a bíró pedig nem tudja mit csináljon. Mindössze negyed óra maradt a meccsből, és még mindig 0-0 az állás. A WWE bajnokot elkezdik kitolni a hordágyon, mikor ő leugrik arról, és kijelenti, hogy folytatja a meccset! RVD ledöbben, a közönség pedig biztatni kezdi Ziggler-t! Dolph visszamegy a ringbe, ám RVD egy hatalmas ütéssel fogadja, méghozzá kezében egy acélszékkel. A közönség azt skandálja, hogy „Show off! Show off!”, miközben RVD keményen üti Ziggler-t. Miután RVD talán már végleg elintézte Ziggler-t felmászik a sarokba, és ugrik egy Five Star Frog Splash-sel, mikor Ziggler a semmiből, röptében lerúgja egy Homidial Kick-kel!!! A közönség tombol, Ziggler pedig alig bír mozogni, de elkúszik Mr Monday Night-ig, és ráfekszik PIN 1...2...3! Ezzel az állás 1-0!
Dolph ezután már végképp nem tud mozogni, rettentően fájlalja a bordáját, azonban még mindig van 7 perc a meccsből! A WWE bajnok már mindent megtett, viszont ez az idő még épp elegendő RVD számára, hogy fordítson az álláson. Rob nehezen ugyan, de talpra tud állni, és kigurul a ringből, ahonnan behoz egy szöges dróttal körbe vett botot, amellyel telibe üti Ziggler fejét, és rögtön rá is fekszik PIN 1...2...de Ziggler felrántja a vállát!!! Hihetetlen! A közönség épp ezért tiszteli Dolph-ot, annyira, amennyire! RVD alig hiszi el ami történt. Ziggler-nek teljesen K.O. van, de mégis felrántja a vállát! RVD ekkor ismét ütni kezdi Dolph-ot, ám most egy acélszékkel. Ziggler már teljesen ájult, és vérzik is a feje, mégsem adja fel... 1 perc maradt a meccsből, és RVD már 5 perce folyamatosan csak üti Dolph-ot! Ekkor azonban úgy dönt, hogy megpróbál még valamit! Befogja Ziggler-t a Sharpshooter-be!!! Dolph a ring közepén van, és hiába ér oda a kötélhez, ez egy No Holds Barred meccs, semmit sem ér vele... Ziggler üvölt a fájdalomtól, azonban nem kopog! Ziggler egyszerűen nem adja fel! A közönség tombol, és már 10-től számol vissza fele, hisz 10 másodperc maradt a meccsből: 10...9...8...7...6...5...4...3...2.......1!!!
A mérkőzés győztese 1-0 arányban, és továbbra is WWE bajnok: Dolph Ziggler

A meccs után Ziggler alig tér magához, RVD pedig felsegíti őt, és sportszerűen gratulál neki, Dolph pedig elindulna kifelé, ám összeesik... Az orvosok odasietnek hozzá, ám végül felkel, és kigurul a ringből, az övvel ünnepel egy sort, amikor ismét összeesik. Ziggler-t végül hordágyon viszik ki, miközben a tömeg azt skandálja, hogy „Show off! Show off!”.

JL: Drámai pillanatok... Ezért tisztelem mindennél jobban Dolph-ot! Ő egy igazi bajnok.
JBL: Ahogy mondod!!!
MC: Egy született bajnok! 
JL: Viszont elérkeztünk az este végéhez... Eljött a főmecs, és végre megtudhatjuk, hogy ki lesz a végén a győztes, Cena vs Miz!
MC: Ne is húzzuk az időt, kezdődik a meccs!


John Cena vs The Miz Nehézsúlyú világbajnoki I Quit meccs:
Először érkezik Miz, a Best Team kíséretében, őt pedig követi az ember, akinek ma a becsülete lesz a tét, John Cena! Cena-t hatalmas szeretet fogadja, és a ringben még ünnepelteti is magát. A bíró elmondja a szabályokat, miszerint addig megy a meccs, még valaki ki nem mondja, hogy I Quit (feladom!)! Ezután megszólal a mérkőzés kezdetét jelentő gong, a felek pedig egymásnak esnek! Cena hatalmas lelkesedéssel támadja le Miz-t, és kioszt a bajnoknak egy Old School-t is! John ezután a sarokba löki Miz-t, és kioszt neki egy hatalmas Superplex-et. A közönség Cena nevét kezdi el skandálni, miközben a volt WHC bajnok felmászik a sarokba, és úgy tűnik ráugrik Miz-re, de ehelyett a Best Team többi tagjára ugrik!!! Cena ledönti Chirstian-t és Evan Borune-t is. Miz ettől viszont ideges lesz, és egy hatalmas ugrással a kötelek fölött ő dönti le Cena-t. Miz ezután kivesz a ring alól egy acélszéket, és ezzel kezdi el ütni Cena-t. A volt bajnoknak ez rettentően fáj, viszont ez Miz-t nem érdekli, hisz valóban, bármit megtehet! Miz ezután jelzi, Christian-éknek, hogy végezzék ki Cena-t. Miz áll, Christian és Borune pedig felrakják a vállára John-t, és beadnak neki egy hatalmas Triple Powerbomb-ot az asztalra!!! Miz ezután még befogja John-t a Figure Four Leglock-ba, és mondja a bírónak, hogy kérdezze meg Cena-t, hogy feladja-e! A bíró megkérdezi, John pedig nagy nehezen kinyögi, hogy nem! Miz azonban még ekkor sem engedi el John-t. Cena ekkor átfordul hasra, és nagy nehezen kijön a fogásból. Mikor Cena feláll azonban rögtön megtámadja őt Evan Borune és az Országos bajnok Chrisitian. Borune-ék ütlegelik egy sort a volt bajnokot, majd kiosztanának neki egy Double Suplex-et, ám ez nem sikerül nekik, hisz Cena ad be nekik egyet! Ezután Miz-t ledönti egy hatalmas Spear-rel. A közönség Cena nevét kezdi el skandálni, amitől csak erőre kap a Cenation vezetője! John kivesz a ring alól egy acélszéket, és most ő kezdi el büntetni vele Miz-t. Ám ekkor jön a Best Team többi tagja, de Cena őket is hatástalanítja! Szétveri őket a székkel, majd kivesz a ring alól egy asztalt, és meggyújtja azt!!! Cena ekkor egyszerre felkapja a vállára Miz-t, Christian-t, és Evan-t is!!! Fantasztikus, Cena hatalmas ereje! John egy A.A.-vel rádobja őket az asztalra,  ami széttörik!!! Miz-ék a földön John pedig mondja a bírónak, hogy kérdezze meg a Nehézsúlyú világbajnokot! A bíró meg is kérdezi, ám Miz egyértelműen a tudtára adja, hogy nem adja fel a meccset. Viszont a Best Team többi tagjának teljesen k.o. Valószínűleg egy ideig még ott lesznek. Miz is csak azért tud fel állni, mert Cena felállítja, hogy kiosszon neki egy hatalmas Stunner-t! John ezután befogja Miz-t az STF-be, aki láthatóan rettentően szenved ettől. John mondja a bírónak, hogy kérdezze meg Miz-t, ám ő még mindig azt feleli, hogy nem adja fel! A közönség ismét biztatni kezdi Cena-t, ám ő már nem tudja, hogy mit kéne még tennie. Kigurul a ringből, ám mire megfordul Christian dönti őt le egy Clothesline-nal! Christian ezután kioszt neki egy hatalmas Killswitch-et, majd Borune mászik a sarokba. Evan pedig egy 450 Splash-t oszt ki Cena-nak. John próbálna felkelni, ám a Best Team ezt nem hagyja neki. Ziggler, a WWE bajnok talán segíthetne most John-nak, ám kétlem, hogy olyan állapotba lenne, az előbbi jelenetek láttán. Ziggler láthatóan megsérült. Cena azt mondta, hogy ő soha nem adja fel, hát akkor talán az előző meccs egy kis inspirációt adhatott volna neki. Mindenesetre most Miz támadja meg a Cenation vezetőjét. Miz kiosztja neki Finisher-ét a Skull Choursing Finale-t, majd kivesz a ring alól egy poroltót!!! Miz ezzel fújja le Cena-t, majd vágja fejbe. A Nehézsúlyú világbajnok ezután egy Kendo botot vesz ki a ring alól és azzal fogja be Cena-t, a Yes Lock-ba!!! John rettentően szenved, de nem tud mit tenni. A közönség a nevét kiabálja a bíró pedig megkérdezi tőle, hogy feladja-e. Cena sokáig nem válaszol, majd annyit mondd: „NEVER GIVE UP! (Soha nem adom fel!)” ezután feláll Miz-zel és hátra vágja! Hihetetlen! Cena hatalmas ereje! A Best team ekkor ismét megtámadja John-t, ám ebből már a bírónak is kezd elege lenni, és elküldi a ring mellől Christian-éket! Ők még egyszer azért neki esnek Cena-nak, azonban pórul járnak, mert John Christian-nek egy Spear-t, Borune-nek pedig egy A.A.-t oszt ki!!! Az egész Best Team a földön hever, Cena pedig érzi, hogy most eljött az ő ideje! Felmászik a sarokba, és egy hatalmas Morrison Bomb-bal ráugrik Miz-re!!! Ezután még egy Starship Paint-et is kioszt neki. A volt Nehézsúlyú világbajnok ezután felmászik a ring szélére, és ismét ráugrana, azonban újra érkezik a Best Team, akik most talán végleg elintézik Cena-t, annak ellenére, hogy a bíró elküldte őket a ring széléről! Christian és Borune szanaszét verik Cena-t, mikor hirtelen megszólal a Best Team korábbi vezetőjének, Bray Wyatt-nek a zenéje!!! A közönség extázisba esik, Wyatt pedig Cena segítségére siet, ezzel pedig végleges Face Turn-t vesz! Wyatt egy Clothesline-nal ledönti Borune-t, és Chirstian is, majd egyszerre osztja ki nekik a Sister Abigail-t! Ezután mutatja John-nak, hogy fejezze be a meccset! A közönség a „Let's go Cena!” skandálást kiáltozza, Cena pedig egy John Cena Comeback-kel elintézi az épp ringbe tartó The Miz-t! Ezután kigurul a ringből, begurít egy acéllépcsőt és egy Kendo botot! Cena ezután az acéllépcsőre kiosztja Miz-nek a Finisher-ét, az Attitude Adjustment-et, majd ott ahol van éppen Miz, a Kendo bot segítségével befogja STF-be!!! A közönség őrjöng a bíró pedig megkérdezi Miz-től, hogy feladja-e, ő pedig azt mondja, hogy „I Quit! (Feladom!)”!!!
A mérkőzés győztese, és az új Nehézsúlyú világbajnok: John Cena 

A meccs után Cena ünnepel, majd megköszöni Wyatt-nek, aki ez után távozik! 

JL: John megcsinálta!
MC: Visszaszerezte a becsületét!
JBL: Igen, és ezzel a csodálatos meccsel búcsúzunk! Ne feledjék, hogy holnap születésnapi Raw, szóval ki ne hagyják! Viszlát!
JL: Viszontlátásra!
MC: Viszlát!


Ezzel zárult tehát a 2014-es Battleground, holnap születésnapi játékok, és születésnapi Raw lesz, szóval ki ne hagyjátok, gyertek fel!!! Reméljük tetszett! Kérjük az adás alatt írjatok véleményt!

Írta: Cenation, allah1997, Tomci, ngirincsi és Ryder

Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0