Smackdown 2014. július 18.: Váratlan húzások!

Üdvözlünk mindenkit ez itt a péntek esti Smackdown!
Az este két kommentátora JBL és Michael Cole üdvözöl minket:

MC: Üdvözlünk mindenkit eljött megint az ideje egy izgalmas péntek esti Smackdown-nak! Engem Michael Cole vagyok és itt ül mellettem egy korábbi WWE Bajnok maga JBL!
JBL: Üdvözlök mindenkit és ahogy azt a Smackdown nyelvén szoktuk mondani, bunyó idő! Cole nem tudom hogy vagy vele de én még megállnám magam WWE Bajnokként.
MC: Lásd be JBL a te időd lejárt viszont ne húzzuk az időt kezdődjék is az adás:

Megszólal The Game Triple H zenéje, aki feleségével Stephanie McMahonnal érkezik be majd mikrofont ragadnak

HHH: Üdvözlök minden kedves WWE rajongót itt a péntek esti Smackdown-ban! Remélem készen álltok egy kis izgalomra mert én és Stephanie egy ütős adással készültünk nektek! Továbbá hivatalosan is bejelentjük, hogy a jövő héten egy új adás fog indulni, mégpedig az NXT. Tied a szó Steph....

SM: Mivel a WWE szeretné a jövőt megalapozni és ezért létrehoztuk a egy WWE ifiakadémiát és alapítottuk nekik ezt a showt... Annyit még elmondok, hogy ott leszünk kedden mi és be fogjuk mut...

Ekkor megszólal az új WWE Hardcore Bajnok zenéje azaz Chris Jericho zenéje, és a tömeg őrjöng Jerichoval együtt, majd mikrofont kér és beszél:

CJ: Hát most alig tudok megszólalni..... Köszönöm!! Szóval mikor meghallottam azt hogy azt mondtad Stephanie, hogy meg szeretnéd alapozni a jövőt, Hááát..... nem is tudom, de te nem megalapozod a jövőt hanem inkább leépíted.

SM: Jericho! Nem értem honnan veszed a bátorságot...

HHH: Hagyd Steph. Tudod Chris, egy gond van azzal, hogy te állandóan bedumálsz a vezetőségnek. Méghozzá az, hogy a Summerslam-en rongyossá rúgom majd a seggedet!!!

CJ: Tudod Hunter, régen mindig tiszteltelek téged. Azonban már a Raw-on is bemutattad, mennyire megijedtél tőlem, hisz azt mondtad, hogy legyen a tét a karrierem, és ebbe bele is egyeztem! Viszont alkossunk akkor hát maradandót, te és én a Summerslam-en egy No Holds Barred meccsen, és ha veszítek, a karrieremnek vége!!!

HHH: Én se mondhattam volna szebben a végét! De viszont arra amit az előbb mondtál Steph-nek, van egy kis meglepim! Mi valóban megalapozzuk a jövőt, úgyhogy most mindjárt meglátod azt a csapatot, ami a legrövidebb idő alatt tesz majd túl mindenkin! Hölgyeim és uraim, köszöntsék a Sword-öt!

Ekkor megszólal egy ismeretlen zene és érkezik Randy Orton, Batista és Ryback! A frissen debütált csapat nekiesik Jericho-nak, majd Ryback kioszt neki egy Shell Shocked-et, és kilöki a ringből. Itt már Batista és Orton készülődtek. Az acéllépcső a kommentátor asztal mellett van. Batista annak tetejéről adja be a Batista Bomb-ot Jericho-nak, ám röptében Orton is elkapja és egy RKO-val vágja bele az asztalba!

Bo Dallas vs MVP

Mvp érkezik először majd jön Bo Dallas egy mikrofonnal a kezében:
BD: Tudjátok, nem szabad egymást elitélni és ti elitélitek MVP-t... Ez rossz dolog pedig ő is egy pankrátor és MVP, ha hiszel magadban akkor győztes lehetsz! Bolieve!

A beszéd után kezdetét vette a meccs amin MVP irányított egy Drop Kick után jött egy Big Boot Bo a sarokba esik MVP menne utánna, de ekkor Dallas egy hirtelen jött lábbuktatóval jött és MVP csúnyán a saroknak esett, majd Bo ezt kihasználva bevitt egy Bo Dazzler-t és ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Bo Dallas!

Bo a meccs után egy mikrofont ragad:
BD: MVp kérlek ne add fel és álj talpra! Te is győztes vagy mint itt mindenki! Bolieve!

JBL: Ez az ember egyszerűen nagyszerű!! És barámit is csinál azt mindig jól csinálja!!
MC: Egy az biztos hogy fura fickó....
JBL: Cole egy valamit tanácsolok neked Bolieve!

Kofi Kingston vs Randy Orton

Mind a két résztvevő megérkezik és a gonszó után elindult a meccs, amin Kofi kezdett elég látványosan egy Drop Kick után majd egy Clothesline Orton pedig a sarokba esik, Kofi utánnamegy és jönne egy Running Drop Kick, de Randy kikerüli majd elkezdi rúgdosni a földön lévő Kofi-t, jönnek tőle a klasszikus gyengítő mozdulatok először a jobb láb majd a bal láb és ezt követi a jobb kéz majd a bal kéz és végül a fej, és még egy ugrással beletérdel a nyakába és ráfekszik 1...2 de Kofi kiszabadul kettőnél, majd felállítja és bead neki egy Samoan Drop-ot és megint ráfekszik 1...2 de Kofi ezt is túléli, Kofi a sarokba kúszik Orton utánna rohan viszont Kofi kioszt egy könyököst Orton a fejét fogja Kofi pedig összeszedi magát és lendületet vesz a kötélről és Crossbody! Ráfekszik 1...2! Orton kiszabadul Kofi nem állna le és jönne egy rúgás a fejbe de Orton elhajol és fordít egy Roll Up Pin-el 1...2 Kofi kiszabadul Kofi ütne Orton elhajol és bevisz egy Edgecution-t! 1...2! Kofi megint kijön, Orton megfogja a tehetetlen Kofi-t és a második kötélhez húzza és készül egy klasszikus R.O. DDT-re....... Kofi kijön és hirtelen bead egy German Suplex-et majd nagy nehezen összeszedi magát és lendületet kapott egy Clothesline után egy Drop Kick majd teljesen felpörgött a Ghánai!!! És jön a Boom Boom Drop és megy a sarokba és jelzi a finisherét és........... Randy elhajol majd gyomron rúgja Kofi-t és a második kötélhez majd jön egy pörgős R.O. DDT! Majd Randy érzi és eljutott arra a bizonyos pontra és elkezd tekeredni mint egy viper és készül az RKO-ra......... Kofi nekilöki a kötélnek és jönne egy Trouble in Paradis, de Orton lekerüli Orton pedig nekicsapná a köteleknek Kofi megint ráugrana viszont egy Crosbody-val de a magasröptű rosszul érkezik a talajra és ezt Orton lefülelte és felállítja majd RKO! Ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Randy Orton!

Randy Orton Smackdown

JBL: Micsoda izgalmas meccset láthattunk és rá merem kockáztatni hogy Orton élete formájában tért vissza.
MC: Nagyon fordulatos meccs volt ahol még akár meglepetés is születhetett volna, most viszont menyjünk tovább:

A ringben a Shield csapata áll és nem valami boldogok:

SR: Múlt heti Smackdown-ban megígértük hogy a Battleground után bajnokként állunk itt és mi leszünk a legdominánsabb csapat a WWE-ben és erre? Újabb baki a Shield csapatában! Egyszerűen nem értelek titeket hogy mit vártatok el? 
DA: Állj! Rollins egy pillanat, ezzel most mire akarsz kijukadni? Tudod te is hogy nem a mostani időszak a mi virágkorszakunk és az is igaz hogy mindíg csak ígérgetünk de az ígéreteinknek semmi valóság alapja nincs. De mi egy csapat vagyunk beszéljük meg...
RR: Igaza van Ambrose-nak mire akarsz ezzel kijukadni? Most nagyon nem ismerek rád Rollins olyan mint ha minket hibáztatnál de te is tudod hogy a Shield-ért bármit megteszünk és soha nem adjuk fel....
SR: Fiúk, nem tudjátok miről van szó.... arról van szó hogy a csapat becsülete végleg elveszett! Ti nem veszitek észre de állandóan kapjuk a negatív kritkákat és tudjátok mire akar kijukadni mindenki? Hogy lassan itt a vége! Lássátok be nem tehetünk semmit!!!
RR: Állj!!!! Áljj!!!! Te most mi a fészkes bánatra akarsz minket kényszeríteni? Hogy adjuk fel? Nyisd már ki a szemed könyörgöm! Nem veszed észre hogy ők itt mind imádják amit te csinálsz? Te vagy a Shield szíve és te tartottad össze ezt a csapatot úgyhogy ne hogy faképnél hadj minket!
DA: Figyelj, nem tudok sok mindent megígérni ezek után de annyiban biztosítalak hogy abból a 100%-ból amit a csapatért nyújtok csinálok belőle 1000%-ot!! És kérlek bocsáss meg ha nem alkottunk maradandót de legalább mi küzdünk!
SR: Azt fogom most tenni ami a legjobbat tesz egy karriernek és az üzletnek....

Ekkor Rollins a mikrofonnal leüti Reings-t majd nekiesik Ambrose-nak!!!!! És egy kis adok kapok után a ringen kívűl folytatódott a csata, majd a bírók nagy nehezen biztonságba viszik Rollins-t, de nem ússza meg szárazon hisz Ambrose utánna megy és támadna de Rollins bead egy nagy Enziguri-t és ünnepelne, de Reings hirtelen bead egy nagy Superman Punch-ot!!!! Az indulatok elszabadulnak Reings pedig elhagyja a ringet......

MC: Itt meg mi a fene történt? A WWE történetének legnagyobb mozzanata!
JBL: Erre még sokáig emlékezni fogunk....

Big E vs Alberto Del Rio

 Megérkeznek a felek és kezdõdik a mérkõzés. Big E kezd erõsebben erejébõl adódóan, hamar bevisz pár Clotheslinet és egy Five Knuckle Shufflet! Már a mérkõzés elején a nagyember akarata érvényesül. Körülbelül azt csinál Albertoval amit akar. Alberto felkel, de Big E máris ott terem mellette! Vállaira kapja és erõbôl földhöz vágja! Ezután kicsit megmutatja erejét, felhúzza a feje fölé és egyenesen a kordonnak löki. ADR-nek még momentuma se volt a mérkõzésen, csak szenved. Big E olyan dolgot csinál, ami tõle nem szokásos! Egy Suicide Diveval ráugrik a kint lévõ Del Riora, mire az a kordonnak csapódik! Big E hamar felkel és neki csapja mégegyszer a kordonnak. A bíró 6-nál jár amikor visszagurítja, Del Riot a ringbe Big E. Lejönnek a válláról a pántok, és jön egy hatalmas Big Ending!! Ezután ráfekszik a mexikóira, 1...2...3! 

Így tehát a mérkõzés gyõztese egyhangúan Big E!

Biggie Langston.jpg

JBL: Cole, kezdj hinni Big E-ben mert egy igen fényes karrier vár rá!
MC: Látványos győzelem a nagyembertől most menjünk tovább:

Ascension vs Hardy Boys 

Érkeznek elsõként a Tag Team bajnokok, majd utánuk mai ellenfeleik, a Hardy testvérek. Mindkét csapat a ringben van, Sami és Matt fognak a ringben kezdeni. Semmit nem sietnek el, körözgetnek elõször a ringben. Ám annyi látszik, hogy egyre jobban közelednek a Hardy sarok felé. De mi történt most? Hardy felmászott a sarokba és amíg Sami háttal volt, õ leütötte! És Matt megy ki a sarokba! Nagyon gyönyörũ váltást láthattunk! Jeff máris támad, jön pár rúgás lábra aztán bevisz egy Buzsaw Kicket! Máris megy és pacsizik Mattel. Matt bejön a ringbe, Sami pedig mászna a pacsiért, de Matt az utolsó pillanatban visszarántja. Sami felkel, de Matt máris leteríti a Spinebusterrel, majd jön a Fame Asser! Samin látszik, hogy már nagyon kivan, de Hardyék nem hagyják pacsizni, ôk viszont megint pacsiznak és bevisznek együtt egy Double Suplexet! Jeff már készül a Sweet Chin Musicra, de Cesaro ront a ringbe. Jeff semlegesíti õt egy Sweet Chin Musiccal! De nem néz hátra, mert ezalatt Sami felkelt és értékesíti rajta a Kofi Kingston Comebacket!! Ezután jelzi, hogy vége! Matt már jönne a ringbe, de Cesaro le rántja onnan és kioszt neki egy Neutralizert, a ringben pedig Jeff megkapja a Homicidal Kicket!! Ezután ráfekszik a TT Champion és lekopogtatja a meccset. 

Így a mérkõzés gyõztesei, a Tag Team bajnokok, az Ascension!

Antonio Cesaro and Sami Zayn, man. These two are not human.

MC: A Bajnokok ismét őrült hangulatot keltenek! Hatalmas teljesítmény.
JBL: Egy kíváló csapatot láthatunk és még nagyon hosszu az út számukra.....

Daniel Bryan vs Cesaro 

Kettejük Battleground-os visszavágóját nézhetjük ma meg. A Battleground-on Daniel öve is tét azonban sikerült megvédenie azt. Ma nincs tét, viszont a felek megérkeztek, úgyhogy kezdődik a meccs. A meccset az IHC bajnok D. Bryan picit jobban kezdi. Egész akrobatikus mozdulatokkal védekezik múltbéli kihívója támadásaira. Bryan ezek után felmászik a sarokba, és ugrik! Viszont Cesaro röptében kioszt Bryan-nek egy hatalmas Uppercut-ot. Majd ráfekszik PIN 1...2..de Daniel felrántja a vállát! Hihetetlen! A King of Swing ezután felsegíti Bryan-t, de csak azért, mert ki akarja osztani neki a Neutralizer-t. Daniel szépen fordít azonban és Cesaro pont belefordul a Running Knee-jébe. Bryan ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...3! 

A mérkőzés győztese a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: Daniel Bryan

JBL: Daniel megint megcsinálta! Legyőzte Superman-t!!!
MC: Mindenki egyre jobban kezd hinni Bryan képességeiben....

Brodus Clay vs Luke Harper 

Két nagy ember csatája kezdôdik azonnal a ringben. Harper esik elõszõr Brodusnak, de Brodus szépen kerülte ki és õ kezdte támadni. Pár ütés és fejes után bevitt egy Inverted DDT-t. Nem hagyja békén, tovább támadja Harpert. Brodus befogja egy vállsatuba, amit egy fejsatu követ, Harper fel tud kelni, és gyomrosokat oszt ki Brodusnak, a végén pedig kioszt egy Full Nelson Bombot! Most picit kifújja magát Harper és támadásba kezd. Felrántja a földrõl Brodust és ütni kezdi. Brodus csak úgy nyeli el az ütéseket, de az Irish Course Backbreakert nem tudta már kivédeni. Harper megfogja és bekészíti a R.O. DDT-hez! De ebbõl kibújik Brodus és a kötélre húzza Harper fejét! Brodus bemegy a ringbe, vállaira veszi Harpert és földhöz vágja a nagy embert!! Ezután értékesít egy Five Knuckle Shufflet. Harper felkel és Brodus máris értékesítette a Randy Orton Comebacket! Brodus a finisherét, a What The Funkot kezdi jelezni. És beadja Harpernek! Ez után ráfekszik, 1...2...3! 

Leszámoltatta Luke Harpert, és a mérkõzést így nyerte, Brodus Clay!!

JBL: Brodus nyert! Micsoda meglepetés! Gratulálok neki.
MC: Fordulatos csata és a vége nagy csattanó volt....

Dolph Ziggler vs Christian 

Először érkezik a Best Team kíséretében a volt Országos bajnok, Christian. Őt maga, a WWE bajnok, a Show off követ. A bíró ismerteti a szabályokat és kezdődik a mérkőzés. Ziggler azonnal nekiront Christian, a tőle már jól megszokott Superkick-kel indít. Ezt egy hatalmas DDT követ és Dolph máris lelkesíteni a közönséget. Dolph ezután a "Show off! Show off!" skandálás közepette ismét neki esik a volt US bajnoknak. Azonban Christian nem hagyja magát ilyen könnyen. Azonban azt sem kell elfelejteni, hogy néhány hete Dolph Ziggler egyenkéntverte el a Best Team-et az egyik Raw főmeccsén. Christian nem lehet a legjobb formájában hisz öv nélkül maradt. Mindenesetre a meccs megy tovább, és továbbra is Christian irányít. A Karizma Kapitány végül beviszi Ziggler-nek a Killswitch-et, és ráfekszik PIN 1...2...de Dolph az utolsó pillanatban felrántja a vállát. A közönség ezután ismét a WWE bajnok szlogenjét kezdi el skandálni és úgy tűnik ettől Dolph erőre kap! Ziggler egy hatalmas Spinebuster-rel fldre küldi Christian-t. Ezután hirtelen egy gyönyörű ugrással a felső kötélről eltalálja a Best  Team többi tagját is. Ziggler ezután visszamegy a ringbe ahol befogja Christian-t Sleeper Hold-ba, aBest Team veteránja pedig kopog! 

A mérkőzés győztese, a WWE bajnok: Dolph Ziggler

Dolph Ziggler Lashes Out Against WWE on Twitter

MC: Dolph hétről hétre arat! Mekkora teljesítmény!
JBL: Egyszerűen imádom nem tudok mit mondani, de a mi időnk mára lejárt én JBL voltam a viszont látásra!
MC: Viszont látásra.

Írta: allah1997, Cenation és ngirincsi

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0