Végre elérkeztünk a SummerSlam-hez! A PPV-t a SummerSlam Kick off show-ja nyitja, ahol Renee Young, Booker T, Teddy Long, David Otunga és Batista lesz jelen! 
Renee Young: Sziasztok! Végre elérkeztünk ehhez a naphoz, már nagyon vártam! Itt van mellettem a Raw GM-e, Teddy Long, a Smackdown GM-e, Booker T, valamint két szupersztár, az egyik David Otunga, a másik pedig Mr. Raw Money in the Bank, Batista! Üdvözöllek titeket! Mit vártok a ma estétől? 
Teddy Long: Én minden idők legjobb SummerSlam-ét. Kiváló a Match Card, és minden adott ahhoz, hogy egy fantasztikus adást nézhessünk meg. 
David Otunga: Én is egy véleményen vagyok Teddy-vel. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a ma este.
Dave Batista: Hogy hogyan fog alakulni a ma este? Annyi biztos, hogy Batista ünneplésével, hisz beváltom majd a Money in the Bank táskámat, és én leszek az új WWE bajnok!
RY: Szóval azt mondod beváltod a táskát? 
DB: Azt! Én leszek minden idők legnagyobb WWE bajnoka!
Booker T: De azt azért szerintem nem érdemes elfelejteni, hogy Ziggler ma 336 napja uralja az övet. Ha be is váltod a táskát semmi garancia nincs arra, hogy bajnok leszel.
RY: Jó, de váltsunk témát! A WWE 3. főöve a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki öv, ha visszatekintünk a múltban tudhatjuk, hogy Alex Riley úgy lett kihívó, hogy megnyerte a Raw Rumble meccset Július 14-én! Azóta hatalmas népszerűségre tett szert. Jobban megkedvelte őt a közönség, mint Daniel Bryan-t, és ez meglepetten ért engem személy szerint. Nézzünk meg egy kis reklámot a meccsükről! 


RY: Mi a véleményetek, ki fog nyerni?
TL: Szerintem mindenképpen Alex Riley! Nem hiába nyerte meg a Raw Rumble meccset. Az a sorsa, hogy IHC bajnok legyen.
BT: Szerintem is Riley, egy véleményen vagyok most Teddy-vel.
DO: Szerintem meg Bryan fog nyerni. Az kevés Riley-nak, hogy a közönség mellette áll, ha közben meg Daniel sokkal jobb pankrátor.
DB: Punk fog nyerni. Ugyanis akármelyikük is győz a végén, jön majd Punk és beváltja a táskát, és új IHC bajnokunk lesz!
RY: Meglehet. Viszont nem ez az egyetlen nagy meccs. Ott lesz még a Randy Orton vs John Cena meccs is. Ennek a meccsnek is hatalmas háttere van, és most végre kiderül, hogy ki nyeri majd meg a mindent eldöntő csatát. Nézzünk meg erről is egy kis reklámot! 


RY: Itt milyen győzelmet jósoltok?
DO: Randy Orton.
BT: John Cena! Egyértelmű, neki kell nyerni!
DB: Szerintem Cena győz.
TL: John-nak kell nyerni! 
RY: Nahát! Micsoda eltökéltség. Nem soká kiderül, hogy ki fog győzni. Azonban Lesz még jó pár meccs. Köztük egy Triple Thereat Díva meccs is! Nézzünk meg erről is egy kis reklámot. 


RY: Hát igen.. ki gondolta volna, hogy ebből Triple Thereat meccs lesz? Milyen győzelmet vártok?
DB: Azt sem értem Maryse, hogy tudta elvenni Paige-től az övet... Én mindenképpen Paige győzelmet!
TL: Én Maryse-re tippelek, nem hiszem, hogy ilyen könnyen el fogja bukni.
BT: Én szerintem Aj végre megmutatja, hogy mit is tud, és ő fog győzni! 
DO: Szerintem Paige. 
RY: Akkor a többség Paige győzelmet vár, ha jól értem! Viszont Pénteken bejelentésre került, hogy a két Rhodes tesó meccsén nem más lesz a vendégbíró, mint a saját apjuk! Nézzünk meg erről is egy reklámot!


RY: Itt milyen győzelmet vártok? 
TL: Hááát... Goldust régóta itt van és tapasztaltabb, viszont Cody, azaz Stardust ügyesebb. Szerintem Stardust fog győzni. 
BT: Szerintem pedig Goldust. Szerintem nem ő a gyengébbik láncszem. 
DB: Stardust, de kíváncsi leszek arra, hogy az apjuk milyen lesz, mint vendégbíró.
DO: Goldust!
RY: Nahát... 2-2. Érdekes meccs lesz, de végre eldől melyik Rhodes a jobb. Azonban ha egy kicsit beljebb megyünk az estében, tudhatjuk, hogy lesz egy No DQ Karrier meccs is, ahol a két résztvevő a fenevad, Brock Lesnar és a texasi csörgőkígyó, Stone Cold Steve Austin lesz. Nézzünk meg erről is egy reklámot, valamint, hogy hogyan jutottak el idáig. RY: Hát igen. Ez lesz az est egyik főmeccse. De vajon Austin megnyeri élete utolsó meccsét, és ezzel végleg megállítja a szörny, Brock Lesnar-t, vagy nem így lesz? Mi a véleményetek?
TL: Szerintem Austin most még utoljára képes lesz győzni, és megállítja Brock-ot.
BT: Szerintem pedig Lesnar megsemmisíti. 
DB: Szerintem is Lesnar győz.
DO: Szerintem Stone Cold nyerni fog. Ne írjuk le a kora miatt, sok ember okozott már meglepetést! 
RY: Ez így van. Szóval itt is 2-2. A SummerSlam-en többek közt eldől az is, hogy melyik egykori Shield tag mondhatja majd el magáról, hogy ő volt a Shield legerősebb tagja! Nézzünk meg erről is egy kis reklámot.


RY: Erről mi a véleményetek, ki fog győzni?
DO: Ambrose, vagy Reigns.
BT: Szerintem Rollins.
DB: Szerintem Roman.
TL: Szerintem is Rollins.
RY: Ennyire bíztok Rollins-ban? Hát.. kiderül, hogy miként alakul majd az este. De mindenek előtt, még az is el fog dőlni, hogy Triple H megveri-e Chris Jericho-t, ezzel véget vetve karrierjének, vagy ez nem fog megtörténni, és Jericho visszakapja az állását.. Nézzünk meg erről is egy reklámot!


RY: Kinek a győzelmére tippeltek?
BT: Hunter nagy  ellenfél, én már csak tudom. Jericho is kemény, de szerintem most alul marad majd.
TL: Szerintem pedig nyerni fog! Ezért hoztam őt ide vissza, mert el fog bánni a vezetőséggel! Neki sikerülni fog.
DB: Szerintem HHH.
DO: Szerintem is Hunter.
RY: Szóval Hunter-re tippeltek. A Payback után, mikor a Best Team megtámadta Rey Mysterio-t viszont elindult egy pletyka. Egy pletyka, miszerint Rey Mysterio visszavonul. Ma este itt lesz a Masked Master és választ a kérdésekre!


RY: Erről mi a véleményetek?
TL: Talán jobb volna, ha most hagyná abba, még a csúcson van.
BT: Szerintem is. Így is hatalmas hírnevet szerzett már.
DB: Én nem akarom, hogy visszavonuljon, mert még jó párszor szét akarom rúgni a seggét!
DO: Tőlem aztán azt csinál amit akar... 
RY: Még van egy kis idő hátra a Kick off-ból, azonban már nem sok. A Kick off mérkőzésen a Best Team és Bray Wyatt összeszedett csapata fog harcolni. Ám előtte még nézzünk meg egy kis reklámot a Show off vs Show on főmeccsről!


RY: Itt milyen győzelmet vártok?
DB: Ahogy már mondtam, tök mindegy, az hogy ki fog győzni, mert a végén úgy is nálam pihen majd az új bajnoki öv!
TL: Szerintem pedig Ziggler szét rúgja majd mind a kettőtök seggét!
BT: Egyetértek Teddy-vel.
DO: Graves nem hiába nyert debütálása után rögtön övet. Fél éve sincs, hogy debütált, már is SummerSlam főmeccset vív! Ennek jelentenie kell valamit, szerintem Graves távozik ma bajnokként.
RY: A folytatásban kiderül, azonban most átadom a szót a kommentátoroknak. Köszönöm, hogy itt voltatok!

Ekkor a kommentátorok köszöntenek minket.


Jerry Lawler: Jó estét minden WWE rajongónak! Végre eljött ez az este!
JBL: Bizony! Ma minden kiderül.
Michael Cole: Úgyhogy ne is húzzuk az időt, kezdődik a Kick off meccs!


The Best Team vs Bray Wyatt, The Rock & Hunico:
A meccset Evan és Hunico kezdik kerülgetik egymást majd Bourne megpofozza ellenfelét aki ezután gyomron rúgja és kioszt egy DDT-t utána a sarkukba löki ahol nekiugrik és pacsizik Rock-al ő egy Edgecutio-t ad Evan-nak amit egy Fisherman Suplex követ végül a Superman Punch-ra készül de amikor beadná Evan egy Flapjack-el hárítja majd kúszik a pacsiért ami The Peoples Cham-nek is összejön jön Miz és Bray utóbbi egy Clothesline Fromm Hell-el kezd aztán a sarokba viszi onnan pedig a szemköztibe löki ahol neki ugrik.Wyatt pacsizik Hunico-val ő odamegy Miz-hez aki átfordítja 1..2..Hunico kiszabadul közben a Király is feláll és térden rúgja ellenfelét aki ettől összeesik majd kap egy Fame Asser-t amit követően Christian váltja ő egy Proto Bomb-ot oszt ki ráfekszik 1..2..Hunico felrántja a vállát.Christian fölülteti a sarokba ellenfelét majd pacsizik Bourbne-al de még mielőtt kimenne kiosztja a Avalache Sitout Facebuster-t.Evan a Cesaro Swing-el megpörgeti 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12..12..13..14..15..16..17..18..19..20..21 ekkor elengedi támolyog egy kicsit de odamegy társaihoz ahol Miz bepacsizza magát közben Hunico a sarokba áll talpra ahonnan kap egy High Knee Bulldog-ot a ring közepére majd Miz Figure Four Leglock-ba fogja.Hunico küzd hogy elérje a kötelet de ez nem megy neki már lekopogná amikor Rock közbelép ezért kap egy Superman Punch-ot Christian-től ő egy Spear-t Wyatt-től akire Evan támadna de hárítja majd egy Sister Abigail-t ad neki utána érkezik Miz a Skull Crushing Finale-al amit Bryan-nek ad közben hunico is összeszedi magát és átfordítja 1..2..Miz kitör.Hunico kiosztja a Randy Orton Comeback-et aztán The Rock-al vált.The Peoples Champ kjioszt egy DDT-t a második kötélről aztán pedig egy German Suplex-et amit megtart 1..2..Miz kiszabadul amiért Rock Anaconda Vise-ba fogja de a volt világbajnok elkúszik a kötélig így szabadul közben Hunico kioszt egy Swanton Bomb-ot a ring széléről Bourne-nak.The Rock egy Spinebuster-t ad a ring közepére a Miz-nek utána jön a People's Elbow ráfekszik 1..2..de érkezik Christian őt Sleeper Hold-ba fogja Hunico Rock pedig felkészül a Rock Bottom-ra amivel betalál ráfekszik 1..2..3!
A mérkőzés győztesei: Bray Wyatt, The Rock és HunicoJL: Megcsinálták! Megállították a Best Team-et!
JBL: Bizony! De az időnk lejárt, jön az adás!
MC: Igen!

Így ért véget tehát a SummerSlam Kick off-ja, 19:30-kor megtekinthető lesz az adás is! Ne hagjyátok ki! Reméljük tetszett.

Írta: Cenation és RyderWidget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0