Big Johnny, vagy Teddy Long? 


Az eheti Raw adást, a Raw General Manage-re, Teddy Long kezdi, aki már egy mikrofonnal köszönt minket a ringben. 
- Jó estét kívánok mindenkinek! Ma egy rendkívül izgalmas Raw elé nézünk. Kiderül, hogy ki lesz az Interkontinentális bajnok, The Miz ellenfele az Extreme Rules-on. A WWE bajnok, a Show off Dolph Ziggler végre ringbe szál, méghozzá egy 6 fős Tag Team meccsen, ami az adás főmeccse lesz! Színre lép majd a jelenlegi ECW bajnok Cody Rhodes, és itt lesz a Díva bajnok Aj Lee is! …


Teddy folytatná mondandóját, de megszólal a már nagyon régen nem látott John Lauriniatis zenéje. Big Johnny a ringbe megy és kér egy mikrofont, mindeközben a közönség fújol. John kér egy mikrofont és beszélni kezd.
- Áhh Teddy! Mielőtt élménybeszámolót tartasz, kérem köszöntsék a WWE jövendőbeli bajnokát: John Morrison! 


Morrison a ringbe megy és megáll Johnny mellett.
- Honnan tudod, hogy ő lesz az új WWE bajnok? - Kérdezi Teddy -
- Hogy honnan? Onnan, hogy aki mellettem áll, az az ember, aki leverte a szörny Ryback-ket! Ez az ember, megverte Chris Jericho-t! Ez az ember, volt Interkontinentális bajnok. De Április 27-étől WWE bajnok lesz! Én pedig a Raw új General Managere! - Mondja Lauriniatis - 
- A Raw új GM-re? Morrison pedig az új WWE bajnok? Hát akkor figyelj ide Johnny! Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék a WWE arcát, The Show off-ot, magát a WWE bajnokot: Dolph Ziggler-t!
Megszólal a Show off zenéje akit a szokásos „Show off! Show off!” skandálás fogad. Ziggler bemegy a ringbe, és kezet fog Teddy-vel. Johnny és Teddy Long már majdnem egymásnak feszülnek, mikor megszólal The Chairman, Mr. McMahon zenéje. A WWE alapítója a ringbe megy, és rámosolyodik Big Johnny-ra és Teddy Long-ra. Majd kér egy mikrofont és beszélni kezd.
- Teddy, ennyire biztos vagy benne, hogy Dolph győz? Johnny, te pedig Morrison-ra fogadsz? És mindketten GM-ek akartok lenni? Teddy tökéletesen végzi a munkáját, hétről hétre jobbat, és jobbat produkál. De lehet kéne az újítás. Az Extreme Rules-on minden eldől! Ha Dolph Ziggler győz, Teddy marad a GM-re a Raw-nak, te Johnny, te pedig távozol. Azonban, ha John Morrison győz, akkor ez fordítva lesz! - Mondja McMahon -


Ziggler ekkor kér egy mikrofont. 
- Ne aggódj Teddy, nem fog kárba vészni eddigi munkád. De ha ebben valaki kételkedik, mint pl. Vince McMahon, azoknak ezt üzenem...


Ziggler leüti Morrison-t, az övvel, majd kioszt neki egy Dragon Strike-ot, mikor neki esik Big Johnny, Ziggler visszaütne neki, mikor Vince McMahon megpofozza. A Show off-fon látszik, hogy szétveti az ideg, de Teddy lefogja. McMahon sietve távozik Johnny-val, de Dolph utána szalad, még Teddy sem bírja visszatartani. Ziggler gyors, Vince-ék pedig nem annyira így a bejáratnál utol éri. Morrison kidőlt, Johnny távozott, Dolph pedig nyakánál fogva viszi vissza a Chairman-t a ringhez. Ziggler arcán mosoly látszik a közönség pedig rettentő hangosan skandálja Dolph szlogenjét. McMahon és Teddy könyörög a bajnoknak, hogy ne bántsa McMahon-t. Teddy ismét nyugtatni próbálja mikor McMahon tökön rúgja. Nem kell ennél több Ziggler-nek, összeesik, McMahon pedig fut kifelé, mikor érkezik John Cena és The Undertaker, ők visszaviszik McMahon-t a bajnoknak a közönség pedig tombol így a Raw elején. Ziggler elkapja McMahon-t, és egy Homicidal Kick-kel padlóra küldi. Távoznának mikor megszólal The Shield zenéje. Reigns, Rollins és Ambrose a ringbe mennek. The Shield, és Ziggler-ék egymásnak esnének, mikor Theodore Long közéjük áll, és közli velük:
- Várjatok még! Ha Johnny nem zavart volna közbe akkor mondtam volna, hogy a Raw főmeccsén összecsap, The Shield és Dolph Ziggler, The Undertaker és John Cena! 
Ezután mindenki elégedetten távozik. 


 

Majd a kommentátorok köszöntenek minket.

JL: Jó estét! Ma egy igazán izgalmas adás elé nézünk, és ez kezdés is! Valami fenomenális! 
JBL: Egyetértek Jerry. Dolph végre megmutatta, hogy nem ijed meg senkitől, ilyen egy igazi bajnok!
MC: Azért nem volt túl bölcs döntés a WWE alapítóját ájultra rúgni... Szerintem.
JL: Most miért? Az egészet Vince kezdte, azzal a pofonnal. 
JBL: Ahogy Jerry mondja. McMahon megérdemelte, de viszont ez a GM és Ziggler vs Morrison feud nagyon izgalmasnak ígérkezik. 
MC: A következő meccs is, ami most kezdődik!


John Morrison vs Alberto Del Rio:
Mikor Alberto Del Rio megérkezik, addigra már Morrison összeszedte magát, és készen áll az összecsapásra. A bíró megütteti a gongot, és kezdetét veszi a mérkőzés. A két szupersztár kíméletlenül osztja egymást, de végül Del Rio lendületet szerez, és jön egy Old School. Ezután láthatunk tőle egy hatalmas DDT-t, és már rá is fekszik Morrison-ra PIN 1..de a WWE bajnok 1. számú kihívója azonnal felrántja a vállát. Del Rio a sarokba löki mai ellenfelét, és jönne egy Enziguri, ám John elhajol, és bead egy hatalmas Powerbomb-bot. A volt Interkontinentális bajnok ekkor hatalmas lendületet szerez. Bead Alberto-nak egy hatalmas Spinebuster-t, majd jön egy O'matic. Morrison ekkor jelzi, hogy itt a vége, beadja ellenfelének egyik Finisherét, a Bull Hammer Elbow-t, majd befogja a LeBell Lock-ba! Del Rio rettentően szenved a fogásban, még sem adja fel. Egy hatalmas mozdulatot láthatunk tőle. Hihetetlen módon feláll Morrison-nal és oldalra esik, hogy elengedje őt ellenfele. Ez az elképzelés sikerül is Del Rio-nak. A sarokba löki ezután John-t, és bead neki egy hatalmas Enziguri-t. Ezután jön egy Cross Arm Breaker és úgyfest vége a meccsnek. Del Rio rettentő erővel szorítja ellenfelét, de Morrison nem adja fel, végül elküzdi magát a kötélig. Alberto elengedi. Ezután jelzi a Spear-t, azonban mikor beadná Morrison odébb áll, és ő ad be egy hatalmas Stunner-t. Morrison ezután felmászik a sarokba és jön egy hatalmas Morrison Bomb, amely után ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: John Morrison

JBL: Morrison megmutatta! Gyerekek, ezt így kell csinálni!
JL: Én bírtam volna azért, ha Alberto megveri. 
MC: Egyszerűen tudtam, hogy John győz majd, ehhez kétségsem férhet. 
JBL: A következő meccs sem marad majd szerintem izgalmak nélkül. A Nehézsúlyú világbajnok, John Cena 1. számú kihívója küzd majd meg a volt IHC bajnokkal, Sheamus-szel! 


Chris Jericho vs Sheamus:
Megérkeznek a felek, és már kezdetét is venné a meccs, ám még mindenek előtt érkezik a kommentátori asztalhoz a Nehézsúlyú világbajnok, John Cena. Cena is kommentálni fogja a meccset. A bíró megütteti a gongot a Kelta és Y2J pedig már egymásnak is esnek. A Kelta meglehetősen keményen kezdi a mai összecsapást, szép mozdulatokat mutat be. Jericho gyakorlatilag semmit sem tud kezdeni Sheamus-szel. A volt IHC bajnok bead egy Big Boot-ot, majd egy Enzigurit is ellenfelének. Sheamus ezután ráfekszik Y2J-re PIN 1..de Jericho már fel is rántja a vállát. Y2J hirtelen talpra ugrik, és egy Clothesline-nal ledönti a figyelmetlen Sheamus-t. Ezután többször ezt ugyanígy megcsinálja, még végül jön egy hatalmas Suplex, és egy German Suplex. Jericho ezután bead ellenfelének egy Body Slam-et, és kilöki a ringből oda, Cena-ékhoz. A közönség tombolni kezd mikor Y2J bead egy Powerbomb-ot Sheamus-nek az acéllépcsőre. Úgy tűnik, a Kelta megsérült, de Jericho nem áll le. Mutatja Cena-nak, hogy övé lesz az öv, ami most John derekán van. Visszalöki Sheamus-t a ringbe ahol kioszt neki egy gyönyörű Codebreaker-t, majd jön a Wall's of Jericho. Sheamus-nek megsérülhetett háta, hisz azonnal lekopogja a meccset.
Így a mérkőzés győztese feladással: Chris Jericho

A meccs után Cena hirtelen feláll az asztaltól és az épp ünneplő Jericho-hoz megy. A közönség azt skandálja, hogy „Let's go Cena – Cena Sucks”. Y2J és Cena megállnak egymás előtt. John elmosolyodik, majd magasba emeli a WHC övet és távozik. 


JBL: Kezdenek felpörögni az események most, hogy közeledünk az Extreme Rules-hoz! 
JL: Rettentően várom ezt a Cena vs Jericho meccset. 
MC: Én is Jerry. Kíváncsi leszek, hogy Jericho és John mit kezdenek majd egymással. 
JBL: Annyi biztos, hogy rettentően izgalmas meccs lesz!


Még a meccs előtt kapcsolunk a Backstage-be.
Josh Matthews: Sziasztok Srácok! Ennél jobb bemutatkozásról, szerintem egyikőtök se álmodhotott! Ti hogy gondoljátok? 
Royal Skulls(Corey Graves): Szia Josh! Igen mindkettőnknek jól sikerült szerencsére debütálnia! Reméljük, ennél rosszab nem is fog jönni! 
JM: Ma viszont a The Champions csapatával lesz meccseket. Hogy érzitek? Legyőzhetitek a két bajnokot? 
R.S.(Alex Riley): Igen, elég erősek. Mindketten bajnokok, de szerintem egy jó meccset fogunk összehozni! Mi is harcolni fogunk a győzelemért és szerintem ők is! 
JM: De ti azért még elég tapasztalatlanok vagytok... Náluk Rockról szerintem beszélni se kell, Cody pedig már megmutatta, hogy mennyit tudnak... 
R.S.(Corey Graves): Figyelj Josh! Lehet, hogy tapasztaltabbak, de bennünk van a győzelem iránti vágy! Ez hajt minket és a közönség szeretete! És annyit üzenek a Championsnak, hogy győzzön a jobbik! 
JM: Úgy legyen! 


Ryback vs Big E Langston: 
Ma két nagydarab pankrátor mérkőzését láthatjuk majd! Érkezik a WWE Hardcore bajnok, RyBack, utána pedig Big E Langston! Amint megütik a gondot a két pankrátor egymásnak esik. RyBack tud belőle jobban kijönni és tud értékesíteni egy Olympic Slamet, majd egy Boom Dropot! RyBack mutatja, hogy vége, ám amikor megfordulna Big E már várja és egy Clotheslinenal a földdel teszi egyenlővé! Ezután bevisz egy 5 Knuckle Shufflet és ráfekszik 1... de RyBack ki tud rúgni! RyBack feltápászkodik, ám Big E jönne máris mégegy Clotheslinenal! Ám ekkor RyBack egy Spinebusterrel földre küldi! RyBack felhúzza és készülne egy German Suplexre, ám ekkor megszólal Doink zenéje! RyBack várja, hogy jöjjön, ám senki nem jön! Helyette RyBacket leüti Big E és készülne a Big Endingre, de RyBack leugrik róla és bead egy Proto Bombot! Ezután felkapja a vállaira és jött egy hatalmas Shell Shocked! Ezután ráfekszik és a bíró leüti a 3-at! 
Így a mérkőzést nyerte, a WWE Hardcore bajnok: Ryback 

Ám RyBack nem ünnepelhet felhőtlenül, mert érkezik Doink egy székkel a kezében! RyBack számított a támadásra, ezért nem lepődött meg! Amint Doink ráütne a székkel, RyBack megfogja a széket és kitépi Doink kezéből! Ezután RyBack neki esik a bohócnak! Doink kap pár öklöst és ezután néhányat a székkel. RyBack felállítja a széket, és arra ad Doinknak egy World's Strongest Slamet! Ezután mutatja Doink képébe, hogy az öv mindig is nála marad! Rázendít a Feed Me Morera és a közönség rivalgása alatt távozik a ringből!

JBL: Láthattuk RyBacket rombolni megint. Doink nem tudom mit akar tőle... Az ilyen fajtákat mint ő, RyBack reggelire megeszi! 
JL: Szerintem nincs igazad! Doink lehet a méltó ellenfele RyBacknek. És én úgy látom, hogy reális esélye van arra, hogy ő legyen az új WWE Hardcore Champions! 
MC: Szerintem mindkettőtöknek igaza lehet. Lehet hogy RyBack megeszi, de méltó ellenfele lehet neki.

 

Ezután megszólal a Vipera Randy Orton zenéje. A közönség nagy szeretettel fogadja Orton-t, az Apex Predator bemegy a ringbe és kér egy mikrofont. 
- Nem tudom mi van velem! Múlthét hétfőn, kidőltem egy Spear után, és nem tudom miért nem voltam képes kiszabadulni... Akkor kaptam észbe mikor a bíró már leütötte a hármat... Roman Reigns képes volt kiütni a Viperát... - Mondja Randy -


Orton folytatná beszédét, ám meghallatszik az egyik Hall of Fame pankrátor zenéje, Dusty Rhodes-szé. Rhodes a ringbe megy és ő is kér egy mikrofont.
- Randy, nem azért nem bírtál kiszabadulni, mert gyenge vagy.. Ilyenről szó sincs! Velem is volt már ilyen. Egyfolytában az forog a szemed körül, amikor Taker kiosztotta finisher-ét, te pedig nem bírtál kiszabadulni... Annyira bánt téged ez a Wrestlemania vereség, hogy nem tudsz magaddal mit kezdeni... Randy Orton! Te a Vipera vagy! Térj végre magadhoz! Állj talpra és harcolj! Nem egy kislány vagy, akit elver The Undertaker a Wrestlemania-n, és nem száll többet ringbe! Ha pedig igen, akkor húzzál haza, és ne...


Dusty nem tudja befejezni mondandóját, mert a volt World CZW bajnok, Big Show zenéje hallatszik meg. Dusty és a Vipera is nagyot néz, miközben Show a ringbe megy. Kér egy mikrofont, ám mielőtt megszólalna:
- Mit akarsz te itt? - Kérdezi Randy -
Show rámosolyog, majd kioszt neki egy hatalmas W.M.D.-t, amitől a Vipera elájul. Dusty ráförmed Show-ra.


- Ennek mi értelme volt? - Kérdi -
- Hogy mi értelme volt? Nem hiába nyert Taker a WM-en! Orton azt sem érdemli meg, hogy kiálljon ellene. De azt hiszem itt az ideje egy visszavágónak! Még Januárban egyszer jól elvertél engem Randy Orton! Most mikor a leggyengébb vagy, most foglak péppé zúzni! Az Extreme Rules-on találkozunk! - Mondja Big Show - 
Dusty még mindig értetlenkedik ami hatására a Világ legnagyobb sportolója, a WWE Hall of Famer-t is kiüti. Ám ekkor Randy hirtelen felkel, a Big Show meghátrál, de Orton nekiesik, mondhatjuk végre, visszatért a Vipera! A közönség tombol, Randy pedig kioszt egy hatalmas RKO-t, és távozik. 

MC: Még egy meccs az Extreme Rules-ra!
JBL: Jó adás lesz, de szerintem a Wrestlemania-t nem fogja tudni túlszárnyalni. 
JL: Meglátjuk, mindenesetre jön a következő mérkőzés, ahol két Díva méri majd össze erejét. 

 

Még a meccs előtt kapcsolunk a Backstage-be, ahol Mark Henry-vel készül interjú.
Josh Matthews: Henry! Ma részt veszel a 10 fős Battle Royal meccsben! Mit gondolsz? Milyen esélyeid vannak? 
Mark Henry: Hát Josh.. Nem érzem, hogy meg tudnám nyerni... 9 igen jó pankrátor lesz az ellenfelem! De amit tudok megteszek! 
JM: Látod, ez jó hozzáállás! Ne mondd el senkinek, de én titokban neked fogok szurkolni!-és ekkor Josh elmosolyodik. 
MH: Köszönöm Josh! Mindent bele fogok adni! 
JM: Akkor menj és készülődj! Hajrá nagy ember! 


AJ Lee vs Eve Torres: 
Először érkezik a Divas Champion, AJ Lee, majd a mai kihívója, Eve Torres! AJ máris agresszívan neki esik Evenek. Pár rúgás után jön egy Edgecution és egy Edge O'Matic. AJ ráfekszik, ám Eve ki tud rúgni 2-nél. AJ nem áll le a támadással. Készülne a Shinning Wizardra, ám Eve jön előtte egy Broski Boottal. AJ úgy tűnik mintha elájult volna, ezért kihasználja a lehetőséget Eve jönne ráfeküdni! Ám AJ csak tettete! Amint oda ér Eve, felpattan és jön a Black Widowwal!! Eve nagyon küszködik, így végül le is kopogja az összecsapást. 
A mérkőzés győztese feladással, a Díva bajnok: Aj Lee

Aj ekkor kér egy mikrofont.
- Most is bebizonyítottam, hogy én vagyok a legjobb Díva! Senki sem érhet a nyomomba! Felesleges ellenfeleket küldeni rám, hisz úgy is én nyerek MINDIG! Ha valakinek gondja van velem, vagy azzal amit mondtam, jöjjön ki és álljon elém! - Mondja a Díva bajnok -
Aj vár pár percig, de nem érkezik senki. Újra a szájához veszi a mikrofont, mikor megszólal az NXT Női bajnok, Paige zenéje! A közönség őrjöngeni kezd Paige láttán. Az NXT Női bajnok a ringbe megy és kér ő is egy mikrofont.  
- Ne legyél ennyire magabiztos Aj! Van valaki aki nem fél tőled, ez a valaki pedig én vagyok! Elegem van már belőled, és ebből az ostoba énedből is. Van egy övem, de egy nem elég! A tied is kell! Az Extreme Rules-on, csak egy Díva bajnok marad majd, az igazi vitathatatlan Díva bajnok: ÉN! Te és én az Extreme Rules-on, ahol két öv lesz a tét, egy létra meccsen! - Mondja határozottan Paige -
Aj válaszolna, de Paige kioszt neki egy Ram Paige-t, magasba emeli a két övet, és távozik. 

JBL: Végre, a díváknál egy feud kezd kialakulni! Talán Paige és Aj az a két díva, akit értelmet ad a női pankrációnak!
JL: Hasonlóan látom a dolgokat, mint JBL. Paige rettentő tehetséges, de azért Aj-nek sem kell szégyenkeznie.
MC: Meglátjuk mi sül ki itt a végén. Mindenestre jön a következő meccs!

 

Még a meccs ellőtt kapcsolunk a Backstage-be, ahol Josh Matthews a WWE bajnokkal, Dolph Ziggler-rel készít interjút. 
JM: Szia Dolph! Mit várhatunk ma tőled/tőletek? Hogy érzed, nyerni fogtok? 
DZ: Szia Josh! Hát mindennel azzal leszünk. 
JM: Mi a véleményed a csapattársaidról?
DZ: John Cena nagyon jó barátom, tisztelem őt azért amit már véghez vitt. The Undertaker pedig már magában egy legenda. Megtiszteltetés vele egy meccsen részt venni! 
JM: Köszönöm az interjút!


 

Shawn Michaels vs Brock Lesnar: 
Először érkezik Mr.Money in The Bank, Shawn Michaels, majd utána pedig Brock Lesnar Heymannel. Brock tudo jobban kezdeni és egy White Noise és egy Tornado DDT után máris készülne az F-5-re. Ám Shawn nem hagyja magát. Miután felkel és Brock emelné fel, könyöközni kezdi és mikor lábra tudott állni, egy Edgecutionnal leteríti. HBK is kifújja magát egy picit és utána megy támadni. Gyomron rúgja Lesnart és készül a Powerbombra. Ám mikor behúzza a fejét, Lesnar hátból felemeli és hátra dobja. HBK úgy néz ki, mintha pont a nyakára esett volna. Lesnart ez már nem is annyira érdekli, mert jön és felkapja az F5-be amit be is ad neki! Lesnar ráfekszik, de HBK ki tudott rúgni!!!! Lehetetlen ebből kirúgni! Lesnar sem hiszi el és készül most egy Batista Bombra. Felveszi és amikor dobná, HBk átfordítja és pinnelni próbálja! De nem sikerül, mert ki tud rúgni Lesnar! Lesnar épp fel tud ülni, ám ekkor HBk fejbe rúgja. Mászik a sarokba és kioszt egy Swanton Bombot Lesnarnak! Ezután már ráfekszik és sikeresen lekopogtatja Lesnart! 
Így a mérkőzés győztese, Mr. Money in The Bank: Shawn Michaels 

JBL: Az F-5 után azt hittem Brock simán megnyeri a mérkőzést! De Shawn gyönyörűen tudott fordítani! 
JL: Ez a minimum amit elvárhatunk egy MITB táskást birtóklótól szerintem! 
MC: Lehet, hogy az új IHC bajnokot láthatjuk benne? Majd eldől... 
JL: Mindenestre jön a következő mérkőzés!


Royal Skulls vs The Champions: 
Először érkezik a még most debütáló csapat, a Royal Skulls! Utánnuk érkeznek a bajnokok, azaz a The Champions csapata! Amint mind bent vannak a ringben, máris kezdetét veszi a mérkőzés. Riley és Rhodes kezdenek először egy ringben. Rhodes tudja értékesíteni az akaratát, pár mozdulat után máris bead egy German Suplexet. Megy a sarokba, és pacsizik Ryderrel. Ryder is cséplelni kezdi Rileyt. Satuba fogja a vállát, ám Riley fel tudott kelni és ki tudta magát verekedni a szorításból. Leüti magáról és a köteleknek szalad. Ám Ryder kész volt erre is, egy Buzsaw Kickkel leteríti. Ryder rá is fekszik, ám Riley ki tud törni kettőnél. Ryder a sarokba kényszeríti és felmászik vele a sarokba. Onnan készülne egy Superplexre, de Riley magához tér. Pár fejes után lelöki a sarokból és egy Boom Droppal ráugrik. Ezután Riley megy társához és pacsizik vele. Corey nyugodtan jön a ringbe. Rydernek bevisz egy Bulldogot és egy Old Schoolt. A közönség addig pedig a Royal Skulls csapatát éljenzi! Corey kifordul feléjük és rájuk mosolyog. Ám ekkor jönne Cody egy Disaster Kickkel, ám jön Riley és lerántja a kötelekről, amitől Cody kiesik. Corey pedig Ryder után megy , ám Ryder visszatámad. Készülne egy Spinebusterre, ám Corey megállítja és egy Olympic Slammel ajándékozza meg. Corey mutatja hogy itt a vége. Riley is oda kint rávágja Codyt a kordonra. Corey pedig felkapja Rydert, és mutatja hogy Jó éjt neked Zack. És beviszi a GTS-t!! Ezután ráfekszik Zackre, és lekopogtatja az US bajnokot! 
A mérkőzés győztese: A Royal Skulls


 

JBL: Végree!! A Tag Team divízió új korszaka!! Ilyen ellenfelekre van szüksége a mostani Tag Team bajnokoknak!! 
JL: Egyet értek veled! Hatalmas lehetőség van még bennük! Coreyra és Alexre is fényes jövő várhat még itt a WWE-ben! 
MC: Mindketten elvagytok tévedve! Ti tényleg azt hiszitek, hogy ilyenek elveszik majd a Tag Team öveket? Ezt melyik pizsamátokban álmodtátok?? 
JL: Semelyikben, ezek tények. 
JBL: Azonban kezdődik a következő meccs, és kapunk egy új meccset az ER-re!


Még a meccs előtt megnézhetjük az Extreme Rules promoját!

 

 

10 fős Battle Royal IC #1 Contender meccs (Kurt Angle vs Mark Henry vs Doink vs Alex Riley vs Big Show vs The Rock vs Xavier Woods vs Kofi Kingston vs Chris Jericho vs Rey Mysterio):
Egyesével bemennek a ringbe a résztvevők, és megszólal a gong. Egyszerre támadja le mindenki, Mark Herny-t és Big Show-t. A két szupersztár azonban nem ijed meg, összedolgoznak. Big Show ellöki magától Doink-ot, Alex Riley-ot és The Rock-ot, Mark Henry pedig a többieket. Show hirtelen kihajítja a ringből Riley-t, így hát ő már biztos nem fog részt venni az ER IC meccsen. Henry ezt megcsinálja Rey Mysterio-val. Ezután mindenki a földön van, kivéve a két nagy ember. Xavier Woods nekiugrik hirtelen Mark-nak, aki azonban őt is áthajítja a felső kötél fölött. Henry és Big Show egymásra mosolyodnak, azonban Jericho hirtelen kidönti őket a ringen kívülre, magával egyetemben egy Clothesline-nal. Jericho és Show kiesik, azonban Mark Henry megkapaszkodik és visszahúzza magát. Angle, Kingston és Rey Mysterio maradt már csak The World Storngest Man ellen. 3-man nekiesnek Henry-nek, és végül le is döntik őt, azonban kilökni nem tudják. Mysterio és Kingston egymásnak esnek, Rey kioszt ellenfelének egy Bulldog-ot, majd egy 619-cel a ringen kívülre küldi, ám Kofi lába nem esik le a földre. Visszaugrik a ring szélére, ahonnan azonban Kurt Angel üti le. Ekkor Kofi kiesik a meccsből. Maradt Rey, Angle és Mark. Henry nekiesik Kurt Angel-nek, bead neki egy Suplex-et, majd valósággal kihajítja a ringből. Ezután már csak ő és Rey Mysterio marad. Henry és Rey egymásnak esnek. Megy az adok-kapok, amiből Henry jön ki jobban. Beadná a Masked Master-nek finisher-ét, azonban utóbbi fordít, és jön egy 619. Rey ezután egy Clothesline-nal kilökné a ringből Henry-t, azonban a Világ legerősebb embere átdobja feje felett Rey-t, és megnyeri a mérkőzést.
A mérkőzés győztese, és az Interkontinentális bajnok 1. számú kihívója: Mark Henry

JBL: Végre! Henry megígérte, hogy öve közelbe kerül, és hát. Sikerült a nagyembernek!
JL: Igen, Henry-nek talán most eljön az ideje.
MC: Meglátjuk. Mindenesetre izgalmas PPV elé nézünk. 
JL: De a mai főmeccsről se feletkezzünk meg, ám előtte még lesz egy meccs.

Még a meccs előtt megnézhetjük ismét az Extreme Rules promóját! 


 

Wade Barett vs Alexander Rusev, Jeff Hardy, Jimmy Uso: 
Egy handicap mérkőzésen mutatkozik be két új pankrátounk, Jeff Hardy és Jimmy Uso! Érkezik először az IHC Champion, Wade Barett majd utána pedig Jeff Hardy, Alexander Rusev és Jimmy Uso. Wadedel a ringben először Rusev kezd. Rusev hamar elkapja Wadet és pár ütés után máris a földön fekszik. Rusev pacsizik Jimmyvel aki pedig a sarokból ugrik a földön fekvő Barettre! Felhúzza Barettet ás bead neki egy Samoan Dropot! Ő is megy pacsizni Jeffel. Jeff bemegy a ringbe és DDT! Ezután ráfekszik, de az IHC Champion ki tud rúgni! Wade fel kel, de Jeff máris támadja tovább! Jön egy Backdrop és utána egy R.O. DDT! De az utolsó mozdulatnál Wade felkel és megfejeli Jeffet. Wade bemegy a ringbe és egy gyors Bull Hammer Elbowwal leüti Jeffet. Wade leüti a többieket a sarokból és várja míg felkel Jeff. Jeff felkel és máris jön a Brouge Kick! Ezután Wade ráfekszik és leszámolja Jeffet! 
A mérkőzés győztese, az IHC bajnok: Wade Barrett

JL: Micsoda teljesítmény Wade-től, le a kalappal!
JBL: Azért a két új pankrátor is kitett ma magáért. 
MC: Barrett-tet sosem bírtam, remélem nem sokáig lesz IHC bajnok...
JBL: Pedig nagyszerű pankrátor! Azonban most kezdődik a Raw főmeccse!


Dolph Ziggler, John Cena & The Undertaker vs The Shield:
Először The Shield, majd Cena és Taker érkezik rögtön egymás után. A közönség ezután a szokásos „Show off! Show off!” skandálással várja, egyik kedvencét. A 3 szupersztár a ringbe megy, a meccset pedig The Undertaker és Roman Reigns kezdi. Kettejük között rengeteg viszály alakult ki a régebbiekben. Regins azonnal nekiesik a hallott embernek, kioszt neki egy Crossbody-t, majd egy O'Matic-ot, és ráfekszik PIN 1..de Taker azonnal felrántja a vállát, és fel is áll. The Undertaker ököllel jól elveri a Shield erejét, majd kioszt neki egy gyönyörű Old School-t is. Taker-t biztatja a közönség, ennek hatására kioszt Reigns-nek egy DDT-t, majd egy Suplex-et. Ezután a sarokba löki, ahonnan kiosztana neki egy hatalmas Superplex-et, azonban Reigns megfejeli és ráugrik. Ezután ledönti pár Clohtesline-nal ellenfelét, és az ő sarkukba löki, ahol pacsizik Rollins-szal és jön egy Double Clothesline. Rollins a sarokban röhög, mikor The Undertaker hirtelen fel ül. Mikor ezt a Tag Team bajnok meglátja megretten, főleg azután a Clothesline után amit kap. Taker ekkor bepacsizza a Nehézsúlyú világbajnok, John Cena-t. Cena egy hatalmas Fame Asser-rel indít, majd bead egy hatalmas Proto Bomb-bot ellenfelének. Rollins próbál fel kelni, mikor Cena fejbe rúgja és kioszt neki egy Five Knuckle Shuffle-t. A közönség Cena nevét skandálja aki láthatóan ennek hatására lendületbe jön. Bead egy A.A.-t ellenfelének és ráfekszik PIN 1...2..de Rollins felrántja a vállát. Cena kételkedik, és magyaráz a bírónak, még Reigns és Ambrose elterelik annak figyelmét. Eközben Rollins egy övön aluli ütéssel ajándékozza meg John-t. Ezután jön egy Roll up PIN 1...2..de Ziggler kiszabadítja Cena-t. A WWE bajnok lelkesíti a közönséget, miközben Reigns és Ambrose megtámadja The Undertaker-t. Ziggi Taker segítségére siet, azonban a Shield ereje ledönti őt egy Spear-rel. Ezután kioszt Taker-nek is egyet. A ringben Rollins egy Twist of Fate-tel kiüti Cena-t, majd The Phenom-nak kiosztanak egy Triple Powerbomb-bot a kommentátori asztalra. A Raw főmeccse rettentően eldurvult. Ziggler, Cena a földön Taker-nek pedig valószínűleg teljesen annyi. Roman Reigns kiüti a bírót egy Spear-rel, majd érkezik Morrison, és teljesen elverik a WWE bajnok Dolph Ziggler-t. Kiosztanak neki is egy Triple Powerbomb-bot, majd végül Cena-nak is. Ezután érkezik egy másik bíró aki számolni kezdene, azonban Morrison még ráugrik John-ra egy Morrison Bomb-bal. Ezután a bíró ismét számolni kezdene, mikor megszólal Jeff Hardy zenéje. Hardy a ringbe megy, és egyedül száll szembe a Shield-del és John Morrison-nal. Jeff nekik esik, ám győz a túlerő. A Shield nekik is kiosztana egy Triple Powerbomb-ot, mikor a semmiből érkező The Undertaker kapja el Roman Regins nyakát. Taker kioszt neki egy Chokeslam-et, ezután érkezik a WWE bajnok, Dolph Ziggler is. Ziggler, Taker és Hardy szétverik a Shield-et és Morrison-t. The Shield a földön hever, Morrison-t, pedig Dolph Ziggler üti megállás nélkül, végül kioszt neki egy Dragon Strike-ot. A Shield ezután távozna, azonban Taker a ringbe gurítja Rollins-t, aki kap az épp felkelő Cena-tól egy A.A.-t. Cena ezután ráfekszik PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: John Cena, The Undertaker és Dolph Ziggler

Jeff Hardy ekkor magasba emeli a többiek kezét, és még The Undertaker kér egy mikrofont. Majd azt mondja: Roman Reigns vs The Undertaker, az Extreme Rules-on, egy Last Man Standing meccsen!

JBL: Fantasztikus befejezése a Raw-nak! 
JL: Csodálatos adás, csodálatos közönség, de sajnos az időnk lejárt. Hétfőn ismét találkozunk, viszlát!
MC: Viszlát!
JBL: Jó éjt!


Ezzel ért tehát véget az eheti Raw adás. Bocsi, hogy ennyit késtem vele, jövőhéten időben meg lesz! Remélem tetszett! Kérjük írjatok véleményt az adás alatt!

Írta: Cenation és ngirincsi


 

Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0