Revolution 2015. Április 7. Eredmények

 

Üdvözlünk mindenkit ezen a teljesen új adáson, minek a neve Revolution!

Az új adás mellé új kommentátor csapatot is kaptunk, név szerint: Jim Ross, Michael Cole, és Booker T azok akik minden adás elején köszönteni fognak, ahogy most is azt fogják tenni, tehát ne húzzuk tovább a szót kezdődjön a Revolution első adása!

Elsőként érkezik az új egyszemélyes vezetőség azaz Shane McMahon! Nagy szeretet fogadja majd mikrofont kér:

Shane McMahon November 2008.jpg

SM: Micsoda közönség! Micsoda hangulat! Először mindenkit sok-sok szeretettel üdvözlök a legelső Revolution adáson! Hát….Mit is mondjak nagyon reménykedem annyiba hogy ez az adás is lesz olyan kaliberű mint a Raw vagy a Smackdown, tehát egyértleműen szeretném magasabb szintre emelni ezt az adást. Megosztok veletek valamit, mióta nincsenek itt Triple H-ék azóta a szervezet többek között pénzügyileg is kezd pozitívan mozdulni……..

Ahogy befejezte a mondatát érkezik a ringbe Alex Riley aki egy mikrofonnal érkezik a kezében majd közben besétál a ringbe:

AR: Büszke lehetsz magadra! Nem adok neked 1 hónapot és kúszva fogol elrohanni a WWE-tól! Semmi keresnivalód itt! Kirúgtál 2 nagyon tapasztalt embert a szervezettől akik tökéletesen irányították a WWE-t……..

SM: Nem bírod befogni a szádat? Sok a duma és feltűnően nagy a szád mióta voltál IHC Bajnok. Ez nekem nem tetszik és ha továbbra is így folytatod teszek róla hogy míg a WWE-ben vagy rémálmaid legyenek majd a szervezetről!

AR: Nem kell a süket duma….

SM: Még nem fejezetem be! Látom harcra kész vagy, ezért legyen a tied ma a főmeccs, kiállsz ma este Erick Rowan ellen! És ha megbocsátasz, még nagyon sok dolgom van az este folyamán úgyhogy sok szerencsét!

Majd távozik……..

 

 

Big Show vs Zack Ryder

A meccs mind a két résztvevője megérkezett majd a meccs elkezdődött, Ryder egyből neki is esik az óriásnak akinek ezek nagyon haszontalan támadásnak bizonyosulnak és egyszerűen lelöki magáról Ryder-t aki tovább támad, de a maga kárára szerencsétlenül hisz Big Show bevisz egy hatalmas Superkick-et! Ráfekszik 1…2!!! És majdnem!!!!! Kis híján majdnem megnyerte a meccset az óriás! Ryder a mozdulat után a torkát fogja és levegő után kapkod, Big Show pedig nem áll le a második kötélre rakja a Bajnokot és a könyökösök és térdesek után a maga több mint 150 kg-val egyszerűen ráül Zack-ra! Persze az 5 számolást kihasználja az óriás majd el kell hogy engedje Ryder-t, Big Show tovább osztja Ryder-t és most kemény fejesekkel küldi földre a Bajnokot majd bevisz egy Body Slam-et majd Show lendületet szerez és ráugrik Zack-ra! Te jó ég! 1…2! De megint kiszabadul a Bajnok! a Big Show befogja egy fejsatuba és a közönség úgy érzi hogy itt az ideje Zack-et egy kis bíztatással új erőhöz juttatni, aki próbál felállni az óriás szorításában és…………… Zack már a lábán áll és könyökösökkel próbál kijönni a szorításból ami sikerült is! Ryder próbál a köteleken keresztül lendületet szerezni, de a Big Show egy hatalmas átdobással megint a földhöz küldi a Bajnokot. Még egyszer megtapossa majd a sarokhoz húzza és mászik fel a második kötélhez. Ugrani készül az óriás!! Mi? Ha ezt beviszi akkor egyértelműen vége lesz a meccsnek! Big Show rákészül, még egyszer kikiabál a közönség felé, és…………….. Mellé!!!!! Elvétette az ugrást!!!!! Zack az utolsó pillanatban elugrott!!! Big Show pedig a sikertelen mozdulatot követően a sarokba ül Ryder pedig meglátta a lehetőséget és be is viszi a Broski Boot-tot!!! Zack merít még egy kis energiát és jelzi híres Rough Ryder-t! De jön a ringhez Morrison aki támadna de Zack észreveszi és teljesen elterelte a figyelmét a Big Show-ról aki jelzést adott a K.O ütésnek és……..BUMMMMM!!!! Bevitte! 1…2…3!!!

Így a mérkőzés győztese Big Show!

A történéseknek azonban nincs még vége! Morrison diadalittasan bemegy a ringbe majd felemeli az övet, ám megszólalt The Miz bevonuló zenéje aki fürgén be is rohan a ringbe és szó szerint kipofozza a ringből Morrison-t aki jobbnak tartja ha inkább távozik. Miz pedig felsegítené a még mindig kába Ryder-t, aki egyszerűen ellöki magától a Miz-t! Miz viszont ezt nem vette jó néven és bevitt neki egy Skull Crashing Finale-t!!!! Majd azt kiabálja hogy ő lesz ez új U.S BAJNOK!!

BT: Ez hatalmas volt? Ohhhh Baby!!! Egyszerűen érzem az IC meccs környezetének a szagát!

JR: Remek formában van a Miz  csak kiadta a haragját mert nem volt itt Jeff.....

MC: Hát az biztos hogy hármójuk között parázs csata lesz az Extreme Rules-on…

 

Alex Riey vs Erick Rowan

Rowan bent a ringben Riley pedig egy mikrofonnal érkezik:

 

AR: Hehe!! Pont ez az ellenfelem? Jobbat nem tudtál volna kitalálni Shane? Ennyi tellik a     McMahon-ok legfiatalabbikától? De tudod mit? Meg sem lepődök. Tudtam hogy egy másodosztályú pankrátort kapok majd ellenfelemként…..

Rowan ezt már nem tűri tovább és megtámadná Riley-t, Rowan viszont oldalról kap egy-egy acélszékkel Jaime-től és Noble-tól azaz Seth Rollins embereitől!!Keményen elverik a székekkel közben pedig Riley mellé maga Rollins is csatlakozott és mosolyogva nézték ahogy Rowan a földön szenved majd behurcolják a ringbe és Riley beviszi neki aLifting DDT-t! Rollins megparancsolja a testőreinek hogy emeljék térdre Rollins pedig egy üzenetet küld Reings felé……és beviszi a Curb Stomp-ot!!

Majd ünnepelnek……..

Nikki Bella vs Natalya

Natalya jön először majd őt követi a dühös Nikki Bella aki berohan a ringbe és egyből neki esik Natalyanak a gongszó előtt! Keményen cibálja és 4 bíró kellett ahhoz hogy szétválasszák egymástól. Mikor minden meccsre kész volt a gongszó után elkezdődött a meccs ahol a két díva nagyon egymásnak esett amiből Natalya jött ki jobban és egy Drop Kick-et követően lendületet akar venni a kötelek segítségével de ez balul sült el, hisz Nikki észnél volt és lendületből bevitt egy hatalmas jobbost! Natalya-nak KO! Nikki felkapja és beviszi neki a Rack Attack-ot! Ráfekszik 1…2…3!!!

Így a mérkőzés győztese Nikki Bella!

A meccs után mikrofont ragad:

NB: Paige! Ennyivel még nincs vége hogy legyőztél engem a Raw-on! Visszavágót követelek és ígérem nem leszek veled kíméletes! Ugyan ez lesz a sorsod mint Natalya-nak is! Tudom hogy nézted!

Ekkor jön a Díva Bajnok Paige aki megáll a rámpánál:

Paige: Tudod mit Nikki? Ha több alázást, és kevesebb bizalmat akarsz magadnak hát legyen! A jövő heti Revolution adáson te és én megküzdünk az övemért! DE ha te nem kíméltél engem, akkor mostmár én se foglak! Sok szerencsét!

JR: Egy díva bajnoki meccs a jövő heti Revolution adásában! Nem semmi!

BT: Újabb cicaboksz! Ez a beszéd!

Most jöjjön a Miz TV:

MIZ: Üdvözlök minden egyes TV nézőt ez itt a Miz TV! A világ egyik legnézettebb Talk Showja az egész világon! Ma egye elég különös vendégem lesz az est folyamán, és minden fényre derül! Ne is húzzuk tovább a szót jöjjön Paul Heyman!

PH: Hölgyeim és uraim! Az én nevem Paul Heyman! Én vagyok az aki a fenevad Brock Lesnar-t éveken át menedzseltem és segítőkezet nyújthattam abban, hogy az akkori veretlen WWE Bajnok Dolph Ziggler-t legyőzhettük, én voltam az aki után az összes WWE Szupersztár térden állva könyörög hogy segítsem fel a csúcsra.

Miz: Figyelj Paul, azért nem mindenki de el kell hogy ismerjem ténleg nagyszerű menedzser vagy, de várj bocsi hogy félbeszakítottalak folytasd tovább:

PH: Hmm…. érdekes…. nem tudom tavaly ki volt az a szupersztár aki minden egyes este odajött hozzám és könyörgött nekem hogy irányítsam fel a csúcsra…..De lépjünk tovább! Köszönöm hogy meghívtál Miz, így végleg beolvashatok az egész szervezetnek! A véleményem a WWE-ről egy szóval: az hogy SZAR! Soha nem hittem volna hogy a WWE ilyen koldus helyzetbe lesz hogy arra jutottunk hogy az ügyfelemnek a fenevadnak Brock Lesnar-nak ki kell lépjen. Nem értem hogy miért egy hálzsátos, kiöregedett, délibábokat álmodó Vince McMahon a szervezet tulajdonosa! A teljes WWE a keze irányítása alatt egy prostitúción megy keresztül magyarán kifejtve mindenből a világon pénzt akar csinálni! Minden szupersztárt szuperhőssé akar alakítani és egy párból már sikerült is. Viszont én és az ügyfelem Brock Lesnar ebből nem kérünk! Egyetlen egy mondattal búcsúzok az egész cégtől: Kapjátok Be!!!!!

Majd távozik……..

 

Kofi Kingston vs Dean Amborse

A meccs mind a 2 résztvevője megérkezett a meccs pedig elkezdődött, egy kis adok-kapok után Kofi jött ki jobban és egy szép Roll Up Pinnel fordít 1… Most Dean jön egy gyönyörű Pin mozdulattal 1… Majd Kofi megint egy Shool Roll Up Pin-el 1…2 Dean ezt fordítaná egy Dirty Deeds-be de Kofi gyorsan kifordul belőle és bevisz egy szép Hurricarana-t! Dean kigurul Kofi pedig repül utána! A közönségnek ez nagyon tetszik! Majd Kofi visszateszi a ringbe Ambrose-t és jön egy Clothesline majd mégegy, és ezt követi egy Drop Kick! Kofi már érzi! És jön tőle egy Boom Boom Drop! Kofi megy a sarokba és jelzi a Trouble In Paradise-t…………Dean elhajol majd Kofi szépen rögtönöz egy hatalmas Crossbody-val! 1…2! Áhjjj!! Éppen hogy….. Kofi újabb Trouble In Paradise-ra készül, Dean viszont egy gyönyörű Drop Kick-el lereagálja! Majd gyorsan felkapja és jön a Dirty Deeds! 1…2…3!

Így a mérkőzés győztese Dean Ambrose!

MC: Dean megcsinálta!

JR: De még hogy!

BT: Szerintem egyre érdekesebb meccsek jönnek…..menjünk is tovább!

 

Vance Archer, Sword vs Christian, The New Age Outlows

A meccs résztvevői megérkeztek a meccs pedig elkezdődött, Randy és Dog kezdenek Road támad Orton pedig higgadt és egy szép Drop Kick-el reagál majd pacsizik és jön Archer aki nekiesik Dogg-nak majd a sarokba vágja és jönnek azok a híres Kick Combo-k…. Archer felmászik a második kötélre és jönne egy Tornado DDT, de Dogg levágja a földre a fiatalembertmajd pacsizik és jön Billy Gunn aki keményen kezdi rugdosni Archer-t majd bevágja a sarokba és bevisz neki egy Clothesline-t majd az ellenséges sarokhoz húzza és Christian-nel pacsizik aki keményen meg is sorozza, majd bevisz neki egy Body Slam-et majd a második kötélről beletérdel a nyakába….. Ráfekszik 1…2! De Archer időben kiszabadul, jön egy újabb pacsi és most Billy jön be majd Christian-nel közösen bead egy Suplex-et majd ráfekszik 1…2! Archer megint kijön! Tovább kínozzák Vance-t és jön a pacsi és Dog jön aki rendesen kiosztja a fiatalt majd nekivágja telibe a sarokvédőnek! A közönség érzi hogy ideje a face csapatot bíztatni! És meg is kapja Vance a bíztatást, Dogg bevinne egy Clothesline-t……. De Vance elkerüli és a semmiből bevisz egy Pelé Kick-et! Dog a földön Vance pedig kúszik a pacsiért………Meegvan!!! Jön Ryback közben a másik oldalt is pacsi és jön Christian, Ryback lendületet kap, egy Clothesline majd mégegy és ezt követi egy Spinebuster! Ryback érzi! Készül a húskampóra! De jön Dog és ő kapja meg Billy pedig egy tökéletes Drop Kick-el leküldi Ryback-et…..De jön a vipera és RKO Billy-nek! Christian-tól pedig egy Spear! De vissztér a meccsbe Vance aki bevisz neki egy Roundhouse Kick-et! Christian kába! Ryback pedig felkapja és elkezd vele menetelni……. Shell Shoced!!!! 1…2…3!! Micsoda meccs!!

A mérkőzés győztesei The Sword és Vance Archer!

Nem maradt más mint a főmeccs:

Corey Graves vs Roman Reings (Champion vs Champion)

A meccs elkezdődött Corey és Roman egy kis farkasszemezés után egymásnak esnek és ebből Reings jött ki jobban és bevágta Graves-t a sarokba majd keményen kiosztja a Clothesline-val, majd felteszi a második kötélre és készül egy Samoan Drop-ra…… De Corey megfordítja egy gyönyörű     Powerbomb-ba Reings pedig kábán felkell és kap egy Superkick-et! 1…2! Reings kiszabadul! Azta! Közben pedig érkezik a ringhez Jaime és Noble kíséretében Big Show, Riley és Rollins akik körbefogják a teljesen védtelen Graves………. és megtámadják! A bíró gongat Rollins-ék pedig orvul megtámadják az IHC Bajnokot! Közben Reings Visszatér a ringbe és a két testőrt kipofozza a ringből, de jön Big Show aki kioszt neki egy Choke Slamet….. Nekik kampec! Reings-t újra felemeli a Big Show és újra kioszt neki egy Choke Slamet…..Graves pedig kap egy Lifting DDT-t….. a végén mind a két Bajnok kapott egy-egy Curb Stomp-ot……

Majd diadalittasan ünnepelnek……

MC: Mi volt ez? Hmm…..

JR: Hát ma este az tuti nem a bajnokok éjszakája volt…..

BT: Viszont mára ennyi lett volna, köszönjük a figyelmet… viszontlátásra!

Jövő héten is nagyon izgalmas adásunk lesz hisz Roulette est lesz a jövő hét folyamán!

Írta: allah1997

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0