A No Way Out Pre Show-jában Renee Young köszönti a nézőket.

RY:Üdvözlök minden kedves nézőt elérkeztünk a No Way Out-ig ami az év utolsó NXT-s gálája itt van mellettem három ember az egyik az NXT igazgatója Vickie Guerrero.
VG:Köszöntök mindenkit egy remek este elé nézünk.
RY:Valamint két NXT-s szupersztár Big E és Camacho.
BE:Üdv a nézőknek.
C:Én is köszöntök mindenkit.
RY:Akkor térjünk is rá a Take Over-re.Kilenc meccs lett bejelentve némelyik extrémebb némelyik sima ti melyiket várjátok a legjobban?!
VG:Én az NXT bajnoki meccset most kiderül hogy mit is tud Bo Dallas.
BE:Engem a szék meccs érdekel kíváncsi vagyok mire képes Corbin és Kidd.
C:Én osztom Vickie véleményét.
RY:Ha már ezt a meccset várjátok a legjobban elevenítsük fel hogy hogyan jött ez létre.

RY:Ugye a Tale Over-en Marcus Louis nyerte meg a létra meccset és ezzel az NXT övet de nem ment minden simán még akkor sem amikor már minden ellenfele kifeküdt mivel megjelent Bo Dallas és megpróbálta elintézni Marcus-t aki viszont nem hagyta és belevágta Dallas-t egy létrába.A következő heti NXT-ben pedig Dallas ismét megtábadta és akkor ő került ki győztesen a harcból ugyanis kiosztotta a Running BoDog-ot és ezután került kiírásra ez a meccs.
VG:Ez így volt és szerintem Dallas-nak semmi esélye Louis ellen.
C:Szerintem pedig az ő rafináltsága fog győzedelmeskedni és távozni az övvel.
BE:Én pedig úgy gondolom hogyha legyőzött négy embert egy létra meccsen akkor egyet egy ketrecben is letud.
RY:És ha nem lenne acél ketrec csak sima egy az egy ellen?
C:Akkor már nem vagyok abban biztos hogy Bo nyerne de még az is lehetne.
VG:Ha ilyen lenne akkor Marcus-nak könnyebb dolga lenne szerintem.
BE:Akkor is Marcus tartanám az esélyesebbnek.
RY:Marcus Louis nagyon magabiztos volt a Take Over előtt is és őt tartották az egyik legesélyesebbnek és meg is nyerte az övet viszont a másik nagy esélyes az Konnor volt ő Viktoral az oldalán fog megküzdeni a Lucha Dragons ellen egy Tornado Tag Team meccsen.

RY:Viktor nemrég debutált és rögtön Konnor segítségére sietett amikor megtámadta őt Tyler Breeze és Adam Rose majd őket le is győzték egy tag team meccsen de vajon egy olyan csapat ellen akik ennyire jók mint Cara és Kalisto helyt tudnak majd állni?
C:Őket én egy pusztító,romboló embereknek látom akik átgázolnak mindenek és mindenkin hogy elérjék a céljukat úgyhogy átfognak gázolni a két magasröptűn.
BE:Nagyon jól összeillenek nem véletlen hogy egyből egymásra találtak amikor Viktor megjelent de még nem hiszem hogy annyira együtt tudnának működni ami az idő múlásával majd biztos javulni fog de szerintem ma nem fognak győztesen távozni.
VG:Nem véletlen hogy kiírtam ezt a meccset mert az emberek szeretik a Lucha Dragons tagjait és szemmel láthatóan felfigyeltek Konnor-ra és Viktorra is ezért egy élvezhető meccset várok tőlük a győztes pedig mindent visz ami most egy kihívói jog amit szerintem Cara és Kalisto fog megnyerni.
RY:A legutóbbi NXT főmeccse egy hat fős kieséses Tag Team meccs volt amin Finn Balor,Tyson Kidd és Santino Marella küzdött meg Baron Corbin,Rusev és Damien Sandow-al a meccsből Balor és Sandow kiestek majd amikor négyen lettek Corbin egy székkel támadt ellenfeleikre ezért elveszítették a meccset.Tyson Kidd orvosi ápolásra szorult utána de te Vickie kiírtál egy szék meccset kettőjük között.

RY:Úgy gondolod ez okos döntés volt?
VG:Abban a pillanatban úgy éreztem ez a helyes és akkor még nem is tudtunk róla hogy Kidd-nek orvos kell de miután ellátták elmondták nekem hogy küzdhet ma ugyanis nincs komolyabb bajna aminek nagyon örültem és most megfizethet Baron-nak szóval hajrá Tyson.
BE:Asérülése miatt amit kapott Baron-tól neki még jobban fájhat majd ha kap a székkel és ezért szerintem nem lesz képes folytatni a meccset amit le kell majd állítani.
C:Nem hiszem hogy feladja vagy engedi hogy leállítsák végig küzdeni fog de Corbin keze fog a magasba emelkedni a meccs után.
RY:A másik két ember akik ott voltak az Rusev és a WWE-ből jövő Santino Marella voltak ők is kaptak egy meccset egymás ellen majd Santino kiosztott egy Cobra-t Rusev-nek ezzel jelezve hogy készen áll.

RY:Itt mi fog győzni az erő amit Rusev képvisel vagy a tapasztalat ami Santino oldalán áll.
BE:Mindenképp az erő ami Rusev-nél van.
VG:Amikor Santino megjelent a közönség szinte felrobbant szóval Marella mögött nem csak a tapasztalat hanem a közönség is ott áll ezért tartom őt az esélyesebbnek.
C:Én Rusev-re teszem a voksom a nagy Bolgár Barbár elintézi majd Santino-t hiába jött a WWE-ből.Annyit még hozzátennék hogy Santino nem ért el szinte semmit Rusev karrierje pedig csak most kezdődött ő az aki dominál egy meccsen és nem az aki visszavonul.
RY:Érdekes magam is Santino-nak szurkolok na de mind egy is kifog derülni még ma este viszont ha már itt járunk akkor volt még két résztvevő ezen a meccsen Finn Balor és Damien Sandow akik szintén szembe néznek egymással ez a meccs az adás után lett bejelentve.

RY:Finn Balor még csak ép hogy bemutatkozott máris megszerette a közönség és egy nagy tehetségnek tartják ahogyan én is de valyon képes lesz legyőzni egy WWE-s szupersztárt?
VG:Igen az én véleményem szerint azért is írtam ki nekik ameccset mivel Balor egy tehetséges újonc de ha megveri Sandow-t akkor az már valami és megadtam neki az esélyt hogy bizonyítson.
C:Sandow fog nyerni ez nem is kérdés Balor nem elég ahoz hogy nyerjen.
BE:Nem értek egyet ezzel itt bármi megtörténhet.Viszont Balor nem csak szerencsével nyerhet amit be is fog bizonyítani.
RY:A Női bajnoki öv körül is megy a történés mivel Alexa Bliss minden eddigi ellenfelét legyőzte az NXT igazgatója kiírt egy kiesések meccset amin az NXT összes dívája jelen volt ezt a meccset Bayley nyerte a meccs tétje pedig a kihívói jog volt a nagy kérdés most az hogy Bayley tud e annyit nyujtani hogy megnyerje az övet.

VG:Ő legyőzött négy másik dívát ezért a lehetőségért úgyhogy én azt mondom hogy új bajnokot fogunk avatni.
C:Szerintem Alexa marad a bajnok és folytatódik a veretlenségi sorozat.
BE:Igazából nem tudok dönteni Alexa nagyszerű bajnok viszont Bayley nagyon elszánt de ha mégis mondani kell valakit akkor inkább Alexa Bliss-t mondom.
RY:Az előbb említett kieséses díva meccsből kilett választva Emma és JoJo aki a mai Pre Show meccset vívják.

RY:Mi alapján választottad őket Vickie?
VG:Szimplán a teljesítményük alapján és hogy kik tudnak élvezhető díva meccset csinálni.
RY:Kinek van nagyobb esélye nyerni csak egy nevet szeretnék?
C:JoJo-nak véleményem szerint.
BE:Emma.
VG:Szerintem JoJo-nak.
RY:Én Big E-vel értek egyet és Emma-t mondom de pillanatokon belül kiderül ugyanis most kezdődik a Pre Show meccs.

Emma vs JoJo

A két díva bevonulást követően megszólal a gong először összekapaszkodnak majd JoJo gyomron rúgja ellenfelét majd belöki a sarokba utána egy Running Corner Clothesline-t ad neki aztán a sarokba mászik és egy Moonsault-al ledönti a lébáróla a támolygó Emma-t ráfekszik 1..2..Emma felrántja a vállát.JoJo kiosztja a Cm Punk Comeback-et amit egy Standing Moosault követ de Emma felhúzza a térdeit így JoJo arra esik rá majd kigurul a ringből a bíró számolni kezd 1..2..3..4..5..ekkor visszamászik de Emma már talpon és egy Enziguri-val fogadja ezt egy DDT követi ráfekszik 1..2..JoJo kiszabadul.Emma egy Tornado DDT-re készül de JoJo Alabama Slam-ba fordít amit ki is oszt aztán Sharpsooter-be fogja ellenfelét aki küzd hogy elérje a köteleket ami végül össze is jön neki ezáltal szabadul.JoJo elengedi majd a köteleknek löki az onnan visszapattanó Emma- pedig egy Big Boot-al letarolja támadóját aztán ad neki egy Neckbreaker-t ráfekszik 1..2..JoJo szabadul.Emma a sarokba ülteti ellenfelét majd  ő is fölmegy és egy Superplex-ra készül de JoJo ellenáll aminek a vége hogy nem kapja be a Superplex-et helyette inkább egy gyomrost és egy Avalanche Sitout Facebuster-t ráfekszik 1..2..JoJo kitör a harmadik számolás előtt ezért kap még egy Leg Dro-ot majd Emma jelzi a Ven Emma-t amikor ellenfele feláll Black Window-ba fordít Emma nagy küszködések árán de elér a kötelekhez JoJo gyorsan lepattan róla és kiosztja a Disaster Kick-et ráfekszik 1..2..Emma felrántja a vállát.JoJo a ring közepére viszi ellenfelét és kiosztja neki a Kick's Combo-t majd lendületet vesz a kötelektől és egy Shinning Wizard-ot is ad neki ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztese:JoJo

RY:Szóval JoJo nyerte a meccset ami tele volt fordulatokkal de egy rövid meccsbe nem is kell más.Eddig beszéltünk jópár meccsről de én még szóba hoznám az NXT Tag Team bajnoki meccset.

RY:Tyler-nek és Adam-nek a Take Over-en nem sikerült övet nyerniük most viszont új esélyt kaptak másodjára sikerülhet?
C:Igen most lesz az amikor is új bajnokokat avatunk a Take Over-en nem szoktak még annyira össze de most már biztosa kijelenthetjük hogy ők lesznek az új bajnokok.
VG:Adrian és Angelo egyszer elvesztik az öveket de nem ma este.
BE:Csatlakozom a kihívó csapatban nincs meg a megfelelő erő hogy nyerni tudjanak.
RY:Hát majd ez is kiderül de lesz még egy asztal meccs is a gálán erről még érdekes pár szót váltani.

RY:CJ Parker egy semmi kis meccsen egy átfordítással legyőzte Hideo-t aki viszont egy visszavágót akart.Nos ezt meg is kapta egy asztal meccs keretein belül a kérdés csak az hogy Parker egy ilyen meccsen is tud e győzni?
BE:Én kinézem belőle hogy megnyeri.
C:Én is.Szerintem ő fog nyerni.
VG:Én ebben nem vagyok olyan biztos.Én Hideo győzelmét várom ettől a meccstől.
RY:Nos érdekes dolgok derültek ki a sok kérdésre pedig mind megtalálják a vákaszt ha továbbra is nézik a No Way Out-ot ami rögvest kezdetét veszi tehát mi búcsúzunk.Viszlát.
VG:Jó szórakozást és viszlát.
BE:Viszont látásra.
C:Viszlát.

Írta:Ryder

Lent írjatok véleményt!

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0