Itt a Night of Champion ahol minden öv kockára kerül.A Kick-off Show szakértői Renee Young,Teddy Long,Booker T és Batista.

RY:Köszöntök mindenkit nemsokára kezdetét veszi a Night of Champion itt van mellettem a Raw igazgatója Teddy Long, az Extreme Supershow igazgatója Booker T és Mr.Money in the Bank Batista.
TL:Igen itt vagyunk és sok szeretettel köszöntjük a nézőket.
BT:Ez így igaz szép jó estét.
B:Én is köszöntöm a nézőket.

RY:Az idei gálára tizenkét meccs lett bejelentve és ezeket a meccseket elemezzük itt.Kezdjük is el mondjuk a Maryse vs Eva Marie meccsel ami a Diva övért fog zajlani.Szerintem Maryse megőrzi az övét ti mit gondoltok?

BT:Egyetértek Maryse olyanokat győzött le mint Aj Lee és Paige a két legdominánsabb dívát jelenleg a WWE-ben.Ha őket képes volt legyőzni akkor Eva Marie sem jelenthet gondot.
TL:Én nem értek egyet ugyanis Eva Marie is igyekszik minden lehetőséget megragadni és szépen lassan fejlődik aminek most jöhet el a csúcspontja egy bajnoki öv.
B:Én pedig azt mondom hogy Maryse fog győzni.Ő az a díva aki élvezhetővé teszi a meccseket nem mellesleg ahogy mondtad Booker legyőzte Aj-t és Paige-et akiknek a meccsét te Teddy nem akartad a Battleground-on mivel az egy SummerSlam meccs lett volna de felbukkant Maryse és mindenkit meglepve ő lett a bajnok.

 

RY:Rendben akkor térjünk rá az egyik főövre a Nehézsúlyú Nemzetközi övre.A jelenlegi bajnok Cm Punk a nyár legnagyobb eseményén a SummerSlam-en nyerte meg az övet amikor is beváltotta a Money in the Bank táskáját a friss bajnok Alex Riley ellen most ők ketten küzdenek meg az övért egy Fall's Count Anywhere meccsen.Közülük ki jön ki győztesen?

B:Én azt mondanám hogy Cm Punk ő jól tette hogy beváltotta a táskáját és ő lett az új bajnok most pedig címet fog védeni.
TL:Szerintem is Punk fog nyerni legutóbb legyőzte Ryback-et és utána váltotta be a táskát tehát két meccsen is győztesen jött ki.
BT:Én ezzel nem értek egyet mivel Punk-nak volt ideje pihenni viszont Riley a győztes meccse után egyből címvédésre kényszerült tehát kivolt fáradva.Én Alex-et mondanám a győztesnek tehát új bajnokot avatunk.
RY:Booker veled értek egyet azzal kapcsolatban hogy Alex nyer de nem vagyok benne biztos hogy ezért ő lesz az új bajnok.Punk furfangosabb ennél úgyhogy nála marad az öv de a meccset Alex nyeri kiszámolással vagy akár diszkvalifikációval.És ha már a táskabeváltásnál tartunk Edge is beváltotta Cena ellen az egyik Raw-ban és ő lett az új bajnok viszont a kihívója Seth Rollins.Ő miután legyőzte a SummerSlam-en két volt társát Dean Ambrose-t és Roman Reigns-t Teddy Long adta neki ezt a meccset jutalomként akkor még John Cena volt a bajnok de Edge elvette tőle az övet így ők ketten fognak megküzdeni.

TL:Azt azért hozzátenném hogy azért kapta meg a meccset mert rászolgált és szerintem ő is lesz az új bajnok.
B:Edge már háromszoros Nehézsúlyú világbajnok és ez nem véletlen szerintem ő lesz a győztese a mérkőzésnek és folytatja az uralkodást.
BT:Seth Rollins egy nagyon tehetséges pankrátor ezt a SummerSlam-en be is bizonyította és megérdemli hogy kihívó legyen én azt mondom hogy Edge behozta az új övet amit nem fog tudni megvédeni.
RY:Szerintem Rollins most kezd majd felfelé törni és bajnok is lesz.A SummerSlam-en nem sokan gondolták hogy ő nyer de végül nyert és ma pedig megkezdődik az uralkodása.
De most kapcsoljunk a backstage-be ahol Matt Striker az X Division bajnokkal Sheamus-el készít interjút.

Backstage:

MS:Üdvözöllek Sheamus ma ugye a Kick-off meccs egy nyílt kihívás lesz a részedről mivel neked egyenlőre nincs kihívód viszont ez az az este ahol minden bajnoknak meg kell védenie az övét.
S:Ahogy mondod de bárki is lesz az ellenfelem...ekkor Kurt Angle lép oda.
KA:Én vagyok a legalkalmasabb arra hogy kihívó legyek minek ez a nyílt kihívás válassz engem és elintézzük a ringbe?!(Ekkor Kofi Kingston is megérkezik.)
KK:Nem nem nekem kell az a címmeccs nehogy már...ekkor Hunico érkezik és közbeszól.
H:Elég ti semmit nem mutattatok fel az elmúlt hetekben én a SummerSlam Kick-off-jában is győzni tudtam és hiszem hogy ma is sikerülhet.(Miután ezt elmondta megfordul és mögötte a Los Matadores két tagja áll de mielőtt az egyikük megszólalna Doink érkezik)
D:Hé hé hé én is itt vagyok és ez egy nyílt kihívás lesz nem majd meglátjuk melyikőnk lesz az első?!
BS:Én leszek.(Mondja az épp megérkező Big Show)
K:Majd meglátjuk.(Kane is tiszteletét teszi)
Végül Stardust a bajnok elé áll és az övre mutat ekkor Sheamus visszaveszi  a szót.
S:Ugyan már srácok...és kiosztja a Brogue Kick-et Stardust-nak majd mindenki mindenkit elkezd ütni és egy tömegbunyó keveredik aminek a Smack Down igazgatója Stephanie McMahon vet véget.
SM:Elég legyen!Nem halljátok?Elég!Nem tudtuk hogy ilyen nagy a kereslet az X Division bajnoki övért de ha ez a helyzet akkor a nyílt kihívást megváltoztatom egy Battle Royal meccsé!Most pedig tűnjetek el innen!

RY:Ez érdekes volt tehát egy Battle Royal meccs lesz a Kick-off meccs most viszont térjünk vissza a többi meccshez lesz ugyanis két tét nélküli meccs az egyik a Bock Lesnar vs Rob Van Dam szerintem RVD letudja győzni a fenevadat nektek mi a véleményetek?

B:Kizártnak tartom hogy Rob győzzön.Lesnar elfogja törni a karját és kispadra ülteti majd RVD-t.
BT:Én pedig ezt tartom kizártnak Van Dam egy remek bunyós és szerintem nyerni is képes lesz.
TL:Az igaz hogy Brock Lesnar a fenevad de pont.Ő a fenevad és hoznia kell ezt a meccset.Legyőzte Stone Cold-ot és véget vetett a karrierjének akkor RVD nem jelenthet neki kihívást ha pedig mégis akkor Rob Van Dam-et nagyon alábecsüljük.
RY:A másik tét nélküli meccs egy hat fős tag team meccs lesz ahol a Sword kiáll a Best Team ellen.Már régebb óta tart a rivalizálás a két csapat között és most eldől hogy a Best Team tényleg a legjobb-e vagy a Sword bebizonyítja hogy ők a legdominánsabb csapat jelenleg a WWE-ben.

B:Na akkor kezdem én mivel én is a csapat tagja vagyok ezért én nem tippelni fogok hanem kijelentem hogy a Sword leigázza majd a Best Team-et ők hihetik magukat a legjobbnak de ma nagyot fognak koppanni.
BT:Most tényleg elfog dőlni hogy melyik a legjobb csapat a WWE-ben és három ilyen szupersztár mint Randy Orton,Batista és Ryback nem kaphat ki egy Evan Bourne,Christian,Miz féle csapattól úgyhogy drukkolok Batista.
B:Köszi szépen a többieknek mi a véleménye?
TL:Nos a Best Team már több tag team csapatot is legyőzött de én mégis azt mondom hogy a Sword fog győzedelmeskedni.
RY:Akkor ez egyértelmű Sword győzelmet vártok ahogy én is.Hogyha már a Best Team-nél járunk a volt vezetőjük Bray Wyatt megküzd az ECW bajnok Triple H ellen.

RY:Bray egy ECW Tornament-el jutott el a kihívói szerephez ezen a tornán olyanokat győzött le mint Jack Swagger,The Miz vagy a döntőben John Morrison-t egy TLC meccsen és mivel ennyi munkája van benne szerintem nem hagyja hogy HHH legyőzze őt szerintetek?
BT:Ebben van valami.Egyetértek veled én is Wyatt győzelmét várom.
B:Azért mert egy tornával jutott el idáig az mind szép és jó de Triple H-et nem fogja tudni legyőzni.
TL:Szerintem se HHH nem fogja hagyni hogy Bray legyen a bajnok márcsak a hatalma miatt sem.

 

RY:Nemsoká kezdődik a Kick-off meccs de még előtte gyorsan beszéljük meg a WWE bajnoki meccset.

TL:Akkor én a jelenlegi WWE bajnokot mondanám már több mint egy éve ő a bajnok és ez nem most fog változni.
B:Ez egy érdekes meccs lesz amin remélem hogy Ziggler győz hogy rajta tudjam beváltani a táskát én akarok az lenni aki véget vet Dolph bajnoki uralkodásának és ez lehet hogy ma lesz.
BT:Dolph Ziggler győzelmet várok ez nem kérdés.
RY:Akkor ez is egyértelmű mivel szerintem is Ziggler győz.Wade elárulta őt egy lehetőségért amit nem is biztos hogy be tud váltani de rögtön kezdetét veszi a Kick-off meccs is.

X Division bajnoki Battle Royal meccs

Elsőnek Kofi Kigston, másodiknak Stardust, harmadiknak Kane, negyediknek Big Show, ötödiknek Kurt Angle, hatodiknak Doink, hetediknek Hunico, nyolcadiknak Fernando, kilencediknek Diego, és tizediknek jön a Bajnok Sheamus. A gong szó után Fernando és Diego, Kane támad, de Kane könnyedén vissza támad és add mind a kettőnek egy jobbost Diego és Fernando elterülni, majd Big Show és Kane adok, kapókban kezdenek. Kurt, Sheamus-re támad és le is dönti egy Spinebuster-al, majd a szőnyegen üti. Kofi, Stardust-ra támad és a sarokba küldi és ott elkezdi csépelni. Hunico, Doink-ra támad és át dobja a felső kötélről, de még nem esik ki. Doink a ring szélén van és próbál vissza jön, de Hunico nem hatja, ekkor Fernando és Diego fel állnak. Hunico majd nem ki löki Doink-ot, sikerült is neki, de ekkor Fernando és Diego csapat munkával kidobják Hunico-t is. Doink és Hunicho kiesik. Big Show Chokeslam-re készül, de Kane is Chokeslam-re készül, majd Kane hasba rúgja, így a Big Show elengedi a szorításból. Majd így Kane sikerült ki osztani a Big Show-nak a Chokeslam-et. Kane próbálna ki dobni a felső kötélen, de ájult Big Show nem megy neki, de jön Fernando és Diego. Harman sikerül ki dobni a Big Show-t. Big Show ezzel kieset! Ekkor Fernando és Diego meg próbálja ki dobni Kane, de Kane a kötélbe kapaszkodik, majd ellöki Diego és Fernando-t. Diego és Fernando hátrálnak, Kane gonoszan mosolyog, majd meg fogja Deigo és Fernando torkát és torkánál fogva dobja ki őket a felső kötélen. Diego és Fernando ezzel kiestek. Kane a sarokban pihen. Kofi a sarok védőnek nyomja Stardust fejét, de Stardust vissza támad, könyökösöket mér Kofi hasába, majd add egy German Suplex, majd kidobja a felső kötélen, de Kofi meg kapaszkodik. Stardus Disaster Kick-et adna, de Kofi ki ugrik a a ringből és meg kapaszkodik a cordonon, így nem eset ki. Majd vissza ugrik, de hitelen Stardust meg próbál adni még egy Disaster Kick-et és ez sikerült is Kofi ájultan ki esik a ringből. Kofi Kingston ezzel kiesett. Stardust elterülve pihen. Sheamus vissza támad jobbosokkal majd fel áll és add egy White Noise, majd ki dobná, de Kurt vissza támad és ő próbálja kidobni Shemus-t, de Sheamus meg kapaszkodik a kötbe és el löki magáról Kurt és kioszt egy Brogue Kick. Sheamus meg ragatja és ki is dobja a felső kötélről. Kurt Angle ezzel kiesett. Stardus fel áll, már csak hárman maradtak, mind a hárman mérlegelik egy más, hogy ki lép elöször és Sheamus ravaszul ki osztana Kane-nek egy Brogue Kick, de Kane elhajolt majd Kane ki osztana egy Chokeslam-et, de Stardus elkezdi csépelni, majd add egy Disaster Kick. Stardust készül a Cross Rhodes-re, de ekkor a semmiből Sheamus add egy Brogue Kick. Ekkor Kane kioszt egy Chokeslam-et Sheamus-nek, majd meg rakatja Stardus-t és ki dobja a felső kötélen. Stardus ezzel kiesett. Kane meg rakatja Sheamus ki dobná, de Shemus fordít a kockán és Shemaus dobja ki Kane-t a felső kötélen. A győztes: Sheamus!

A meccs után visszakapcsolnak a szakértőkhöz.

RY:Tehát Sheamus megvédte a címét kilenc kihívóval szemben azonnal kezdetét veszi az adás is hét meccset elemeztünk de ennél több lesz az azonnal induló adásban viszlát legközelebb.
BT:Ennyi volt a Kick-off nézzük mit takar az adás viszlát.
TL:Viszont látásra.
B:Viszlát.

Írta:Ryder és Tomci
 

Lent írjatok véleményt!!

HTML Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0