Elérkeztünk a 2013-as TLC adásához, ahol izgalmakban most sem lesz hiány. Nem húzom az időt kezdődjék!
 
 
A meccs elején még Josh Matthews meginterjúvolta az US Bajnokot Wade Barretet: -Tudod Josh ma elérkeztünk a várva várt adáshoz, a TLC-hez! Ma jól szét fogom verni Kofit és megmutatom mindenkinek, hogy a Barrett zárótűz megállíthatatlan!
 
Wade Barrett vs Kofi Kingston Országos bajnoki TLC meccs:
Megérkezett a ringbe a kihívó, a magasröptű Ghánai Kofi Kingston, majd jött a bajnok, aki Zeb Colter és Paige kíséretével érkezett majd Zeb mondott pár szót: - Ti ügyetlen amerikaiak! Nem tudtok felmutatni semmit éveken keresztül, minden sportágban elbuktatok legyen az úszás, vívás, labdarúgás, ti mind vesztesek vagytok! De én megtaláltam nektek a tökéletes embert ahoz hogy amerika megint olyan legyen mint régen ő nem más mint: Wade Barrett aki egyben a ti országos bajnokotok is! Ő az egyetlen ember aki amerikában sosem veszített és elhoztam nektek egyenesen Angliából hogy ne mocskoljátok tovább Amerikát! Ezek után a kemény szavak után elkezdődött a meccs: Mind ketten nagyon óvatosan keztek majd Kofi Drop Kick-je után kidobta a ringből Barrettet és behozott egy létrát a ringbe majd mászott fel az övért, de jött Barrett aki hátúlról lecsapja majd keményen üti Kofi és kioszt neki egy DDT, és mászik felfelé már majdnem megvolt az öv, mikor épp időben jött Kofi, aki felborította a létrát, majd Kofi próbálta magát összeszedni magát és végül a közönség bíztatására sikerült felálnia, és felálítania a létrát majd felmászni rá, ám mikor már le akarta venni az övet Kofi, akkor bejött a ringbe Paige aki lehúzta Kofi-t majd kiosztott neki egy Ram-Paige-t és mikor felált kapott Barrett-től egy RKO-t majd Barrett mászott felfelé a létrán és végül sikerült leszednie az övet és megnyernie a meccset!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Országos bajnok, Wade Barrett!
 

Majd, a meccs után még Barrett kiosztKofinak egy Bull Hammer Elbow-t.Ezután kapcsolunk a Backstage-ba ahol Josh Matthews üdvözöl mindenkit majd bemutassa a következő meccs résztvevőit: Great Khali, Seth Rollins, Roman Reings akik azt mondják: - Természetesen felkészültünk a meccsre és tisztába vagyunk azzal hogy az ellenfél csapatába ott van a veszélyes Randy Orton, ott van maga a megtestesült erő Big E Langston és persze ott van az a pankrátor aki még ma lehet hogy meglepetést fog okozni Xavier Woods, de ha mi összefogunk akkor könnyen legyőzhessük ezt a kemény triót.
 
Randy Orton & Big E Langston & Xavier Woods vs Seth Rollins & Roman Reings & The Great Khali:
 A meccs mind a hat résztvevője megérkezett majd elindult a csata: Először a Langston-Khali páros kezdtek amiben az erő dominált hiszen nem bírtak egymással majd egy kis hibát követően Big E Langston vette át az irányítást és kemény kezdi osztani az óriást aki kap egy Chokesline-t majd egy Spinebustert és ráfekszik: 1...2! De kettőnél sikerült még kiszabadulnia, majd nem hagyta annyiba az aprítást és bepacsizta Xavier Woods-ot, aki hogy így főlénybe került elkezdett felvágni, ám mikor adott az óriásnak egy nagy pofost, mint ha szellemet látott volna Woods, olyan dühös lett Khali hogy kiosztott neki egy W.M.D-t majd ráfeküdt: 1...2...3!!! Így tehát az első kieső Xavier Woods! Majd ezután gyorsan jött Big E Langston aki nem hagyta pacsizni Khalit és adott neki egy Chokesline-t majd egy Powerbomb-ot és megpróbálta kopogtatni: 1...2! De kettőnél kitört, majd a közönség is arra bíztatta z óriást hogy próbáljon pacsizni és váratlanul bead egy egy nagy ütést és sikerült bepacsiznia Seth Rollings-t aki egy-két Chokelsline után bead egy Drop Kick-et majd egy Bulldogot és a sarokból egy Drop Kick-et, majd ráfekszik: 1...2! De kettőnél kiszabadul de nem hagyta abba a támadást bevitt egy German Suplexet és készült volna bevinni egy Superplexet de nem sikerült és egy Samoan Drop-al fordított, majd bepacsizta a viperát Randy Ortont aki kiosztott neki egy Powerslamet majd egy DDT majd készült az RKO-ra de ekkor váratlanul megszólal The Undertaker zenéje!!!!!! A tömeg őrűlten kezdi skandálni hogy OMG!!! de nem jön senki, és ez pont elég idő arra hogy Rollins bepacsizza Reings-et aki kioszt neki egy Speart majd ráfekszik: 1...2...3!!! Így tehát a második kieső Randy Orton! Majd látva Big E Langston a helyzetét őrülten megtámadná Reings-et, aki kikerüli a támadást majd kioszt egy Speart Langstonnak majd bepacsizza Rollins-t aki pedig beadja neki a God's Last Gift- tet és végül bepacsizta az óriás Khalit aki végül beadta neki a W.M.D-t ezzel teljesen kivégezve Big E-t és ráfekszik fogja a lábát: 1...2...3!!!
Így a mérkőzés győztesei Seth Rollins, Roman Reings, és  The Geat Khali!

 
Cm Punk vs The Rock Szék meccs:
Mielőtt elkezdődött volna a meccs mind ketten megfogtak egy-egy széket és elindult a meccs! Ebből a székes harcból Punk jött ki jobban és többször is ráütött a hátára vele majd keményen megdolgozza vele a hasát is majd a végére nem maradhatott ki a feje sem, de The Rock mind ezeket túlélte és beadott neki egy DDT a székre majd ráfeküdt 1...2!!! De valahogyan kettő és félnél még felrántotta a vállát!!! Thr Rock sem akarta elhinni hogy ezt hogyan csinálta de nem hagyta annyiban a támadásait és mostmár az ő kezében van az acélszék amivel elég sokat rásuhintott a hátára vele majd egy nagyon dulva jelenetre készült vele hiszen a széket ráfogatta a lábára és készült eltörni a lábát, de Punknak még az utólsó utáni percben sikerült elkúsznia onnan majd lendületbe jött, egy-két Chokesline után jött a Bulldog majd egy Neckbreacker és mászott a sarokba ahol egy szék volt a kezébe és ugrott rá The Rock-ra majd készült a GTS-re de ezt Rock megfordította egy ock Bottom-mal majd ráfeküdt 1...2!!! De valahogy az utolsó utáni pillanatban kiszabadult, de hogyan is csinálta? Ezt kérdezi Rock, majd bead Punk-nak egy Samoan Drop-ot és készült volna beadni neki a People's Elbow-t de ezt Punk fordította egy GTS-el de nem volt ereje ráfeküdni és támadt egy őrült ötlete neki is, hiszen az acélszéket befogta The Rock nyakába és elkapta vele az Anaconda Vise-al amiből nem volt más lehetősége csak hogy kopogjon!
A mérkőzés győztese feladással Cm Punk!
 

Majd ismét kapcsolunk a Backtage-ba ahol az Új Intercontinental Bajnok áll maga Y2J Cris Jericho! Aki azt mondja, hogy nagyszerű érzés itt állni a TLC-n Intercontinentális Bajnokként állni és nagyszerű érzés lesz szétverni egy olyan balfácánt, mint Heath Sleater.
 
Chris Jericho vs Heath Sleater Interkontinentális Bajnoki meccs:
 Lilien Garcia bejelenti az új Intercontinentális Bajnokot Chris Jerinchot, akit hatalmas ováció fogad majd jött a kihívója Heath Slater és máris elkezdődött a meccs: Ez a meccs sem volt túlságosan is hosszú hiszen hiába irányított Sleater és voltak jó mozdulatai de Jericho hamar megtudta fordítani a meccset és bevitte neki a Codebreaker-t majd ráfeküdt: 1...2...3!!!
A mérkőzés győztese és továbbra is Interkontinentális bajnok Chris Jericho!
 

Majd a meccs után érkezett Undertaker aki nem támadta meg Jerichot hanem a rámpán néztek farkasszemet egymással és nem maradhatott ki a végén az sem hogy Jericho az övet míg az Undertaker pedig az IC MITB táskát emelje fel az égbe.


Aj Lee vs Nikki Bella Díva bajnoki meccs:
Aj kerül fölénybe és bead egy DDT-t, majd a sarokbol egy elbow-t.Aj nem fekszik rá hanem körbe ugrálja a ringben Brie-t. Amikor Brie feláll Aj bead neki egy Clothesline-t és befogja egy Lebell Lock-ba. Brie mászik a kötél fele de Aj visza huzza középre majd ujjra befogja. De ekkor Brie átforditja 1...2. de Aj kitör.Aj befogná a Belck Window-ba, de Brie elhajol és jönne egy K2-vel de Aj is elhajol és hátulrol Roll Up Pin 1...2...3!
A mérkőzés győztese és továbbra is Díva bajnok Aj Lee!
 

 
Ryback vs John Morrison Asztal meccs:
Mielőtt elkezdődne a mérkőzés, láthatunk egy hosszú visszatekintést. Láthatjuk a Hell in a Cell-t és azt is, ahogy John Morrison kijön a kórházból és azonnal az edzőterembe, megy. Megnézhetjük azt is, ahogyan Morrison a visszatérése óta milyen elszántsággal küzd és azt is, hogy nem adta fel. Ryback azonban csak aprított, aprított, és aprított. Most egy az egyben egy asztal meccsen küzdhetnek meg. Megérkezik a szörny Rbyack és őt követi John Morrison is, akit hatalmas ováció fogad. Megszólal a gong, és kezdetét veszi a mérkőzés. Morrison azonnal magabiztosan nekiugrik Ryback-nek és a sarokba, löki. Ott pedig bead neki egy hatalmas Superplex-et. Morrison rendkívül keményen kezdi a mérkőzést. Morrison ezt követően kilöki Ryback-et a ringből és felső kötélről elrugaszkodva, rá ugrik a szörnyre. Ryback gyakorlatilag a meccsen még semmit sem tudott tenni Morrison ellen. Morrison most fel állít egy asztalt és beadna rá egy Suplex-et, de Ryback végre fordít és Morrison háta a kemény betonon csattan. Morrison most egy kicsit talán arrább hagy ebből a brutalitásból. Ryback nagyon keményen ossza Morrison-t, majd pedig egyenesen belöki a közönséghez. Ryback ezt követőn elő vesz 3 db asztalt, és mindet fel állítja. A szörny nem is sejti, hogy eközben Morrison összeszedte magát. John Morrison a kordonról ugrik rá Ryback-re aki, ráesik egy asztalra. Morrison ezt kihasználva felmászik a sarokba, és ráugrana Ryback-re, ám utóbbi elkapja és rádobná a másik asztalra. Morrison azonban fejbe rúgja Ryback-et, így megmenekül. Morrison most ököllel kezdi el ütlegelni a fenevad Ryback-et. Ryback már alig bír mozogni, ismét kemény meccset produkálnak. Morrison addig üti a szörny Ryback-et még az, rá nem ájul az asztalra. Ryback nem bírja tovább kidől Morrison-nak ez azonban még mindig nem elég elkezdi sorozni Ryback-et még mindig, majd pedig bead neki egy hatalmas White Noise-t a ringen kívül a betonon. Ryback úgy fest teljesen elveszítette az eszméletét. Morrison ezt kihasználva egy eléggé brutális mozdulatra szánja el magát egy Starship Paint-el próbálkozik meg a ringből kifelé. Ryback azonban még időben kapcsol és nem, hogy ő leszáll az asztalról de, azt még el is veszi onnan, így Morrison hatalmas hasast dob a kőkemény betonra. Ryback ekkor felállítja John-t és beadna neki rá egy hatalmas Powerbomb-ot, ám Morrison leugrik és egy Sweet Shin Music-al, az asztalra küldi Ryback-et. Morrison ekkor még fel állítja az asztalról Ryback-et és bead neki egy hatalmas GTS-t is. Morrison felmászik a sarokba, és azt kiabálja, hogy „Morrison Bomb” majd pedig egy pörgő mozdulattal rá ugrik Ryback-re, amivel szíven könyököli és az asztal széttörik.
A mérkőzés győztese John Morrison!
 

 
Kaitlyn vs Kelly Kelly NXT Női bajnoki meccs:
Megérkezik Kelly Kelly, a volt Díva bajnok őt pedig követi az NXT Női bajnok Kaitlyn. A bíró felemeli az övet, majd pedig megütteti a gongot és kezdetét veszi a mérkőzés. Kaitlyn és Kelly Kelly egy kis hátrálás után egymásnak esnek. Kaitlyn bead egy hatalmas Boom Drop-ot. Kaitlyn ezt követően Kelly fejét elkezdi verni a ring aljába. Kaitlyn felmászik a ring sarkában, és rá ugrik Kelly Kelly-re, majd pedig ráfekszik PIN 1…2..de Kelly Kelly felrántja a vállát. Kaitlyn mosolyog majd pedig elrugaszkodik a kötélről és ledöntené Kelly-t ám, a volt Díva bajnok fordít egy DDT-vel, majd pedig rá fekszik, PIN 1…de Kaitlyn még 2 előtt felrántja a vállát. Kelly Kelly kigurul a ringből pihenni, ám Kaitlyn egy pillanatra sem pihen fel áll és a felső és középső kötél, között kiugrik és egyenesen fejbe találja Kelly Kelly-t. Kaitlyn is és Kelly Kelly is a ringen kívül a bíró pedig számol, 1…2…3…4…5…6…7…8 mikor Kaitlyn nagy nehezen fel áll és visszalöki a ringbe Kelly-t. Kaitlyn ott bead egy hatalmas Five Knuckle Shuffle-t, majd pedig egy Spear-t és rá fekszik, PIN 1…2…de Kelly Kelly az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen! Kaitlyn nem hiszi el, hogy ez után Kelly fel tudott kelni, így rá fekszik még egyszer PIN 1…de Kelly fordít PIN 1…2…de Kaitlyn az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Kelly Kelly beadna Kaitlyn-nek egy K-2-t de Kaitlyn fordít egy White Noise-al majd pedig bead egy Spear-t és rá fekszik Kelly Kelly-re, PIN 1…2…3!
A mérkőzés győztese és továbbra is NXT Női bajnok, Kaitlyn!
 
 
The Undertaker & Kane vs Alberto Del Rio & Alex Riley Tag-team bajnoki meccs:
Kane és Rio kezdenek. Kane kerül fölénybe, és kemény ütéseket mér Delrio fejére majd kioszt egy Clothesline-t. Kane bepacsizza Taker-t és beadnak egy Double Suplex-et. Taker ráfekszik 1...2 de Delrio kitör.Taker belöki a sarokba és kemény ütéseket mér rá, majd bead egy Old School-t. Taker bead na egy Chokeslam-et, de Delrio viszatámad egy Enzugirivel. Mindketten a földön fekszenek. A biro számol 1...2...3...4...5...6...7 de ekkor Rio bepacsizza Alex-et. de akor Taker is bepacsizza Kane-t. Kane kioszt egy Clothesline-t majd Egy oldaldobást. Ráfekszik 1...2.. de Alex kitör. Kane bead egy DDT-t és mászik a sarokba akonnak kioszt egy elbow-t.Kane odahuzza Taker-hez, majd bepacsizza. Taker kioszt egy Neck Brakert, majd egy Spinebuster-t. Taker lelöki Delriot a ring széléröl majd bepacsi kane-t és a ringkötelet átudorva ismétt ledönti Rio-t. Kane elkapja Alex-et és ad neki egy hatalmas Chokeslam-et. Ráfekszik 1...2...3!
A mérkőzés győztesei és az új WWE Unifed Tag-team bajnokok, Kane és az Undertaker!
 

 
John Cena vs Dean Ambrose ECW bajnoki TLC meccs:
Mielőtt megérkeznének a felek, láthatunk egy visszatekintést arra, hogy miképp jött létre a meccs. Majd pedig kijön Dean Ambrose és a közönség, elkezdi skandálni, John Cena nevét, még végül sokak örömére meg szólal az ECW bajnok zenéje. Cena végig fut a rámpán, majd pedig magasba emeli az ECW bajnoki övet. Cena ezt követően oda adja az övet, és a bíró felmászik a létrán, és a ring fölé lógatja azt. Ezt követően megszólal a gong, amivel megkezdődik a TLC meccs. Ezen a meccsen lehet használni Széket, Létrát és Asztalt is, egy a lényeg leszedni a ring fölül az övet.  Ambrose és Cena már a mérkőzés elején ökölharcba kezdenek, amiből Cena jön ki jobban és Cena kilöki Ambrose-t a ringből, aki háttal neki esik a kommentátori asztalnak. Ezt követően Cena összecsukja a kommentátori asztal mellett levő, acélszéket és elkezdi vele ütlegelni, Ambrose-t. Ambrose teljesen összeesik mikor Cena egy akkorát, üt Dean hátára, hogy a szék széttörik. Cena ezt követőn lepakolja a kommentátori asztalt, és rá fekteti Ambrose-t, majd pedig felmászik a sarokba, és rá ugrik, egy Five Star Frog Splash mozdulattal az asztal pedig széttörik. Cena és Ambrose a földön fetrengenek, majd Cena nagy nehezen feltápászkodik, és fel állít egy létrát a ring közepén. Cena elkezd mászni az övért, mikor jön Ambrose és felborítja Cena-t a Létrával és Cena nagyon csúnyán, esik el. John a bordájával esik rá a kordonra. John-nak hatalmas fájdalmai vannak, de fel áll, mert tudja, hogy nem adhatja fel. John utána megy Ambrose-nak és a létra legtetején, kezdenek ökölharcba, majd pedig Cena bead Ambrose-nak egy hatalmas Superplex-et amitől mind, a ketten kidőlnek. A bíró odamegy, hogy megnézze jól vannak-e, mikor Ambrose fel áll és elővesz a ring elől egy asztalt, és egy acélszéket. Ambrose fel állítja az asztalt és bead rá Cena-nak egy GTS-t amitől, John az asztalra ájul. Ekkor Ambrose felkapja az acélszéket és elkezdi ütlegelni az asztalon fekvő Cena-t Ambrose, addig veri még Cena végképp be, nem ájul. John leesik az asztalról és elveszíti az eszméletét. Már nagyon meglátszik rajtuk a meccs. Ambrose kifújja magát, majd pedig az elgörbült létrára mászik fel. Ambrose alatt nagyon mozog a létra és, ahogy nyúl az övért a létra kiborul alóla ő, pedig nagyon rosszul esik. Cena és Ambrose is a földön fetrengenek, és nem bírnak fel állni. A közönség elkezdi skandálni, hogy „Szép volt Cena! Cena szar!”. Ezt jó sokáig skandálják még végül a két pankrátor, elkezd fel állni. John Cena bedob a ringbe egy jó létrát és ezt Ambrose felállítja, John pedig begurul a ringbe. Dean Ambrose nagy nehezen már felmászott a létra tetejére. A közönség tombol, Cena pedig a másik oldalon mászik fel. A létra tetején Ambrose egy hatalmas ütéssel lökné le Cena-t, ám a bajnok nem adja fel és vissza üt. Ambrose ismét bemosna egyet John-nak, ám Cena megfogja Ambrose öklét és a létra tetjéről ad be egy hatalmas A.A.-t Ambrose-nak. Dean Ambrose végképp elveszíti az erejét John, pedig a közönség biztatására felmászik a létra tetjére és leveszi az övet!
A mérkőzés győztese és továbbra is ECW bajnok, John Cena!
 
 
Jöjjön az est két főmeccse!
 
Edge vs Brock Lesnar Nehézsúlyú világbajnoki Szék meccs:
Brock kerül fölénybe és kibodja Edge-et a ringböl.Brock nekivágja Edge-t az acél lépcsöknek,majd kioszt egy powerbomb-ot. Brock hergeli a közönséget, majd viszadobja Edge-t a ringbe. Lesnar még bevisz egy létrát és egy asztalt is a ringbe. Amikor Brock viszamászik Edge bead neki egy DDT-t. Edge kimegy a ringböl és bevisz egy acélszéket és keményen ütlegeli vele Lesnart. Majd felállitja a létrát és az asztalt, majd az asztalra fekteti Lesnar-t. Edge elkezd mászni a létrára és a tetejéröl kioszt az asztalon fekvö Lesnarnak egy Five Stars Frog Splash-t. Pinel 1...2 de Brock felrántja a vállát. Egde kidobja a ringböl Lesnart, és ráakarja dobni egy batista bomb-al öt a kommentátor asztalra, de Lesnar viszatámad és ö dobja rá, amitöl az asztal szétörik. Lesnar viszadobja a ringbe majd a létrával üti és ráfekszik 1...2. de Edge kitör. Lesnar felemeli a létrát és nekiakarja dobni Edge-nek, de ö elhajol és igy a birot találja el amitöl a biro elájul.Lesnar bead Edge-nek egy F5-öt és ráfekszik, de a biro a ring ringen kivül fekszik ájultan. Lasnar kér egy mikrofont és azt kiabálja: - Jöjjön már egy másik biro!! Ekor a ringhez szalad egy biro. Lesnar ujjra ráfekszik 1...2.. de Edge kitör.Lesnar nemhiszi el, és készül mégegy F5-re de amikor beadná Edge leugrik a vállárol és beadneki hátolrol egy Zig-Zag-et. majd a sarokba áll és jelzi a Speart amit beis ad.Ráfekszik 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú világbajnok, Edge!
 

Rey Mysterio vs Sheamus Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki Szék meccs:
Ez már itt az est egyik főmeccse. Most is láthatunk egy visszatekintést, ám ez csak 2 hétre nyúlik vissza az ES-be és Raw-ba. Raw egyik adásán Sheamus beszólt Mysterio-nak, majd pedig annyire elfajult a dolog köztük, hogy egy IHC bajnoki meccs lett a vége. Rey Mysterio-tól már elég nagy nevek próbálták elvenni az övet, ami 2013-ban debütált olyanok, mint pl.: Daniel Bryan, The Great Khali és Kofi Kingston. De senkinek sem sikerült. Sheamus többszörös Világbajnok, és WWE bajnok is. Ahogyan Rey Mysterio is. A Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki öv a WWE 3. főöve nem véletlenül van ennek a meccsnek is ekkora jelentősége. Megérkezik Rey Mysterio a bajnok, akit hatalmas szeretettel fogad a közönség majd pedig kijön a Kelta harcos, Sheamus is. Bár semelyik adásban nem volt benne de a Backstage-ben, Sheamus megállapodott Teddy Long-al, hogy csináltat egy új IHC övet, és ha meg nyeri ezt a meccset, az lesz az új Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki öv. A bíró bemutatja a feleket, ismerteti a szabályokat, majd pedig kezdetét veszi a mérkőzés. Sheamus és Rey egy kis hátrálást követően egymásnak esnek. Rey keményen kezd ám Sheamus is tudja, hogy ma mindent bele kell, hogy adjon mert különben el fog bukni. Sheamus ledönti Rey-t egy Clothesline-al, majd pedig bead neki egy hatalmas Neckbreaker-t. Rey összeesik Sheamus, pedig felmászik a sarokba és mikor Rey fel áll, Sheamus ledönti vállal. A Kelta harcos ököllel kezdi el ütlegelni a már, amúgy is földön fekvő Rey Mysterio-t. Sheamus ezt követően megteszi, amire már mindenki várt, bedob a ringbe egy acélszéket, és elkezdi vele ütni Rey hátát. Mysterio próbál fel állni, de mihelyst térdre áll Sheamus rácsap egy hatalmasat a hátára, az acélszékkel. Sheamus nem hagyja, hogy Rey visszatámadjon, és jól működik neki ez a taktika, sőt még a közönségnek is tetszik. Elkezdik lelkesíteni a nagy fehéret. Sheamus ismét a kezébe veszi az acélszéket, és ismét rácsap egy hatalmasat Rey hátára. Mysterio hátán nagyon durva foltok vannak, de Sheamus továbbra is csak üti, még végül Mysterio teljesen kidől, ekkor Sheamus ráfekszik PIN 1…2…de Rey az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Sheamus elmosolyodik és jelzi a Brogur Kick-et. Sheamus beadná, de Rey végre feléled és bead egy hatalmas Powerbomb-ot Sheamus-nek, majd pedig a széthorpadt széket veszi a kezébe. Rey elkezdi ütni Sheamus-t a székkel, majd pedig bead neki egy hatalmas R.M. Bulldog-ot. Rey bedob a ringbe egy másik acélszéket, és most ő kezdi el vele ütni a nagy fehéret. Sheamus próbál ellenállni, azonban Rey nem hagyja neki. Mysterio rendkívül elszántan küzdd. A közönség tombol Rey viszont, csak üti, üti és üti Sheamus-t a székkel még végül Sheamus végleg, össze nem esik. Ekkor Mysterio felmászik a sarokba és bead egy hatalmas Five Star Frog Splash-t Shemaus-nek, majd pedig ráfekszik PIN 1…2…de Sheamus az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen! A közönség tombol, hatalmas meccset láthatunk az év utolsó PPV-jén. Sheamus egyszerűen nem adja fel, hogy Rey sem. Mysterio ismét bedob a ringbe egy acélszéket. Sheamus nem bír fel kelni, így kap az alkalmon, és rá akar ütni, de Sheamus hirtelen kigurul a ringből. A kelta harcos neki dől a kordonnak és szusszan egyet. A közönség elkezdi skandálni Shamus és Rey nevét is felváltva még végül Sheamus, vissza nem megy a ringbe, és be nem ad egy hatalmas GTS-t Rey-nek. Sheamus ezt követően felemeli az acélszéket, a közönség tombol, és rácsap egy hatalmasat a bajnok hátára. Sheamus és Mysterio hátán nagyon csúnya sérülések vannak, de még nincs vége. Sheamus jelzi a Brogue Kick-et ám Rey próbál fel állni.  Mysterio mutatja Sheamus-nek, hogy itt a vége, bemos egy hatalmasat a nagy fehérnek, majd pedig bead egy 619-et és rá fekszik, PIN 1…2…de Sheamus felrántja a vállát! Rey ül és egyszerűen, nem tudja, mit kellene még tennie, hogy le tudja győzni Sheamus-t. Sheamus oda kúszik a kötélhez és fel áll. Rey jelzi, hogy ideje aludni és felemelné a vállára Sheamus-t, ám utóbbi leugrik és bead egy White Noise-t Rey-nek. Sheamus jelzi a Brouge Kick-et, Rey pedig utolsó erejéből fel áll, és éppen belefordul Sheamus hatalmas Brogue Kick-jébe. Sheamus nagy nehezen rá fekszik Rey-re, a bíró pedig a közönséggel együtt számol, PIN 1…2…3!
A mérkőzés győztese, és az új  Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok a Kelta harcos Shemaus!
 


 
Így zárult tehát a TLC!
 
Írta: Cenation, Allah1997 és altec
 
 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0