JBL: Üdvözlök mindenkit. Ez itt az ES. Mellettem itt van az élő legenda Jerry the King Lawler.

JL: Köszönöm. Remek adás előtt állunk.

JBL: Minden bizonnyal King.

JL: Most azonban jöjjön az első mérkőzés, ami egy Extreme Rules mérkőzés lesz.

Jack Swagger vs Rob Van Dam vs Antonio Cesaro

Először az Igaz Amerikai érkezik. Aztán RVD.  Utánuk a svájci Cesaro érkezik. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Rob kicsúszik azonnal a kötelek mellett és előszed egy asztalt. Cesaro és Swagger nem haboznak, egymásnak esnek. Cesaro, mintha jobban jönne ki, de aztán kap egy Suplex-et. Rob bedobja addig az asztalt a ringbe. Gyorsan felállítja az asztalt Rob.  Swagger kioszt egy Clothesline-t Rob-nak. Cesaro a sarokban támaszkodik. Swagger neki rohan, de Cesaro az utolsó pillanatban arrébb ugrik. Cesaro négykézláb áll Swagger előtt, amikor Rob a hátára lép Cesaro-nak. Rob ráugrik Swagger-re Cesaro hátáról. Cesaro-t ez bosszantja és elkezdi osztogatni az Uppercut-okat. Rob, mintha elvesztené az eszméletét. Aztán érkezik Swagger. Felkapja Cesaro-t és kioszt neki egy White Noise-t. Ráfekszik. 1.. Cesaro kitör. Rob egy German Suplex-el a földre küldi Swagger-t. Cesaro hátba vágja Rob-ot, majd a földhöz vágja egy Body Slam-el. Jön a Swing. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. Swagger unja meg és a körbe-körbekeringő Rob-nak kioszt egy Dropkick-et. Cesaro földönti Swagger-t és jelzi, jön, megint a Swing. Rob közben a mellkasát fogja. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. Elengedi Swagger-t, majd ráfekszik RVD-re. 1.. 2.. Swagger közbelép. Swagger és Rob elkapják Cesaro-t és kiosztanak neki egy Dupla Suplex-et. Cesaro kifekszik. Rob értékesít egy Proto Bomb-ot, majd ráteszi Swagger-t az asztalra. A kötelek mellé megy. Ugrik, de mégse. Cesaro egy Uppercut-al szinte leüti Rob fejét. Cesaro gyorsan egy Apron Suplex-el hatástalanítja Rob-ot. Rob esés közben eltalálja az asztalt és így összetörik az asztal Swagger alatt. Cesaro ráfekszik Rob-ra. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztese: Antonio Cesaro.

JL: Cesaro nyert! Hihetetlen.

JBL: Mért lenne hihetetlen? Egy remek pankrátor, aki bárkinek ellenfél.

JL: Én azt hittem RVD fog nyerni, de egyet értek veled JBL.

JBL: Jöjjön a következő mérkőzés.

JL: Várj, most kapom a hírt, hogy Morrison nem tud kiáálni Punk ellen, mert a backstage-ben megtámadták.

JBL: Jobbulást neki.

JL: Akkor viszont jöjjön egy TT mérkőzés.

Edge & Sami Zayn vs Usos

Érkezik a Legacy. Edge és Zayn Cesaro kíséretében. Aztán jönnek Uso-ék. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. A ringben Edge és Jimmy áll. Edge egy Clothesline-al teríti le Jimmy-t. Jimmy azonnal feláll és arcon könyököli Edge-t. Edge az arcát fogja, de amint oda lép hozzá Jimmy, pofon vágja. Jimmy az egyik sarokba esik. Edge egy High Knee Bulldog-al próbálja gyengíteni Jimmy-t. Ráfekszik. 1.. Jimmy kitör. Edge felemeli Jmmy-t és oda hurcolja a csapata sarkába. Vált Edge és Sami. Edge a nyakába emeli Jimmy-t. Sami a sarokba mászik és egy Clothesline-al leüti onnan Jimmy-t. Edge kimegy a ringből. Cesaro tapsol. Zayn ráfekszik Jimmy-re. 1.. 2.. Jimmy kitör. Sami egy Proto Bomb-ot értékesítene, de Jimmy kicsúszik a kezei közül és vált Jey-el. Jey először egy Superman Punch-ot visz be, aztán egy Superkick-et. Ráfekszik Zayn-re. 1.. 2.. Zayn kitör. Jey felkapja gyorsan a hátára Sami-t és jön a Samoan Drop. Ismételten ráfekszik Jey Uso Sami Zayn-re. 1.. 2.. Sami kitör. Elkezd kúszni Edge felé. Jey azonban visszahúzza. Ekkor Cesaro a köteleknél be akar mászni, de a bíró nem engedi neki. Edge kihasználva, hogy a bíró nem figyel egy Spear-el leteríti Jey-t. Aztán oda húzza Sami-t a csapata sarkához. Cesaro leugrik a ring mellől és elkezd nevetni. Sami és Edge váltanak. Jey is gyorsan beváltja testvérét. Edge egy Spear-el leteríti az érkező Uso fiút. Ráfekszik. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztes csapata a Legacy.

A meccsnek vége, de a Legacy nem áll le. Sami felteszi Jimmy-t a sarokba. Egy Hurricanrana-val lerántja onnan Edge, pedig egy Powerbomb-al földhöz vágja. Cesaro addig elkapja Jey-t. Jön a Cesaro Swing. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. 15.. 16.. 17.. 18.. 19.. 20..

Cesaro elengedi Jey-t.

JL: Nyer a Legacy.

JBL: Igen, ma az egész csapat jól teljesített.

JL: Szerintem nagyon erős csapat.

JBL: Egyetértek veled Jerry, de jöjjön a ma este egyik vendég szereplője.

Megszólal egy nagyon rég hallott zene. Az arénában csönd uralkodik. Aztán megjelenik a szupersztár és a közönség hangos éljenzésbe tör ki. A szupersztár nem más, mint Rey Mysterio. Lepacsiz pár rajongóval Rey, majd a ringbe megy. Kér egy mikrofont és belekezd mondanivalójába.

RM: Üdvözlök mindenkit. Köszönöm, hogy ilyen jól fogadtatok. Őszintén bevallom nagyon hiányzott már a WWE. Szerettem itt harcolni. Ma viszont másért jöttem. Ma megrendezésre kerül a Retro ES. A Vezetőség úgy gondolta, hogy ma én leszek a GM. Ki tudja, ha nagyon tetszik, nektek máskor is lehetek GM. Többek között olyan nagy szupersztárok teszik ma itt tiszteletüket, mint a Rowdy Roddy Piper és Sgt Slaughter. Érkezik is az egyik legendás alak, aki nem más, mint Slaughter. Rey kimegy a ringből és érkezik SGT Slaughter. Átadja Rey a mikrofont Slaughter-nek.

SS: Üdvözlök mindenkit. Ma én vagyok az egyik vendégszereplő. Nem is húzom, tovább az időt én leszek a vendégbíró.  Kezdődik a mérkőzés.

Chris Jericho vs Seth Rollins

Először a WHC bajnok érkezik. Aztán Y2J. Jericho hamar a ringbe megy. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Jericho és Rollins méregetik egymást. Aztán Rollins hasba rúgja Jericho-t. Jericho kissé összegörnyed. Seth egy Proto Bomb-al gyengíti Jericho-t. Aztán elkezdi ütni-vágni a földön fekvő Jericho fejét. Slaughter alig bírja leszedni Rollins-t Jericho-ról. Utána figyelmezteti, hogy a következő ilyennél DQ-val lesz vége a mérkőzésnek. Jericho a sarokban próbál új erőre kapni. Seth oda megy és mellkason csapja Jericho-t, majd a nyakába veszi és a sarokba dobja egy Powerbomb-al. Jericho összeroskad a sarokban. Seth a ring közepére dobja Jericho-t, aztán gyorsan ráfekszik. 1.. 2.. Jericho kitör. Seth a sarokhoz hurcolja Jericho-t, majd a sarokba teszi. Felmászik mellé és jön egy Suplex a sarokból, vagyis jönne, mert Jericho feltámad. Elkezdi fejelgetni Rollins-t, majd a sarokból értékesít egy Diving Elbow Drop-ot. Ráfekszik. 1.. Rollins kitör. Rollins-nak mintha meg sem kottyant volna, és azonnal felkel a kopogtatást követően. Jericho mellkason csapja, majd egy Dropkcik-el gyengíti Rollins-t. Rollins úgy, mint előbb simán felkel. Jericho egy Enzugiri-t értékesít, aminek hatására Rollins a sarokba esik. Jericho egy Suplex-el a földhöz vágja, majd jön a LionSault. Gyors PIN. 1.. 2.. Rollins kitör. Rollins egy gyors Pin-el fordít. 1.. 2.. 2.5 Jericho átfordítja Rollins-t. 1.. Jericho saját PIN kísérletét szúrja el, mert túl sokáig próbálkozik. Aztán hirtelen Wall’s of Jericho-ba fogja Rollins-t. Rollins nagyon szenved. Nehezen, de eljut a kötelekig. Jericho elengedi, majd a ring közepére húzza Rollins-t és megismétli a mozdulatot. Rollins már nem éri el a kötelet, de nem adja fel. Addig forgolódik, míg az egyik lába ki nem szabadul. Neki rúgja Jericho-t Slaughter-nek. Mindketten elterülnek. Rollins fogja a hátát, de rádől Jericho-ra.  Slaughter viszont nem számol, mert próbál felkelni. Rollins segít neki. Jericho gyorsan felkel. Lekapja a cipőjét és megfordítja Rollins-t. Minden erejét belevetve Chris leüti a cipőjével Rollins-t. Jericho rádől. Slaughter elkezd számolni. 1.. 2.. Rollnis kitör. Jericho nem hiszi el. Újra Wall’s of Jericho-ba fogja Rollins-t. Rollins nem éri el a kötelet, de nem kopogtat. Rollins nem hajlandó feladni a mérkőzést Jericho, pedig nem engedi el. Rollins szép lassan eszméletét veszti a fájdalomtól. Slaughter mutatja, hogy kongassanak. A mérkőzés győztese: Chris Jericho

Slaughter gratulál Jericho-nak, aztán integet a rajongóknak és kimegy az arénából.

JL: Jericho nagyon nehezen nyert.

JBL: Az egyszer biztos.

JL: Elérkeztünk a főmeccshez, de először köszöntsék Rowdy Roddy Piper-t.

Megszólal Rowdy zenéje és a ringbe megy a volt szupersztár.

RRP: Üdvözlök mindenkit. Ma megrendezésre kerül a Piper’s Pit nevű show-m. A mai vendégem Chris Jericho lesz. Kérem, fogadják sok szeretettel Jericho-t.

Jericho gyorsan a ringbe vonul és kér egy mikrofont.

CJ: Üdvözlök mindenkit. Hello Piper.

RRP: Szia Jericho. Nem akarom húzni az időt, kezdjük is. Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondolsz, lehetsz IC bajnok?

CJ: Roddy nem karok senkit megbántani, de szétrúgom, majd Zack Ryder seggét.

RRP: Kemény szavak Chris. Nem félsz egy kicsit se Zack-től?

CJ: Őszintén mondom tisztelem, de szerintem csak egy egyszerű szupersztár úgy, mint te. Nem tudom mi ez a nagy felhajtás körülötted. Semmi olyat nem csináltál, mint én. Én jobb vagyok nálad és Zack-nél is!

Roddy ekkor közelebb lép Jericho-hoz és elkezd vele üvölteni.

RRP: Azt hiszed jobb vagy? Tudd meg egy senki vagy Jericho. Te sose leszel Hall Of Famer. Tudod mért? Azért mert egy önző, tehetségtelen ember vagy. Bármikor szétrúgom a segged. Pont úgy ahogy Zack fogja, majd.

Jericho ekkor kioszt egy Codebreaker-t a legendának.

Roddy ájultan esik össze. Jönnek a biztonságiak és kisegítik az arénából Roddy-t.

JL: Ne ezt nem hiszem el.

JBL: Piper nem hagyta békén Jericho-t.

JL: Viccelsz?

JL: Nem, de várj egy pillanatot, most kaptam a hírt, hogy Rody Piper a jövő héten itt lesz.

JBL: Ezek szerint jól van.

JL: Jöjjön Brock Lesnar. Brock Lesnar megküzd egy ellene választott ellenféllel.

Érkezik is a Brock és Paul Heyman.

Paul Heyman és Brock is a ringbe mennek. Kér Heyman egy mikrofont és belekezd mondanivalójába.

PH: Üdvözlök mindenkit az év első ES-én. Jó itt lenni. Komolyra fordítva a szót, ma Brock itt van és tudja, ki ellen akar küzdeni. Egy egykori Paul Heyman Guy-al, Big Show-al. Show, ha van eszed, nem jösz ki. Megértjük félsz Brock-tól.

Ekkor megjelenik az Show és a ringbe megy Brock elé.

Big Show: Válasz meccstípust Brock.

BL: Legyen egy Extreme Rules mérkőzés.

Azonnal érkezik a ringhez egy bíró és elindítja a mérkőzést.

Brock Lesnar vs Big Show

Brock azonnal nekiesik Show-nak. Elkezdi ütni-vágni Show fejét. Aztán kigurul a ringből és bevisz a ringbe egy létrát. Big Show nagy nehezen felkel, de azonnal kap egy Spinebuster-t. Show megint fel akar kelni, de most Brock a létrával támad. Show kiterül. Brock felkapja a hátára Show-t és kiosztja neki az F5-őt. Ráfekszik. 1.. 2.. Show kitör. Brock a sarokba mászik. Ugrik, de ugrás után összegörnyedve fekszik a padlón, mert kap egy WMD-t. Ráfekszik Show. 1.. 2.. Brock kitör. Mindkét pankrátor nehezen kell fel. Big Show valamivel előbb kell fel és bevágja a sarokba Brock-ot. Aztán rávág a mellkasára egy óriásit. Brock térdre rogy. Big Show felemeli, de nem tudja eldobni, mert Lesnar lekönyökli őt. Brock egy Clothesline-al próbálja Show-t földre vinni, de Show kineveti. Aztán Brock ágyékon vágja Show-t és kioszt neki egy F5-öt. Ráfekszik. 1.. 2.. 3..

A mérkőzés győztese: Brock Lesnar.

A meccsnek vége, de a búnyonak nincs. Paul egy széket dob a ringbe. Brock felveszi és elkezdi ütni-vágni Show-t ahol éri.

Show nem tud védekezni, de egyszer csak eltörik a szék. Brock gyorsan kimegy egy másik székért. Show addig nehezen, de felkel és kioszt neki egy WMD-t.

Brock összeesik. Show felkapja a széket és megütné Brock-ot, de Paul ugrik a ringbe és kéri Show-t, ne tegye. Show eldobja a széket és kioszt egy WMD-t Paul-nak is. Brock gyorsan erőt gyűjt és kioszt még egy F5-öt Show-nak.

Brock megint felveszi, a széket rásózz párat Show-ra és kimegy az arénából.

JBL: Brock nyert. Végre meg mérkőzött valakivel a bajnok.

JL: Igen, de nagyon elintézte Show-t.

JBL: Az a lényeg, hogy nyert.

JL: Akkor is utána hagynia kellett volna Show-t.

JBL: Igazad van, remélem, jól van.

JL: Én is remélem.

Megszólal az Authority zenéje és érkezik Triple H.

TH: Üdvözlök mindenkit. Jöjjön a főmérkőzés. Tolassatok be a mentő autóval. Kezdődjék egy Ambulance mérkőzés. Wade gyere be, kérlek Cena te is. Most megmérkőztök egymással.

Wade Barrett vs John Cena

Először Wade érkezik. Aztán Cena. Megszólal a gong és elindul mérkőzés. Wade egyből gyomron vágja Cena-át. Aztán jön egy Suplex. Wade gúnyoson rámutat Cena-ra, majd elkezd nevetni. Wade a köteleknek pattan és egy Big Boot-al lerúgja az épp felállni készülő Cena-t. Barrett kihúzza a ringből Cena-t. Cena hirtelen feltámad, mert elkezdi Wade arcát sorozni. Wade, már majdnem összeesik amikor Cena belevágja Wade fejét az acéllépcsőbe. Cena nem kegyelmez és nekilöki Wade-et az acéllépcsőre. Wade elterül a lépcsőn. Cena elővesz egy széket és nagyot sózz Wade hátára. Wade üvölt a fájdalomtól. Cena elkezdi Wade-et a mentő autóhoz húzni. Wade hirtelen ágyékon vágja Cena-t és kioszt neki egy Winds of Changes-t. Aztán most ő kezdi el húzni Cena-t. Wade lehúzza a mentő autóig, majd neki vágja az ajtójának Cena-t. Cena elterül. Wade kinyitja az ajtókat és betuszkolja Cena-t, de Cena az utolsó pillanatban megrúgja az ajtót, ami eltalálja Barrett-et. Barrett orrából elkezd folyni a vér, de nem tud vele mit csinálni, mert Cena egy Clotheline-al leüti. Aztán jön egy Powerbomb. Barrett elkezd kúszni, de Cena visszahúzza és betenné a kocsiba, de Barrett addig üti Cena fejét, amíg el nem engedi. Wade a kocsi elejéhez siet és felmászik az autón. Cena is utána megy. Aztán a mentőautó tetején elkezdődik, egy adok, kapok. Cena jön ki látszólag jobban. Aztán Cena egy AA-val a mentőautó tetejére vágja Barrett-et, de a mentőautó nem szakad be. Cena még egy AA-val rávágja Barrett-et, de ismét nem szakad be az autó teteje. Cena megint felkapja Wade-et, de most nem tudja értékesíteni az AA-t, mert jön Triple H és Kane. Triple H felmegy az autó tetejére és megkéri Cena-t, hogy hagyja abba, mert baja eshet. Cena kineveti Triple H-t. Triple H ágyékon vágja Cena-t, majd értékesít egy Pedigree-t. Cena a kocsitetején kiterül. Barrett közben lemászik a kocsiról. Triple H és Kane megpróbálják leszedni a kocsi tetejéről Cena-t, de Cena lerúgja Kane-t, majd egy AA-val a szélvédőbe vágja Triple H-t. Cena kétszer arcon üti Kane-t, majd egy DDT-vel leteríti Kane-t. Barrett felé veszi az irányt, de érkezik az ASCENSION. Edge egy Spear-el leteríti Cena-t. Cesaro Swing-be fogja. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. Jön Sami, aki lengés közben beleszáll Cena oldalába egy Dropkick-el. Cena magatehetetlenül fekszik a rámpán. Barrett közben felkel és Kane meg a Legacy-val együtt próbálják betenni a mentőautóba Cena-t. Már majdnem beteszik, amikor érkezik Corey Graves és Roman Reings. Corey lerúgja Edge-t egy Super Kick-el. Sami és Cesaro megtámadja Roman-t, de Roman egy Dupla Spear-el hatástalanítja a két szupersztárt. Kane és Barrett neki esik a két szupersztárnak. Triple H közben kezd éledezni. Barrett Corey-t támadja, míg Kane Roman-t. Corey és Roman látszólag bírják a strapát, de Triple H közbe avatkozik. A mentőautó ajtajával leüti Roman-t. Roman egyből felkel, de Triple H kioszt neki egy Pedigree-t. Corey egyedül maradt három ember ellen. Corey nem ilyed meg és elkezdi ütni, vágni Barrett-et. Corey bármennyire is kitartó, nem tud a túlerővel szemben nagy fölényt kialakítani. Aztán megszólal egy közkedvelt zene. Érkezik Daniel Bryan. Leszedi Triple H-t Corey-ról és kioszt neki a rámpára egy Suplex-et. Aztán kétkönyökössel, Barrett-et készteti menekülésre. Barrett nem harcol tovább inkább beteszi Cena-t a mentőautóba, vagyis tenné, mert Cena elkezdi sorozni Barrett-et. Bryan egy Kick Combo-val térdre kényszeríti Kane-t, majd egy Shinning Wizard-al a földre küldi. Aztán nekimegy Barrett-nek. Cena és Bryan közösön beteszik a mentőautóba Barrett-et. Így a mérkőzés győztese: John Cena.

 Ezzel azonban még nincs vége. Érkezik Stephanie Mcmahon egy mikrofonnal.

SM: Gratulálok Cena a győzelmedhez.

Elkezd gúnyosan tapsolni Steph.

SM: Mivel ilyen jó formában vagy jövő héten megküzdesz Kane ellen. Daniel a te ellenfeled nem más lesz, mint Big Show. Roman te pedig Cesaro-val és Sami-vel fogsz megküzdeni.

Steph elkezd nevetni és kisétál az arénából.

JL: Elégé fordulatos mérkőzés volt.

JBL: Az.  Nem sokon múlott Barrett győzelme.

JL: Mit gondolsz a most bejelentett meccsekről?

JBL: Jó mérkőzéseknek ígérkeznek.

JL: Akkor ebben egyetértünk. Viszont mára ennyi volt, köszönjük a figyelmet, viszlát.

JBL: Viszlát.

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0