Live in Wells Fargo Center-Philadelphia, Pennsylvania

Az adás tűzijázékkal indul majd utána a kommentátorok köszöntenek bennünket.

MC: Köszöntünk  mindenkit a Kedd esti Estreme Super Showban. Még három hét van vissza a műsor 50. adásáig.

JL: Ami pontosan a WrestleMania 31 utáni keddre esik.

JBL: Na de térjünk vissza a jelenbe és beszéljünk a ma estéről.

MC: Azonnal...akkor a ma estéről egyenlőre annyit tudunk hogy a nyitó meccs egy Daniel Bryan vs Curtis Axel lesz. Majd utána az este folyamán össze csap Brie Bella vs a Díva bajnok Maryse.

JL: Sajnos egyenlőre még csak ennyit tudunk, plussz persze a fő eseményt amit egyenlőre nem mondunk el.

JBL: Pontosan, az egyenlőre még titok, szóval egy tartsanak velünk a ma este folyamán és kezdődjék is az első meccs.

 

Daniel Bryan vs Curtis Axel

Daniel egy erős ütéssel kezd, majd a comb rúgással után add egy Drop Kick, de Axel rögtön fel áll és egy Powerslam-et add a Yes mozgalom vezetője, majd rögtön rá is fekszik, 1... De Deaniel 1-nél fel emeli mint két vállát. Axel fel áll, és elkezdi rögtön rugdosni, a földön fekvő Daniel-t, majd újra rá fekszik, 1... De megint 1-nél felrántsa mint két vállát Daniel. Mind a ketten fel állnak, majd Daniel egy Clothesline-t add Axal-nek. Axel földre kerül, majd ki is gurul a ringből. Daniel a ring szélére megy és egy Missile Dropkick add Axel-nak, majd meg ragadja és vissza gurítja a ringbe. Daniel vissza megy és rá fekszik, 1...2... De Axel felrántsa az egyik vállát. Daniel megragadja és egy Garman Suplex add Axel-nek, majd fel áll és várja, hogy fel álljon Axel. Kicsivel később fel kell Axel, Denaiel neki fut Running Knee-nek, de Axel észreveszi és rögtön ki gurul a ringből. Daniel utána megy, de Axel meg fogja és neki löki a vasoszlopnap. Daniel fejjel megy neki a vasoszlopnak, majd Axel újra meg fogja és neki vágja az acéllépcsőnek, Daniel vállal esik neki. Majd Axel vissza gurítja a ringbe, Axel vissza megy és rá is fekszik, 1...2.. De Daniel 2-nél felrántsa az egyik vállát. Axel megragadja és be dobja a sarokba. Ütéseket mér Daniel arcába. Axel felrakja Daniel a sarokba és egy Superplex-t add a legfelső kötélről, majd megragadja és egy Batista Bomb-ot oszt ki, rá fekszik. 1...2... De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát Daniel. Axel fogja a fejét, majd fel áll. Rá néz a bíróra, majd meg próbálja be fogni Daniel-t a STF-be, de Daniel át fordul és mint két lábával ellöki Axel. Daniel fel áll és meg ütni Axel, de Axel gyorsabb volt, újra be dobja a sarokba, de Daniel egy Daniel Brya comback-ot add, majd vár egy kicsit és ki oszt egy Running Knee-t, rá fekszik. 1...2... De az utolsó pillanatban megfogja Axel a kötelet. Daniel középre húzza és be fogja a Yes Lock-ba. Axel a szabadon hagyott kezével próbál kiszabadulni, de nem sikerül neki. Ekkor foggal, körömmel küzd, hogy elérje a kötelet. Már nem kell sok neki, és sikerült is. Daniel el engedi. Axel a kötelek segítségével fel áll. Daniel egy újabb German Suplex addnak, de Axel meg kapaszkodik a kötélbe és egy könyökös mér Daniel arcába, majd megfordul és ki oszt egy Perfect Plex-ot, középre húzza utána rá fekszik 1...2...3!

 

MC: Remek nyitó meccset látjattunk. Axel remek formában van mostanában.

JBL: Ahogy mondod.

JL: De most következzék egy díva meccs.

Summer Rea vs Naomi

Naomi rögröt le is dönti Summer-t, majd földön elkezdi ütni a fejét, de Summer el löki magától és fel áll és add egy Big Boot, majd rá is fekszik, 1...2... De Naomi felrántsa mint két vállát. Summer Rae megfogja és egy DDT add Naomi-nak, majd meg fogja s ki dobja. Summer középre meg áll, a bíró közben számol, Naomi 6-nál jön vissza. Summer támadna, de Naomi gyorsabb volt és add egy Randy Orton Powerslam-et, rá fekszik 1...2... De Summer fel rántsa mint két vállát, majd Naomi meg fogja és be dobja a sarokba, majd neki megy testtel, de Summer fel emeli a könyökét, Naomi arccal neki megy. Naomi meg hátrál, Summer add egy Clothesline-t, Naomi fel áll Summer hasba rúgja majd egy Pepsi Twist-et add, utána rá fekszik 1...2... De Naomi 2-nél felrántsa az egyik vállát. Summer készül a Cesaro Swing-re, de Naomi az egyik lábát ki szabadítja, majd másikat is és add egy Superman Punch, majd a ring szélére húzza Summer, majd a második kötélre rakja Summer lábait és egy Randy Orton DD. Naomi meg várja, hogy fel kelljen Summer. Kicsivel később fel kell, Naomi lendület vesz a kötelekből és ki oszt egy Naomi Leg Lariat-t, rá fekszik 1...2...3!

És a meccs győztese: Naomi!

JL: És Naomi győz az első meccsén. Gratulálunk neki!

 

 

 

Rob Van Dam vs Jack Swagger

Extreme Rules match

A meccs elején már az adok, kapok veszi kezdetben, majd RVD-dem főlénybe kerül. Meg sorozza Swagger-t és egy Spinebuster földre küldi Swagger-t. RVD ki gurul és keres a ring alul valamit. Úgy látszik talált egy acél széket. Vissza megy, meg fogja mint két kezével a széket és rá üt Swagger-re, de Swagger megfogja a széket. RVD meg lepet arccal néz Swagger-re. Swagger hasba rúgja a Hardcore bajnokét, így meg is szerezte az acélszéket és RVD hátára üt a székkel, majd le rakja. Meg ragadja RVD-t és egy Proto Bomb-t add a székre. Swagger rá fekszik RVD-re, 1...2.. De RVD 2-nél felrántsa az egyik vállát. Swagger ki gurítja a ringből RVD-et, majd ő is ki megy. Szét szedi az acéllépcsőt és a kisebbiket meg fogja és RVD arcának dobja. RVD össze esik, Swagger megragadja és be dobja középső kötélről a ringbe. Swagger szép lassan be megy a ringbe ünnepli magát, majd rá fekszik 1...2.. De RVD az egyik vállát fel emeli. Swagger arcán látszik, hogy ideges, meg ragadja a széket és a szélét RVD torkára nyomja. RVD a kezével próbálja enyhíteni a nyomást. Swagger kicsivel később abbahatja, majd megfogja mint két kezével a széket és RVD fejének ütné, de RVD el gurul, majd fel áll és add egy Clothesline from Hell Swagger-nek. Megfogja az acél széket, és rá üt Swagger-re többször is. Majd a 11. ütésnél szét esik a szék. RVD eldobja, majd ki gurul és egy ring alul ki vesz egy asztalt. Majd az egyik lábat ki biztosítja és a kordonra támassza. Majd megint keres valamit a ring alul. Egy kendó-botot vesz elő. Vissza gurul a ringbe és rá üt a kendó-bottal Swagger-re. Majd ki rugdossa a ringből. Swagger az asztalnak támaszkodik. RVD ki ugrik a középső kötélről egy Suicide Dive-al, de Swagger fejbe üti RVD-t, RVD ki esik, majd Swagger meg fogja és az asztalra add egy Belly to Belly Suplex, ami ketté is törik. Swagger a ring szélének dől, majd a ring alul keres valamit és egy kukát vesz ki. Be dobja a ringbe, majd meg ragadja RVD-et és be gurítja a ringbe. Swagger vissza megy és rá húzza a kukát RVD-re, megfogja a kendó-botot és rá üt 3x a kukára, majd eldobja. Swagger egy kicsit hátrá és egy Big Boot add RVD-nek, majd le húzza kukát és ki dobja a ringből. Rá fekszik, 1...2... De RVD 2-nél felrántsa az egyik vállát. Swagger fel áll, át fordítja és be fogja STF. RVD próbál kúszni, hogy elérje a kendo-botot, majd sikerül is neki. Swagger fejére üt többször, majd el engedi. RVD fel áll, majd rá üt még kétszer Swagger-re a kendo-bottal, majd meg csavarja Swagger egyik kezét, RVD fel mászik a sarokba és le ugrik egy Old School-al, majd ki gurul és a ring alul egy létrát vesz elő, be rakja a ringbe vissza megy, fel állítja a létrát ekkor, fel áll Swagger, de RVD észre veszi és ki oszt egy Spear-t, majd fel mászik a létra tetejére és le ugrik egy Five Star Frog Splash-el Swagger-ra, rá fekszik 1...2...3!

És a meccs győztese: RVD

 

 

 

 

 

 

 

 

Megszólal Bray Wyatt zenéje és a "Világok felfalója" szokásos módján érkezik a ringhez majd elkezd beszélni.

Wyatt: Már-már szinte teljesen látom a helyszint ahová mennem kell. És elindulok a füsttől megszabadult úton. Majd amikor megérkezem arra bizonyos helyre sötétség tölti be a teret. De én ígysem riadok meg. Elértem oda ahová kellett. Ahol engem vártak. És a szentjános bogarak meg vílágitják a cél elötti teret. Valaki vár engem ott van előttem és érzem hogy a tekintete rám szegeződik. Én nem látom őt nem látom pontosan ki is ő. De nem is számít, mert tudom mit akar, hogy miért vár engem. És csak annyi a válaszom hogy nem. Azt hiszi hogy meg riaszt de addig örüljön amíg nem érek oda, gyengének lát de ostoba. Ostoba mert nem rejtheti el a sötétség nem maradhat ott. Előre kell lépnie és akkor majd eldől hogy jól döntött-e hogy megvárt az utam végén. 

MC: Nem vagyok az az ijedős típus de ettől most kirázott a hideg.

JBL: Hát mit vársz tőle ? Nem normális. 

 

CM Punk vs Dean Ambrose

Steel Cage match

Ahogy mind a ketten megérkeztek kezdődik is a meccs. Először csak próbálnak fogást keresni egymáson ami pár percet vesz igénybe majd Punk oda rúg egyet de Dean egyből üt előre majd el is kapja Punk fejét aki kicsavarja ellenfele kezét majd most Punk van fölényben és betolja Ambroset a sarokba majd aprítaná de nem sikerül. Mert Dean arcon vágja majd egy Dropkickel lerugja CM Punkot. Aki a rúgást követően azonnal fel kell majd Dean támadna most de Punk egy Suplexxel hárít majd gerincen rúgja Deant. Aki kigurul a kötélen kívülre majd Punk utána megy de Ambrose ráhúzza a fejét a kötelekre majd vissza megy és bead egy Neckbreakrt majd egy Suplexet majd mászik a sarokba és ugrik de Punk az utolsó pillanatban félregurul majd feltápászkodik lassan. Oda megy Deanhez akit nekilök a ketrecnek majd a másik oldalon is és amikor Dean jön vissza beadja neki a Flapjacket majd utána CM Punk egyből elkezd kimászni a ketrecből de Ambrose utána megy és hamar visszarántja és beadja Dean a Chlotesline From Hellt és mind a ketten elterülnek a ring közepén. Majd Ambrose kell fel hamarabb aki értékesíteni a Finisherjét amikor Punk egy Pelé Kickel hárít amitől Dean beszédül a sarokba majd Punk most beadná a High Knee Bulldogot ami sikerül is majd ismét beadná de Dean most már hárít és amikor CM Punk rúgna Dean belerúg a térdébe majd most Dean elkezdi aprítani ellenfele térdét majd ezek után mint akinek el ment az esze elkezdi ráncigálni Punkot addig amíg az nem hárít egy White Noisevel majd jön a CM Punk CB de a végén Ambrose hárít és beadja a Brogue Kicket majd azonnal elkezd mászni és a ketrec tetején megáll majd visszatekint és a végén egy könyökössel visszaugrik de Punk ismét félre ugrik majd elkapja a kezét amelyikre érkezett és befogja az Anaconda Viseba. Dean ordít de nem tud semmit tenni. Majd egy idő után Dean elájult amit Punk ki is használna és elkezd mászni de viszont ő is megáll a ketrec tetején és ő is ugrik egy könyökössel de Ambrose egy Superkickel fejbe rúgja amitől mind a ketten elterülnek. Majd a bíró megnézi hogy mi van velük. Kettő perc elteltével Dean kezd el mocorogni előbb aki oda kúszik a kötelekhez és feltápászkodik rajtuk majd Punk is ezt csinálja csak a másik oldalon, majd hírtelen Punk kap erőre és támadna de Dean elhajítja maga felett és Punk háttal csapódik a ketrec szélének majd Dean ezt kihasználva beadja a R.O. DDT-t. Majd megint felkapja Punkot és elkapja  a bal kezét és elindul vele a sarok felé majd felmászik a 3. kötélre és beadná az Old School-t de Punk egy rántással megakadályozza ezt és Dean ágyékkal esik a kötélre majd Punk fejbe rúgja és Dean lefejeli a ketrecet, és visszaesik a ringbe. Közben Punk hátán egyre jobban kezdenek kijönni a rácsnak a nyomai. Közben Punk felkapja ellenfelét és beadja neki a GTS-t amitől Dean beesik a sarokba majd onnan visszapattan és Punk észre veszi és ismét elkapja Deant és megint beadná neki a GTS-t de Dean észleli a veszélyt és egy DDT-vel leviszi ellenfelét. Majd fel kell és bead Punknak kettő German Suplexxet. És Punk bemászik a sarokba és Dean ezt kihasználva beadja neki a Chloteslinet majd felkapja és fejjel nekivágja a ketrecnek. Majd Dean jelzi a Headlock Drivert amit be is ad majd elkezd mászni. De amikor felér megszólal Seth Rollins és kiséretével majd Rollins visszahúzza Deant Big Show meg beadja neki a K.O.-t Kane meg a Chokeslamet majd ezek után Seth beadja a finisherjét. Majd pedig rámennek CM Punkra is majd Big Show nekidobja Punkot a ketrec oldalának ami kiszakad és Punk a földre gurul.

Ezzel a mérkőzés győztese: CM Punk.

MC: Ezt nem hiszem el már megint Rollins.

JL: Hát igen úgy látszik nem nagyon bír magával. Dehát a WWE-ben soha nem vagy biztonságban.

 

Brie Bella vs Maryse

Elsőnek Brie majd a Díva bajnok Maryse érkezik a ringhez majd indul is a meccs. Maryse indít jobban aki egyből jobbosokkal gazdagítja ellenfelét majd Brie kigurul, de Maryse utána megy és nekivágja a kordonnak majd fogja a fejét és ismét oda vágja. Majd fogja Briet és visszateszi a ringbe, és visszamászik. De Brie ismét kigurul és Maryse megint utána megy, de most Brie a gyorsabb aki ellenfelét gerinccel nekivágja a ringnek, vagy úgy háromszor. Majd pedig visszamennek a ringbe. Brie uralja most a meccset aki Suplexekkel gyengíti a Díva bajnokot. Majd ráfekszik 1...kitör. Brie most a Kick's Comboval folytatja a támadást majd egy Neckbreakerrel zárja és ismét ráfekszik 1...2...kitör. Brie ismét felkapja Maryset aki most egy Spinebusterral hárít majd beadja az Inverted DDT-t amit a Disaster Kick követ. Majd felkapja Briet és beadja neki a Fame Assert amit majd a Fisherman Suplex követ és ráfekszik 1...2...kitör. Maryse folytatja a támadást és ellenfelét a sarokba löki és Chloteslineval próbálja puhítani majd amikor már Brie össze esett rúgdossa de csak addig amíg egyszer csak megszólal Paige zenéje és Maryse fagyott arccal figyel a bejárat felé, minden támadást felfüggesztve közben Paige közeledik a ring felé és Maryse le sem veszi róla a tekintetét majd Paige lassan odasétál a kommentátorokhoz és elveszi a Díva övet. Marysenél most szakad el a cérna és egyből kiálltva rászól Paigera hogy tegye azt vissza a helyére, de Paige ezt meg sem hallva sétál el a rámpa felé közben a meccs megy és Brie ezt kihasználva hátulról PIN-be viszi Maryset: 1....2....3

És a meccs győztese: Brie Bella

Brie gyorsan kigurul majd el is megy. 

Maryse a földön ül és fogja a fejét nagyon ideges közben még hallatszik hogy Paige visszaszól hogy ez van akkor amikor visszanyal a fagyi. Maryse oda tekint és látja hogy Paige az övével szeretne távozni.

Maryse: Héhéhéhé Paige hozd vissza de most azonnal. Hallod? Hozd vissza ha jót akarsz.

De Paige nem figyel oda és távozik az arénából a Díva övvel a kezében.

Maryse: Paige, Paigeeee, Paaiiiigeeeee.

Majd ő is gyorsan ki rohan az arénából.

JL: Azta ez igen. Hm.

MC: Ebből is mi lesz te jó ég.

 

Sheamus vs Mark Henry

A gongszó után indul is a meccs. Sheamus kezd jobbosokkal gyengyti Henryt aki ráfejel egyet ellenfelére. Sheamus térdre rogy. Majd Henry ráfejel még egyet és jönne a harmadik de Sheamus hasba üti Henryt aki meghátrál majd a Kelta Harcos belöki a Világ legerősebb emberét a sarokba de Henry ellöki magától az Írt. Sheamus támad de Henry neki rohan. Sheamus kigurul a ringből Henry nem megy utána. Sheamus mászna be de Mark is megindul de most ellenfele a kötélre húzza a fejét majd vállal ledönti és Sheamus elkezdi taposni. Henry felmászik de Sheamus nem engedné de most nem jön össze neki mert Mark egy Belly to Belly-vel földhöz vágja majd nekiszalad a köteleknek és ráugrik ellenfelére. 1....2...kitör. Sheamust megint megfejelik de most elkedzi hajtani az adrenalin és Markot odavágja egy Spinebusterral majd felkapja és belöki a sarokba ahol kiosztja majd jönne a Sheamus CB. de Mark a végén elkapja és földhöz viszi egy Fallaway Slammel. Amit követ pár German Suplex. Majd Henry elkezd mászni a sarokba és ugrásra kész, és el is ugrik de a levegőben leszedi Sheamus egy Brogue Kickel, amitől Mark nem tudni hogy szándékosan vagy csak azért mert beszédült kigurul a kommentátor asztal elé. Sheamus azonnal reagál és nekilendul a köteleknek és kiugrana Hernyre de ő elkapja és egy WSS-el oda vágja a Keltát a kommentátor asztalra ami össze is dől. Henry vissza gurul és a bíró már 2-nél tart. 3......4......5......6.......7 Sheamus élet jelet ad és elkezd kúszni a ring felé 8.....9......9,5 és Sheamus be ér. Mark el sem hiszi de már indítaná a következő támadást amikor Sheamus beadja a Comebackjét majd egy White Noiseval odavágja PIN: 1....2...kitör. Sheamus a sarokba megy és jelzi a Brogue Kicket majd amikor Henry fel kelt be is adná de Mark félre hajol és Sheamus lába fent akad a 3. kötélen. Henry ezt próbálná a javára fordítani és elkapja Sheamus másik lábát és úgy rántja hirtelen vissza Sheamust akinek a lába elég durván megrándulhatot. Sheamus mászik nem nagyon tud rá állni a jobb lábára de Markot nem nagyon érdekli ez sem felkapja és beadja neki az Irish Course Backbreakrt. Majd elkapja a Kimura Lockkal. Sheamus nem tud semmit csinálni a jobb lába fáj max csak a bal kezével tud ütni amit meg is tesz de ennek hatására Henry mégjobban hátra húzza a kezét Sheamus felhagy ezzel a próbálkozással. És a köteleket próbálná elérni de azok sincsenek valami közel. Így nagy kínlódások után nem bírja tovább és feladja.

Ezzel a meccs győztese: Mark Henry

De neki ennyi nem volt elég felkapja Sheamust és beadja neki a WSS-t. Ezek után jönnek a bírók és azok zavarják ki.

Ezek után a Backstageban járunk ahol Maryse kérdezősködik hogy hol van Paige de azok nem tudják.

Maryse: Nikki nem láttad Paiget ?

Nikki: Hát szerintem már nincs itt mert ma nincs meccse.

Maryse ideges majd elrohan.

Randy Orton vs Roman Reings

No Holds Barred

Elsőnek Roman majd a Vipera érkezik és indul is a meccs. Egymásnak esnek a felek de Orton jön ki jobban aki ki is dobja egyből Reingst a ringből majd utána megy de Roman megfordul és arcon csapja amitől Randy megszédűl majd nekiesik a lépcsőknek. Közben Roman elmegy a ring másik felére és elővesz egy acélszéket és vissza megy Orton-hoz és ütne egyet de Randy ágyékon rúgja és így gyorsan kitudja venni a széket Roman kezéből majd ő csap rá egy hatalmasat ellenfele hátára. Roman begurul és Orton is bemegy majd ott ismét rá csap. És szinte holtra veri a székkel Reingst. Esélyt nem ad arra hogy Roman Reings össze szedje magát majd ismét nagy csapásokkal sújtja őt. A bíró mondja neki hogy elég Amire Orton beadja a székre az RKO-t 1...2...3

JL: Ezt egyáltalán nem gondoltam volna. Roman Reingset meg verik körübelűl 2-3 perc leforgása alatt.

MC: Hát igen ez nekem is most új de előfordul lehet nem volt olyan formában vagy az istense tudja de...de..de várjunk csak...

Megszólal Seth Rollins zenéje és érkezik ő! Riley, Show, Kane kiséretében és ahogy oda érnek Ortont kizavarják ami nem nagyon tetszik neki közben a 3 ember neki esik Romannek. Orton nem engedi hogy így beszéljenek vele és kioszt Sethnek egy RKO-t majd Show észre veszi oda megy de ő is kap egyet. Riley jön oda aki egy Sweet Chin Musiccal. Majd megszólal John Cena zenéje aki sebesen érkezik majd Riley leütni de elhajol előle Kanet kiküldi a ringből egy Chloteslinevel majd Rileyt felkapja az AA-be de Seth visszajön és bezavar ezt Riley kihasználva kigurul amikor hirtelen megszólal The Game zenéje.

HHH: Elég, mindenki ki megy kivéve Cena és Riley, meg van a ma este fő meccsének a típusa, ami egy Hell in a Cell lesz ahol John Cena csap össze Alex Riley-el. És ez a meccs most kezdődik.

Majd Seth-el, Show-al  Kane-el és Randyvel távozik az arénából.

John Cena vs Alex Riley

Hell in a Cell

A két fél már ott vannak már csak a bíró hiányzik és ahogy megérkezik leengedik a hatalmas ketrecet és indul is a meccs. Cena egyből a Comebackjével támad de Riley elhajol egyszer és és Cenat a kötelek dobják vissza majd Riley kidobja Cenat és utána megy majd fogja és nekivágja a ketrecnek majd ismét jönne a 3. de most Cena hárít és Alex repül neki majd ahogy vissza csapódik Cena áthajítja maga felett és Riley teste hatalmasat koppan a padlón. Cena vissza teszi a ringbe és ráfekszik:1...2...kitör. Cena ezután behajítja a sarokba ellenfelét majd beadna egy Chloteslinet de Riley félreugrik és Cena nekicsapódik a sarokvédőnek majd Riley át is viszi PINbe: 1...2...kitör. Riley ezután gyors fejsatuba fogja de John hárít majd Riley nekilendül a köteleknek és lerázza magáról de ahogy John jön vissza egy Neckbreakerrel hárít majd felkapja és odavágja egy Fisherman Suplexel majd egy German Suplex-el amitől Riley kiesik a ringből Cena utána ugrana de közben Cena nem látta hogy Alex előkap egy széket és azzal hasba vágja a levegőben így Cenanak a felső lába be akad a felső kötélbe és úgy lóg kifelé ellenfele ezt ki is használja és rá csap egy hatalmasat amitől John le is esik. Majd felkapja őt és oda teszi a széket Cena torkához és úgy csapja oda az acéllépcsőhoz. Cena ettől fulladozni kezd és a torkát fogja majd, hogy időt nyerjen magának bemászik a ring alá. Riley elkezd vele ordítani hogy jöjjön ki de nem kap választ és nem is látja mintha valahol is kimászott volna ezért be néz de aban a pillanatban Cena úgylátszik megtalálta a poroltó készűléket és azzal lefújta Rileyt aki a szeméhez kap majd begurul a ringbe. Cena utána megy de nem teszi le a poroltó készüléket sőt még jobban elkezdi fújni. Így Alex még a ringben sincs jó helyen, ismét kigurul de Cena oda is utána megy majd. Riley elkezd menni a kamerás felé de Cena még mindig fújja őt. Teljesen ellepi már a fehér füst addig amig egyszer csak azt nem látjuk hogy Riley a kamerával lecsapja Cenat majd visszateszi a poroltót a ringnek a mélyére. Felkapja az egyik acéllépcsőt majd az éppen feltápászkodó Cenanak dobja aki ettől megint neki esik a ketrec szélének és össze esik. De Rileyt nem érdekli felkapja és egy Fallaway Slammel eldobja őt és Cena fejjel szedi le a ringoszlopot majd most Alex is lefejelteti vele és bedobja a ringbe és ráfekszik 1...2...kitör. Riley taposni kezdi majd jelzi a Pedigreet be is fogja Johnt de ő valahogy fordítani tud a fogáson és egy Cesaro Swinggel megforgatja az IHC bajnokot és csak 30-nál hagyja abba. És kicsit ő is megszédül de beadja a Five Knuckle Shuffle-t majd pedig az AA-t szeretné de Riley hárít és nem sikerül de Riley a sarokba esik ami Cenanak úgyan úgy kedvező és beadja a High Knee Bulldogot de a végén ellenfele ellöki magától majd beadja neki a Belly to Bellyt. Amit a German Suplex követ de John valahogy talpra érkezik és ahogy Riley megfordul John azonnal felkapja az AA-be amit most be is ad neki majd amikor beadta megfordítja és befogja az STF-be. Riley üvölt de nem kopog, próbál valahogy fordítani de nem nagyon sikerül Cena erősen tartja a fogásban addig amíg Alex el nem ájul ekkor lazít a fogáson és Riley most hárít fordul egyet és most ő fogja be Cenat az STF-be. Cena ordít de nem adja fel. Majd lassan lassan Alexel a hátán felkell és beadja az AA-t de Riley talpra esik majd Cena egy Chloteslineval próbálkozik de Riley egy Suplexel átdobja maga felett így a Cenation vezetője kiesik a ringből majd feltápászkodik a ketrec segítségével de Riley is kimászott és egy Spearrel neki ütköznek a ketrec oldalának ami ki dől és mind a ketten kigurulnak a kommentátorok elé. Alex a gyorsabb és ellenfelét egy Batista Bombal rádobja az asztalra ami összetőr alatta. Majd Alex Riley elkezd mászni fel a ketrec tetejére. Majd ott ünnepelteti magát. Amit egyenhangúan kifütyülnek. Majd Cena is kezd magához térni és ő is elindul felfelé. Amikor felér Riley felhúzza és hátra fekteti és beadná a Boom Droppot de Cena elgurul és beadja a Randy Orton Powerslamet amit majd egy Spinebuster követ. Riley hátán meglátszanak a ketrecnek  a nyomai de erőre kap és egy Fallaway Slammel eldobja ellenfelét aki a ketrec szélére zuhan. A közönség majd meg őrül. Üvöltik, hogy "Ez király" Majd most Riley beadja a Piledrivert, amit majd most a Pedigree követ. Ezután próbálja lelökni de nem megy mert már neki sincs sok ereje. Majd amikor már oda értek Cena bekúszik a lába között kigáncsolja és ismét de most már a ketrec szélén a Cesaro Swinget beadja és avagy 40 kört tesz vele amitől Riley elhányja magát Cena gyors leteszi és elvonszolja a ketrec közepéhez majd ott beadja neki az AA-t de a rács nem szakad be. Majd most a Zig-Zaget értékesíti ami már beszakítja a fenti rácsajtót és mind a ketten a ringbe zuhannak. Majd Cena jobb kezével ráfekszik ellenfelére. 1...2...3

És a meccs győztese: John Cena

Az orvosok megérkeznek hogy mindkettőjüket megvizsgáljak de ekkor már a kommentátorok köszönnek el tőlünk.

MC: Remek fő eseményt láthattunk.

JL: Pontosan mind ketten jól harcoltak de most Cena került ki győztesen.

JBL: Igen de azért amit Riley tett az is megemlítendő. 

MC: De sajnos mai adásunk véget ért jövő héten is várjuk önöket ugyan ekkor.

JL: Viszont látásra! Köszönjük hogy velünk tartottak.

A kommentátor köszönések után láthatjuk Maryset aki a kocsijába pakol be éppen de megszólal a telefonja mert kapott egy SMS-t.

Szám: Ismeretlen.

Fájl:

 

Írta: roli1998 és Tomci

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0