Hangolódás a Survivor Series-re


JL: Üdvözlök mindenkit ez itt az ES.
MC: Én is üdvözlök mindenkit.
JL: Ma Nashville-ben vagyunk. 
MC: Igen és remek a hangulat.
JL: Kezdjük is az adást.

Luke Harper vs Cesaro
Először Luke érkezik. Aztán Cesaro. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Luke nem haboz, elkezdi osztani Cesaro-t. Cesaro a sarokba esik. Luke háromkönyökössel aprítja Cesaro-t. A bíró elrángatja Luke-ot. Cesaro próbálna kigurulni, de Harper visszahúzza. Cesaro gyorsan ágyékon rúgja Harper-t. Egy Uppercut-al küldi földre Luke-t. Jön a Cesaro Swing. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. 15.. 16.. 17.. 18.. 19.. 20.. Antonio elengedi Harper-t és ráfekszik. 1.. 2.. Luke kitör. Cesaro a sarokba teszi Harper-t. Cesaro is fölmászik. Jön egy bődületes German Suplex a sarokból. Gyorsan pin-be fogja Cesaro Luke-ot. 1.. 2.. Luke megint kitör. Cesaro nekifut a köteleknek és jön egy Foot Stomp, vagyis jönne, mert Luke arrébb gurul. Gyorsan felugrik Luke. Kioszt egy Big Boot-ot és egy Body Slam-ot. A sarokba megy és várja, hogy Cesaro felkeljen. Cesaro nagy nehezen felkel. Luke azonnal egy Discus Clothesline-al a földre küldi Cesaro-t. Ráfekszik Luke. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győzese: Luke Harper.

JL: Ma megmutatta Luke mit tud.
MC: Meg, de Cesaro, majdnem nyert. 
JL: Igen Cesaro is kitett magáért.
JL: Igen jöjjön viszont a következő mérkőzés. 

Erick Rowan vs R-Truth
Először Erick érkezik, aztán Truth. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Erick nem haboz, és egyből térden rúgja Truth-ot. Truth térdre esik. Erick fejbe rúgja a térdre rogyott Truth-ot. Ráfekszik. 1.. Truth kitör. Truth köteleknek támaszkodik. Aztán a szokásos hergelő táncával felidegesíti Rowan-t. Rowan neki menne Truth-nak, de Truth lehúzza a köteleket. Rowan kiesik a ringből. Truth Rowan-ra ugrik. Rowan elterül. R-Truth visszateszi a ringbe Rowan-t. A sarokba siet R-Truth. Ugrik, vagyis ugrana, de Erick elkapja a nyakát és kilöki a ringből. Truth az acél lépcsőre esik. Erick kimegy és betuszkolja Truth-ot a ringbe. Truth hirtelen új erőre kap. Előbb egy Dropkick-et értékesít, majd egy Spinebuster-t. Ráfekszik Rowan-ra. 1.. 2.. Rowan kitör. Truth felemelné Rowan-t, de Rowan ágyékon vágja. Truth összeesik. Rowan gyorsan kioszt, egy Big Splash-t. Pin-be fogja Truth-ot. 1.. 2.. 3.. A mérkőzés győztese: Erick Rowan 

MC: Erick megint kitett magáért.
JL: Igen megmutatta, hogy tud valamit.
MC: Valóban.
JL: Jön Jack Swagger és Zeb Colter.
Megszólal az Igaz Amerikai zenéje és érkezik Zeb és Jack.

ZC: Üdvözlök mindenkit ezen a csodás estén. Jack egy rövid kihagyás után visszatért. Jack jobb formában van, mint vala...
Zeb-et megszakítja a mexikói Alberto Del Rio.

ADR: Azt hiszed, érdekel valakit, amikor itt van Mexikó hőse?
A közönség kimutatja nem tetszését.
ADR: Te én Jack most, mit szólsz?
Jack a ringbe rohan és elkezdődik a mérkőzés.

Jack Swagger vs Alberto Del Rio
Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Jack a sarokba löki Del Rio-t. Aztán háromszor hasba térdeli. A másik sarokba megy. Nekifut Swagger és kioszt egy Corner Splash-t. Megfogja Jack Del Rio-t és kioszt neki egy Alabama Slam-et. Megragadja Del Rio lábát és elkezdi rugdalni. A bíró alig bírja leszedni Swagger-t, Del Rio-ról. Del Rio kioszt egy Enzugiri-t, de ő is a földre zuhan, Jack-el együtt. Del Rio a lábát fogja. Jack gyorsan befogja Patriot Lock-ba. Del Rio nem bírja és lekopogja a mérkőzést. A mérkőzés győztese: Jack Swagger.


JL: Jack megcsinálta.
MC: Legyőzte Del Rio-t.
JL: Jöjjön egy szerződéskötés az SS-re.
MC: Érkezik RVD és Chris Jericho.

Először RVD érkezik, aztán Jericho.
RVD kezd bele a mondani valójába.
RVD: Jericho megtámadtál orvul. Nem volt rá okod. Röviden te és én az SS-en.
Chris elgondolkozik.

CJ: Rendben te és én. 
Jericho aláírja a szerződést. RVD is oda firkantja a nevét. Farkas szemet néznek, de ezúttal nem csapnak össze.

JL: Még egy meccs hivatalos az SS-re.
MC: Igen.
JL: Jöjjön Bray aki az SS előtt elmondja a gondolatait.
Megszólal Bray Wyatt zenéje. Bray lassan a ringbe sétál, kér egy mikrofont. Megkéri a technikusokat, hogy kapcsolják le a fényeket. Bray belekezd beszédébe.

BW: Üdvözlök mindenkit. Azért jöttem ki, hogy elmondjam mi lesz az SS-en. Én és a Teddy team győzelmet fogunk aratni. Triple H-t már legyőztem párszor, ne feledjük így lettem ECW bajnok. Tisztelem Triple H-t, de nem félek tőle. Nem tudom, mit tud Vance Archer, de egyet tudok, mit tud Bray Wyatt. Emlékszem, amikor ide kerültem. Nagyon boldog voltam. Aztán telt múlt az ídő és ECW bajnok lettem. Triple H-n át vezetett az utam, de legyőztem, úgy ahogy az SS.en fogom. Team Authority kövessétek az ölyveket.
Megjelenik Vance Archer és neki esne Bray-nek. Bray kimegy a ringből és a kordon mellett egymásnak esnek. Vance, mint ha jobban állna, de Bray máris fordít és kioszt a kordonra egy Sister Abigailt.

Bray távozik az arénából.
JL: Nem tudom melyik csapat az erősebb.
MC: Én sem tudom, de várom már az SS-t.
JL: Mára ennyi volt kövessenek minket legközelebb is, viszlát.
MC: Viszlát.

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0