Nemvárt fordulatok

Elérkeztünk a Royal Rumble utáni első Raw adáshoz, amely egy visszatekintéssel indul, méghozzá a Royal Rumble meccsről. Megnézhetjük amint Corey Graves 1.-ként lép be a ringbe majd, ahogy kiejt 13 szupersztárt, ezután azt, ahogy csodával határson módon felül Barrett Bull Hammer Elbow-ja után, és egy Belly to Belly Suplex-szel kidobja a ringből!


Ezután az arénát sötétség tölti el, és Lilian Garcia áll a ringben, egy mikrofonnal a kezében.
- Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék a 2015-ös Royal Rumble meccs győztesét, a Machine-t, Corey Graves-t!!! - Ekkor megszólal Graves zenéje a közönség pedig majd felrobban. Graves a ringbe sántikál, nemcsoda, hisz hatalmas meccset vívott tegnap. Graves miután beért a ringbe kér egy mikrofont, de nem tud megszólalni, ugyanis a közönség egy emberként skandálja a „Thank You Machine!”-t! Graves ezután megszólal.


- Ne ti köszönjétek, én köszönöm! Tudtam, hogy hatalmas meccs áll előttem, mikor beléptem a ringben, és azt is tudtam, hogy meg kell nyernem! Első emberként mentem be a ringbe, és utolsóként hagytam azt el! Megcsináltam azt, amit meg kellett csinálnom! De ez nélkületek nem ment volna. Nem azért volt ez karrierem fénypontja, mert megnyertem egy történelmi meccset, mármint nem csak ezért! Azért is, mert a meccs után olyan legenda gratulált nekem, mint Bret Hart, Rey Mysterio és külön kiemelném a példaképemet, Stone Cold Steve Austin-t! Stone a meccs után odajött hozzám, és azt mondta: „Így kell ezt csinálni! Ha olyan jövője lesza WWE-nek, amilyen te vagy, akkor gyönyörű jövő elé nézünk!”. Mikor kisgyermek koromban elkezdtem nézni a pankrációt, olyan szupersztárokat láttam a tv-ben, mint Hulk Hogan, Bret Hart, vagy akit az előbb említettem Stone Cold Steve Austin. Mindig is arról álmodoztam, hogy egyszer én is egy ekkora sztár leszek, és telesült az álmom! Hiába volt Wade Barrett, hiába volt akárki, nem adtam fel! Ez az oka annak, hogy 1. helyről nyertem meg a történelem legnagyobb Royal Rumble meccsét! Nem azért, mert annyira erős vagyok. Azért, mert én vagyok a Machine, Corey Graves! - Mondja Corey Graves, ekkor megszólal Daniel Bryan zenéje. A közönség nem reagál Bryan-re sehogy, nem tudja senki mit akarhat. Daniel a ringbe megy, és megáll Corey előtt. Graves nem érti mit akarhat Daniel, de ő csak kezet nyújt neki, majd kér egy mikrofont.

- Ha valaki azt mondja, hogy Corey Graves nem érdemelte meg a Royal Rumble meccs győzelmet, téved! Ilyen akaraterőt még soha nem láttam! Ez nem fogható semmihez. Ő tényleg egy Machine! Corey, én tudom milyen a hírnév, most már te is tudod! Bizonyítottál mindenkinek, gratulálok! - Mondja Daniel, majd pedig távozik. Ezután Corey is távozna, azonban megszólal az Authority zenéje. Triple H és felesége feszülten érkezik, majd a ringben a C.O.O. kér egy mikrofont. 

- Hölgyeim és uraim! Ő itt a 2015-ös Royal Rumble meccs győztese. És nem érdemtelenül! Be kell látnom, ő a jelenlegi Roster legjobb pankrátora, aki olyan akarat erővel rendelkezik, mely semmihez sem fogható. Corey! Tökéletes karrier állhat előtted! Ehhez egy dolgot kell csupán tenned.. Csatlakozz az Authority-hez! - Mondja Triple H, a közönség pedig erőteljesen kinyilvánítja nem tetszését! Corey is meglepődik ezen.

- Emlékszem Hunter, mikor erre a Survivor Series után kértél meg. Akkor egyértelmű volt a válaszom, azaz nemet mondtam. Most viszont változott a helyzet. - Mondja Graves, de Triple H félbeszakítja.
- Szóval csatlakozol?! - Kérdi HHH.
- Tudod Hunter.. Azt hittem ennél jobban nem süllyedsz le. Engem betettél első helyre a Rumble meccsben, Wade Barrett pedig utolsó helyről kezdett, de még ez is kevés volt! Nem tudsz megtörni! Érted? Soha nem fogok csatlakozni a talpnyalóid közé! - Mondja Corey, ám a C.O.O. ekkor nekiesik Graves-nek. Triple H teljesen szétveri Graves-t, ezután érkezik Seth Rollins és Vance Archer is, akik segédkeznek HHH-nek. Úgytűnik Seth is átpártolt.. Ekkor megszólal a Sword zenéje, Triple H pedig nemérti, hogy mit is akarhat most a WWE meghatározó Tag Team-je. Triple H a ringbe megy, és elkezd üvöltözni Ryback-kel, Batista-val és Randy Orton-nal, hogy takarodjanak ki, ám ők csak ott állnak. Triple H ekkor pofon vágja a középen álló Ryback-et, ekkor az arénában síri csönd uralkodik el. Triple H ezután mikrofont fog. 
- Mit gondoltok kik vagytok ti itt?! Azt hiszitek, hogy mindig ti vagytok a középpontban?! Mit értetek el eddig? Semmit! Kik vagytok ti?! - Triple H még folytatná, de ekkor Ryback magához húzza a mikrofont, mikor mindenki ledöbben.


- Mi nem az Authority csicskái vagyunk.. Mi vagyunk a Sword! - Mondja Ryback és nekiesik Triple H-nek. Stephanie le van döbbenve, közben Ryback kőkeményen osztja Triple H-et a tömeg pedig őrjöng. Eközben Vance Archer nem tudja, hogy mit csináljon. Seth Rollins rátámad a Sword-re, Vance pedig Rollins-ra! Te jó ég! Vége az Authority-nek?! A ringben tömegbunyó alakul ki, Rollins-t és Triple H-et pedig teljesen szétverik. Ryback-től kap egy Shell Shocked-et, ezután ájultan kiesik a ringből. Vance ezután Rollins-ra néz a közönség pedig egyhangúan biztatja. Vance ekkor kioszt egy hatalmas Chokeslam-et Rollins-nak! Corey eközben visszatántorog a ringbe, de alig bír felállni, majd Vance a kötélnél nagy nehezen feláll. Archer ekkor magasba emeli a kezét! Corey-nak ezután a Sword összes tagja is gratulál ezután távoznak. 


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket. 

Jerry „The King” Lawler: Te jó ég!!! Mi történt itt? Sword, illetve Vance Archer Face Turn?! Mekkora indítása a Raw-nak, te jó ég! 
John Bradshaw Layfield: Hát kemény volt, annyi szent! A Sword-től már vártam ezt, de Archer nagyon meglepett!
Michael Cole: Szerintem is zseniális indítása volt az adásnak, viszont a következő meccs is annak ígérkezik! 
JL: Bizony ám, az első meccsen megnézhetjük a Tag Team bajnoki meccs visszavágóját!


The Prime Time Players vs The Hardy Boys WWE Tag Team bajnoki meccs: 
Darren Young és Matt Hardy a meccset. Darren elég magabiztos rúgásokkal indít, majd meg fejeli az ellenfelét. Matt egy kicsit meg torpad. Darren egy Powerslam-el küldi a földre Matt-et, majd egyből rá fekszik, 1... De Matt fel rántsa mint két vállát. Darren meg fogja és be dobja a sarját sarkába, majd pacsizik Titus-al. Darren a kezével szorítja a ringvédőnek Matt fejét, közben be jön Titus és bordán rúgja Matt-et, Darren ki megy a ring szélére. Titus megragadja Matt fejét és add egy Tornado DDT, utána egy Leg Drop, majd rá fekszik 1...2... De Matt felrántsa az egyik vállát. Titus felsegíti Matt-et, majd add egy Pepsi Twist-et, majd pacsizik Darren-el. Darren rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa mint két vállát Matt. Matt hitelen fel áll, fejbe üti 2-szer Darren-t, készül pacsizni Jeff-el, de Darren meg fogja a lábát Matt-nek középre húzza majd be fogja Sleeper Hold-ba. Matt szép lassan kezd lefeküdni a szőnyegre. Teljesen ki feküt, de ekkor összeszedi magát, és kúszik, hogy elérje a kötelet. Kicsivel később sikerül is. Darren 4-nél elengedi, Matt fel kell s kötelek segítségével, majd pacsizna Jeff-el, de hamarabb találkozik egy Superman Punch-al, Darren a saját sarokba húzza Matt-et, majd pacsizik Titus-al. Titus be megy és ki oszt egy Class of Titus Matt-nek, rá fekszik 1...2... De Jeff be jön és megmenti a meccset. Darren is be jön ki ki dobná Jeff-et, de helyette Jeff dobja ki. Jeff ki gurul. Majd meg fogja Darren és a kordonnak dobja. Jeff vissza megy a saját sarokba és Mett-el pacsizik. Jeff be jön, ekkor Titus fel áll és támadna, de Jeff gyorsabb egy Kofi Kingston Comeback-el, majd rá fekszik 1....2.... De Titus 2-nél felrántsa az egyik vállát. Jeff add egy Neckbreaker-t, majd egy German Suplex-et, utána megint rá fekszik, 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Titus. Jeff fel áll, és várja, hogy Titus is fel álljon. Titus fel áll, Jeff ki oszt egy Sweet Chin Music. Jeff mászik a sarokba. Közben Darren fel kell, meg ragadja matt lábát és ki húzza. Matt arccal neki megy a ring szélére, Matt fekszik a földön Darren meg rántja a kötelet. jeff elveszti az egyensúlyát így ring szélére esik. Titus fel áll és ki majd meg ragadta Jeff-et és ki oszt egy Class of Titus-et, rá fekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Titus O'Neil és Darren Young, a Prime Time Players


 

JL: Vajon ki fogja őket megállítani? 
MC: Nem tudom, de nagyon meggyőzően teljesítenek minden meccsükön!
JBL: Igen, ez igaz! Viszont a folytatás sem lesz semmi.
JL: Igen, érkezik John Cena! 


Ezután szinte egyből megszólal John Cena zenéje. Sokak szerint Cena tegnapi meccse után karriere már nem lesz olyan, mint volt. Cena dereka be van kötözve, és még a ringbe is sántikálva jut el. A közönség döbbenten figyeli John-t, sosem láthatták még ilyennek azt a szupersztárt, aki karriere kezdete óta legjobban megossza rajongóit. Cena kér egy mikrofont, és beszélni kezd, közben a tömeg némán figyeli az eseményeket. 

- Tegnap este, minden mozdulat után, melyet elszenvedtem, úgy éreztem, hogy ki kell tartanom, ameddig csak lehet. Meg is tettem.. Kevés volt... Azt hittem én lehetek az az ember, aki megállíthatja a Legacy pokoli pusztítását.. De tévedtem.. Én ehhez kevés voltam! Hiába vagyok 15-szörös világbajnok, hiába volt minden, nem ment! Képtelen voltam saját lábamon távozni az arénából, a színfalak mögött elájultam.. Aztán a kórházban tértem magamhoz. Orvosok vettek körül, és azt mondták, hogy ez nem mehet így tovább. Olyat várok magamtól, amire nem vagyok képes, és ezzel teljesen tönkre teszem magamat.. Főleg azzal, hogy akkor sem adom fel, amikor kellene.. Megrepedt a bordám, és az éjszakát a kórházban töltöttem. Most is saját felelősségemre állok itt, az orvosok pedig szigorúan megtiltották, hogy ringbe szálljak. Úgy éreztem azonban, hogy tartozom azoknak az embereknek annyival, hogy ide kijövök, és kiállok elétek, akik egész este a „Let's go Cena!”-t skandálták. De most nem miattatok vagyok itt.. Hanem azok miatt, akik nem hittek bennem, illetve nem hisznek! Akik úgy tartották, hogy John Cena karrierének annyi volt, azoknak mondom, ma este ringbe fogok szállni! Méghozzá a Raw főmeccsén, a Legacy ellen, méghozzá egy Elimination Handicap meccsen! Az orvosok szigorú tiltása ellenére, ma ringbe szállok. Nem azért, mert bizonyítani akarom, hogy megtörhetetlen vagyok. Hanem, hogy elégtételt vegyek a Legacy-n, és képes legyek őket megállítani! - Mondja Cena, majd távozik. 

MC: Ez nem volt semmi.. Talán Cena tényleg túlvállalja magát.. Ettől függetlenül szívből szorítok John-nak ma este!
JL: Én is! Remélem bebizonyítja, hogy ő valóban soha nem adja fel!
JBL: Nagy szüksége van erre a győzelemre annyi biztos! Most viszont nézzünk meg a Wrestlemania 31-ről egy reklámot!


MC: Tehát a Wrestlemania 31 Hollywood, Florida-ban, az American Airlines Arena-ban kerül megrendezésre!
JBL: Igen, viszont a következő meccsen a tegnap este egyik nagy győztese lesz az egyik résztvevő! Kezdődik is!


The Miz vs Rob Van Dam:
Megérkezik mindkét fél és máris kezdõdik a mérkõzés! Miz már az elején letámadja Robot, de rögtön visszatámad a rutinos harcos! Pár öklös után máris jön tõle egy Spinebuster! Rob ekkor a levegõbe ugrik és jön tõle egy Boom Drop! Ám Miz kitér elõle és elkapja RVD-t és a földhöz csapja! Miz rögtön ráfekszik! PIN 1.. de Rob kirúg! Miz ekkor már jelzi a finisherét, de Rob felpattan és beviszi a Wheel Kicket! Miz elterül, Robtól pedig jön a Running Senton! Rob ráfekszik. PIN 1...2 de kirúg Miz! Rob el sem hiszi és máris a sarokba mászik! Máris jelzi a finisherjét! Rob elugrik, de Miz arréb gurul hirtelen! Rob felkel, de máris kapja a Skull Crushing Finale-t!! Miz ráfekszik! PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: The Miz

A meccs után Miz a ringben ünnepel, ám ekkor megszólal Christian zenéje. Christian-t nem fogadja valami nagy szeretet, ő pedig meg áll a ringben Miz előtt. A közönség a „Let's go Miz!”-t skandálja, Christian pedig kér egy mikrofont. Úgy tűnik Christian bele akar szólni, de ehelyett hozzávágja Miz-hez, aki ettől megszédül, ő pedig kioszt neki egy Killswitch-et! Christian ekkor távozik.

JL: Szerintem ennek a feudnak még lesz folytatása! 
JBL: Mindenképpen! És kíváncsi is vagyok rá, ahogyan szerintem mindenki!
MC: Viszont a jövőhét sem lesz semmi, nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát jövőhéten Raw Reunion! Ami azt jelenti, hogy több nagy legenda is tiszteletét teszi! 
MC: Mindenképpen érdemes lesz megtekinteni, most viszont jön a következő meccs! 

Azonban még a meccs előtt megtekinthetünk egy reklámot Rey Mysterio-ról, melyből megtudhatjuk, hogy ő lesz a 2015-ös év első Hall of Famere! 


Beth Phoenix vs Layla:
Phoenix meg sorozza Layla-t, majd belöki az Sarokba. Phoenix olyan erővel lökte be Layla-t, hogy rögtön össze esik. Phoenix ezt rögtön ki is használja és a rá fekszik 1... De 1-nél felrántsa mint két vállát Layla. Phoenix megrakatja Layla-t és az oszlopnak dobja, Layla a vállal esik az oszlopnak és ott is marad. Phoenix megint megragadja, Layla lábai a középső kötélnek támaszkodik, majd Phoenix add egy Randy Orton DDT, rá fekszik 1...2... De felrántsa az egyik vállát Lalya. Phoenix elkezdi lökni Layla fejét, majd be fogja LaBell Lock-ba. Layla a szabadon hagyót kezével próbál kiszabadulni, de nem megy neki. Ekkor elkezdik kúszni a kötélhez, majd az egyik lábával el is tudja érni a kötelet. A bíró számol, majd Phoenix elengedi 4-nél a LeBell Lock-ból. Phoenix fel áll és elkezdi lökdösni Layla fejét, majd valamiket mond. Ekkor Layla meg löki, majd fel áll és ehy CM Punk Comeback-et add, majd egyből rá is fekszik 1...2... De Phoenix felrántsa az egyik vállát 2-nél. Layla megragadja és be dobja a sarokba, Layla oda megy és elkezdi csépelni, majd meg ragadja és felrakja a legfelső kötélre. Layla le mászik oldalba üti majd add egy Avalanche Sitout Facebuster-t. Layla fel áll, majd kicsivel később Phoenix is fel áll. Layla ki oszt egy Spear-t, rá fekszik 1....2.... De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát Phoenix. Layla fogja a fejét, majd megragadja Phoenix haját, fel áll Phoenix és hasba üti Layla-t, majd ki oszt egy Glam Slam-t rá fekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: Beth Phoenix

JBL: Beth lenyűgözően teljesített tegnap este, és ez ma sem változott. 
JL: Igen, viszont térjünk vissza egy kicsit erre, hogy Rey Mysterio lesz a 2015-ös év első Hall of Famere!
MC: Szerintem teljes mértékben megérdemli. Az ő visszavonulása lepte meg legjobban a WWE Univerzumát, és várható volt, hogy egy ilyen kaliberű pankrátorból, mint ő, Hall of Famer-t fognak csinálni. Ő egy legenda!
JBL: Egyetértek Michael-el! Ő egy legenda! Ezt követően megszólal Roman Reigns zenéje, melynek hatására őrjöngeni kezd az aréna! Roman a ring felé veszi az irányt, majd a közönség soraiból meg is érkezik oda. Roman ezután kér egy mikrofont, és beszélni kezd.

- Tegnap este megelégeltem azt, amit az Authority művel.. Kiálltam egykori bajtársamért! Megtettem azt, amit a többi WWE-s szupersztár nem tett meg! Szembe szálltam a Vezetőséggel. Ha én nem vagyok, már nem Seth Rollins lenne a Nehézsúlyú világbajnok.. De tudod Seth, árulásnak azt nevezik, amit te tegnap este csináltál! Ne csodálkozz azon, hogy mikor kijössz a ringbe azt hallod, hogy „You sold out!”. Nem számítottam rá, hogy miután segítek rajtad, hátba vágsz egy székkel, de te ezt is megtetted! Ráadásul azok mellé álltál, akik el akartak bánni veled! Az Authority többi tagjának megjött az esze, neked mi kell még?! Eladtad magad, a rajongóidat és mindenkit aki hitt benned Seth! De a tegnap este nagy kudarca nem ez volt számomra.. A Royal Rumble meccsben is kudarcot vallottam, szóval most nincs jogom arra, hogy kihívjalak téged... - Mondja Reigns, mikor megszólal Kane zenéje. Az Authority embere öltönyben érkezik a ringbe, majd kér egy mikrofont. 

- Seth nem elárulta magát. Neki megjött az esze! Stephanie McMahon engem kért meg arra, hogy vezessem az eheti az adást, és én ezt meg is teszem! Viszont most megkapod a lehetőséget Roman, hogy bizonyíts! Seth ellen akarsz meccset?! Jövőhéten a főmeccsen bebizonyíthatod! A jövőheti Raw adás főmeccse egy #1 Contender meccs lesz, melynek a győztese a WWE újdonsült PPV gáláján, a Fast Lane-en megküzdhet Seth Rollins-szal! Egy Fatal 4 Way meccs keretében nyerheted el te az első számú kihívói címet, vagy 3 ellenfeled, akik: Sheamus, Mark Henry és az Igaz Amerikai, Jack Swagger lesznek! - Mondja Kane, Roman pedig elégedetten távozik. 
- Viszont a ma este még tartogat izgalmas dolgokat! A Sword-nek is bizonyítania kell, méghozzá egy 6 fős Tag Team meccsen, ahol ellenfeleik: Bray Wyatt, Mark Henry és Chris Jericho lesznek! Valamint tekintve, hogy már csak a főmeccsért is itt marad mindenki, amiről már tudnak, hogy John Cena egy 1 vs 3 Elimination Handicap meccsen küzd majd meg a Legacy-vel! Ezen kívül Brock Lesnar, a WWE bajnok is ringbe száll ma este, még hozzá az Óriás, Big Show ellen! De nem csak ezért éri meg maradni! Még egy hatalmas meccsel készülök önöknek a ma estét illetően! Corey Graves, a 2015-ös Royal Rumble győztes ringbe száll Seth Rollins ellen, méghozzá egy Lumberjack meccsen! Jó szórakozást! - Mondja Kane és távozik. 


The Sword vs Bray Wyatt, Mark Henry & Chris Jericho:
Batista és Bray Wyatt kezdik a meccset. Batista kezd egy ütéssel, de Bray vissza támad egy erős rúgással majd egy ütéssel, ezután pedig megfejeli Batista fejét. Bray tesz egy lépést hátra majd egy Big Boot-al a földre küldi Batista-t. Bray megragadja Batisat kezét majd be húzza abba a sarokba ahol a társai vannak és pacsizik majd Jericho-val. Jericho be jön és elkezdi rugdosni Batista-t, majd a lábával a sarokvédőnek nyomja Batista fejét közben pacsizik Henry-vel. Herny be jön és egy hatalmas rúgás mér Batista gyomrába. Henry meg fogja és fel állítja a sarokba Batista-t. Henry elkezdi sorozni Batista fejét, majd meg fordítja Batist-at. Herny a könyökével gerincen üti Batista-t, majd meg fogja és egy Garman Suplex-et add. Utána be pacsizza Jericho-t. Batista kúszna, hogy pacsizzon a társaival. De Jericho elég könnyedén meg állítja Batista-t, majd Jericho a kötelek segítségével add egy Lionsault-t, majd rá fekszik 1...2... De 2-nél felrántsa az egyik vállát Batista. Jericho fel áll, majd elkezdi gúnyolódni Batista-t. Batista hittelen fel áll és add egy Powerslam-et, mind a ketten fekszenek. Jericho kúszik, hogy pacsizzon valamelyik társával, Batista is. Jericho pacsizik Bray-el. Batista majd nem eléri Ryback kezét, de ekkor Bray meg fogja Batista egyik lábát, de Batista nem adja fel olyan könnyen, párás lábbal ellöki Bray magától és pacsizik Ryback-el. Ryback be jön és egy Spinebuster indít, de Bray elég könnyen fel áll, Ryback le küldi egy Clothesline From Hell-el. Bray ki gurul a ringből, majd Ryback utána megy, Bray megfogja és ki oszt egy Sister Abigail a kordonra, majd megfogja és begurítja Ryback-et. Bray vissza megy, rá fekszik 1....2... De kettő és félnél felrántsa az egyik vállát. Bray fel áll és nevet, majd pacsizik Henry-vel. Herny be jön, Ryback próbál fel állni. Herny megfejeli Ryback-et majd add egy White Noise-t. Utána be fogja Kimura Lock-ba. Ryback mozdulni nem tud, hogy elérje a kötelet, a szabadon hagyott kezével próbálja kiszabadulni, de Randy jön és fejbe rúgja Hanry-t, Mark elengedi a Kimura Lock-ból Ryback-et, ekkor be jön Jericho és ki oszt egy Codebreaker Randy-nek. Randy ki gurul és földön fekszik, ekkor jön Batista, de Jericho észre veszi és egy Dropkick-et, add Batista-nak jön Bray és megragadja Batista meg puszilja Batista homlokát és ki oszt egy Sister Abigail, majd a lábával kitolja a ringből. Jericho és Bray ki gurulnak a ringből. Ekkor már Henry fel áll, meg ragadja Ryback-et és ki oszt neki egy World Strongest Slam-et, és rá fekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: Bray Wyatt, Mark Henry és Chris Jericho

JBL: Nem sok esélye volt a Sword-nek, lássuk be.. Őket is megviselte azért a tegnapi Royal Rumble meccs, ellenfeleik pedig viszonylag frissek voltak.
JL: Hát igen.. Várható volt, hogy az Authority nem hagyja szó nélkül az adás elején történteket!
MC: Igen, most viszont nézzünk meg egy kis reklámot!


JL: Tehát Alex Riley, az új Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok itt lesz velünk jövőhéten!
MC: Viszont a folyatásban egy kőkeménynek ígérkező meccset nézhetünk meg Brock Lesnar és Big Show között! 


Brock Lesnar vs Big Show:
Először Big Show érkezik meg, akit viszonylag szeretettel fogadnak a rajongók. Ezután megszólal a WWE bajnok, Brock Lesnar zenéje, akit egyenesen kifütyülnek. Lesnar és Show miután beértek a ringbe, megszólal a gong, Lesnar pedig nevet. Show ekkor nekiesik, és hatalmas öklösökkel sújtja a Fenevadat! Brock Lesnar azonban ezt megelégeli és egy hatalmas Clothesline-nal ledöntené az Óriást, az állva marad! Brock ekkor még egyszer megpróbálja, de most is csak megszédül Show. Lesnar ekkor megfogja és egy hatalmas German Suplex-et oszt ki Show-nak! Úgy tűnik az óriás rosszul esett, ezután Brock felkapja és kioszt neki egy hatalmas F-5-öt!!! Lesnar ezután ráfekszik PIN 1...2...de Show felrántja a vállát! Brock úgy tűnik ekkor ideges lesz, és befogja Show-t a Kimura Lock-ba! Az Óriás nem tud mit tenni, lekopogja a meccset!

A mérkőzés győztese feladással, a WWE bajnok: Brock Lesnar

A meccs után Paul Heyman kér egy mikrofont, és beszélni kezd.
- Hölgyeim és uraim! Az én nevem Paul Heyman, és ő itt az ügyfelem, a Fenevad, Brock Lesnar! Gondoljuk csak bele mit tett az utóbbi félévben! Kezdte a SummerSlam-mel! Egy hatalmas meccsen elintézte Stone Cold-ot, ezzel nyugdíjba küldte. A Night of Champions-ön szétverte a jelenlegi WWE Hardcore bajnokot, Rob Van Dam-et! Ezután jött a Hell in a Cell! Brock Lesnar megverte a WWE bajnok Dolph Ziggler-t, és ezzel véget vetett rekordnak számító 406 napi uralkodásának! Emelett úgy megverte Ziggler-t, hogy ő azóta vissza sem merte tolni a képét. - Mondja Heyman, melyre a közönség egy erőteljes „Show off! Show off!” skandálással válaszol.
- Hiába kiabáltok neki, nem fog jönni! Tegnap is hiába kiabáltatok neki, nem mert kijönni a Royal Rumble meccsen sem! Nem láttátok azóta a megalázó vereség óta, és nem is fogjátok soha többet! De nézzük mi történt ezután! Jött Shawn Michaels, aki azt hitte megállíthatja Brock Lesnar-t, Brock az ő karrierének is véget vetett! Ez történt 2014-ben! Brock nyugdíjba küldött két legendát, és megszerezte a WWE főövét, emellett péppé verte a közönség legnagyobb kedvencét! Ezután jött The Rock! Brock tegnap őt is legyőzte, bárkit aki az útjába áll, elpusztít! Egy kérdésem maradt! Ki mer még Borck elé állni?! - Mondja Heyman, mikor megszólal The Rock zenéje! A közönség talpra ugrik, ameddig pedig Rock a ringbe ér megnézhetjük mi is történt tegnap, amikor Rock kiszámolással nyerte meg a mérkőzést, de a WWE főöve a Fenevadnál maradt. Rock miután beért a ringbe kér egy mikrofont.


- Elpusztítottad The Rock-ot?! Nem mertél visszajönni a ringbe, mert annyira féltetted a rohadt kis övedet! Ez a véleménye az Emberek Bajnokának, a Fenevadról! A Fenevad, aki megijedt a Brahma Bikától! Állj ki velem itt és most Brock! - Mondja Rock, a közönség pedig tombol.
- Úgy gondolom Mr. Johnson, hogy megvolt az esélye az öv megszerzésére, de elbaltázta! Senkinek nem jár második esély. Brock Lesnar a valahavolt leghatalmasabb, legpusztítóbb és legjobb WWE bajnok! - Mondja Heyman, és elindulnak kifele a ringből.
- Szóval hát igaz. A nagy és hatalmas WWE bajnok megijedt The Rock-tól! - Mondja Rock, amikor Brock Lesnar megáll. Heyman mondja, hogy menjenek, de mintha Brock meg sem hallaná. Odaadja az övet Heyman-nek, majd nekiesik The Rock-nak! Te jó ég! Brock German Suplex-ek sorozatával sújtja Rock-ot, majd pedig kihajítja a ringből, ahol egy újabb German Suplex-et oszt ki Rock-nak! Te jó ég! Lesnar ezután kivesz a ring alól egy acélszéket és azzal kezdi el ütni Rock hátát. A biztonsági emberek ezután megpróbálják leszedni Rock-ról, de Lesnar szó szerint ellöki őket magától, majd pedig kioszt Rock-nak egy hatalmas F-5-öt a kordonra! Brock ezután kezébe vesz egy mikrofont.
- Visszavágót akarsz?! Megkapod! A Fast Lane főmeccsén egy No DQ meccsen, az Brahma Bika a Fenevad ellen! - Mondja Lesnar mellyel a közönségből hatalmas ovációt vált ki. Lesnar és Heyman ezután távoznak.

JL: Te jó isten!!! No DQ meccs? Bhrama Bika vs Fenevad?! Ez hatalmas lesz!
JBL: Én már ennek hatására is várom az új PPV-t!
MC: Kőkemény összecsapás lesz, annyi biztos! 
JL: Viszont nem állunk meg! Nézzünk meg a következő mérkőzésről egy reklámot!


MC: Tehát a folytatásban: Seth Rollins vs Corey Graves!


Seth Rollins vs Corey Graves Lumberjack meccs:
Elõszõr érkezik a ringhez a Machine, Corey Graves! Corey láthatóan nagyon fáradt és az oldala is bevan kötözve és így vág neki a meccsnek! Amíg besétál a ringbe, a közönség a "Let's go Machine!" rigmust skandálja! Ahogy beér, máris érkezik az Authority új tagja, a WHC Champion Seth Rollins! Seth magabiztosan a ringbe sétál, majd megállnak egymással szembe a felek. És a ring közé máris érkezik az egész Roster! Megállnak a ring körül, majd kezdõdik a meccs! Seth máris támad és a sarokba löki Corey-t! Ott kezdi el térdelgetni, majd pedig felugrik a második kötélre és a fejét kezdi el ütni! Corey látszik hogy fáradt a Rumble miatt. Seth leugrik, majd rögtön jön egy Monkey Flip! Ráfekszik! PIN:1... de Corey kirúg! Seth máris felhúzza, és kilöki a ringbõl! A Lumberjackek csak néznek, majd hirtelen neki esnek Corey-nak! A tömeg csak üti Corey-t, míg Seth bent nevet. Hirtelen a tömeg feloszlik és Wade Barrett jelenik meg! Fejelgetni kezdi Corey-t, majd az acéloszlopnak löki! Wade ekkor szétszedi az acéllépcsõt, de hirtelen megszólal egy zene! A WWE legdominánsabb csapata, a Sword jelenik meg a rámpán! Wade felnéz és kiabál valamit a többi pankrátornak! Õk Wade elé állnak, majd a Sword elindul a tömeg felé! RyBack betör a közepébe és szétoszlatja a tömeget! Batista és Randy a tömeget aprítja, RyBack pedig elkapja Barrettet és a kordonnak vágja! Int egyet Coreynak, majd segít társainak! Corey visszagurul, de ekkor Seth érkezne egy Curb Stomppal!! Ám Corey épphogy kikerüli, majd ahogy Rollins megfordul lerúgja egy Enzugirivel! Mindkét pankrátor elterül a földön! Odakint eközben a Swordön eluralkodik a túlerõ! Ám érkezik menteni a helyzete Vance Archer! Archer felmászik a kordonra és ráugrik a tömegre! Rollins ekkor már felkel és átfordítja Corey-t! Ám Corey hirtelen fordít és õ fogja kopogtatásba Rollinsot! PIN:1... Rollins kitört! Rollins felkel, de Corey is! Corey a kötélnek lendíti Sethet, de Seth megkapaszkodik abban! Corey ekkor neki szalad és egy hatalmas Homicidal Kickkel kilöki õt a ringbõl! Vance egybõl neki esik, de érkeznek a heel szupersztárok! Elkapják Vance-t és szabályosan arrébb rakják õt! Ám ekkor Corey a kötélnek ugrik és rájuk veti magát egy Suicide Diveval!! A ringen kívül mindenki elterül, akik a meccsben vannak azokis! Corey és Seth kb. egyszerre térnek magukhoz és indulnak vissza a ringbe. Visszamásznak, majd bemásznak a két sarokba. Talpra állnak és elindul az adok-kapok! Seth jön ki jobban láthatólag, mivel Corey oldalát kezdi el rúgdosni! Corey felkiált, de Seth egy Superkickkel pont oda rúg! Corey elterül, de Seth felhúzza! Öklösöket visz be Corey oldalára, majd mégegy Superkick! Seth ekkor átlendítené a kötélen, de Corey dobja õt át! Seth körül ott vannak a pankrátorok, de senki nem esik neki. Seth elmosolyodik, de ekkor azonban érkezik Vance Archer és a Sword! Vance Sethre támad, a Sword pedig likvidálni kezdi a pankrátorok sokaságát! Wade Barrett tũnik fel újra, de Corey a semmibõl ráveti magát! Ám lehet hogy nem kellett volna, mert Wade elkapja és a kordonnak csapja egyenesen a sérült bordáival! Corey-t felállítja, majd végleg kiũti egy Bull Hammer Elbowwal! Odaszól Sethnek is, aki félregurul és máris érkezik a második Bull Hammer! Ekkor Seth visszamászik és ráfekszik Coreyra! PIN 1...2...3! Corey mozdulatlanul fekszik a földön, a közönség pedig döbbenten nézi ahogy orvosok sietnek hozzá.
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins

JL: Majdnem sikerült Corey-nak! De érhető, hogy miért nem jött neki össze. Hatalmas teljesítmény, melyet tegnap nyújtott.. Első helyről megnyerte a 40 fős Royal Rumble meccset!
JBL: Ezalatt pedig 14 embert ejtett ki, mely minden szempontból rekord! Soha, senki nem ejtett még ki ennyi embert a Royal Rumble történelmében!
MC: Ráadásul, ha ez még nem lenne elég, mennyi finisher-t kapott, és osztott ki... Érhető, hogy ma nem volt a toppon!
JL: Viszont nézzünk meg a főmeccsről egy reklámot!


JBL: Tehát a folytatásban: John Cena vs Legacy!


John Cena vs The Legacy (Edge, Cesaro & Sami Zayn) 1 vs 3 Elimination Handicap meccs:
Először megérkezik a Legacy, majd pedig a tömeg, mely eljött a Royal Rumble utáni első Raw-ra John Cena nevét kezdi el skandálni. Mikor megszólal John Cena zenéje, Cena nem törődik mennyien éltetik most, egy cél lebeg a szeme előtt: le kell győznie a Legacy-t! John miután beér a ringbe látja, hogy Sami Zayn ellen fog kezdeni, és eléggé elszánt a tekintete, ahhoz képest, hogy sérülésekkel küzd. Megszólal a gong, John pedig egy hatalmas Clothesline-nal azonnal ledönti Sami-t, majd a sarokba löki, ahol ráüt egyet, majd pedig ráugrik a sarokból! Te jó ég! Cena ezután Edge-re néz, majd egy hatalmas Spear-rel ledönti Sami-t! John ezután ráfekszik Zayn-re PIN 1...2...de Sami felrántja a vállát! Cena kis híján a 3 ellenfélből kettőt csinált! John azonban ekkor befogja Zayn-t az STF-be! Úristen! Sami-nek kopognia kell, de nem! El akarja magát küzdeni a kötélig, mekkora tehetség! Vajon sikerül neki?! Sami nagyon küzd........ és megvan! Elérte a kötelet! Cena-nak tehát el kell engednie. John ezt meg is teszi, majd pedig egy hatalmas Attitude Adjustment-et oszt ki Sami-nek, ezután ráfekszik PIN 1...2...de ez nem lehet igaz! Cesaro kihúzza Cena-t a ringből, majd egy hatalmas Uppercut-tal leüti! Cesaro ezután visszamegy, de vajon ez sikerülni fog Cena-nak is? A bíró számol. Cena pedig úgy tűnik képtelen felkelni.. Ekkor a közönség rákezd a „Let's go Cena!” skandálásra. A bíró pedig már 8-nál tart. Cena ekkor nagy nehezen de visszakúszik a ringbe! Sami ekkor azonban a felső kötélről egy szaltóval ráugrik! Ezután felhúzza a földről és egy hatalmas German Suplex-et oszt ki az egykori Nehézsúlyú világbajnoknak. Sami ezután ezt ismét megteszi, ám ezúttal egy Belly to Belly Suplex-et oszt ki Cena-nak! Ezután a sarkukba löki, és pacsizik Cesaro-val, majd egy Double Suplex-et osztanak ki John-nak! Ezután Cesaro ráfekszik Cena-ra PIN 1...2...de John felrántja a vállát! Hihetetlen ez az akaraterő.. Tegnap szétverték, ma sérülten jött ki a főmeccsre, már rengeteget kapott, és még mindig kitart! Cesaro ekkor jelzi, hogy jön az Uppercut, ismét! Cesaro ki is osztaná, de Cena fordít és jön a John Cena Comeback! Cena ezután kioszt Cesaro-nak egy Five Knuckle Shuffle-t, majd lerúgja Edge-éket a ring széléről! Cena ezután kioszt egy A.A.-t Cesaro-nak, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...de Cesaro felrántja a vállát! Hihetetlen! Cena ezután kilöki a ringből Cesaro-t, aki egyenesen csapattársaira esik. John ekkor felmászik a sarokba, és egy hatalmas ugrással egyenesen a Legacy-re ugrik! Te jó ég! Mindenhol testek hevernek, John Cena pedig visszalöki a ringbe Cesaro-t, ahol kioszt neki egy hatalmas Powerbomb-ot, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3! 
Így tehát Cesaro kiesett a meccsből! Sami Zayn és Edge maradt a Legacy-ből! John ekkor elkezd üvölteni Edge-nek, hogy „Gyere Edge! Küzdjünk meg!” de a ringbe Sami Zayn lép, aki nekiesik Cena-nak, de John visszatámad! Hihetetlen mennyi erő és kitartás van ebben az emberben. Cena egy hatalmas Suplex-et követően egy Drop Kick-kel rúgja le Sami-t, majd ismét jön a John Cena Comeback! Cena ezután egy Five Knuckle Shuffle-t követően kiosztaná Sami Zayn-nek finisher-ét, de az fordít és a sarokba löki Cena-t, ahol kiosztja neki a Helluva Kick-et!!! Sami ezután ráfekszik Cena-ra PIN 1...2...de John felrántja a vállát! Hihetetlen! Még mindig nem adja fel! Sami fogja a fejét, nem érti mennyi kell még Cena-nak. Edge mutatja, hogy pacsizzanak, de Sami ehelyett felmászik a sarokba, majd pedig egy 450 Splash-el ráugrana John-ra, de az a levegőben elkapja Sami-t, és kioszt neki egy hatalmas Attitude Adjustment-et!!! Cena ezután összeesik, majd nagy nehezen ráfekszik Zayn-re PIN 1...2...3!
Így tehát Sami Zayn is kiesett a meccsből, amely egyet jelent! John Cena egy az egyben küzdhet meg Edge-el a győzelemért! Edge ahogy a ringbe megy egyből ledönti Cena-t egy Spear-rel, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...de John az utolsó pillanatban ráteszi a lábát a kötélre! Edge ekkor úgy tűnik, ideges lesz. Kilöki Cena-t a ringből, és lepakolja a kommentátor asztalt, majd pedig rálöki John-t! Mit akarhat? Edge felmászik a sarokba és Diving Elbow Drop az asztalra! Te jó ég! A kommentátor asztal darabokra törik, John pedig úgy tűnik képtelen felállni. Edge azonban visszamegy a ringbe, és várja, hogy a bíró 10-et számoljon, azonban nem sikerül neki! Cena visszamegy a ringbe, hihetetlen!!! John-t azonnal letámadja riválisa, a földön üti Cena fejét. Edge ezután egy hatalmas Clohtesline From Hell-el úgy tűnik végleg elintézi Cena-t... Ráfekszik PIN 1...2...de John felrántja a vállát! Ekkor Edge ismét ráfekszik PIN 1...2...de Cena kiszabadul! A Rated R Superstar alig hiszi el ami történik.. Cena nem adja fel a harcot! Hihetetlen! Edge ekkor befogja Cena-t a Sharpshooter-ba, aki rettenetesen szenved. A bíró kéri John-t, hogy adja fel, már nagyon bírja, még a kötés is lejött róla, viszont Cena nem teszi meg! Hihetetlen mit leművel ma, elküzdi magát a kötélig, ahol aztán Edge-nek el kell engednie a szorításból! A Legacy vezére nem akarja elhinni ami történt, de jelzi a Spear-t! Miután Cena felállt Edge ki is osztaná neki, de Cena kitér, így Edge véletlenül a bírónak osztja ki finisher-ét! Cena ezután felkapja és kioszt neki egy hatalmas Attitude Adjustment-et, majd pedig ráfekszik! Viszont nincs ki számoljon, a közönség egészen ötig elszámol mire John feleszmél, hogy mi történt. Ekkor visszaérkezik Sami Zayn és Cesaro! Cesaro kioszt Cena-nak egy Neutralizer-t Sami pedig egy acélszékkel üti Cena hátát! Miután Cesaro és Sami Zayn teljesen elverték Cena-t, gyorsan távoznak mielőtt a bíró magához térne. Edge eközben a ringen kívül löki Cena-t, ahol a kordonhoz löki és jön egy Baricade Spear! Te jó ég! A Legacy vezére ezután teljes erővel a ringet tartó oszlopnak löki a Cenation Vezetőjét, aki úgy tűnik, hogy ekkor elájul! Cena végleg összeesett közben a bíró felkel, Edge pedig visszalöki a ringbe ellenfelét. A Rated R Superstar ezután kioszt egy hatalmas Edgecution-t Cena-nak, majd jön egy újabb Spear! Edge ezután még mindig nem áll le tovább üti a sérült Cena-t akinek már mozdulni sincs ereje. Edge Cena bordáit üti, melyek anélkül is meg vannak sérülve. Cena üvölt a fájdalomtól, de nem bír védekezni, Edge teljesen elvetemült! Cena ezután nagy nehezen feláll, de csak egy újabb Spear-be fut bele, majd pedig kiesik a ringből! Edge ekkor egy hatalmas Suicide Dive-al ugrik Cena-ra, majd ismét visszalöki a ringbe. Edge ráfekszik Cena-ra PIN 1...2...de John felrántja a vállát!!! Hihetetlen! Edge ekkor nagyot néz, nem hitte volna, hogy Cena ezután még mindig felkel. A közönség ekkor rákezd a „Let's go Cena!” skandálásra, a volt Nehézsúlyú világbajnok pedig hirtelen fleáll és jön a John Cena Comeback! Mikor Cena azonban még egyszer leütné Edge-et a vállával az egy hatalmas Spear-rel ismét ledönti ellenfelét! Edge ezután ráfekszik Cena-ra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei: Edge, Sami Zayn és Cesaro, The Legacy

Miután a bíró hármat számol azonnal érkezik Sami Zayn és Cesaro, a Legacy pedig tovább püföli Cena-t. John-nak már ereje sincs állni, de ez Edge-éket nem érdekli. Edge kivesz a ring alól egy acélszéket, Cesaro és Sami Zayn pedig tartja Cena-t, Edge pedig egy hatalmasat üt a székkel Cena bordáira, aki ekkor hatalmasat üvölt! Cena nagyon durván megsérülhetett! Ez azonban a Legacy-t nem érdekli, Edge ezután John hátát püföli, majd pedig kilökik a ringből. Cesaro és Sami Zayn kivesznek a ring alól egy asztalt, melyet Edge meggyújt! Te jó ég! Ekkor mutatja Edge, hogy itt a vége és egy hatalmas Triple Powerbomb-bal az égő asztalra dobják Cena-t! Edge ezután ördögien nevet az orvosok pedig odarohannak Cena-hoz, akit végül hordágyon szállítanak el a ring mellől...

JL: Te jó ég... Mekkora pusztítás.. Úristen.. 
MC: Hát igen... Valahogy gondoltam, hogy ez lesz.. Pedig Cena mindent megtett, és egy hatalmas főmeccset produkált...
JBL: Én is sajnálom Cena-t.. De az időnk lejárt! Hatalmas Raw adáson vagyunk túl, és már azt is tudjuk, hogy mi lesz a Fast Lane főmeccse! Jövőhéten találkozunk, viszlát!
MC: Viszontlátásra!
JL: Viszlát!

 


Ezzel zárult tehát a Royal Rumble utáni első Raw adás. Reméljük, hogy tetszett! Kérjük lent írjátok le a véleményeteket az adásról! 


Írta: Cenation, ngirincsi és Tomci

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0