A 2015-ös Royal Rumble adásának elején a kommentetárok köszöntenek ismét minket.

Jerry „The King” Lawler: Itt vagyunk tehát, indul a 2015-ös Royal Rumble!
Michael Cole: Ahogy mondod Jerry, igazán izgalmas adás elé nézünk!
John Bradshaw Layfield: Az első meccsen eldől a WWE Díva bajnoki öv sorsa!


Maryse vs Aj Lee WWE Díva bajnoki meccs:
A díva meccs megkezdődik mihelyst megérkeznek a felek ám közben megnézhetjük, hogy hogyan jutottunk el idáig.Aj megnyerte a karácsonyi Smack Down-ban a díva Battle Royal meccset így lett ő kihívó.A meccs kezdetét veszi Aj egyből nekiront a bajoknak aki egy ütéssel kezdene viszont a volt Díva bajnok elkerüli és egy Disaster Kick-et oszt ki a megforduló Maryse-nek aki utána kap még egy Neckbreaker-t.Aj Lee értékesíti a Daniel Bryan Comeback-et majd megpróbál tust elérni viszont a bajnok kettőnél kitör.Aj a sarokba mászik és egy Moonsault-ra készül, ekkor hirtelen Maryse felkel és a köteleknek fut emiatt Aj rögtön ülve találja magát a sarokba a jelenlegi Díva bajnok pedig rááll a második kötélre és átfogja kihívója derekát aki viszont ellenáll.Több könyököst is bevisz támadójának míg az leesik a második kötélről.Aj most megfordul, de máris érkezik vissza a bajnok és egy Avalache Sitout Facebuster-t oszt ki majd ráfekszik azonban Aj Lee felrántja a vállát a harmadik számolás előtt.Maryse egy Fame Asser-re készül amivel végül betalál majd LeBell lock-ba fogja kihívóját aki elkezd kúszni a kötelek felé, amikor eléri a bajnok elengedi, de máris kioszt egy Fisherman Suplex-et és egy Inverted DDT-t PIN következik amiből Aj ismét kijön.Canadian Beauty egy K-2-vel befejezné a meccset, ám a semmiből Aj egy White Noise-ba fordít PIN a bajnok kettőnél kirúg, ezért kihívója egy Alabama Slam-et és egy Foot Stomp-ot is ad neki utána a sarokba mászik ahonnan kiosztaná a Sommersault Leg Drop-ot viszont az utolsó pillanatban ellenfele elgurul előle.Maryse gyorsan felkel és értékesíti a Cm Punk Comeback-ét ami után kiosztaná finisherét a French Kiss-t amivel be is talál majd ráfekszik kihívójára, akire a bíró rászámolja a hármat.
A mérkőzés győztese, és továbbra is WWE Díva bajnok: Maryse
 

JL: És megvédte, sikerült neki! 
JBL: Hatalmas bajnok Maryse!
MC: Viszont a következő meccs is egy Díva meccs lesz. Nem is akármilyen! A következő meccsen eldől, hogy ki lesz az aki a Wrestlemania-n kihívhatja Maryse-t, jön a Díva Royal Rumble meccs!


10 fős Díva Royal Rumble meccs:
A meccs hasonló mint a 40 emberes royal rumble, csak itt 10 fős lesz lés dívák, aki utóljára marad kap egy Díva címmérkőzést a WM 31-re! Ne is húzzuk tovább a szót kezdődjék! Az első díva, aki érkezik a ringhez az nem más mint Layla! Ő lehet az egyik nagy esélyese a végső győzelemre és tehát ő az első érkezője a Diva Rumble meccsnek, nekikészülődik majd jön a második díva a listán, aki nem más mint Kelly Kelly! Magabiztosan jön a ringhez majd a gongszót követően elindult a meccs! A történelem első diva rumble meccse! Layla és Kelly Kelly farkasszemet néznek, majd kipillantanak a Wrestlemania 31 logójára, majd egymásnak esnek! Ebből a kis adok-kapok csatából Layla jött ki jobban és bevágja Kelly-t a sarokba és jönnek a Kicks Combo-k, azután szeretné kihajítani a szőkeséget a ringből, de Kelly Kelly nem hagyja magát és egy térdessel fordít, majd ezt követi még egy térdes és most ő dobná ki Layla-t a ringből de Layla épp hogy csak meg tud kapaszkodni a ringkötelekbe! 
Közben megy a visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!! 
És érkezik a harmadik résztvevője a meccsnek nevezetesen Beth Phoenix! Gyorsan berohan a ringbe és bevisz egy Clothesline-t Kelly Kelly-nek! Layla sem maradt ki a mulatságból és ő is kap egy German Suplex-et, majd megfogja Layla-t és kidobná a ringből......... de Layla megint meg tudott kapaszkodni mint ahogyan az előbb is! Kelly Kelly hátulról támadna de Beth éber volt és nekilöki a köteleknek, ahonnan visszapattanva kioszt neki egy Flapjack-et! Kelly Kelly reflexből feláll, majd Beth megmutatja az isteni erejét és felemeli Kelly-t!!!! Te jó isten!!! Micsoda erő!!! Majd a kötelek felett kidobja Kelly-t! Így tehát az első kieső Kelly Kelly lett!
Layla viszont hátulról lerúgja egy Roundhouse Kick-el.....
Közben pedig újra megy a visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!!
És a negyedik érkező pedig egyenesen a Hart familiából Natalya! Aki gyorsan bemegy a ringbe és kioszt egy Clothesline- t Layla-nak majd kap Beth egy Body Slam-et és kidobná a ringből, de Beth egy könyökössel hárít majd jön egy tőle egy hatalmas Glam Slam! És végül kidobja a ringből Natalayát, aki ezzel a második kiesője a meccsnek! Közben pedig Layla hátulról támad, és ki akarja dobni Phoenix-et......... de nem sikerül mert Beth még meg tudott kapaszkodni a kötelekben......ám Layla nem áll le! Kiosztana a kötelekben kapaszkodó Beth-nek egy Layout-tot........... de Phoenix elkapja Layla lábát és kihúzza őt is a kötelekhez hogy ne legyen egyedül! Aztán itt ment az adok-kapok, minek végül az lett a vége hogy Beth nekilökte az acéloszlopnak Layla-t aki le is esett a ringről! Tehát a következő kieső Layla!
Beth pedig várta a következő ellenfelét és ment is a visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!! 
És érkezik a ringhez Nikki Bella! Nem is húzza az időt az ötödikként jött Bella egyből nekitámad Beth-nek! Szépen megsorozza, majd bevágja a sarokba és elkezdi rúgdosni, majd megpróbálja onnan kiejteni....... áhhhjjjjjj nem sok kellett hogy Phoenix kiessen, de vissza tudott jönni a meccsbe és kioszt egy nagy jobbost, majd bevinné neki is a Glam Slam-et....... viszont Nikki gyönyörűen fordul ki ki a finisherből majd kioszt egy hatalmas könyököst az arcára! És kidobná újra........ de megint sikerült egkapaszkodnia a kötélbe! Nikki próbálja lerúgni Phoenix-t......
Viszont újra visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!! 
Jön a hatodik! Személy szerint Eva Marie! Berohan a ringbe és nekitámad Nikki-nek, majd kioszt Beth-nek egy Clothesline-t , Nikki viszont összeszedte magát és kiosztaná Rack Attack nevezetű finisherét..... viszont kicsúszik belőle és kioszt ösztönből egy DDT-t! És megint jön az adok-kapok Beth és Eva között! Viszont ebből a kis csatából Beth jött ki jobban aki hasonlóan felkapja Eva-t mint ahogy korábban Kelly Kelly-t és kidoná!!! Úristen micsoda erő!! De Eva hárít és jönne a DDT oda is, de Beth egy hatalmas átdobással fordít.......
Közben visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!!
A hetedik díva nem más mint az NXT-ben pallírozó és jelenleg NXT Diva Bajnok Alex Bliss! Bemegy a ringbe és kioszt egy Drop Kick-et Phoenix-nek! Nikki jönne egy könyökössel de Alexa elhajol és egy Snapmare után keményen fejbe rúgja Nikki-t! Eva viszont hátulról támad és kidobná Alexa-t....... de Alexa egy hihetetlen fordítás után kidobja Eva Marie-t!!!!Így akövetkező kieső Eva Marie!!!Bliss ennek nagyon örült viszont nem vette észre a hátulról támadó Beth Phoenix-t, aki leüti egy Clothesline-nal majd kidobná........ de jön hátulról Nikki Bella aki pedig Phoenix-t dobná ki.......
Jön a visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!!
A nyolcadik érkező Summer Rae! Berohan a ringbe Nikki pedig éber és ahogy jött Summer úgy is ment ki, hisz Nikki kidobja! Így a következő kieső Summer Rae! Nagyon gyorsan esett ki, közben pedig Alex Bliss fejbe rúgja Phoenix-t! Jön Nikki és Rack Attack Alexa-nak! Majd Nikki kihajítja a ringből az NXT dívát! Így a következő kieső Alexa Bliss!
Visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!!
A kilencedik érkező is hasonlóan az NXT-ből név szerint Charlotte, aki Ric Flair lánya! Berohan a ringbe és jön az adok-kapok Nikki-vel! Belemegy a csata közepébe az NXT Díva! Nikki jött ki jobban az ütésharcból és jönne tőle a Rack Attack de egy gyönyörű hárítást követően leüti Nikki-t akit térdre rogyik, majd Running Rolling Cutter! Beth pedig támadna hátulról egy Big Boot-tal, de Charlotte elhajol és Phoenix lába pedig a kötelek közé akad! Charlotte ezt kihasználva megteszi a lehetetlent és kidobja Beth Phoenix-et!!!! Te jó isten!! Így a kötekező kieső Beth Phoenix! 
Jön a visszaszámlálás 5...4...3...2...1!!!
Jön a ringbe a másik Bella, azaz Brie Bella! Aki a testvére segítségére érkezik gyorsan és a Bella ikrek nagyon keményen megtámadják Charlotte-t! A támadás ott fejeződött be, mikor Nikki kiosztotta a Rack Attack-ot majd együttes erővel kidobják az NXt dívát! Így a következő kieső Charlotte!
OHHHHH !!!! Te jó ég!!!! A bella ikrek egymással szemben! De mi? Miez? Brie Bella megöleli a testvérét majd kiszeretne sétálni a ringből ezzel is feladni a küzdelmet és átadni a győzelmet hugának........
De ez mi? Újabb visszaszámlálás????? 11 fő lesz a Rumble meccsben??? 5...4...3...2...1!!! Ésss......igen!!!!! 11 fő és az utolsó díva a rosterből nem má mint Paige!!!! Ez Paige!!!! Brie még nem szállt ki a meccsből így a testvére mellé áll!! Paige pedig bemegy és kezdődik!!!! Brie nekitámadna Paige-nek de a korábbi díva bajnok lendulettel kidobja az egyik Bellát!!! És így az utolsó előtti kieső Brie Bella!! 
De jön hátulról Nikki és kidobná Paige-t!!! Kitartás!!!!! Gyerünk Paige!!!! és sikerül lerúgnia magáról Nikki-t.... aki nem adja fel és ad egy hatalmas könyököst Paige fejére, de onnan Paige visszapattanva kioszt egy hatalmas Superkick-et!!! Mind ketten a földön!!! Majd kis idő múlva nagy nehezen felállnak mind ketten, és Nikki nagyon ravasz volt, hiszen előbb dobná ki Paige-t a kötelek között és segítségére visszajött az előbb kiesett Bri Bella aki pedig segít testvérének és lehúzza a köteleket.....de ezt figyeld!!!! Paige!!!! Fordít és Brie Bella szerencsétlensége miatt sikerült kidobnia Nikki-t!!! 
A 2015-ös Díva Royal Rumble mérkőzés győztese: Paige

MC: Megcsinálta! Paige győzött! Hihetetlen!
JL: Hatalmas tehetség ez a lány!
JBL: Annyi biztos. De a folytatásban sem fogunk unatkozni, nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát a folytatásban jön a Three Stages of Hell meccs!


Christian vs The Miz Three Stages of Hell meccs:
A mérkőzés mind két résztvevője megérkezett majd Lilien Garcia felkonferálja őket és a Three Stages of Hell meccs sorrendjét is elmondja: 1. Chairs meccs 2. Extreme Rules meccs és a 3. Steel Cage meccs lesz! Miután a felek elkészültek kezdetét vette az első meccs, ami egy Chairs meccs lesz! A gong megszólalt majd egy kis farkasszemezés után elég fura módon mind a ketten egyszerre kigurulnak a ringből és a ring alól székeket dobálnak be! A közönségnek már az elején nagyon tetszett ez a kis mozzanat majd mind a ketten megfognak egy széket és egymásnak esnek! Christian kezdeményezne először, de Miz elhajol és ő csap le először a székkel! Christian a főldre rogyik Miz pedig minden elfolytott dühét most leadja karizma kapitányon akit komolyan megsuhint az acélszékkel, ami után Christian kigurul a ringből, ám Miz nem hagyja lógni egykori barátját és kint is lesúlytana a székkel de Christian egy könyökössel hárít, majd nekidobja az acéllépcsőnek! Ennyi még nem elég! Újra nekidobja az acéllépcsőnek majd visszagurítja a ringbe és ráfekszik 1...2 Miz kiszabadul, most viszont fordult a kocka és Christian fog egy acélszéket és suhint rá egy jó párszor! Christian-non is látszik a sok feszűltséget ami hetek óta rajta van most kívánja leadni, az acélszék támadások után jönnek a keményrúgások, majd Christian befogja az acélszéket Miz torkára akinek ez cseppet sem kellemes! Majd azt kiabálja neki: "Most arasd le a babérokat barátom!" Elég dúrva szavak után Christian az acélszéket beilleszti a sarokba majd felhúzza Miz-t a földről és nekilökné a sarokba elhelyetett acélszéknek...................... de Miz vette magán egy kis energiát is váratlanul bevisz egy Bulldog-ot! Mint a ketten a földön vannak, a közönség pedig egyre erősebben kezdi bíztatni Miz-t és azt skandálják "Let's go Awesome!" Mind ketten lassan talpra állnak és elkezdik egymást ütni! Az adok-kapok csatából pedig Christian jött ki jobban és bevitt egy Reverse DDT-t! Enny! Itt a vége? 1...2! De Miz az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Christian alig hiszi el, de nem akar leállni és máris pörög az a furfangos agya! Christian székeket akaszt a ringkötelekre amivel szemben pont a Miz áll...... Ebből nem fog jó kisülni az szinte biztos! Christian pedig jelzi a Spear-t! Ha sikerül bevinni neki akkor Miz pont azokra az acélszékekre fog nekicsapódni, amik fel vannak akasztva! Christian fúj egy nagy levegőt és rákészül............Éssssss............ Miz fordít egy Drop Kick-el! Majd csak úgy pörög Miz-ben az adrealin és egy Clothesline után jött egy Big Boot és ezt követte egy Knee Drop! Christian a földön, Miz pedig magához vesz egy acélszéket és készül a sarokból lecsapni rá............ de Christian is hirtelen megfog egy acélszéket és a levegőből lecsapja! Miz pedig reflexből feláll, de láthatólag elájult és magatehetettlen és ezt kihasználva Chirstian nekidobja a sarokban elhelyezett acélszéknek majd egy Killswitch-t majd ráfekszik 1...2...3!!! Így az első kört Christian nyerte!
Következik a második kör, ami egy Extreme Rules meccs lesz! Christian pedig ezzel nagy előnyhöz jutott, hisz ha a második kört is ő nyeri akkor vége lesz a meccsnek. A bíró felsegíti Miz-t majd elindítja a második kört! Christian keményen nekiesik Miz-nek az egyetlen benmaradt acélszékkel megint komolyan nekiront! Megállás nélkül csak üti, míg végül a bírónak kell közbeavatkoznia. Megnézi hogy a Miz tudja el folytatni a meccset, vagy sem végül a Miz nehezen jelzi hogy tudja még folytatni, Christian viszont közben behozott egy kendóbotot is amivel megint csak keményen el kezdi ütni a földön szenvedő Miz-t, majd karizma kapitány húz egy váratlant.... befogja a Figure Four Leglock-ba!!! Miz mostmár téleg nagyon de nagyon szenved közben pedig a közönség azt szeretné hogy ne kopogjon, Miz pedig minden csepp utolső erejét összeszedi és a ring sarkához kuszik majd valamit elő sikerül venni a ring aljából ami nem más mint egy poroltó! És lefújja Christian-t aki így képtelen elengedni! Kigurul a ringből karizma kapitánya Miz viszont fél lábbal is de megy utánna és egyenesen a fejéhez csapja a poroltót! Christian pedig egyből ráfeküdt a kommentátor asztalra! Miz pedig előkap a ring aljából egy léptrát! Felállítja és felmászik rá fél lábbal! Hatalmas nagy őrültségre készül korábbi barátja és tag team társa ellen! Vajon sikerül? Rákészül..........Ésss...........Megvan!!! Megvan!!!! Te jó isten!! A Miz széttöri a kommentátor asztalt Christian-non! Miz is a földön, Christian pedig teljesen KO neki! Miz pedig még valahogy rá tud feküdni 1...2...3!!! Így a második kör nyertese The Miz!
A bíró egy kis segítséggel mind a két szupersztárt beviszi a ringbe majd szépen lassan leereszkedik az acélketrec! A gong pedig megszólal! a Két szupersztár már a térdén van, és dühösen egymás szemeibe néznek, majd egymásnak esnek! Konkrétan kiverték egymásból még a szuszt is, de még mindíg van energiájuk! Ebből az adok-kapok párharcból pedig Miz jött ki jobban és hirtelen bevisz egy Skull Crashing Finale-t!!!!! Ennyi!!!! Vége!!!! 1...2!!!!! De!!! De!!!!! Hogyy??? Christian kiszabadult! Miz sem akarja elhinni, majd magatehetettlen módján jelez még egy Skull Crashing Finalet........Christian viszont ezt már hárítja, SŐT! Fordít és bevisz egy Killswitch-et!!! Ennyi!!! Itt lesz a vége!!!! Viszlát Miz!!! 1...2!!!!! De ezt megint hogy!!!! Nem hiszek a szememnek!!! Miz is kiszabadult Christian finisheréből! És Christian is tanácstalan mint az előbb az ellenfele volt, végül úgy dönt, hogy itt az ideje végleg véget vetni ez egész dolognak és Christian a sarokba megy és készül a Spear-re! Miz tántorog, Christian pedig nekifut........Ésss........ Miz levédi egy Superkick-el!!! Christian-nek pedig megint KO! Miz pedig mászik a sarokba vagy még feljebb? Igen! Miz mászik a ketrec tetejére majd azt kiabálja: "Vége!" És bevisz a ketrec tetejéről egy Five Star Frog Spash-t!!!!! Viszlát Christian!!! Ráfekszik 1...2...3! 
Ezzel a 3. szakasz, és a mérkőzés győztese: The Miz

JL: Megcsinálta! Te jó ég, mekkora meccs volt! 
JBL: Hatalmas meccs, a hangulat is bizonyítja.
MC: Megérdemleten győzött szerintem Miz, viszont nincs megállás. A következő meccs is izgalmasnak ígérkezik, nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát jön a Nehézsúlyú világbajnoki meccs! 


Seth Rollins vs Vance Archer Nehézsúlyú világbajnoki No DQ meccs:
A meccs kezdete elõtt még egy kis visszatekintést láthatunk, hogy hogyan is fajultak eddig a dolgok. Ahogy vége van a videónak, máris megszólal az Authority egyik tagjának a zenéje, és érkezik maga a kihivó, Vance Archer! Ám Vance nem egyedül érkezik, mivel jön mellette a WWE COO-ja, maga Triple H! HHH súg valamit pártfogoltjának a fülébe, majd összebólintanak és a vezetõ távozik is. Vance besétál a ringbe, elfoglalja az egyik sarkot és várja a bajnokot. És máris érkezik a jelenlegi WHC Champion, a volt SHIELD tag, aki eddig nagy nevek ellen is képes volt megvédeni a címet, Seth Rollins! A közönség láthatóan eléggé örül neki, Seth pedig a ringbe sétál és a magasba emeli mégegyszer az övet, majd átadja a bírónak. A bíró elmondja, hogy ez egy No DQ meccs, majd pedig elindítja a mérkôzést. A két fél még az elején csak nézi egymást, majd elkezdenek a ringben körözni. Látszólag egyikük sem akarja elsietni a dolgokat, nehogy valami rosszul süljön el. Ám mire ezt el is hinnénk, a fiatal Vance Archer lerohanja a bajnokot!!! Betolja Rollinsot a sarokba és ott kezdi el az ellenfél gyengítését. Vance fejre próbál ütéseket bevinni, ám Seth ezeket nagyon okosan kivédi. Vance ekkor viszont gyomron térdeli Rollinsot, amitôl ô abba hagyja a védekezést! Ekkor Vance már tényleg a fejét üti, majd megfogja a hajánál fogva és kirántja a sarokból! Egy Clotheslinenal máris a földre küldi! Vance máris ráfekszik, de Seth rögtön felrántja a vállát. Vance rögtön felhúzza és megint a sarokba lökné a bajnokot, de ekkor az fordít és õ löki a sarokba a fiatal szupersztárt! Rollins kicsit hátrál, majd futásból ráveti magát és célt talál! Vance kikóvályog a sarokból, de ekkor jön Seth-tôl egy Clothesline! Seth ráfekszik gyorsan: PIN 1.. de Vance kirúg! Seth felkel és a sarokba megy, higy pihenjen egy kicsit. Rollins addig vár, míg Archer egy picit magához tér és lábra áll. Ez megtörtént, és ekkor érkezik Seth egy elemi erejũ Clothesline-nal!! Seth megint ráfekszik: PIN 1...2 de Vance megint kirúg! Seth rögtön felkel és felhúzza Vancet is. Vancebe azonban ekkor új erõ kerül! Vance kibújik Seth kezei közül és elkezdõdik az adok-kapok! Nem tudni melyikõlyük jön ki belôle jobban. A ring közepén ütik egymást! Az utolsó pillanatban azonban Vance megragadja Sethet és a kötelnek lendíti! Vance már készül, hogy leüti amint visszajön, de Seth megragadja a kötelet és ott marad! Vance ekkor felé szalad, azonban Seth nagyon okosan átlendíti õt a kötélen keresztül! Seth nézi Vance-t, hogy mikor áll fel. Amikor feláll, a másik kötélnek lendül és ráveti magát egy Suicide Dive-val! Pontosan Vance-re esik, amitõl az a kordonnak csapódik. Seth a földöm ül és nevet. Hirtelen felugrik és benéz a szõnyeg alá. A közönségnek ekkor megjön már a hangja, Seth pedig rájuk néz és mosolyog. Kihúz két asztalt a ring alól, elõvesz pár acélszéket, majd ezt mind berakja a ringbe. Nem hajtja még vissza a ringtakarót, mert elôvesz még egy kendóbotot is, mire a közönség hatalmasat reagál! Rollins párszor a tenyerébe csap a bottal, majd észreveszi, hogy Vance már kezd magához térni. Odamegy hozzá és elkezdi sorozni a bottal! Ott üti vele, ahol csak bírja! Vance hatalmasakat kiabál minden egyes ütésnél, de Seth csak nem áll le! A bíró eközben már a 7-nél jár, ekkor Seth megragadja Vance-t és visszatolja a ringbe. Seth magával viszi a botot is, és ott folytatja ahol abba hagyta! Ráver még pár Vance-re, majd eldobja a botot és felhúzza Vancet! Megállítja magával szembe, magyaráz neki valamit, majd pedig egy hatalmas pofont ad neki! Ám gyorsan elkapja és mégbevisz egy Edgecutiont, majd pedig kirugdossa a ringbõl. Seth megragad egyet a szõnyegen elterülõ székek közül, majd pedig a másik oldalon ô is kicsúszik. Elindul arra amerre Vance kiesett, de sehol nem találja. Rollins még párszor körbetekint, de nem figyel a háta mögé! Ugyanis onnan érkezik a veszély! Vance egy acélszékkel háton vágja a bajnokot, majd leteszi és egy Inverted DDT-t visz be Rollinsnak! Seth teljesen kifekszik, de Vance nem támadja õt. A ring szélének dõl inkább és pihen egy kicsit, mivel rengeteget kapott azzal a kendóbottal.. Seth már kezd magához térni, Vance pedig a pihenô után máris odamegy hozzá és visszatolja a ringbe. Seth begurul középre és kezd feltápászkodni. Vance is gyorsan visszamászik, de Seth ekkor a semmibõl megtámadja egy acélszékkel! Vance egy pillanatra nem figyelt oda, de ezt a bajnok kegyetlenük kihasználja! Elõszõr gyomron vágja, majd pedig jön a gyengítés. Éppen oda vágja a legnagyobbakat, ahová a legnagyobb ütéseket kapta a kendó bottal! Vance fájdalom hangjai betöltik az arénát, de Seth nem nyugszik. Tovább sorozza a székkel a hátát, de a szék elhajlik! Rollins mosolyog és kidobja a ringbõl a széket. Vance mozdulatlan hever a ringben, Seth pedig a még a meccs elején asztalokhoz indul el. Elkezdi felállítani az egyiket. Rollins kitámasztja az asztal lábait, majd ördögien mosolyog Vance-re. Seth oda megy mellé és a hajánál fogva felhúzza a fejét. Egy hatalmas pofont ad Vancenek! Vance ettõl összeesne, de Seth megfogja és az asztal felé kezdi el húzni. Seth megáll az asztal elõtt és jelzi Vance-nek, hogy most vége. Befogja a Last Rideba! Rollins még elereszt egy kiáltást, majd pedig a magasba emeli. És ezzel a mozdulattal egyenesen az asztalba vágja! Az asztal összetörik, Vance pedig a romok között fekszik. Rollins csak mosolyog, majd a közönség felé fordul és széttárja karjaiat. A közönség elkezdi Rollins nevét skandálni, ô pedig elindul Vance felé. Megfog egy acélszéket, és becsúsztatja azt Vance feje alá! Mosolyog, majd pedig felmászik a legközelebbi sarokba és jelzi, hogy itt a vége! A közönség csak azt skandálja, hogy "This is Awesome!" Rollins megvárja míg Archer egy kicsit felemelkedik, majd õ is feláll és mutat Archer fejére. Éppen elugrana, amikor megszólal az Authority zenéje! HHH rohan a ring felé és felmászik mögé a sarokba! Fent elindul az adok-kapok kettejük között! Mivel nincs DQ, így ez is megtörténhet ezen a meccsen! HHH viszont fent sarokban fölénybe kerül és fejelgetni kezdi a WHC Championt! HHH teljesen leamortizálja már fent Sethet, majd elkezd kiabálni Vance-nek! Vance úgy látszik észreveszi és kezd magához térni! HHH kiabál neki valamit, amire Vance csak bólogat. HHH feláll és magával húzza Sethet is. Vance beáll a sarokba eléjük és várja HHH befejezését! HHH pofon vágja még egyszer Rollinsot, majd pedig lelöki a sarokból! De ekkor azonban érkezik Vance és egy hatalmas RKO-val éppen a székbe csapja, amelyikkel õt akarta kivégezni Seth! Vance és HHH mosolyognak, a közönség pedig erõs nem tetszését mutatja ki ennek láttán! Vance éppen ráfeküdne, de Hunter int neki hogy ne. A COO lemászik a sarokból és elkezdi felállítani az másik berakott asztalt. Felállítja majd odahívja magához Vance-t. Súg neki valamit, mire az hevesen bólogatni kezd. Triple H felhúzza Seth-et, Vance pedig felmászik a sarokba. Hunter elkapja és egy hatalmas Spinebusterrel egyenesen az asztalba vágja a bajnokot. HHH mutat Vance-re, az pedig bólógat. Feláll a sarokban és széttárja karjait. Éppen ráugrana egy 450 Splashhel, amikor megszóla egy zene és az aréna szabályosan felrobban! Megszólal a *Truth Reigns* és érkezik a volt Shield powerhouse pankrátora, Roman Reigns! Reigns a ringbe rohan, ahol máris letámadja HHH! Eleinte nem tud érvényesülni Reings, ám elszakad a cérna! Levágja magáról Huntert és a kötélnek lendíti és máris jön a Samoan Drop! Vance ekkor fentrõl ugrana rá, de Roman észreveszi és arrébb ugrik és máris érkezik egy hatalmas Superman Punch! Vance elterül, Reigns pedig felkiált, a közönség pedig robbanásveszélyed állapotban! Hunter ekkor már kezd felkelni, de Reigns megragad egy széket és elkezdi azzal verni a hátát! Reigns hatalmasakat húz a COO hátára, majd eldobja a széket és jelzi a finishere elôtti szokásos mozdulatot, a Superman Punchot! Megvárja míg HHH felkel, és beviszi a Superman Punchot! Ámm ettõl nem esik el HHH, de Reigns máris a földbe tiporja egy Spearrel! A közönség felrobban, Reigns pedig körözni kezd a ringben! Éppen kicsúszna a ringbõl, amikor azonban Rollins egy acélszékkel háton csapja! Roman összerogyott ettõl, de érkezik a kötelektôl vissza Rollins és bevisz egy Curb Stompot!! A közönség döbbenten figyeli a cselekményeket, Vance pedig kezd magához térni. Seth becsúsztat egy széket a feje alá, és a kötélnek lendül! Curb Stomp egyenesen az acélszékre! Rollins szét néz a ringben, ahol csak fekvõ testeket lát. Elmosolyodik, majd ráteszi a lábát Vance Archer mellkasára és érkezik a bíró és számolni kezd: PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins

JL: Mit csinált Seth?! Nem hiszem el! 
MC: Úgy tűnik nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan azt vártuk..
JBL: Bekövetkezett a Seth Rollins Heel Turn! 
JL: Igen, de ahogyan azt az előbb már mondtuk, nincs megállás! Nézzük meg a következő meccs reklámját!


MC: Tehát a folytatásban: John Cena vs Legacy!


John Cena vs The Legacy 1 vs 3 Tornado Handicap meccs:
Először érkezik a Legacy, akiket nem fogad túl nagy szeretet, sőt ez még szép kifejezés volt! Ezután az egész közönség John Cena nevének skandálást kezdi el kiabálni, majd megszólal a Cenation vezérének, John Cenának zenéje! A volt WHC és ECW bajnok magabiztosan a ringbe megy, és kezdetét veszi a meccs. Először még csak állnak felek és mivel egy egy Handicap match, mindenki a ringben van. A meccs Cena támadásával kezdődik! Cena lerohanja a Legacyt és mindent bevet ellenük! Sőt, Cena annyira erős, hogy először kihajítja a ringből Sami Zayn-t, majd pedig utána Cesarot is! Cena hatalmas adrenalinnal kezdi a meccset, és rámosolyog Edge-re. Cena lerohanja és azonnal kioszt egy hatalmas DDT-t Edge-nek, majd egy Superkick-et! Mikor Edge feláll, John kioszt neki egy Bulldog-ot! Cesaro és Sami ezután már visszajött a ringbe, de Cena máris elkapja Cesarot és Proto Bomb, majd Saminak pedig egy Powerslamet ad! Edge is felkelt, Cena pedig rögtön mellé lép! Cena máris felkapja a vállára és készül az A.A.-ra! Ám Edge ekkor könyökösöket ad Cenának, majd lejön Cena válláról! Edge a kötélnek lendül, de Cena ekkor egy Flapjacket oszt ki neki! A közönségnek láthatóan tetszik amit lát, Cena pedig ekkor jelzi a Five Knuckle Shufflet! A kötélnek lendül és meg is van! Cena rögtön ráfekszik: PIN 1.. de Edge kitör! Cena nem sokat vár, máris felhúzza Edge-t és öklösökkel kezdi el sorozni! Edge láthatóan nem tud magáról, de érkezik a felmentő sereg Cesaro képében! Cesaro vállal belemegy Cena lábába, amitől az összerogy! Cesaro ekkor eltolja onnan Edge-t, majd megfogja Cenát a lábánál fogva! Ám Cena ekkor előre dől és ököllel kezdi el ütni Cesaro fejét! Cesaro ettől elengedi, Cena pedig felkel! Cena megragadja hátultól és German Suplex! Sami Zayn ekkor a sarokból érkezne, de Cena elkapja a levegőben és járkálni kezd vele! Párszor az oldalát a térdének vágja, majd pedig egy Fallaway Slammel eldobja hátra! Ekkor pedig érkezik Edge, de ő se jár jobban! Cena a vállára kapja és ő pedig megkapja egy mozdulatból az A.A.-t!! Cena rögtön ráfekszik: PIN 1...2 de Edge kitör! Cena ekkor még a szőnyegen úl egy picit, majd felkel és elkezdi Knee Dropokkal sorozni Edge-t! Amikor Edge felkel, akkor viszont Cesaro hirtelen kihúzza a ringből! Cena rámosolyog Cesarora, majd utána megy! Ám ekkor érkezik a semmiből Sami Zayn egy Sucide Dive Tornado DDT-vel!!! Cena elterül a földön, a Legacy pedig kezd magához térni! Edge és Sami már talpon vannak, Cesaro pedig felhúzza Cenát és visszatolja a ringbe. Az egész Legacy is visszagurul és együtt kezdik el rúgdosni Cenát a földön! Cena csak fekszik, semmit nem tud tenni! Edge mutatja, hogy elég lesz és Cesaro és ő felhúzzák Cenát. Elkapják, és befogják egy Suplex alap mozdulatba. Ám Cenában megmutatkozik az a hatalmas erő, ami benne lakozik! Edge és Cesaro nem tudják átfordítani, helyette Cena egyedül osztja ki kettejüknek a Suplexet! Cena ekkor örülni kezd, de nagyon elhamarokodta! Ugyanis nem látta a harmadik tagot, Sami Zayn-t! Sami pedig egy Superkickkel egyenesen fejbe rúgja Cenát! Cena kifekszik, Sami pedig rögtön ráfekszik! PIN:1...2.. de Cena azt utolsó pillanatban felrántja a vállát! Sami újra felhúzza a vállát:PIN 1...2.. de Cena megint kitör! Sami ekkor a földön kezdi el rúgdosni Cenát, de Cena reagálni se nagyon reagál rá! Sami tovább rúgdossa, majd nagy nehezen felhúzza Cenát és Uppercutokkat oszt ki neki! Cena beesik a sarokba, Sami pedig a másik sarokba húzódik. Sami ekkor neki szalad és érkezik a Running Dropkick! Cena kidől a sarokből, Sami pedig csak nevet. Eközben a két másik Legacy tag már talpon van és együttes erővel kezdik el támadni Cenát! Cena nem nagyon tud mit tenni, hárman felhúzzák és Cesaro és Sami megtartják. Edge pedig a kötélnek lendül és egy Clothesline! Edge nem elégszik meg ennyivel, felhúzza Cenát és kioszt neki egy Edgecutiont! Edge ráfekszik ekkor:PIN 1...2. de Cena megint kirúg! Edge már nem hiszi el! Edge int a társainak, és most egyszerre kezdik el hárman ütni a Cenation vezérét... Cena helyzete már nagyon kilátástalan és ezt a közönség is tudja és néma csendben ülnek.. Ám egyszercsak Cena kirobban támadói gyűrűhéből!! Edge-t és Cesaro-t kezdi el felváltva sorozni, majd pedig egy-egy Proto Bombbal ajándékozza meg őket! Éppen ráfeküdne Edge-re, de ekkor érkezik Sami Zayn és egy hatalmas Running Kneevel lerúgja Cenát! Eddig tartott Cena fellángolása? Sami csak mosolyog, majd társaihoz megy és felállítja őket. Edge felkel és ennyit mond: "The End..." Cesaro is felkel eközben és felhúzza Cenát! És jön Cesarotól egy hatalmas Europen Uppercut! Ám ettől Cena még nem esik el, erre jön Samitől még egy Homicidal Kick is! Edge mutatja, hogy húzzák fel Cenát. Sami és Cesaro odamennek és felszedik a földről a már haldokló Cenát. Edge jelzi a végezetes mozdulatot, a Speart! Edge neki szalad és belekeni a szőnyegbe Cenát! Edge ekkor ráfekszik Cenára:PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: Edge, Sami Zayn és Cesaro, The Legacy

JL: Cena mindent megtett... Kevés volt.
MC: Tudtam, hogy ez lesz.. Szegény Cena!
JBL: Én nem sajnálom, ő akarta a meccset, hát megkapta! 
JL: Viszont az adás máris folytatódik, nézzük meg a következő meccs reklámját!


MC: Tehát a folytatásban jön a WWE bajnoki meccs!

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0