Raw Reunion

Elérkeztünk tehát a Raw Reunion adáshoz, amely egyben az utolsó adás a Fast Lane előtt, így számíthatunk izgalmakra! Az adás elején megnézhetjük, hogy mi történt múlt héten, amikor Triple H-re támadt a Sword és Vance Archer is. 


Ezután megszólal a C.O.O. zenéje és érkezik is a ringbe, azonban egyedül. Triple H kér egy mikrofont, majd beszélni kezd.

- Nem tudok szemet hunyni afölött, ami múlt héten történt.. Az, hogy a Sword elárult, arra számítottam, hogy megtörténhet, de az az ember, aki csakis, kizárólag nekem köszönheti, hogy itt tart, attól nem! Emlékezzünk csak vissza, hogy én voltam az, aki annak idején a WWE-hez szerződtette Vance Archer-t.. Miattam volt ott a Survivos Series-en.. Miattam kapott a Royal Rumble-n lehetőséget a Nehézsúlyú világbajnoki övre, és ezt mindent összefoglalva, én voltam az aki egyengette a karrierét! Azonnali magyarázatot követelek! Archer, gyere ki! - Mondja Triple H, majd vár egy kicsit, de semmi sem történik. Mikor épp beleszólna a mikrofonba, azonban megszólal Corey Graves zenéje! A 2015-ös Royal Rumble meccs győztesét hatalmas ováció fogadja, és úgy tűnik Corey teljesen készen áll, akármire is kell ma számítania. A ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- Tudod Hunter, ha valakinek számon kell kérnie valamit, az én vagyok! Szerintem van egy határ, te ezt átlépted múlthéten.. A Royal Rumble-n bebizonyítottam, hogy sem te, sem Wade Barrett, se az egész Authority, SENKI NEM TUD MEGTÖRNI! Szétverettél a csicskáiddal, de valamire nem számítottál. Hogy a csicskáidnak is van lelke, és tudják, mi helyes és mi nem! A Sword-nek megjött az esze, ennek hatására Vance Archer-nek is! Ez az oka annak, hogy elárult téged a kis csapatod.. - Mondja Corey Graves, mikor megszólal Wade Barrett zenéje! Barrett a múltheti adáson nem volt jelen, vélhetően megsérült a Rumble-n, amíg pedig a ringbe ér megnézhetjük azt a csodás Belly to Belly Suplex-et mellyel Corey kidobta őt a ringből, ezáltal pedig megnyerte a meccset. Barrett a ringbe megy és megáll Corey előtt. A Machine nem érti mit akar Barrett, aki végül kér egy mikrofont. 

- Tudod Corey.. Tisztellek azért, mert a végsőkig kitartottál.. Azért, mert nem adtad fel akkor sem amikor már senki sem hitt benned. Azért, mert legyőztél engem, de ennek nem itt lesz a vége! Engem nem érdekel, hogy mekkorát küzdöttél, azért, hogy ott lehess a Wrestlemania-n, semmi! - Mondja Wade Barrett, majd pedig egy hirtelen Bull Hammer Elbow-val ledönti Corey-t! 
- Nekem is van számodra valamim Corey! A nézők meccset akarnak látni! Ezt megkapják, ám annak a meccsnek hatalmas tétje is lesz! Te és Wade Barrett a Fast Lane-en egy Extreme Rules meccsen, ahol a tét a Wrestlemania lesz! Hogyha kikapsz olyan lesz, mintha Barrett nyerte volna a Royal Rumble meccset! - Mondja Triple H, és mutatja Barrett-nek, hogy állítsa föl, majd pedig kiosztaná Graves-nek a Pedigree-t, mikor a Machine valósággal átdobja Triple H-et! Corey ekkor egy hatalmas Clothesline-nal ledönti Barrett-et, majd Triple H-nek kioszt egy hatalmas Homicidal Kick-et, ekkor azonban Seth Rollins fut a ring felé. A Nehézsúlyú vilábajnok egy acélszéket vesz a kezébe, és azzal vágja hátba az épp Barrett-et támadó Corey Graves-t! A közönség kifütyüli Rollins-t, ám ez őt nem igazán érdekli, egy hatalmas Curb Stomp-ot oszt ki Graves-nek. Ezután Triple H feláll, és úgy tűnik rettentően ideges. HHH mutatja Barrett-nek és Rollins-nak, hogy intézzék el Graves-t, és jönne a Triple Powerbomb, amikor megszólal Alex Riley zenéje! A Nehézsúlyú Nemzetközi bajnokot hatalmas szeretet fogadja. Riley a ringfelé siet, Triple H pedig várja, hogy mit akarhat. A közönség Riley nevét skandálja, aki pedig megáll Triple H előtt. A C.O.O. várja, hogy Riley mikor támadja meg, azonban eközben Corey ismét keményre veszi a figurát! Ledönti Barrett-et, majd Rollins-t lerúgja egy hatalmas Homicidal Kick-kel, ekkor azonban Riley ledönti! Te jó ég! Mit csinált?! HHH nagyot néz Alex pedig kioszt egy hatalmas Lifting DDT-t egykori csapattársának.. A közönség teljesen ledöbbent, síri csend van az arénában, amikor Triple H kezet nyújt Riley-nak. Alex pedig kezet fog vele! Triple H ezután mikrofont fog.
- Hölgyeim és uraim! Az Authority legújabb a tagja, a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: Alex Riley! - Mondja Triple H majd pedig távoznak, a közönség pedig kifütyüli őket..


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry „The King” Lawler: Hát.. köszöntök mindenkit a Raw Reuinon adáson... Nem semmi volt ez a kezdet.. Én teljesen le vagyok döbbenve..
Michael Cole: Ezzel nem csak te vagy így Jerry.. Ezt az árulást Riley-tól vártam volna legkevésbé.. Ezen teljesen ledöbbentem.
John Bradshaw Layfield: Viszont ne felejtsük el, hogy Riley ezt az árulást nem csupán egykori csapattársa, barátja ellen követte el, hanem a 2015-ös Royal Rumble meccs győztese ellen!
JL: Így van! Riley a jelenlegi Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, és ha címét megőrzi a Wrestlmania-ig, akkor Corey könnyedén kihívhatja őt!
MC: És arra az egész WWE Univerzum kíváncsi lenne szerintem, az egykori Royal Skulls nagy csatája!
JBL: Kőkemény csata lenne, annyi biztos! De az, hogy ez megvalósul-e, azt még nem tudni.
JL: Azt azonban tudjuk, hogy ez itt a Raw Reunion adás, ami nemmellesleg az utolsó adás a Fast Lane előtt! 
MC: Az első meccsen pedig egy nagy visszatérő lesz jelen, X Pac! Kezdődik is a meccs!

Ám még a meccs előtt megnézhetünk arról egy reklámot!


X Pac vs Stardust: 
Elsőnek X-Pac majd Stardust érkezik a ringbe és a gongszó után indul is a meccs X-Pac kezd jobban aki sarkba löki ellenfelét majd ott kiosztja de egy idő után Stardust hárít és egy Monkey Flippel eldobja Pacat X-Pac azonnal feláll és egyből válaszol egy Enzugirivel majd megint kezdi átvenni az irányítást és jobbosokkal gyengíti ellenfelét aki nem nagyon tud mit ellene csinálni. Pac beadná a Fame Assert de Stardust egy Samoan Droppal hárít majd rugdossa ellenfelét akire ezek után ráfekszik 1…kitör. Stardust fejsatuba fogja ellenfelét így fárasztva de Pac hamar megelégeli és egy Spinebusterral leteríti Stardust-ot majd a Spinebuster után jön az Edgecution és ráfekszik 1…2… Stardust kitör. Most Pac fogta fejsatuba ellenfelét de az hárít egy Samoan Droppal majd mászik a sarokba és készül hogy beadja a finishertjét de nem jön össze mert X-Pac felkell és magával rántja egy Avalache Sitout Facebuster-rel és ráfekszik 1…2…kitör. X-Pac el sem hiszi néz a bíróra de ő is mutatja, hogy ez csak 2 majd X-Pac időt nem vesztegetve felemeli Stardust -ot és beadja az S.O.S-t és PIN 1…2… Stardust hárít 1….2…. X-Pac kitör. Ezután Stardust egy határozott fejrúgással leteríti és mászik is a sarokba, hogy beadja a 450 Spasht de az ugrás közben Pac félregurul és Stardust a szőnyegbe csapódik X-Pac ezt kihasználva felkapja a földről és beadja a Pedigreet és ráfekszik 1…2…3!
A mérkőzés győztese: X Pac

JL: Bírom X Pac-et, szerintem tehetséges pankrátor, és örülök, hogy visszatért! 
MC: Ennek én is! 
JBL: Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele!

Ezután kapcsolunk a Backstage-be, ahol Triple H, feleségével Stephanie McMahon-nel beszélget. 
Triple H: Mit szólsz Riley-hoz?
Stephanie McMahon: Engem nagyon meglepett, de tehetséges, fürge és jól bánik a mikrfonnal! Jól jött nekünk!
HHH: Viszont Graves-szel még számolnunk kell, tuti, hogy nem fogja ennyiben hagyni az ügyet..
SM: Wade-nek nyernie kell vasárnap, és nyerni is fog!
HHH: Simán elbán egy ilyen sráccal, mint Graves.. Kész vicc, hogy Royal Rumble-t nyert..
Miután kimondta Triple H, Stephanie arcára ráfagy a mosoly, HHH mögött Vance Archer áll egy Kendo bottal, amivel egy hatalmasat üt a C.O.O. hasába, mikor az megfordul! Archer ezután pedig egy hatalmas Chokeslam-el az asztalba vágja HHH-t! Stephanie ijedten néz Vance Archer pedig elmosolyodik, majd pedig távozik.


Rob Van Dam vs Justin Gabriel:
Nem más érkezik meg elõszõr mint a volt IC Champion, Justin Gabriel! Gabrielt elég nagy örömmel fogadják, amikor megszólal a Hardcore Champion, Rob Van Dam zenéje! Rob láttára az aréna felrobban õ pedig besétál a ringbe és máris megszólal a gong! Csak köröznek a felek, amikor Justin ráront a Hardcore Championra! Rob állja az ütéseket, amikor kitör Justin szorításából! Jön pár öklös, majd gyomron rúgja és hirtelen kopogtatásba fogja! PIN 1.. de Justin kitõrt! Rob hamar felkel és a kötélnek lendül! Justin felkel, de Rob máris lerúgja egy Wheel Kickkel! Rob ekkor máris készül a Boom Dropra! Majdnem be is adja, de Justin hirtelen felugrík és egy Enzugirivel fejbe rúgja Robot! Rob mint a hallottak, úgy esik össze! Justin nagyon gyorsan ráfekszik! PIN 1...2.. de Rob az utolsó pillanatban kitört! Justin el sem hiszi ezért felkel és a földön kezdi el rúgdosni! Rob láthatólag már magánál van, és próbál felkelni! Ám ekkor Justin máris jelzi a Homicidal Kicket!! Rob szép lassan felkel és Justin máris ott van! Rob már talpon van és Justin Gabriel felkészült a rúgásra! Ugrik, de Rob hirtelen lehajol a rúgás elõl! Ahogy megfordul Justin, Rob máris a földve vágja egy Spinebusterrel! Rob máris a kötélnek lendül, jön a bukfenc és a Rolling Thunder!!! Rob ekkor már mászik a sarokba és jön az "RVD"! Rob felkészült a 5 Star Frog Splashre! Justin élettelenül fekszik a szõnyegen, Rob pedig feláll és ugrik! 5 Star Frog Splash egyenesen Justin Gabrielre! Rob máris ráfekszik! PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, a WWE Hardcore bajnok: Rob Van Dam

MC: Kemény bajnok ez az RVD, kíváncsi leszek, hogy ki veszi majd el tőle az övet! 
JL: Arra én is, azonban most nézzünk meg egy reklámot arról, hogy mi is lesz a folytatásban! 


JBL: Tehát a folytatásban jön a Leganda Ceremónia!


Ám még előtte megnézhetjük a vasárnap megrendezésre kerül WWE Fast Lane promoját! 

 


Mikor visszakapjuk a képet Hulk Hogan zenéje szólal meg, aki a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 
- Hölgyeim és uraim, kérem köszöntsék a 2015-ös év legújabb Hall of Famer-ét, The Heart Break Kid, Shawn Michaels-t! - Mondja Hulk, és megszólal HBK zenéje, akit szintén nagy szeretet fogad. 
- Azonban ez a Legenda Ceremónia, köszöntsük a 2014-es év egyik Hall of Famer-ét, Jake „The Snake” Roberts-et! - Mondja Hogan, és Jake Roberts is megérkezik.
- Valamint érkezzen az ember, aki talán a 2015-ös év egyik legnagyobb Hall of Famer-e lesz, a Texasi Csörgőkígyó, Stone Cold Steve Austin! - Mondja Hulk és megszólal a Beer zenéje, akit talán a legnagyobb hangulat fogad. Stone a ringbe megy, majd elkezdődik a Legenda Ceremónia!
Hulk Hogan: Üdvözlöm a kedves nézőket, ez itt a Legenda Ceremónia. Mai főtémánk a WWE bajnoki öv sosrsa, valamint Corey Graves Royal Rumble győzelme lesz! Először is, mit szóltok ahhoz a négy emberhez akiket momentán a pletykák a WWE övhez kapcsolnak. Tehát Brock Lesnar, a bajnok, The Rock, a kihívó, Dave Batita, Mr. MITB és akit már a Hell in a cell óta nem láthattunk, Dolph Ziggler. 
Shawn Michaels: The Rock-ról azt hittem megállíthatja Lesnar-t, tévedtem. Brock Lesnar volt az, aki engem nyugdíjba küldött, tudom mire képes.. Ő egy szörny, nem lehet megállítani. Kétlem, hogy Batista-nak ez sikerülne. Azonban van egy ember, akinek tudom, hogy sikerülne. Ez az ember Dolph Ziggler. Nem értem, hogy miért nem tér vissza, már mindenki erre vár. Szerintem egyedül Dolph Ziggler lehet, az, aki képes lehet megállítani a bestiát..
Jake Roberts: Én nem osztozom ezen a véleményen, ugyanúgy nem sikerült Ziggler-nek sem, az, ami sem neked, sem Austin-nak. 
Stone Cold Steve Austin: Álljunk meg egy szóra! Az én karrierem is Lesnar miatt ért véget Jake, én tudom milyen vele küzdeni. Ezt tudja Shawn is, és nem hiába van azon a véleményen, hogy Ziggler legyőzheti. Láttam mit leművelt a Hell in a Cell-en, és tudom mennyi ambíciót jelent az, amikor egy aréna biztat téged.. Neki akkor ez kevés volt, nem tudott győzni, de hidd el, hogyha kapna egy második lehetőséget, élne vele! Úgyhogy Ziggler, told ide a képedet, és rúgd szét Lesnar seggét! 
HH: Szerintem is Ziggler képes lenne megverni Lesnar-t, de Rock is! Remélem megszerzi az övet vasárnap. Viszont a másik dolog, amiről beszélnünk kell, az Corey Graves Royal Rumble győzelme!
SCSA: Én teljesen lehidaltam, mikor a srác első helyről képes volt megnyerni egy 40 fős meccset.. Leesett az állam, mikor Barrett-et kihajította azzal a Belly to Belly Suplex-el, hatalmas tehetség, és remélem a Fast Lane-en elkeni Barett önelégült mosolyát az arcán. 
HBK: Szerintem is hatalmas tehetség. Nem lehet véletlen az, hogy annyian akarták, hogy elbukja a meccset, mégsem bukta el, és a végsőkig kitartott! A Roster tagjai közül ő rendelkezik az egyik legjobb in-ring-gel, és a mikrofonnal is jól bánik. Ilyen bajnok kell a WWE-nek. Nagyon remélem, hogy vasárnap nyer, aztán kihívja Riley-t, és szétrúgja a Wrestlemania-n a seggét!
Jake Roberts: Corey Graves szerintem az a fajta ember, aki leszarja, hogy hányan vannak ellene, addig fog küzdeni amíg csak bír! Hihetetlen akarattal, tehetséggel rendelkezik, remélem nagy sztár lesz belőle!
Hulk Hogan: Hát igen! Ő a jövő! Annyi biztos, hogy kőkemény PPV elé nézünk vasárnap, azonban az időnk lejárt! Ennyi volt a Legenda Ceremónia, köszönöm, hogy itt voltatok velem! - Mondja Hogan, majd távoznak.Ezután nemsokkal megszólal a WWE bajnok, Brock Lesnar zenéje, aki menedzsere kíséretében érkezik. Heyman kér egy mikrofont, és beszélni kezd. 
- Hölgyeim és uraim, az én nevem Paul Heyman. Ő itt mellettem az ügyfelem, a WWE bajnok, a Fenevad, Brock Lesnar! Az a Fenevad, aki a 2014-es évben 2 legendát is nyugdíjba küldött, és véget vetett Dolph Ziggler 406 napig tartó WWE bajnoki uralkodásának. Őt nem lehet megállítani, akárki akármit állít, Brock már többször is bebizonyította, hogy akárkit küldenek előle, nem hátrál meg, ELPUSZTÍTJA! Azt hittétek tavaly októberben, hogy a ti kis kedvencetek, a mitugrász megállítja. A meccsük óta nem láttátok.. Ez egyet bizonyít, fél Brock-tól! De ki nem? Senki sem tudja őt megállítani! Múlt héten The Rock-ot olyan szinten megverte, hogy képtelen volt saját lábán távozni, azt hiszitek vasárnap másképp... - Heyman folytatná, mikor megszólal The Rock zenéje! A közönség éltetni kezdi a Brahma Bikát, aki a ringbe megy, és megáll Lesnar előtt, aki csak a képébe mosolyog. The Rock ezután körbe néz az arénában, Heyman pedig már tudja, hogy valami nem stimmel. Rock ekkor kioszt egy hatalmas Rock Bottom-ot Lesnar-nak, majd pedig Heyman-re néz, aki fogja az övet, és elszalad. Rock ekkor lepakolja a kommentátori asztalt, majd kihúzza Lesnar-t a ringből, és egy hatalmas German Suplex-szel az asztalra dobja a Fenevadat!!! Te jó ég! Rock ezután egy mikrofont fog, ráteszi a lábát Lesnar-ra és üvölteni kezdi, hogy:
- If you smell, what The Rock is cooking?! (Érzitek már, amit The Rock kisütött?!) - Rock ezután Lesnar-hoz vágja a mikrofont és ünnepel. 

JL: Kőkemény meccs lesz köztük most vasárnap! 
JBL: Bizony, érdemes lesz megnézni!
MC: Most viszont folytatódik az adás. 


The Prime Time Players vs The Hardy Boys:
A ringben nem mások kezdenek, mint Titus O’neil és Matt Hary. Titus egy DDT-vel indít, majd rögtön rá fekszik, 1…, De Matt 1-nél ledobja magáról, feláll és add Titus-nak egy Bulldog-ot, utána egy Fame Asser-t. Rá fekszik 1…2… De Titus 2-nél felrántsa az egyik vállát. Ekkor Matt a sarokba dobja, ott hasba rúgja, de Titus visszatámad, és ő dobja be a sarokba. Ott csépeli, majd felrakja a legfelső kötélre, Titus O’Neil mászik majd egy Superplex add. Mind a ketten el vannak terülve. Matt megy Jeffhez, Titus is megy Darrenhet. Titus pacsizik, majd Matt is! Jeff Hardy és Darren Young van a ringbe! Darren máris egy Homicidal Kicket ad be! Be akarja fejezni a meccset, de Jeff elhajol, majd hasba rúgja és add egy DDT-t. Rá fekszik 1…2… De Darren, ledobja magáról. Darren feláll és egy Spinebustert ad! Rá Fekszik 1…2… De Jeff 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Matt Hardy akart menni, segíteni, de látta, hogy kitört testvére. Jeff próbál fel állni, de Darren hirtelen add egy Fame Assert! Majd bepacsizza Titust-t. Titus rá fekszik 1…2… De Jeff felrántsa az egyik vállát. Titus a középső kötélre rakja Jeff lábait és add egy R.O. DDT-t. Ekkor kicsit ünnepelteti magát, majd bepacsizza Darren Young-ot. Ám Jeff hitelen feláll és egy Homicidal Kicket add Darren-nek, majd bepacsizza Mattet! Matt jön a ringbe, de bejön Titus is, de Titus add egy Samoan Drop-ot Mattnek, majd Titus kigurul a ringből. Matt kezd felállni, de Darren-t nem hatja meg és add neki egy DDT, majd bepacsizza Titus-t. Titus kioszt még egy Clash of Titust, majd rá fekszik 1…2…3! 
A mérkőzés győztesei, a WWE Tag Team bajnokok: Darren Young és Titus O'Neil, a Prime Time Players

JL: Bírom őket, jó csapat!
MC: Én is!
JBL: De egy percre sincs megállás, máris folytatódik az adás, méghozzá egy nem akármilyen meccsel!


Edge vs Zack Ryder:
Először az IC bajnok érkezik, meg akit hatalmas szeretet fogad, őt követi a Rated R Superstar, a Legacy vezére, Edge. A bíró elmondja a szabályokat, és már kezdetét is veszi a mérkőzés. Zack azonnal letámadja Edge-t, és fejsatuba fogja. Ezután kioszt neki egy Bulldog-ot, és jön az Old School. A közönség már is biztatni kezdi Ryder-t, aki élvezi ezt. Felugrik a sarokba és ráugrana Edge-re, de Edge röptében egy öklössel kiüti Zacket! Zack elég nagyot kapott, de máris próbál felkelni. Mikor pedig felkel Edge azonnal ledönti egy Clothesline-nal. Edge lelkesítené a közönséget, de ők csak fújolással válaszolnok. Edge ekkor ideges lesz és Zack-nek kiosztja a Speart, azonban az IC bajnok félreugrik és jön egy hatalmas Enziguri! Zack ezután ráfekszik Edge-re PIN 1...2...de Edge felrántja a vállát. Zack ekkor kigurul a ringből, és a kordonnak támaszkodva fújja ki magát. A közönség most elkezdi biztatni Zack-et, egy emberként skandálják, hogy „Let's go Ryder!”. Edge ekkor szintén kigurul a ringből és ökölharcba kezd Ryder-rel, amelyből hosszas ütlegelés után ő jön ki jobban. Edge ezután kioszt egy Flapjack-et Zack-nek, és lepakolja a kommentátor asztalt. Edge odahúzza Zack-et és kiosztana rá egy Powerbomb-ot, de az IC Bajnok leugrik a Legacy vezér válláról, és válaszként kiosztja neki a Homicidal Kick-et! Edge így az asztalra ájul. Zack nehezen ugyan, de felmászik a sarokba, és onnan egy hatalmas 450 Splash-hel ráugrik Edge-re, az asztal pedig széttörik!!! Ezután nem bír egyikőjük se felkelni. Közben ezt többször is megnézhetjük a visszajátszásban. A közönség ismét azt kezdi el skandálni, hogy „Let's go Ryder!”, és ez úgy tűnik erőt a WWE IC bajnokának! Zack visszamegy a ringbe a bíró pedig a számolásban már 7-nél tart, mikor nagy nehezen Edge is képes visszamenni. Zack azonnal jön egy Roll up PIN-nel 1...2...de Edge az utolsó pillanatban átfordítja Zack-et PIN 1...2..de Zack hirtelen visszafordítja PIN 1...2...végül Edge 3 előtt egy picivel kirúg. Hatalmas hangulat uralkodik a Raw-on! Zack Ryder és Edge két egymással szembe lévő sarokban fújják ki magukat, mikor Ryder hirtelen nekiesik Edge-nek! Zack keményen kiosztja a volt WHC bajnokot, majd bead neki egy Rough Ryder-t és kopogtat PIN 1...2...de Edge az utolsó pillanatban ismét képes felrántani a vállát! Zack alig hiszi el ami történt. Zack ez után apró rúgásokkal nem engedi Edge-nek, hogy felálljon. Végül ő állítja fel, és oszt ki neki egy German Suplex-et. Zack ezután jelzi, hogy itt a vége, és beadná Batista-nak a második Rough Ryder-t, de Edge elhajol, és egy Powerbombbal vágja földhöz a WWE IC bajnokát! Ezután megvárja míg felkel, majd kioszt neki egy Spear-t és ráfekszik PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: Edge

JL: Te jó ég!!! Mekkora meccs volt! Beleborzongok!
JBL: Hatalmasat küzdött Ryder! Hihetetlen! 
MC: Végül még sem sikerült megszereznie a győzelmet, csak ezt sajnálom, mivel neki szurkoltam. Bár Edge is megérdemlte, hatalmas meccs, nincs mit hozzáfűzni még. 
JL: Azonban a jövőhét sem akármilyen lesz. Mivel ez a 49. adás, ebből következik, hogy jövőhéten rendezzük meg az 50. adást, nézzünk meg róla egy reklámot! 


JBL: Tehát jövőhéten, jubileumi 50. adás! 
JL: Igen, hatalmas adás lesz, nem érdemes kihagyni!
MC: Így van, most viszont jön a következő meccs, mely egy Díva meccs lesz!


Maryse vs Kelly Kelly:
Érkezik először a volt Díva bajnok, Kelly Kelly! Utána érkezik a jelenlegi Díva bajnok, aki a Summerslamen egy Triple Threat meccsen védte meg a címét, AJ Lee és Paige ellen! A két díva egymásra néz, és máris kezdődik a mérkőzés. Kelly Kelly kezd jobban, hamar értékesít egy White Noiset és egy Boom Dropot. Ráfekszik a Díva bajnokra, de ő kirúg egyből. Maryse felkel és erőteljesen támad vissza. Ütéseket visz be, utánuk pedig máris jön egy Inverted DDT! Maryse ekkor várja, hogy Kelly felkeljen, és máris bevisz egy Fame Assert! Ez után máris jelzi a finisherjét, a French Kisst! El is kapja Kellyt, de Kelly ekkor ellöki magától és bevisz egy Irish Course Backbreakert! Ráfekszik, de Maryse kirúg! A két díva nagyjából egyszerre kel fel, Maryse kicsit hamarabb, amit ki is használ és jön egy Disaster Kickkel! Ekkor gyorsan elkapja és French Kiss!! Ráfekszik Kelly Kellyre és lekopogtatja. 
A mérkőzés győztese, a WWE Díva bajnok: Maryse 

MC: Szép győzelem, nemhiába bajnok már ilyen régóta!
JL: Így van! 
JBL: A következő meccs sem lesz semmi, már kezdődik is!


The Sword vs The New Age Outlaws & Fandango:
Miután mind a két csapat megérkezett elkezdődik a mérkőzés. Amit Randy Orton és Billy Gun kezd. Egymásnak esnek. Randy Orton jön ki a bunyóból jobban, majd a sarokba löki. Majd ad neki egy Big Boot-ot. De mégse, mert Billy megragadja, ellenfele lábát megcsavarja, majd megragadja és DDT. Ráfekszik 1… de Randy felrántja a vállát. Billy ismét a sarokba mászik és készül onnan lesújtani Randy-re. De Batista ekkor lelöki onnan! Randy elkapta és egy Powerslam-el a szőnyegbe vágja. Még egy Knee Drop-pal kedveskedik. Majd a sarokba hurcolja és pacsizik RyBack-kel. Aki megrugdalja, majd az összerogyott Billy-nek egy fejrúgást ad! Ezek után kirántja a sarokból, Clothesline és ráfekszik. 1…2. de Billy kitör belőle. Most RyBack megragadja Billy-t és felemeli őt. RyBack fejberúgja ellenfelét majd egy Spinout Powerslam után pacsizni készül. Oda ért a sarokba és pacsizott is Batistával. A friss Batista egy clothesline-al üdvözli Bllly-t. Majd a sarokba viszi és összepasszírozza! Batista ágyékon rúgja, majd ellöki és felmászik a sarokba. Mikor Billy felkel, Batista a sarokból oszt ki neki egy Flying Clothesline-t! De várjunk csak, Billy felszalad és egy Avalanche Sitout Powerslam-el leszállítja. Pin 1...2. de nem jön össze. Batista gyors pacsizik, és jön Ryback! Már neki is esik Billy-nek! Ám ekkor Billy a köteleknek rugaszkodik és egy Clothesline-t ad RyBacknek. Pontosabban adna neki, mert Ryback elhajítja el egy German Suplex-el. Ezután megtapossa, majd kiüti a ring széléről Road Dogg-ot. Billy eközben hátulról egy Full Nelson Bombot ad, majd pacsizik Fandango-val! Fandango egy Superman Punch-ot ad Ryback-nek! Egyből kigurul a Big Guy. Fandango utána is ment. De Batista letámadja és kioszt neki egy Clothesline from Hell-t. Majd Ryback egy Roman Reigms Drop Kick után visszadobja a ringbe. Tus kisérlet 1…2… de Road Dogg megszakítsa. De jön Randy is és kirepiti őt a ringből. Road Dogg felsegíti tag team társát. Eközben RyBack épp egy Fallaway Slam-mel repíti Fandango-t. Ezután felkapja majd ad neki még egy White Noise-t is. Várjunk csak, Fandango lecsúszik majd egy Drop Kick után pacsizik Road Doggal. Dogg kiosztja Ryback-t. Majd ad neki egy bulldog-t és egy Flapjacket. Ezután megragadja lábát és jön a Cesaro Swing. Ráfekszik 1…2… de két és félnél RyBack kiszabadul. Dogg a sarokból várja Ryback-t hogy felkeljen. De ekkor jön Batista! Bourne fejbe rúgja Batistát, majd ráugrik egy Crossbody-val Ryback-re! Road Dogg befogja a Lebell Lock-ba RyBacket!! Ryback kúszik a kötelek felé, de ekkor Batista kihúzza a ringből és leszedi róla Dogg-ot, majd odalöki Orton-nak aki egy RKO-t ad neki. A bíró számol, de 8-nál visszamegy a ringbe és pacsizik Billy-vel. Ryback is pacsizik, ő Randy-t pacsizza be. Orton neki fut ellenfelének. De Billy egy Power Slam-el fordít, majd megtapossa! Megragadja, a sarokba viszi, neki fut, és egy Clotheslinenal kiszedi onnan! Ezután jön a Namedropper! Blly rögtön ráfekszik Ortonra! Pin 1…2… de Ryback megtöri, majd egy Upper Cut-al leteríti. De jön a levegőből Fandango és letámadja Ryback-t. Kigurulnak, majd folytassák a bunyót kint. Billy felkellt, Orton pedig hátulról megveregeti a hátát, majd fejberúgja egy Enzugirivel!! Ezután még felhúzza és ad neki egy fame asser-t és five knouckle shuffle-t! Felhúzza, a kötelekhez rakja majd Randy Orton DDT! Fandango érkezne ekkor, de Orton kitér és jön egy RKO! Billy Gun ekkor már felkelt és Orton rá is lesújt az RKO-val! Orton rögtön ráfekszik! PIN 1…2…3!! 
A mérkőzés győztesei: Ryback, Batista és Randy Orton, The Sword

JBL: Ez is mekkora meccs volt, úristen! Mi lesz még itt ma este?!
MC: Egyet értek, rég láttunk ilyen fantasztikus adást! 
JL: A főmeccs lesz talán a legkeményebb, jön a Fatal 4 Way meccs, melyen eldől, hogy ki lesz Seth Rollins kihívója a Fast Lane-en!
MC: Viszont erre még egy kicsit várni kell, hisz a folytatásban érkezik hozzánk, maga Mr. Awesome, The Miz!


Alig, hogy Michael Cole ezt kimondta, megszólal Miz zenéje, akit hatalmas üdvrivalgás fogad. Miz a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 
- A Royal Rumble óta nem jöttem ki ide. Ennek egy oka van. A Rumble-n megsérültem, de mindenkinek bebizonyítottam, hogy mindenre képes vagyok a győzelemért! Úgy érzem elég tételt vettem Christian-ön, és nyugodtan állíthatom, én vagyok a jobb! Én vagyok The Miz, az a Miz, aki egy hatalmas meccset nyert meg 3 hete vasárnap! - Mondja Miz ám ekkor Christian jelenik meg a kivetítőn.
- Szóval te vagy itt a király, mert a Royal Rumble-n szerencséd volt?! Mondok én neked valamit Miz, döntsük el ezt, egyszer, s mindenkorra! Te és én a Fast Lane-en egy Ambulance meccsen! - Mondja Christian, amire Miz rábólint, majd elmosolyodik és távozik. Ám még a meccs előtt megnézhetünk arról egy reklámot.


Roman Reigns vs Mark Henry vs Jack Swagger vs Sheamus WHC #1 Contender Fatal 4 Way meccs:
Először érkezik a Világ Legerősebb embere, Mark Henry, őt követi Sheamus, aztán pedig az igaz amerikai, Jack Swagger, legvégül pedig a nézők soraiból Roman Reigns.
Megszólal a gond, és rögtön Henry-t akarják földre vinni, ám ő kemény ütésekkel védekezik, és lecsapja az összes ellenfelét. Nem habozik, és máris egy székért megy ki, de ekkora jön oldalról Sheamus és leteríti. Visszakúszik a ringbe, de Swagger támad és egy Olympic Slam-et vet be, amit a Spinebuster követne, de Reigns hátulról ad egy Full Nelson Drop-pot. Jack a sarokhoz menekül, ám Roman nekifut és beleszáll egy Crossbody-val. Időközben Mark is visszatér a ringbe, azonban nincs ideje szétnézni sem, mivel a Great White máris támad a Powerslam-mel, amit a Five Knuckle Shuffle követ. Ezután a sarokba mászik, és a Whisper In The Wind-ra készülne, ám Reigns megállítja egy Buzsaw Kick-el. Bead egy Boom Drop-pot, és a székkel támad. Azonban mire megfordul, Swagger már talpon van, és nekiesik. erős ütésekkel sorozza, majd kivágja a ringből. Gyorsan utána megy, és a kordonnak löki, majd majd szétbontja az acéllépcsőt, és nekifut vele Reigns-nek. Ezt követően egy hatalmas Gutwrench Suplex-et ad neki a lépcsőre, ami behorpad, Roman pedig elterül. Nem tud visszamenni Jack a ringbe, mert Henry fogja meg, és földhöz csapja a Spinout Powerslam-mel, majd még egy Alabama Slam-et is bevisz. Sheamus is Mark-ot próbálna semlegesíteni, de ő meg egy nagy Uppercut-ot kap, majd a Világ legerősebb embere a széket a sarokba teszi, és nekilöki Sheamus-t. Ráfekszik: 1..2.. kirúg. Tovább gyötri a Great White-ot, és a Superkick-el rúgja le, ám Swagger ugrik fel hirtelen a ring szélére, de ő meg egy Apron Suplex-et kap. Henry eddig dominál, és kopogtat: 1..2.. de Sheamus odaér. Marj ettől még dühösebb lesz, és kemény gyomrosokat ad, majd kidobja a kötelek közül ellenfelét. Kint az acéloszlopnak lökné fejjel Sheamus-t, ám ő elmozdul, de nem tud fordítani, mert Henry azonnal leteríti a German Suplex-el. Azonban ekkor feléled Roman Reigns és mikor megfordul Mark egy elképesztő Spear-t kap a kordonra, ami betörik. Swagger ezt kihasználja, és Roman-nek esik, akit visszalök a ringbe, és a Belly To Belly után kopogtat: 1..2.. de kiszabadul Reigns. a Sharpshooter-be fogja ellenfelét, aki küzd a fájdalommal, de nem képes a kötelekig elkúszni. Már talán feladná, amikor Sheamus tud pont bejönni, és leüti Swagger-t. Sikeresen értékesíti a Comeback-jét, majd a White Noise-t Reigns-en, utána pedig egy Brogue Kick-el rúgná le Swagger-t, ám ő elkapja a lábát, Roman pedig fejen üti egy székkel. Most ráfeküdhetnének, de nem tudnak, mert egymás ellen kell küzdeni. Reigns hason veri a székkel Jack-et, amit a hátán is megismétel, amit követ egy Fame Asser, illetve egy Pepsi Twist. Kimegy, és keres valamit a ring alatt, és végül egy asztalt vesz ki, azonban használni már nem tudja, mert megérkezk Mark Henry is, és egy hatalmas Michinoku Driver-rel veszi kezelésbe Roman-t, majd átdobja a nézők közé. Swagger-t a hajánál fogva kiráncigálja a ringből, és őt pedig a kommentátor asztal mögé vágja be egy Fallaway Slam-mel. Dönt, borít, látszik, hogy elpattant az agya. Sheamus-höz megy, ám nem fekszik rá, hanem a World Strongest Slam-met osztja ki. Ezzel valószínűleg meg is nyerte: 1..2.. de nem! Jack Swagger éppen odaér, és lehúzza Henry-t az írről. A ringen kívül venné fel a harcot Mark-al, de esélytelen, és most egy Inverted Powerslam-met kap. Roman mászik kifelé a nézők közül, de mikor lépne át a kordonon, Henry őt is elkapja, és a World Strongest Slam jönne megint, azonban a semmiből jön Sheamus a Brogue Kick-el, Henry pedig eldől. De nem hagyja abba, bead Roman-nek egy Spike DDT-t. Belöki a ringbe, és kopogtat: 1..2.. ám felrántja a vállát Reigns. Behozza az asztalt, és fel is állítja, csak ekkor támadásba lendül Swagger is, aki Gutwrench Powerbomb-bal próbálkozna, de Sheamus nem engedi, és a Bulldog-ot viszi be. A Stunner következne, azonban Mark megint képes felállni, és bejönni a ringbe, viszont őt meg Reigns intézi el egy Samoan Drop-pal az asztalra, majd Sheamus meg a Stunner-t így elvéti, és Swagger tud fordítani a Chokeslam-mel, ám a kopogtatásra nincs idő, mivel Roman érkezik az Edge O'Matic-al, amit követ a Spear a törött asztalra, és kopogtatja: 1..2..3!
A mérkőzés győztese, és a Nehézsúlyú világbajnoki öv első számú kihívója: Roman Reigns

JL: Hatalmas meccs! Reigns megcsinálta! Ő és Seth Rollins tehát, már egészen biztosan meg fognak küzdeni a Fast Lane-en! 
MC: Én már várom. Viszont nézzünk meg egy reklámot a folytatásról!


JBL: Tehát jön a Raw legfőbb eseménye, The Undertaker!


Ezután nemsokkal kialszanak a fények az arénában, és megszólalnak a harangok, ez pedig csak egyet jelenthet! Érkezik The Undertaker! Mikor Taker megjelenik a rámpán a közönség majdnem felrobban, hatalmas szeretettel fogadják a Halott Embert. A Phenom miután beért a ringbe egy mikrfont vesz a kezébe, és beszélni kezd.

- 22-0! 22 győzelem és 0 vereség. Ennyit takar magában a Streak! Kaptam már olyan beceneveket, mint: The Phenom, The Deadman, The Legend... Mindet azzal érdemeltem ki, hogy megmutattam, bármire képes vagyok a győzelemért! Egyszer sem kaptam még ki a Wrestlemania-n, pedig olyan ellenfeleim voltak, mint Shawn Michaels, Triple H, CM Punk, Randy Orton, Batista és még sorolhatnám. A Wrestlemania 31 lesz, az utolsó Wrestlemania, amin úgy veszek részt, mint pankrátor. Idén 25 éve, hogy a cégnél vagyok, és az utolsó Wrestlemania-mon kaptam a legnagyobb ellenfelet. Sting-et! Már évek óta mindenki azt akarta, hogy mi ketten megküzdjünk a Wrestlemania-n, ez idén teljesülni fog! Egy álom valóra válik, és talán egy véget is ér... Lehet, hogy Sting lesz az, aki megtöri a Streak-et, de egyet megígérhetek. Én minden erőmmel azon leszek, hogy ez ne történjen meg! Nem azért küzdöttem 25 évig, nem azért tettem kockára mindenemet, nem azért állok még mindig itt, hogy úgy érjen véget a karrierem, hogy valaki is megtöri a Streak-et! Én vagyok The Undertaker, The Phenom, a halott ember... Sting! Neked csak egy valamit üzenek. Gyűjtsd össze minden tudásodat a Wrestlemania-ra, és maradj életben! Rest in … - Taker folytatná, mikor kialszanak a fények, majd megjelenik a kivetítőn a holló. Ekkor Sting a magasból leemelkedve érkezik a ringbe! A közönség majd felrobban, Sting pedig megáll Taker előtt. Ekkor a közönség felváltva skandálja az „Undertaker – Sting is Awesome!” skandálást. Sting ezután kér egy mikrofont, és beszélni kezd.

- 25 év... 22-0. Lehet, hogy 24 évig azt mondhattad, hogy a Streak-ed 22-0, de most 2015 van Taker. 2015! A Wrestlemania 31 után csak annyit mondhatsz majd el, hogy igen. Sting volt az, aki megtörte a Streak-et! Az a sok millió ember, aki már évek óta várja azt, hogy te és én megküzdjünk a Wrestlemania-n, az év legnagyobb eseményén, azok most megkapják. The Icon vs The Legend! Március 29-én minden eldől Taker, ám eddig még van időnk.. - Sting még folytatná, de Undertaker szavába vág.
- Ahogy mondod, The Icon vs The Legend, Streak vs Career! Te és én a Wres... - Taker befejezné mondandóját, de Sting a szavába vág.
- Te és én a Wrestlemania-n egy Hardcore meccsen! - Mondja Sting és kioszt Taker-nek egy hatalmas Scorpion Death Drop-ot, és távozik!

JL: Te jó ég! Március 29-én mekkora meccset fogunk látni... Atya ég, hatalmas lesz, én már nagyon várom ezt.
MC: Ez itt a nagyok csatája, sok mindent átéltek már karrierük során, ez lesz életük utolsó meccse.
JBL: De biztos, hogy a maximumot fogják majd nyújtani, hatalmas lesz! 
MC: Igen, azonban az időnk lejárt. Ennyi volt a Raw Reunion, ami szerintem nem akármilyen adás lett! 
JL: Jövőhéten Jubileumi 50. adás, ne hagyják ki. Addig is viszlát!
JBL: Vasárnap pedig Fast Lane, azt még úgyse! Viszontlátásra!
MC: Viszlát!Ezzel zárult tehát a Raw Reunion. Reméljük, hogy tetszett! Kérjük az adás alatt írjatok véleményt! 

Írta: Cenation, ngirincsi, AWE és roli1998

 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0