Üdvözlünk mindenkit! Ez itt az eheti Extreme Supershow Rochester-ből!  Kommentátorok üdvözölnek mindenkit és kezdődik is az adás.

 

Az első meccsünk:

Corey Graves vs Alexander Rusev.

Mindketten beértek a ringbe. A gongszó már szól. Egymásnak esnek. Graves jön ki jobban a bunyóból és a sarokba is viszi, ott kezdi el csépelni. Majd lefogja és a másik sarokba löki. Aztán nekifut Rusev kivédi és ad neki egy dropkick-t majd egy suplex-t. Alex befogja ellenfele fejét majd kihajítsa a ringből. Rusev a sarokba mászik és megvárja míg felkell Corey. Ráugrik, mégse Graves elugrik előle. Mindketten fekszenek és a bíró már 3-nál tart. A bulgár felkell és a kommentátor asztalnak löki majd be a rinbe. Ráfekszik 1... de kiveti a vállát. Alexander leszorítsa ellenfelét és egy spinebuster-ral jól a földhöz csapja. Corey kigurul a ringből. Alex gyors utána fut,de Graves aljasul letámadja és a kordonnak dobja, majd vissza megy a rinbe. A bíró számol   1...2...3...4..5..de visszajöt. Corey egy disaster kick-el várja. Felkapja ellenfelét és white noise. Graves jelzi a finisherét . Rusev feláll, Corey megragadja de Alex egy powerbomb-al fordít. Rusev a sarokba mászik és belerepül ellenfelébe. Ráfekszik 1....2....de kitör. Rusev befogja a Kimura Lock-ba. Graves próbál mászni kötelek felé.Eléri vajon? És eléri. Igen. Alex dühébe felkapja ellenfelét és F5. Nem, Corey lecsúszik és Stunner. Pin 1...2...3 A meccs nyertese Corey Graves.

JBL - Hát ez nem semmi egy meccs volt!

JL- Bizony!

MC- Fordulatos az biztos!

 

Most következik a díva meccs.

*SPOILER* Most kaptuk a hírt az orvosiból hogy AJ Lee-t kórházban ápolják mert komoly sérüléseket szedett össze az előző pay-per-views-en.

A   rámpán megjelenik Stephanie McMahon és mikrofont kér:

-A ma esti díva meccsünk nem marad el, csak kicsit módosul és ugyebár ahogy előbb említettük AJ Lee lesérült a Extreme Rules-en. Paige pedig a mai adáson nem vehet részt. Ezért átirom  a meccset egy Triple Threat meccsre amelynek résztvevői  JoJo , Eva Marie és Natalya.

Kezdődik is a meccs. JoJo és Eva esnek neki Naty-nak a sarokba viszik és felváltva rugdossák. Naty a sarokba összehúzódva, mikozbe rugdossák, de Marie arrébb löki JoJo-t majd ad egy five knuckle shuffle-t natalya-nak. Ráfekszik 1.... de az újonc kijön belőle. JoJo hátulról leüti Eva-t majd üti ahol éri. A hajak se maradnak szárazon. Eközbe Natalya lehúzza JoJo-t Eva-ról majd ad neki egy body slam-t és kilöki a ringből. Marie egy big boot-al közbe bemutatkozik Naty-nak. Pin 1... de kitör. Eva lefogja a most debütáló szőke újoncnak a vállát majd lefejeli. De JoJo visszajött és letámadja Marie-t. Naty is beszáll. A bíró próbálja szétszedni őket. S inkább rájuk számol 1...2...3 s egyből abbahagyják. Naty a kötélnek löki JoJo-t majd a sarokba Eva-t. JoJo hárít és egy springboard reverse elbow smash. Ráfekszik  1... de megint kijön. Marie eközbe JoJo-t fogja le és a sarokba viszi ahol a ringpárnába veri elllenfele fejét. Majd a ring közepébe húzza és a sarokba mászik. Ugrani készül, de Natalya megrázza a kötelet. Naty kihasználja az alkalmat Eva Marie-t kiguritgatja a ringből. Majd jön JoJo és white noise a semmiből és Marie-nak egy suidice drive.Naty egyedül a ringbe. JoJo és Eva a ringen kívül fekszenek a bíró számol. 1....2....3....4....5...6...7  mindketten bemásznak. Natalya belendül megragadja JoJo-t és belly to belly aztán a kötélnek löki és egy big bot mari-tól. Pin 1...2 de kiveti a vállát. Marie feflkapja a vizet és hisztizni kezd. De JoJo megállítsa egy Layla Out-al. Ráfekszik 1....2....de Naty félbeszakítsa. Natalya felkapja egy german suplex-re. Majd egy Nattie by Nature Eva-nak és befogja a Sharpshooter-be. Kínlódik! Marie inkább lekopogja. Így a meccs győztese feladásos fogással Natalya.

MC- Ez a Natalya nem kis pályás !

JL- Egy újabb dívánk lett úgy tűnik.

JBL-  Az biztos, mint hogy az is hogy van benne tehetség!

 

A holnapi Smackdown-t reklámozák és megkérnek rá mindenkit hogy lájkolják a hivatalos közösségi oldalunkat. Amit itt találunk meg: https://www.facebook.com/pages/WWE-Nevelde/604733892929809

 

John Morrison vs Zack Ryder  No DQ meccs.

A ring körül asztalok hada. De már jön is Ryder a közönség örömére. Morrison jön és hátulról leüti ellenfelét, majd a ringbe viszi és folytatja. Be is ad egy elbow drop-t. Ráfekszik 1... de kijön. Zack felkell és egy hirtelen droop kick majd egy flapjack. Morrison a sarokban kuksol de Ryder jön és corner clothesline. Pin 1...2.. de kiveti a vállát. Ryder kimegy a ringből és felállít egy asztalt. John M. diving elbow smash. Ryder kitér előle majd a ringlépcsőnek löki. Felkapja majd a kordonnak majd vissza a ringbe. Ráfekszik 1....2 de kitör. Zack a sarokba löki ellenfelét majd nekifut, de Morrison megkostóltatja vele a talpán majd egy inverted ddt. Aztán egy Boom Drop s még egy splash. Zack felpattan majd egy enziguri-val fordít. Morrison kihajítja ellenfelét, majd egy diving five knuckle shuffle. Morrison felemeli Zack majd a kommentátor asztalra dobja és a mellkasát üti. Majd leszedi és az álló asztalnak löki. Felrakja rá. De Ryder felül és ütni kezdi majd egy buzzsaw kick. Ryder a ringszélén zúza ellenfelét majd a ringoszlopnak löki és egy big boot. A ringbe dob pár asztal-t, aztán be is megy a ringbe. Morrison gyors visszamegy a ringbe. Egymásnak esnek. Ryder fordít és a kötélnek löki majd Winds of Changes majd fel állít egy asztalt a rinbe a sarokba és egyet a ringközepébe. Felsegíti Morrison-t de john egy jumping arm breaker. Egyszercsak kijön a rámpán John Cena. Morrison nem tujda mit keres itt hisz már egyszer sőt már megküzdöttek. Ryder roll up pin 1...2... de két és félnél kijön. Majd a sarokba löki és ütni rúgni kezdi és broski boot. Ismét pin 1...2... de megint nem jött össze.  Cena már a ringszélén áll a kötelek közt. Morrison Cena-nak löki Ryder-t. Cena eltér előle majd motyogni kezd a bírónak.  Morrison is magyarázni kezd. Ryder visszamegy a ringbe majd.Morrison  sarokba küldi majd sweet chin music. Elhajol előle majd bokán rúgja és Rough Ryder. Cena bedob egy széket a ringbe majd kacsint Ryder-re. Zack felsegíti ellenfelét. Majd rárakja az asztalra. Jön Cena és AA az asztalra Ryder-nek majd Morrison-t a sarokba löki ahol az asztal van és Powerbomb. Cena boldogan elvonul. A bíró számol 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10 Így meccs double count out – al végződött.

- Cena vajon miért jött ki?

- Esetleges bosszú?

- Ezt csak ő tudhassa.

 

Most pedig jön az óriások viadala : Big Show vs Khali

Elöszőr Big Show érkezik egy bevásárlókocsinyi extrém kellékkel. Majd érkezik The Great Khali is ő egy óriási székkel. Bent vannak a ringbe. Húzzák egymást, majd ide-oda forgatás után Show kezd jobban és kipaterolja a ringből. Majd hoz egy kendo bot-t. Amivel leütné ellenfelét, de elkapja és ketté töri a botot, majd ad neki egy giant chop-t. Majd Khali is kimegy és hoz magával egy bunkósbotot. Nekiesik Big Show-nak vele.De Show-nak meg se kottyan és odébb löki és egy big boot. Kérdezi tőle . De Big Show nem adja fel. Khali felkapja Big-t de le is dobja és ad neki eg leg drop-t. Majd becipeli a bevásárló kocsit és a többi kelléket. De Shoe egy WMD-vel várta. Most Show teszi fel azt a bizonyos kérdést. De Khali rázza a fejét.Show fejberúgja majd body knee drop.  De a punjabi hereos kivédi és clothesline majd a sarokba viszi és old school. Majd a székével kezdi csapdosni, aztán ad neki rá egy ddt-t. Kérdezi tőle de Big nemet válaszol.  Show felkell majd egy jobbos és gyomros,így térdre kényszerítve majd még eggyet a hátára is csap és fame asser. Ezt követően befogja a Kimura Lock-ba. Khali arca elött a mikrofont de nem , nem , nem. Eléri a kötelet nagy nehezen. Show megragadja ellenfeléfel. t megszorongatja majd a kötélnek nyomja a fejét. Aztán egy randy orton ddt. Majd megkeresi a kocsit és rárakja Khali-ra és ráül. Khali nehéz helyzetbe. De még mindig nem adja ÉS próbál felkellni. De inkább kigurul a ringből és lebontja a kommentátor asztal-t. De Show már mögötte van és hátulról leüti majd egy chokeslam a kommentátor asztal-ra. Majd felsegiti és behajitsa a ringbe. Show five knuckle shuffle. Majd felkapja a sarokba löki és összepréseli. Majd a másik a sarokba is. Punjabi Playboy nem hagyja magát. The Giant elővesz egy létrát majd a sarokba rakja és oda is löki ellenfelét és egy spear-t ad neki rá. Show felkapja ellenfelét és a kötélnek löki. De Khali hárít és Punjabi Prison. Megkérdezi tőle se show don’t quit. Khali kimegy a ringből ismét és hoz szögedrótot amivel görbe is tekeri ellenfelét majdbefogja a  vice grip-be. Show-tól ismét megkérdezik és a válasza : I Quit ! Így a meccs nyertese The Great Khali.

JL-  Ez is egy jó meccs lett.

MC- Szó szerint mindent bevetettek.

JBL- De lekötözni a másikat és úgy nyerni. Hát jó...

 

Most pedig nézzük meg a Payback promóját:  

Mai tag team meccsünk : The Shield vs John Cena & Dolph Ziggler

Mindkét csapat megérkezett. Farkas szemet néznek, de kezdődik már a meccs. Dean Ambrose és Dolph Ziggler kezdik a meccset. Egymásnak esnek. Ziggler kerül fölénybe ki is használja és fejjel előre a sarokba küldi izomból ellenfelét. Majd egy Elbow Drop. De nem sikerül. Ambrose felkell nekifut Dolph-nak belöki a sarokba ad neki egy clothesline-t. Felsegíti majd a saját sarkukba löki és még egy clothesline , meg leüti Cena-t. Ambrose pacsizik Seth-el. Rollins egy hurricanrana-val kezd majd kipenderíti a ringből ellenfelét.S pacsizik Ambrose-al. Dean a ringen kívül épp visszaküldi ellenfelét a ringbe majd ad egy dropkick-t. De Ziggler is épp adni készült.Rollins és Cena gyors bemennek kés segitik társukat majd összeverik egymás közt a port, aminek eredménye  hogy mindkettőjük repült ki a ringből. Dolph eközbe Dean-t csépeli majd a kötélnek löki és egy óriási flapjack, a közönség örjöng.Ziggler kicsit ünnepelteti is magát. Igaz ez most a kárára ment mert Ambrose hátulról egy bivany erős  suplex amit egy big boot követ. Ráfekszik 1...de leveti magáról. Ziggler feléled és nekiesik Dean-nek , de ő se hagyja magát. Mindketten ütik egymást ahol érik. De Dolph a semmiből egy ddt amit egy leg drop követ. Show Off a sarokba mászik majd egy crossbody egy rögtönzött pin-el 1...2 de nem sikerül. Ambrose már pacsizni akar. Seth bemegy pacsi nélkül leszedi Cena-t majd ad Ziggler-nek egy frankensteiner-t madj gyors vissza megy a sarokba 3-om előtt. Ráfekszik 1...2..de még mindig nincs meg. Dolph fellendül és egy enziguri. Majd pacsi Cena-val. John nagy lendülettel érkezik és le is üti Dean-t és Seth-t is. Majd egy springboard kick mindkettőjüknek. Cena kimegy és visszahozza Dean-t aki közbe pacsizott Rollins-al . John még Dean-t püföli de Rollins headscissor. Seth a sarokba és crossbody John-nak de elkapja, mégse Rollins fordít proto bomb-al, mégse Cena suplex, vagy mégis nem Rollins pendulum Kick. Cena felkell és felkapja Rollins-t AA nem Ambrose Brogue Kick, majd Ziggler-rel vitáznak.  Rollins és John a ringbe. Rolling Good Las’t Gift, mégse John fordít és S.O.S de jön Roman Reigns és ad egy Spear-t Cena-nak. De viszont így a meccs nyertesei DQ-val John Cena és Dolph Ziggler. Ziggler menekülőre veszi és ott hagyja Cena-t. The Shield felkapja John és Triple Powerbomb.

De Booker T zavarja meg őket: -  Hey Roman Reigns ki mondta hogy ki jöhetsz. Senki. De várjunk csak...  Szóval ez egy célzás. Ja értem hogy egy meccset akarsz mára. Értem. Hát akkor kapsz is egyet. Az extreme rules ellenfeled ellen, azaz The Undertaker ellen méghozzá most azon nyomban. Ohh...  Dean és Rollins ti jöttek velem vissza az öltözőbe mivel nem avatkozhattok bele a meccsbe.  Érhető?

 

The Undertaker vs Roman Reigns

Roman Reigns a ringben maradt és vár. Ellenfele a The „Phenom” Undertaker is megérkezik.  Mindketten már a ringben vannak és jön a gong. Undertaker jelzi hogy vége van Reigns-nak és lefogja majd fordul és a kezét fogja le és a nyitó mozdulat a old school. Taker megragadja ellenfele nyakát majd feflhúzza és a sarokba löki. Phenom neki fut és kap egy uppercut-t, amit egy crossbody követ, de elvéti és Taker elkapja aki elhajítja. Reigns gyors kimegy a ringből és elkapja Taker lábát, így megzavarván majd mutassa hogy gyere. Taker nem hülye és nem megy. Reigns visszamegy 3-nál , de be is kap egy big boot-ot.Ráfekszik 1...2 de kiveti a könyökét. Taker egy erőset belerúg majd felemeli és a kötelek közé rakja. Ugye nem? Ugye nem? De randy orton ddt. Undertaker szemei már forognak, de Reigns a semmiből egy gyönyörű Buzsaw Kick majd egy leg drop, de Taker kitér előle. The Phenom megragadja ellenfelét a sarokba löki és a 3. kötélre rakja. Mire készülhet. Superplex a ringen kívülre. A bíró már 6-nél tart. Reigns lassacskán de felkell és Taker-t is a ringbe hurcolja. Reigns bent a ringben és egyből ad ellenfelének egy samoan drop-t. Taker bekapta a fogást de simán felül utána és felkell. Megszorongatja Roman-t majd a ringkötélnek löki és whisper int he wind. Készül a finisherére, már jelzi. Reigns felkell de letámadja Under-t. Taker odéb löki és Spear. Sikeresen be is adta. Ráfekszik 1...2....3 de Roman Reigns lába a kötélen.  Taker kezd dühölni. Felkapja ellenfelét és ad neki még egy old school-t, amiből Reigns superman punch-t csinál. Reigns készen áll, várja Taker-t. De várjunk csak lehunynak a fények. Mi történik? Minden sötét? Visszakapjuk a fényt és Undertaker egyedül a ringbe. Hol van Reigns? Taker is keresi. A kommentátori asztal mellet. Roman visszamegy a rinbe és nekiesik a fenoménnak s, ad neki egy spinebuster-t meg egy fame asser-t. Reigns a sarok legfelső kötelén. Taker bekap egy Spear-t. Mégse megragadja a nyakát és chokeslam. Pin 1...2... de 2 és félnél kijön. Taker nem hiszi el. Reigns a sarokba gubbaszt. Taker támad de Reigns kigáncsolja és lefejeli a ringpárnát. Kihasználja és ad egy boom drop-t. Majd a ring közepébe húzza.  Ráfekszik 1....2... de kiszabadul. Reigns kérdezi a bíró-tól hogy 3 volt, de nem csak 2. Taker lefogja ellenfelét, de ő hárít és egy full nelson drop. The Phenom felül de Reigns-től kap egy crossbody-t. Reigns felnevet majd felhúzza ellenfelét és a kötélnek löki és powerslam. De Taker befogja a Hell’s Gate-ba. Roman küszkődik-küszkődik. Mászik a kötél felé. Épp hogy eléri. Undertaker már nem tudja mit vessen be. Taker-ne forognak szemei. Reigns megragadja és Tombstone Piledriver, nem Cesaro lecsúszik és Neutralizer. Ráfekszik 1...2...de az utolsó pillanatba le tudta lökni magáról. The Phenom felpattan kidobja a ringből Reigns és suicide drive. Nem Roman Spear. Reigns próbál felkapaszkodni a ringbe nagysacskán de sikerül belökte ringbe Taker-t is. Ráfekszik  1...2...3 A meccs nyertese Roman Reigns.

-Undertaker tényleg komolyan gondoltad hogy megint le tudsz győzni,mint az Extreme Rules-on? Tényleg??? Főleg úgy hogy még egy mocskos trükköt is bevetetté?  Szégyen! De van számodra egy rossz hírem ezt a meccset vesztetted, és a gagyi trükköd ellenére se tudtá legyőzni sőt vagy 3 finishered is kibirtam.

Majd egy szál virágot tesz Taker-re és elmegy, így zárult a mai adás.

 

Írta: wwwyki

 

HTML Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0