"A legjobb, a világon!"

Az eheti Raw adás egy meccsel indul. 


Sheamus vs Big E:
Először a Kelta érkezik, aki egy ideje, mintha nem lenne önmaga. Ezután érkezik Big E, és kezdetét is veszi a mérkőzés. Sheamus most keményen kezdi a meccset. Rögtön nekiesik ellenfelének. A Nagy Fehér ledönti pár Clothesline-nal ellenfelét, majd jön a Powerslam. Sheamus meglepően jól kezdte a meccset. A közönség pedig láthatóan biztatni kezdi a Keltát. Sheamus már is jelzi, hogy itt az ideje a Brogue Kick-nek! Beadná ellenfelének azonban Big E, az utolsó pillanatban elugrik. A nagyember ezután ledönti ellenfelét egy hatalmas Clothesline-nal, majd jön a Suicide Dive! Big E ezután kioszt Sehamus-nek egy Five Knuckle Shuffle-t! Mr. ECW, aki 2 hete majdnem megnyerte az X Divízió bajnoki övet, most hirtelen befogja a Keltát a Tarture Rack-ba! Sheamus-nek láthatóan nagyon fáj a szorítás, de nem adja fel! A közönség a „Let's go Sheamus!”-t kezdi el skandálni. A Kelta pedig próbál életet lehelni magába. Ez végül sikerül is, és egy szép fordítással, és egy White Noise-szal földre küldi Big E-t. Sheamus ekkor jelzi a Brogue Kick-ket, amit be is adna ellenfelének, ám az utolsó pillanatban kapcsol, és kitér Sheamus elől, és jön egy hatalmas Big Ending! Big E ezután ráfekszik PIN 1...2...de Sheamus az utolsó pillanatban felrántja a vállát! A közönség őrjöng! Ezután érkezik az X Divízió bajnok, Jeff Hardy aki a ring szélére megy. Megzavarva ezzel Big E-t, aki ismét próbálna egy Big Ending-get beadni ellenfelének. Big E odamegy Jeff-hez, miután az X Divízió bajnok beszólt neki. Eközben Sheamus felállt. Mikor Mr. ECW megfordul kap egy hatalmas Brogue Kick-ket, Sheamus pedig ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, a Kelta harcos: Sheamus

Sheamus ünnepel, ám Hardy megy be a ringbe. A Kelta nem érti mit akarhat Jeff. Hardy megáll a kelta előtt és magasba emeli az övet. Majd kér egy mikrofont. 
- Látod ezt itt Sheamus? - Mutat rá az övre
- Ez az az öv, amit én birtokoltam legelőször! És az amit soha, senki sem fog tudni elvenni tőlem! Megküzdöttem érte, és most megérdemelten van nálam! - Mondja Hardy
Sheamus elmosolyodik, majd csak annyit mondd, hogy „Na ne röhögtess!”. Hardy ekkor felpofozza a Keltát, ami talán nem volt túl bölcs döntés. Sheamus tekintetén látszik, hogy elborult az agya. Hardy megpróbálja leütni az övvel, azonban Sheamus kitér, és kioszt neki egy hatalmas Brogue Kick-ket! Ezután kér egy mikrofont. 
- Jeff Hardy vs Sheamus, a WWE X Divízió övért, a Payback-en! - Mondja hatalmas ovációt kiváltva ezzel a közönségből
Sheamus ezután magasba emeli az X Divízió övét, és távozik. 

Ezután a kommentátorok köszöntenek minket. 

Jerry Lawler: Jó estét kívánunk! Élőben jelentkezünk New York-ból! 
Michael Cole: Ahogy mondod Jerry. Már is van még egy bejelentett meccsünk a Payback-re, de szerintem nem ez volt az utolsó! 
JBL: Szerintem sem!

Ezután megnézhetjük a Payback promóját.
 


Majd Cm Punk érkezik a ringbe, hatalmas ovációt kiváltva ezzel a közönségből! Punk a ringbe sétál, és kér egy mikrofont. 
- Sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy miért úgy tértem vissza, hogy szét vertem a Big Show-t... Ennek csupán két oka van! Az egyik, hogy már előtte is untam a fejét, és ez az új stílusa rettentően idegesített. A másik, hogy az Orton elleni meccsén is rengeteget szabálytalankodott, és nekem elegem lett belőle! Azonban …


Punk folytatná mondani valóját, de megszólal az óriás, Big Show zenéje! Show a ringbe megy. Show megáll Punk előtt és kér egy mikrofont. 
- Ha ennyire nézet eltérésünk van, küzdjünk meg! Most azonnal! - Mondja Show


- Most azonnal? Miért nem várunk még ezzel? A Big Show félelmetes vereséget fog szenvedni a Payback gálán, aminek a vége egy kórház lesz! Te és én, a Payback-en egy Mentő meccsen! - Mondja Punk
Big Show ekkor elmosolyodik, és kiütné Punk-ot. Punk azonban elhajol, és ő oszt ki egy GTS-t Show-nak! Ezután távozik. 

 

Natalya vs Eve Marie Díva világbajnoki #1 Contender meccs: 
A meccs a Divas World Champion elsôszámú kihívói jogáért fog folyni. Érkeznek is a felek, elõszõr a Vörös Démon, Eve Marie. Utána közvetlen pedig érkezik Natalya. Minkét fél már a meccs kezdetén dominálni szeretne, de Natalya veszi át a vezetést. Pár öklös után a hajánál fogva földhöz vágja Evet. Eve felpattan és visszatámadna, de Natalya nem hagyja. Párszor megsorozza és ad neki egy Body Slamet. Eve felkel és egy erõs pofont ad Natalyanak. Natalya megtámadná, de Eve kikerüli és fordít egy White Noiseval. Utána egybõl jön a 5 Knuckle Shuffle. Natalya felkel, de Eve máris ott van a Big Boottal!! Ezután Eve beáll a sarokba és jelzi a Speart. Natalya felkel, és Eve máris beviszi a Speart!!! Ezután ráfekszik és lekopogtatja a bíróval! 
Így a Díva Világbajnok első számú kihívója: Eva Marie

JBL: Jó kis meccs lesz srácok! Én érzem! 
JL: De vajon Paige bajnok marad majd? 
MC: Szerintem igen, fantasztikus tehetség az a lány! 
JL: Hát ez igaz! 


Ezután megszólal a WWE bajnok, Dolph Ziggler zenéje, akit szokásosan hatalmas ováció fogad. Dolph a ringbe megy és kér egy mikrofont.
- Ti akik nekem szurkoltok nap, mint nap, el sem tudjátok képzelni, hogy ez nekem milyen érzés! Nem akarok nagy célokat kitűzni magam elé, de ameddig csak lehet, én maradok a WWE bajnok! Nem fogom hagyni, hogy az, amiért ti nap, mint nap nekem szurkoltok, Morrison csak úgy elvegye tőlem az övet. Mindent meg fogok tenni a Payback-en, és megpróbálok legjobb erőm szerint küzdeni John ellen. Viszont tudom, hogy egyáltalán nem kispályás... Tavaly a TLC-n nem tudtam részt venni. Akkor is egy TLC meccsem lett volna. Azonban Létra meccset nyertem már, bár ez tudom, hogy egészen más. Mindenesetre mindent megteszek, majd, hogy győztesként távozzak! - Mondja Dolph 


Ziggler távozna, ám megszólal John Morrison zenéje. Morrison a ringbe megy és kér egy mikrofont. 
- Dolph, kérlek ne nevettess! Attól, mert már 200 valahány napja bajnok vagy, és elvertél engem egyszer, ez nem fog még egyszer megtörténni! - Mondja John 
Morrison ekkor rámosolyodik Ziggler-re, és egymásnak esnek! Dolph jól védekezik, ám bekap egy hatalmas gyomrost, Morrison ezt kihasználva pedig leteríti egy DDT-vel. John ezután kioszt Ziggler-nek egy Sweet Chin Music-ot. Majd magasba emeli a WWE övet, és távozik! 

The Best Team vs The Champions és Alexander Rusev: 
 A meccs minden résztvevője megérkezik és gongszó után indul máris ez a jónak tűnő mérkőzés, Rusev kezd Christian-nal, és egyértelműen Rusev kezdett dominálni a meccsen egy Suplex után bevágja a sarokba majd keményen gyomorba kezdi térdelni majd pacsizik és jön Cody Rhodes aki egy Neckbreacker után mászik a sarokba és Drop Kick ráfekszik 1...2 de Christian kiszabadul, Cody beadna egy Suplex-et de Christian nem hadja magát és hirtelen bead egy DDT-t majd nehezen a sarokhoz kúszik és pacsizik Bray Wyatt-tel aki hirtelen felkapja Cody-t és bead egy Full Nelson Slam-et majd jön egy Chokesline és Bray elkezd furán táncikálni a ringben majd széttárja a karját és az kiabálja: "üdv a pokolban Cody!" gyorsan pacsizik és jön Bourne aki egy Leg Drop-al megajándékozza Cody-t majd ráfekszik 1...2 de Cody időben rántotta fel a vállát, Bourne bead egy Roundhouse Kick-et majd mászik a sarokba és jön egy Elbow..... de Cody szépen elkerüli és kúszik pacsizni......... és megvan! Jön Zack Ryder aki egyből lendületet kapott egy-két Chokesline után egy Neckbreacker majd a sarokba egy Knee és készül a Broski Boot-ra WO! WO! WO! És beviszi! Majd jelzi a Rough Ryder-t........ De Bourne elhajol és bevisz egy Pelé Kick-et és bepacsizza Wyatt-tet megint közben Bourne kiüti a ringből Cody-t és utánnarepül, majd Christian dobná ki Rusev-et, de kevés sikerrel Rusev hatástalanítja majd ő dobja ki Christian-t, de jön Bray és egy Chokesline-nal kidobja a ringből Rusev-et! Elszabadult a pokol közben pedig Ryder vinné be a Rough Ryder-t de Bray továbbdobja pont a kötélre ahol keményen beüti az állát végül Wyatt beviszi a Sister Abigail-t és ráfekszik 1...2...3!!! 
Így a mérkőzés győztese: The Best Team

JBL: Mit gondoltok? 
JL: Szerintem tökéletes debütálása egy új T.T. csaptnak! 
MC: Még sokat fogjuk őket látni győzni, van egy ilyen érzésem! 
JBL: Lehet! Azonban most jön a következő meccs!


John Cena vs Chris Jericho: 
Elõször érkezik Y2J akinek örül a közönség, majd a WHC Champion, John Cena akit vegyes érzelmek fogadnak. Cena kezdi jobban a meccset már a meccs elején kioszt pár Clotheslinet és a legvégsô egy Clothesline From Hell! Cena egybõl felugrik és 5 Knuckle Shuffle és Boom Drop! Ezután felkel Jericho és Cena máris a vállaira veszi az A.A-hoz. Ám Jericho könyökölni kezdi a fejét amitõl elengedi és Jericho visszatámad. Pár ütés után ad egy Olympic Slamet. Ráfekszik Cenára, de Cena máris felrántja a vállát. Cena a sarokba fel áll és Jericho máris ott van. Elkezdi rúgdosi a sarokban és oda állítja a kötelekhez. Neki rugaszkodik a kötelektôl és ad egy S.C. Springboard Reverse Elbow Smasht, amitõk Cena átesik a köteleken. Jericho ad egy Triangle Dropkicket amitôl Cena kiesik a ringen kívülre. Jericho utána megy és elkezdi kint is rúgdosni. Cena már a barikádon fekszik és Jericho eltávolodik tõle. Elindul Cena felé futva hogy át törje vele a barikádot. Ám ekkor Cena félre ugrott és Jericho áttörte magával a barikádot! Cena picit megrázza magát és felkel és kihuzza a romok alól Jerichot és neki küldi a másik barikádnak. Jericho rajta marad és Cena neki szalad amitõl kidôl a barikád!! Cena felhúzza és visszagurítja a ringbe. Felhúzza Jerichot és ad neki egy German Suplexet és utána mászik a sarokba. Cena ráugrik egy Boom Droppal!! Cena várja míg felkel és felkapja az A.A-ba!! És megadja neki! Ráfekszik ès le tudja pinnelni Jerichot! 
Így a mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú világbajnok: John Cena 

JBL: Cena megmutatta, hogy nem kispályás, fantasztikus meccs, fantasztikus győzelem!
JL: Így kell ezt csinálni John!
MC: Ez eddig mind szép és jó, de vajon a Payback-en is ez lesz? Vagy Miz lesz aki, elveszi Cena-tól az öveket?
JL: Én nem tudom Michael, de szerintem fantasztikus PPV lesz!

Ezután kapcsolunk a Backstage-be, ahol a Raw GM-e, Teddy Long beszélget a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok Wade Barrett-tel. 
WB: Teddy! Miért kell megverjem ma Bryan-t? Nem lesz neki elég a Payback? 
TL: Tudod Wade, ezzel magadon könnyítesz, hisz kiismerheted őt a ringben!
WB: Bárkit le tudok győzni! Felesleges… 
TL: Tudod mit? Akkor ezen a héten meg kell küzdjél Daniel-lel, jövőhéten pedig RVD lesz az ellenfeled!
Barrett ezután reklamál, de Teddy-t nem érdekli. 


Cesaro vs Xavier Woods:
Elõször a most debütáló Cesaro érkezik a ringbe, akit a közönség váratlan örömmel fogad. Ezután megszólal a táncoslábú, Xavier Woods zenéje aki táncolva jön a ringbe. Elkezdõdik a meccs és Cesaro nem teketóriázik. Egybõl letámadja Woodsot aki mozdulni sem tud. Cesaro ütés után ütést visz be. Ezután elkapja és ad neki egy White Noiset. Woods kifekszik, de Cesaro tovább támadja és a bal kezét kezdi gyengíteni váll- és karsatukkal. Woods fel tud kelni és öklösökkel kezdi bombázni Cesarot. Woods a kötélnek lendíti Cesarot, de amikor Woods leütné, Cesaro átbújik alatta és ad egy Sin Cara Springboard Reverse Elbow Smasht! Woods elterült, Cesaro ráfekszik, de Woods kirántja a vállát. Woods a ring szélénél feltápászkodik, de Cesaro ad neki egy Disaster Kicket, aztán az épp eldõlõ Woodsot elkapja és beadja a finisherét!! Ezután elkapja a Kimura Lockba! Woods nagyon szenved, de nem akar kopogni. Ám semmit nem tehet, amikor Cesaro még erõsebben fogja be, és a lábait is lefogja. Ekkor már lekopogja a meccset! 
A mérkőzés győztese: Cesaro

JL: Jó kis Raw debütálás!
MC: Bírom a stílusát, és, hogy most már a Raw-ba is volt hivatalos meccse, nagyon örülök!
JBL: Én is!


Ezután a Raw GM, Teddy Long érkezik a ringbe, aki felfedi a szavazás eredményét. 
- Üdvözlök mindenkit! Most talán elérkeztünk a Raw egyik legizgalmasabb pillanatához. Önök szavazhattak a WWE applikációján, hogy ki legyen Cody Rhodes kihívója a mai Raw adáson, nézzük tehát, hogy önök hogyan döntöttek! 


- Tehát ma este megmérkőzik az övért Cody Rhodes a bajnok, és az óriás Big Show! Jó szorakozást! 


Cody Rhodes vs Big Show ECW bajnoki meccs: 
Először a kihívó érkezik, akit vegyes érzelmek fogadnak, majd jön a bajnok, Cody Rhodes, akit viszonylag szeretettel fogad a publikum. A bíró ismerteti a szabályokat, és kezdetét veszi a mérkőzés. Cody kíválóan kezd, azonban az óriás jól tűri támadásait. Végül fellöki Rhodes-ot, és kioszt neki egy hatalmas DDT-t. Show ezután földre terítené ellenfelét egy Clothesline-nal, ám Cody ügyesen kitér, és jön a Disaster Kick. Cody most lendületbe jött, azonban az óriás hamar fel áll. Ez az ECW bajnokot nem érdekli, és gyönyörű támadásokkal kényszeríti térdre ellenfelét, a közönség egyértelműen Cody-nak szurkol. Rhodes kioszt ellenfelének egy Morrison Bomb-bot, és ráfekszik PIN 1...2...de a Big Show az utolsó pillanatban képes kiszabadulni! Fantasztikus! Show ezután talpra áll, és nekiesik Cody-nak! Az óriás rendkívüli formában van, egyszerűen porba tiporja Cody-t. Kioszt neki egy hatalmas DDT-t, majd egy kivégzéssel egyenrangú Fame Asser-t, és ráfekszik az ECW bajnokra PIN 1...2...de Cody az utolsó pillanatban képes felrántani a vállát. Show hiába van lendületbe, Cody nem adja ilyen könnyen az övet. Azonban az óriás egyáltalán nem ijed meg. Valósággal felrántja a földön fekvő Cody-t. A sarokba löki ahol háttal nekiesik. Majd párszor rácsap hatalmasokat a mellkasára. Ezután jelzi, hogy itt a vége, és kiosztaná Cody-nak egyik Finisher-ét, a Chokeslam-et, azonban Rhodes leugrik róla, és térden rúgja. Cody ezután kioszt egy hatalmas Disaster Kick-ket a Big Show-nak és ráfekszik PIN 1...2...de Show az utolsó pillanatban kiszabadul! Show próbál életet lehelni magába, és fel kelni, ez az azonban nem nagyon sikerül neki. Cody folyamatos támadásokkal bombázza, majd beadna egy Corss Rhodes-ot, ám Show fordít és kiüti Cody-t! Show ezután ráfeküdne, de megszólal Cm Punk zenéje! Punk a ringbe megy és nekiesik Show-nak, így diszkvalifikálják a Big Show-t, ám az öv Cody-nál marad.
A mérkőzés győztese Dq-val: Big Show


Ám Show számára itt még nem ért véget a verés. Punk valósággal fél holtra veri, majd kiosztja neki Finisherét, a GTS-t, és távozik. 

JBL: Kemény meccs lesz a Payback-en. De vajon ki fog győzni? 
JL: Ha nagyon tippelni kéne, akkor talán Punk. Hatalmas lendületbe van, mióta visszatért!
MC: Lehet, hogy hatalmas lendületbe van, de láthattátok, Cody támadásait, hogy visszaverte. Szerintem Punk a végén kap, majd egy W.M.D.-t, és vége lesz! 
JBL: Szerintem is Show lesz a győztes, de meglátjuk.
JL: Most azonban jön a következő meccs!


Royal Skulls vs Black Hills Tag Team bajnoki meccs:
Először jönnek a kihívók a Black Hills, majd jönnek a WWE Tag Team Bajnokok és a gongszó után elindulhatott a meccs, ám nem egészen hiszen megszólalt a Shield bevonuló zenéje majd a kommentátorok mellett helyet is foglaltak, közben pedig Big E szerez vezetést Alex Riley-val szemben egy kemény Chokesline után egy Belly Belly Suplex és ráfekszik 1...2 de Riley kiszabadul még kettőnél, viszont Big E nem állt le a támadásokkal jött egy Suplex, majd bepacsizza társát Ezekiel Jackson-t és közös munkával egy Douple Flapjack-et beadnak majd ráfekszik 1...2 de megint csak éppen hogy kiszabadult Riley, a nagyfiúk továbbra is támadásban vannak míg a bajnokok egy bunkert húztak maguk elé, Jackson bead egy fejsatut Riley-nak közben pedig egyre erősebb a közönség búzdítása és ennek hallatára Riley próbál erőrekapni már fel is állt...... de Jackson egy Suplex-el megint a földre küldi a bajnokot és ráfekszik 1...2 de épp hogy egy hajszálon múlt, majd befogja egy Hell's Gate-ba amibe Riley szenved és már egy nagyon kicsi kell hogy kopogjon............ de Riley valahogy el tudja érni a köteleket! Nagy kínokban de épp hogy eléri, Jackson felállítja de Riley hirtelen belekap a szébe és DDT! Majd kúszik a pacsihoz....... és megvan! Jön Graves egy-két Chokesline után jön egy Disaster Kick majd egy Bulldog és készül a Homicidal Kick-re de Jackson elkerüli majd jönne egy Running Chokesline, de Graves lefejelteti vele a sarokvédőt, közben meg Riley kiüti a ringből Big E-t és Graves-től jön a Homicidal Kick! ráfekszik 1...2...3!!! 
Így a mérkőzés győztesei, és továbbra is Tag Team bajnokok: Alex Riley és Corey Graves, a Black Hills

JL: Fantasztikus meccs, fantasztikus győzelem! Ennyit tudok erre mondani.
MC: Corey fantasztikusan tudja kiosztani a Homicidal Kick-ket, mintha Dolph tanította volna!
JBL: Most eszembe jutott az a hatalmas mozdulat, mikor Dolph először mutattta be. Na, de visszatérve, tényleg nagyon ügyes srácok! Remélem még egy ideig náluk lesz az öv! 
JL: Én is, azonban már jön is a következő meccs!

Wade Barrett vs Daniel Bryan: 
Először Bryan jön aki az egyik kihívója az IHC Bajnoki címnek, majd jön maga az IHC Bajnok Wade Barrett is aki egy mikrofonnal a kezében érkezik és beszél: Hölgyeim és uraim! Látom ma is sokan jöttek el! Viszont van számotokra egy rossz hírem! Mégpedig hogy én vagyok továbbra is az IHC Bajnok! De a ringben lévő Daniel Bryan-nek is volt ehhez hozzászólnia: 
Bryan: Legalábbis, a Payback-ig! Mikor én leszek az új IHC Bajnok! YES! YES! YES! De megszólalt a harmadik résztvevője az IHC Bajnoki címért folytatott harcban ő nem más mint RVD! 
RVD: Barrett! Barrett! Barrett! Te sosem tanulsz semmit, pedig ha jól tudom minden Angliai ember okos. De van egy kivétel az Wade Barrett! Megint elfelejtetted, hogy van egy harmadik ellenfeled a Payback-en az pedig én vagyok, és nem fogok neked kegyelmezni és garantálom, hogy jó hírt hozok majd a szurkolóknak hiszen RVD lesz a következő bajnok! 
De most szépen fordulj meg és kapsz egy ajándékot! Barrett nem vette észre, hogy elkezdődött a meccs így mikor megfordult Bryan beadott neki egy Running Knee-t! Ez hihetetlen! 1...2...3!!! Megcsinálta!!! 
Így a mérkőzés győztese: Daniel Bryan

JBL: Megint egy csodálatos meccset láthattunk, igaz nagyon rövid volt. 
MC: És nem is igazán meccs volt.
JL: Na, de a lényeg, hogy jó volt!

Ezután megszólal a Nehézsúlyú világbajnok, első számú kihívójának, The Miz-nek a zenéje! Miz a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 
- Üdvözlök mindenkit! Én vagyok a Miz, és én király vagyok! Ami nem sikerült Chris Jericho-nak, de még Edge-nek sem, arra én simán képes leszek. Megígérem, hogy a Payback-en, én leszek az új Nehézsúlyú világbajnok! Mert én vagyok a Miz, és én...


Miz folytatná a mondani valóját, ám közbe vág maga, a WHC bajnok. John Cena! Cena-t hatalmas ováció fogadja, még bemegy a ringbe, majd kér egy mikrofont. 
- Azt hiszed, te meg váltod a világot? Azt hiszed különb vagy valamiben is Jericho-nál? Hát igazad van. De csak a másodikban. Jericho vitte valamire, te pedig nem vitted, és nem is fogod! - Mondja Cena


Miz ekkor azonban nekiesik a WHC bajnoknak! Kapunk egy kis ízelítőt a Payback meccsükről. Miz rendkívül ügyesen támadja Cena-t, ám végül John kitér, és kiosztaná Miz-nek az A.A.-t. Miz azonban leugrik és jön egy Skull Chursing Finale! Majd magasba emeli az övet, és távozik. 


Dolph Ziggler vs The Shield 1 vs 3 Handicap meccs: 
Elõször megérkezik a WWE Champion, Dolph Ziggler. Aztán a szokásos bevonulásukkal jön a Shield. Picit tanácskoznak a ringben, aztán Reigns lép a ringbe. Elkezdõdik a meccs és Ziggi egy picit hátrálni kezdett. Roman lerohanná, de Ziggler észnél volt és neki lökte a saroknak és ütni-rúgni kezdte. Roman ki tudott szabadulni, de Ziggi egy Dropkickkel lerúgja. Tovább támad Ziggi. A bal vállát kezdi gyengíteni, úgy tũnik sikeresen. Roman fel kel, de nagyon fájlalja a karját. Roman menne pacsizni, de Ziggi nem engedi és ad neki még egy Edge O'Maticot. Ezután jön Ziggi egy picit lelkesíteni a közönséget. Ám nem figyel hátra, mert Roman pacsizik Sethhel és õ jön a ringbe. Beszalad a bajnok elé és egy Flapjackkel leteríti! Ziggler gyorsan felkel és vissztámadna, de jön Rollinstól a West Coast Pop. Ezután picit ócsmárólja Zigglert, de a végén felhúzza és fejelgetni és rúgdosni kezdi. Ziggler próbál visszatámadni, de nem megy neki. Rollins annyira lefogja, hogy mozdulni sincs helye. Rollins bead egy Spinebustert aztán oda megy társaihoz és súg nekik valamit. A társai csak bólogatnak és ô felmászik a sarokba. Ráugrik Ziggire a Swanton Bombbal!!! Ezután vált Deannel. De ekkor megszólal Dolph Paybackes kihívójának, John Morrisonnak a zenéje. John szalad a ring felé amikor Roman állja útját. Roman ennyit mond neki hogy "You are not going through!" Morrison csak elmosolyodik és a kordonba csapja Romant! Ekkor azonban érkezne Rollins a sarokból, de John õt is likvidálja egy Stunnerrel. Közben a ringben az épp bámészkodó Deannek Ziggler kioszt egy Zig Zag-et. Ráfekszik, és ennyivel megnyeri a meccset. De itt még nincs vége neki. A ringbe jött Morrison aki neki esik. Ziggler fáradt, de visszatámad. Méghozzá elég sikeresen, mivel a vállára tudja kapni Morrisont és tudott adni neki egy Dragon Strikeot! Ezután kimegy az övért és Morrison mellkasára teszi a lábát és így ünnepel a ring közepén az övvel!
A mérkőzés győztese tehát, a WWE bajnok: Dolph Ziggler

MC: Ziggler fantasztikus formában van!
JBL: Szerintem is! A Payback-en szerintem az est meccsét hozzák majd össze Morrison-nal!
JL: Ha már est meccséről van szó, kezdődik a főmeccs!


Cm Punk vs Rob Van Dam Steel Cage meccs: 
Először Mr. Friday Night, Rob Van Dam érkezik meg. Őt követi Chicago, Illinois államból Cm Punk. A közönség mindkettejüket hatalmas ovációval fogadja, a meccs pedig elkezdődik. Punk és RVD egy kis hátrálást követően egymásnak esnek, és kezdetét veszi az est legjobban várt meccse. Megy az adok-kapok, Punk és Van Dam teljesen egymásnak feszültek. Punk kioszt ellenfelének egy Bulldog-ot, majd a sarokból egy Superkick-kel rúgja le Rob-ot. A Hangtalanok Hangja ezután kiosztana egy GTS-t, már a meccs elején az ellenfelének, ám ez nem sikerül neki. RVD feléled! Egy hatalmas fordítás után, kioszt Punk-nak, egy Suicide Dive-t, majd jön a Whisper in the Wind! RVD ezután mutatja, szokásos jelét, a közönség pedig elkezdi skandálni, hogy „Rob Van Dam!”. RVD felmászik a ketrec legtetejére, ám nem mászik ki, hanem onnan ugrik rá Punk-ra egy Five Star Frog Splash mozdulattal! Hihetetlen! Rob ezután ráfekszik PIN 1...2...de Punk az utolsó pillanatban képes felrántani a vállát! Fantasztikus a hangulat! Még alig, hogy elkezdődött a meccs, de a két szupersztár máris az elvárások felett teljesít. Punk talpra áll, és nekiesik RVD-nek. Ismét láthatunk egy adok-kapok párharcot, a közönség egyik fele pedig Punk-ét, a másik fele pedig Rob Van Dam nevét skandálja! Punk azonban most jobban jön ki, mint RVD. Kioszt ellenfelének egy újabb Bulldog-ot, majd hirtelen befogja a Patriot Lock-ba! RVD rettentően szenved, de végül ismét egy gyönyörű fordítást láthatunk tőle. Ezután kiosztja Punk-nak a Super Kick-ket, és ismét a ketrec tetejére megy! Mutatja a jelét, egy szaltó mozdulattal pedig Punk-ra ugrana, aki azonban kigurul Mr. Friday Night alól! RVD kínjában fel áll, ám kap a Hangtalanok Hangjától egy hatalmas Go to Sleep-et! Punk ráfekszik PIN 1...2...de RVD képes felrántani a vállát! Fantasztikus, ismét. Talán ezért lesz, majd RVD a győztes a Payback főmeccsén is, mert nem adja fel! Mikor az Extreme Rules-on visszatért, hatalmas tisztelet fogadta, hát úgy tűnik megérte neki visszatérni. Ha ez a mozdulata nem is talált be, de kirobbanó formában van! Punk alig hiszi el ami történt. Reklamál is a bírónak, hogy ez tuti nem volt-e meg. Közben RVD fel tápászkodik. Punk belöki a sarokba, és letérdelné, azonban Rob egy Clothesline From The Hell-lel ledönti. A közönség ismét elkezdi skandálni a két szupersztár nevét. Punk pedig talpra tud állni. Ismét láthatunk egy adok-kapok párharcot. Ebből Rob jön ki jobban. A sarokba löki Punk-ot, és ott kezdi el ütni (1...2...3...4...5...6...7...8...9.......10!), számolja a közönség az ütéseket. RVD ezután kioszt egy Superplex-et Punk-nak, de nem nagyon bír ráfeküdni, ezért úgy dönt az ajtón keresztül távozik. RVD kúszik ki a ringből, a félteste már kint is van, mikor Punk elkapja a lábát és visszahúzza. A közönség most inkább Punk-ot biztatja. A világ legjobbja kioszt egy German Suplex-et, majd egy Crossbody-t, és a ketrecnek löki RVD-t. Punk ezután egy igen veszélyes mozdulatra szánja el magát! Felmászik a ketrec legtetejére, és onnan ugrik rá egy könyökössel Rob-ra! Hatalmas mozdulat. Punk ezután ráfekszik Mr. Friday Night-ra PIN 1...2...de RVD egyszerűen nem adja fel! Fantasztikus teljesítmény. Az egész aréna ledöbbent, hogy ezután fel kelt. Punk is alig hiszi el. RVD próbál feltápászkodni, ám Punk nem nagyon engedi neki. Punk kioszt neki egy GTS-t, és úgy dönt nem fekszik rá, hanem felmászik a ketrec tetejére. Kifele kezdene mászni, azonban érkezik a Payback ellenfele, egy mentővel, a Big Show! Show-nak egy mikrofon van a kezében, oda megy a ringhez, ám nem kezd el beszélni, hanem egy jól célzott dobással fejbe találja Punk-ot! Punk ekkor leájul a ketrecről, egyenesen RVD-re, a bíró pedig számol PIN 1...2...de RVD ismét felrántja a vállát! Punk-nak teljesen vége a látottak szerint, ám a közönség ismét elkezdi őket biztatni. RVD felmászik a ketrec legtetejére, és ő is kifelé indulna, azonban Barrett, az IHC bajnok hirtelen ott terem és egy Bull Hammer-rel leüti onnan! RVD leájul, Punk pedig utolsó erejéből ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Cm Punk



Big Show már ekkor távozott, Barrett pedig nevetve megy el. Punk azonban sportszerűen felsegíti RVD-t, és kezet fognak. Ezután Punk ünneplésével tér véget a Raw!

JBL: Fantasztikus volt az egész!
JL: Igen, azonban az időnk lejárt. Jövőhéten találkozunk! Jó éjt!
MC: Viszontlátásra!
JBL: Viszlát!

Ezzel ért tehát véget az eheti Raw adás! Bocsi amiért ennyit késtem vele, remélem azért tetszik! Kérjük írjatok véleményt az adás alatt!

Írta: Cenation, ngirincsi és allah1997

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0