Elérkezett a Hell in a Cell a két tonnás ketrec amiben karrierek érhetnek véget.A Kick-Off szakértői Renee Young,Stephanie McMahon,Sheamus és Rey Mysterio.

RY:Köszöntök mindenkit ez a Hell in a Cell előtti Kick-Off műsor amiben itt van mellettem a Samck Down igazgatója Stephanie McMahon.
SM:Szép estét mindenkinek egy remek PPV elé nézünk.
RY:A WWE X Divízió bajnok Sheamus.
S:Így igaz remek este köszöntök mindenkit.
RY:És az első Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok aki a SummerSlam-en visszavonult és azóta nem láthattunk a WWE-ben Rey Mysterio.
RM:Én is üdvözlöm a nézőket.Jó újra itt lenni!
RY:Rey milyen érzés újra itt lenni?
RM:Mint az előbb mondtam jó vagyis nem csak jó hanem csodálatos.Már hiányzott.Sheamus neked pedig gratulálok a bajnoki övedhez amit megnyertél a SummerSlam-en két ellenfél ellen majd megőrizted kilenc másik ellen a Night of Chanpions-on.
S:Köszönöm.
RY:Akkor térjünk rá a Hell in a Cell-re ki melyik ketrec meccset várja a legjobban a három közül?Elvégre ez a három meccs a lényeg.
SM:Én a Dolph Ziggler vs Brock Lesnar-t mert úgy érzem hogy most Ziggler-nek fel kell kötnie a gatyáját és lehet hogy ma nem ő távozik győztesen a meccs végén.
S:Szerintem a nagy a többség ezt várja a legjobban mint ahogy én is de én még a  hat fős Tag Team meccsre is kíváncsi vagyok.Hat ember egy ketrecben.Érdekes lesz.
RM:Én pedig a Cm Punk vs Roman Reigns mérkőzést várom mivel Roman felfelé ível és egy hatalmas összecsapás lesz kettőjük között aminek a végén remélem hogy Reigns nyer.
RY:Húh minden bizony mindhárom jó lesz de engem is a WWE bajnoki meccs végeredménye érdekel mivel Lesnar az elmúlt hónapokban olyanokat győzött le mint Rob Van Dam vagy akár Stone Cold akik nem ma kezdték a szakmát.Ha egy legendának eltöri a karját mit tehet Ziggler-el a ketrecben?

http://kepfeltoltes.hu/141022/4404259214_www.kepfeltoltes.hu_.png

RM:Lesnar kiszemelte magának Ziggler-t és a WWE legnagyobb bajnoki övét amit nagy eséllyel megnyer szerintem.
RY:Ez így igaz általában ha megkérdezek valakit egy nagy adás előtt hogy Ziggler megőrzi-e az övét egyből rávágja hogy igen de most nem igazán.
SM:Nem véletlenül ez a főmeccs.Mindenki találgat de senki nem tud semmi biztosat ahogy én sem de úgy érzem hogy több mint egy év után új WWE bajnokot avatunk.
S:Én úgy vagyok vele hogyha Dolph-nak sikerült már többször ilyen meccset nyerni és ő maga is azt mondta a SummerSlam előtt hogy ez az ő meccstípusa akkor most miért ne?Csak mer Brock Lesnar az ellenfele.Ha Ziggler olyan kemény akkor úgyis nyer.
http://kepfeltoltes.hu/141022/10535740665_www.kepfeltoltes.hu_.png

RY:Sheamus te említetted az előbb a Tag Team meccset ami szintén a ketrec belsejében lesz megtartva én úgy vélem hogy ezen a meccsen biztos nem fogunk unatkozni.Hat résztvevő valaki biztos talpon lesz mindig.
S:Igen szerintem a Sword megmutatja hogy ők a legjobb csapat a WWE-ben.
RM:Egyet értek a Best Team-nek múltkor nem sikerült nyerni-e és szerintem most se fognak.
SM:Én viszont azt mondom hogy a Best Team-et most nem állítja meg semmi és győztesként jönnek ki a ketrecből.

http://kepfeltoltes.hu/141022/7214592482_www.kepfeltoltes.hu_.png

RY:Ha már a két meccset megvitattuk akkor ejtsünk néhány szót a Cm Punk vs Roman Reigns meccsről.Punk öve nagy veszélyben van meglátásom szerint.Roman nem kispályás valamint valaki említette hogy éppen felfelé ível amivel egyet kell értenem és ezért szerintem ő is fog nyerni.
SM:Az én meglátásom pedig az hogy Punk igenis Best in the World.Megnyerte a Money in the Bank táskát, beváltotta és most ő a bajnok.A ketrecből pedig büszke bajnokként fog kijönni.
RM:Ahogy már mondtam remélem hogy Reigns nyer már megérdemelné.
S:Reigns egy nagyszerű pankrátor és éppen ezért fog győzni.
RY:Most viszont kezdetét veszi a Kick-Off meccs utána ismét jelentkezünk.

The Usos vs New Generation WWE Tag Team bajnoki meccs:
A meccset Harper és Jey kezdik előbbi a köteleknek löki ellenfelét aki egy Springboard Reveres Elbow Smash-al fordít majd kioszt egy Disaster Kick-et és pacsizik testvére támadja a földön lévő pankrátort aztán a köteleknek löki de Luke megkapaszkodik bennük utána pacsizik.Jön Rowan aki egy vállassal ledönti Uso-t majd kiosztja a Spinebuster-t amit egy Randy Orton DDT követ ráfekszik 1..2..Jimmy felteszi a lábát az alsó kötélre.Erick Master Lock-ba fogja a WWE Tag Team bajnokot de ő küzd és kiszabadítja a kezét majd fordít Kimura Lock-ba Erick beleszalad a sarokba ezáltal szabadul a fogásból közben Luke bepacsizza magát és megfogja Jimmy kezét majd jönne az Old School de Uso hirtelen lerántja a sarokból támadóját ezután tud pacsizni.Jey egy Superman Punch-al nyit ráfekszik 1..2..Luke felrántja a vállát ezért Kimura Lock-ba fogja de Harper elkúszik a kötélig Uso elengedi de egyből utána kiosztja a The Undertaker Comeback-et PIN 1..2..Luke kiszabadul.Jey a saját sarkukba viszi ellenfelét ahol ki be pacsiznak társával és puhítják Luke-ot végül amikor ismét Jey van meccsben felpattan a sarokba és kiosztaná a 450 Splash-t de Harper odébb gurul aztán mindketten pacsiznának ami össze is jön nekik Rowan egy Powerslam-al nyit majd kiosztja a Fame Asser-t ráfekszik 1..2..Jimmy kitör.Erick készül a Swing-re de érkezik a másik Uso akit elkap a Mandible Claw-al közben érkezik Harper aki egy Sweet Chin Music-al lerúgja Jimmy-t ezalatt Jey kicsit összeszedte magát de Erick kiosztja neki a Triple H Comeback-et utána pedig jön a Swing 1..2..3..4..5..6..7..8..9..10..11..12..13..14..15..16..17..18..ekkor elengedi és pacsizik Uso a sarokban próbál talpra állni Luke viszont megfogja társát és nekivágja ellenfelüknek majd kiosztja a ring közepére az Olympic Slam-et ráfekszik 1..2..de érkezik Jimmy aki megmenti a meccset most Erick jön be de Uso adna neki egy Homicidal Kick-et de a nagy ember elkapja a lábát majd eldobja magától azonban Uso fordul egyet és kiosztja a mozdulatot de Rowan még nem esett össze ezért a vállára kapja és kiosztja a Dragon Strike-ot.Harper odamegy Jimmy-hez de ő is kap egy Homicidal Kick-et amitől megfordul majd Jey is kioszt egyet ráfekszik 1..2..3!
A mérkőzés győztesei és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Jimmy és Jey, The Usos

 

RY:Uso-ék tehát továbbra is a WWE Tag Team bajnokai gondoltátok volna?
RM:Én mindenképpen azért mert nagyobbak nem biztos hogy jobbak és ez be is bizonyosult.
SM:Én nem hittem volna de most meggyőztek Uso-ék.
S:Minden tiszteletem az övéké.Szép győzelem volt.
RY:Ennyi volt tehát a Kick-Off néhány pillanat múlva kezdetét veszi az adás továbbra is kövessék az adást mi búcsúzunk.
SM:Viszlát.
RM:Jó volt itt lenni.Viszont látásra.
S:Viszlát.

Írta:Ryder

Lent írjatok véleményt!

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0