Az adás elején a kommentátorok, Jerry "The King" Lawler, Michael Cole és JBL köszöntenek minket. 

JL: Köszöntünk minden kedves nézőt! Izgalmas este előtt állunk.
JBL: Igen rendkívül izgalmas este előtt. Ti melyik meccset várjátok a legjobban? 
MC: Én a WWE Elimination Chamber meccset.
JL: Én is azt, és a Ryback vs Orton Last Man Standing meccset.
JBL: Igen, én is ezt a kettőt. De ne húzzuk tovább az időt, kezdődjék az adás!


Aj Lee és Eva Marie vs Paige és Nikki Bella:
 Miután mind a négy díva bevonult megkezdődött a mérkőzés amit Aj és Paige kezd utóbbi veszi át az irányítást gyomron rúgja ellenfelét és DDT-t oszt ki a sarokhoz nyomja Aj-t ott többször a sarokvédőkhöz préseli közben Nikki bepacsizza magát és már egyből a sarokba mászik és kioszt egy Old School-t ráfekszik 1..2..Aj felrántja a vállát Bella ismét a sarokba mászik és készül a Diving Elbow Drop-ra de a díva bajnok odébb gurul és hirtelen kioszt egy Edgecution-t mindketten a földön és igyekeznek pacsizni ami Aj-nek hamarabb sikerül.Eva vissza húzza Bella-t hogy ne tudjon pacsizni utána ütni kezdi és kioszt egy White Noise-t ráfekszik 1..2..Nikki kitör. Marie a sarokhoz megy és pacsizik Aj Edge O' Matic-ot ad be Bella-nak majd egy Shining Wizard-ot is beadna de ezelől Nikki elhajol és átfordítja a bajnokot 1..2..Aj kiszabadul utána Nikki fölkel a kötelek segítségével Aj neki rontana ezért Bella lehúzza a kötelet Aj kiesik a ringből ő pedig pacsizik.Paige visszagurítja a ringbe Aj-t és Fame Asser-t oszt ki neki ráfekszik 1..2..Aj felrántja a vállát.Paige egy Neckbreaker-el folytatja a támadást majd készül a R.O.DDT-re amit sikeresen bead ráfekszik 1..2..Eva közbelép ezért kap egy Facebuster-t Nikki-től. Paige a sarokba mászik de Aj odébb gurul ezért leugrik a sarokból és odamegy ellenfeléhez aki átfordítja 1..2..Paige kiszabadul és bead egy K-2-őt és jelzi a Five Shuffle Knuckle-t amit sikeresen be is ad majd a Spear-re készül ez is sikerül neki ráfekszik 1..2..3.
A mérkőzés győztesei: Paige és Nikki Bella


JL: Ez igen! Micsoda meccs!
MC: Tökéletes nyitás a 2014-es EC-nek!
JBL: Egyetértek Michael, azonban én Aj és Eva győzelmet vártam. 
MC: Én végig Nikki-éknek szurkoltam, de jöjjön is a következő meccs, amely egy Handicap meccs lesz.


Cm Punk vs The Hound of Justice: 
Először Punk majd a tag team páros vonul be a meccset Ambrose kezdi összekapaszkodnak Punk löki a kötélnek ellenfelét aki egy Drop Kick-el hálálja meg aztán egy Clothesline From Hell-t is kioszt és készül a R.O.DDT-re amiből Punk kiküzdi magát majd bead egy Pelé Kick-et és egy DDT-t majd a kötélből vesz lendületet és az épp felálló Dean-nek egy Clothesline-t ad be ráfekszik 1..2.Dean felrántja a vállát.Punk a Pepsi Twist-re készül de Ambrose hárítja és bead egy German Suplex-et 1..2..Punk kiszabadul Dean pacsizik jön Rollins aki egyből rugdosni kezdi ellenfelét és bead egy Proto Bomb-ot ráfekszik 1..2..Punk kitör Seth Walls of Jericho-ba akarja fogni Punk-ot de ő nem hagyja a kötélhez kúszik még mielőtt befogná őt Rollins aki ezután kirúgja a ringből Punk-ot és pacsizik.A legjobb visszamegy a ringbe ahol Dean-t a sarokhoz nyomja és ütni kezdi a bíró állítja le Ambrose felkapaszkodik a sarokhoz Punk egy High Knee Bulldog-ot oszt ki majd jelzi a GTS-t felkapja a bajnokot de ő leküzdi magát és átfordítja Punk-ot 1..2..Punk kiszabadul és egy Bushaw Kick után megint fölkapja ellenfelét és kioszt egy GTS-t ráfekszik 1..2..Rollins közbelép.A legjobb a sarokba mászik és készül a Diving Elbow Drob-ra de Dean elgurul előle és igyekszik pacsizni ez összejön Seth egy Fame Asser-el indít és majd egy Leg Drop-al folytatja ráfekszik 1..2..Punk felrántja a vállát..Az igazság bajnoka a sarokba mászik és egy Diving Leg Drop-ra készül de Punk az utolsó pillanatba odébb gurul összeszedi az erejét bead egy Big Boot-ot és Anaconda Vise-ba fogja a jelenlegi bajnokot aki viszont eléri a kötelet Punk a Punt Kick-re készül amit sikeresen bead de Rollins kigurul a ringből.Punk egy Suicide Dive-el küldi teljesen földre ellenfelét aztán visszagurítja a ringbe ráfekszik 1..2..Seth kitör.Punk a sarokba mászik és jelzi a Five Star Frog Splash-t de az igazság egyik bajnoka odébb gurul és bepacsizza a másik bajnokát Punk addigra már kicsit összeszedte magát és Dean lábának ugrik után kioszt egy Running Knne-t ráfekszik 1..2..Seth ismét megmenti társát ezért punk bead neki egy Bushaw Kick-et és vállra kapja jön a GTS de amikor beadja hátulról Ambrose átfordítja 1..2..Punk kiszabadul az utolsó pillanatba de Dean egyből egy High Knee-t oszt ki majd egy Headlock Driver-t ráfekszik 1..2..de Punk az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Ambrose bepacsizza Rollins-t aki neki ugrik Punk-nak, de végül ő kap Punk-tól egy GTS-t. Punk ezután lelöki a ring széléről Ambrose-t, és ráfekszik Rollins-ra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Cm Punk

JBL: Micsoda fordítás! Ez igen!
MC: Punk bebizonyította, hogy nem hiába ő lesz ott a Wrestlemania XXX főmérkőzésén. 
JL: Egyetértek, de jöjjön is a következő meccs, ami a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki övért fog folyni. 


Ezekiel Jackson vs Sheamus Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccs: 
Ezekiel Jackson megnyerte a No. 1 contender meccset, így ő lesz Sheamus ellenfele ma. Bejönnek mindketten, ezért el is kezdődik a mérkőzés. Ezekiel egyből leütné Sheamust, de ehelyett bekap egy Powerslamet Sheamustől. Sheamus neki álllja ütni Sheamus fejét, majd felállítja és bead egy White Noise-ot a kihivónak, kopogtat: 1...2.. de Ezekiel felrántja a vállát. Sheamus felállítja Jacksont és felrakja a vállára, de Jackson leugrik és nekilöki Sheamust a saroknak, ahonnan a Kelta visszapattan és egy hatalmas Big Bootot bead, ezután pedig egy Fisherman Suplexet kopogtat: 1...2... de a bajnok kirúg. Ezekiel dühös lesz és megakarja csinálni a Randy Orton DDT-t, de Sheamus leveszi a lábait a kötelekről és bead Enzigurit amitől Jackson kifekszik. Majd Sheamus bead egy Five knuckle Shufflet kopogtat: 1...2... de Jackson kirúg megint. Sheamus gyorsan befogja Ezekielt a Cloverleaf feladásos mozdulatába, de Ezekiel éppen eléri a kötelet, de látszik, hogy nagyon megviselte már a Kelta mozdulatai. Sheamus a sarokba megy és készül a Brogue Kick-re, Ezekiel még utolsó erejéből feláll, de hiába, mivel a bajnok beadja befejező mozdulatát majd kopogtat: 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: A kelta harcos, Sheamus

MC: Hát, most nem lettem volna Ezekiel helyében...
JBL: Én sem, brutális volt az a Brogue Kick. 
JL: Hát igen, de Sheamus mindig is az erejéről volt híres. Remek meccs volt.
MC: De jöjjön is a következő, ami az ECW bajnoki övért fog folyni, John Cena és The Rock között!


John Cena vs The Rock ECW bajnoki meccs: 
Elsőként a kíhvó The Rock érkezik, meg aki pár alkalommal már letudta győzni Cena-t. A Hell in a Cell nevezetű PPV-n The Rock, Cena, és Big E Langston küzdöttek meg az övért és ebből láthatunk is egy kis részletet, mikor Cena dupla A.A.-t adott nekik. John azóta ECW bajnok, ám Rock már győzte is le Cena-t. Meglátjuk, hogy most sikerül-e neki. Megérkezik Cena is, akit a közönség fele örömmel a fogad, a másik fele pedig kevésbé. A bíró ismerteti a szabályokat, és kezdetét veszi a meccs. Cena és Rock egy kis habozást követően egymásnak esnek. Cena leszorítja Rock fejét, ám ebből a Brahma Bull hamar megfordítja ezt az álláspontot, és bead Cena-nak egy German Suplex-et. Rock ezután egy Powerbomb-ot ad ellenfelének, majd a köteleken keresztül ki is löki a ringből. A közönség ekkor rákezd a „Let's go Cena – Cena Sucks” skandálásra. Rock Cena után megy, és a ringen kívül kezdi el ütni ellenfelét. Az emberek bajnoka nekilökné az ECW bajnokot a kordonnak, ám ez fordítva sül el. Cena bead Rock-nak egy Suplex-et, majd egy Full Nelson Slam-et, és visszalöki a ringbe. John ekkor megpróbálkozik egy Five Knuckle Shuffle-vel, de Rock hirtelen kioszt neki egy Rock Bottom-ot, és ráfekszik az ECW bajnokra PIN 1...2...de Cena az utolsó pillanatban felrántja a vállát. A Brahma Bull alig hiszi el, de gondolhatja, hogy Cena-t nem intézi el ilyen könnyen. John a kötélhez kúszik és próbál fellállni, mikor Rock hirtelen megtámadja. A bíró 2-szer szól rá Rock-ra, hogy hagyja abba mire végül abba hagyja. Cena ezután viszont csak fel áll, és nekiesik Rock-nak. Az emberek bajnoka, és az ECW bajnok ökölharcba kezdenek, amiből ezúttal Cena jön ki jobban. Cena ezután a szokásos mozdulatsorát bevetve párszor ledönti Rock-ot, majd bead neki egy Five Knuckle Shuffle-t. Cena ezután felkapja Rock-ot a vállára, és beadna neki egy A.A.-t, azonban Rock leugrik, és Cena-t döntené le aki pedig elugrik onnan, így Rock véletlen a bírót dönti le. A bíró látszólag elájul, majd hirtelen megszólal a Nehézsúlyú világbajnok, Edge zenéje, aki a ringbe fut, Cena-ék pedig nem értik mit akarhat. Rock kigurul a ringből Cena viszont ott marad. Edge bead egy hatalmas Spear-t Cena-nak, majd pedig egy székkel látja el a baját John-nak. Ezután Edge egy GTS-t is ad Cena-nak, majd pedig távozik. The Rock nagy nehezen felkelti a bírót, és ráfekszik Cena-ra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és az új ECW bajnok: The Rock     

JBL: Végre! Rock bebizonyította, hogy jobb mint Cena!
JL: Ugyan már! Ha nincs Edge, még mindig Cena lenne a bajnok.
MC: Egyetértek Jerry-vel... De úgy néz ki Edge Heel Turn-t vett.   
JBL: Meglátjuk, hogy mi lesz, mindenesetre most jön egy Interkontinentális bajnoki meccs.

Renee Youngnak sikerül elcsípnie John Morrisont hátul a backstageban! 
RY: Szia John! A mai meccsedről szeretnélek kérdezni. Szerinted mi lesz a meccsen? 
JM: Hogy mi lessz a meccsen? Hát nem szeretnék sok embert elszomorítani, de akit ti úgy ismertek hogy Chris Jericho, a mostani Intercontinental Champion el lesz törölve a föld felszínéről! 
RY:Úhh, ez elég erős kijelentés volt John! Miért érzed ennyire biztosnak magad? 
JM: Miért érzem magamat ennyire biztosnak? Komolyan ezt kérded? Csak nézzük meg, hogy én eddig kiket vertem el! Ott volt a ti szörnyetek, Ryback! Szerintem ahogy én emlékszek, nagyon megvertem! De mindegy is, igazából egy válaszom van neked: MERT ÉN VAGYOK JOHN MORRISON! -és ekkor elviharzik! 

Renee Young ezúttal elcsípi az Interkontinentális bajnok Chris Jericho-t is, akivel szintén készít egy interjút.
Young: Üdvözöllek Chris ma milyen meccsre számítasz vagy mi a taktikád John Morrison ellen, akivel ma megküzdesz az Intercontinentális bajnoki övért? 
Jericho: Hogy mi a taktikám? Tudod a világ legjobbja főként nem ha bajnok is sosem árulja el hogy mi a taktikája, de Morrison nagyon szívós és extrém pankrátor és talán hozzá illik a mi címmeccsünkön a meccstípus is hiszen egy Extreme Rules meccsen kell megvédenem az övemet de már sok meccsen túl vagyok mint címvédő meccsek és tapasztalatom során megtanultam hogy ami nem öl meg az megerősít és ez inspirál engem hogy mindenki a vesztemet látja ebben a meccsben de most kimegyek oda és megmutatom hogy miért én vagyok minden idők legjobb Interkontinentális bajnoka! 
Young: Köszönöm az inerjút. Most pedig kapcsoljunk a ringhez ahol máris kezdődik a meccs 


Chris Jericho vs John Morrison Interkontinentális bajnok Extreme Rules meccs:
Először érkezik a kihívó Morrison aki egy kendóbottal a kezében jön a ringhez, majd jön az intercontinentális bajnok Jericho is aki a megszokott módon probálja a szurkolóket extázisba hozni, majd ha készen is álltak mind a ketten akkor el is kezdődhetett a meccs, Jericho nagyon óvatosan támadt mert Morrison kezébe még mindig ott volt a kendóbot és Morrison neki is esett a bajnoknak ahol érte ott ütötte vele de azért Jericho is talált magának egy játékszert mégpedig egy IPad-ot amivel elég szépen megsuhintotta vele a fejét ezután már fordult a kocka Jericho elővett egy széket majd azzal kezdte ütni Morrison-t szó szerint a Backstage-ig ütötte vele de egyenesen bele szaladt a Nehézsúlyú Világbajnok Edge-be aki nagyon nagy meglepetésre megtámadta Jericho-t! A legjobb barátjának hátat fordított és ezzel talán a szurkolóknak is, Edge először ráverte egy asztalra majd szétütötte egy székkel és végül egy Spear-t adott neki a kóla autómatára!!! Majd kivonszolja mindkettőt és Morrisont ráfekteti Jericho-ra és mindeközben Edge elégedetten távozik, a bíró pedig számol: 1...2...3!!! 
A mérkőzés győztese, és az új Interkontinentális bajnok: John Morrison

JL: Ezt alig tudom elhinni... Mi történt Edge-dzsel? 
JBL: Nem tudom, de mindenesetre új bajnokunk van!
MC: Igen. De meglátjuk mit fog még tenni Edge, hiszen a következő mérkőzésben ő lesz az egyik résztvevő.


Edge vs Brock Lesnar Nehézsúlyú világbajnoki meccs: 
Először érkezik a kihívó Lesnar akit semlegesen fogadnak, majd jön a WHC Bajnok Edge akit nagyon kifújolnak és Edge még rá is tetőzik azzal hogy beszól a közönségnek, majd megszólalt a gong és el is kezdőhet az egyik főmeccs a bajnok egyből nekiesik Lesnar-nak és sorozatba ossza ki a Drop Kick -et majd a sarokba viszi és jobb és bal horgosokat oszt ki majd a felső testét is nagyon gyengítí, ha ez még nem elég Edge kiosztott egy Superplexet majd ráfeküdt 1...2! De kettőnél még kijön, majd Edge befogja egy fejsatuba és erősen szorítja hogy ne jöjjön ki belőle, a közönség egyre jobban Brock Lesnar mellett van és ennek hangot is adnak próbálják bíztatni hogy erőre kapjon de ha lábra is áll akkor Edge tesz róla hogy a földön maradjon, ennek érdekében kioszt egy Drop Kick-et majd jön egy Fisherman Suplex 1...2! De megint kijön belőle, Brock csa tür és tür de meddig, Edge újra egy fejsatuba fogja a szörnyeteget de most úgy látszik hogy kijön belőle majd fordításképp kioszt egy Belly Belly Suplex-et majd lendületbe kapott: egy-két Chokesline után jött egy Russian Suplex majd keményen el kezdi ütni ezt követte egy Belly Belly Suplex majd egy Big Boot és készült a Finisherére de nem sikerült mert a bajnok fordítani tud egy Edge'O Matic-al és ráfekszik 1...2! De valahogy még kitudott szabadulni, majd a bajnok befogja egy feladásos fogásba de Lesnar-nak sikerült fordítani és jött a Kimura! Lesnar-nak majdnem összejött az hogy eltörje Edge karját de a bajnok ki tudott belőle szabadulni méghozzá úgy hogy a szörnyeteggel lefejeltette a sarokvédőt, majd egyből jött tőle egy hatalmas DDT! 1...2! De ez hihetetlen! valahogy az utólsó utáni pillanatban még ki tudott szabadulni! Edge felemelné még egy DDT-hez de Lesnar fantasztikusan fordítja át az F5-be és ráfekszik 1...2! De ezt megint nem hiszem el! Hogy szabadult ki ebből? Lesnar akkor sem adja fel készül a Clothesline-ra, de Edge gyönyörűen válaszolja le egy Spear-el majd ráfeküdt 1...2...3!!! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú világbajnok: Edge

JBL: Edge megmutatta, hogy ki az úr a háznál!
JL: Én azt hittem, hogy új bajnokot avatunk azután az F-5 után, de nem. Edge még mindig a bajnok. 
MC: Edge bajnok, de vajon meddig? Már két szupersztár is miatta bukta el az övét. Az egyik John Cena aki már majdnem féléve őrizte az övet.
JBL: Meglátjuk mi lesz. Mindenesetre elérkeztünk az est egyik Elimination Chamber meccséhez, ahol a tét az lesz, hogy ki lesz az ellenfele Sheamus-nek a XXX. Wrestlemania-n, egy IHC bajnoki meccsen. 


IHC #1 Contender meccs (The Miz vs Wade Barrett vs Xavier Woods vs Big Show vs Roman Reings vs Alberto Del Rio):
Le ereszkedik a ketrec, ami azt jelenti hogy nem sokára el kezdődik a meccs! Érkeznek sorban a résztvevők! Először érkezik The Miz, utána Roman Reigns, Xavier Woods és Alberto Del Rio. Az utolsó két ember aki megérkezik, Wade Barett és Big Show így ők kezdhetik el a meccset! Wade egyből próbálja leltámadni az óriást, de minden támadást vissza tud verni! Ám egyszer amikor Big Show félrenéz egy pillanatra, Wade kihasználja az alkalmat és felmászik a sarokba és onnan egy Crossbodyval ledönti Big Showt! Ezután Wade hamar ki akarná ejteni az óriást, ezért befogja a Figoure 4 Leg Lockba! De Big Show ettől bedühödik és ököllel kezdi el verni Wade fejét! A nyolcadik ütésnál már elengedi és a fejét fogja! Ekkor azonban be engedik a következő embert, aki nem más mint, Roman Reigns! Roman egyből neki esik Shownak! Picit erőteljesebben ütlegeli mint Wade! De ekkor azonban jön Wade el értékesít Romannél egy Brouge Kicket! Big Show próbál felkelni, ezalatt Wade ráfekszik Romanre, de Roman ki tud rúgni! Wade el sem hiszi, de nem pihen hanem neki esik újra Romannek! De ekkor érkezik hátulról Big Show és egy WMD-vel kiütné Wade-t, de ő kihajol és Romant találja el! Wade pedig kihasználva az alkalmat, bead Shownak egy Speart! Ezután ráfekszik Showra, de Show ledobja magáról! Wade már komolyan nem hiszi, ezért újra neki esik Romannek! De ekkor azonban érkezik az újjabb ember, Alberto Del Rio! Wade Romannek, míg Alberto Shownak esik neki! Úgy látszik a frissebb Alberto csinálja jobban, mert befogja Showt a Cross Arm Breakerbe! Show nagyon fájlalja a kezét, ezért nem tehet mást, lekopogja a meccset! Így az első kieső, Big Show! Alberto folytatná az aprítást, hatalmas lendülettel ugrik rá Wadere, de Wade észrevette, ezért luftra ugrott Alberto! Ezután már Wade nem bízza a véletlenre, felhúzza Albertot és egy Bull Hammer Elbowwal elég alaposan eltalálja! Úgy látszik, hogy Alberto orra betört, de Wade ráfekszik és leszámoltatja Albertot! Így meg van a második kieső is, aki nem más mint, Alberto Del Rio! De ahogy ezt kimondom, szabadul az ötödik ember is, aki nem más mint The Miz! Wade és Miz csak mosolyognak egymásra, de mire Wade megfordul, Roman egy hatalmas Spearrel földhöz csapja! Wade hatalmas Speart kapott! Roman ráfekszik, de elképesztő módon, Wade ki tudott rúgni a kopogtatásbóL! Hogyan csinálhatta ezt? De ne is foglalkozzunk ezzel, mert mire kimondom a szót, Miz is ad egy Fame Assert Romannek! Miz ráfekszik, de Roman hamar ki is ugrik a kopogtatásból! Roman felpattan és egy Spearral jutalmazza Miznek az előbbi mozdulatát! De nem fekszik rá, hanem felhúzza és még egy Stunnert is ad Miznek Roman! Ezután már ráfekszik, és lekopogtatja Mizt! Így a harmadik kieső, The Miz! Wade még mindig a földön van, de ezalatt kijön az utolsó ember is a kapszulából, aki nem más mint Xavier Woods! De nem lett hosszú Xavier fellépése, mert Roman neki is ad egy Speart! Rá is fekszik és ki ejti Xaviert! Így a negyedik kieső, Xacier Woods! Már csak Roman Reigns és Wade Barett maradt a meccsben! Wade oda megy, mintha egy baráti kézfogást akarna kérni, de ekkor azonban gyomron rúgja és ad neki egy Pedigreet! Ekkor azonban nem fekszik rá és megnyerné a meccset, hanem felhúzza és oda állítja a kötelekhez! Wade készül valamire, ami nem más mint egy High Knee Bulldog!! Ezután kidobja a rácsra és oda felmászik a sarokba! Jön a 5 Star Frog Splash! Ezután már felhúzza és felemeli Romant! Visszadobja a ringbe, ahol Roman fel tudott tápászkodni! De lehet, hogy nem kell volna neki, mert ekkor jött Wadetől egy Running Knee bele az arcába! Ezután ráfekszik és lekopogtatja az utolsó kiesőt is, aki nem más mint, Roman Reigns! 
A mérkőzés győztese, és a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok Sheamus, első számú kihívója: Wade Barrett


MC: Fantasztikus meccset láthattunk! Még mindig el sem hiszem mi történt!
JBL: Én is így vagyok ezzel Michael! Végre valaki megmutatta milyen az igazi, kemény Elimination Chamber meccs.
JL: Egyetértek veletek, de máris jön a következő, aminek picit nagyobb tétje lesz, a WWE bajnoki Elimination Chamber meccs.


Mielőtt elkezdődne a meccs kapcsolunk a Backstage-be, ahol Josh Matthews elcsípi a WWE bajnok Dolph Ziggler-t.
JM: Dolph! A mai meccseden 5, nagyon veszélyes ellenfeled lesz! Hogy érzed magad így a nagy meccsed előtt? 
DZ: Szia Josh! Hogy érzem magam? Tökéletesen! Nagyon erősnek érzem magam! Úgy érzem, hogy bármikor, bárki ellen tudnék győzni! Most lesz öt ellenfelem? Nagyon örülök neki! megmutathatom, hogy nem hiába én vagyok a mostani legjobb a világon! De komolyra fordítva a szót, 5 nagyon komoly ellenfelem lesz, de ne feledjük, hogy Randy Orton is kemény ellenfél volt, de megvertem! 
JM: Így kel hozzá állnia egy meccshez a WWE bajnoknak! Sok szerencsét kívánok a meccsedhez Dolph! 
DZ: Köszönöm, és ennyit üzennék az ellenfeleimnek:Győzzön a jobbik! WWE bajnoki Elimination Chamber meccs (Shawn Michaels vs Big E Langston vs Mark Henry vs Dolph Ziggler vs The Great Khali vs Batista):
A közönség már rendkívül izgatott mikor leereszkedik a ketrec, ezután pár pillanat múlva megszólal The Animal, Batista zenéje. Batista egy kemény bevonulót követően bevonul a ketrecbe azon belül a kis zárkába amit rázárnak, és onnan x ideig nem jön ki. Ezután Big E jön ki, akivel ez szintén megtörténik, majd Khali és HBK is kijönnek, így hát megvan, kik lesznek bezárva. Ezután a világ legerősebb embere, Mark Henry érkezik. A közönség ekkor tudja, hogy már csak a bajnok van hátra, így elkezdik skandálni a „Show off! Show off!” szlogent. Ekkor megjelenik Dolph Ziggler, akit szokásosan hatalmas ováció fogad, belép a kalitkába, és bezárják azt. A bíró gyorsan ismerteti a szabályokat, és kezdetét veszi a mérkőzés. Ziggler meglepő módon a mérkőzés elején kioszt egy hatalmas Spear-t Henry-nek, és rá is fekszik ellenfelére PIN 1...2...3! A mérkőzésből tehát kiesett Mark Henry. Mindenfelé döbbent arcokat látni mikor megjelenik a visszaszámláló a kivetítőn. Mark Henry mindössze 8 másodperc alatt esett ki a meccsből, és ez rekordnak számító idő. A ketrec fölött láthatjuk ahogy a fény ide-oda megy, és végül Khali-nál áll meg. Ahogy kinyílik a zárka, The Great Khali azonnal neki esik Dolph Ziggler-nek. A bajnok eltörpül a hatalmas ember mellett, Khali mégsem képes fölénybe kerülni. A két szupersztár kivédi egymás mozdulatait, Khali beadna Ziggler-nek egy Suplex-et, azonban Dolph megfordítja a mozdulatot, és ő adja be Khali-nak. Ziggler ezután megpróbál beadni egy Fame Asser-t a hatalmas méretű szupersztárnak azonban Khali feldobja Ziggler-t, Dolph pedig fejjel nekiesik a ketrec szélének. Dolph úgy tűnik elájult, Khali pedig ezt kihasználva ahol Ziggler van ráfekszik PIN 1...2...de az utolsó pillanatban Ziggler fel tudja rántani a vállát. A nagyember ekkor felemeli Ziggler-t, és neki löki a zárkának amiben ő is volt, azon pedig széttörik az üveg. Dolph fejjel nekiesett az üvegnek az széttört, és Ziggler már végképp nincs magánál. Ekkor a közönség ismét 10-től számol vissza, a választás pedig most nemmásra esik, mint Shawn Michaels-re. HBK nekiugrik Khali-nak és egy Full Nelson Slam-mel úgy fest elintézi. Ezután Dolph felé megy aki még mindig tehetetlenül fekszik, HBK beviszi a ringbe és ráfekszik PIN 1...2...de Dolph ismét csak képes felrántani a vállát. HBK nekiesne Dolph-nak azonban hirtelen ő kap egy hatalmas Superkick-et Khali-tól. The Great Khali ekkor felmászik a sarokba, ráugrik Michaels-re, majd bead neki egy hatalmas Punjabi Plunge-t is, ami után ráfekszik PIN 1...2...de HBK felrántja a vállát. Khali alig hiszi el ami történt, és mikor megfordul még Dolph Ziggler-től is kap egy hatalmas Sweet Chin Music-ot. Ezután a közönség ismét elkezd visszaszámolni 10-től, és a következő résztvevő Big E Langston lesz. Big E érkezik de eközben Ziggler kap egy Sweet Chin Music-ot HBK-től, Langston ledönti Michaels-t, majd bead neki egy Big Ending-et, és ráfekszik PIN 1...2...de Michaels felrántja a vállát. Ziggler próbál felállni, azonban már nincs elég ereje hozzá. Big E ekkor a nagy Khali-t löki ki a ringből, és a ketrec szélén kezdi el ütni. HBK, és a WWE bajnok Dolph Ziggler a ringben fekszenek, és nem bírnak felkelni. A közönség rákezd a „Show off! Show off!” skandálásra, Big E erre azonban idegesen reagál, és most Ziggler-t veszi célba. Langston nekiesik Ziggler-nek, de a bajnok hirtelen erőre kap, és nem hagyja magát. Langston beadna neki egy Big Ending-et, azonban Dolph leugrik a nagy emberről, kilöki a ringből, és a kötélről ráugrik. Ekkor ismét jön a visszaszámlálás, és kijöhet a zárkából az utolsó ember, The Animal Batista is. Khali, és HBK fel állnak, Dolph visszamegy a ringbe, és 4-en behúzódnak a sarkokba. Batista hirtelen Michaels-szel és Khali-val, nekiesik a WWE bajnoknak. Dolph próbál visszatámadni, de most is győz a túlerő. Batista felkapja Ziggler-t, és bead neki egy Batista Bomb-ot, de mikor ráfeküdhetne Shawn-tól kap egy Sweet Chin Music-ot. HBK elkezdené lelkesíteni a közönséget, mikor hirtelen ő meg Khali-tól kap egy Punjabi Plunge-t. Khali egymásra rakja Ziggler-t, Batista-t és Shawn Michaels-t és kopogtat PIN 1...2...mikor a bíró 3-at számolna hirtelen Big E húzza le róluk Khali-t, akinek bead egy hatalmas Big Ending-et, és ráfekszik PIN 1...2...3! Így tehát a mérkőzés 2. kiesője The Great Khali. Mikor Khali-t nagy nehezen ki tudják szedni a ringből, Batista és HBK már talpon vannak, de a bajnok a ketrec szélén próbálja összeszedni magát. Batista, Shawn Michaels és Big E Langston egymásnak esnek. Úgytűnik, hogy Big E és HBK összedolgoznak Batista ellen, de mikor beadnának neki egy Suplex-et, ők kapnak egyet az állattól. The Animal beadna egy Batista Bomb-ot Big E-nek ám hirtelen Ziggler-től kap egy Super Kick-ket. Dolph ekkor bead Langston-nak egy Fame Asser-t, Michaels-nek pedig egy German Suplex-et. Dolph lelkesíti a közönséget, akik elkezdik skandálni, hogy „Show off! Show off!”. Ziggler felkapja a vállára Baitsta-t, és beadna neki egy Dragon Strike-ot, mikor hirtelen megszólal Cm Punk zenéje. A közönség fele örjöng mikor Punk, egy feszítővassal a kezében oda megy a kalitkához, kinyitja az ajtót, bemászik és fejbe vágja vele Ziggler-t. Punk ezután kioszt ellenfelének egy GTS-t, és mosolyogva várja mi történik. HBK ráfekszik Ziggler-re, a bíró pedig számol PIN 1...2...de mikor a bíró kiszámolná a bajnokot Punk leszedi róla Shawn-t, és neki is kioszt egy GTS-t. Punk távozik a ringből, a feszítő vasat azonban még egyszer magasba emeli. Batista és Big E Langston már talpon vannak, és most furcsa módon nem a két földön lévőnek mennek neki, hanem egymásnak. Batista ismét fölénybe kerül, és Big E-nek ki tud osztani egy Batista Bomb-ot, ami után ráfekszik PIN 1...2...3! Így tehát a 3. kieső Big E Langston. Már csak hárman esélyesek arra, hogy ma WWE bajnokként távozzanak: Dolph Ziggler, Dave Batista és Shawn Michaels. Már mind a hárman talpon vannak, Dolph és HBK pedig nekiesik The Animal-nek. Ziggler-ék beadnak neki egy Dupla Suplex-et, majd nekivágják egy zárkának, ahol betörik az üveg, Batista pedig elájul. Ezután Ziggler habozás nélkül nekiugrik Shawn Michaels-nek, akinek bead egy Fame Asser-t, egy Old Schools-t, és egy Zig Zag után ráfekszik PIN 1...2...3! A mérkőzésből tehát kiesett Shawn Michaels is. Már csak Batista, vagy Dolph Ziggler távozhat győztesként. Batista időzközben észhez tért, és visszament Dolph Ziggler-hez. Mikor a WWE bajnok, és az állat egymásnak eshetnének, hirtelen megszólal egy legenda zenéje, Bill Goldberg-é. Goldberg még korábban a Royal Rumble PPV-n tért vissza, de ott nem aratott győzelmet. Kíváncsian várhatjuk, hogy most mégis mit akar csinálni. Goldberg bemegy a ringbe, rámosolyog Batista-ra, Dolph Ziggler-nek pedig kioszt egy hatalmas Jackhammer-t. Batista elneveti magát, és ráfekszik Dolph-ra PIN 1...2...de Ziggler az utolsó pillanatban képes felrántani a vállát. Goldberg, és Batista nem hiszi el. Batista felhúzza a földről Dolph-t, és beadna neki egy Batista Bomb-ot, azonban Ziggler leugrik róla, Goldberg-nek pedig kioszt egy Spear-t. Goldberg kiesik a ketrecből, Batista-nak pedig egy Dragon Strike-ot ad be, és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is WWE bajnok: Dolph Ziggler

JBL: Mekkora bajnok! Le a kalappal Dolph előtt!
MC: Ziggler már többször is bebizonyította, mekkora tehetség, de most különösen kitett magáért.
JL: Igen, és most már azt is biztosra vehetjük, hogy a XXX. Wrestlemania főeseménye egy Dolph Ziggler vs Cm Punk meccs lesz.
MC: Ezt én különösen várom, két hatalmas egyén összecsapása!
JBL: Egyetértek, de ugyanakkor még nincs vége az estének, hisz elérkeztünk a főmeccshez, ahol Randy Orton, és Ryback fog összecsapni.

Mielőtt elkezdődne a meccs Renee Young elcsípi Ryback-et egy interjúra.
RY: Ryback! Van az Elimination Chamberre egy meccsed Randy Orton ellen! De nem elég hogy egy meccsed, de pont te választottad őt! Miért? 
Ryback: Azért, mert ez a gyíkocska mostanában túl nagyra tartja magát! Majd most megmutatom neki, hogy mit jelent az, ha valaki tényleg pusztít! Orton, darabokban fog ki menni az arénából! 
RY: Ryback elég határozott vagy! 
Ryback: Igen eléggé! De majd meglátja mindenki, hogy amennyire lebecsültök engem Orton ellen, annyira fogom megverni! RYBACK RULES!!!!! 
És ezzel a mondattal távozik Ryback!  


Ryback vs Randy Orton Last Man Standing meccs: 
Elsőként a szörny Ryback érkezik meg, aki már alig várja, hogy egymásnak eshessenek Orton-nal. Randy-t a Royal Rumble óta nem láttuk, azóta mióta a WWE bajnok Dolph Ziggler legyőzte őt. Mikor megszólal Randy Orton zenéje a közönség várja, hogy miként tér vissza a vipera, és még egy kisebb-nagyobb taps is fogadja a viperát. Orton bemegy a ringbe, a bíró ismerteti a szabályokat, és elindul a meccs. Ryback azonnal neki esik Orton-nak aki azonban nem ijed meg, és ellöki magától a szörnyet, ezután ledönti egy Clothesline-al, és rugdosni kezdi. Ryback kirántja Randy lábát, majd a magasba emeli, és kidobja a ringből. Orton egyenesen a kordonnak repül, Ryback pedig elkezdi kiabálni, hogy „Ryback Rules!”. A bíró kimegy, hogy megnézze mi van Orton-nal, de mire kiér a vipera már talpon van, és mutatja Ryback-nek, hogy menjen ki. Ryback Randy után megy, ám mikor megütné a viperát, ő kap egy hatalmas ütést a fejére egy vascsővel. Orton ezután jól elveri vele Ryback-et, majd felállítja, és a kommentátori asztalra rakja. Ezután felmászik a sarokba, és ráugrik Ryback-re, a szörny viszont elkapja, és ott kint kioszt neki egy Shell Shocked-et. A bíró számol 1...2...3...4...5...6...7...8..Orton ekkor elkezd feltápászkodni, és sikerül is neki fel állni. Ryback ismét nekiesik Orton-ra, és nekilökné a ringet tartó oszlopnak, ám ez fordítva sül el. A vipera löki neki Ryback-et, és egy Spear-t is kioszt neki. A bíró ezután számol 1...2...3...4...5...6...7...8...9..Mire a bíró kiszámolná Ryback-et, a szörny hirtelen talpra áll, és ökölharcba kezd Orton-nal. Ebből most a vipera jön ki jobban, és képes beadni Ryback-nek egy Suplex-et. Orton ezután visszalöki Ryback-et a ringbe, és utána gurít egy acéllépcsőt is. Orton ezután kivesz egy acélszéket a ring alól, és azzal együtt ő is bemegy a ringbe. A vipera az acéllépcsőre fekteti Ryback-et. Randy rácsap egy hatalmasat a székkel a szörny hátára, akinek láthatóan hatalmas fájdalmat okoz ezzel. Randy csak üti, üti és üti Ryback hátát. Láthatóan az agresszív stílusa semmit sem változott. A viperán látszik, hogy bizonyítani akar. Randy miután jól elverte Ryback-et hagyja a bírót számolni 1...2...Orton nagyot néz mikor Ryback hirtelen talpra áll, és ledönti őt egy Clothesline from the Hell-el. Orton próbál talpra állni azonban a fenevad nem hagyja neki. Kezébe veszi a széket, és egy akkorát csap Randy hátára, hogy a szék széttörik. Ezután kezébe veszi az acéllépcsőt és azzal veri a Viperát. Randy próbál felállni, de mikor fleállna Ryback fejbe csapja az acéllépcsővel. Ezután hagyja a bírót számolni 1...2...3...4...5...Orton ekkor azonban feltápászkodik, bár lehet jobban járt volna, ha a földön marad. Ryback felkapja őt, és egyenesen az acéllépcsőre dobja. Orton hatalmas fájdalmakat él át éppen, de Ryback nem hagyja felállni. Kigurul a ringből, és bedob egy asztalt, egy Baseball utőt, és egy újabb acélszéket. Felállítja az asztalt, és bead rá Orton-nak egy hatalmas Suplex-et. Az asztal széttörik a Vipera pedig már alig van magánál, mikor Ryback a Baseball ütővel kezdi el ütni. Ryback jól elveri a viperát, majd hagyja a bírót számolni 1...2...3...4...5...6...7...8...9.Randy az utolsó pillanatban képes felállni, de mihelyst feláll, azonnal össze is esik. Ryback felállítja Orton-t, és beadná neki Finsherét, azonban ő kap egy hatalmas RKO-t Orton-tól amely után mindketten összeesnek. A bíró számolni kezd 1...2...3...4...5...6...7...mire a bíró kimondaná a 8-at mindkét szupersztár képes talpra állni. Ryback és Orton se bírja már sokáig, és ez látszik is rajtuk. Ökölharcba kezdenek, amiből Orton tud most jobban kijönni, és képes beadni Ryback-nek egy R.O. DDT-t, majd egy Bulldog-ot. Randy ezután megfogja az acélszéket, és azzal kezdi el ütni ellenfelét. Orton az előbb kemény verést kapott, de most mégis képes talpra állni, és küzdeni, amiért hatalmas tisztelet jár neki. Orton megfogja ac acéllépcsőt, és nekirontana vele az éppen feláll Ryback-nek, azonban Ryback elkapja a lépcső másik odalát, megtolja Randy-t, akiátrepül a kötél felett, az acéllépcső pedig a fejére esik. A szörny kimegy Orton-ért, beviszi a ringbe, és bead neki egy hatlamas Shell Shocked-et, amely után a bíró számolni kezd 1...2...3...4...5...6...7...8...9...10!
A mérkőzés győztese: Ryback

JBL: Ezzel a brutális, és fantasztikus meccsel búcsúzunk! Viszlát!
MC: Viszlát!
JL: Jó éjt! 


Így zárult tehát az Elimination Chamber. Reméljük tetszett!

Írta: Cenation, ngirincsi, allah1997, Ryder és Messi10
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0