"Eat, Sleep, Break the Show off"

A Night of Champions utáni első Raw egy visszatekintő videóval indul. Visszatekinthetünk a Night of Champions-re, ahol Dolph Ziggler megszerezte a győzelmet, amelynek hála, már 1 éve, ő a WWE bajnok! 

Ezután az arénát sötétség tölti el, a ringben pedig Lilian Garcia áll, egy mikrofonnal a kezében.
- Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék az embert, aki már 1 éve a WWE bajnoka, a Show off-ot, Dolph Ziggler-t!!! - Mondja Lilian és megszólal Ziggler zenéje, akit hatalmas hangulat fogad! Ziggler a ringbe megy, ahol egy tábla van kitéve. A táblán fel van írva minden eddigi ellenfelének a neve, és az is, hogy hányszor verte meg őket. Dolph ezután kér egy mikrofont, és beszélni kezd.


- 1 év.. 2013. szeptember 8-án, mikor megvertem Daniel Bryan-t, egy brutális koporsó meccsen, sosem gondoltam volna, hogy ma itt fogok állni, egy évvel később, és túl leszek olyan nagy ellenfeleken, mint Randy Orton.. Mint CM Punk.. Mint Corey Graves.. 3 ember, 5 meccs. Randy Orton-t, 3-szor vertem meg. 3 alkalommal képes voltam rá. Egy Hell in a Cell meccsen, a HIAC főmeccsén! Egy Létra meccsen a Survivor Series főmeccsén. És egy No DQ meccsen, 2 hónap kihagyás után, a Royal Rumble főmeccsén! Képes voltam úgy megnyerni egy Elimination Chamber meccset, hogy én voltam az első, és az ember, aki mindenkit kiejtett! Megnyertem a 30. Wrestlemania főmeccsét, amely egy Hardcore meccs volt, CM Punk ellen.. A táblán még szerepel 2 név, akiket nem említettem meg. John Morrison és Rob Van Dam! Két ember, 4 meccs. John Morrison ellen kétszer küzdöttem meg, mind kettő nagyon kemény meccs volt, de nyertem. RVD-vel szintén, de az utolsót külön ki szeretném emelni. Azt a bizonyos meccset, ahol 1 óra alatt, mindössze egy kopogtatás jött össze, méghozzá nekem. Ezzel pedig történelmet írtunk. Aztán pedig jött, a kétséget kizárólag eddigi legkeményebb ellenfelem.. Corey Graves! Egy SummerSlam főmeccs.. Egy Hell in a Cell meccs. Egy Hell in a Cell meccs, amely örökre beírta magát a WWE történelmébe. A hihetetlen feltörekvés. Az ember, aki nyár elején debütált, egyből Tag Team bajnok lett. Később elbukták a TT öveket, és a WWE övért küzdött a SummerSlam főmeccsén. Corey mindent megtett, de én jobb voltam. Megnyertem a SummerSlam főmeccsét! Ezután jött Batista, és 100%, hogy ha nem jön Wade Barrett, akkor most Dave lenne a WWE bajnok. De jött Wade, és elverte Batista-t, aztán engem is.. Wade Barrett egykor csapattársam volt. Mi voltunk a Show of Fire. Valamint olyan volt, mint a saját testvérem. Tegnap viszont megvertem. Sosem hittem volna, de őt vertem meg azért, hogy elmondhassam magamról, 1 éve vagyok én a WWE bajnok!!! Köszönöm nektek, hogy mindig hittetek bennem, ameddig csak tehetem, én maradok a WWE bajnok, és mindent megteszek azért, hogy ne csalódjatok bennem! - Mondja Ziggler, a közönség pedig rákezd a „Thank you Dolph!” skandálásra, mikor hirtelen megszólal a tegnap este másik nagy győztesének, Brock Lesnar-nek a zenéje!

Brock menedzsere kíséretében elindul a ring felé, Ziggler pedig meglepődik. Brock új pólóban érkezik, amire az „Eat, Sleep, Break, The Show off” van írva. Brock és Heyman bemennek a ringbe, Heyman pedig kér egy mikrofont. 

- Randy Orton, Daniel Bryan, The Miz.. 2013! 3 ember és te mindegyikőjüket elverted, Orton-t 3-szor. CM Punk, John Morrison, Rob Van Dam, Corey Graves, Wade Barrett, emelett egy Elimination Chamber meccs győzelem. Ez az eddigi 2014-es átlaga, az embernek, aki 2013-ban „Az év pankrátora” volt. Az embernek, aki a Show off-nak nevezi magát. Az embernek, aki 1 éve a WWE bajnok. Ez teljesítmény! Gratulálunk! Viszont ügyfelemmel most nem ezért vagyunk itt.. Mr. Dolph Ziggler, remélem tudja, hogy mióta Brock visszajött, elintézte a hatalmas Stone Cold-ot, valamint szétverte RVD-t is! Brock Lesnar két meccsen végzett akkora pusztítást, amelyet te sosem fogsz! Szóval, te, aki a Show off-nak nevezi magát, amondó vagyok, tudom, hogy ki fogja tőled elvenni az övet, és mikor! Arra, amire nem volt képes Randy Orton, CM Punk, Corey Graves, vagy épp Wade Barrett, ügyfelem képes! Szóval van egy üzenetünk számodra te egy éve uralkodó WWE bajnok.. 2014. október 19-e! - Mondja Heyman, Brock pedig nekiesik Ziggler-nek!

A WWE bajnok és Lesnar ökölharcba kezdenek, amelyből egy hatalmas bunyó kerekedik. Ziggler nem hagyja magát, Brock pedig még úgy se. Végül a ringen kívül kötnek ki, ahol Brock a ringet tartó oszlopnak löki Ziggler-t, majd pedig lepakolja a kommentátor asztalt, ám mikor megfordul belefordul egy hatalmas Dropkick-be. Ziggler ezután jól elveri Brock-ot, majd pedig a kommentátor asztalra fekteti, és felmászik a sarokba! Ziggler ott feláll, és a közönséget lelkesíti, majd pedig elugrana, de Heyman kirántja Ziggler lábát! Hihetetlen! Ziggler összeesik a fájdalomtól, Brock pedig kihúzza a ringből, és egy hatalmas F-5-öt ad az asztalra a WWE bajnoknak! Heyman ezután egy mikrofont fog meg, és azt mondja: „Hell in a Cell!”. Ezután távoznak. 


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry „The King” Lawler: Nahát.. Dolph most ellenfélre talált. Jó estét kívánok! Az én nevem Jerry Lawler, és itt ül mellettem JBL és Michael Cole.
John Bradshaw Layfield: Ez egy elég érthető kihívás volt. Lesnar átgázolt azon, aki elé mert állni, most pedig a WWE legfőbb övét akarja!
Michael Cole: Ez így van. Viszont azt nem érdemes elfelejteni, hogy Dolph Ziggler ma 1 éve a WWE bajnok! A tegnapi győzelmével beírta magát a Nevelde történelmében. Hiszen ő a Nevelde leghosszabb ideig uralkodó WWE bajnoka! 
JL: Bizony ám. Viszont a ma este is tartogat izgalmakat, nézzünk meg az első meccsről egy reklámot!


MC: Tehát a folytatásban az Uso tesék megküzdenek Erick Rowan-nel és Luke Harper-rel a WWE Tag Team övekért! 


The Usos vs Erick Rowan & Luke Harper WWE Tag Team bajnoki meccs:
A meccs előtt láthatunk egy visszatekintő videót, amelyben megnézhetjük Uso-ék hősies címvédését, majd pedig meg is szólal Jimmy és Jey zenéje. Uso-ékat hatalmas hangulat fogadja, ők pedig ezt ki is élvezik, majd pedig a ringbe mennek. Ezután megérkezik Luke Harper és Erick Rowan is. Őket nem fogadja ekkora szeretet, de ők is a ringbe mennek, a gong pedig megszólal, és így kezdetét veszi a mérkőzés! A meccset Jimmy Uso és Luke Harper kezdi. Harper azonnal nekiesik Jimmy-nek, és lényegében szétveri a WWE Tag Team bajnokát. Kioszt neki egy hatalmas Suplex-et, majd a sarokba löki, ahol Jimmy viszont visszatámad, és egy hatalmas rúgással elszédíti ellenfelét! Jimmy ezután felugrik a sarokba, és ugrik, azonban Harper röptében dönti le őt egy hatalmas Clothesline-nal! Harper ezután abba a sarokba löki Jimmy-t, ahol csapattársa is van. Harper tehát pacsizik Erick Rowan-nel, de még mielőtt kimegy a ringből, kiosztanak ellenfelüknek egy hatalmas Double Clothesline-t! Jimmy már alig van magánál ezért Erick Rowan kioszt neki egy hatalmas Clothesline-t, és odamegy a másik Tag Team bajnokhoz, Jey Uso-hoz, akit kigúnyol, ám Jey egy hatalmas pofonnal ajándékozza meg őt! Erick ekkor leüti a ring széléről, és gyorsan ráfekszik Jimmy-re PIN 1...2...de Jimmy felteszi a lábát a kötélre! Uso tehát nem adja fel! Jimmy ezután próbál felkelni, ám Rowan nem hagyja neki. Közben Jey visszament a ring szélére, és biztatja Jimmy-t, amelytől a közönségnek is megjön a hangulata. Viszont Rowan ismét elkapja Jimmy nyakát, és beadna neki egy Clothesline-t, viszont Jimmy fordít, és egy hatalmas Superkick-el földre küldi ellenfelét. Jimmy ezután kifekszik, de nagy nehezen elér Jey-hez, ahogyan Rowan is Harper-höz, így mind két fél pacsizik! Jey rögtön ledönti egy hatalmas Clothesline-nal ellenfelét, majd egy Superkick-el lerúgja őt! Jey Uso ekkor elüvölti magát, hogy „Us!” a közönség pedig az „O!”-val válaszol! Jey ezután felugrik a sarokba és egy hatalmas 450 Splash-t oszt ki ellenfelének! Hatalmas mozdulat! Jey rá is fekszik PIN 1...2...de az utolsó pillanatban érkezik Rowan és megmenti a meccset! Ezután Erick püfölni kezdi ellenfelét, viszont hirtelen Jimmy Uso dönti őt le, és hajítja ki a ringből! Ezután viszont Harper is feléled, és úgymond ő is püfölni kezdi Jey-t. Jey azonban hirtelen visszatámad, és egy Superkick-kel lerúgja ellenfelét! Harper elájult tehát. Jey gyorsan pacsizik Jimmy-vel, de látja, hogy a ringen kívül Rowan már vissza készül jönni, ekkor azonban a kötelek között kiugrik és ledönti ellenfelét! Jimmy pedig a sarokban van, és egy hatalmas 450 Splash-el ráugrik ellenfelére, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Jimmy és Jey, The Usos

MC: Te jó isten! Mekkora meccs, fantasztikus!
JL: Valóban! Uso-ék ismét megvédték a címüket. 
JBL: Ilyen két csodálatos bajnok. 
JL: Azonban, most nézzünk meg egy reklámot a következő meccsről!


MC: Tehát a folytatásban megnézhetjük, hogy HHH ma képes lesz-e megverni az új ECW bajnok, Bray Wyatt-et! 


Bray Wyatt vs Triple H ECW bajnoki meccs:
Először Triple H érkezik meg idegesen, és haragát még a közönség kifütyülése is okozza. Ezután azonban megszólal Bray Wyatt zenéje, az ECW bajnok pedig lángok között érkezik a ringbe. Úgy tűnik új stílust mutat, már tegnap este is tűz gyulladt mikor győzött. A közönség most is hatalmas szeretettel fogadja Bray-t, a neccs pedig kezdődik is azonnal mihelyst a ringbe megy. HHH rögtön nekiesik az új ECW bajnoknak a gong szó után, Bray viszont csak nevet rajta. Hunter ekkor sértegetni kezdi, és pofon is vágja ellenfelét. Ezután elrugaszkodik a kötélről, viszont Bray egy Clothesline-nal le is dönti azonnal. Csírájában folytja el Trips támadását. Bray ezután egy hatalams Spinebuster-rel küldi földre HHH-t, majd pedig felmászik a sarokba, és egy könyökössel ugrik rá a volt ECW bajnokra. Bray ezután rá is fekszik Hunter-re PIN 1...2...de HHH felrántja a vállát. Bray ekkor nevetni kezd, és elrugaszkodik a kötélről, majd ledöntené HHH-t, de ő egy Spinebuster-rel földhöz vágja ellenfelét. Triple H ezután több Suplex-et is kioszt ellenfelének, majd jelzi Pedigree-t! A közönség ekkor fújolni kezd, de HHH a lába közé teszi Bray fejét, és be is adná, mikor Wyatt hirtelen átdobja maga fölött Triple H-et! Az ECW bajnok ezután a sarokba löki ellenfelét ahol ütni kezdi. Ezután fel is teszi a sarokba, és jönne a Superplex, ám Triple H fordít, és egy hatalmas mozdulattal a Superplex-et a ringen kívülre adja be! Bray pedig háttal pont a kordonra esik! Triple H-től hatalmas mozdulatot láthattunk tehát. Viszont ez Hunter-ből is sokat kivett! Mozdulni is alig tud a volt ECW bajnok. A bíró pedig számol. Mikor már 7-nél tart, Triple H nagy nehezen talpra áll, és visszalöki a ringbe Bray-t. Ott beadja neki a Pedigree-t, és rá is fekszik PIN 1...2...de Bray Wyatt az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen kitartás! Fantasztikus! A közönség elkezdi skandálni, hogy „Let's go Wyatt!”, ám eközben Triple H püföli az új ECW bajnokot. Bray próbál talpra állni, ám HHH nem igazán hagyja neki, és ellöki magától, majd mikor a kötélnek lökött Bray visszaér HHH egy Spinebuster-rel döntené le, ám ezt Wyatt nem hagyja, és hirtelen kioszt egy Clothesline From Hell-t ellenfelének! Bray ezután a közönségtől kér támogatást, és beadja ellenfelének a befejező mozdulatát, a Sister Abigail-t, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is ECW bajnok: Bray Wyatt

Bray ezután a ringben ünnepel, azonban ünneplését a Brahma Bika, The Rock szakítja félbe! Rock hatalmas hangulatot vált ki a közönségből. Bemegy a ringbe, és kezet nyújt Bray-nek. Ezen az ECW bajnok meglepődik, de kezet fog Rock-kal. Az Emberek Bajnoka ezután magasba emeli Bray kezét, viszont hirtelen kioszt egy Rock Bottom-ot Bray-nek! Rock ezután egy mikrofont kér és üvölteni kezdi, hogy „If you smell what The Rock is cooking?!”. Ezután távozik. 

JBL: Kemény meccs után, kemény jelenetek!
JL: Kíváncsi vagyok mit fog majd erre reagálni Bray. 
MC: Na arra én is. 
JBL: Érdekes lesz, annyi biztos. Most viszont nézzünk meg egy reklámot a ma esti főmeccsről!


JL: Szóval a ma esti főmeccsen a WWE bajnok, Dolph Ziggler első számú kihívója, Brock Lesnar fog megküzdeni a Sword egyik tagjával, a szörnnyel, Ryback-el! 
MC: Szerintem kemény meccs lesz. 
JBL: Kíváncsian várhatjuk, most azonban folytatódik az adás.


Zack Ryder vs Stardust:
Elõször megérkezik a volt ECW Champion, Stardust! Utána máris érkezik a jelenlegi Intercontinental Champion, Zack Ryder! A gong megszólal, a meccs elkezdõdik. Körözgetnek a ringben, amikor össze akaszkodnak. Ütik egymást ahol csak érik, de szabadulni nem nagyon tudnak egymástól. Ekkor azonban Stardust egy alsó ütéssel megtéveszti Zacket, és kioszt neki gyorsan egy Suplexet! Zack máris felkel, de ekkor Stardust gyomron rúgja, a háta mögé megy és kioszt neki egy German Suplexet! Ekkor ráfekszik, 1... de az IC Champion felrántja a vállát! Stardust a bírónál értetlenkedik és nem figyel a háta mögé, ahol már Zack felkelt és támadásba is lendül. Jön pár Clothesline, majd amikor már Stardust nehezebben kel fel, Zack kioszt neki egy hatalmas Full Nelson Bombot! Ráfekszik Stardustra, 1.. de Stardust kirúg! Zack ekkor nagyon gyorsan felhúzza, megfogja és a sarokba löki teljes erõbõl! Amikor Stardust már valamennyire talpra áll a sarokban, Zack nem sokáig hagyja, máris érkezik egy Swinging Corner Clotheslinenal! Ekkor Zack jelzi az egyik híres signatureját, a Brooski Bootot! Zack elszámol háromig, és érkezik máris a Brooski Boot, egyenesen Stardust arcába! Stardust mostmár csak nagy nehezen tud felállni, de Zack megint földre küldi Stardustot egy hatalmas Superman Punchhal! Ekkor jön még egy Foot Stomp, és jelzi a finisherjét! Becélozza Stardustot a Rough Ryderbe és éppen ebben a pillanatban Stardust fel is kel! Stardust felkel, Zack pedig máris értékesíti a Rough Rydert!! Ekkor ráfekszik, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, az Interkontinentális bajnok: Zack Ryder

JL: Hozta a kötelező győzelmet, ahogyan tegnap is bebizonyította, hogy jobb, mint Justin Gabriel. 
JBL: Bizony. 
MC: Viszont nincs megállás, már is jön a következő meccs!

Ám még előtte kapcsolunk a Backstage-be, ahol Renee Young készít interjút Dean Ambrose-al.
Renee Young: Szia Dean! Mondd miért támadtad meg Seth-et a múltheti Smackdown végén?
Dean Ambrose: Hogy miért? Azért, mert én sokkal jobb vagyok, és … és a többit nem sokára megtudod. - Ekkor sarkon fodul és távozik. 


Seth Rollins vs Chris Jericho:
Egy Champion vs Champion meccs a következõ, ahol máris érkeznek a résztvevõk. Elsõkét a WWE Hardcore Champion, Chris Jericho, majd a WHC Champion, Seth Rollins érkezik! A bíró ismerteti a szabályokat és kezdõdik a mérkõzés! Seth már a meccs elején ráront Jerichora és öklösöket visz be neki, majd gyomron rúgja és egy Proto Bomb következik! Seth ráfekszik, 1. de Jericho majdhogynem azonnal felrántja a vállát! Jericho már térden van, amikor Seth bevisz neki egy Fame Assert! A WHC Champion megint ráfekszik, de Jericho megint hamar kitört! Rollins ekkor megint egy Fame Asserre készülne, de most Jericho kikerüli és bevisz egy Spinebustert! Jericho most egy picit levegõhöz jut, Rollins pedig próbál minél hamarabb felkelni. Rollins fel is kel, és máris letámadná Jerichot, de Jericho értékesít egy The Undertaker Comebackket! Jericho ráfekszik, 1.. de Seth felrántja a vállát! Jericho ekkor megragadja Seth lábait és befogná a Wall's of Jerichoba! Ám az utolsó pillanatban Seth kiszabadítja a lábát és mellkason rúgja Y2J-t! Rollins gyorsan felpattan és bevisz egy hatalmas Flapjacket és utána egy Boom Dropot! Seth ekkor úgy érzi, hogy itt lehet a vége és jelzi, hogy érkezik a God's Last Lift! Jericho feltápászkodik, Rollins pedig érkezne a finisherrel, de Jericho kihúzza Rollins lábát, aki ettõl elesik! Jericho pedig azonnal befogja a Wall's of Jerichoba!! Seth nagyon küzd és próbál elérni a kötelekig, ami sikerül neki!! Jericho el sem hiszi mi történik, de mire Jericho hátra nézne, Rollins máris bevisz egy hatalmas Homicidal Kicket neki! Ekkor ráfekszik, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins

Rollins ünneplésést Dean Ambrose zenéje szakítja félbe! Dean a ring felé veszi az irányt, és amíg oda beér megnézhetjük mi is történt a pénteki Smackdown-ban! Dean ezután a ringbe megy, és kér egy mikrofont.
- Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy miért támadtam meg az új Nehézsúlyú világbajnokot... Pedig erre egyszerű a válasz. A SummerSlam-en volt egy bizonyos Triple Thereat meccs. Roman Reigns vs Seth Rollins vs Dean Ambrose.. az egykori Shield. A legdominánsabb csapat tagjai egymásnak estek, és a végén ez a pojáca győzött. Rögtön ezután kapott egy Nehézsúlyú világbajnoki címmeccset, és ezt meg is nyerte. De Seth! Nem te vagy a Shield legerősebb tagja. Nem is Roman Reigns, hanem én! Mindig is egy csicska voltál, és az is maradsz! Egy s*eggnyaló csicska! - Mondja Dean, és felpofozza Seth-et.
- Láthatja mindenki, meg van ij... - Dean folytatná, de Rollins nekiesik! A Nehézsúlyú világbajnok a sarokig üti egykori csapattársát, ahol felrakja a sarokba, és egy hatalmas Superplex-et oszt ki Dean-nek! Ezután kilöki a ringből, és egy betontömbre rakja Ambrose-t, ahol kioszt neki egy Crumb Stop-ot, a betontömb ettől pedig betörik! A közönség ezután Seth nevét kezdi el skandálni, aki ezután egy mikrofont fog.
- Nem azért szereztem meg a Nehézsúlyú világbajnoki övet, hogy itt dumálj nekem, hogy te milyen kemény vagy, én pedig egy csicska. Valamit tanulj meg Dean.. Az én nevem Seth Rollins, és senkinek sem fogok behódolni! - Mondja Seth, és a közönség őrjöngése közepette távozik! 

JL: Micsoda jelenetek! Kemény..
JBL: Bizony. A közönség Seth mellett áll, és lehet, hogy ez a viszály egy meccshez vezet majd a HIAC-on!
MC: Meglehet. Viszont ha már a WWE bajnoknak van kihívója, és valószínűleg Seth-nek is, aki WHC bajnok, akkor mi lesz Punk-al? Illetve Riley-val. Alex hatalmas verést kapott, de most nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát Riley itt lesz jövőhéten, és kiderül miként élte meg a vasárnap estét.. 
JBL: Mint azzal bizonyára mindenki tisztában van Alex-et a meccs után kórházba szállították.. Ki gondolta volna, hogy ő, akiben mindenki hitt ekkora verést kap majd Punk-tól.. Hihetetlen.. 
MC: Igen. Valóban az. Sajnáltam is szegényt.. De hát neki ez jutott. Szerintem azért nem fogja ennyiben hagyni a dolgot. 
JL: Kíváncsi leszek rá. 
JBL: Én is, viszont most folytatódik az adás!


The Best Team vs Ascension & Curtis Axel:
Először az Ascension érkezik meg Axel-el az oldalukon. Ezután érkezik a Best Team is, ám még a ringbe érnek megnézhetjük, hogy milyen meccset hoztak össze tegnap a Sword ellen, ám el bukták azt. Miután mindenki a ringben van elkezdődik a meccs, amelyet The Miz és Curtis Axel kezd. Axel nagyképűen felpofozza Miz-t, ám a Best Team vezére csak nevet ezen, egészen addig még hirtelen el nem kezdi sorozni az Országos bajnokot! Miz hatalmas verésben részesíti Axel-t. A volt Nehézsúlyú világbajnok egészen a sarokig ütlegeli a WWE Országos bajnokát, ahol végül felrakja a sarokba, és egy hatalmas Drop kick-el lerúgja onnan! Miz kitombolja magát, azonban az Ascension ezt nem hagyja annyiban. Nekiesnek ők is Miz-nek, de érkezik Christian és Evan Borune, akik helyre teszik a volt Tag Team bajnokokat. Miz ekkor visszagurítja a ringbe Axel-t, ahol kioszt neki egy hatalmas Skull Choursing Finale-t, és ráfekszik PIN 1...2...de Curtis felrántja a vállát! Az Országos bajnok tehát nem adja fel. Miz azonban ekkor befogja őt a Figure Four Leglock-ba, méghozzá a ring közepén! Curtis sokáig szenved, de végül nem tehet mást, így lekopogja a mérkőzést.
A mérkőzés győztesei: Christian, The Miz és Evan Borune, The Best Team

Miz-ék ünnepelnek, ám megszólal a Sword zenéje. A tegnap este nagy győztesei azonnal a ring felé veszik az irányt, mihelyst megpillantjuk őket. Randy kér egy mikrofont, és beszélni kezd.
- Hölgyeim és uraim! A nagy, mélyentisztelt és hatalmas Best Team! A csapat, akik a legjobbnak nevezik magukat, de tegnap este nem tudtak megverni minket.. Ez a Best Team! Nem szeretnénk nektek semmit mondani, csak annyit, hogy kotródjatok a ringünkből! - Mondja Randy, Miz pedig ledöbben, és kér egy mikrofont.
- Kotródjunk a ringetekből? Ez nem a ti ringetek.. De annyiban igazad van, hogy tegnap este elrontottunk mindent.. Viszont vártuk, hogy kijöttök ide dumálni, és tudjuk, hogy a tegnapi nap egy hiba volt... Ezért annyit mondanék nektek, hogy.. - Mondja Miz, és nekiesnek csapattársaival a Sword-nek!
Hatalmas bunyó alakul ki a ringben, Miz kioszt egy Skull Choursing Finale-t Randy-nek, Ryback azonban leveri őket. Batista-t Chirstian fekteti ki, és 3-an levernék Ryback-et, ám még így sem bírnak vele. Végül Orton-ék felkelnek, és folytatódik a bunyó, ám hirtelen Teddy Long zenéje szólal meg, aki egy mikrofonnal érkezik.
- Ha ilyen kemények vagytok, van számotokra két hírem. Az egyik, hogy a Hell in a Cell egyik főmeccsén ti fogtok megküzdeni! Egy 6 fős Hell in a Cell tag team meccsen! A másik dolog pedig, hogy a folytatásban a Sword két tagja, Batista és Randy Orton megküzd a Black Hills-el, a meccs most kezdődik! 

JL: Érdekes bejelntés.
JBL: Az.
MC: Viszont kezdődik is a meccs!

The Sword vs Black Hills:
Elõször megérkeznek a nagy emberek, majd érkezik a Sword csapatából a MITB táskás Batista, és a Vipera, Randy Orton! Tartanak egy kis megbeszélést, majd a ringben marad Orton és Ezekiel. Ezekiel máris lerohanja Ortont és egy hatalmas Clotheslinet ad neki! És sorra jönnek a Clotheslineok, Orton mozdulni sem tud! Ezekiel ekkor bevisz egy Spinebustert, majd pacsizik Big E-vel. Ezekiel még egy akció végéig a ringben marad. Felhúzza Ezekiel Ortont, majd el löki Big E felé aki egy hatalmas Clotheslinet oszt ki neki! Big E ekkor ráfekszik Ortonra, 1...2 de Orton kirúg! Big E máris felhúzza, de Orton ekkor hirtelen vissza támad! Orton öklösökkel próbál szabadulni, majd a végén neki lendíti a köteleknek és kioszt neki egy Powerslamet! Ekkor Orton picit a köteleknek támaszkodik és pihen egy picit. Látszik rajta h kipiheni magát, és odalép Big E-hez és kioszt neki egy R.O. DDT-t! Randy ekkor a sarkukhoz húzza és bepacsizza Batistát. Batista nyugodtan lép a ringbe és körözgetni kezd. Ekkor azonban Ezekiel jön be a ringbe, de amikor megtámadná Batistát, Batista elhajol és érkezik Orton egy Powerslammel! Eközben már Big E is felállt, de bárcsak ne tette volna, mert Batista máris leépítette egy hatalmas Clothesline From Hellel! Eközben Orton és Ezekiel a ringen kívül küzdenek, de nem sokáig lesz harc, mert Orton hamar kioszt egy RKO-t! Batista is jelzi hogy vége és érkezik a Batista Bomb! Batista felhúzza Big E-t és beállítja a Batista Bombba amit sikeresen be is ad neki! Ezek után ráfekszik, 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: Randy Orton és Batista, The Sword

JL: Várható győzelem volt, viszont nem volt rossz meccs!
MC: Egyetértek, most viszont nézzünk meg egy reklámot a következő meccsről!


JBL: Tehát a folytatásban megnézhetünk egy Díva meccset!


Maryse vs Kaitlyn:
Megérkezik elõszõr Kaitlyn, majd érkezik a jelenlegi WWE Divas Champion, Maryse! A gong megszólal és kezdôdik a mérkõzés. Mint vártuk, Maryse kezdett jobban. Hamar bevisz egy Fisherman Suplexet és egy Fame Assert! Ekkor Maryse ráfekszik, 1... de Kaitlyn kirúg! Maryse ekkor tovább támad, de Kaitlyn ekkor észhez tér és visszatámad! Jön pár öklös és fejes, majd a végén egy DDT-t! Kaitlyn ekkor befogja a földön Maryset fejsatuba, de Maryse felkel és bevisz egy Inverted DDT-t! Maryse nem sokat tétlenkedik, máris jelzi a Facebustert, amit sikeresen értékesít is! Ekkor azonban nem fekszik rá, hanem befogja hirtelen a Camel Clutchba! Kaitlyn nagyon küzd, de semmit nem tud tenni a fogásban!! Próbál elmászni a kötelekhez, de nem megy neki! Nem tehet mást, lekopogja a meccset! 
A mérkőzés győztese, a WWE Díva bajnok: Maryse

JL: Hoza a kötelezőt!
MC: Így van, ezt elvártuk tőle.
JBL: Most azonban nézzünk meg egy reklámot, az izgalmasnak ígérkező következő meccsről!


JL: Tehát a folytatásban megnézhetjük ahogy Sheamus összeméri erejét CM Punk-al!


Sheamus vs CM Punk: 
Elõször érkezik a jelenlegi IHC Champion, CM Punk! Utána közvetlen megérkezik az X-Division öv tulajdosona, Sheamus! A bíró ismerteti a szabályokat és kezdetét veszi ez a mérkõzés is! Sheamus máris rohamra indul, de Punk nagyon hamar kikerüli, és máris láthatunk egy Buzsaw Kicket! Punk már ráfekszik, de bíró számolni se kezd, Sheamus kitör! Sheamus nagyon hamar felpattan és mint egy bontó golyó, úgy rohanja le ellenfelét! Felkapja a derekánál fogva Punkot és neki löki a sarokvédõnek! Sheamus értékesíti a saját Comebackjét és utána ráfekszik Punkra! 1.., de Punk kirúg! Sheamus ekkor a hátát kezdi el ütni Punknak, majd jön egy Body Slam! Ekkor a hátát kezdi el feszíteni Punknak, de Punk felkel és bevisz egy Jumping Arm Breakert! Sheamus hamar felkel, de ekkor azonban Punk bevisz egy hatalmas Full Nelson Bombot! Punk ekkor már a végét jelzi és mutatja hogy jön a Go To Sleep! Punk a vállára kapja, de Sheamus ekkor könyökösök segítségével kitud szabadulni! Sheamus lejön, neki lendül a kötélnek és próbálkozna egy Brouge Kickkel! De elvéti és így Punk már akadálytalanul bevihet egy hatalmas Pelé Kicket! Punk el sem hiszi, hogy sikerült az elõbbi Brouge Kicket kikerülnie! Punk meg várja míg felkel Sheamus, majd máris bevisz egy White Noiset! Ezután felmászik a sarokba és érkezik a már jól ismert könyökös, egyenesen a szivbe! Sheamus felkel, Punk pedig máris a vállára kapja és GTS! Punk ekkor befogja az Anaconda Viseba! Sheamus próbál küzdeni, de tehetetlen a fogásban! Így nem tehet mást, lekopogja a meccset 
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: CM Punk

Punk a ringben ünneppel, mikor megszólal Roman Reigns zenéje! Reigns elindul a ring felé a közönség pedig támogatja őt. Amíg Roman a ringbe ér megnézhetjük, mi is történt a csütörtöki Extreme Supershow-ban, amikor Roman egy Spear-el ledöntötte Punk-ot, és azt mondta neki, hogy „A háború elkezdődött! Higgy Reigns-ben!”. Roman most megáll Punk előtt, és kér egy mikrofont.
- CM Punk.. Az ember, aki most a legjobbnak hiszi magát, mert a Night of Champions-ön sz@rrá verte Alex Riley-t! Gratulálok Punk, szép volt.. Viszont egy valamivel nem számoltál. Ez a valami pedig én vagyok, Roman Reigns! Amit csütörtökön tettem, azt azért tettem, hogy tisztában legyél vele, hogy közel sem te vagy a legjobb.. Riley helyében is most ha megengeded... - Mondja Roman, és ekkor nekiesik Punk-nak! 
Hatalmas bunyó alakul ki a ringben, de végül Punk kerül fölénybe, és kilöki a ringből Roman-t. A ringen kívül elszabadul a pokol, a két szupersztár szétverné egymást, ám végül érkeznek a biztonsági őrök, és megpróbálják őket szétszedni, de nem sikerül, és még ők is kapnak. Végül Reigns és Punk visszamennek a ringbe, ahol Punk a kötélnek löki vetélytársát, ám mikor az  visszafelé jön egy hatalmas Superman Punch-ot oszt ki Punk-nak! Ezt egy Spear követi. Roman ezután magához vesz egy mikrofont, és annyit mond, hogy „A ketrec egy vicces hely, CM Punk itt fogod elveszíteni az övedet! Hell in a Cell! Higgy Reigns-ben!”.

JBL: Hell in a Cell? Te jó ég! Már is 3 bejelentett meccs a HIAC-ra, amelyből eddig mind a három Hell in a Cell meccs lesz.. Nagyon durva PPV lesz, ha engem kérdeztek. 
JL: Igen, ennek a PPV-nek nem hiába az a neve, hogy Hell in a Cell. Kemény meccsek lesznek, ebben biztos vagyok..
MC: Én is, most viszont folytatódik az adás.

Ekkor kapcsolunk a Backstage-be, ahol Byron Saxton készít interjút, a főmeccs egyik résztvevőjével, Ryback-el!
Byron Saxton: Heló Ryback! Mit gondolsz a mai esélyeidről? Miként fog alakulni a főmeccs?
Ryback: Lehet, hogy Lesnar leverte Stone Cold-ot, és Rob Van Dam-ot, de most egy igazi szörnnyel találja szemben magát! A Sword legkeményebb tagjával, velem, aki volt már WWE Hardcore bajnok és Hardcore bajnok is.. Ezek a címek magáért beszélnek! Annyit mondok Brock, hogy jobb, ha menekülsz! - Ryback ekkor sarkon fordul, és távozik.
BS: Nahát! Ez nyílt üzenet volt. Most pedig folytatódik az adás, méghozzá egy meccsel!


Hardy Boys vs Edge & Chris Jericho:
Megérkeznek a pankrátorok és kezdõdik is a mérkõzés! Jeff és Jericho kezdenek, de Jericho máris kioszt egy Clotheslinet és egy Spinebustert! Y2J csak mosolyog, és megy Edgehez pacsizni. Hirtelen Jeff visszahúzza és gyomron rúgja! Máris jön Jericho lábára több rúgás, majd kirúgja a lábát. Jericho hamar felpattan, de Jeff máris értékesít egy Drop Kicket! Jeff a saját sarkához húzza, ahol pacsizik Mattel és közösen bevisznek egy Double Suplexet. Jeff kimegy a ringbôl, Matt pedig a földön kezdi el rúgdosni Jerichot! Matt felhúzza Jerichot, majd pofon vágja és ad neki egy Tornado DDT-t! Jön még egy Fame Asser és megy pacsizni Jeffel! A Hardy testvérek eddig nagyszerũen semlegesítik Jerichot, esélye sincs hogy beváltsa Edget! Jericho épp próbál felkelni, de érkezik Jeff és kioszt neki egy hatalmas Stunnert! Jeff ráfekszik, de érkezik Edge és megszakítja a számolást! Máris jönne Matt, de kap egy Flapjacket Edgetõl, amitõl egyenesen a kötélre esik! Meg áll a köteleknél Matt, de Edge hamar kipenderíti egy Clotheslinenal! A ringben Jericho és Jeff fekszenek és körülbelül egyszerre kelnel fel! Edge addigra már várja hogy bejöhessen és a sarokban áll! Jericho mászik, Jeff is mászna, de észreveszi hogy nincs ott testvére! De ekkor Jericho elér Edgehez! Edge betör a ringbe és máriz értékesíti a saját Comebackjét! Jön még egy Full Nelsom Slam és máris jelzi, hogy érkezik a Spear! A közönség egyhangúan a "Spear! Spear! Spear!" szlogent kezdi el skandálni! Jeff már felkelt és kijött a sarokból! Edge érkezik és jön a Spear!! Edge ekkor ráfekszik 1...2...3! 
A mérkőzés győztesei: Edge és Chris Jericho

JL: Nem volt rossz meccs.
MC: Szerintem sem.
JBL: Viszont máris folytatódik az adás!


Nikki Bella vs Aj Lee:
Megérkezik sorban mindkét díva és kezdetét veszi ez a díva mérkõzés! AJ Lee már az elején irányítani próbál, kisebb nagyobb sikerekkel. Pár ütést tud bevinni, de Nikki mindig vissza tud támadni. Ám az egyik akcióból AJ jön ki rosszul és Nikki bevvisz egy S.C. Springboard Reverse Elbow Smasht! Ekkor Nikki ráfekszik AJ-re, 1.. de AJ kirúg! Nikki máris felhúzza és behúzza a sarokba. Õ felmászik, AJ-nek pedig kioszt egy Old Schoolt! Gyorsan felmászik a sarokba és bevinni egy Diving Elbow Dropot, de AJ az utolsó pillanatban kigurul elõle! Nikki a földre érkezik, pont a bordáira! AJ ezt kihasználva kioszt egy Edgecutiont neki! AJ nem fáradt ahogy látszik, mert azonnal befogja egy fejsatuba, majd ahogy Nikki felkelne, máris megfejeli és jön egy Edge O'Matic! Ekkor már AJ jelzi a Shinning Wizardot, amit sikeresen értékesít is! Ekkor ráfekszik Nikkire, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: Aj Lee

JL: Sikerült neki az, ami a NoC-ön is!
JBL: Bizony ám, én tudtam, hogy ez lesz.
MC: Viszont most elérkeztünk a főmeccshez! Nézzünk meg róla egy kis reklámot!

JL: Tehát a folytatásban, Brock Lesnar vs Ryback!


Brock Lesnar vs Ryback:
A mérkőzésre először a szörny, Ryback érkezik meg, de fura módon csapattársai nélkül. Őt követi a fenevad, aki a WWE bajnok első számú kihívója, viszont ő menedzsre Paul Heyman kíséretében érkezik meg. A bíró elmondja a pankrátoroknak, hogy ez egy normál meccs, tehát van kiszámolás és diszkvalifikáció is. Ezután megszólal a gong Ryback pedig azonnal nekiesik Brock-nak! A Sword ereje, azaz Ryback kőkemény öklösökkel sorozza az embert, aki véglegesen véget vetett a WWE egyik nagy legendájának, Stone Cold Steve Austin karrierének. Azonban a fenevadat sem kell félteni, visszatámad Ryback-nek és hatalmas adok-kapok párharc alakul ki a ringben. Ebből hosszas idő után Ryback jön ki jobban, és a sarokba löki ellenfelét. Ryback a sarokban is sorozni kezdi Lesnar-t, majd felrakja a sarokba és jön a Superplex. Illetve jönne, mert Brock megfejeli Ryback-et, aki ettől hátra esik, és mikor feláll Brock a sarokból érkezik egy hatalmas vállassal! Brock ezután kioszt néhány German Suplex-et ellenfelének, és egy Suicide Dive-val is megajándékozza Ryback-et. Kőkeményen támadja a szörnyet, és talán Brock Lesnar lesz az az ember, aki véget vet Dolph Ziggler 1 éves uralkodásának. Lesnar befogja már a meccs elején ellenfelét a Kimura Lock-ba! Ryback rettentően szenved, de úgy tűnik, hogy nem tud mit tenni. Vagy is de! Ryback feláll, de vajon mire készülhet? A szörny Ryback felmászik Brock-al a sarokba, és elüvölti magát. Ryback ezután ráugrik a kommentátor asztalra, úgy hogy Lesnar a kezét szorítja!!! Te jó ég! Mekkora mozdulat! A volt Hardcore bajnok, és az első WWE Hardcore bajnok.. Bizonyítja, hogy miért ő Ryback. Hogy miért ő a Sword ereje! Hatalmas mozdulat.. te jó isten! Zseniális, és egyben hatalmas mozdulat Ryback-től. Ettől azonban mind a ketten kidőltek, és nem igazán tudna kfelállni.. A bíró közben számol, és mikor 7-hez ér Ryback nagy nehezen feláll, és begurítja a ringbe Lesnar-t! Ryback ismét érdekes lépésre szánja el magát.. Felmászik a sarokba, és úgy tűnik, hogy rá akar ugrani Lesnar-ra. Viszont ez nem sikerül neki, hisz a fenevad kigurul alóla! Brock ezután felkapja Ryback-et, és kioszt neki egy hatalmas F-5-öt! Heyman ekkor ördögien nevetni kezd, Brock pedig ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Ryback felrántja a vállát! Kőkemény csávó Ryback, de ettől még ő is meggyengült. Ezután visszanézhetjük Brock hatalmas F-5 mozdulatát, és azt is, amikor Ryback a sarokból vágta bele a fenevadat a kommentátor asztalba, amikor ő a Kimura Lock-ba szorította! Ezután Brock egymás után osztja ki Ryback-nek a German Suplex-eket.. Egymás után 5-öt oszt ki Ryback-nek, majd a sarokba löki ellenfelét. Ryback próbál visszatámadni, de Brock leveri őt pár kőkemény öklössel, és hirtelen kioszt neki egy hatalmas Superplex-et! Ryback azonban feláll, de csak kínjában, így Brock a kötélnek löki, és ledönti őt egy hatalmas Clothesline-nal! Brock ezután ráfekszik Ryback-re PIN 1...2...de Ryback felrántja a vállát! Ismét! Brock ezután ismét egy Kimura Lock-al próbálkozik meg, de ebből Ryback most még hamarabb kijön! Feláll Lesnar-ral a kezén, és belevágja őt a földbe! Nem adja fel. Ryback ezután ő maga fogja be Lesnar-t a Kimura-ba! Te jó isten! Szörny vs Fenevad. E 3 szó magáért beszél. Hatalmas összecsapást láthatunk a Raw főmeccsén, és a hangulat is hatalmas. Végül Lesnar ugyancsak, mint Ryback ki tud jönni a fogásból. Heyman Brock-ot biztatja, a közönség viszont inkább Ryback-et! Nem kimondottan Ryback-et, de inkább felé hajlanak. Ryback és Lesnar most ismét ökölharcba kezdenek, de most Brock jön jobban ki ebből, és egy hatalmas German Suplex-et követően kioszt Ryback-nek egy F-5-öt, és ráfekszik PIN 1...2...de Ryback felrántja a válltá! Hihetetlen! Ez már a második F-5, amit kap ma, de nem aadja fel. A szörny próbál feltápászkodni, és Brock segít is neki. Viszont Lesnar ezt csak azért teszi, hogy a kötélnek lökje ellenfelét, viszont azzal nem számol, hogy mikor Ryback jön visszafele egy hatalmas Clothesline From Hell-el ledönti a fenevadat! Ryback ezután felkapja Lesnar-t, és kioszt egy hatalmas Shell Shocked-et ellenfelének, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Ryback 

Lesnar azonban nem hagyja ennyiben a dolgot, kigurul a ringből, és egy székkel esik neki a Szörnynek, Ryback-nek, amikor érkezik a Sword! Orton és Batista nekiesnek a fenevadnak, ám ő visszatámad, és egy Double Clothesline-nal ledönti őket, majd pedig kihajítja a ringből az egész Sword-et, mikor megszólal a Chalk Outline, azaz érkezik Dolph Ziggler! A WWE bajnok elszántan a ringbe megy, és nekiesik Lesnar-nak! Úgy tűnik visszavág a korábbiért! Ziggler a kezébe veszi a széket, és szétveri vele Lesnar-t, majd pedig egy hatalmas Homicidal Kick-kel le is rúgja a fenevadat, aki kiesik a ringből! Heyman próbálja felsegíteni Lesnar-t, de nem igazán sikerül neki. Ekkor Ziggler a sarokból hirtelen ráugrik Paul-ra is! Heyman és Lesnar a ringen kívül fekszenek Ziggler pedig visszamegy oda ünnepelni!

JL: Micsoda jelenetek! Te jó ég! Fantasztikus!
JBL: Ryback nagy nehezen győz, erre jön Brock a székkel aztán szétveri az egész Sword-et, de Ziggler helyre teszi!
MC: Fantasztikus! 
JL: Viszont az időnk lejárt! Jövőhéten találkozunk, jó éjt!
MC: Viszlát!
JBL: Viszontlátásra! Ezzel zárult tehát a Night of Champions utáni első Raw! Reméljük tetszett. Kérjük kommentben írjátok le az adásról a véleményeteket! 

Írta: Cenation és ngirincsi 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0