Az adás elején a két kommentátor Matt Striker és Scott Stanford köszönti a nézőket.

MS:Üdvözlök mindenkit ismét jelentkezünk az NXT-vel és egyre közelebb vagyunk a Take Over-hez.
SS:Én is szép estét kívánok a minket nézőknek a mai adásban kiderül hogy ki lesz Sin Cara és Kalisto ellenfele a rendezvényen.
MS:De két meccs már be van jelentve egyik az NXT övért folyó létra meccs ezen öt résztvevő lesz.
SS:Igen Marcus Louise,CJ Parker,Konnor,Baron Corbin és Camacho.
MS:Ahogy mondod a másik meccsen pedig Alexa Bliss áll ki egy új NXT díva ellen szóval még nem tudjuk hogy ki ellen.

 

Angelo Dawkins vs Tyler Breeze

Először az NXT Tag Team bajnok érkezik társával aztán Breeze Adam Rose kíséretében a gongszó utána összekapaszkodnak Tyler fejsatuba fogja ellenfelét akit ezután a köteleknek lök de Dawkins egy Springboard Reveres Elbow Smash-al fordít aztán a sarokba löki támadóját és nekifutásból neki menne de Breeze egy Big Boot-al kitör a sarokból ezután a bajnok a sarokban áll fel ahol bekap egy Enziguri-t ezután Tyler felmászik a sarokba és készül a Crossbody-ra amivel végül betalál PIN 1..2..Angelo felrántja a vállát.Tyler ismét a sarokba mászik ekkor azonban ellenfele arrébb gurul ezért lejön és odamegy hozzá ekkor Dawkins kiosztja a Rob Van Dam Comeback-et amit egy Gutwrench Suplex követ ráfekszik 1..2..Breeze kitör majd a ring szélére gurul és a kötelek segítségével áll talpra de közben Angelo odamegy hozzá ezért Tyler ráhúzz ellenfele fejét a felső kötélre  aztán pedig a West Coast Pop-ra készül amivel betalál PIN 1..2..Dawkins kiszabadul.Tyler kioszt egy Neckbreaker-t és egy Body Slam-et aztán gyorsan a sarokba megy ahonnan kiosztja a Diving Elbow Drop-ot PIN 1..2..a bajnok ismét szabadul ezért ellenfele Anaconda Vise-ba fogja Angelo elkúszik a kötelekig de mielőtt hozzáérne Adam feláll a ring szélére és elkezd magyarázni a bírónak aki ezáltal rá figyel de Dawkins fogja a kötelet ekkor Neville is feláll a ring szélére most a bíró vele keveredik szóváltásba de ekkor jön Breeze és egy Triangle Dropkick-el lerúgja onnan ellenfele társát de amikor megfordul jön Dawkins egy Superman Punch-al ezt követően Kimura Lock-ba fogja ellenfelét aki nem bír szabadulni és int társának hogy jöjjön aki egy acél székkel be is jön és ráver egyet Angelo-ra.

A mérkőzés győztese diszkvalifikációval:Angelo Dawkins
A gongszó után tovább folytatják Angelo támadását Rose a székkel többször megsuhintja a földön lévő pankrátort majd kiosztja neki a Party Fonuk-ot az acél székre Tyler ezután ráfekszik Adam pedig rászámolja a hármat.

Közben Neville fölpattan a ring szélére és a ringbe menne de Breeze ezt észleli és gyorsan kiosztja a Beauty Shot majd együtt ünnepelnek.

SS:Jól elverték a NXT Tag Team bajnokokat.
MS:Nem is értem hogy miért.

Kendall Skey vs Bayley

 

A mérkőzés győztese:Bayley

SS:És Bayley győz.
MS:Én az ő győzelmét vártam úgyhogy nekem nem volt meglepő.
SS:Én is de attól lehetnek még meglepetések senkit nem szabad leírni.

A ringbe Hideo Itami érkezik majd kér egy mikrofont.

-A múlt héten az újonc Rusev letudott győzni de nem is értem hogy miért.Nem jobb nálam úgyhogy csak egy magyarázata lehet.Nem nem az hogy szerencséje volt ugyanis kopogtam az ok az az hogy nem voltam száz százalékos a derekam már a meccs előtt is fájt és neki pont ilyen a feladásos fogása ez pehk volt de nézd Rusev kihívlak téged egy visszavágó meccsre a Take Over-re ahova már száz százalékosan érkezek.Úgyhogy Rusev...

Itami folytatná de megszólal Rusev zenéje aki viszont nem a rámpán hanem hátulról érkezik és letarolja Hideo-t majd kidobja a ringből és nekilöki az acél lépcsőknek ezután elővesz egy kendó botot és Itami derekát kezdi el verni vele amikor eltörik a bot visszadobja a ringbe az elvert ellenfelét és befogja Accolade-ba Itami kopog de Rusev nem akarja elengedni de végül elengedi és kér egy mikrofont.

-Na ki az újonc??Találkozunk a Take Over-en.

Eldobja a mikrofont üvölt egyet majd távozik.

MS:Rusev pusztított egyet majd távozott.
SS:Ez azért durva volt.

Sin Cara vs Adam Rose

 

A mérkőzés győztese:Sin Cara

MS:Ha Adam egy az egybe megy valaki ellen és nincs nála acél szék nem is olyan nagy szám.
SS:Egyetértek az adás elején még ő uralkodott most meg elverik.

Yoshi Tatsu vs Hideo Itami

 

A mérkőzés győztese:Yoshi Tatsu

Tatsu a győzelme után kér egy mikrofont.

-Most tényleg?Valami nagyobb ellenfelem is lehetne.Nem sikerült bejutnom a létra meccsbe de attól még itt vagyok és egy ilyen Itami-t még simán legyőzök.Ha a...Tatsu beszédét Big E szakítja félbe.

BE:Te akarsz nagyobb ellenfelet?Hát még ezt a szerencsétlent is alig tudtad legyőzni úgy hogy Rusev már előtted jól elverte.És akkor komolyan te panaszkodsz?Ha valakinek oka van panaszkodni az én vagyok.
YT:Jólvan mit akarsz?
BE:Nagyobb ellenfél kel neked?Hát itt vagyok...ekkor Big E nekiesik Tatsu-nak akinek viszont sikerül egérutat nyernie Big E visszaveszi a mikrofont.
BE:Te és én a Take Over-en!

SS:Ez elég érdekes lesz.
MS:Én Tatsu-nak nem adnék sok esélyt hogy legyőzi Big E-t.

Backstage:

Vickie Guerrero irodájából épp kijön valaki ekkor azonban érkeznek az NXT Tag Team bajnokok.

AN:Vickie láttad az adás elejét??Láttad?
VG:Igen Neville láttam.
AD:Akkor mit fogsz csinálni?
VG:Angelo adok nektek egy esélyt a törlesztésre méghozzá a Take Over rendezvényre ahol megvéditek az öveiteket Adam Rose és Tyler Breeze ellen és most mennyetek mert dolgom van.

A bajnoknak ez nem tetszik de távoznak.

Marcus Louise vs Camacho
 

A mérkőzés győztese:Marcus Louis

MS:Marcus tovább menetel és nem kap ki most se.
SS:Nem ő az egyik legjobb az NXT-ben.
MS:Nemsokára érkezik Vickie Guerrero és lezárja a szavazást úgy hogy aki még nem szavazott az még most megteheti.

És érkezik a ringbe az igazgató.

-Hölgyeim és uraim most kiderül hogy melyik WWE szupersztár mehet a Take Over-re de még előtte elmondanám hogy a győztes a jövőhéten kiáll az Interkontinentális bajnok Zack Ryder ellen egy az egyben most pedig nézzük meg hogy kire szavaztak a legtöbben.

Ekkor a kivetítőre mutat amin ez jelenik meg:

-Tehát Titus O'Neil lesz ott a Take Over-en és a jövőheti főmeccsen.Viszont mára ennyi volt az NXT viszont látásra.

MS:Ahogy mondja az igazgató vége a mai adásnak ami igazán jóra sikeredett.
SS:Bejelentésre került jópár meccs is és ezekkel a szálakkal jövünk jövő vasárnap viszlát.
MS:Jóéjt.

Írta:Ryder

Lent írjatok véleményt!

Widget is loading comments...

 

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0