RVD Visszatér!

A Raw adás elejét Josh Matthews kezdi pár szóval.
- Hölgyeim, és uraim! Érkezik a ringbe a jelenlegi WWE bajnok: Dolph Ziggler!!!


A közönség hatalmas ovációval fogadja a Show off-ot. Ziggler bemegy a ringbe, illetve hát besántikál. Hatalmas verést kapott tegnap, de még is nyert, kér egy mikrofont és beszélni kezd.
- Az ember lehet, hogy csak egyszer vesz részt Wrestlemania Main Event-en... Akkor bizonyítani akar, és mindennel azon van, hogy nyerjen. Tegnap este, Cm Punk úgy küzdött mint azelőtt még soha senki! Megmondom őszintén, még az után a Spear, és Dragon Strike után is abban a tudatban voltam, hogy felrántotta a vállát. Elájultam, mert már nem bírtam tovább. Aztán Bret Hart felébresztett, és közölte velem „Dolph, megcsináltad! Nyertél!”. Alig bírtam felállni, de mégis megtettem és ünnepeltem. Párszor már csak ösztönből szabadultam ki, alig bírtam már a meccset, rendkívül durva volt. Köszönöm azt a sok biztatást, amit tőletek kaptam! [A közönség elkezdi skandálni Dolph nevét.] Ezt a tisztelet azonban Cm Punk legalább annyira megérdemli, mint én! Mikor megnyertem a WWE övet, azt hittem az volt életem legnehezebb meccse. Aztán jött Randy Orton. 3-4 hónapig vele volt feudom. Most pedig... hát bevallom. Olyan kemény ellenfelem, mint Cm Punk sosem volt még! Mindenesetre remélem be tudtam bizonyítani, hogy képes vagyok arra, amire 2012-ben nem voltam! - Mondja Ziggler -


Ekkor megszólal Teddy Long a Raw és ES GM zenéje. Teddy-t követi az összes jelenleg jelen lévő szupersztár is. Dolph nem érti, hogy mit akar Teddy. A GM bemegy a ringbe, kér egy mikrofont és beszélni kezd.
- Igen, meg van veled elégedve mindenki! Te és Cm Punk elhoztátok nekünk az elmúlt 30 legjobb Wrestlemania főmeccsét! Gratulálok a győzelmedhez. Elismerésem jeléül, ma egy bajnok választ napot tartunk. Azt a nevet, amit most kimondasz, az lesz az ellenfeled egy Extreme Rules meccsen az Extreme Rules-on! - Mondja Teddy Long -


Dolph hosszan elgondolkozik, majd így szól.
- John Morrison! 
Morrison-nak nagyra kerekedik a szeme, besétál a ringbe, és kér egy mikrofont. 


- Köszönöm, hogy engem választottál, és a Wrestlemania iránt is minden elismerésem, de csak 4 szót mondok: Az Extreme Rules-on VÉGED! 
Dolph rámosolyog Morrison-ra, majd távozik, az összes többi szupersztárral egyetemben, Teddy azonban marad. A közönség rendkívül hangosan skandálja John Cena nevét, aki tegnap elvesztett egy öv vs karrier meccset Edge ellen. 
- Hallom mit akartok, és higgyétek el, én sem vagyok megelégedve ezzel az eredménnyel. Edge...
Teddy nem tudja befejezni, mert megszólal a Nehézsúlyú világbajnok Edge zenéje. Edge a ringbe megy és kér egy mikrofont, ám nem tud megszólalni a közönségtől. Az egész közönség azt skandálja neki, hogy „Csaló vagy!”. 
- Kussoljatok el!!! Aért tettem amit tettem, mert tudom, hogy én vagyok a legjobb. John Cena k**aszott karrierjének pedig örömmel vetettem véget! 
Ekkor a közönség legnagyobb örömére megszólal John Cena zenéje. Cena elszántan a ringbe megy, és ő is kér egy mikrofont. 
- Ha annyira jó vagy, miért csak egy Kendo bot segítségével tudtál legyőzni? Végülis, fel kellett volna kelnem, szóval az én hibám is, de ez akkor is csalás! Az egész WWE Univerzum egy hosszú izgalmas meccset akart látni ehelyett mit láttak, hogy csalsz? - Mondja Cena -
- Álljatok le! Mivel Edge csalt, Cena kap ma egy visszavágót, és a karrierje is megmarad! A főmeccsen összecsaptok a WHC övért!!!! - Mondja Teddy Long -
Edge mérgesen néz, Cena és a rajongók pedig örülnek. 


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

JBL: Jó estét! Ez itt a Wrestlemania utáni első Raw! 
JL: Jó estét! 
MC: Jó estét! Mit szóltok a főmeccshez? Én nagyon örülök, hogy Cena kap még egy lehetőséget.
JL: Én is, remélem győzni fog!
JBL: Szerintem hülyeség. 
MC: Én azt mondom, kezdjük is az adást! Jön az első meccs!


Xavier Woods vs Seth Rollins: 
Ma két fiatal és tehetséges pakrátor csap össze. Mindketten a ringbe értek. Gong már szólt is. Egymásnak esnek. Xavier jön ki belőle jobban és földre viszi majd egy splash. Ráfekszik de még 1 előtt kirúg. Woods lefogja ellenfelét majd egy gyomrost követ egy body slam. A sarokba mászik majd lenyom egy léggitárt és five knuckle shuffle a sarokból. De Seth gyors felkell és megüti a még a sarokba lévő Xavier-t és hurricanrana. Rollins felsegiti a fekvő Woods-t és pár ütés után a sarokba löki és ellenfele fejét a ringsarokba nyomja. Ezt követően megrugdossa és leg drop. Xavier elgurul majd egy sin cara reverse elbow smash  aztán táncol egyet. A közönség örjöng.  Woods egy fejfojtófogás és egy old school. Pin 1…2 de kitör. Xavier befogja eztán a kimura lock-ba. Seth kínlódik és a kötél felé mászik de Xavier mégjobban megszorítsa. Rollins felpróbál állni de nem sikerül. Woods abbahagyja majd a szőnyegbe törli ellenfele képét, sőt még meg is tapossa majd jön a gonosz kacaj. S, ráfekszik 1….2… de kiveti a vállát. Seth felkell és leüti Xavier. Woods kifeküdt. A bíró ébreszt geti. De pár perc múlva meg is vizsgálják. De Rollins is aggódni kezd és oda megy hozzá. Disco Boy hirtelen meggyógyul és letámadja és white noise ezt pedig egy boom drop követi. Ráfekszik de már a legelején lelöki magáról,s feláll Rollins és a kötélnek löki átugorja majd egy west coast pop amit egy pin követ egyből. 1…2. de 21/2-nél kijön. Woods nekifut Rollins-nak, de az utobbi eltér előle és Xavier lefejeli a ringsarkot. Majd rollinstól egy randy orton ddt. Majd a ring közepébe húzza és God’s Last Gift + még egy whisper int he wind. Ráfekszik 1…2….3 
A mérkőzés győztese: Seth Rollins

Majd besiet a tag team társa Dean Ambrose két mikrofonnal a kezébe. Seth kezébe is nyom egy mikrofont :

- Mint látjátok még mindig mi vagyunk a tag team bajnokok és mi is leszünk mert minket nem állít meg minket senki (S.R). Jöhet The Great Boom , Legacy, Evolution, Black Hills mindenkit kivégzünk és az igazságért küzdünk és itt most nincs igazság csak Cena, Punk, Edge és Ziggler körül forog a cég meg az ilyen seggnyalókkal (D.A). Believe int he Shield!!!

JL: Nem semmi a Shield! 
MC: Hát nem... Nem hiába Tag Team bajnokok.
JBL: Azonban a következő...

JBL nem tudja befejezni mondandóját ugyanis megszólal a Vipera Randy Orton zenéje. Orton-t hatalmas tisztelet fogadja, még végigsétál a rámpán. Bemegy a ringbe, és kér egy mikrofont. Orton sántikálva ment, látszanak rajta a tegnap esti meccs nyomai. Randy beszélni kezdene, azonban a közönség túlkiabálja őt az „RKO!” skandálással.
- Mit is mondjak?... Sajnálom, hogy cserben hagytalak titeket.. 


A Vipera még folytatná mondani valóját, mikor The Phenom zenéje szólal meg. Az arénában csend marad, még Taker végig sétál a rámpán. Orton arcán nem látszik érzelem, de mégis mintha félne Taker-től. The Undertaker bemegy a ringbe, és kér egy mikrofont.
- Nincs okod szégyenkezni azért, mert kikaptál egy Wrestlemania meccsen! Nagyszerűen küzdöttél! - Mondja Taker -


Ezután kezet nyújt Orton-nak, Taker és Randy kezet fognak, majd távoznának mikor megszólal The Shield zenéje! A WWE vérebei ismét a ringbe mennek, illetve körbe veszik azt. Orton és Taker fel vannak készülve a támadásra, mikor Alex Riley zenéje szólal meg. A friss pankrátor a ringbe siet, és úgy tűnik a Shield meghátrál. Ekkor megszólal Teddy Long zenéje. Teddy rövid, és tömör. 
Ma este The Shield megküzd The Undertaker-rel, Randy Orton-nal és Alex Riley-val egy 6 fős Elimination Tag Team meccsen! 

Ezután kapcsolunk a Backstage-be, ahol Josh Matthews az újonnan debütáló pankrátorral, Alex Riley-val beszélget.
JM: Mond csak Alex, ilyen debütálást vártál? 
AR: Igen! Tökéletes volt! Remélem megnyerem az első meccsemet is!
JM: És mit szólsz a csapattársaidhoz, Orton-hoz és Taker-höz? 
AR: The Undertaker egy legenda.. Hatalmas pankrátor! Minden tiszteletem az övé. 22 Wrestlemania győzelem, és 0 vereség! Ez már valami! Orton-ról pedig tegnap este változott a véleményem. Azután a fantasztikus WM meccs után.. Hát a Wrestlemania XXX igazán izgalmas volt! Szerintem jól kiegészítjük majd egymást Randy-vel és Taker-rel!
JM: Köszönöm az interjút!

 

Alexander Rusev vs Batista: 
Először The Animal, Batista érkezik. A közönség várja, hogy milyen teljesítményt nyújt majd a ma elsőként frissen debütáló pankrátor, Alexander Rusev. Mint tudjuk ma több új pankrátor is debütálni fog, így biztosra vehetjük az izgalmas Raw-t. A bíró ismerteti a szabályokat, és kezdetét veszi a mérkőzés. Batista eltörpül Rusev mellett, így a hatalmas termetű Rusev fölénybe is kerül. Bead Batista-nak egy hatalmas Spinebuster-t, majd egy Drop Kick-ket ellenfelének. Rusev ezután ököllel kezdi el ütni The Animal-t, aki hirtelen feléled, és lelöki magáról Alexander-t. Batista bead egy hatalmas Powerslam-et, majd egy R.O. DDT-t Rusev-nek, mely után ráfekszik PIN 1...2..de Rusev felrántja a vállát. Batista ekkor felmászik a sarokba, és ráugrik Rusev-re. The Animal ezután kilöki ellenfelét a ringből, és egy jól célzott ugrással el is találja őt. Batista ezután kioszt egy hatalmas Suplex-et Rusev-nek, majd egy Batista Bomb-ot, és visszagurítja a ringbe, ahol ráfekszik PIN 1...2...de Rusev felrántja a vállát. Batista szemébe ekkor látszik, hogy dühös, így jelzi, hogy jön még egy Batista Bomb. Mikor azt beadná Rusev-nek, utóbbi egy Spinebuster-rel fordít, és jön az F-5, mely után ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Batista nem adja fel! Felrántja a vállát! Rusev ekkor hirtelen befogja Batista-t a Kimura Lock-ba, The Animal pedig hosszas vacilálás után kopog!
A mérkőzés győztese: Alexander Rusev

MC: Micsoda bemutatkozás! Van egy olyan érzésem, hogy ez a Raw a bemutatkozások Raw-ja lesz!
JL: Lehet!
JBL: A következő meccsen is bemutatkoznak valakik!

Doink vs Kurt Angle: 
Két új, most debütáló pankrátort láthatunk most egymás ellen küzdeni majd. Elõször érkezik a furcsa kinézetũ, Doink, majd utána pedig Kurt Angle. Máris ahogy kezdõdik a mérkõzés, Doink a ringben kezd el ugrálni körbe és körbe. Kurt nem érti. Oda lép hozzá, majd a hajánál fogva lerántja a földre. Doink felpattan és kérdi tõle, h miért? De mire befejezi a szót, máris támadásba lendül. Sorra adja a nagyobbnál nagyobb Powerslameket. A végén pedig befejezésül kioszt Doink egy Edgecutiont. Doink csak nevet, ami már kezd félelmetessé válni. Doink felhúzza Anglet, de Angle ekkor visszatámad. Pár gyomros után a vállára kapja és földhöz vágja! Kurt ezután készül az F-5-re. Mutatja, ám ekkor Doink felpattan és sírni kezd. Ám ez nem érdekli Anglet. A vállaira kapja és kioszt egy hatalmas F-5-öt!!! Ezután nem fekszik rá, hanem befogja a Sharpshooterbe! Doink elég furcsa egy személy! Elkezd hangosan nevetni, de lekopogja a meccset! 
A mérkőzés győztese feladással: Kurt Angle

JBL: Kemény!
MC: Angle nem kispályás.
JL: Az lehet, de engem személy szerint kiráz a hideg Doink-tól. 
MC: Félelmetes karakter. De emlékkeztek még egy ECW bajnkra, akit Cody Rhodes-nak hívnak? Na az ő meccse következik most!


Cody Rhodes vs The Rock:
Érkezik a tegnapi nyertes és az újdonsült bajnok Cody Rhodes fekete mellénybe és térdig érő csizmába ez új cucc ez valaminek a jele?!. Most érkezik a The Rock is AJ Lee-vel. Mind2en beértek a ringbe. AJ a ring mellől szurkol a sziklának. Kezdődik is a meccs. Csak úgy repülnek a pofonok, ütések, rúgások stb… Rock bosszút akar vágni a tegnapiért s ma nagyon fel van pörögve. Ki is oszt ellenfelének egy  ddt-t. Majd a sarokból várja ellenfelét és egy clothesline. Rhodes felpattan és kigáncsolja ellenfelét majd a lábát kínozza majd egy russian leg sweep. Majd a lábát csépli tovább. Rock igyekszik lerázni magáról. De nem nagyon sikerül.  Cody egy suplexxel hajitsa el ellenfelét a másik sarokig. Ráfekszik 1…2 de kiszabadul. Egy pillanatra elsötétedik minden. Cody csak nézz de semmit nem vesz észre, püföli is tovább Rock-t. De Dwayne nem hagyja magát és egy Buzzsaw Kick-el leteriti ellenfelét majd egy plancha. The Rock most a sarokba megy és felmászik. Cody közbe felkellt és látjá Rock-t mire készül és gyors letámajda és egy superplex. Ezután Cody bead Rock-nak egy hatalmas Cross Rhodes-t, és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese az ECW bajnok: Cody Rhodes

JM: Cody megérdemelten lett ECW bajnok! Hatalmas meccset hoztak össze tegnap Rock-kal, és, hogy ma ki tudott állni és most is nyert... Minden elismerésem az övé!
MC: Hát igen.. Cody Rhodes bebizonyította, hogy nem kispályás. 
JBL: Cody tényleg nagyszerű bajnok. A következő meccsen azonban két olyan pankrátor csap majd össze akik nem vettek részt a XXX. Wrestlemania-n. 


Rey Mysterio vs Mark Henry: 
Megérkeznek a felek és kezdetét veszi a mérkőzés. Henry agresszívan kezd. Bead Powerslam-et Rey-nek, majd jön egy Suplex. A Masked Master nem hagyja magát. Ököllel kezdi el ütni ellenfelét. Bead neki egy Spingboard Reverse Elbow Smash-t, majd ledöntené egy Clothesline-nal, de nem tudja. Henry ezután kiüti Rey-t egy hatalmas W.M.D.-vel, amely után ráfekszik PIN 1...2..de Mysterio felrántja a vállát. Henry ekkor feláll és elmosolyodik. Megfordul, lelkesíti a közönséget, majd jönne egy World Strongest Slam, azonban Rey egy DDT-vel fordít. Ezután jön a Rey Mysterio Bulldog, és ráfekszik Henry-re PIN 1...2.de Mark felrántja a vállát. Rey ezután jelzi a 619-et, de mielőtt beadná Henry-nek, még felmászik a sarokba és ráugrik a World Strongest Man-re. A Masked Master ezután jelzi a 619-et, amit be is ad Henry-nek, ám mikor a kötélről ugrik ellenfelére Henry arrébb gurul, így Rey mellé ugrik. Mark közben próbál felkelni és végül sikerül is neki, de úgy tűnik, hogy Mysterio rosszul esett. Mark elkezdi ordítani, hogy „That's what i do!” majd bead Rey-nek egy World Strongest Slam-et, és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Mark Henry

A meccs után Mark Henry kér egy mikrofont. 
- Nem voltam ott a Wresltmania XXX-on, de az Extreme Rules-on ott leszek! Garantálom, hogy megszerzek valami övet, és eljön az én időm! „That's what I do!” - Mondja Henry -

JBL: Kemény volt Henry!
JL: Érdemelne már valamit!
MC: Szerintem beváltja majd az ígéretét, és az Extreme Rules-on megszerez valamilyen övet. 

Ezután megszólal a tegnapi Wrestlemania nagy győztese, és a WWE (Nevelde) első Hall of Famere, Hulk Hogan zenéje. Hulk-ot hatalmas tisztelet fogadja még végigsétál a rámpán, és bemegy a ringbe, ahol kér egy mikrofont. Hulk beszélni kezdene azonban a közönség túlkiabálja őt a „Köszönjük Hulk!” skandálással. 
- Köszönöm! Igazán örülök neki, hogy tegnap meg tudtam nyerni, életem valóban utolsó meccsét. Nélkületek nem ment volna! Hosszú idő után visszatértem a WWE-be, és … rájöttem, hogy ez az életem! Már nem vagyok abba a korba, hogy aktív lehessek sőt, már meccsem sem lehet. A Wrestlemania XXX-on megmondták, hogy ha ringbe szállok, többé lehet járni sem fogok tudni.. Még is megtettem! Csak is azért, hogy nektek megfeleljek! Köszönöm azt a rengeteg támogatást, amit kaptam. Habár többet nem szállhatok ringbe, de ígérem, hogy nem fogok elszakadni a WWE-től! - Mondja Hogan -
Hogan-nek kicsordul pár könnycsepp a szemén, miközben távozik. A közönség rettentően hangosan skandálja, hogy „Köszönjük Hulk!”. Hogan visszanéz még egyszer, könnyezik, de még is elmosolyodik. Ezután távozik.

Ezután megtudhatjuk egy reklámblokkból, hogy az Extreme Rules-on visszatér, Mr. Friday Night! 

 

JL: Nahát! Ez igen! Végre felpörögnek az események! Imádom RVD-t!
MC: Én is Jerry! Tudtam én, hogy hatalmas lesz ez a WM utáni Raw! 
JBL: Nem tudom minek verik ilyen nagy dobra ezt az egészet, ő csak egy néha feltűnő nem nagy pankrátor. 
JL: Néha feltűnő, nem jó pankrátor? John, mond! Nézel te WWE-t?
MC: Egyetértek Jerry, ez hatalmas baromság volt amit mondott JBL.
JBL: Jó mindegy. 

Ezután megszólal Teddy Long zenéje, aki egy mikrofonnal érkezik.
- Jövőhéten kiderül, hogy ki lesz az Interkontinentális bajnok, The Miz kihívója az Extreme Rules-on! Azonban nem is akármilyen meccsen döntjük ezt el, hanem egy 10 fős Battle Royal meccsen! A résztvevők: Kurt Angle, Mark Henry, Corey Graves, Alex Riley, Roman Reigns, Xavier Woods, Kofi Kingston, Chris Jericho, Big Show, The Rock és Sin Cara. 

 

Shawn Michaels vs Big Show: 
Elôször érkezik az Óriás, Big Show, majd a MITB táska gyõztes, Shawn Michaels! Amint megszólal a gong, máris egymásnak esnek a felek. Elõször Show érvényesíti magát. Most próbálja meg törleszteni azt, hogy elvesztette címét a WretleManián RyBack ellen. Show pár ütés után bevisz egy Fame Assert! Ráfekszik HBK-ra, de kitud rúgni 1-nél. HBK felpattam és egy Edgecutiont ad Shownak. HBK ezután mászik a sarokba és készül befejezni a mérkõzést. Készül a Swanton Bombra! Ugrana, de ekkor megjelenik elõtte Show és ledobja a sarokról. Show ezután feldobja(!) a vállára és neki löki a ring oszlopnak! Ahogy visszapattan pedig egy vállassal ledönti Michaelst! Show várja, hogy felkeljen és készül a WMD-re!! Michaels felkel, de ki tud térni a WMD elôl! Show megfordul és kap egy Stunnert Michaelstõl!!! Show kiterülve fekszik a földön, de Michaels nem fekszik rá! Felmászik a sarokba és megpróbálja újra, azt amiben elõbb megszakították! Feláll és jelzi a Swanton Bombot! És sikeresen értékesíti is pont Show szíve közelébe! Michals ráfekszik és így megnyeri a mérkôzést! 
A mérkőzés győztese, Mr. WM MITB: Shawn Michaels

Jerry Lawler: Hát én jobb meccset vártam tôlük. Két ilyen képességũ pankrátor ezerszer jobb meccset is összehozhatott volna... 
Michael Cole: Nem értek veled egyet! Szerintem mindketten mindent beleadtak! Elég jó kis meccset hoztak össze, bár elég rövidre sikeredett... 
JBL: Én Jerry-vel értek egyet...

Ezután kapcsolunk a Backstage-be.
Josh Matthews: Sikerült elcsípnem a mai fômeccsünk egyik résztvevôjét, a WHC bajnokot Edget! Edge mit gondolsz a mai meccsrõl? Te vagy Cena fogsz az övvel távozni? 
Edge: Ezt komolyan kérded? Egyértelmũ szerintem a kérdésedre a válasz... Biztosan én fogok az övemmel távozni a meccs után is! 
JM: Miért vagy ebben ennyire biztos? Csak a WM-re gondolj. Ott is megszorított azért. Edge:Igen, meg... De nem tudok mást mondani, csak azt h szerencséje volt! Többször nem fordul elõ ilyen! -és ekkor sarkon fordul és távozik! 


Corey Graves vs Kofi Kingston:
Nos, újjabb pankrátor szerepelhet adásainkban, Corey Graves szerepében. Máris jön a ringbe és ahogy látszik, a közönség örül is neki! Érkezik utána a volt országos bajnok, Kofi Kingston akinek ugyanúgy örülnek. Máris elkezdõdik a mérkõzés! Kofi esik elõszõr Coreynak! Pár rúgás után neki küldi Coreyt a kötélnek! De Corey a kötélbe kapaszkodik ezért nem tudja lerúgni Kofi. Kofi neki szalad, de Corey lehúzza a köteleket így Kofi kiesik a ringbõl! Corey utána megy, és fejjel neki löki a acéloszlopnak! Ezután visszagurítja a ringbe. Ki fordítja Kofi kezét és felmászik a sarokba. Corey felmászik a sarokba és kioszt egy Old Schoolt Kofinak!! Ráfekszik, de másfélnél ki tud rúgni Kofi! Corey ekkor sem adja fel hanem tovább támad! Támadna, ha Kofi nem adna be egy hirtelen Trouble in Paradiset!!! Corey kidõl és Kofi ráugrik! Mászik a sarokba Kofi és ráugrana az épp feltápászkodó Coreyra! De Corey ki tud térni és fel ugrik a kötélre, és Disaster Kick!! Ezután a még álló Kofit elkapja a GTS-be és értékesíti neki! Ráfekszik, és sikeresen le is kopogtatja! 
A mérkőzés győztese: Corey Graves 

Jerry Lawler: Hát ettôl a fiútól még sokat várhatunk itt! Elsõ meccsén egy volt bajnokot tudott legyõzni! Ez azért nem semmi! Michael Cole:Így van! Még sok szép pillanatot okozhat nekünk!!
MC: Egyetértek Jerry, hatalmas tehetség ez a fiú!
JBL: Talán a WWE jövője. Gratulálunk Corey!

 

A ringben megjelenik az újdonsült IHC bajnok, Wade Barett kezében egy mikrofonnal! Wade Barett: Szóval beszéljünk a WrestleManiáról... Sok jó meccset láthattunk, de egy mindet felül múlta. -a közönség 3-4 fajta meccset kezdett el kiabálni.- Mindannyian tévedtek! A legjobb meccs az volt, amikor megvertem az akkori IHC bajnokot, Sheamust és elvettem tõle az övet! Nos, hát így van most nálam ez az öv! - A közönség fele fújolni, a másik fele pedig éljenezni kezd.- Nem érdekel a véleményetek! Akkor is sokkal jobb vagyok mint Sheamus! Sheamus, gyere ki és mond meg nekik te is!  
Ám ekkor nem a kelta, hanem a Hard Break Kid, Shawn Michaels jelenik meg! 
HBK: Wade, Wade, Wade... Nagyon elhitted... Elhitted, hogy a te meccsed volt a legjobb a WM-en, hogy te vagy a legjobb IHC bajnok... Hát tévedsz! A WrestleManián én egyedül vertem meg 5 embert és szereztem meg ezt! -mutat a táskára- Egyszer megjelenek vele, és elveszem az öved! -ekkor eldobja az övet és távozik az arénából, Wade pedig aggódva
figyeli! 

 

The Shield vs The Undertaker, Randy Orton & Alex Riley 6 Man Elimination Tag Team meccs: 
Először The Shield, aztán megérkezik Taker, Orton és Alex Riley is. A meccset Randy Orton és Roman Reigns kezdi. Orton hatalmas ambícióval kezdi a meccset. A közönség támogatja őt, és ezt élvezi. Bead egy Tornado DDT-t, majd egy Bulldog-ot Roman-nek. Orton pár apróbb mozdulattal földön tartja Roman Reigns-t. Végül bead neki egy hatalmas Superplex-et, és jön a Randy Orton DDT. Randy ezt is beadja Reigns-nek. Jelzi a közönség számára, hogy készül az RKO-ra, mikor azonban megfordul egy hatalmas Spear-t kap Reigns-től aki ráfekszik Orton-ra PIN 1...2...3! Így a meccsből legelőször Randy Orton esett ki! A közönség alig hiszi el amit történt. Randy pedig nincs magánál. Végül kigurul a ringből, és rájön, hogy kiesett. Közben The Undertaker már be is ugrott a ringbe. Taker rettentően keményen kezdi el ököllel ütni Roman Reigns-t. Bead neki egy Reverse Diving Elbow Drop-ot, majd jön egy Old School. Taker eközben megnézi Orton-t. Ránéz az épp kisétáló viperára, és megrázza a fejét. Orton szégyelli magát, de távozik. Közben Reigns pacsizik az egyik Tag Team bajnokkal, Roman Reigns-szel. Roman a ringbe ugrik és ökölharcba kezd Taker-rel. The Phenom rettentő könnyen fölénybe kerül. A sarokba löki Reigns-t. És ott kezdi el ütni. Eközben Reigns és Rollins elintézi az egyedül maradt Alex Riley-t. Beadnak neki egy hatalmas Dupla Suplex-et a kommentátor asztalra ami ettől betörik. Ezután Ambrose segítségére sietnek. Hárman képesek elintézi a Deadman-t. Beadnak neki egy Triple Powerbomb-ot, Ambrose pedig ráfekszik PIN 1...2..de Taker felrántja a vállát. Az egész Shield csodálkozik rajta, hogy ez után, hogyan kelhetett fel The Undertaker. Alex Riley eközben felkelt, és kirántja Reigns és Rollins alól a lábukat. Ledönti őket egy Clothesline-nal, majd egy Boom Drop-pal ledönti őket. Ezután felmászik a ring szélére. Taker eközben felállt és kioszt egy Tombstone-t Ambrose-nak amely után ráfekszik PIN 1...2...3! A mérkőzés második kiesője tehát Dean Ambrose. Így maradt 2 vs 2. Taker pacsizik a friss Riley-val, a Shield tagjai közül pedig Rollins tud a ringbe menni. A két szupersztár ökölharcba kezd. Hosszas adok-kapok után Riley jön ki jobban. Bead Rollins-nak egy Spingboard Reverse Elbow Smash-t, majd jön egy hatalmas Lifting DDT, amely után ráfekszik PIN 1...2..de Rollins képes felrántani a vállát. Eközben már Reigns is a ring szélén van, és várja, hogy pacsizhassanak Rollins-szal. Riley azonban ezt nem engedi, lerúgja Reigns-t a ring széléről, Rollins-nak pedig kioszt egy hatalmas Morrison Bomb-ot és ráfekszik PIN 1...2...3! Így tehát Seth Rollins is kiesett a meccsből. Riley pacsizik Taker-rel, aki pedig kigurul a ringből, és Reigns-hez megy. Pechére Reigns figyelte őt, és ledönti egy Clothesline-nal. Ezután a kordonhoz üti Taker-t, és egy olyan Spear-t oszt ki neki amelytől beszakad a kordon. Roman ekkor visszagurul a ringbe a bíró pedig számol. Ha Taker nem ér vissza Riley marad már csak. 7...8...9...10! Így tehát The Undertaker is kiesett a meccsből. Már csak ketten maradtak. Alex Riley és Roman Reigns. Riley bemegy a ringbe, és mint egy adrenalin bomba esik neki Roman-nek. A közönség elkezdi skandálni Riley nevét, ami láthatóan önbizalommal tölti el. Kioszt ellenfelének egy Spingboard Reverse Elbow Smash-t, majd egy Disaster Kick-ket, és ráfekszik PIN 1...2...de Reigns az utolsó pillanatban felrántja a vállát. A közönség ismét elkezdi Riley nevét skandálni. Alex ekkor befogja Reigns-et a Hell's Gate-be, ekkor pedig mindenki nagyot néz. Roman rettentően szenved, Riley pedig nem akarja elengedni. Végül eléri a kötelet, és Riley-nak el kell, hogy engedje. Reigns ekkor fel áll és ledönti egy Spear-rel ellenfelét, majd ráfekszik PIN 1...2...de Riley az utolsó pillanatban felrántja a vállát. A WWE Univerzum tombol. Hatalmas tiszteletet adnak Riley-nak, hogy így tud debütálni. Roman ekkor ismét jelzi a Spear-t, ám mikor beadná Riley egy DDT-vel földre küldi, és jön a Lifting DDT, amely után ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei: Alex Riley, Randy Orton és The Undertaker

JBL: Micsoda alkat ez a srác! Hatalmas! Ilyen debütáló meccset!
JL: Az ember csak álmodhat ilyet, Alex pedig ma már a második debütáló pankrátor aki végre hajtotta.
MC: Hát igen! Ne feledjük el Corey Gravest sem! Ő is hatalmas győzelmet aratott! 
JL: Azonban most elérkeztünk ennek a csodálatos Raw-nak a végéhez. Ám a főmeccs még tartogathat izgalmakat! 


Edge vs John Cena Nehézsúlyú világbajnoki meccs:
Először a bajnok Edge érkezik, akit láthatóan kifújol a WWE publikum. Mikor megszólal Cena zenéje azonban mind talpra ugranak, úgy tűnik Cena-nak nagyon kellet az a tegnapi WM vereség. Így ő lett a közönség kedvence. A bíró külön felhívja Edge figyelmét a szabályokra, majd elindítja a meccset. Cena rögtön egy Proto Bomb-bal kezd, majd ököllel üti Edge-t. Hatalmas a düh benne, hisz tegnap este Edge csalással maradt bajnok, és majdnem vége lett Cena karrierjének. Ma azonban bizonyíthatja, hogy mire képes. Cena bead Edge-nek egy Pepsi Twist-et, majd jön egy újabb Proto Bomb. Cena rettentően keményen üti Edge fejét aki hirtelen visszatámad. Megy az adok-kapok amiből most a Nehézsúlyú világbajnok jön ki jobban. Kihajítja a ringből Cena-t, majd a sarokból ráugrik. Ezután lepakolja a kommentátori asztalt, és ott kezdi el ütni Cena-t. Végül felrakná a kommentátori asztalra, azonban Cena visszatámad, és Edge kerül az asztalra. Cena felmászik a sarokba, és ugrik, azonban Edge röptében kapja el egy hatalmas Spear-rel. Cena vállal a ringet tartó oszlognak esik. Edge visszagurítja a ringbe és ráfekszik PIN 1...2...de Cena az utolsó pillanatban felrántja a vállát. A közönség bizonyítja azért, hogy maradt még Edge rajongó is. Felhangzik a „Let's go Cena – Cena Sucks!” skandálás. Cena próbál talpra állni, Edge azonban nem hagyja neki. John fájós vállát rugdossa, majd bead neki egy újabb Spear-t, és ráfekszik PIN 1...2...de Cena felrántja a vállát. A Nehézsúlyú világbajnok dühében üvölteni kezd. Nem tudja, hogy győzze le Cena-t. Minden durvább mozdulat hiába, nem adja fel! Edge bead Cena-nak egy Full Nelson Slam-et, majd jön az Edgecoution. Edge ezután egy Stuner-rel próbálkozik meg, amely sikerül is neki, és ráfekszik Cena-ra PIN 1...2..de John talán már csak ösztönből, de felrántja a vállát. A közönség most csak egy nevet skandál: John Cena-ét. John oda kúszik a kötélhez és talpra áll. Edge szemébe néz, majd egymásnak esnek. Megy az adok-kapok, amelyből Cena jobban jön ki. Bead Edge-nek egy hatalmas Suplex-et, majd jön az Old School. Cena ezután a sarokból ugrik Edge-re. A közönség legnagyobb örömére jelzi a Five Knuckle Shuffle-t, amit be is ad. Cena ezután bead egy hatalmas A.A.-t Edge-nek, és ráfekszik PIN 1...2...de a Nehézsúlyú világbajnok felrántja a vállát. A közönség tombol. Hatalmas a hangulat itt a Wrestlemania utáni első Raw-on! Cena alig hiszi el ami történt, kigurul a ringből, hogy kifújja magát. Edge azonban utána megy. A kommentátori asztal előtt kezdenek egy újabb ökölharcba. Cena ismét jobban jön ki belőle, és egy A.A.-jel a kommentátori asztalra úgyfest végleg elintézte Edge-t. Visszagurítja a ringbe, és a sarokból még kioszt neki egy Five Knuckle Shuffle-t, majd egy A.A.-t és ráfekszik PIN 1...2...de Edge felrántja a vállát. Cena már tényleg nem tudja, hogy mit kéne még tennie. Utolsó kétségbeesésében befogja Edge-t az STF-be. Edge rettentően szenved. Már ájuldozik, de mégsem adja fel. Nagy nehezen eléri a kötlet, így Cena-nak el kéne engednie, azonban John visszahúzza, és a ring közepén ismét befogja. A Nehézsúlyú világbajnok már üvölt a fájdalomtól, de egyszerűen nem adja fel a meccset. A Rated R Superstar végül csak ki tud jönni a fogásból és Cena saját fegyverével az A.A.-jel földre küldi Cena-t. Edge ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Cena ismét felrántja a vállát. A közönség megkapta amit akart. Igaz, hogy nem a Wrestlemania-n láthatják ezt a rettentően izgalmas meccset, de úgy tűnik sikerült egy legalább olyan izgalmas Raw-t összehozni ma, mint a WM volt tegnap. John próbál felállni, ám összeesik a fáradtságtól/fájdalomtól. Edge-dzsel is ugyanez a helyzet. Végül mindketten fel tudnak állni. Cena és Edge valószínűleg az est folyamán utoljára, de egymásnak esnek. Megy az adok-kapok és Cena jobban jön ki. Ledönti párszor vállal Edge-t, majd jön egy Spear. Ezután a Five Knuckel Shuffle, és az A.A. John ezután nem fekszik rá Edge-re, hanem befogja STF-be. Edge sokat vacilál, de végül lekopogja a meccset!
A mérkőzés győztese feladással, és az új Nehézsúlyú világbajnok: John Cena 

Cena a ringben ünnepel, és azt kiabálja, hogy „The champ is HERE!” 

JL: Hatalmas befejezése a Raw-nak! John az új bajnok! Nagyon megérdemelte!
JBL: Én Edge győzelmet vártam, de hát ez van.
MC: Az időnk azonban lejárt. Csütörtökön találkozunk, viszlát!
JL: Jó éjt!
JBL: Viszontlátásra!


Így zárult tehát a Wrestlemania utáni első Raw! Remélem tetszett!
Kérjük írjatok az adás alatt véleményt! 

Írta: Cenation, ngirincsi és wwwyki

 

HTML Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0