Pusztítás felsőfokon

Az eheti Raw adás legelején visszatekintünk az előző adásra, ahol be lett jelentve a NoC főmeccse. 

Ezután sötétség tölti el az arénát, és megszólal Wade Barrett zenéje! Barrett-et nem fogadja túl nagy szeretet, de ez őt nem érdekli. Bemegy a ringbe, és kér egy mikrofont. 
- Szeptember 7-én, vasárnap, Dolph Ziggler-t a saját szülővárosában fogom szétverni, és leszel én az új WWE bajnok. Ziggler, ha valami csoda folytán nyerni tudna, akkor elmondhatná magáról, hogy ő már 1 éve WWE bajnok. Viszont ez nem fog megtörténni! Ziggler-t megsemmisítem a Night of Champions-ön, és addig is, akárki az utamba áll, úgy fog járni, mint Stone Cold Steve Austin. Csak őt nem Brock Lesnar fogja szét verni, hanem Wade Barrett! Viszont nem kell aggódnom. A WWE szupersztárjainak, úgy sincs elég vér a pucájában, hogy elém álljanak, szóval, szeptember 7-én találkozunk! - Mondja Barrett, és elindulna kifelé, mikor megzavarja egy zene.


Ez a zene pedig nem másé, mint Alex Riley-é! Riley hatalmas ovációt vált ki a közönségből, és nem úgy tűnik, mintha félne Barrett-től. Magabiztosan a ringbe megy, és kér egy mikrofont!
- Szóval a WWE szupersztárjainak nincs elég vér a pucájában, hogy ki álljanak eléd? Én a WWE szupersztárja vagy, és még is itt vagyok. Ennek egy oka van Wade.. Ez pedig az, hogy unom már ezt az önelégült pofádat! Szóval Ziggler előtt még én is el akarom kenni a szádat! - Mondja Riley, és nekiesne Barrett-nek, mikor megszólal a Raw General Manager-ének, Theodore Long-nak a zenéje. 
Teddy egy mikrfonnal érkezik, és beszélni kezd.
- Alex, erre ma lesz lehetőséged! Hölgyeim és uraim! A mai Raw a 40. adás a Nevelde történelmében, ezért egy különleges főmeccsen készültem önöknek. A mai főmeccsen Wade Barrett megküzd a feltörekvő nagyot álmodó, és eltökélt Alex Riley-val, egy Lumberjack meccsen! Illetve a mai adáson folytatódik az ECW Tournament. Ma 5 ECW Torunament meccs lesz megrendezve, és egy ilyen is kezdi az adást. Ma kialakulnak a jövőheti meccsek, és mindenki közelebb kerül egy lépéssel ahhoz, hogy kihívhassa az ECW bajnokot a Night of Champions-ön! Ennyit szerettem volna mondani, rövidesen kezdődik az első meccs! - Mondja Teddy, és mindenki távozik.


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Michael Cole: Jó estét kívánok mindenkinek! Tehát a mai adás főmeccsén megnézhetjük azt, ahogy két korábbi IHC bajnok egymásnak feszül!
Jerry Lawler: Bizony ám! Valamint a Raw adás egy ECW Tournament meccsel kezdődik, nézzünk is meg erről egy kis reklámot! 


JBL: Tehát a folytatásban megnézhetjük, ahogy Cesaro és Mark Henry megküzdenek, azért, hogy ők jussanak tovább! 
JL: Kezdődik is a meccs. 


Cesaro vs Mark Henry ECW Tournament meccs:
Elsőként a világ legerősebb embere, Mark Henry érkezik meg, aki láthatóan élvezi a közönseég szeretetét! Ezután megszólal a sziréna, ami azt jelenti, hogy érkezik a King of Swing, Cesaro. Cesaro-t nem fogadja túl nagy szeretet, ám ez őt nem érdekli, és a ringbe megy. A bíró elmondja a szabályokat és kezdetét veszi a meccs. Henry azonnal neki esik Cesaro-nak, és valósággal áthajítja egyik sarokból a másikba. Cesaro ezen meglepődik. A King of Swingről tudni illik, hogy hatalmas ereje van, de mint tudjuk Mark Henry a Világ Legerősebb Embere. Henry ezután ököllel esik neki a sarokban támaszkodó Cesaro-nak, és már is fel teszi a sarokba. Henry ezután ott is üt párat Cesaro-n, majd felmászik ő is a sarokba, amitől hamar megjön a közönség hangja. Cesaro eközben észhez tér, és visszatámad Henry-nek, egészen keményen ütni kezdi a világ legerősebb emberét, aki ettől megszédül, ám egy hatalmas W.M.D.-vel válaszol, így Cesaro kiesik a ringből egyenesen a kőkemény talajra. Henry ezután úgy tűnik maradandót akar mutatni, hisz felmászik a sarokba, most már teljesen, és Cesaro-ra ugrik. Illetve ugrana, ugyanis a King of Swing röptében kioszt neki egy Big Uppercut-ot! Henry-t ezzel teljesen kiütötte Cesaro, a közönség pedig elkezdi biztatni a Swing királyát. Cesaro egyenesen a ringet tartó oszlopnak löki Henry-t, ám a bíró számol, és már 7-nél tart, úgyhogy kénytelen visszajutatni a hatalmas Mark Henry-t a ringbe. Cesaro ezt meg is teszi, és kioszt egy hatalmas Spinebuster-t Henry-nek, majd jön egy újabb Big Uppercut, és ráfekszik PIN 1...2...de Henry felrántja a vállát! Cesaro ekkor felkapja Henry-t, és jönne a Neutralizer, de nem bírja rendesen megfogni, és a világ legerősebb embere egyszerűen átdobja a feje fölött Cesaro-t! Mark ezután kioszt neki egy hatalmas World Strongest Slam-et, és ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Cesaro az utolsó pillanatban felrántja a vállát! A közönség fele ekkor elekezdi skandálni Cesaro nevét, még a másik Henry-ét kiabálja. Mark ismét kiosztana Cesaro-nak egy World Strongest Slam-et, ám utóbbi fordít és egy hatalmas Powerbomb-al úgy tűnik elintézi Henry-t. Viszont most a Swing király nem fekszik rá, hanem kiosztja neki a Neutralizer-t! Ezután viszont már ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Cesaro

JL: Nahát! Micsoda meccs! Hatalmas indítása, egy király Raw-nak! Reméljük ilyen jó marad az adás.
JBL: Reméljük.
JL: De nézzünk meg egy reklámot a mai főmeccsről. 


MC: A folytatásban pedig megnézhetünk egy díva meccset, ami kezdődik is!


Maryse vs Kelly Kelly:
Érkezik először a volt Díva bajnok, Kelly Kelly! Utána érkezik a jelenlegi Díva bajnok, aki a Summerslamen egy Triple Threat meccsen védte meg a címét, AJ Lee és Paige ellen! A két díva egymásra néz, és máris kezdődik a mérkőzés. Kelly Kelly kezd jobban, hamar értékesít egy White Noiset és egy Boom Dropot. Ráfekszik a Díva bajnokra, de ő kirúg egyből. Maryse felkel és erőteljesen támad vissza. Ütéseket visz be, utánuk pedig máris jön egy Inverted DDT! Maryse ekkor várja, hogy Kelly felkeljen, és máris bevisz egy Fame Assert! Ez után máris jelzi a finisherjét, a French Kisst! El is kapja Kellyt, de Kelly ekkor ellöki magától és bevisz egy Irish Course Backbreakert! Ráfekszik, de Maryse kirúg! A két díva nagyjából egyszerre kel fel, Maryse kicsit hamarabb, amit ki is használ és jön egy Disaster Kickkel! Ekkor gyorsan elkapja és French Kiss!! Ráfekszik Kelly Kellyre és lekopogtatja. 
A mérkőzés győztese, a Díva bajnok: Maryse

Maryse ünneplését azonban megzavarja egy már elég rég hallott zene, a vörös ördög zenéje, és érkezik Eva Marie. Eva-t hatalmas hangulat fogadja, Maryse pedig meglepődik. Eva bemegy a ringbe, és kér egy mikrofont, majd beszélni kezd.
- Gratulálok Maryse! Ilyen egy igazi bajnok, mint te! A SummerSlam-en legyőzted a WWE-ben jelenleg két legtehetségesebbnek tartott Dívát, ezzel bizonyítottad, hogy jobb vagy mindenkinél! Azonban valamire nem számítottál.. Ez a valami pedig én vagyok. Lehetsz akármilyen jó, én most visszajöttem, és addig nem állok le, amíg nem én leszek az új Díva bajnok! Szóval, addig még nem kapok ellened meccset, hogy kapj egy kis ízelítőt... - Mondja Eva, és nekiesik a WWE Díva bajnokának. 
Eva-t elkezdi biztatni a közönség is, ő pedig elszántan üti ellenfelét. Hatalmas ütéseket mér Maryse fejére, majd kioszt neki egy hatalmas Spear-t! Ezután Eva távozna, viszont érkezik a Raw GM-e, Teddy Long mikrofonnal. 
- Tudjátok mit? Hölgyeim és uraim! Akarnak látni egy meccset Eva Marie és Maryse között? - A közönség azt kiabálja, hogy „Igen!”
- Akkor a Night of Champions-ön, Eva Marie megküzd a bajnok, Maryse ellen az övért! Valamint a folytatásban lesz két Tag Team meccs, a két győztes bekerül a Tag Team meccsbe, ami egy Triple Thereat Tag Team meccs lesz az övért!

JL: Végre, visszatért! Imádom ezt a csajt! Valamint a NoC-n Díva övért fog meccselni 
MC: Én is!
JBL: Viszont nem állunk le, már is folytatódik az adás.

Ezután kapcsolunk a Backstage-be, ahol Renee Young Alex Rileyt kapja el pár szó erejéig.
RY: Helló Alex! A ma esti fõmeccsen te és Wade Barrett fogtok megküzdeni egy Lumberjack meccsen. Mit vársz a meccstôl? 
AR: Szia Renee! Szerintem az egyík legizgalmasabb Raw fõmeccset fogjuk mi ketten összehozni! 
RY: Huh, ennyire bízol magatokban? Szerinted ki fog felül kerekedni a másikon? 
AR: Két kiváló képessegekkel megáldott pankrátorok vagyunk, szóval rossz meccsünk nem lehet. Arról, hogy ki fog gyõzni? Mindent bele fogok adni és... - ekkor Wade Barrett lép oda és igy szól. 
WB: Egyértelmũ hogy Wade Barrett fog gyõzni! - mondja mosolyogva, majd rákacsint Reneere és elsétál. 

Ezután nézhetünk egy reklámot a következő meccsről.

Ascension vs Black Hills Tag Team #1 Contender meccs:
Érkezik először a volt tag team bajnokcsapat, az Ascension! Ez után érkezik a nagy emberek csapata, a Black Hills! A ringben Cesaro és Big E kezdenek. Big E hamar testi erejét használja és ledönti a lábáról egy Clotheslinenal Cesarot! Ez után máris jön a Five Knuckle Shuffle és megy és pacsizik Ezekiellel. Ezekiel máris elkapja Cesarot és jön egy Inverted Backbreaker! A földön elkapja Cesarot egy fejsatuval, amiből nagyon nem engedi kiszabadulni. De Cesaro valahogy mégis fel tud kelni és gyomrosokat kezd el osztogatni Ezekielnek. Ezekiel elengedi, Cesaro pedig bevisz neki egy Big Upper Cuttot! Ezután Cesaro picit fúj magán, a köteleknek lendül és bevisz egy Foot Stompot. Ezután a sarkához megy és pacsizik Samival. Sami a ringbe érkezik, és máris csépelni kezdi Ezekielt a földön. Ezekiel valahogy mégis felkel, de ekkor Sami hirtelen bevisz egy Enzugirit! Jelzi, hogy érkezni fog a Homicidal Kick! Ám ekkor Big E jön a ringbe és egy K.O. Punchhal kiüti Samit! Érkezik Cesaro is, de ő ledönti Big E-t és beviszi a Cesaro Swinget! Ekkor picit felrázza Samit, aki felkel, Ezekiel is már kezd felkelni és az előbb jelzett Homicidal Kicket beviszi! Ekkor ráfekszik Ezekielre és leszámolja a meccset! 
A mérkőzés győztesei, és a Tag Team bajnokok első számú kihívói: Cesaro & Sami Zayn, az Ascension


 

JL: Vajon visszaszerzik az öveket?
MC: Én nem tudom, viszont most jön a következő meccs.
JBL: Ott pedig eldől, hogy melyik csapat lesz a meccs 3. résztvevője! De előtte nézzünk meg egy reklámot róla!


Erick Rowan & Luke Harper vs Los Matadores:
Megérkezik elôször a két high flyer pankrátor, Fernando és Diego, a Los Matadores! Utánuk érkeznek máris Erick és Luke és kezdetét veszi a mérkôzés! Erick kezd Fernandoval. Erick már az elején nagyon erõsen kezd! Bevisz egy hatalmas Clotheslinet, majd egy Powerslamet! Ekkor ráfekszik, de Fernando kirúg! Erick máris elkapja, de ekkor Fernando kibújik a fogásából és lábon rúgja! Máris szalad a sarokba, ahonnan értékesítene egy Crossbodyt, de Erick a elkapja és a Fernandonak bevisz egy gyönyörũ Spinebustert!! Ezután Erick ráfekszik, de érkezik Diego aki kiszabadítja testvérét és kihúzza a ringbôl. Ekkor Erick utánuk menne, de Luke int hogy maradjon, majd õ! Erick így is teszi, Luke pedig elindul. Diego máris letámadná, de belefut egy hatalmas WMD-be!! Ekkor elindul Fernandohoz, a vállára kapja és elindul vele a ringhez. Ám megáll, gondolkozik egyet és a földre csapja egy A.A-val!!! Ekkor már tényleg visszarakja a ringbe, ahol Erick várni kezd valamire. Meg is van mire várt! Fernando feltápászkodott, Erick pedig máris jött és adott egy Fame Assert! Ez után ráfekszik, de most semmi/senki nem szól közbe, a bíró nyugodtam lekopogja a hármat! 
A mérkőzés győztesei és a Tag Team bajnokok első számú kihívói: Erick Rowan és Luke Harper

JL: Fantasztikus párosítás Rowan és Harper. Nem tudom megállítja-e őket valaki valaha. 
JBL: Talán majd Uso-ék. 
MC: Talán!
JL: Azonban már is folytatódik az adás!


Ahogy kimondja Jerry, szinte azonnal megszólal a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, CM Punk zenéje! Punk-ot most vegyes reakció fogadja, nem a szokásos őrjöngés. Punk ezen meglepődik, bár nincs neki miért. Alattomos módon váltotta be Riley ellen, aki sokat szenvedett az övért. Punk viszont bemegy a ringbe és kér egy mikrofont. 
- Lehetek most én a rossz fiú, jó is lehetnék, de én nem azt fogom nézni soha, hogy nektek mi jó. Nekem mindig CM Punk érdeke az első. Nem érdekel Alex Riley. Nem érdekel senki, nem azért nyertem meg MITB táskát, hogy tartogassam, ahogy ígértem beváltom, és én leszek a bajnok! Így is lett! Mert én vagyok a legjobb a világon! A legjobb pankrátor, mindenben én vagyok a legjobb! - Mondja Punk, ám ekkor megszólal Alex Riley zenéje. 


A közönség tombolni kezd kedvencük láttán, Riley-t ma már másodszorra látják. Alex a ringbe megy, és kér egy mikrofont.
- Hogy te vagy a legjobb?! Akkor tudtál csak legyőzni, mikor már alig bírtam lábra állni, mert legyengített a meccs! Én vagyok a volt bajnok szóval jár nekem egy visszavágó! - Mondja Riley. 
Ekkor a kivetítőn megjelenik Teddy Long.
- Meg is kapod Alex, ha jövőhéten képes leszel legyőzni a Nehézsúlyú világbajnok, Edge-t! Ez esetben megkapod a visszavágódat! - Mondja Teddy, Riley rábólint és mindenki távozik.


The Best Team vs Prime Time Players & Kofi Kingston:
Megérkezik elõszõr a Best Team, majd a Prime Time Players, majd végül Kofi Kingston és kezdetét veszi a mérkõzes. Bourne és O'Neil kezdenek a ringben. O'Neil már az elején Clotheslineokkal nyit amiket nem tud sehogy kikerülni Evan. Titus egyszer csak megáll, megvárja míg Evan felkel és bevisz egy Inverted DDT-t. Kimegy a sarkához és pacsizik Darren Younggal. Young picit próbálna felvágni, de nem veszi észre hogy ezalatt Evan elkúszott a társaihoz és pacsizott Mizzel. Miz máris lerohanja Darrent és kap egy High Knee Bulldogot, amit egy Boom Drop követ. Miz lelõkné a sarokból Kingstont és Kofit, ám õk megragadják Mizt és kihajítják a ringbôl. O'Neil kimegy Mizhez, Kofi pedig a ringbe megy és az érkezõ Christiannak kioszt egy Full Nelson Bombot! Miz ekkor odakint mondhatni elintézte O'Neilt és a ringbe megy vissza, ahol még mindig csak Kofi Kingstom van talpon! Kingston észreveszi, hogy jön Miz és felkészül a Trouble in Paradisera! Miz a ringben van, de Kofi elhibázza! Miz arrébb ugrott és bevitt egy gyors Codebreakert Kofinak! Kofi kigurul a ringbõl és csak Miz és Darren Young maradnak bent. Miz hirtelen a ring közepére húzza Darrent és befogja a Figure Four Leg Lock nevũ feladásos fogásba! Darren nagyon küzd, nagyon úgy néz ki hogy lefogja kopogni a meccset! Meg is tenné, de az utolsó pillanatban érkezik Titus O'Neil és leszedi Mizt csapattársáról! Darren ekkor hirtelen felemeli Mizt és jön a finishere, a Fireman Carry Gutbuster! Ráfekszik Mizre és lehet hogy meg lesz nekik! De nem! Mert érkezik Christian és Evan, lerángatják Darrent Mizrõl és beadnak neki közösen egy Suplexet! Ekkor kimennek és mind a két sarokban várják a pacsit! Megiskapják, egyik oldalon Kofi, míg a másikon Christian érkezik! Kofi máris a Full Nelson Bombbal nyitna, de Christian félrahajol, megfordul és bevisz egy Proto Bombot! Ekkor jelzi, hogy itt a vége és jön a Killswitch! De ekkor a ringbe jön Titus és Darren is és próbálnák megmenteni társukat, de a Best Team hamar eltisztítja õket! Christian hátranéz, jelez a csapattársainak hogy jöjjenek be. Bejönnek, felemelik Kofit és Triple Powerbomb! Ezután Christian elkapja Kingstont a Kimura Lockba! Kingston rettenetesen küzd, de Christian nagyon erõsen szorítja! Próbál kiszabadulni a jamaicai, de nem képes rá! Ekkor pedig lekopogja a meccset! 
A mérkőzés győztesei feladással: Christian, Evan Borune és The Miz, a Best Team

A Best Team ünnepel, mikor egyszer csak megszólal a Sword zenéje. Orton-ék körbe veszik a ringet, és rátámadnak a Best Team-re. Hatalmas bunyó alakul ki a ringben, ám a Sword hamar fölül kerekedik a fáradt Best Team-en. Orton és Batista kiosztanak egy hatalmas RKO's Bomb-ot Miz-nek, Christian-nek és Borune-nek pedig adnak Ryback segítségével egy Triple Powerbomb-ot!

JL: Ez igen... Sword vs Best Team meccsre van kilátás, én azt mondom. 
JBL: Rettentő kíváncsi leszek a meccsükre, ha lesz meccsük. Két rettentő domináns 3 fős TT csapat! 
MC: Viszont nem állunk le, máris folytatódik az adás!

Ezután kapcsolunk a Backstage-be, ahol Bryon Saxton éppen Eva Marieval készít interjút. BS: Eva! Mit érzel te lehetsz az új Díva bajnok? 
EM: Igen! Úgy érzem elégge felnôttem a feladathoz végre! 
BS: És mit gondolsz, nyerni is van esélyed? 
EM: Maryse kiváló Díva, de én se vagyok kezdô. Szóval ha mindent bele adok, talán még nyerhetek is! 
BS: Hát kívánom, hogy sikerüljön! Sok szerencsét! 
EM: Köszönöm! 


Rob Van Dam vs R-Truth: 
Még RVD megérkezik megnézhetjük, amint a múlthéten elintézte Brock Lesnar-t, majd érkezik ellenfele R-Turth is. A gong megszólal a két fél pedig egymásnak eshetne, azonban Turth rappelni kezd, majd pofon vágja RVD-t. Ez láthatóan nem tetszik Mr. Monday Night-nak. R-Turth a kötéllel szerez magának lendületet, majd ledöntené RVD-t, ám ő kitér és ő döngöli földbe R-Turth-ot, egy hatalmas Clothesline from Hell-el! RVD ezután kioszt pár Powerbomb-ot, és 1 German Suplex-et is Truth-nak, majd felmászik a sarokba. Ezután jön a Five Star Frog Splash, amit RVD be is ad, és ráfekszik R-Truth-ra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Rob Van Dam

RVD ünneplését Brock Lesnar zenéje szakítja félbe. RVD meglepődik Lesnar-on a közönség azonban nem igazán. Még Lesnar a ringbe ér, megnézhetjük, hogy mi történt múlthéten, mikor Rob elintézte a fenevadat. Brock megáll RVD elől, és kezet nyújt neki. Rob nem érti mit akar Lesnar, ezért belerúg a kezébe, és rátámad, de Lesnar hamar fölénybe kerül. Egy German Suplex után kioszt egy F-5-öt Rob-nak, majd ünnepel, Heyman pedig a bejáratnál nevet. 

JL: Ebből még PPV meccs lesz, én azt mondom.
MC: Nagyon bölcs lettél ma Jerry.
JL: Igyekszem!
JBL: Na, de már is folytatódik az adás!

Ezután kapcsolunk ismét a Backstage-be, ahol Renee Young a Best Teamhez lép oda. 
RY: Best Team! Mi a véleményetek a Sword csapatáról? 
TM: Hogy mit gondolunk róluk? Annyit hogy el lesznek söpörve! 
RY: Ez erôs kijelentés volt elsôre! Ne feledjétek, hogy ott van a volt Hardcore bajnok RyBack, aki legrosszabb napjain is képes hatalmasat pusztítani! Batista pedig ne feledjétek, hogy RAW MITB táskát nyert! Randy Ortom az pedig, hát Randy Orton! 
TM: Ezek szép és jó dolgok, de én egyedül is képes lennék õket megverni! Az én csapatomban itt van Evan Bourne, Christian és hát saját magam, The Miz! Szóval simán megfogjuk tudni õket verni! 
RY: Érdekes harc lesz, de sok sikert! 

 


Jeff Hardy vs Kofi Kingston ECW Torunament meccs:
Először érkezik a volt Interkontinentális és Országos bajnok, Kofi Kingston. Őt követi a WWE első X Divízió bajnoka, Jeff Hardy. Ezután a bíró elmondja a szabályokat, és kezdődik a meccs. Hardy és Kofi azonnal egymásnak esek. A két magasröptű ökölharcba kezd, amiből Jeff jön ki, egy Superkick-nek hála. Ezután a sarokba löki ellenfelét, ott pedig letérdeli. Ezután kioszt neki egy hatalmas R.M. Bulldog-ot, és átlöki a másik sarokba. Ott ütni kezdi, egészen addig, még Kofi vissza nem támad. Az már kiderült, még a múlt héten, hogy Matt Hardy nem jutott tovább, így a Hardy Boys reménysége Jeff maradt, aki egészen jól kezdte a meccset. Kofi azonban most visszatámadt, és fölénybe került. Kioszt egy hatalmas Suplex-et Hardy-nak, majd a sarokba megy, onnan pedig egy hatalmas ugrással le is dönti Hardy-t. Azonban a volt X Divízió bajnokot ennyivel még nem intézte el. Kofi elrugaszkodik a kötélről és ledönti pár Clothesline-nal, ezután pedig hirtelen kioszt Jeff-nek egy hatalmas Trouble in a Paradise-t! Ekkor ráfekszik Jeff-re PIN 1...2...de Hardy felrántja a vállát. A közönség ekkor elkezdi skandálni Kofi nevét, aki felmászik a sarokba, és ráugrana Jeff-re, ám ő kigurul alóla és egy hatalmas Proto Bomb-ot oszt ki Kofi-nak! Jeff ezután felmászik a sarokba és jön a Swantom Bomb! Hardy ezután ráfekszik Kofi-ra PIN 1...2...de Kingston kiszabadul. A közönség ismét Kofi-t kezdi el isteníteni, és ekkor ő úgy tűnik erőre is kap. Hardy beadna neki egy German Suplex-et, ám Kofi hatalmasat fordít, és jön egy újabb Trouble in a Paradise! Kingston ekkor ráfekszik PIN 1...2..de Jeff felrakja a kötélre a lábát. Kingston ezután lelkesíteni kezdi a közönséget, akiknek hamar megjön a hangjuk, viszont Hardy hirtelen egy German Suplex-et oszt ki Kofi-nak, és befogja a Sharpshooter-ba! Kofi rettentően a szenved, de nem kopog. És nagy nehezen elér a kötélig! Ekkor a bíró számol, és 4-nél tart mikor Hardy elengedi a magasröptűt. Kingston feláll, de Hardy kioszt neki egy hatalmas Sweet Chin Music-ot, és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Jeff Hardy

JL: Szerintem megérdemelten győzött.
JBL: Szerintem is, ezen a meccsen igencsak kitett magáért.
MC: Bizony! 
JL: Most azonban folytatódik az adás. Jön a következő meccs!

Ám még előtte megnézhetünk egy Promo-t a Night of Champions-ről.

 


John Morrison vs David Otunga ECW Tournament meccs: 
Először érkezik Otunga. Őt követi azaz ember, aki a SummerSlam-en kis híján, X Divízió bajnok lett, John Morrison. Morrison-t hatalmas szeretet fogadja, és ő kis is élvezi ezt. A gong megszólal, Morrison és Otunga pedig megpróbálják egymást leszorítani. Ez John-nak jár nagyobb sikerrel, hisz képes egy fejsatura, amelyet egy Bulldog követ. Ezután a sarokba löki David-et, ahol ököllel kezdi el ütni. Mikor Morrison lefárasztotta Otunga-t felrakja a sarokba és mindenki várja, hogy kioszt neki egy Superplex-et, ám ez nem így van, Morrison kicsit hátrál, amjd egy Drop Kick-kel lerúgja a sarokból Otunga-t. John ezután elrugaszkodik a kötélről és a kötelekfölött ugrik egy hatalmasat, egyenesen az éppen feltápászkodó David Otunga-ra. Morrison bebizonyítja, hogy ő a jobb, ez pedig kezd teljesen bebizonyosodni. John ezután visszalöki a ringbe Otunga-t, ahol utóbbi feláll és nekiesik a volt Interkontinentális bajnoknak. Morrison visszatámad, de Otunga hatalmas lendületre tett szert, és egy hatalmas Powerslam-el földre küldi Morrison-t. A közönség ekkor egyértelműen John nevét kezdi el kiabálni. Otunga pedig pózolgatni kezd Morrison fölött. Ekkor hirtelen Morrison fejbe rúgja Otunga-t, és kioszt neki egy Suplex-et, majd egy hatalmas DDT-t is. Morrison ezután felmászik a sarokba, és jön a Morrison Bomb. Ezután még nem elégszik meg ennyivel még egy Starship Paint-et is kioszt a földön fekvő Otunga-nak, és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: John Morrison

JL: Micsoda erő! Ez John Morrison, jó kis meccs volt szerintem.
MC: Szerintem is, és ha tippelnem kéne ki nyeri meg ezt az egész tornát, én azt mondom, hogy John. Hatalmas formában van, nincs ember aki meg tudná állítani!
JBL: Szerintem sincs, de jön a következő meccs.


Darren Young vs Alberto Del Rio ECW Tournament meccs: 
Megérkezik először Darren Young, majd Alberto Del Rio és kezdődik a mérkőzés! Alberto kezd jobban, hamar öklösökkel és rúgásokkal a földre küldi Darrent, ahol befogja egy fejsatuba. Darren nagyon küzd és fel tud állni, de Alberto máris bevisz egy DDT-t! Ekkor ráfekszik, de felrántja, a vállát 1-nél. Alberto ekkor tovább kezdi el csépelni és a vállát veszi célba. Alberto ekkor megragadja a kezét, kifordítja, és a szőnyegre rántja a fejét. Darren felkel, de Alberto máris kioszt neki egy Fame Assert!! Ráfekszik, de Darren felrántja a vállát! Darren felkel, Alberto pedig kiosztana még egy Fame Assert, de Darren félre húzódik és ő oszt ki egy Powerslamet! Del Rio a földön van, Darren pedig feltápászkodik. Alberto is felkel, de Darrentől máris kapja a Superman Punchot! Ekkor Darren felhúzza, a vállára kapja és készül a finisherére. Ám Alberto hirtelen fordít! A Finishert átviszi az ő submission fogásába, a Cross Arm Breakerbe!! Darren nagyon küzd, de nem tud semmit tenni! Így tehát inkább lekopogja a meccset! 
A mérkőzés győztese: Alberto Del RioJBL: Tehát a következő fordulóban John Morrison ellenfele, Alberto Del Rio lesz!
MC: Kemény lesz! 
JL: Szerintem is, viszont már is jön a következő meccs. 


Rusev vs Titus O'Neil ECW Tournament meccs:
Megérkezik mindkét fél és kezdetét veszi a Tournament újjabb fordulója! Titus már az elején letámadja Rusevet, de mintha Rusev megsem érezné lepörögnének róla az ütések! Titus öklõsöket kezd adni Rusevnek, mire Rusev egy hatalmas pofonnal válaszol! Titus erre nagyon bedühödik és vadul neki esik Rusevnek! A földön üti, csak a bíró tudja leszedni róla. Rusev felkel, Titus máris ott van és ad neki egy Inverted DDT-t! Ekkor kezdi el Titus a finisherjét jelezni. Rusev felkel, Titus a kötélnek löki és ott van a Clash of Titus!! Ekkor még a földön párszor megrúgdossa Rusevet, kinyújtja a kezét és azt kezdi el taposni. Rögtön rá is jövünk hogy miért, mivel elkapja a kezét és befogja a Hell's Gateba!!! Rusev nagyon kapálózik, de semmire nem megy vele!  Rusev azonban még is képes elküzdeni magát a kötélig. Titus ezután fleáll, ám Rusev is hamar talpra áll, és kioszt Titus-nak egy Superkick-et, majd ráfekszik, és lekopogtatja O'Neil-t! 
A mérkőzés győztese: Rusev

JL: A Bolgár Bestia.. Vajon ki lesz az ellenfele?
MC: Ki más lenne? Az első meccs győztese, azaz Cesaro!
JL: Ja tényleg. 
JBL: A folyatásban pedig megnézhetünk egy újabb díva meccset, ami ma az utolsó meccs lesz, ami a dívákat illeti. 


Aj Lee vs Nikki Bella:
Megérkezik mindkét díva és kezdődik a meccs. Nikki már az elején letámadja AJ-t és bevisz egy White Noiset és a földön kezdi el térdelgetni! Felhúzza AJ-t és elkapja a White Noisebe és beadja neki! Ráfekszik, de AJ képes kirúgni! Nikki máris támadna, de ekkor, AJ hamar észhez kap és támadásba lendül. Máris jön pár nagyobb öklös és rúgás és befejezésképpen egy Edgecution! AJ picit fúj magán és megtámadja Nikkit és máris jön egy White Noise, majd egy Edge O’Matic! Ekkor AJ jelzi a Shinnig Wizardot, amit sikeresen be is visz! Ráfekszik Nikkire, és leszámolja a bíró! 
A mérkőzés győztese: Aj Lee

MC: Meglepően könnyen győzött..
JBL: Igen, de ez a SummerSlam-en nem ment neki. 
JL: Nem.. 
MC: A folyatásban pedig jön a ma este utolsó előtti meccse! 

Ám még a meccs előtt láthatunk arról egy reklámot. 


Edge vs Triple H:
Megérkezik mindkét szupersztár és a bíró máris megütteti a gongot, amivel kezdetétet veszi a mérkõzés. A pankrátorok máris összeakaszkodnak, amibõl HHH jön ki jobban és pofon vágja Edget. Edge csak nevet, de rögtön visszatámad. Üti ahol csak éri, aztán bevisz egy DDT-t. Hunter mintha ezt meg sem érezte volna, felpattan és máris bevisz õ is egy Spinebustert. Edge felkel, és újra összekapaszkodnak. HHH a kötélnek lendíti Edget, de Edge átbújik a keze alatt és értékesít egy S.C. Springboard Reverse Elbow Smasht! Edge felhúzza, és Full Nelson Drop! Ráfekszik, de Hunter felrántja a vállát. A Rated R Superstar ekkor felhúzza HHH-t, neki löki a kötélnek és bevisz egy Powerslamet! Ekkor már jelzi a finisherjét, a Speart! HHH fel is kel, de Edge elhibázza a Finishert és helyette Hunter visz be egy Stunnert! Mászik hogy ráfeküdjön Edgere, de Edge hirtelen elkapja a Hell's Gatetel!! Nagyon szorítja, Hunter mozdulni sem tud, ezért lekopogja a meccset! 
A mérkőzés győztese feladással, a Nehézsúlyú világbajnok: Edge

JL: Micsoda erő.. Kemény dió lesz ez Seth-nek..
MC: Az bizony..
JBL: Viszont már nagyon kevés van az estből, jön a főmeccs.


Alex Riley vs Wade Barrett Lumberjack meccs:
Először érkezik Wade Barrett, akit nem fogad túl nagy szeretet, sőt! A közönség kifütyüli a WWE bajnok első számú kihívóját. Ezután megszólal a Say it to my face, és jön a közönség nagy kedvence, a volt Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok Alex Riley. Utánuk pedig érkezik 30 szupersztár akik körbeállják a ringet. Hiszen ez a Lumberjack meccs lényege. A 30 szupersztár között van a Best Team, a Sword, a Black Hills, az Ascension és még sorolhatnám. A gong megszólal, Riley pedig azonnal Barrett-re támad. Riley hatalmas ovációt vált ki a közönségből már ennyivel is, itt a hétfő esti Raw főmeccsén. Alex egy hatalmas Superkick-el azonnal térde kényszeríti Wade-et, és tovább támadja a szintén volt Nehézsúlyú Nemzetközi bajnokot. Az a meccs érdekessége, hogy már mind ketten voltak IHC bajnokok. Barrett a Wrestlemania-n szerezte meg az övet, és a Payback-en bukta el, még Riley épp Bryan-től szerezte meg az övet. Barrett közben visszatámad Riley-nak. Wade a kötélhez löki Riley-t, és kilökné őt, ám ő repül egy hatalmasat, egyenesen a favágók közé. A szupersztárok egyrészét ledönti Barrett ám a többi rátámad. Ryback kezd komolyabb ökölváltásba Barrett-tel, ám Wade hirtelen ledönti őt egy hatalmas Bull Hammer Elbow-val. Ezután Barrett tombolni kezd, elintézi az összes szupersztárt aki rá akar támadni, és visszamenne a ringbe, mikor hirtelen csak annyit lát, hogy Riley ugrik a sarokból! Alex pont telibe találta Barrett-et, és ő maga löki őt vissza a ringbe, ám a Sword megtámadja Alex-et. Ekkor azonban érkeznek Uso-ék és Stardust is. Ők leszedik a Best Team-et Alex-ről, aki így képes visszamenni a ringbe. Riley azonban pont belefordul egy hatalmas Winds of Change-be, Barrett pedig ezután ráfekszik a közönség nagy kedvencére PIN 1...2...de Riley az utolsó pillanatban kiszabadul. Wade ekkor kigurul a ringből, és felmászik a kommentátor asztalra, a szupersztárok pedig rátámadnak, Barrett azonban egyenként üti le őket. A végén már csak a Sword mer Barrett-nek menni, akik ezért átgázolnak mindenkin. Ezért a ringen kívül hatalmas tömegbunyó alakul ki. Mindenki a Sword-öt és Barrett-et támadja, mit sem törődve az épp a sarokba készül Alex Riley-val. Alex felmászik a sarokba, és egy mindenkit ledöntő ugrással a tömeg közepére ugrik. A közönség ekkor elkezdi skandálni Riley nevét, aki alig bír felállni. Mikor ez hosszas fetrengés után sikerül Alex-nek begurul a ringbe. Lassacskán a szupersztárok is felállnak, és Cesaro Barrett-et is a ringbe löki. Riley ekkor kioszt egy hatalmas Lifting DDT-t Barrett-nek és a WWE bajnok első számú kihívójára fekszik PIN 1...2...de Barrett felrántja a vállát. Riley-n ekkor már észrevehető, hogy mennyire fáradt és alig bír felállni, mikor Barrett egyszer csak feláll, és azt üvölti, hogy „BAD NEWS! (Rossz hír!)” Wade egy hatalmas Enziguri-t oszt ki a sarokban tápászkodó Riley-nak és felkapja őt, ahogyan Ryback szokta az embereket. A közönség tombol, hatalmas főmeccset láthatnak ismét. Barrett egyenesen a szupersztárok közé dobja Riley-t, akiknek a fele így megtámadja a volt IHC bajnokot, és amint már kiderült, a lehetséges következő bajnokot. Riley próbál visszatámadni, de a Sword kioszt neki egy Triple Powerbomb-ot a kommentátor asztalra, így nem sok lehetősége van rá. A Sword ezután egyenesen begurítja a ringbe Riley-t, aki ráfekszik PIN 1...2...de Riley az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen! Alex kiszabadult. A Sword ekkor bemegy a ringbe, és nekiesnek Riley-nak ismét, ám így a többi szupersztár is bekapcsolódik a bunyóban. A ring pár másodperc alatt tele lesz szupersztárokkal. A tömeg egyik fele Barrett-et, a másik fele Riley-t támadja meg, a Sword-el együtt. Barrett azonban csodával határos módon az összes pankrátort ledönti, aki rátámadt, és még a Sword-öt is, aki segített neki, még őket is kitakarítja a ringből. A ringben csak ő és Alex Riley marad. Barrett felkapja a vállára Riley-t, és kioszt neki egy hatalmas Wasteland-et, majd ököllel támad a közönség kedvencére. A tömeg Riley-t kezdi el biztatni, de neki már semmi ereje sem maradt. Barrett úgy gázolt át ma mindenkin, hogy az már ijesztő. Hatalmas ambíció van benne, és talán ez szeptember 7-én pont elég lesz ahhoz, hogy legyőzze Ziggler-t! Wade miután jól szétverte Riley-t kioszt neki egy Punt Kick-et, és egy újabb Wasteland-et, majd ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Wade Barrett

JL: Te jó isten... Mekkora pusztítást végzett.
JBL: Én nem tudom, hogy Ziggler-nek lesz-e egyáltalán esélye ez ellen a Wade Barrett ellen. Ez már nem az, aki kikapott a Payback-en, ez a Barrett egy szörny. Egy megállíthatatlan gépezet.
MC: És ezzel üzent Ziggler-nek. Kíváncsi leszek a meccsükre. Viszont az időnk lejárt. Jövőhéten találkozunk, viszlát!
JL: Viszontlátásra!
JBL: Viszontlátásra!


Ezzel ért tehát véget az eheti Raw adás. Reméljük, hogy tetszett! Kérjük fejtsétek ki a véleményeteket, lent, kommentben! 

Írta: Cenation és ngirincsi

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0