http://www.saturdaymorningslam.com/images/SlamLogo.png
Az S.M.S GM kezdi a műsort.
Tomci: Üdvözlök minden egyes WWE rajongót, itt az Szombati SMS. Végre megint adások lesznek itt a SMS-t! Nem fogom hozni az időt, lassan itt a Money In The Bank.

Ekkor meg jelenik Alberto Del Rio!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2012/06/SD_668_Photo_002.jpg

ADR: Jól hogy meg említed Amigo, és csak annyit mondok, hogy a legjobb Mexicoi pankrátor nyeri meg a Raw táskát!
Tomci: Várj! Várj! Te most közbe szótál, vagy is nem tisztelsz!
ADR: Én csak…
Tomci: Most is! Úgy hogy meg is van a nyitó meccs! Ki megyek a ringből és jön az ellenfeled!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/13/Khali.jpg

Alberto Del Rio VS. The Great Khali
 

Khali meccs elején át vette a vezetés, erős csapásokat mér Alberto-ra, majd bedobja a sarokba és tenyérrel mellkasba csapja. Ezután add egy European Uppercut-ot . Utána meg csavarja az egyik kezét Alberto-nak. Khali felmegy a sarokba és add egy Old School, rá fekszik 1…2… De Alberto felrántsa az egyik vállát. Khali feláll és add egy Leg Drop-ot. Alberto fel kell, de Khali leviszi egy Clothesline. Megint rá fekszik 1…2… De Alberto felrántsa az egyik vállát. Khali meg fogja Alberto torkát, egy Chokeslam-re készül, de Alberto visszatámad egy Enzugire-val, majd rá fekszik 1…2… De Khali könyedén ki tőr. Ekkor add egy Fame Asser. Majd be fogja egy Cross Arm Breaker. Próbálja Khali elérni a kötelet, de nem tudja elérni és kopog! A meccs győztese Alberto Del Rio

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/708/955/AlbertoDelRio2_crop_north.jpg?w=543&h=361&q=75 

http://www.wrestlecrap.com/wp-content/uploads/2013/05/sms050413-003.gif

Josh: Üdvözlök mindenkit az SMS-en, elég izgalmas nyitó meccset láthatunk.
Brad: Én is üdvözlök mindenkit, Hát igen. Khali markában volt a meccs, de Alberto nem adta föl és meg is nyerte. Szerintem ezzel bizonyítót Tomci-nak!
Josh: Lehet. Alberto egy kis löketett kapott a MITB-ra, de most jöjjön egy 1 on 1 meccs ami Alexandre Rusev megküzd Rov Van Dam ellen!

 

Alexander Rusev VS. Rob Van Dam
 

Rusev egy Spinebuster viszi le RVD-t. Majd rá fekszik 1… De RVD könnyedén ki tőr és fel is áll és add egy German Suplex-et utána egy Clothesline From Hell. RVD meg várja, hogy fel kelljen Rusev, Rusev feláll, RVD egy Spear add, de Rusev elmozdul és így RVD a vasoszlopnak esik a válla. Majd Rusev ezt kihasználva be fogja Kimura Lock-ba. RVD próbálja elérni a kötelet, foggal, körömmel küzd és az egyik lábával megérinti a kőtelet. Rusev elengedi 4-nél, de nem hatja, hogy pihenjen RVD. Rusev felkapja és F-5 add, rá fekszik 1…2… De RVD 2 és félnél felránt az egyik vállát. Rusev nem hiszi el hogy nem volt meg a 3, vitatkozik a bíróval, de visszafordul és RVD ki oszt egy Spear, majd RVD mászik a sarokba és leugrik egy Five StarFrog Splash-al, rá fekszik 1…2…3 A meccs győztese Rob Van Dam!

http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/df/55/1334894248_IMG_3155.jpg?itok=Z3LM4KUv

Josh: Ez szép meccs volt!
Brad: Igen Josh, de most jön a 3. meccsünk egy Tag Team meccs méghozzá a Royal Skulls megküzd Black Hills ellen!

 

Royal Skulls VS. Black Hills

 

Big E és Alex kezdi a meccset. Big E leviszi egy Clothesline-el Alex-t, de Alex könnyedén feláll és add egy DropKick-et majd belöki, a sarokba ahol a társa van. Majd a sarkba csépeli és add egy Tornado DDT. Alex pacsizik a TT társával Carey-al. Carey a középső kötélre helyezi Big E lábat és add egy R. O. DDT, ezután be fogja Hell’s Gate-ba. Big E csapkod a levegőben és mintha elájulna, de Big E valahogy erőre kap és felemeli, majd levágja a szőnyegbe Corey-t! Big E és Corey kúsznak, hogy tudjanak pacsizni és szinte egy szere pacsiznak. Jackson egy R. O. Powerslam viszi le. Majd rá fekszik 1…2… De Alex 2-nél felrántsa az egyik vállát! Ekkor felkapja és egy Tombstone Piledriver-re készül, de Alex fordít egy Pepsi Twist majd ki oszt egy Liftng DDT rá fekszik 1…2…3 A meccs győztesei a TT bajnokok a Royal Skulls

http://wwepankratornev.ucoz.hu/_si/2/63565746.jpghttp://wwepankratornev.ucoz.hu/_si/2/36710652.jpg

Josh: Hát ez elképesztő TT meccseket láttunk!
Brad: Ez így igaz Josh, látszik, hogy ő a Tag Team bajnokok! De jöjjön a 4. meccs egy Díva meccs Nikki Bella megküzd az NXT női, WWE Díva bajnok ellen Paige!

 

Nikki Bella VS. Paige

 

Nikki egy Big Boot-tal indít, majd egyből rá fekszik, de amikor bíró 1-nél számol, rögtön felrántsa Paige a vállait. Nikki be fogja Head Lock-ba, de Paige könnyedén ki tőr és add egy White Noise add, majd egy DDT rá fekszik 1…2… De Nikki 2 és félnél felrántsa az egyik vállát! Ekkor Peige be fogja Scorpion Crosslock-ba és Nikki egyből kopog! A meccs győztese az NXT női, WWE Díva bajnok Paige!

http://wwepankratornev.ucoz.hu/_si/2/42350369.jpg

Brad: A bajnok hamar letudta!
Josh: Igen, de most jöjjön az utolsó meccsünk, vagy is a fő meccs ami Triple Threat meccs lesz. Jack Swagger, WWE X Divízió bajnok Jeff Hardy és a WHC bajnok John Cena!

 

Jack Swagger VS. Jeff Hardy VS. John Cena

 

Jack rögtön neki esik Jeff-nek. Majd John meg Jack-re támad, majd sarokba löki, és ott csépeli. Majd John add egy DDT, majd Jeff meg add John-nak egy White Noise-t. Rá fekszik Jack-re 1…2… De John megmenti a meccset. Majd be fogja Jeff-et egy STF-be, közben Jack kigurult a ringből. Jeff majd nem eléri a kötelet, de John visszahúzza középre és megint be fogja STF-ba. Jack közbe visszajön és bele rúg John veséébe és majd ki oszt egy Gutwreenc Powerbomb-ot, rá fekszik 1…2… De John felrántsa a vállait! Jack ekkor elkezdi csépelni John-t, de John visszaüt és megy, az adok, kapok. Közbe Jeff mászik a sarokba és ráugrik mind két pankrátora egy Whisper in the Wind, majd rá fekszik Jack-re 1…2… De 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Majd Jeff rögtön rá fekszik John-ra 1…2… De John 2-nél felrántsa a vállait. Jack feláll, de Jeff észreveszi és add egy Superman Punch-ot. Jack kigurul, Jeff elkapná, de nem érte el. Jeff megfordul és John kioszt a semmiből egy A.A. rá fekszik 1…2…3 A meccs győztese a WHC bajnok John Cena!

http://wwepankratornev.ucoz.hu/_si/2/73406483.jpg

Brad: Nagyon ütős fő meccset láthatunk, ma!
Josh: Hát igen, de mára csak ennyi volt majd jövő héten folytatjuk. Sziasztok!
Brad: Sziasztok!

 

Írta: Tomci
 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0