A Slammy díjátadó gála

 

Elérkeztünk a TLC utáni első Raw-ig, illetve a Slammy díjátadó gáláig! Az adás legelején megszólal a fenevad, Brock Lesnar zenéje, aki menedzsere kíséretében a ringbe megy, és elégedetten mosolyog. Heyman magasba emeli az övet, illetve Lesnar kezét, és kér egy mikrofont.

- Fél év. Ennyi kellett a fenevadnak ahhoz, hogy 2 karriernek véget vessen, egyet pedig tönkre tegyen! Ennyi kellett a WWE eddigi leghatalmasabb bajnokának, hogy megszerezze az övet. A SummerSlam-en teljesen megsemmisítette a „Texasi csörgőkígyót”. A Night of Champions-ön, szétverte RVD-t. És ezután jött, egy akkora történelmi pillanat, amit sosem fogtok elfelejteni. A Hell in a Cell! A ti hatalamas WWE bajnokotok. Az ember, aki képes volt elverni a csúcsformában lévő Viperát.. Az ember, aki szétverte CM Punk-ot, aki 2014-ben Royal Rumble meccset nyert. Azaz ember, aki kétszer elverte RVD-t, és John Morrison-t. Illetve az, aki egy olyan meccset hozott össze Corey Graves-szel melynek hatására a történetet 3 díjra is jelölték. Az év meccsére, az év feudjára, és az év legdurvább pillanatára! És az, aki a Night of Champions-ön védte meg UTOLJÁRA bajnoki övét, egykori csapattársa ellen. Hölgyeim és uraim! Ez volt Dolph Ziggler.. De vázolnám mi történt ezután. Ziggler azt hitte senki sem győzheti le, de ekkor jött Brock Lesnar! Brock szó szerint megsemmisítette a ketrecben! 32 German Suplex, 4 db F-5, és egy pöröly, mely beszakította Ziggler fejét! Ezután Dolph Ziggler bajnoki uralkodása 406 napnál, véget ért! Hála a fenevadnak. Ezután jött HBK, azaz Shawn Michaels, aki a hős WWE megmentőjét akarta játszani, viszont egy F-5-öt követően a létráról egy asztalra, BROCK LESNAR VÉGET VETETT KARRIERJÉNEK! Brock Lesnar az az ember, akit senki sem fog tudni megállítani! Ő a fenevad, és sok szeretettel várjuk, ha ehhez van valakinek valami hozzáfűzni valója. - Mondja Heyman, a közönség pedig egyhangúan skandálja, a „Show off! Show off!” szlogent. Ziggler azonban nem jön. Heyman és Lesnar elnevetik magukat, majd távoznának, ám hirtelen megszólal a „If you smell, what The Rock is cooking?”! A közönség feláll, és tombol, Rock pedig megjelenik! Hatalmas a hangulat a Slammy díjátadó gálán. Az emberek bajnoka a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 

- Szóval.. attól, mert Brock Lesnar elverte Ziggler-t, Stone Cold-ot, Rob Van Dam-ot és Shawn Michaels-t, azt hiszitek, hogy ti mekkora királyok vagytok? Mondok én nektek valamit. The Rock az emberek bajnoka. The Rock nemtűri, hogy így beszélnek a rajongóival. És The Rock kiáll az igazságtalanság ellen.. Kedves Paul Heyman! Azt elfelejtetted megemlíteni, hogy a mélyen tisztelt ügyfeled, aki egy csicska, úgy verte meg Stone Cold-ot, hogy majdnem ő kapott ki. Azt, hogy a kedves ügyfeled hiába adott Dolph Ziggler-nek 32 German Suplex-et és négy F-5-öt, ő még akkor sem adta fel. És azt sem említetted meg, hogy Shawn Michaels mindent megtett a győzelemért vasárnap este. De lejárt az ideje. Azonban eközül a 3 ember közül egynek még nem. És ameddig az az egy nem jön vissza, addig The Rock-nak kell rendet csinálni! Ez a 3 ember, már magában egy legenda. Stone Cold Steve Austin, már a névtől is beleborzong az ember háta. Shawn Michaels. A WWE egyetlen Mr. Wrestlemania Money in the Bank-je! És nem utolsósorban, Dolph Ziggler.. 406 nap.. 1 Wrestlemania főmeccs győzelem, és egy SummerSlam főmeccs győzelem.. Azt hiszem ennél többet nem is kell mondanom... Ha te meg Brock Lesnar akkora királynak hiszitek magatokat, akkor van egy rossz hírem. Mégpedig az, hogy kevesek vagytok ehhez, mint The Rock-on a felesleg! - Mondja The Rock, a közönség pedig nevet! 

- Tudod Rock.. Brock-nak van mit felmutatni, te mit tudsz felmutatni? A vereségeiden kívül? - Kérdi Heyman.
- Hogy mit? 2 adag személyre szóló seggbe rúgást! - Mondja Rock, majd nekiesik Lesnar-nak! A közönség tombol, ám a WWE bajnok nem ijed meg és visszatámad. Hatalmas harc alakul ki a ringben, viszont végül Rock jön ki jobban, és egy hatalmas Rock Bottom-ot oszt ki Brock Lesnar-nak!!! Te jó ég! Heyman-nek ezután nagyra nyílik a szeme, és az ájult Brock-ot, aki kiesetten a ringből próbálja eszméletéhez téríteni. Eközben Rock kezébe veszi a mikrofont...
- If you smell, what The Rock is cooking?! (Érzitek már, amit The Rock kisütött?!) - Üvölti a mikrofonba a Brahma Bika, és a ringben ünnepel!Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry „The King” Lawler: Jó estét kívánok mindenkinek! Hatalmas jelenetekkel indult a Slammy díjátadó gála!
Michael Cole: Bizony ám Jerry, és ma egészen pontosan 12 db díj kerül átadásra. 
John Bradshaw Layfield: 12 díjból egyet, szerintem tuti az előbbi fogja kapni. 
JL: Hát igen, az év legviccesebb jelente szerintem mindenképpen ez volt! Kevés vagy, mint The Rock-on a felesleg..Kész vagyok!!!
JBL: Na de a ma este első meccséről se feledkezzünk meg, amely most kezdődik!


The Miz vs Seth Rollins: 
A meccshez először a WHC bajnok érkezik, aki sikeresen védte meg címét a Survivor Seriesen a Great Khali ellen. Ez után megszólal az I Came To Play és érkezik a Best Team vezetője The Miz. A bíró jelzésére megszólal a gong és kezdetét veszi a meccs. Nem kis meglepetésre a Miz veszi kezébe az irányítást és pár felütés után a Springboard Reverse Elbow Smasht adja be, amitől Rollins padlót fog. Miz felemeli Sethet és a kötelekhez viszi, majd a közönség nem kis ámulatára a Randy Orton DDT-t adja be és kopogtat: 1…2…2,5…. a közönség azt hiszi máris itt a meccs vége, de Rollins az utolsó másodpercben kirúg. A Király bead egy jól irányzott rúgást, majd a földön fekvő Rollinst sokszor arcba csapja és fejsatuba fogja. A WHC bajnok kicsit szenved, majd egy akkorát lök az őt fogva tartő Mizen, hogy az hátra esik. Rollins érzi most megfordíthatja a csata menetét ezért hatalmas offenzívát indít a Miz ellen. Üti, vágja ahol csak éri, majd hirtelen felkapja és a Proto Bombal földhöz csapja. Seth felmászik a sarokba, megvárja még ellenfele feltápászkodik, majd akkor ráugrik egy West Coast Popal. Miz szenved és próbál feltápászkodni. Rollins úgy érzi ezt nem hagyhatja és beadná a Curp Stopot, de a Király elhajol, majd Roll Up Pint hajt végre: 1…2… Seth kirúg. Mindketten fekszenek, de Rollins gyorsabban kel fel és készülődik a Clotheslinehoz, de a Miz kitér és levág egy nagy Superman Punchot. A WHC bajnok félájultan fekszik a földön, a Miz pedig jelzi itt a vég és kioszt egy Skull Crushing Finalet, majd PIN-be fogja ellenfelét: 1…2… Rollins csodával határos módon kitör. Miz feláll és mikor Seth is megteszi ugyan ezt beadná a WMD-t, de Rollins kitér és egy Clothesline-al válaszol. Rollins jelzi lezárná a meccset, majd bever egy hatalmas Curp Stopot Miznek és kopogtat: 1…2…3!
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins

JL: Azt hiszem, hogy azután a TLC meccs után amit tegnap produkált, semmit nem kell neki produkálni. 
JBL: Bizony ám, hatalmas győzelmet aratott. A WWE 2 legdominánsabb csapat csapatkapitányát leverte egy hatalmas Ladder meccsen!
MC: Nem volt semmi..
JL: Azonban ez a Slammy gála, és nemsokára átadásra kerül az első díj! 


Ezután megszólal Ric Falir zenéje. Ric a rámpán megáll a kis asztalkánál, majd beszélni kezd.
Ric Flair: Jó estét kívánok mindenkinek! Az a megtiszteltetés jutott számomra, hogy átadhatom az év visszatérése díjat! Nézzük meg a jelölteket:
- Dolph Ziggler visszatér (RR 2014)
- Brock Lesnar visszatér (Payback 2014)
- Daniel Bryan visszatér (ER 2014)
- Rob Van Dam visszatér (ER 2014)
- Corey Graves visszatér (HIAC 2014) 
RF: Ebből a 3 közül az első három között hihetetlen verseny alakult ki. Pár szavazat döntött a díj sorsáról, de aki a díjat kapja.... Daniel Bryan visszatér a 2014-es Extreme Rules-on! - Mondja Ric Flair, és megszólal Daniel Bryan zenéje, akit hatalmas szeretet fogad. A közönség egy emberként skandálja a „Yes! Yes! Yes”-t.
Daniel Bryan: Na hát!!! Nagyon szépen köszönöm, hogy megkaphattam ezt a díjat. Ez az év nem volt a legjobb számomra, de ígérem, még idén alkotok valami maradandót! - Mondja Bryan, és távozik.Ezután megnézhetjük a Nevelde Karácsonyi meglepetés Promo videóját!


Vance Archer vs Chris Jericho: 
A fiatal tehetség csap össze a veteránnal. A gong megszólalása után az íjász kezd lendületesebben és pár jól irányzott rúgással már a földre is küldi ellenfelét, majd PIN: 1… Jericho kirúg. Vance nem engedi át az irányítást és a közönség fújolása közben kegyetlen csapásokat mér Y2J hasára, majd levág egy brutális Big Bootot és kopogtat:1…2… Chris kitör. Jericho próbál visszajönni a meccsbe és pár fordítás illetve felütés után előnybe kerül, de amikor beadná a Spinebustert, Vance ellöki magától és egy Samoan Dropal földre küldi. Archer jelezi, hogy jön a Face First, de Jericho egy szép Irish Course Backbreakerel hárít, majd befogja ellenfelét a Wall’s of Jerichoba. Chris keményen szórítja ellenfelét, de Vance megragadja a kötelet és így Chris elengedi. Azonban amikor az Íjász feláll Y2J máris bead egy Invert DDT-t és készül a Codebreakerre. Archer látja mire készül Jericho ezért elhajol előle, majd hirtelen levág egy Superman Punchot. A közönség megpróbál életet lehelni Jerichoba, miközben Archer felmászik a sarokba és bead egy Missile Dropkicket. Az Íjász megvárja még ellenfele feltápászkodik, majd beadná a Clotheslinet, de Y2J kitér és értékesíti az Undertaker Comebacket, majd a közönség ovációja mellett beadja a Codebreakert. Vance fekszik, Jericho pedig oda botorkál hozzá és kopogtatja:1…2… Archer a szurkolók nagy bánatára kirúg. Jericho értékesítené az újabb Codebreakert, de ezúttal Vance tér ki és a Dolph Ziggler Comebackel helyzetbe hozza magát, majd egy gyilkos Powerbombot oszt ki. Archer kiélvezi a pillanatot, majd bead egy Face Firstöt. A közönség síri csöndben nézi, ahogy kedvencükre rászámolnak:1…2…3!
A mérkőzés győztese: Vance Archer

JBL: Vance továbbra is meggyőző teljesítményt nyújt. Hatalmas tehetség.
JL: De nem kéne elfelejteni a tegnap estét.. Akkor valahogy más volt a véleményed..
MC: Igen! Ha nincs a vezetőség, akkor Roman Reigns simán győzött volna. 
JBL: Dehát van ez így. Viszont a folytatásban átadásra kerül az év újonca díj, melyet Dusty Rhodes fog átadni! 


Ezután nem sokkal érkezik is Dusty, aki szintén megáll az asztalnál.
Dusty Rhodes: Köszönöm szépen, hogy én adhatom át ezt a díjat! Igazán nagy megtiszteltetés. Először is nézzük meg a jelölteket:
- Corey Graves
- Alex Riley
- Vance Archer
- Paige
- Sami Zayn
DR: A szavazatok többsége, 1 emberre érkezett. Egészen pontosan, 56%-al nyert az a valaki, akinek neve ebben a borítékban van, hatalmas fölény. Hölgyeim és uraim, az év újonca díjat kapja... Corey Graves! - Mondja Dusty és meszólal Corey zenéje, aki láthatóan nagyon boldog.
Corey Graves: El sem tudjátok képzelni, hogy milyen jó érzés tudni, hogy ennyien mellettem álltok, nagyon szépen köszönöm! 


Cesaro vs Fandango: 
Cesaro erős jobbosokkal kezd majd add egy European Uppercut utána meg egy Neckbreaker-r, rá fekszik 1...2... De Fandango 2-nél felrántsa mint két vállát. Cesaro meg sorozza Fandango fejét. Cesaro fel áll és add egy Foot Stomp, újra rá fekszik, 1...2... De 2-nél megint felrántsa mint két vállát. Cesaro meg ragadja Fandango-t és ki dobja a ringből, Cesaro ki gurul a bíró számol. Cesaro meg ragadja Fandango-t és neki dobná az acéllépcsőnek, de helyette Fandango dobja neki. Fandango vissza jön 6-nál, majd Cesaro pedig 9-nél. Fandango rá fekszik 1...2... De cesaro felrántsa az egyik vállát 2-nél. Fandango megragadja Cesaro-t neki dobja a köteleknek. Cesaro visszapattan, Fandango add egy Flapjack utána egy Knee Drop-ot, rá fekszik 1...2... De Cesaro 2-nél felrántsa az egyik vállát, majd ki gurul a ringből. Fandango fel áll, kötelek segítségével ki ugrik egy Suicide Dive Tornado DDT-vel. Majd megragadja Cesaro-t és be gurítja a ringbe. Fandango fel megy az acéllépcsőre, majd fel a ring sarkába le ugrik egy Diving Leg Drop, de Cesaro ép az utolsó pillanatban elgurul. Így Fandango árnyékra eset, Cesaro fel áll és megfogja mint két lábát Fandango-nak és megy Cesaro Swing. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15, majd abba hatja. Cesaro meg támaszkodik a sarokvédőbe és meg rázza a fejét. Majd meg ragadja Fandangot és készül a Neutralizer-re, de Fandango ki csúszik Cesarok markaiból. Fandango hasba rúgja majd add egy Fame Asser-t, Cesaro fekszik a földön. Fandango fel mászik a ring sarkában és újra meg próbálja a Diving Leg Drop-ot. Most sikerült rá fekszik, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: Fandango

JL: És sikerült neki! 
MC: Engem valahogy irritál ez az ember..
JBL: Nem vagy vele egyedül. 
JL: Viszont szerintem Corey teljesen megérdemelten kapta a díjat! 
JBL: A folytatásban azonban két díj is átadásra kerül, ezek közül elsőt most adja át Bret „The Hitman” Hart!


Ezután meg is szólal Bret Hart zenéje, és megáll az asztalnál.
Bret Hart: Köszönöm, hogy én adhatom át az év legmeglepőbb jelentéért járó díjat. Először is nézzük meg a jelölteket: 
- Sting debütálása (SS utáni Raw)
- Corey Graves visszatér (HIAC 2014)
- Taker Streak-et véd (WM XXX)
- Teddy csapata elbukja a meccset (SS 2014) 
- A Sword debütálása (Raw)
BH: Azt kell mondjam, hogy itt is elsöprő fölény döntött. 82%-al az év legmeglepőbb jelentéért járó díjat kapja... Sting debütálása! - Mondja Bret Hart, és megszólal Sting zenéje! A tömeg talpra ugrik The Undertaker leendő ellenfele pedig az asztalhoz sétál. 
Sting: Köszönöm szépen a díjat! Jól esik, hogy ennyire bíztok bennem. Nem sokára találkozunk! - Mondja Sting és kisétál. 

JL: Nem meglepő, hogy Sting kapta. Én is neki adtam volna.
JBL: Egyetértek. 
MC: A következő díj, az év Tag Team csapatát fogja illetni. A díjat pedig egy hatalmas nevű Tag Team csapat adja majd át, a New Age Outlaws!

Ezután érkezik is a New Age Outlaws. Road Dogg és Billy Gunn az asztalhoz lépnek, és Billy beszélni kezd.
Billy Gunn: Köszönjük, hogy mi adhatjuk át a díjat. Nézzük meg mindenekelőtt a jelölteket!
- Royal Skulls
- The Sword
- The Best Team
- The Usos
- The Prime Time Players
Road Dogg: 5 nagyszerű Tag Team csapat, melyből 3 Tag Team bajnok is volt az év során. De csak egy nyerhet. Az év Tag Team csapata díjat kapta... The Sword! 
Ezután megszólal a Sword zenéje és érkezik Ryback, Batista és Randy Orton! Ryback a mikrofonhoz megy, és beszélni kezd.
Ryback: Köszönjük a díjat, de tudtuk, hogy mi fogjuk kapni! Ezt más nem kaphatta volna meg, kizárólag mi! - Mondja Ryback, és távozik a Sword.


Wade Barrett vs The Hardy Boys 1 vs 2 Handicap meccs:
Megérkeznek a résztvevők és máris kezdetét veszi a mérkőzés. Wade és Matt állnak a ringben, mikor Matt nekiront ellenfelének! Matt a sarokban ossza Wade-t, majd a másik sarokba löki. Oda megy Barretthez, és pacsizik Jeffel. Ketten még beadnak egy Double Suplexet, majd Matt kimegy. Jeff máris felmászik a sarokba és várja, míg Barrett felkel. Barrett már talpon van, és amikor megfordul, Jeff rávet i magát egy Crossbodyval!  Jeff máris ráfekszik:1..  de Wade felrántja a vállát! Jeff felhúzza rögtön ellenfelét, majd a sarokba löki. Jeff beáll a másik sarokba és neki szalad! Egy Running Dropkicket szeretett volna, de Barrett kimozdult és így fent maradt a sarokban! Ekkor Wade neki szalad és leüti onnan! Wade a földön kezdi el térdelgetni Jeffet, majd Wade felhúzza és jön egy Body Slam! Wade ekkor behúzódik a sarokba és picit kifújja magát. Mikor már pihent egy kicsit, odamegy ellenfeléhez és felhúzza. Pár ütést bevisz neki, majd a kötélnek lendíti! Wade leütné, de Jeff lehajol a keze elől, majd ő is a kötélnek lendül! Ám Wade gyorsan megfordul és jön a Wind’s of Change!! Wade ráfeküdne Jeff-re, de Jeff nagyon okosan kigurul a ringből! Wade rögtön utána megy, de ahogy kiér, érkezik máris Matt Hardy és egy hatalmas Running Knee!! Wade kifekszik, Matt pedig testvérét kezdi el felkelteni! Jeff sikeresen felkel és visszamegy a ringbe! A bíró 5-nél jár, és ekkor Wade Barrett is felkel és elindul a ring felé! Feláll a ring oldalára, de máris érkezne Jeff! Ám az utolsó pillanatban Wae nagyon szépen átlendíti a válla fölött! Wade besétál a ringbe, Jeff pedig kint fekszik. Matt ekkor bejön a ringbe és idegesen kezdi el támadni Wade Barrettet! Matt egyenesen a sarokba üti, majd kihúzza onnan és jön egy Clothesline! Wade nehezen, de felkel, de ekkor Matt elkapja és érkezik a Twist of Fate! Matt ekkor kigurul a ringből és visszatolja testvérét. Jeff ez idő alatt picit jobban lett, majd rögtön a sarokba mászik és mutatja, hogy jön a Swanton Bomb! Jeff rákészül a mozdulatra és elugrik! De miez?? Wade az utolsó pillanatban félregurul és felkel gyorsan! Jeff is felkelt, ám ekkor érkezik Wade-től a Bull Hammer Elbow! Érkezne Matt, de ő egy Spear után megáll! Ekkor Wade ráfekszik Jeff-re:1…2…3! 
A mérkőzés győztese: Wade Barrett

MC: Ha tegnap nem is sikerült neki, ma bizonyította, hogy ki is ő!
JBL: Így van. 
JL: A folyatásban azonban eldől, hogy ki kapja az év szlogenje díjat, melyet a WWE Hall of Famer, Razor Ramon ad át!


Alig, hogy Jerry ezt kimondja, már érkezik is Razor. 
Razor Ramon: Köszönöm, azt a rengeteg támogatást, melyet tőletek kapok. És azt is, hogy én adhatom át ezt a díjat. Nézzük meg a jelölteket:
- Show off (Dolph Ziggler)
- Let's go Machine (Corey Graves)
- Spear! Spear! Spear! (Edge)
- Yes! Yes! Yes! (Daniel Bryan)
- Sting is Awesome! (Sting)
RR: Tehát, aki a díjat kapta... Dolph Ziggler és a „Show off!” skandálás! - Monjda Razor a közönség pedig egy emberként skandálja Ziggler szlogenét, ám a Show off nem jön.. Azonban hirtelen megszólal Rey Mysterio zenéje, a közönség pedig talpra ugrik! Rey-t a SummerSlam óta nem láttuk, ott jelentette be visszavonulását, de most itt van. 
Rey Mysterio: Dolph jó barátom, és ma nem jött el. Nem tudom miért, és azt sem, hogy egyáltalán valaha vissza fog-e jönni, de átveszem helyette a díjat, és elviszem neki! Az ő nevébe is köszönöm! - Mondja Rey, és távozik. 

JL: Vajon Ziggler tényleg nem tér már vissza soha? 
JBL: Nem tudom, de a közönségnek nagyon hiányzik.. 
MC: Én nem úgy ismerem Ziggler-t, mint aki cserben hagyná a rajongóit. Mindig is ők voltak számára az elsők.. Mért pont most változna ez meg?
JL: Ez igaz, viszont egy akkora vereség után, mint amekkorát a Hell in a Cell-en szerzett, érthető, hogy nem könnyen veszi rá magát, hogy visszatérjen. 
JBL: És renget hír kering arról is, hogy mi van Ziggler-rel. A legtöbb értesülés szerint 2 hétig kórházban volt, most pedig otthon lábadozik.
JL: Nem tudhatjuk mi van vele, de most átadásra kerül az év legviccesebb jelentéért járó díj, melyet maga The Rock ad át. 


Ezután érkezik is az Emberek Bajnoka, aki megáll a mikrfonnál és beszélni kezd.
The Rock: The Rock, az a fajta ember, aki nem szeret mellé beszélni. The Rock nem fogja végignézni a jelölteket. The Rock kibontja a borítékot. Aki a díjat nyerte... Óóó! The Rock beszól Heyman-nek és Brock Lesnar-nak! - Mondja Rock a közönség nevet, ő pedig távozik. 


Bray Wyatt vs Justin Gabriel: 
Érkezik először a volt IC bajnok, majd rögtön kialszanak a fények! A rámpán megjelenik egy lámpa fénye és az egész Wyatt Family kirajzolódik! Amint visszajönnek a fények, Bray máris a ringben áll Justinnal szemben! Bray leadja az ECW övet, majd megszólal a gong és kezdődik a meccs! Először csak nézik egymást a felek, majd Bray elmosolyodik. Odaszól Gabrielnek, hogy „gyere!”  Justin támadásba is lendül, és sorozni kezdi Brayt. Bray csak áll és semmit nem csinál. Egy idő után megunja és lök egy nagyot Gabrielen, majd pedig egy Clotheslinenal ledönti őt! Bray ezután máris Justin mellet van és felhúzza, majd jön egy Gutwrench Suplex. Ráfekszik Justinra:1…2. de Justin felrántja a vállát! Bray a földön fekszik és mosolyog. Amikor felkel, neki lendül a kötélnek és érkezik egy Foot Stomp! Ekkor felhúzza Gabrielt és befogja a finisherébe! Abigél csókja már megvan, de amikor bevinné, Justin kifordul és fejbe rúgja Bray-t!! Justin máris ráfekszik:1… de Bray kitört! Justin el sem hiszi, és máris mászik a sarokba! Amint felér és megfordul valami nagyon furcsát lát! Bray Wyatt áll előtte és mosolyog rá! Justin megsem tud mozdulni, de Bray átfogja a derekát és lehajítja egy Inverted Powerslammel a saroklból!! Bray megfordul és mosolyog. Leül a sarokba és vár. Justin eközben már talpon van! Bray nem sokat vár, rögtön ráugrik egy Crossbodyval! Kilapította Justint ezzel a mozdulattal, de még nem fekszik rá.. Felhúzza, jön Abigél csókja és a Sister Abigail!! Bray ekkor ráfekszik:1…2…3!
A mérkőzés győztese, az ECW bajnok: Bray Wyatt

A meccs után Bray ünnepel, azonban hirtelen megszólal Cena zenéje. John nem jön, azonban egyszer csak elalszanak a fények, és mire visszajönnek, Cena ott ál Wyatt-el szemben! Te jó ég! John öklösökkel kezdi el sorozni Bray-t, aki láthatóan nincs a helyzet magaslatán. A Cenation vezetője rögtön fölénybe kerül, és egy hatalmas Spear-rel ledönti Bray-t!!! Te jó ég. A közönség egyhangúan Cena nevét kiabálja, aki pedig kivesz a ring alól egy baseball ütőt. John a ringbe megy, Bray azonban Wyatt hirtelen fejjel lefelé kezd felé közeledni, ezután talpra ugrik. Cena ekkor a Baseball ütővel ledönti Wyatt-et egy Clothesline mozdulattal!!! Te jó ég! Úgy tűnik Cena-nak teljesen elborult az agya. John teljesen szétveri Wyatt-et az ütővel, majd megszólal az Authority zenéje, és maga Triple H szalad a ringbe, hogy leszedje Bray-t Cena-ról, ám John röptében elkapja a COO-t, és kioszt neki egy hatalmas A.A.-t, mellyel kidobja a ringből!!! Cena ezután elmosolyodik a közönség pedig biztatja, végre megkapták a pusztító Cena-t!!! John ezután szó szerint, kihajítja Bray Wyatt-et a ringből, és lepakolja a kommentátor asztalt. A közönség tombol, ám ekkor érkezik Stephanie McMahon egy mikrofonnal a kezében.
- John!!! Kérlek állj le! Nézd, sajnálom, hogy a TLC-n Edge miatt nem tudtál győzni, de ajánlok neked valamit. Ha a ma esti főmeccsen legyőzöd Kane-t egy No DQ meccsen, akkor a jövőhéten a WWE történelmében legelőször egy Stairs, azaz egy acéllépcsős mérkőzésen megszerezheted az ECW övet, a Karácsonyi Raw adás főmeccsén! - Mondja Stephanie, ám eközben Triple H rátámad Cena-ra. A közönség kifütyüli a COO-t, ám ő ledönti John-t egy Clothesline-nal, majd pedig felsegíti Bray-t. Cena ekkor szétszedi az acéllépcsőt, és ledönti nagyobbik felével mindkettejüket!!! Te jó isten!!! John ezután rárakja az acéllépcsőt az asztalra, és felkapja Bray Wyatt-et, és Triple H-et is a vállára egyszerre!!! A közönség tombol Cena pedig egy hatalmas A.A.-vel rádobaj őket!!! A lépcső hatalmas csattan, az asztal pedig széttörik!!! Te jó ég, mit csinált Cena?! Mindenhol testek hevernek, Cena pedig távozik.

 

JL: Végre!!! Ezt vártam mióta, egy pusztító Cena-t!
MC: Én is! De láthatóan a közönség is, hisz meg vannak őrülve. 
JBL: Viszont a folytatásban megtehetünk egy Díva meccset!


Paige vs Brie Bella:
Brie be fogja Head Lock-ba Paige-t. Paige próbálja a kezével ki szabadulni a fogásból, de Brie erősen szorítja, így Paige nem tud ki szabadulni. Paige féltérdre ereszkedik, majd össze szedi magát és fel áll, majd neki torja a kötelekhez Brie-t. A bíró számol, majd 4-nél elengedi Brie a fogásból. Paige rögtön támad egy Spinebuster-al, utána a földön csépeli majd rá fekszik 1...2... De Brie 2-nél felrántsa mint két vállát. Paige fel áll és megragadja Brie és add egy German Suplex-t. Brie ki gurul. Paige fel áll és várja, hogy vissza jöjjön Brie. Közben a bíró 2-nél tart, 3,4,5,6,7 és 8-nál jön vissza Brie. Brie fel állna, de Peige nem hatja egy Fame Asser-al, középre húzza és rá fekszik, 1...2... De Brie 2-nél felrántsa az egyik vállát. Paige megragadja és be dobja a rigbe. Paige meg igazítja a haját és neki meg testtel, de Brie fel tartja a könyökét Paige arcába. Paige meg szédül, Brie támad egy Hurricarana, de Paige rögtön fel áll, majd Brie egy DDT add, rá fekszik 1...2... De Paige 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Brie be fogja Lebell Lock-ba Paige. Paige üvölt a fájdalomtól, közbe fogja a haját. Prige próbálja elérni a kötelet, kicsivel később sikerül neki. A bíró számol, Brie 4-nél elengedi. Brie fel áll, elkezdi lökdösni Peige fejét. Paige arcán látszik, hogy mérges. Fel áll és egy nagy pofont add Brie-nek. Majd ki oszt egy Paige-Turner-t, rá fekszik 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Paige

JL: Szép győzelem. Tegnap is sikerült neki kishíján, de végül nem jött össze.. 
MC: De ha már Dívákról van szó, a folytatásban egy hatalmas Díva legenda jön majd hozzánk. 
JBL: Ez pedig Lita, aki át fogja adni az év dívájának járó díjat.


Ezután érkezik is Lita, aki megáll a mikrfonnál, és beszélni kezd.
Lita: Először is köszönöm, hogy én adhatom át ezt a díjat! Igazi megtiszteltetés számomra. Nézzük meg a jelölteket: 
- Maryse
- Paige
- Aj Lee
- Nikki Bella
- Kaitlyn
L: Egész nagy verseny alakult ki két díva között. De aki az év dívája díjat nyerte... Maryse!  - Mondja Lita, és megszólal Maryse zenéje. A WWE Díva bajnoka az asztalhoz megy, és szól pár szót.
Maryse: Nagyon szépen köszönöm a díjat! Nem lepett meg, hisz rengeteg tettem ebben az évben ezért. Viszont a tegnapi meccsnek nem volt túl jó végkimenetele. Ennek még lesz folytatása! - Mondja Maryse és távozik. 

JL: Szerintem teljes mértékben megérdemelte. 
MC: Szerintem is.
JBL: A folytatásban azonban átadásra kerül az év legdurvább jelentéért járó díj, melyet Mick Foley ad majd át! 


Ezután érkezik is Foley, aki megáll az asztalnál. 
Mic Foley: Ha valaki, akkor én tudom, hogy milyen egy igazán durva jelenet. Ennek ellenére ebben az évben sem volt hiány belőle. Nézzük meg a jelölteket:
- Dolph Ziggler egy A.A.-vel beszakítja a ketrec tetejét, majd egy 450 Splash-el ráugrik Graves-re (SS 2014)
- Brock Lesnar F-5-öt ad HBK-nek a létráról (TLC 2014) 
- Edge röptében oszt ki egy Spear-t Cena-nak (TLC 2014) 
- Hulk Hogan Leg Drop-ot ad a ketrec tetejéről Goldberg-nek (WM XXX)
- Brock Lesnar fejbe vágja Ziggler-t egy pöröllyel, melytől Ziggler-nek betörik a feje (HIAC 2014)
MF: Nem húznám az időt, aki az év legdurvább jelenetéért járó díjat kapja... Brock Lesnar fejbe vágja Dolph Ziggler-től a 2014-es Hell in a Cell-en, melytől Ziggler-nek betört a feje. - Mondja Foley, és megszólal a WWE bajnok zenéje, de csak Paul Heyman érkezik. Heyman megáll a mikrfonnál és beszélni kezd.
Paul Heyman: Brock-nak nem csak ezt a díjat kell megkapni, az összes kategóriában melyben jelölték, neki kellene díjat kapni! - Mondja Heyman és távozik. 

JL: Hát.. Itt akár mindegyik megkaphatta volna a díjat, nagyon brutális volt a 2014-es év, de talán az egyik legjobb év volt. Kár, hogy nemsoká vége.
JBL: Igen.. Viszont az adás nem áll meg. 
MC: Nem! A folytatásban átadásra kerül az év feudja díj, melyet az egykori WWE kommentátor, Jim Ross fog átadni.


Ezután érkezik is Jim, akit nagy szeretet fogad, és megáll az asztalnál.
Jim Ross: Köszönöm, hogy én adhatom át az év feudjáért járó díjat. Mióta nem vagyok kommentátor, azóta is követem a WWE világát, és nagyon tetszettek az idei feudok. Nézzük meg a jelölteket:
- Dolph Ziggler vs CM Punk
- Dollph Ziggler vs Corey Graves
- Brock Lesnar vs Stone Cold Steve Austin
- The Undertaker vs Sting
- Sting vs Kane 
- Team Teddy vs Team Authority
JR: Hatalmas feud volt mindegyik. De csak egy nyerhet! Hölgyeim és uraim, az év feudja díj győztese... Dolph Ziggler vs Corey Graves! - Mondja Jim Ross, és megszólal Corey Graves zenéje. Graves az asztalhoz megy és beszélni kezd.
Corey Graves: Ugyan én ebben a feudban alul maradtam, de annyit tudok mondani, hogy a jobb győzött. Köszönjük a díjat! - Mondja Corey és távozik. 


Stardust vs Doink: 
Megérkeznek a résztvevők, és kezdődik a meccs, ám még előtte visszatekinthetünk arra, hogy Stardust tegnap majdnem megnyerte az Interkontinentális övet, de végül nem sikerült neki! Doink eközben kigúnyolja Stardust-ot aki láthatóan ideges. A bohóc ezután pofon vágja ellenfelét, ám ettől Stardust-nak elgurul a gyógyszere, és kioszt ellenfelének egy hatalmas Cross Rhodes-ot! Te jó ég! Stardust ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Stardust

JL: Gyors győzelem. 
JBL: Igen, de várható volt. Azonban az estéből nincs sok hátra.
MC: Egészen pontosan a következő percekben átadásra kerül az év két legfontosabb díja, az év meccséért járó és az év szupersztárjának járó díj! 
JL: Az év meccséért járó díjat a Nevelde első Hall of Famer-e, Hulk Hogan fogja átadni! 


Ezután érkezik is Hogan, akit hatalmas szeretet fogad. Hulk az asztalhoz megy, és szól pár szót.
Hulk Hogan: Köszönöm szépen, hogy én adhatom át a díjat. Ebben az évben hatalmas meccsek voltak. Nézzük meg a jelölteket:
-  Dolph Ziggler vs Corey Graves SummerSlam 2014
- Brock Lesnar vs Stone Cold Steve Austin SummerSlam 2014
- Brock Lesnar vs Shawn Michaels TLC 2014
- Dolph Ziggler vs CM Punk Wrestlemania XXX
- Kane vs Sting Survivor Series 2014
HH: Nem húznám az időt. Az a meccs, amelyik az év meccse díjat kapta... Dolph Ziggler vs Corey Graves SummerSlam 2014-es meccs! - Mondja Hogan, és az est alatt harmadszor érkezik Corey Graves.
Corey Graves: Nem tudok már nagyon mit mondani, köszönjük szépen a díjat! - Mondja Corey és távozik. 


 

JL: Teljesen megérdemelten kapták.
MC: Igen, de már csak egy díj van, amit át kell adni.
JBL: Ez pedig a legfontosabb díj. Az év szupersztárjának járó díjat, egy olyan ember adja majd át, aki idén vonult vissza, Stone Cold Steve Austin. 


Ezután érkezik Austin, aki szintén szól pár szót.
SCSA: Igazi megtiszteltetés, hogy én adhatom át a díjat. Nézzük meg a jelölteket:
- Dolph Ziggler
- Brock Lesnar
- Corey Graves
- Ryback
- Wade Barrett
- Randy Orton
- Seth Rollins 
SCSA: Hatalmas nevek, akik hatalmasat bizonyítottak az év során. De csak egy nyerhet. Azaz egy, aki szerintem is a legjobban megérdemli a díjat. Hölgyeim és uraim! Az év szupersztárja 2014-ben... Dolph Ziggler! - Mondja Austin, a közönség pedig ismét egy emberként skandálja Dolph nevét, de kedvencük nem jön. Hirtelen azonban megszólal Ziggler zenéje a tömeg pedig talpra ugrik, hatalmas reakció, de Ziggler sehol, mindössze Heyman sétál be nevetve, ám hatalmas kifütyülésben részesül. Stone Cold ekkor mérgesen néz, és hirtelen egy hatalmas Stunner-t oszt ki Lesnar menedzserének. 
SCSA: Átveszem a díjat Dolph nevébe, köszönöm a nevében is! - Mondja Austin és távozik.

JL: Azt hittem már visszajön Ziggler...
MC: Én is, nagyon mocskos húzás volt Heyman-től..
JBL: De megkapta a magáét, ez nyugtat! Viszont  a ma estéből már csak annyi van hátra, hogy megtudjuk John Cena kap-e esélyt a jövő héten. Jön a főmeccs!


John Cena vs Kane No DQ meccs: 
Először megszólal a My Time is Now és máris érkezik a nem rég visszatérő, John Cena. Őt követi az Ördög Kedvenc Démona, a Vörös Szörny, Kane! A bíró elmondja a feleknek hogy ez egy No DQ meccs és bármilyen eszközt bevethetnek A két résztvevő bemegy két egymást közti sarokba, és megszólal a gong. Cena eléggé hátrálva kezdi a meccset, és ez Kane-nek is feltűnik, és elkezd nevetni. Kane ekkor nekiesik Cená-nak! Pár kemény Clothesline-nal földre küldi Cenát, aki ettől inkább kigurul a ringből. Kane azonban Cena után megy, aki körözni kezd a ring körül. Kane-nek azonban ekkor lesz elege Cenából, és megfordul! A másik irányba indul és találkozik Cenával! Kane rögtön nekiesik Cenának!! A közönség fújol, és egyértelműen a Cenation vezérét biztatják. Kane keményen üti Cenát, majd egyenesen a kordonba löki! Ám Cena ekkor fordít és ő löki a Vörös Szörnyet a kordonba! Cena picit pihen, majd hátulról háton vágja Kane-t egy székkel, ezután megfogja és megint kordonnak löki! Ott kioszt neki egy hatalmas Spear-t, amelytől a kordon beszakad és Kane is vele együtt!! Kane ezután végképp összeesik, mozdulni sem tud. Cena pedig a ringtartóhoz áll és pihen. Cena ezután odamegy Kanehez és felhúzza a földön fekvő ellenfelét, és a ringet tartó oszlopnak löki. Kane ekkor úgyfest, hogy elájult.. Cena a vállára veszi ellenfelét, és egy hatalmas A.A-t oszt ki Kanenek a betonra, és kivesz a ring alól egy újabb acélszéket. Lesnar most ezzel kezdi el ütni a Vörös Szörny hátát. Cena szétveri Kane-t a székkel, ezután pedig begurítja a ringbe. Ott rögtön ráfekszik: PIN 1...2...de Kane felrántja a vállát. Cena el sem hiszi.. Cena kigurul kigurul a ringből, és bedob 3 db acélszéket, illetve begurítja az acéllépcsőt is. Cena visszamegy a ringbe, és mosolyog. Cena ekkor odalép Kanehez és befogja őt a STF-be!! Kane nagyon szenved és már majdnem lekopogja a mérkőzést, de kitud a ringből csúszni és így mind a ketten kiesnek! Kane a hátára esett, de Cena sokkal rosszabbul! Kane ekkor feláll és visszagurítja Cenát a ringbe. Kane is visszamászik, és máris megragad egy széket! Cena hátát kezdi el vele rögtön verni! Cena lábra tud állni és visszatámadna, de ekkor Kane gyomron vágja a székkel és jön egy Tombstone! Máris ráfekszik: PIN 1...2...de Cena felrántja a vállát! Cena nem adja fel, és ez várható is volt, hogy Kane ennyivel nem fogja elintézni. Cena fell áll, és ökölharcba kezdenek Kanenel! Ebből most valahogy Cena jön ki jobban, és fölénybe is kerül. Néhány öklös után hirtelen kioszt Kane-nek egy Fisherman Suplex-et! Cena ezután ráfekszik Kane-re a bíró pedig számol PIN 1...2...de Kane ismét felrántja a vállát. Cena már kezd kételkedni abban, hogy el tudja-e intézni a démont, hisz már mindent bevetett még sem sikerült neki... Cena a sarokba megy, hogy kifújja magát. Kane is kezd magához térni, majd Cena máris támadásba lendül! Cena keményen odasiet hozzá és rúgdosni kezdi! Kane nem sokáig marad a földön, a rúgások között felkel és megfogja Cena lábát! Ellöki magától, majd elkapja a nyakát! Kane felemeli Cenát és jön még egy Chokeslam! Kane rögtön ráfekszik: PIN 1...2...de Cena az utolsó pillanatban felrántja a vállát!!! Hihetetlen!!! Mekkora harcos. John Cena, ahogy ő is mondja soha nem adja fel! Cena még mindig küzd, és harcol. Kane azonban már alig hiszi el, hogy még ezután is képes volt felkelni. Nem tudja, hogy mit kéne még tennie, ahhoz, hogy nyerni tudjon. A közönség most is egy emberként skandálja John Cena nevét. John Cena pedig felkel és megtámadja Kanet!! Nem figyel oda, de Kane ezalatt fel vett egy széket és az épp oda rohanó Cenűt megint gyomron vágja vele! Cena összegyörnyed, de Kanet nem érdekli, elkapja és jön egy hatalmas Spinebuster! Cena a földön marad máűr ezután. Kane pedig odamegy a még régebben berakott lépcsőhöz és beigazítja a ring közepére. Felhúzza Cenát, de Cena nem hagyja magát! Cena fájlalja a hátát, de ökölharcba kezd Kane-nel! Üvölt a fájdalomtól, de küzd, nem adja fel! Kiosztana egy Suplex-et Kane-nek, ám nem sikerül neki a háta miatt. Kane ekkor felkapja és jönne egy újabb Chokeslam, de Cena leugrik! Rögtön a kötélnek lendül és kioszt egy hatalmas Speart Kane-nek!!! A közönség majd felrobban, és Cena Kane felé kezd el mászni! Cena ráfekszik Kanere, és ekkor a bíróval együtt kezd számolni a közönséggel! PIN 1...2... De Kane az utolsó pillanatban valahogy mégis felrántja a vállát! Ekkor Cena ördögien nézi Kane-t, és megragad a földről egy acélszéket és azzal esik neki a fölön fekvő Kane-nek!. Félkézzel is, de szétveri az acélszékkel! Ezután Cena a vaslépcsőt nézi amit Kane előbb igazított meg. Cena egy kósza mosolyt ereszt el, majd odamegy és a sarokhoz igazítja közelebb. Cena még a földön elkezdi Kane gyengítését! Kane már mozdulni sem tud, sem védekezni a földön és ekkor Cena felhúzza Kane-t! Feállít két acélszéket és a vállára veszi Kane-t! Cena mosolyog, majd a két székre ad egy hatalmas Dragon Strikeot Kanenek! Kane a székeken fekszik, Cena pedig a földre rogy és mosolyog. Lehúzza a két szék közé, és ráfekszik:PIN 1...2. de mit csinál Cena?? Leszáll Kaneről és csak mosolyog valamin. Cena felhúzza Kanet, és a sarokhoz viszi. Ott felveszi őt az A.A.-ba! Cena a lépcsőre mutat, majd felkiált! És csodához határos módon elindul vele felfelé a sarokba! Cenában még van annyi erő, hogy felvonszolja Kane testét a sarokba! Megáll a legfelső kötélen és nagy levegőt vesz! Mindenki tudja már, hogy mire készül! Cena leugrik a sarokból, miközben Kane-t egy Super A.A-val a vaslépcsőre vágja!! Ekkor Cena már tényleg ráfekszik és felhúzza a lábát. PIN 1...2...3! 
A mérkőzés győztese: John Cena

JL: És sikerült neki!!! Az Authority mindent megtett, de Cena győzött!!!
MC: Hatalmas formában van! 
JBL: Viszont a Raw és Slammy díjátadó gála ennyi volt. Köszönjük, hogy velünk tartottak! Viszlát!
JL: Azt elfeljtetted, hogy jövőhéten kivételesen szerdán lesz a Raw, azaz szent estén! Ez lesz a Karácsonyi Raw adás! Ne hagyják ki! Viszlát!
MC: Így van. Viszontlátásra!


Ennyi volt tehát a Raw és Slammy díjátadó gála. Reméljük, hogy tetszett! Kérjük az adás alatt írjatok véleményt!

Írta: Cenation, ngirincsi és Tomci 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0