A szerződés aláírás

Contract signing for the Undisputed WWE Championship Match where CM Punk rips apart Triple H, John Cena, and even the Rock

Üdvözlök mindenkit ez itt a Smackdown adása, amiben garantált izgalom lesz mivel már csak ez az egy adás választ el minket a Payback gálától!
A mai kommentátoraink a szokásos JBL és Michael Cole páros üdvözöl minket:

main image

JBL: Üdvözlünk mindenkit újra Smackdown idő van emberek!
MC: Így van, mai adásban teljesen ráhangolódunk a Payback-re, amibe hivatalosan bejelentik hogy a főesemény az a John Cena és The Miz szerződés aláírása lesz!
JBL: Most viszont vágjuk bele!

Az adás elején egy kis hirtelen sötétség után megjelenik a kivetítőn Bray Wyatt csapata vagyis a Best Team:

BW: Tudjátok ami ebben a világban történik az egészen felháborító! Fiatal kislányokat erőszakolnak meg az utcán vagy az öreg hölgyeket lopják meg váratlanul vagy sorolhatnám, de ez ti rátok is vonatkozik! Ki tudja lehet közületek is van itt most olyan aki ugyanezeket megtette amit az előbb felsoroltam, és ezt nekünk sajnos végig kell néznünk. De ez nem csak az életre igaz hanem a WWE-re is! Mivel sajnos ezt a vállalatot is megerőszakolták, kilopták és így olyan pankrátoroknak sikerült benyalniuk magukat mint például a Shield vagy Ryback! De ne féljetek, már jövünk!

Majd vissza a ringbe és már ott áll egy mikrofonnal a kezében a Smackdown GM-je Stephanie McMahon:

stephanie-mcmahon

SM: Üdvözlök mindenkit a péntek esti Smackdown-ban! Remélem hogy ez az adás sem fog számotokra csalódást okozni, mert a mai meccseket pont a ti kedvetekért irtam ki és ne feledjétek el hogy ma lesz egy szerződés aláírás is Cena és Miz között......

De nem tudja teljesen befejezni a mondanivalóját mert kigyullnak a lángok és elvörösül minden..... a közönség kezdi sejteni mi történik és megszólal a nagy vörös szörny Kane zenéje! Kis idő után visszatért és mikrofont fog:

kane

Kane: Stephanie akkor ne csak az ő kedvükért irj ki egy meccset hanem az én kedvemért is, mégpedig a Payback-re! 

SM: Ájj Kane! Először is üdvözöllek már nagyon hiányoztál a Smackdown-nak és az hogy a Payback-re legyen meccsed az nem ilyen könnyen megy, nincs semmijen feudod, sőt még csak most tértél vissza mikor már csak ez az egy adás van hátra a Payback-től.......

De ekkor megszólal Kofi Kingston zenéje aki hasonlóan mikrofont fog:


KK: Tudod Kane Stephanie-nak teljesen igaza van, és inkább takarodj vissza ahonnan jöttél és add át a terepet a rutinosoknak!

Kane: Jó vicc Kofi, de ha nem kussolsz be akkor kapsz egy komoly ütést!

SM: Ájj! Kane ma kapsz egy meccset Xavier Woods ellen, te pedig Kofi készülj MVP ellen! Aztán majd meglátjuk mi lesz! Ja és Kane a te meccsed most kezdődik!

Kane vs Xavier Woods

Kane a ringben marad majd jön Woods aki egy kicsit megszeppenve érkezik a ringbe majd mikor készen álltak kezdetét veszi a meccs, már az eleje komikusra sikerült hiszen Woods hiába ütötte Kane-t teljes erejéből, Kane egy tapottat sem mozdult és meg sem érezte a támadást, majd Kane bevágja Woods-t a sarokba és egy kemény torkost ad be neki majd nekilöki a másik sarokba és ott is ad neki egy torkost majd egy Cholesline után jön egy Big Boot és jön egy Chokeslam majd jelzi a Tombstone-t és...... beviszi! Ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Kane!

 

De ezzel nem volt elég mert Kane kicipeli Woods-t majd szétszedi a kommentátorasztalt majd Kane bead Woods-nak rá egy Tombstone Piledrivert! Majd azt kiabálja "Te jössz Kofi"

JBL: Azta! Kane visszatért és pusztított, hát kb ezt vártam tőle.
Cole: És ki tudja még hogy mi lesz ma hiszen annak a Kofi-nak is lesz ma meccsek aki az adás elején keményen beszólt Kane-nek. De haladjunk tovább:

Ezután megszólal John Morrison zenéje. John-t nem fogadja túl nagy szeretet, de a ringbe megy, és kér egy mikrofont.

John Morrison Addressing The WWE Universe

- Nem tudom, hányszor kell még szanaszét vernem Ziggler-t, hogy higgyetek bennem... Már egy csomószor megvertem, még is utáltok! De engem nem érdekel, tudom, hogy jobb vagyok, bizonyítottam is már egy csomószor, és Ziggler-nek 2 nap múlva olyan kínban lesz része, mint még soha! - Mondja Morrison

Ekkor azonban megszólal a WWE bajnok, Dolph Ziggler zenéje. Ő is a ringbe megy, és beszélni kezdene, ám a saját hangját se hallja a „Show off! Show off!” skandálástól. - John! Tudni akarod mért van az, hogy bennem hisznek, és benned nem? Hát elmondom! Akárhányszor megvertél Raw, ES, vagy akár SD adásokon, hátba támadtál... Nem az számít, hogy nyersz... Az számít, hogy ezt hogyan teszed! Ők értékelik bennem, hogy sosem adom fel, és ezt köszönöm is mindenkinek! Nélkületek nem tartanék ott, ahol most! És mondok én neked valamit John Morrison... A Payback-en, „The Show ENDING!” lesz!!!!!

 

Ziggler ekkor nekiesik John-nak! Kioszt neki egy Fame Asser-t, majd egy hatalmas Homicidal Kick-et, magasba emeli az övet, és távozik!

JBL: Cole na ezt nevezik úgí hogy dominancia! Végig tudja hogy mi jár Mirrison fejébe!
Cole: Garantált izagalom lesz az ő mérkőzésükön!

Ryback vs Goldust: 

Először Goldust érkezik, majd Ryback, és elkezdődik a meccs. Goldust egy Spear-rel ledöntené a Szörnyet, azonban nem sikerül neki feldönteni Ryback-et. A szörnynek ekkor eldurran az agya, és egy Clothesline után ki is osztja a Clothesline from the Hell-t. Majd jön egy hatalmas Shell Shocked, és ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...3!

A mérkőzés győztese, a WWE Hardcore bajnok: Ryback

No. 6 Ryback

MC: Micsoda rövid mérkőzés!
JBL: Michael, két szót tudok mondani: Ryback Rules! 
MC: Így van, de ez így lesz a Payback-en is? 
JBL: Remélem!

Majd eztuán Rob Van Dam megy be a ringbe és beszél:

RVD: Tudjátok el sem tudom hinni, hogy már csak ez a Smackdown van hátra a Payback gálájától ahol megküzdök az IHC övért. Ezt csak nektek szeretném megköszönni mert ti mindvégig mellettem álltatok és hálám jeléljül meg fogom szerezni az első IHC Bajnoki övemet!

Már várhattuk hogy mikor jön Daniel Bryan és eljött ez a pillanat mert magabiztosan jön a ring felé majd ő is mikrofint fog:

daniel bryan dark

DB: Rob, te már most úgy ünnepelsz mint ha ár megszerezted volna az övet, pedig csak max 20% hogy te nyersz de szerintem már annyi sincs, én nem fogom újra azt hajtani hogy én leszek a bajnok, csak annyit mondok hogy küzdeni fogok a végsőkig és mindent bele fogok adni hogy az IHC öv jobb válakon nyugodjon. YES! YES! YES!

RVD: Elég szerényen beszélsz Daniel de sajnos nincs most se igazad, mert lehet hogy legyőztél mind a kettőnket és elismerem tisztességesen, de jobb ha felébredsz az álomból csipkerózsika mert ez egy Triple Treat meccs lesz és azon bármi megtörténhet, például hogy Rob Van Dam lesz az új IHC Bajnok!

RVD beszéde után jön a jelenlegi IHC Bajnok Wade Barrett aki egy mikrofonnal a kezében jön: 

WB: Hé lányok! Van számotokra egy rossz hírem! Én vagyok az IHC Bajnok és az is fogok maradni a Payback után! HÁHÁ! Mit gondoltatok hogy valami képzeletbeli ellenfél ellen kell megszerezni az övet? Ti mind ketten nagyon sokat ábrándoztok pedig ha leszállnátok a földre látnátok az igazi valóságot! Wade Barrett a jelenlegi IHC Bajnok! És az is maradok örökre!

Ekkor Barrett bead RVD-nek egy Bull Hammer Elbow-t majd mikor megfordul Bryan bead egy Running Knee-t majd az övvel együtt ünnpeleni kezd.

db

Kofi Kingston vs MVP

A csata még el sem kezdődött kigyulltak a lángok és megszólalt Kane bevonuló zenéje! Viszont nem a bejárattól érkezett hanem a ring aljáról ahol magával ragadta MVP-t!!! Kofi érettlenül néz majd mikor minden lecsendesül akkor óvatosan odamegy ahoz a lyukhoz ahol Kane váratlanul megjelent majd hirtelen kihön Kane!!! És Kofi is magával húzná de Kofi nem hadja magát és rúgdosni kezdi majd kijön Kane és megy az adok-kapok!! Kane jön ki jobban belőle közben már kint folyik a csata, de ismerjük Kofi-t és nem hagyta magát és comb környékén rúgdossa, majd a hajlatokat is megdolgozza és Kane már térdre rottyan!! Kofi beadná a Trouble in Paradise-t, de Kane megfogtaa jobb lábát és azon a fél lábon keresztül először nekilöki a kordonnak majd az acéllépcsőnek majd Kane-nek elgurult teljesen az agya és készül a Chokeslam-re az acéllépcsőre.........

De megszólalt a GM zenéje és jön Stephanie McMahon aki villám gyorsan jött és beszélt:

SM: Kane! Kane! Állj le könyörgöm! Elég! Tudod mit megkapod a meccsedet a Payback-re mégpedig Kofi Kingston ellen! 
De Kane mikor meghallotta a hírt rögtön lázba jött és végül beadta neki a Chokeslam-et de szerencsére a ringben.

Cole: Én most nem találok szavakat, de minden esetre van egy utolsó bejelentett mérkőzésünk a Payback-re.
JBL: Kane sokkal veszélyesebb mint valaha, de vajon ki fogja megállítani?

Bray Wyatt vs Seth Rollins:

Először a Shield jelenlegi legmeghatározóbb tagja, Seth Rollins érkezik. Őt követi a Best Team vezetője, Bray Wyatt. A meccs elindul, a felek pedig azonnal egymásnak esnek. Megy az adok-kapok, majd Bray ledönti ellenfelét egy Clothesline-nal. Ezután jön egy Tornado DDT. Bray ezután felmászik a sarokba, és ráugrik Rollins-ra. Majd kilökné a ringből, ám ekkor fordul a kocka! Rollins a sarokba löki Bray-t, és ott nekiszalad. Majd kioszt neki egy hatalmas Superplex-et! Ezután jön a Triangle Dropkick, és Rollins a ringen kívülre löki ellenfelét. Ott nekiesne, ám a tömegből hirtelen érkezik a Best Team. Christian hátulról leüti a bírót, míg Evan, Bray segítségére siet. A Best Team szana szét veri Rollins, mikor megszólal a Shield bevonuló zenéje. Roman és Dean futva érkezik, és segítenek Rollins-nak, azonban győz a túlerő. A Best Team megalázó módon kiosztana Rollins-nak egy Triple Powerbomb-ot, mikor érkezik a WWE Hardcore bajnok, Ryback! Ryback-től, mintha kicsit megrettennének, a szörny pedig nekik esik. Ryback eltud bánni 3 emberrel, végül Bray-nek kiosztja a Shell Shocked-et! Ekkor azonban érkezik Doink is. Ám Ryback egy Spear-rel fogadja! Ezután a bíró felkel, Rollins pedig utolsó erejéből kioszt Bray-nek egy Good's last gift-et! Ezután ráfekszik PIN 1...2...3!

A mérkőzés győztese: Seth Rollins

sddec13th2013

JBL: Nem semmi bunyó lesz 2 nap múlva Michael..

MC: Hát nem. Biztos a végsőkig fognak küzdeni!

Jöjjön a főesemény:

Először jön a kihívó The Miz aki határozottan jön a ringbe, majd jön a WHC Bajnok John Cena aki a szokásos aktivitásával érkezik a ring felé majd kezdődik a szerződés aláírás:

SM: Szóval itt van ez a szerződés, ha most aláírjátok akkor hivatalos lesz a mérkőzésetek  a WHC Bajnoki címért. De ha van hozzászólni valótok akkor azt osszátok meg majd azután irjátok alá a szerződést.

JC: Szóval Miz látom elég büszke vagy magadra hogy sikerült a múlt héten leütni egy mikrofonnal ezért írd alá először te.

Miz: Nyugi Cena a Payback után biztosra mondom neked hogy megszabadítatlak egy kis tehertől és én leszek az új WHC Bajnok, maert a király ezt is megérdemli! És itt van az aláírásom nesze! Te jössz!

JC: Szóval te vagy a király, ez mind szép és jó de a korona meg itt van nálam és biztosítalak róla hogy a Payback-en továbbra is én leszek a bajnok, és ezért kívánok neked sok szerencsét mivel kellesz, mert amit fogsz kapni vasárnap az nem egy fizikai megterhelés, nem egy ellentondásos verés lesz hanem egy bajnoktól kapott verés! Tessék itt az aláírásom! És most ha tudod a WWE-nél szokássá vált hogy a kihívó mindig szokott kapni hát ez most se maradjon el!

Ekkor Cena bevisz a Miz-nek egy AA-t az asztalra majd ünnepel!

John Cena vs. Randy Orton: WWE Title Match Will Disappoint Without Interference

JBL: Na ezt nevezem befejezésnek! Így kell ráhangolódni egy PPV adásra!
Cole: Mára viszont ennyi, találkozunk jövő héten is, de akkor már mindennel tisztában leszünk hiszen vasárnap Payback! Viszontlátásra!
JBL: Viszontlátásra!

Remélem tetszett :)


Írta: allah1997, és Cenation

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0