Törlesztés
 

Ahogy túl vagyunk az Extreme Rules-on a ringben a Raw GM, Teddy Long áll.
- Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék a már 232 napja uralkodó WWE bajnokot, a Show off-fot, azt az embert, aki tegnap péppé verte John Morrison-t, The Dragon: Dolph Ziggler!!! - Konferálja fel Teddy Ziggler-t


Dolph-pot hatalmas ujjongás fogadja, új bevonulózenéje kíséretében a ringbe megy, és kér egy mikrofont. Ám előtte még jön a szokásos „Show off! Show off!” skandálás.
- Köszönöm! Morrison tegnap majdnem le tudott győzni, de csak majdnem! Amikor elkapta apám nyakát, eldurrant az agyam, és olyat tettem, mint még sose... Kihozta belőlem az állatot... Tudom, hogy megjárta meg minden, de akkor sem kellett volna ezt tennem, ezt sajnálom! Azt viszont nem, hogy Teddy Long maradt a Raw GM-e! Szerintem remekül végzi a munkáját. Johnny fiút pedig sosem bírtam. Azonban …


Dolph folytatná mondani valóját, mikor megszólal John Morrison zenéje. John a ringbe megy, és még látszanak a meccs nyomai a hátán, kér egy mikrofont. 
- Tegnap valóban legyőztél... Ezt elismerem, jobb voltál! Azonban a Payback-ken valóban törleszteni fogok! Én leszek az új WWE bajnok, követelek egy visszavágót ellened! - Mondja Morrison


- Tudod mit John? Kaphatsz, ám előbb meg kell érte küzdened! Ma este. Ha legyőzöd Alberto Del Rio-t, megküzdhetsz Ziggler ellen a Payback-ken! - Mondja Teddy
Morrison elmosolyodik, mikor hirtelen megszólal Ziggler.
- De nem akármilyen meccsen John! Te és én, a Payback-ken, ha győzöl egy Asztalok, Létrák és Székek meccsen fogunk megküzdeni az övemért! - Mondja magabiztosan a Show off
Ezután elégedetten távoznak.

 

Majd a kommentátorok köszöntenek minket. 

JBL: Jó estét! Túl vagyunk az év legdurvább gáláján, ahol több új bajnokot avattunk.
MC: Fantasztikus este volt.
JL: Azonban a most következő meccsen olyan ember fog küzdeni, aki tegnap nem tudott győzelmet aratni, kíváncsian várjuk, ma sikerül-e neki. 

 

Batista vs Kane:
Elsőnek jön a ring felé Kane! Másodikként jön a ring felé Batista! Kane egy hatalmas Jobbossal kezd. Majd neki löki sarok védőnek és többször hasba rúgja Batista-t. Ezután Betista visszatámad és helyet cserélnek, többször meg üti, majd sarok védőnek nyomja Kane fejét. A bíró számol 1… 2… 3…. 4… és Batista 4-nél elengedi. Kane ki jön a sarokból és Batista bevisz egy Irish Course Backbaker, rá fekszik 1…2… De 2nél felemeli az egyik vállát Kane. Batista meg ragadja Kane és középső ködére húzza, majd bevisz egy Randy Orton DDT. Batista jelzi a Batista Bomb-ot, de Kane be fogja Hell’s Gate-ba. Batista érzi a fájdalmat. Majd nem kopog, de sikerült elérni a kötelet a lábával. Kane meg várja, még fel kell a Batista. Batista fel kell és Kane ki oszt egy Cokeslam-et. Rá fekszik a bíró számol 1… 2… De 2 és félnél fel emeli az egyik vállát Batista. Kane nem hiszi el és vitatkozik a bíróval. Kane meg fordul, de már Batista feláll és bevisz egy Batista Bomb majd rá fekszik 1… 2…3!
A mérkőzés győztese, The Animal: Batista

JL: Most sikerült neki, de tegnap nem járt ilyen szerencsével.. Én mondjuk megnéztem volna, hogy IHC bajnok lesz.
MC: Jó kis meccs volt, szó se róla. Azonban a Payback főmérkőzés, ilyen, és még ennél sokkal jobb lesz szerintem! 
JBL: Hát igen. Gondoljatok bele, 3 hatalmas szupersztár egy ringben. A két friss visszatérő, közönség kedvenc RVD és Daniel Bryan megküzd a csodálatos bajnokkal, Wade Barrett-tel. Fantasztikus meccsre van kilátás. 
MC: De ha már ott tartunk, a mai főmeccs is jó lesz. Az új Tag Team bajnokok, a Royal Skulls és a WWE bajnok Dolph Ziggler megküzdenek a Shield-del. 
JL: Jó kis meccs lesz. Azonban most jön a következő.

 

Christian & Evan Bourne vs The Champions:
Először jönnek az új szupersztárok akiknek ez lesz az első meccse a wwe-ben, majd jönnek a bajnokok, azaz Cody Rhodes aki ECW Bajnok, valamint az US Bajnok Zack Ryder aki bomba formában van, a bíró inti a kezdést és egy gongszó után elkezdődik a tag team meccs, először a Zack-Bourne páros kezdenek és egészen lehengerlően kezdett az US Bajnok először egy Suplex majd egy Backbreaker és ráfekszik 1...2 de Evan kettőnél kiszabadul, Ryder pacsizik és jön Cody Rhodes aki ugyanúgy nagyszerűen támadt először egy Drop Kick majd egy Pelé Kick majd mászott a sarokba és egy Drop Kick ráfekszik 1...2 de megint kiszabadul, Cody fejsatuba fogja a Highfliger pankrátort a közönség kezd az újak mellé állni és bíztatják egy kicsit majd nagy nehezen egy Flapjack-el tud fordítani és jön a pacsi és jön Christian egy-két Chokesline után egy Spinbuster majd egy Crossbody erősen fogja 1...2...3!!! Micsoda meglepetés!!! 
A mérkőzés győztesei: Christian és Evan Bourne

JL: Ez is jó meccs volt! Hittétek volna, hogy a két újonc leveri az összeszokott Tag Team-et?
MC: Én nem nagyon, mindenesetre kellemes meglepetés volt. 
JBL: Én Christian-t nagyon bírom, Evan Bourne-nek pedig tetszik a stílusa. Igaz, hogy csak most kerültek össze, de én megnézném őket rendesen Tag Team-ként is. 
JL: Kiderül, szerintem láthatjuk még őket így. Azonban most jön a következő meccs.

Ám előtte még kapcsolunk a Backstage-be, ahol Josh Mathews a WWE bajnokkal, Dolph Ziggler-rel beszélget éppen. 
JM: Szia Dolph! Először is gratulálok a tegnapi győzelmedhez! Mit gondolsz, ez ma sikerülni fog?
DZ: Szia Josh! Köszönöm szépen! Mindent meg fogunk tenni.
JM: És Morrison-ról mit gondolsz? Őt, vagy inkább Alberto Del Rio-t szeretnéd ellenfeledül a Payback-ken? 
DZ: Alberto-val sem vagyok túl jóban, de inkább Morrison-t. Úgy érzem nem volt elég az a verés amit tegnap kapott! Egy TLC meccsen tökéletes verést kapna!
JM: Értem, köszönöm az interjút!


Paige vs Eva Marie:
Érkeznek a felek és kezdetét veszi a meccs. Paige kezd jobban bevisz egy White Noiset, egy Randy Orton DDT-t és egy Five Knuckle Shufflet, majd kopogtat:1….2…. Eve kitör és próbálkozik egy Big Boottal, de Paige egy Powerslammel hárít és bevisz egy Speart, majd jelzi a Paige –Turnert amit be is visz és nyer.
Ezzel a mérkőzés győztese, a WWE Díva világbajnok: Paige 

JBL: Jó kis meccset hoztak össze a dívák. Paige tegnap nagyon kemény meccset nyert. 
JL: Ahogy mondod. Jó kis meccs volt az is. Én rettentően vártam, és ez, hogy Díva világbajnok lett, szerintem nagyon jót tett a karakterének, hisz még fiatal.
MC: Hát igen. 21 évesen nem sok mindenki ér el ennyi mindent, de Paige különleges!
JL: Én is nagyon bírom!
JBL: A következő meccs azonban már kezdődik is. 


Wade Barrett vs Shawn Michaels:
Kezdődik a meccs és rögtön az elején kialakul az adok-kapok, amiből Barett jön ki jobban aki be tud vinni egy Powerbomb-ot és készülne a Bullhammerre, de Shawn hárít egy Edgecutonnal és bead egy Randy Orton DDT-t, valamint jelzi a Pedigreet, amit nem tud beadni, mert Barett hárít egy High Kneevel és beadná a GTS-t, de HBK leugrik és fejbe rúgja. Michales ezután beadna Wade-nek egy Sweet Chin Music-kat, de Wade kidől és tökön rúgja, így diszkvalifikálják, az IHC bajnok pedig távozik.
A mérkőzés győztese tehát Dq-val, Mr. WM MITB: Shawn Michaels

JL: Ez sem volt rossz meccs. Vajon Shawn Michaels a Payback után is Mr. WM MITB lesz? Vagy beválltja? 
MC: Nem tudom, mindenesetre tökéletes alkalom lesz, egy Triple Thereat meccs után. 
JBL: Meglátjuk.


Ezután megszólal a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, Wade Barrett zenéje. Wade a ringbe megy, és kér egy mikrofont. 
- Daniel és RVD megkapta amit akartak, azonban ez nekem hatalmas kihívás. Rettentően könnyen elveszíthetem övemet. Próbálok, majd mindent megtenni...


Wade folytatná mondani valóját, mikor megszólal Mr. Wrestlemania Money in the Bank, Shawn Michaels zenéje. Mindenki talpra ugrik, azt várják, hogy HBK beváltja a táskát.
- Attól, mert az előbb legyőztél, csak szerencse volt.. Sőt, csalás! De a Payback-ken nem így lesz. Akár te nyersz, akár Daniel Bryan, akár RVD, mindenki csak ennyit fog hallani: A mérkőzés győztese, és az új Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: Shawn Michaels – Mondja HBK


Wade válaszolna, azonban HBK nekiesik, elég tételt akar venni. Kioszt neki egy Spinebuster-t, majd egy hatalmas Sweet Chin Music-ot. Ezután magasba emeli a táskát és távozik.

JBL: Be fogja váltani! Én érzem!
MC: Kiderül.
JL: Lehet hiába váltja majd be. 
MC: Ki tudja? Jön a következő meccs Jerry.


Ryback vs Doink (Ha Doink nyer, kap egy újabb lehetőséget a WWE Hardcore övért):
Megérkeztek mindketten, aki látta tegnap az Extreme Rules-t az tudja hogy Doink mekkora egy elmebeteg meccsen van túl és csoda hogy nem sérült meg, viszont ha most Doink győz akkor újabb esélyt kap a Hardcore övre lássuk is: Ryback egyből behajította a ring sarkába és ott jól szétpüföli, jobbos, balos, jobbhorog, balhorog, amit csak tud, majd erőből nekihajíítja a másik saroknak és jön egy Leg Drop majd ráfekszik 1...2 de Doink éppen időben rántja fel a vállát, majd Ryback kidobja a ringből és kint folytattja az aprítást nekidobja a kordonnak majd az acéllépcsőnek is majd a kommentátorasztalt megtisztítja és jönne egy Powerbomb, de ekkor Doink kicsúszik belőle és több felütés után ő adja be a Powerbomb-ot a kommentátoraztaltra Ryback-nek! nagy nehezen vissza is tudja rángatni a ringbe és ráfekszik talán itt a vége??? 1...2! De kettő és félnél kiszabadul a nagyfiú! Doink próbálja magát összeszedni és valahogy sikerül is ledületbe jönnie 1-2 Chokesline után jön egy Powerslam majd egy Superplex és ráfekszik 1...2! De ezt is hogy élte túl!!! Ryback már alig kap levegőt Doink meg egyszerűen fel van pörögve! Doink készül a finisherére és készül a Batista Bomb-ra, de Ryback fantsztikusan fordít és bead hirtelen egy Spinebuster-t! Majd jelzi, hogy finisher idő van! És készül a Shell Shocked-re! Fel is kapja és kezd vele menetelni! Majd..... Doink valahogy ki tud belőle csúszni és hirtelen bead egy STF-et!!!! És Rybackkkk........ épp hogy eléri a köteleket!!!! Majd Doink felállítaná de lerúgja mgáról Ryback és megint készül a Shell Shocked-re!! Majd ebből is kicsúszik Doink!!! És jön tőle a Batista Bomb, majd ráfekszik PIN 1...2..de Ryback az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen. Doink alig hiszi el. Ryback ezután nagy nehezen fel áll. Doink leütné, ő azonban utolsó pillanatban elhajol, ezután Ryback kioszt neki egy hatalmas Clothesline From The Hell-t, majd egy Shell Shocked-det és ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, a WWE Hardcore bajnok: Ryback

JL: Én azért megnéztem volna még egy meccset, de hát ilyen a sors.
MC: Azért szerintem nagyon jó meccs volt!
JBL: Igen, szerintem is.


Ezután megszólal a Nehézsúlyú világbajnok, John Cena zenéje. Cena-t hatalmas szeretet fogadja, bemegy a ringbe, és kér egy mikrofont. 
- Tegnap bebizonyítottam, hogy jobb vagyok, mint Jericho! Húzós meccs volt, de The Champ is HERE! (A bajnok itt van.) Azonban sok bajnok már nincs itt. Vannak helyette újak. De valaki tegnap hatalmas verés után is küzdött, ez a pankrátor The Miz! Hatalmas tisztelet jár neki a tegnapi után. Azért, mert nem adta fel, küzdött, és csak az utolsó pillanatban adta fel...


Cena folytatná, de megszólal The Miz zenéje. A volt Interkontinentális bajnok, The Miz bemegy a ringbe, és kér egy mikrofont.
- És ki kért meg téged, hogy vázold a helyzetet?! Mindenki látta mi történt tegnap... Gyenge voltam! Azonban ez még egyszer nem fog megtörténni... Már nem kell az Interkontinentális bajnoki öv! Most más kell! - Mondja Miz, és rámutat a Cena vállán levő Nehézsúlyú világbajnoki övre.
Cena nagyot néz, majd elmosolyodik és ismét beszélni kezd.
- Hogy ezt akarod? Te akarsz lenni a Nehézsúlyú világbajnok? Tudod Miz, ez a WWE egyik főöve... Ezért meg kell küzdeni, de elfogadom a kihívásodat! Te és én a Payback-ken! - Mondja magabiztosan Cena
Miz és John ezután egymásnak esnek. Megy az adok-kapok majd John kerül fölénybe, a ring sarkába löki Miz-t, ott kezdi el ütni, majd kioszt neki egy Powerbomb-bot. Cena ekkor jelzi a Five Knuckle Shuffle-t, amit be is ad, és jön egy Attitude Adjustment. Ez után magasba emeli a WHC övet, és távozik. 

JBL: A Payback-ken tehát John Cena megküzd The Miz-zel. A 3 főöv már tuti megvédésre kerül. 2 bejelentett meccs már van is, de vajon Morrison lesz Ziggler ellenfele, vagy Del Rio?
MC: Szerintem Morrison, Alberto tehetséges, de a jelenlegi John Morrison ellen nincs sok esélye. 
JL: Michael jól látja a helyzetet, azonban most jön a következő meccs.


Bray Wyatt vs Kevin Nash:
Megérkeztek a felek majd kezdődött a meccs, ami nem volt valami túl nagyon nagy szám mert Nash kezdett jobban egy Big Boot majd egy Headbutt és bevágja a sarokba Bray-t és jönne tőle egy Running Chokesline de Wyatt elkerüli és tőle jön egy Running Chokesline és ezt követi egy Neckbreaker majd beadta a Sister Abigail-t és ráfekszik 1...2...3!!! 
A mérkőzés győztese: Bray Wyatt

JL: Micsoda debütálás! Fantasztikus!
JBL: Nem annyira Kevin Nash számára...
MC: Jó kis meccs volt amúgy szerintem, igaz, hogy rövid, de jó!

Ezután egy bejátszást láthatunk ahol The Shield üzen mai ellenfeleinek.
RR: Tegnap az egész Shield-nek rossz napja volt... Én kikaptam Taker-től, Rollins és Dean pedig elveszítették Tag Team öveiket... 
SR: Igen, de ez ma nem fog megtörténni! 
DA: Az igazság vérebei megmutatják az új Tag Team bajnokoknak mit tudnak! 
RR: De Dolph! Téged sem felejtettünk ám el! Tegnap legyőzted a nagy John Morrison-t. Ma viszont olyan kínban lesz részed, mint még sose!!!
SR: Az igazság vérebei, igazságot szolgáltatnak ma a WWE-be! 

Daniel Bryan & Cm Punk vs New Division (John Cena és RVD): 
Először a két friss visszatérő érkezik akit nagy szeretettel fogad a közönség. Jó párosításnak ígérkezik Punk és Bryan. Ezután érkezik az újdonsült Tag Team csapat a New Division. A meccset a Nehézsúlyú világbajnok John Cena és a Hangtalanok Handja, Cm Punk kezdi. John egy fejsatuval kezd a közönségnél bedig azonnal felhangzik a „Let's go Cena – Cena Sucks” skandálás. Punk hamar fordítani tud, és jön egy Bulldog, és Punk azonnal ráfekszik a Nehézsúlyú világbajnokra PIN 1..de Cena azonnal felrántja a vállát. Punk egy gyors PIN kombinációval jönne, azonban John fordít és jön egy Flapjack. Cena ezután befogja ellenfelét az STF-be! A közönség őrjöng, hatalmas párharcot hoz Cena és Punk meccse. Punk-ról tudjuk, hogy az ilyen fogásokban nem szokott kopogni, és ez most is így van. Elküzdi magát a kötélig, így Cena elengedi. John az ők sarkukba löki Punk-kot, ahol pacsizik RVD-vel, és jön egy Double Clothesline. Eddig úgy tűnik John és RVD képes jól összedolgozni. RVD egy Diving Headbutt-tal kezd, majd kilöki Punk-kot a ringből. A közönség fele Punk nevét, a másik fele pedig RVD nevét skandálja. Izgalmas küzdelmet hoz a 4 face pankrátor meccse. RVD lepakolja a kommentátori asztalt, és bead Punk-nak egy W.M.D.-t, amitől a legjobb az asztalra ájul. RVD ezután felmászik a sarokba, és onnan jön egy hatalmas Five Star Frog Splash. Punk azonban az utolsó pillanatban el kapja RVD-t, és jön egy hatalmas GTS! Ezután visszalöki a ringbe ellenfelét, ahol bepacsizza Daniel Bryan-t. Bryan hatalmas lendülettel kezd, a közönség pedig nem tudja eldönteni kinek szurkoljon. Daniel bead egy Flash Kick-ket ellenfelének, majd jön a Running Knee! Ezután ráfekszik ellenfelére a bíró pedig a közönséggel együtt számol PIN 1...2...de RVD az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen! Mr. Friday Night nem adja fel! RVD próbál felkelni, mikor megszólal a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, Wade Barrett zenéje. Barrett a ringbe fut, és egyik kezében az övvel ledönti Bryan-t, a másik kezével pedig egy Bull Hammer Elbow mozdulattal dönti le RVD-t. Punk ekkor bemegy a ringbe és nekiesik Barrett-nek, aki egy Bull Hammer Elbow-val Punk-kot is kiüti. Ezután azonban a Nehézsúlyú világbajnok, John Cena esik neki Wade-nek. Cena rendkívül keményen üti ellenfelét, majd jön egy A.A. Cena ezután kigurul, a meccs pedig folytatódik. A bíró úgy dönt nem diszkvalifikál senkit. Barrett ájultan kiesik ahol Punk kezdi el verni. Közben Bryan hirtelen felkel és rúgdosni kezdi RVD-t. Jönne a fejrúgás, azonban Van Dam elhajol és pacsizik Cena-val. Cena egy Clothesline-nal kezd, majd jönne a Five Knuckle Shuffle, ám mikor beadná hirtelen The Miz dönti le, aki a semmiből érkezik. A bíró így diszkvalifikálja Punk-ékat.
Így tehát a mérkőzés győztese Dq-val: A New Division

Cena számára azonban itt még nem ért véget a történet. Miz még jól elveri, majd kioszt neki egy Skull Choursing Finale-t, magasba emeli a WHC övet, és távozik. 
 

JBL: A meccs rendkívül jó volt, csak a befejezés nem a legjobb...
JL: Hát igen. Miz láthatóan Heel Turn-t vett.
MC: Én bírom Miz-nek ennek az oldalát, kíváncsi vagyok mi lesz még itt a Payback-ken!
JL: Én is Michael, azonban most jön a következő meccs. 


John Morrison vs Alberto Del Rio WWE #1 Contender meccs:
Érkeznek a felek és elkezdődik a meccs. Del Rio kezd jobban és bevisz egy Enzugirit és egy Old School, majd kopogtat:1… Morrison kitör és egyből ad egy Suplexet, valamint egy Invert DDT-t és jelzi a Zig-Zag-et, amit sikeresen be is visz és kopogtat:1….2…. Del Rio kitör. Del Rio készül a Tombstone Pildriverre, de nem tudja bevinni, mert egy Powerslammel fordít és ad egy Inverted Backbreakert és készül a Sweet Chin Musicra, amit Del Rio megakadályoz, de ezzel csak annyit ér el, hogy egy F-5-öt kap. Morrison ezután befogja Del Riot a Kimura Lockba amit Alberto egyből lekopog. 
Így a mérkőzés győztese, és a WWE bajnok, Dolph Ziggler 1. számú kihívója a Payback-ken: John Morrison 

MC: Megcsinálta! 
JL: Tehát most már megvan a 3. bejelentett meccs a Payback-re! 
JBL: John Morrison vs Dolph Ziggler TLC meccs! Király lesz!
MC: Már alig várom én is. 
JL: Azonban, ha már Dolph Ziggler-ről van szó, kezdődik a főmeccs!


Dolph Ziggler & Royal Skulls vs The Shield 6 fős Elimination Tag Team meccs: 
Először a Tag Team bajnokok, és a WWE bajnok Dolph Ziggler érkezik. Őket követi a Shield! A meccset pedig Alex Riley és Dean Ambrose kezdi. Riley hatalmas ambícióval kezd. A közönség pedig biztatja is az újdonsült Tag Team bajnokot. Riley ledönti Ambrose-t pár Clothesline-nal. Riley ezután egy hatalmas Disaster Kick-ket oszt ki Dean-nek, és rá is fekszik PIN 1..de Ambrose azonnal felrántja a vállát. Dean ezután fölénybe kerül, kioszt egy hatalmas Crossbody-t, majd egy High Knee Bulldog-got. Ambrose ezután pacsizik Reigns-szel, és láthatunk egy gyönyörű Double Clothesline-t. Bead egy hatalmas Superman Puch-csot, ezután jelzi, hogy itt a vége, jön egy hatalmas Spear, Ambrose és Rollins pedig lerántják a ring széléről Ziggi-t és Graves-t. Reigns ráfekszik PIN 1...2...azonban Riley az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Ziggler és Corey végül elintézik Ambrose-zékat. Roman kivesz a ring alól egy Kendo botot, még a bíró nem figyel, és ezzel dönti le a ringbe érkező Graves-t és a már félholt Riley-t majd először Riley-ra fekszik rá, aki a meccsbe van PIN 1...2...3! Ezzel Alex Riley kiesett. Reigns ezután azonnal ráfekszik Corey Graves-re is PIN 1...2...3! Ezzel tehát a Tag Team bajnokok egymás után estek ki. Így tehát Ziggler-nek kell egyszerre megküzdenie az egész Shield-del. Dolph bemegy a ringbe, és azonnal kioszt Roman Reigns-nek egy Fame Asser-t. Ezután egy gyönyörű Drop Kick-kel lerúgja a ringszéléről Seth-tet, és Ambrose-t is. A volt Tag Team bajnokok egyelőre nem tudtak még felkelni. Ziggler kioszt egy hatalmas Dragon Strike-kot Reigns-nek és ráfekszik PIN 1...2...de Roman az utolsó pillanatban felrántja a vállát. Közben a Shield másik két tagja eltereli Ziggler figyelmét még Roman észhez tér. Ziggi majdnem kap egy Spear-t, ám ehelyett Reigns csapattársait löki le. Mikor megfordul pedig kap Ziggler-től egy hatalmas Homicidal Kick-ket, és a bajnok rá is fekszik PIN 1...2...3! Így tehát Roman Reigns kiesett a meccsből. Azonban azonnal érkezik Seth Rollins aki kioszt egy hatalmas Pendulum Kick-ket. Rollins ezután ráfekszik Ziggler-re PIN 1...2..de Dolph képes felrántani a vállát! A közönség ekkor pedig elkezdi skandálni Ziggler szlogenejét, a „Show off! Show off!” skandálást. Dolph talpra áll, azonban Rollins a sarokba löki, ahol pacsizik Ambrose-zal. Ezután beadnak Ziggi-nek egy Double Suplex-szet. Ambrose ezután kioszt Dolph-nak egy Hybrid Facebuster-t, és ráfekszik a WWE bajnokra PIN 1...2...de Ziggler az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Fantasztikus teljesítmény! A közönség egyre hangosabban skandálja Ziggler szlogenjét, mikor a bajnok hirtelen talpra ugrik! Amborse ekkor meghátrál és pacsizik a Rollins-szal aki a felső kötélről ugrik a bajnokra azonban röptében kap Ziggler-től egy Homicidal Kick-ket! Ziggler ezután ráfekszik PIN 1...2...3! Így tehát Seth Rollins is kiesett a meccsből! Már csak Dean Ambrose és Dolph Ziggler maradtak. Ziggler egymaga elintézte már Ambrose kivételével az egész Shield-det, mindössze két Homicidal Kick-kel! Fantasztikus! Ambrose kicsit félvén, de a ringbe megy. Ziggler azonban hatalmas ambícióval esik neki. Bead neki egy hatalmas Hurricana-t, majd jön a Spinebuster! Ziggler ezután fel áll a sarokba a közönség pedig lelkesíti. Dolph ráugrik Ambrose-ra egy Five Star Frog Splash mozdulattal és ráfekszik a volt Tag Team bajnokra PIN 1...2...de Ambrose felrántja a vállát! Hihetetlen hangulat uralkodik a Raw főmeccsén! Dolph alig hiszi el ami történt. Csak tetézi a történteket, mikor megjelenik John Morrison aki leül a kommentátor asztalhoz, és Jerry Lawler-rékkal kommentálja a meccset. Ziggler elkezdi lelkesíteni a közönséget, azonban Ambrose hirtelen befogja a Hell's Gate-be! Dolph rettentő sokáig van a fogásban, de nem kopog. Már ájuldozik mikor Morrison kiabálni kezdi neki, hogy „Gyerünk Ziggi! Ennyi telik ki a Nagy Show off-tól?” A közönség ekkor elkezdi skandálni, hogy „Let's go Show off!” Ziggler pedig fel áll Ambrose-zal, és földhöz vágja, jön egy Fame Asser, majd kioszt neki egy hatalmas Homicidal Kick-ket és ráfekszik, a közönség pedig a bíróval együtt számol PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, a WWE bajnok: Dolph Ziggler

Morrison ekkor nekiesik a már félholt Ziggler-nek, és el is veri. Kivesz a ring alól egy létrát felállítja a ring mellett és onnan ad be neki egy hatalmas Morrison Bomb-bot! Morrison ezután távozik.


De ha ez még nem lenne elég Dolph számára a Shield is nekiesik. Utolsó erejéből fel áll, és Reigns majdnem kioszt neki egy Spear-t, mikor elhajol és egymaga esik neki a Shield-nek! Dolph-nak hatalmas tisztelet jár, de győz a túlerő. Végül kiosztanak Ziggler-nek egy Triple Powerbomb-bot, és távoznak.

JBL: Szegény Dolph! 
JL: De azért jó kis Raw volt! Jövőhéten találkozunk! Viszlát!
MC: Jó éjt!
JBL: Viszontlátásra! 


Ezzel zárult tehát az Extreme Rules utáni első Raw! A Payback-re máris 3 bejelentett meccs van. Bocsi, hogy ilyen későn írtam meg! Remélem azért tetszett! Kérjük írjátok le a véleményetek róla, az adás alatt!

Írta: Cenation, allah1997 és ggajdy12

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0