A Pre Show legelején Renee Young-ot láthatjuk.

RY:Üdvözlök mindenkit.Elérkeztünk az év első NXT-s nagy adásához méghozzá egy vadonat új adáshoz aminek a neve Steel Cahmber.Egy órán belül el is kezdődik a PPV, ám előtte még megemlítjük a mai meccseket.Mai vendégeim közt ott van a már jól megszokott Vickie Guerrero.
VG:Köszöntök mindenkit.
RY:Valamint két pankrátor az egyik CJ Parker a másik pedig Camacho.
CP:Üdv mindenkinek.
C:Én is köszöntök minden nézőt.

RY:Mit szóltok a mai meccsekhez?
C:Szerintem elég jó meccsek várhatóak még, ha egyik másik nem is olyan érdekes ott van két Hell in a Cell meccs ami nem mindennapi.
CP:Bizony a két Hell in a Cell meccs megdobja a PPV-t, de nélkülük is lesznek érdekes meccsek, mint például a Tyson Kidd vs Kevin Owens.

VG:Igen ők már egyszer megküzdöttek, akkor diszkvalifikáció lett.Most nem hiszem ugyanis én úgy gondolom, hogy Kidd elintézi Owens-t.
CP:Egyet értek veled.
C:Én viszont nem.Kevin Owens fog győzni.Biztos vagyok benne.
CP:Nem lehetsz benne biztos!
C:De!Bármibe lemerném fogadni.
RY:Ez erős kijelentés viszont szerintem is Tyson fog győzni.
C:Hát Parker nem tudja miről beszél.
CP:Hogy én nem tudom?Bizonyára te tudod.De figyelj tudok én is valamit mégpedig, hogy bármikor szétrúgnám a segged.
C:Hogy te?
VG:Hé fiúk elég legyen ha valami bajotok van azt intézzétek el a ringben ma a Pre Show-ban.
C:Legyen.

Camacho elsétál.

RY:Akkor folytathatjuk?
VG:Igen és folytassuk a legutolsó bejelentett meccsel amit az NXT műsora után lett bejelentve.Egy Triple Thereat meccs, amin Rusev, Baron Corbin és Sin Cara fognak megütközni.

CP:Érdekes csatának ígérkezik.Én úgy vélem Rusev elintézi a másik kettőt.
RY:Volt egy összecsapásuk amit Rusev nyert a legutóbbi NXT-n pedig Sin Cara éppen, ezért Corbin nevét mondanám, mint nyertes.Most mindent belefog adni, hogy megmutassa mit is tud.
VG:Akkor én pedig Sin Cara nevét mondom.Ha az NXT-n fölénybe tudott kerülni, akkor most is megteheti.Látunk ma tőle szép mozdulatokat.Az egyikkel akár meg is nyerheti a meccset.
RY:Na és mit szóltok Tag Team Hell in a Cell meccshez?

VG:Jó kérdés.Egyrészt Balor és Itami külön külön nagyon tehetséges és ha őket összerakjuk az nem lehet rossz.Másként pedig a Destroyers egy nagyon pusztító csapat és a ketrecben ez előnyükre is fordítható éppen, ezért szerintem ők nyerik a meccset.
CP:Egyet értek abban, hogy Finn és Hideo rendkívül jók, és ha ilyen jók miért ne nyernének?!Szóval ők jönnek ki győztesként az ütközetből az én meglátásom szerint.
RY:Most Parker-el kell egyet értsek.Viszont most térjünk rá az NXT Női bajnoki címmeccsre.

RY:Szerintem Alexa ismét címet fog őrizni.Bár talán most nem lesz olyan könnyű dolga.
VG:Kendall Skye eddig nem igazán nyújtott kiemelkedő teljesítményt, azonban az elmúlt hetekben nyert és nyert.Azt én sem állítom, hogy új bajnokot avatunk csak annyit, hogy van némi esélye.
CP:Az az igazság, hogy nem sokan fogadnak Skye-re épp úgy mint én ugyanis szerintem is Alexa Bliss lesz a győztes.Eddig veretlen és ő a bajnok is, de ha Kendell győzni tud az mindenképp meglepő lesz.
RY:Nemsokára kezdődik a Pre Show meccs ám előtte még az NXT Tag Team bajnoki meccsről és beszéljünk.
CP:Akkor most én lelépek.
RY:Rendben.Köszönjük, hogy itt voltál.

RY:Na ez a meccs mindenképp tartogat izgalmakat.Vajon a jelenlegi bajnokok együtt tudnak működni?Vajon a kihívók együtt tudnak-e működni?Ugyanis hiába vannak egy csapatba még nem volt Tag team meccsük sőt El Local-nak még meccse sem szóval ez az ő debutáló meccse.ÉS egy nagy kérdés kiké lesznek azok a fényes övek?Ezekre a kérdésekre megkaphatják a választ ha figyelemmel követik a PPV-t.Mi is fogunk választ adni ám előtte nézzük meg a Pre Show meccsünket.

CJ Parker vs Camacho

Először Camacho érkezik aki a ringbe siet majd megszólal Parker zenéje aki eredetileg öltönyben volt most viszont már csak egy ing van rajta amit le is vesz míg beér a ringbe.A bíró jelzése után egyből egymásnak esnek ott ütik egymást ahol érik.Parker kerül fölénybe, a földre viszi ellenfelét és kemény ütéseket mér rá utána felállítja és a köteleknek löki viszont Camacho megkapaszkodik a felső kötélben, ezért CJ nekifut és kilöki a ringből a kötelek felett.Parker lendületet vesz és egy Suicide Dive-el ráveti magát a felálló ellenfelére.Camacho-t ezután a kordonnak löki majd kioszt egy Suplex-et neki az acél lépcsőkre aztán ő visszamegy a ringbe a író pedig tovább számol 3-tól 4..5..6..7..8..ekkor ér vissza Camacho.CJ bead egy Suplex-et a ring közepére majd felmászik a sarokba ahonnan egy Flying Goat-al próbálkozik viszont Camacho odébb gurul így a támadó árnyékra vetődik.Parker a földön fogja a fejét ezt látva a Mexikói pankrátor még jól megtapossa ellenfele fejét aztán egy DDT után ráfekszik 1..2..CJ Parker felrántja a vállát.Camacho a sarokba állítja fel CJ-t akit ezután nagy erővel átlendít a szemközti sarokba Parker onnan kipattan majd kitér ellenfele Clothesline-a elől majd egy Drop Kick-et oszt ki amitől Camacho kerül a sarokba majd pattan vissza, ekkor egy Samoan Drop-ot kap.Parker elkezd mosolyogni majd jelzi a Boom Drop-ot amivel betalál a signature után egy Powerbomb-ot osztana ki ám Camacho egy Back Body Drop-al fordít majd összeesik.Camacho odagurul a kötelekhez ahol felhúzza magát és várja, hogy Parker is felkeljen, amikor ez megtörténik megindulnak egymás fele.Camacho gyorsabb így egy Clothesline-t oszt ki majd megismétli ezt utána pedig egy Full Nelson Drop jön.Ezt követően lendületet vesz a kötelektől, azonban a semmiből CJ egy Superkick-el lerúgja.Parker ezután kitudja osztani a Powerbomb-ot, de ez neki nem elég, ezért még egyszer kiosztja utána ráfekszik 1..2..3.

A mérkőzés győztese CJ Parker

RY:A meccs alatt új vendégünk  érkezett méghozzá Angelo Dawkins!
AD:Sziasztok!
RY:Hogy érzed magad Angelo?
AD:Már egész jól vagyok, de pár hetet még kifogok hagyni.Lassan elkezdhetek újra edzeni.Egyre többet fogok bírni és csúcsformában fogok visszatérni.
VG:Ennek örülünk.
RY:Egy meccsnek jó volt ez a meccs ám most térjünk vissza az NXT Tag Team bajnoki meccsre.Ti mit gondoltok új bajnokok lesznek avagy sem és melyik csapat fog tudni és melyik nem összedolgozni?
AD:Adam Rose és Tyler Brezze tag team-je instabil.Egyszer jól összedolgoznak, aztán nem.Nem hinném, hogy címet tudnak őrizni a Lucha Dragons ellen.Bár az meglepő, hogy Sin Cara helyett El Local van a meccsben és, ezért lehetnek hibák ott is m meccs végén ők diadalmaskodnak.
VG:El Local-ra már sokan kíváncsiak köztük én is.Szerintem megnyerik a meccset a kihívók, de csak diszkvalifikációval és az övek Adam-nél és Tyler-nél maradnak.
RY:Érdekes meccs lesz azt meg kell hagyni ha nekem kéne valakiket mondani én is Kalisto-t és El Local-t mondanám viszont abban nem vagyok én sem biztos, hogy bajnokok lesznek.A mi adásunk lassan lejár ám még előtte a legfontosabb meccsről is essen pár szó.

RY:Marcus Louis és Adrian Neville  bent a Hell in a Cell ketrecében egy gigászi csatában.A kérdés már csak az ki lesz a bajnok a meccs után?
VG:Ez egy jó kérdés.Marcus bajnokként eddig jól teljesített azt meg kell hagyni.Létra meccs,acél ketrec meccs, de most.Most a Hell in a Cell.Ma megnyeri, akkor bizonyít viszont szerintem nem ő fog kijönni a ketrecből bajnokként.
AD:Azt, azért vegyük figyelembe, hogy Kevin Owens nélkül már nem is lenne NXT bajnok.Én bírom Neville-ben és tudom, hogy bajnokként fog távozni a Steel Chamber gáláról.
RY:Marcus Louis tényleg nagyszerű bajnok, de most egy másik volt bajnokkal áll ki.Igaz csak Tag Team bajnok de akkor is bajnok volt Adrian.Ő biztos feladja a leckét a bajnoknak, de nem hiszem hogy ő lenne az új NXT bajnok.De mint mondtam minden kifog derülni nemsoká most viszont mi végeztünk és pillanatokon belül kezdetét veszi a Steel Chamber.Én Renee Young voltam viszlát legközelebbig.
AD:Viszlát!
VG:Viszont látásra és tartsanak velünk továbbra is.

Írta:Ryder

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0