Az adás elején a kommentátorok köszöntenek minkét ismételten. 

Jerry „The King” Lawler: Itt vagyunk tehát, ez már a Survivor Series adása!
John Bradshaw Layfield: Bizony ám. Hatalmas a hangualt!
Michael Cole: Ne is húzzuk tovább az időt, kezdődik az első meccs, amely az X Divízió övért fog zajlani!


Big Show vs Sheamus WWE X Divízió bajnoki meccs:
A gong szó után, Sheamus rögtön támadni kezd, de Big Show el löki magától. Majd össze akaszkodnak, Big Show megint el löki magától. Big Show mutassa Sheamus-nek, hogy csináljanak egy erő próbált. Az egyik kezüket össze kulcsolják majd a másikat is, de Show rögtön hasba rúgja a volt bajnokot. Majd bele könyököl a Shmeamus gerincébe. Sheamus össze rogyik. Big Swoh elkezdi Sheamus- fejét csépelni, majd rá is fekszik 1..2.. De Sheamus 2-nél felrántsa mint két vállát. Ekkor Show meg ragadja Sheamus-t és neki dobja a köteleknek, majd vissza pattan és Show add egy Samoan Drop-ot. Majd Sheamus hajánál fogva fel emeli és be vágja a sarokba. Big Show testtel neki megy, majd elkezdi ütni, de Sheamus vissza támad be húzz kétszer a Big Show-nak. Big Show átrál. Sheamus követi, de Big Show vissza fordítja a meccset egy Powerslam-el. MAjd újra rá fekszik 1...2.. De Sheamus felrántsa az egyik vállát 2-nél. Big Show meg ragadja és ki dobja a ringből. Majd Show ki megy és neki vágja Sheamus-t a kordonnak, majd meg ragadja és vissza gurítja a ringbe. Big Show vissza megy 6-nál. Big Show jelzi a W.M.D.-t, Sheamus kezdik fel áll. Big Show ki oszt egy W.M.D.-et, de Sheamus elhajol és add egy White Noise Show-nak. Rá fekszik 1...2... De Show felrántsa az egyik vállát 2-nél. Sheamus erőt gyújt. Majd megragadja Big Show-t és be vágja a sarokba ott elkezdi csépelni, majd meg ragadja és át dobja a másik sarokba. Big Show ütközik a sarokvédőnek, majd össze esik. Big Show a kötél segítségével fel áll. Sheamus neki rugaszkodik a kötélnek, majd vissza pattan és add egy Bulldog utána egy Five Knuckle Shuffle-t. Majd be fogja Cloverleaf-ba, Középen vannak. Show fogja fejét úgy fáj a Sheamus síritása. Kúszik kötelekhez, hogy elérje és nagy nehezen sikerül-nek. Sheamus 4-nél elengedi és jelzi a Brogue Kick-et. Show a kötelek segítségével fel áll. Sheamus ki oszt egy Brogue Kick-et, de Show el hajol. Sheamus vissza fordul és Show egy övön aluli ütést add Sheamus-nek. 
A mérkőzés győztese Diszkvalifikációval: Sheamus
Ugyanakkor továbbra is WWE X Divízió bajnok: Big Show

A bíró nézi Sheamus, hogy jól van-e. Big Show meg megy az időmérőhöz, hogy el vegye az övét. Show rá néz a Sheamus-re, ekkor meg ragad egy acél széket és vissza megy a ringbe. De Sheamus fel áll és egy Brogue Kick-et add Big Show arcába. Sheamus meg fogja az övet. Övre nézz majd az ájult Big Show-ra helyezi az övet.
 

JBL: Mekkora nyitása a Survivor Series adásának! Te jó ég! Sheamus mindent megtett, de Big Show a szabályokra fittyet hányva övön alul ütötte meg Sheamus-t.. Az öv tehát marad Show-nál.
MC: Szerintem ennek még lesz folytatása. Mindenesetre szerintem kemény volt az a Brogue Kick Sheamus-től!
JL: Szerintem is, viszont most jön a következő meccs, ahol eldől, avatunk-e új Tag Team bajnokokat!


The Usos vs The Prime Time Players WWE Tag Team bajnoki meccs:
Először a két testvér érkezik. Aztán a PTP. Megszólal a gong és elindul a mérkőzés. Darren és Jimmy állnak szemben egymással. Darren nem haboz, oldalba rúgja Jimmy-t, majd a köteleknek veti magát aztán, letérdeli Jimmy fejét. Ráfekszik. 1.. Jimmy kitör. Jimmy kezdeményez most támadást. Először lábon rúgja Darren-t, majd egy óriási Disaster Kick-el tarkón rúgja Young-ot. Young elterül Jimmy ráfekszik. 1.. 2.. Darren kitör. Jimmy a sarokba dobja Darren-t, majd vált a testvérével. Jey egy másik sarokba teszi Darren-t. Jey egy Corner Splash-re készül. Nekifut, ugrik, de Darren arrébb ugrik így Jimmy lefejeli a ring sarkát. Jey nem is tudja, hol van annyira beverte a fejét. Darren gyorsan egy Superman Punch-al teljesen kiüti Jey-t. Ráfekszik gyorsan. 1.. 2.. Jey kitör. Darren gyorsan vált Titus-al. Titus egyből aprítani kezdi Jey-t. Előbb gyomron rúgja, majd letérdeli a fejét. Ráfekszik. 1.. Jey kitör. Titus felkapja Jey-t és kioszt neki egy Body Slam-et. Titus elkezdi éltetni magát. Jey addig nehezen, de kigurul. A ring másik sarkánál köt ki, de váltani nem tud testvérével, mert Jimmy gyorsan bemegy a ringbe Jey, pedig a kötelekhez áll. A bíró és Titus nem veszi észre ezt a kis testvér cserét. Titus megfordul és kap egy jókora Super Kick-et. Ráfekszik Jimmy. 1.. 2.. Titus kitör. Titus elég mérgesnek látszik. Titus kioszt egy Clothesline-t Jimmy-nek, majd egy Edgecution-t. Ráfekszik. 1.. 2.. Jey menti meg a meccset, mert leszedi Titus-t a testvéréről. Titus ezt egy Enzugiri-vel hálálja meg. Jimmy közben felkel, de ő egy Big Boot-ot kap. Jey a sarokba mászik és ráugrana Titus-ra, de Darren berohan és kioszt egy Fireman Cary Gutbuster-t. Titus felkapja Jey-t és kioszt neki egy Class of Titus-t. Ráfekszik. 1.. 2.. 3!
A mérkőzés győztesei és az új WWE Tag Team bajnokok: Darren Young és Titus O'Neil, a Prime Time Players

JL: Új bajnokok!!! Te jó ég!!! Megcsinálták!
JBL: Megérdemelten, új Tag Team bajnokaink vannak! 
MC: Jó kis meccs volt szerintem. Most viszont jön az a meccs, ahol eldől, hogy ki lesz ezután a WWE Hardcore bajnoka.
JL: RVD megszerzi az övet, vagy Jericho ismét övet véd? A folytatásban kiderül!


Chris Jericho vs Rob Van Dam WWE Hardcore bajnoki meccs: 
Láthatunk egy rövid videót kettőjükről, amiben benne van mi vezetett az övmeccsig. Aztán azonnal megszólal Rob zenéje. Érkezik is a szupersztár. A rámpán kicsit megáll, de jön a Hardcore bajnok Chris Jericho egy Kendo bottal és nagyot sóz RVD hátára. Aztán a kezére sóz egy nagyot. a ringhez siet és elővesz egy asztalt, aztán még egyet. A ringbe dobja őket. RVD nagyon fájlalja a hátát, de felkel. Elindul a ring felé. Chris észreveszi és egy Suicide Dive-val leteríti Rob-ot. Aztán az acéllépcsőre vágja egy Spinebuster-e. Chris a sarokba megy és egy Foot Stomp-al beletapossa RVD fejét az acéllépcsőbe. RVD meg se moccan. Chris gyorsan a ringbe teszi. Aztán bemászik ő is. Megszólal a gong és a mérkőzés hivatalosan is elindul. Y2J ráfekszik RVD-re. 1.. 2.. RVD kitör. Chris nem hiszi el. Felállitja az egyik asztalt. Rob Van Dam lassan felkel, bár nagyon szédül. Jericho megfogja és rávája az asztalra, vagyis vágná, mert Rob hasba rúgja és egy Last Ride-al az asztalra vágja. Rob nem tud ráfeküdni, mert annyira szédül, hogy kiesik a ringből. Jericho se tud megmoccanni. Aztán nehezen, de mindkét szupersztár felkel. Jericho valamivel előbb kell fel. Azonnal a kötélnek szalad, ahonnan visszapattan és kiugrik Rob-ra. Rob a barikádoknál támaszkodik éppen, amikor Jericho ugrik. Rob gyorsan arrébb ugrik, így Jericho teljes mértékben a barikádot találja el. Rob nehezen elmegy a kommentátori asztalhoz, ahonnan kér egy széket. Rob kap is egyet. Odamegy Chris Jericho-hoz. Jericho próbál feltápászkodni, de kap Rob-tól egy akkora ütést, hogy elkezd ömleni a vér Chris fejéből. Rob a barikádra teszi Chris Jericho-t. A sarokba megy, és egy Boom Drop-al ugrik Jericho-ra. Jericho a Boom Drop hatására átesik a rajongókhoz. Rob a barikádra mászik, és onnan értékesít egy MoonSault-ot. Nehezen átdobja a barikád másik oldalára Jericho-t. Rob kér egy széket és a barikád elé teszi. Nekifut és felugrik a székre, majd egy Whisper in the Wind-el leterítené Jericho-t, de jericho földobja a széket és elkapja a levegőben a széket és Rob fejét és értékesít egy Codebreaker-t. Rob nagyon beverhette a fejét, mert kiterül. Ezt a mozdulatot visszajátsszák. Jericho először a széket kapta el, majd arra adott egy Codebreaker-t Rob Van Dam-nak. Jericho Rob-ot bedobja a ringbe, majd ő is bemegy a ringbe. Fel állit, egy asztalt, aztán ráteszi Rob Van Dam-ot. Jericho a sarokba mászik. Úgy csinál, mint ahogy Van Dam szokott, majd egy Five Star Frog Splash-t értékesítene, de Rob legurul az asztalról, így Jericho az asztalra esik. Rob ráteszi a lábát az asztal törmelék alatt lévő Jericho-ra. A bíró számol. 1.. 2.. 3!
A mérkőzés győztese, és az új WWE Hardcore bajnok: Rob Van Dam

JL: Még egy új bajnok! Eddig nagyon jó ez a ma este. 
MC: És még közel sincs vége!
JBL: Nincs bizony! Nézzünk meg a következő meccsről egy kis reklámot!

JL: Tehát a folytatásban kiderül, hogy Paige vagy Maryse csapata győz-e!


Team Paige (Paige, Aj Lee, Kaitlyn, Natalya & Brie Bella) vs Team Maryse (Maryse, Layla, Kelly Kelly, Beth Phoenix & Summer Rae) Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team meccs:
Először érkezik Team Maryse rögtön utánuk pedig Paige csapata a ringben Kelly Kelly és Kaitlyn maradnak ők fogják kezdeni a mérkőzést.Először összekapaszkodnak majd Kaitlyn a köteleknek löki ellenfelét aki onnan visszapattanva belenéz egy Clothesline-ba amit Kaitly-n megismétel aztán kioszt még egy Inverted Backbreaker-t utána pacsizik Brie Bella-val aki szintén a köteleknek löki Kelly-t és egy Spinebuster-re készül de Kelly Kelly fordít egy Springboard Reveres Elbow Smash-al utána gyorsan pacsizik jön Beth ő egy Fisherman Suplex-et oszt ki amit megismétel aztán pedig készül egy DDT-re a második kötélről ezzel is betalál aztán Layla-val vált a díva először lelöki Aj-t a ring széléről aztán kioszt egy K2-őt Bella-nak ráfekszik 1..2..3.Brie Bella ezzel kiesett.A ringbe Natalya érkezik és kiosztja az Alex Riley Comeback-et utána pedig egy Body Slam-et ráfekszik 1..2..Layla felrántja a vállát.Natalya Sharshooter-be fogná de ő lerúgja magáról aztán pedig kioszt egy Inverted DDT-t amit egy Gutwrench Suplex követ utána pacsizik Rae-vel.Summer kioszt egy DDT-t aztán a sarokba mászik és egy Flying Goat-ot osztana ki de Natalya arrébb gurul utána mindketten kúsznak a társakhoz Natalya Paige-el Rae pedig Maryse-val vált tehát a két kapitány feszül egymásnak Maryse kiosztja a Justin Gabriel Comeback-et utána a sarokba löki ellenfelét és nekifutásból egy hátassal száll bele azonban Paige elkapja majd megfordul vele és egy German Suplex-el földhöz vágja ráfekszik 1..2..Maryse kiszabadul ezért Paige a sarokba mászik ekkor azonban a Díva bajnok nekimegy a köteleknek így az ellenfél csapatkapitány majdnem leesik de megtud kapaszkodni de mostmár csak ül a sarokban ezt kihasználva a bajnok kioszt egy Avalanche Sitout Facebuster-t ráfekszik 1..2..Paige kitör.Maryse odaviszi őt a saját sarkukhoz ahol addig tartja míg a beérkező Summer gyomron rúgja aztán kiosztaná a Pepsi Twist-et de Paige hátrarúg pont Summer gyomrába amitől szabadul utána pedig kioszt egy White Noise-t PIN 1..2..Summer szabadul Paige pedig pacsizik Natalya-val ő a köteleknek löki Rae-t ő viszont megkapaszkodik bennük majd gyorsan vált Beth-el akik kap egy Winds of Change-et aztán pedig két Irish Course Backbreaker-t végül befejezné egy Fireman's Carry Gutbuster-el amit ki is oszt ráfekszik 1..2..de Kelly Kelly megmenti társát a kieséstől azonban ezért bejön Paige és egy Lay-Out-al kifekteti Kelly-t de jön Layla aki gyomron rúgja a volt bajnokot és kiosztja neki az Axe Kick-et majd ő is kap Kaitlyn-től egy Spear-t ezután Maryse is a ringbe lép és egy Bella Buster-t ad Kaitlyn-nek de ideje sincs felállni mivel érkezik Aj Lee egy Shinning Wizard-al végül Summer is belép a ringbe és kilöki Aj-t utána visszamegy a sarokhoz és beváltja magát majd kiosztana Natalya-nak egy Pepsi Twist-et de ő fordít egy Belly to Belly Suplex-el de nincs kivel pacsizni ezért elkezd a sarokba mászni és egy Superfly Splash-t osztana ki de Rae felemeli a lábát így Natalya arra esik rá Summer ezután odakúszik a saját sarkukhoz és Kelly-vel vált aki éppen visszaért.Natalya fájlalja a gyomrát Kelly ezt lkátja és kioszt neki egy Boom Drop-ot ráfekszik 1..2..Natalya felrántja a vállát.Kelly kelly pacsizik Maryse-val ő kiosztja a Ferench Kiss-t ráfekszik 1..2..3.Natalya ezzel kiesett.Aj siet és egy újabb Shinning Wizard-ot adna a bajnoknak ő viszont most ezt elkerüli majd átfordítja támadóját 1..2..Aj kiszabadul majd gyorsan fölkel és kiosztja az Edge O'Matic-ot ráfekszik 1..2..Maryse kitör.Aj vált Paige-el ő felállítja ellenfelét aki hirtelen pofon vágja aztán pedig kiosztja a Future Shock-ot ráfekszik 1..2..de Paige hihetetlen kitör ezután Maryse bepacsizza Summer-t ő a Swing-re készül de Paige elkezd rúgkapálni végül átfordítja támadóját PIN-be 1..2..3.Summer Rae ezzel kiesett a volt WWE Díva bajnok pedig pacsizik Kaitlyn-el a másik oldalon Phoenix érkezik előbbi egy Full Nelson Drop-al nyit aztán kiosztja a John Cena Comeback-et amit a Five Knukcle Shuffle követ végül felpattan a sarokba ahonnan egy Moonsault-al ráveti ellenfelére magát utána jelzi a Spear-t és egyre közelebb kerül az ellenfél csapat sarkához ott hirtelen kioszt egy Buzsaw Kick-el a bajnoknak Layla fejét pedig ráhúzza a felső kötélre amitől a díva leesik közben Kelly megpróbál visszatámadni de Kaitlyn elkapja és a felső kötélről kioszt egy DDT-t utána visszatér a ringben lévő ellenfeléhez és egy Fame Asser-el döntené újból le de ő tovább löki támadóját a kötelek felé ahol Aj bepacsizza magát ezt azonban Phoenix nem veszi észre és a visszapattanó Kaitlyn-nek kiosztja a Glam Slam-ot de érkezik Aj aki Black Window-ba fogja nem kell sokat várni mire Beth kopog és így ezzel ki is esik újból egyenlő az állás három a három ellen.Kelly Kelly jön a kötelek közé neki Aj ad egy Edgecution-t aztán vált Paige-el ő ad egy Neckbreaker-t Kelly-nek utána pedig egy Old School-t ráfekszik 1..2..Kelly kitör.Paige elkezd ordítani majd kiosztja a Paige Turner-t ráfekszik 1..2..3.Kelly most már nem tud kitörni tehát ő is kiesik.Most a Díva bajnok érkezik és egy Disaster Kick-et osztana ki de Paige egy Samoan Drop-al fordít aztán kioszt egy Suplex-et utána felülteti a bajnokot a saját sarkukba ott pacsizik Kaitlyn-nel de még kioszt egy Superplex-et.Kaitlyn egy Tornado DDT után STF-be fogja Maryse küzd de nem tud szabadulni a fogásból és a kötelek is messze vannak ezért kopog ezzel kiesik és már csak egy díva van aki ráront Kaitlyn-re ő azonban egy Powerslam-el a földre küldi majd amikor fölkel egy Hurricarana-val a sarokba ahol összeesik ellenfele pedig kiosztja a Broski Boot-ot végül vállra kapja és kioszt egy Attitude Adjutment-el ráfekszik 1..2..3!
Layla tehát kiesett a meccsből, a túlélők pedig Paige, Aj Lee és Kaitlyn!
A mérkőzés győztesei: Paige, Aj Lee, Brie Bella, Natalya és Kaitlyn, Team Paige

MC: Mekkora meccs volt ez is!!! Te jó ég! Eddig hatalmas ez a ma este!
JL: Bizony ám! 
JBL: Egyetértek, de most nézzünk meg a következő meccsről egy reklámot!

MC: Tehát a folytatásban eldől az Interkontinentális bajnoki öv sorsa! Ryder vs Bryan!


Zack Ryder vs Daniel Bryan Interkontinentális bajnoki meccs:
Felharsan az arénában a jól ismert "Yes" skandálás és máris megszólal a Yes mozgalom vezetõjének zenéje! Érkezik az Intercontinental Champion, mai kihívója, Daniel Bryan! Bryan szépen lassan a ringbe sétál, majd feláll a sarokba és elkezdi a Tauntját! De megszakítja egy zene! Érkezik a jelenlegi Intercontinental Champion, Zack Ryder! Besétál a ringbe, átadja az övet a bírónak. A bíró kiadja, majd máris megütteti a gongot! Szemben állnak a felek és kezdenek közeledni egymáshoz. Ryder egyszercsak ráront Danielre, és a hátát kezdi el ütni! Zack szétveri Daniel hátát, majd kioszt neki egy Neckbreakert! Ráfekszik:1.. de Daniel kirúg! Zack máris felhúzza és könyökösökkel kezdi el sorozni Danielt. Daniel az egyik ütés elôl kitér és õ kezd támadásba lendülni! Daniel mér pár rúgást Zack lábára amitõl az IC Champion térdre rogy! Daniel ekkor beviszi a Kicks Combot és a végsõ fejrúgás is sikeres volt! Ekkor Daniel ráfekszik:1... de Zack kirúgott! Daniel nem sokat pihen, máris megy a sarokba és felmászik! Ám Zack is felkel és odaszalad Danielhez! Zack feláll Daniel elé és ott kezdik el egymást ütni! Daniel ebbõl jobban jön ki és pár fejes után le is löki a sarokból Rydert! Ryder hamar felkel, de ekkor Daniel máris ugrik és egy hatalmas Tornado DDT-vel leteríti Rydert!! Daniel ekkor kúszna Ryderhez, de ô nagyon okosan kigurul a ringbõl! Daniel ekkor megrázza a fejét és felkel. Zack talpra áll, de Daniel ekkor ráveti magát egy Suicide Diveval!!! Daniel ekkor már a fejét rázza és készül valamire! Zack a kordon mellett áll fel, Daniel pedig egyenesen a ring szélétôl szalad neki és a vaslépcsõrõl ugrik rá Zackre!! De Zack hatalmasat fordított! Elkapta a levegõben Danielt és egy Powerbombbal egyenesen a földre vágja! Ekkor Zack felkel, felhúzza Daniel és begurítja a ringbe! Zack a sarokba áll és ott próbál egy kicsit erôt nyerni magán. Amikor már kicsit kipihente magát, feláll és Danielre mutat. Daniel épp a vele szemben lévõ sarokban éledezik. Ám ekkor Zack máris ott van égy egy High Kneevel lerúgja! Megfogja ezután a fejét és jön a Bulldog! Ryder ráfekszik:1...2. de Daniel kitört! Hihetetlen! Daniel nem adja fel és máris próbál talpra állni! Zack ott van már fölötte és a sarokba löki majd neki szalad! De Daniel Bryan bemutatja a Comebackjét! A mozdulat sor után majd felrobban az aréna és Daniel felmászik a sarokba! Zack felkel, de Daniel máris lerúgja a Missile Dropkickkel! Daniel ekkor oda mászik Zack mellé és ráfekszik. 1...2.. de Zack az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Daniel el sem hiszi hogy Ryder kirúgott! Behátrál a sarokba és a fejét kezdi el rázni és a kezeit magasba tartva rákezd a "Yes" szót skandálni! Mindenki tudja, hogy ez mit jelent! Érkezik tõle a Running Knee nevũ finishere! Zack már talpon, és Daniel máris megindul! Ám Zack elkapja és Wind's of change!!! Hatalmas fordítás! Ekkor Zack felkel és jelzi az õ finisherét, a Rough Rydert! Daniel felkel, de Zack máris beviszi a Rough Rydert!! Zack ekkor nehezen odakúszik hozzá és ráfekszik:1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Interkontinentális bajnok: Zack Ryder

JBL: És Zack megcsinálta! Hihetetlen ez az ember!
JL: Daniel-nek nem sikerült.. De szerintem ennek még lesz folytatása! 
MC: Meglehet. Most viszont nézzünk meg a következő meccsről egy reklámot!

JL: Tehát a folytatásban, John Morrison vs Curtis Axel!


Curtis Axel vs John Morrison Országos bajnoki meccs:
Érkezik elõszõr az egyik legjobb high flyer pankrátor az egész világon, John Morisson! Utána máris érkezik a jelenlegi US Champion, Curtis Axel! Mindketten be érnek, leadja az övet Curtis, majd elkezdõdik a mérkõzés! Curtis máris lerohanja Johnt, de ô nagyon hamar fordít, és õ kezd el támadni! John máris bevisz pár rúgást Curtis lábára, majd amikor már nehezen áll a lábán máris kirúgja a lábát! John ráfekszik:1. de Curtis máris kirúg! John feláll és jön máris egy Standing Moonsault! Curtis egybõl felkel, de John elkapja és máris bevinne egy Edgecutiont, de helyette Curtis fordít és õ visz be egy Proto Bombot! Curtis feltápászkodik és ekkor már John is felkelt. Curtis máris neki rohan és bevisz pár Clotheslinet! John felkel ezek után, de Curtis a háta mögé lép és bevisz egy German Suplexet, majd egybõl Pinbe fogja! 1... de John kirúg! Curtis ekkor picit felidegesedik és a szõnyeget kezdi el ütni. Felrángatja Johnt és felveszi a vállaira. Bevinne egy Body Slamet, de John lemászik róla és egy Edge O'Maticot használ! John odakúszik hozza és ráfekszik:1...2. de Curtis kirúg! John ekkor már szeretné befejezni eds felmászik a sarokba és jelzi a finisherjét. Ám a semmibõl ott terem Curtis és beviszi az Avalanche Sitout Facebustert!! Curtis felhúzza Johnt és neki lendíti a kötélnek! Samoan Drop Curtistõl Johnnak!! Curtis oda menne Johnhoz, amikor Johnba új erõ költözik és a semmibõl befogja az US Championt a Hell's Gatebe!! Curtis láthatóan nagyon szenved, de egyre közelebb kerül a kötélhez! És megvan neki, elérte a kötelet! Így John kénytelen elengedni, de látszik rajta, hogy ez belõle is sokat kivett... Curtis hamarabb felkel és elkapja Johnt. SOS!! Curtis bevitte a finishert! Ez után ráfekszik:1...2. de John kirúg! Curtis most már tényleg nagyon ideges és a szônyeget tépi idegében! Curtis idegesen felhúzza Johnt és a sarokba löki! Ám John a semmibõl csinál egy Daniel Bryan Comebacket! Curtis a földön van a Comeback után, de azért még Morisson bevisz egy Standing Moonsaultot és egy Five Knuckle Shufflet! Ezután kinéz a közönségre és megfogja Curtis kezét és közelebb húzza a sarokhoz! Õ felmászik a sarokba és jelzi a saját finisherjét, a Morrison Bombot! És John ekkor elugrik és lehellet pontosan Curtisre ugrik! Ekkor John felhúzza Curtis lábát és pinneli:1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és az új Országos bajnok: John Morrison

JBL: Még egy új bajnok!!! Hihetetlen ez a ma este! 
JL: Bizony ám!
MC: Vajon lesz még egy új bajnok? Nézzünk meg a következő meccsről is egy reklámot!

JBL: Tehát a folytatásban jön a Punjabi Prison meccs!


Seth Rollins vs The Great Khali Nehézsúlyú világbajnok Punjabi Prison meccs:
Miután mindkét résztvevő megérkezik leereszkednek a ketrecek a bíró pedig elindíttatja a meccset Rolloins kitér kihívója elől nem tudja hogy mihez kezdjen majd Khali megfogja és behajítja a sarokba utána a lábával tartja ott és közben nyomja neki a sarokvédőknek aztán tiszta erőből gyomron vágja a bajnokot és kioszt neki egy Body Slam-et majd int hogy nyissák fel az egyik oldalon a kaput ez meg is történik Rollins azonban fölkel és nekiugrik Kalinak aki a köteleken kívül van már de még bent a ketrecben ettől a volt Tag Team bajnok a ketrec falának megy aztán Seth visszaborítja a kötelek közé és most ő indulna ki de ekkor ellenfele megfogja a lábát és visszarántja a ringbe közben letelt a perc ezért leengedik az ajtót majd le is lakatolják már csak három lehetőség van.Khali egy Clothesline-t oszt ki aztán pedig egy Clothesline From Hell-t majd Vise Grip-be fogja a Nehézsúlyú világbajnokot aki nem tud szabadulni a nagy ember egyszer csak elengedi aztán isét int hogy nyissák ki a kaput de az Igazság Bajnoka is szól a másik oldalon miközben a fejét fájlalja a kihívó nem megy ki a kapun hanem inkább odasiet a bajnokhoz mert tudja ha ő is kijutnak akkor akár hamarabb is kiérhetne a második ketrecből ezért felkapja a feje fölé aztán ad neki egy Spinout Powerslam-et és egy Knee Drop-ot amit megismétel majd megindul az ajtó irányába de Seth utána gurul és más ötlet hiányába belecsimpaszkodik az óriás lábába hogy ne tudjon kimenni ez be is jön először leengedik az egyik majd a másik ajtót is tehát már csak egy van ettől The Punjabi Heroes ideges lesz és leszedi magáról a bajnokot aztán kiosztja neki a The Undertaker Comeback-et amit egy Foot Stomp követ aztán felmászik a sarokba körbenéz és végül egy Diving Elbow Drop-ot adna Rollins-nak aki hirtelen felpattan és egy Flying RKO-val kifekteti ellenfelét majd befogja Wall's of Jericho-ba egy kis idő múlva el is engedi és elindul az utolsó kapu felé azonban éppen amikor szólna hogy nyissák ki Kahli kapja el a lábait és kirántja alóla amitől Seth arcra érkezik lassan ezután fölkel és látja hogy kihívója is már majdnem talpon van ezért kiosztaná a Cm Punk Comeback-et de a Neckbreaker-t már nem tudja ugyanis Khali a köteleknek löki aztán pedig egy Giant Chop-al lecsapja utána jönne egy Powerbomb de Seth elkezdi ütni ellenfele fejét aztán pedig fordít egy Hurricarana-val végül a Whisper in the Wind-el le is dönti a lábáról majd befogja Cross Arm Breaker-be de a Punjabi Heroes-nak sikerül összekulcsolnia a két kezét aztán felemelni a World Heavyweight Champion-t és belevágja a ringbe aztán amikor felkel kioszt neki pár European Uppercut-ot és egy Big Boot-ot amit egy Leg Drop követ aztán jelzi a Punjabi Plunge-t de Seth a Justin Gabriel Comeback-el fordít ezt egy Inverted DDT követi utána pedig a köteleken kívülre megy és várja hogy ellenfele felálljon majd kiosztja neki a West Coast Pop-ot.Rollins a Fame Asser-el folytatja aztán elkezdi kiabálni hogy ennyi volt és egy Head Driver-el kifektetné kihívóját aki azonban nem így gondolja és egy Spinebuster-el fordít ezt követően mindketten kidőlnek.Khali kezd hamarabb felkelni de Seth is igyekszik a sarokban ahova elkezd fölmászni majd egy Bull Hammer Elbow-ra készül a felé menő Punjabi Heroes-nak aki viszont egy Flying Brogue Kick-el hárítja aztán pedig beakasztja ellenfele kezeit a kötelekbe ő pedig a sarokba mászik aztán és felkészül onnan egy hatalmas Punjabi Plunge-ra mait sikeresen kioszt ezt követően szól hogy nyissák fel az utolsó kaput ami kimegy közben Rollins tápászkodik tudja hogy másznia kell ezt teszik Khali is a külső ketrecen amikor az Igazság bajnoka a belső ketrec tetejére ér akkor ellenfele már majdnem a másik tetején jár ezért fogja a fejét majd pedig ugrik egy nagyot és egy Zig Zag-el leszedi a ketrecről Khali-t ezáltal mindketten nagyot zuhannak.Khali fekszik a földön és fogja a fejét a fájdalomtól Seth pedig a derekát de felhúzza magát a ketrec segítségével aztán elkezd mászni ellenfele pedig még mindig a földön.Rollins már a ketrec külsején jár és amikor már közel van a földhöz elengedi a ketrecet és összeesik ezzel tehát megnyeri a meccset.
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins 

JL: Megcsinálta!!! Senki sem hitt benne, de Seth győzött!
JBL: Hatalmas tehetség ez a srác. Nem hiába ő a WHC bajnok!
MC: Egyetértek. Viszont a következő meccs sem lesz semmi, nézzünk meg erről is egy reklámot!

JL: Tehát a folytatásban CM Punk vs The Rock!


CM Punk vs The Rock Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccs:
Először érkezik a ringhez a kihívó a People's Champion, The Rock! Őt követi a jelenlegi IHC Bajnok CM Punk, akit a közönség nem fogad valami jól! Lilien Garcia felkonferálja a meccs résztvevőit, elmondja hogy a meccs az IHC címért fog zajlanii! A gongszó után el is kezdődött a meccs, mind a két pankrátor óvatosan kezd és először még csak kóstolgatják egymást majd a ringben kezdenek el körözni. Rock kezdi el hamarabb a támadást nagy meglepetésre és elég látványos mozdulattal sikerült is egy Flapjacket bevinnie! Rock máris felhúzza Punkot, majd egy Clothesline-t értékesítene de Punk elkerüli és lendületet vesz a kötélről és tőle jönne egy Clothesline de Rock lehasal majd Punk visszapattanva kap egy Superman Punchot Rocktól! Rock ekkor pedig kezdi aprítani a bajnokot. Elkezdi rúgdosni majd jönnek a kemény könyökösök egyenesen a szívébe Punknak! Ezek után ráfekszik: 1... de Punk gyorsan kijön, most megint Rock venne lendületet a kötélről de Punk elkapja és egy rúgással kihúzza a lábát, majd Punk felugrik és fejberúgja Rockot! Punk felmászik a sarokba....... és jön egy gyönyörű Moonsault! Ráfekszik 1...2 de Rock kijön, Punk a sarokhoz kúszik és várja míg Rock felkel. Rock fel is kel, Punk pedig máris ott van és bevisz egy Spinebustert! Punk ráfekszik Rockra, 1...2 de Rock kettőnél kijön! Punk el sem hiszi, hogy Rock kijött! A bajnok keményen kezdi taposni a kihívóját, majd jön pár könyökös megint majd felhúzza és bevisz egy White Noise-t 1...2 de Rock megint kijön! Punk láthatóan átvette az irányítást a meccsen és lendületet vesz megint a kötélről Rock viszont elhajol előle, és ahogy Punk visszajön, Rock máris elkapja és jön a finishere, a Rock Bottom!!!! A közönség majd felrobban, Rock pedig Punk felé kezd el mászni! Rock elér Punkhoz, majd ráfekszik:1...2. de Punk kirúg! Rock el sem hiszi, hogy a finsiher után még lépes volt kirúgni! Ezután Rock is lkifekszik... Mind a ketten a földön de vajon ki lesz kettőjük közül az aki hamarabb feláll? Mind a ketten a sarok felé kezdenek el kúszni, majd megint egymásnak rohannak de most Rock volt volt az okosabb és bevitt egy pusztító erejű Europen Uppercut-tot!!! Rock el sem hiszi, hogy megint kifektette Punkot! Ráfekszik, a bírü pedig elkezdi a számolást! Itt lenne a vége??? Talán ennyi volt Punk uralkodásának?? Új bajnokot fogunk avatni a Survivor Seriesen The Rock személyében??? És a bíró számolni kezd:1...2.!!!! De Punk valami hihetetlen lelki jelenléttel az utolsó pillanatban mégis képes volt kirúgni a kopogatásból!! Rock nagyon ideges lesz ez után és a szőnyeget kezdi el a kezével ütni! Ezek után készül Punk finisherére, a GTS-re! Rock fel is húzza az IHC Championt, de Punk az utolsó pillanatban elkezdi Rock fejét könyökösökkel ütni! Rock így leengedi Punkot a válláról, majd Punk elkapja és egyenesen a sarokvédőnek löki majd ezután neki szalad és jön a klasszikus Punk! High Knee először is Rocknak, majd elkapja Rock fejét és Bulldog! és most Punk úgy érzi, hogy itt a vége és befejezheti a meccset! Odakúszik Rockhoz és ráfekszik! 1...2! De Rock képes kirúgni még mindig! Punk ezután már nagyon nehezen, de még mindig felkel és jelzi, a Cesaro Swing-et! Az arénában mindenki feláll és nézik, ahogy Punk felhúzza Rock lábát! De miez emberek? Rock egy hatalmasat rúg a lábával és elrúgja magától Punkot! Rock felkel, Punk pedig a kötélnek lendül és prbálja leütni egy Clotheslinenal Rockot! Ám Rock elhajol a Clothesline elől és ahogy Punk visszafordul, Rock máris elkapja és beviszi neki a meccs második Rock Bottomját! Ám Rock ezzel nem éri be! Elkapja Punk lábát és befogja a Sharpshooterbe!! És mind ezt a ring közepén!!! Kopogni fog Punk és feladja a meccset???? Vajon képes lesz bármit is tenni???? Punk ekkor felemelkedik és kúszik a kötél felé! Kúszik és kúszik végül csak egy újnyira van a kötél és.......... siker neki megfogni!! Rock visszahúzná, de Punk túl erősen fogja a kötelet és nem megy Rocknak!!! Punk a sarok felé kezd el kúszni, Rock pedig beáll a másik sarokba és bika pózba áll! Punk már talpon van és Rock pedig elindul felé! Rock felnyársalná a sarokban a bajnokot, ám ő kivédi a támadást! Elkapja Rockot és egy Flapjackkel egyenesen a sarokvédőnek dobja! Rock visszapattan a sarokvédőről és ahogy megfordul, Punk máris lerúgja egy Homicidal Kickkel!! Egészen hihetelen amit most produkálnak hölgyeim és uraim! Micsoda meccs!! Punk leül a földre és erőt gyűjt, miközben Rock a földön fekszik! Punk felkel és Rock felé kezd lépkedni. Punk elindul felé, de inkább a sarokba kezd el mászni! Punk felmászik a sarokba és tauntol egyet a sarokban! Punk a feje alá teszi a kezét, majd felemeli és ugrik! CM Punk Elbow Drop egyenesen Rock szívébe! Punk nem elégszik meg ennyivel, hanem inkább biztosra megy! Feláll és Rockkal szembe áll! Jelzi, hogy ideje van aludni menni! Ebből már sejthetjük mire is készül! Jelzi, hogy érkezik a finishere, a GTS!! Punk megfogja Rock fejét és utolsó erejéből a vállára emeli! Punk még áll vele egy picit és mosolyog, majd beviszi a GTS-t!! Punk el sem hiszi és máris Rock felé kezd el kúszni! Ráfekszik, de csak annyira van ereje, hogy felhúzza az egyik lábát! A bíró máris számolni kezd 1...2...3!!!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: CM Punk

MC: Punk is megvédte az övét! 
JL: Méghozzá egy nem is akármilyen meccsen! Élmény volt ez a meccs!
JBL: Igen. Azt gondolhattuk, hogy jó meccset összehoznak, de hogy ennyire.. Hatalmas meccs volt! 
JL: Reméljük, hogy a következő meccs is az lesz. Nézzünk meg róla egy reklámot!

JBL: Tehát a folytatásban Team Teddy vs Team Authority!


Team Teddy (Corey Graves, The Best Team, Bray Wyatt & Shawn Michaels) vs Team Authority (Triple H, The Sword, Wade Barrett & Vance Archer) Tradicionális Survivor Series Elimination Tag Team meccs:
Először az Authority érkezik meg. Triple H, Randy Orton, Batista, Ryback, Wade Barrett és a friss tehetség, Vance Archer, Stpehanie McMahon kíséretében. Őket nem fogadja valami nagy szeretet, de ezután érkezik a Teddy Team! Corey Graves, The Miz, Christian, Evan Bourne, Bray Wyatt és Shawn Michaels, a Raw General Manager, Teddy Long kíséretében! A közönség Teddy-éket hatalmas szeretettel fogadja. Miután mindkét csapat megérkezett a bíró elmondja mekkora tétje van ennek a meccsnek, és megkér mindkét csapatot, hogy egy-egy ember szálljon ringbe. Az Authority-től úgy tűnik, hogy az újonc Vance Archer száll ringbe, még a Teddy csapatból Bray Wyatt kezd. Megszólal a gong és végre elkezdődik a már nagyon régen várt mérkőzés. Wyatt ledöntené ellenfelét egy Clothesline-nal, viszont Vance egy hatalmas Powerbomb-al a földbe döngöli ellenfelét. Ezen még maga Triple H is meglepődik. Vance kőkemény mozdulatokkal sorozza az ECW bajnokot, aki konkrétan mozdulni sem tud. Vance végül a sarokba löki, és onnan kioszt ellenfelének egy hatalmas Superplex-et! Archer ezután ráfekszik Bray-re PIN 1...de Bray még 2 előtt felrántja a vállát. Vance ekkor jelzi, hogy itt a vége, és egy hatalmas Face First-öt oszt ki Bray-nek, ezután pedig ráfekszik az ECW bajnokra PIN 1...2...de Bray felrántja a vállát. Triple H pedig csak nevet, feleségével egyetemben. Vance ezután a sarkukba löki Bray-t, ahol pacsizik a Viperával, és érkezik Randy Orton. Orton egy hatalmas RKO-t oszt ki Bray-nek rögtön és ő is ráfekszik PIN 1...2...de Bray ismét felrántja a vállát!!! Hihetetlen! Mennyi kell még az Authority-nek, hogy kiejtse Bray-t? Hatalmas pankrátor ezt eddig is tudtuk, de hogy ekkora akaratereje van.. ezt nem. Ezt Randy is alig hiszi el. És kigúnyolja Bray-t. Aki azonban hirtelen fejenállva kezd közelíteni Randy felé. Ettől Orton megijed, és megtámadná Bray-t, aki azonban kitér, és a Teddy csapat sarkába löki Orton-t, és pacsizik Evan Borune-nal, majd pedig egy Dobule Suplex-et osztanak ki a Viperának! Evan jól leveri a Viperát, majd pedig kioszt neki egy hatalmas German Suplex-et is. Evan ezután jelzi, hogy itt a vége, és felmászik a sarokba! Bourne kiosztana egy 450 Splash-t, viszont Orton röptében kioszt neki egy hatalmas RKO-t, és ráfekszik PIN 1...2...3!
Evan Borune tehát kiesett a meccsből! Triple H ördögien nevet Teddy pedig aggódva figyeli az eseményeket. A ringbe végül Christian lép. Viszont Orton egy hatalmas Powerbomb-al fogadja a Karizma Kapitányt. Randy ezután az Authority sarkába löki ellenfelét ahol pacsizik Batista-val és jön a Sword másik tagja. Dave egy hatalmas Spinebuster-t oszt ki Christian-nek, és jelzi, hogy jön a Batista Bomb. Batista ezt ki is osztja Christian-nek és rá is fekszik ellenfelére PIN 1...2...3!
Christian is kiesett tehát a meccsből. A Teddy Team-ben már csak 4-en vannak az Authority pedig még mindig teljes. Batista odamegy az Authority-hez ünnepelni azonban hirtelen Shawn Michaels dönti őt le! Shawn ezután kilöki a ringből Batista-t, és egy Suicide Dive-al ugrik rá! HBK majd szétdurran az ambíciótól, és a kordonig üti Batista-t, aki már alig bír mozdulni, és Shawn egy hatalmas Barricade Spear-t oszt ki neki! HBK ezután gyors felpattan és az épp Batista segítségére siető Randy Orton-nak oszt ki egy hatalmas Sweet Chin Music-ot, majd pedig visszalöki ellenfelét a ringbe. HBK a ringben kioszt még Batista-nak egy hatalmas Sweet Chin Music-ot, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3!
Batista is kiesett tehát a meccsből! Triple H és Stephanie le vannak döbbenve, Teddy arcán pedig egy apró mosoly látható. A meccsbe most Wade Barrett érkezik ám Shawn kioszt neki is egy hatalmas Sweet Chin Music-ot, és ráfekszik PIN 1...2...de Wade felrántja a vállát! HBK ekkor odamegy a sarkukba és pacsizik Bray Wyatt-el az ECW bajnok jelzi a Sister Abigail-t! Wyatt be is adná, azonban Wade fordít és kioszt egy hatalmas Wasteland-ot Bray-nek! Barrett ezután ráfekszik Bray-re PIN 1...2...3!
Bray Wyatt tehát kiesett a meccsből! A Teddy csapat fele tehát ki van írtva, az Authority-ben pedig még mindig vannak 5-en. A ringbe ezután pedig The Miz megy, aki a Best Team csapatkapitánya. Miz azonnal nekiesik Barrett-nek, és úgy tűnik képes egy kis előnyt is szerezni. Barrett-et a kötélnek löki, viszont ahogy Wade visszajön őt is ledönti egy hatalmas Bull Hammer Elbow-val! Wade ezután ráfekszik PIN 1...2...de Miz felrántja a vállát!!! A közönség tombol, és Teddy vezénylésével rákezdenek a „Let's go Miz!” skandálásra! Miz próbál felkelni azonban ezt Barrett nem nagyon akarja engedni. Wade végül kiosztana a Best Team csapatkapitányának egy Waseteland-ot, ám ő leugrik, és egy hatalmas Skull Choursing Finale-t oszt ki Barrett-nek! A közönség tombol, és a bíróval együtt kezdenek el számolni PIN 1...2...de Barrett az utolsó pillanatban felrántja a vállát, és az Authority sarok felé kezd gurulni, ahol Triple H bepacsizza magát, és kioszt egy hatalmas Spinebuster-t ellenfelének! HHH ezután ráfekszik Miz-re PIN 1...2...de Miz az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Te jó isten!!! Mennyi kell még Miz-nek? The Game sem érti mi kell még, de kioszt egy hatalmas Pedigree-t Miz-nek majd pedig ráfekszik PIN 1...2...3!
Tehát Miz is kiesett a meccsből! Miz mindent megtett, de ennél több úgytűnik, hogy nem ment neki. Az Authority-ből egyedül Batista hiányzik, a Teddy csapatban pedig már csak Corey Graves és Shawn Michaels van! Corey megy most a ringbe és nekiesik a WWE C.O.O.-jának! Graves hatalmas öklösökkel sorozza HHH-et. Corey végül kioszt egy hatalmas Powerbomb-ot, majd pedig jön egy hatalmas Clothesline From Hell! Corey ezután készül a Lucky 13-ra, azonban HBK hirtelen bepacsizza magát! Corey ekkor idegesen megáll. De végül kimegy a ringből, és nézi mi fog történni. Teddy már látja, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni... HBK azonban kioszt egy Sweet Chin Music-ot Triple H-nek, és az Authority sarokba löki, ahol felrakja őt a sarokba. HBK nem látja, de eközben Vance Archer bepacsizza magát! HBK kiosztja HHH-nek a Superplex-et, azonban mikor ráfekszik a bíró nem számol, és ezt nem érti. Feláll, de Vance jön egy Roll up PIN-nel 1...2...3!
Shawn Michaels is kiesett tehát a meccsből! HBK majd felrobban az idegtől, de kénytelen távozni, és ezzel rendkívül nehéz helyzetben a Teddy csapat.. Corey Graves vs Triple H, Vance Archer, Wade Barrett, Ryback és Randy Orton. Graves a ringbe megy, ahol viszont azonnal nekiesik Vance Archer, Corey viszont egy határozott mozdulattal az Authority sarokba löki, ahol Orton bepacsizza magát. Randy azonnal nekiesik Corey-nak, viszont Graves ismét fölénybe kerül egy Dropkick-et követően! Randy próbálna visszajönni a meccsbe, viszont mozdulni sincs ideje, Graves egyfolytában kőkemény mozdulatokkal sorozza ellenfelét. Egyik Suplex a másik után, amelyet végül egy Last Ride követ! Corey ezután ráfekszik Randy-re PIN 1...2...3!
Randy Orton kiesett tehát a mérkőzésből! Teddy azonban még mindig rendkívül ideges, hisz még mindig 1 ember ellen van 4. Corey egy rendkívül tehetséges pankrátor, de talán még ez is kevés lesz. A ringbe most a Szörny, Ryback megy. Corey most egy kicsit hátrál, hisz Ryback mégiscsak egy nagyon komoly ellenfél. Ryback azonnal nekiesik Corey-nak, és egy hatalmas adok-kapok párharc alakul ki a ringben! Corey már kezd fáradni, és ezt Ryback kis használja. A volt WWE Hardcore bajnok fölénybe kerül és kioszt egy hatalmas German Suplex-et ellenfelének! Ryback ezután skandálni kezdi a „Ryback Rules!”-t, amire a közönség egy határozott „Let's go Corey” skandálással válaszol. Ryback viszont kiossza Graves-nek a Clothesline From Hell-t, és ráfekszik PIN 1...2..de Graves felrántja a vállát! Ez sem sokon múlt, de végül nem adja fel Corey. Ryback azonban azt kiáltja, hogy „Finish at! (Végezd ki!)” és felkapja Corey-t, majd pedig egy hatalmas Shell Shockedet oszt ki a közönség kedvencének. Teddy arcán már látszik, hogy beletörődött a vereségbe, a közönség pedig némán hallgat, mikor Ryback ráfekszik Graves-re PIN 1...2...de Corey az utolsó pillanatban felrántja a vállát!!! Hihetetlen! A közönség tombol Teddy pedig ugrál örömében! Graves egy hatalmas tehetség, és ez a meccsen is teljes mértékben meglátszik, még mindig nem adja fel, hihetetlen. Az Extreme Rules előtt debütált, az ER-en TT bajnok lett, amit 3 hónapig őriztek, mint a Royal Skulls. Ezután a SummerSlam főmeccsén majdnem WWE bajnok lett, de ott végül alul maradt és a HIAC-on tért vissza, azóta viszont ismét a közönség kedvence. Ryback alig hiszi el ami történt, a közönség pedig Teddy Long vezetésével elkezdi skandálni, hogy „Let's go Corey!”. Ryback ezzel nem törődve felállítja Graves-t, ám kap tőle egy hatalmas Codebreaker-t!!! A közönség tombol, Graves pedig összeesik. A tömeg még mindig Corey-t biztatja, amelynek úgy tűnik megjön az eredménye, Graves befogja Ryback-et a Lucky 13-ba!!! A Szörny sokáig küzd, viszont végül nem tehet mást, lekopogja a meccset!
Ryback is kiesett tehát a meccsből! Corey már egymaga kiejtett 2 embert, viszont még mindig 3-an vannak ellene. A kapitány, Triple H, Wade Barett és az újonc Vance Archer. Végül Vance megy a ringbe és esik neki a már így is félholt Corey-nak. Graves-nek rendkívül nehéz dolga van, de ha valaki ebben a helyzetben helyt tud állni, az ő. Graves és Vance is ökölharcba kezdenek. Archer frissebb és ez meg is látszik, szinte azonnal fölénybe kerül. Egy hatalmas Old School-al ajándékozza meg ellenfelét, majd mutatja HHH-nek, hogy mire is képes! Kioszt egy hatalmas Pedigree-t, majd egy Bull Hammer Elbow-t is Corey-nak. Majd még az ő finisherével is megajándékozza Graves-t, és ráfekszik PIN 1...2...de ez hihetetlen!!! Corey egyszerűen nem adja fel! Felrántja a vállát! Fantasztikus ez a meccs, fantasztikus ez a Corey Graves! Graves próbál feltápászkodni azonban mikor térdre áll, Vance azonnal ráüt egy hatalmasat.. Ezt eljátszák párszor egészen addig, ameddig Corey el nem kapja Archer kezét, és ki nem oszt neki egy hatalmas Homicidal Kick-et!!! A közönség tombol, Corey pedig összeesik. Teddy üti a ringet, hogy feküdjön rá, és ez végül nagy nehezen sikerül is! PIN 1...2...3!
Vance Archer is kiesett tehát a meccsből! Triple H ekkor rendkívül ideges lesz, és ő maga megy be a ringbe, viszont Corey lendületbe jön! Egy hatalmas Clothesline-nal ledönti a C.O.O.-t! The Game rendkívül meglepődik ezen, viszont Corey egy hatalmas Drop Kick-el lerúgja a ring széléről Barrett-et, aki rendkívül rosszul esik, és beüti a fejét. Triple H eközben feláll, azonban Corey egy Spinebuster-rel fogadja őt is. Graves ezután felrakja The Game-et a sarokba, és kívül ről mászik fel ő is. Majd pedig egy hatalmas German Suplex-el a sarokból elhajítja HHH-et, aki egyenesen a kommentátori asztalon landol, de az nem törik szét. Graves ott maradt a sarokba, hisz beakasztotta a lábát. Corey felül, majd pedig ráugrik egy hatalmas szaltóval a volt ECW bajnokra! A közönség tombol, az asztal pedig széttörik. Még maga, Teddy Long is ledöbben ezen, hogy Corey-ba még ennyi maradt. Graves végül visszalöki a ringbe HHH-et ahol befogja őt a Lucky 13-ba. A C.O.O. sokáig küzd, de végül nem tehet mást, lekopogja az összecsapást!
Tehát Triple H is kiesett a meccsből! Corey Graves szó szerint kiejtette majdnem az egész Authority-t. 1 az 1 maradt. Wade Barrett és Corey Graves között dől el minden. Barrett a ringbe megy, ám nem támadja meg azonnal ellenfelét, hátrál egy kicsit. A két pankrátoron látszik az izgatottság, hisz hatalmas tétje van ennek a meccsnek. Corey azért küzd, hogy Teddy-é legyen minden, Wade pedig azért, hogy a Vezetőség irányítson mindent. Végül egymásnak esnek! Hatalmas adok-kapok párharc alakul ki a ringben. Nem bírnak egymással a felek, egészen addig még Stephanie, amíg a bíró nem figyel oda, ki nem rántja Corey lábát. Teddy ekkor ideges lesz, viszont nem tehet semmit. Barrett a földön kezdi el rúgdosni ellenfelét, majd pedig mikor feláll kioszt neki egy Winds of Change-t! Ezután jön egy hatalmas Bull Hammer Elbow, és ráfekszik Corey-ra PIN 1...2...de Graves felrántja a vállát! Hihetetlen! Egszerűen nem adja fel. Teddy vezetésével a közönség ismét Graves-t kezdi el biztatni. Corey hirtelen befogja Wade-t a Lucky 13-ba, Barrett pedig nagyon küzd, és végül eléri a kötelet nagy nehezen! Corey ezután jelzi a Last Ride-t! Amikor azonban beadná Wade fordít és jön egy hatalmas Bull Hammer Elbow, majd ráfekszik PIN 1...2...3!
Corey Graves tehát kiesett a meccsből, a meccs utolsó túlélője pedig Wade Barrett.
A mérkőzés győztesei: Wade Barrett, Triple H, Vance Archer és a Sword, The Authority

Stephanie és Triple H beszaladnak Wade-hez ünnepelni. Győzött a Vezetőség.. Hatalmas meccsen, de végül alul maradt Teddy Long csapata. Teddy viszont odamegy Corey Graves-hez, miután távozott az Authority és felsegíti. Corey alig bír állni, Teddy viszont magasba emeli Corey Graves kezét, és nem is ok nélkül. A közönség azt skandálja, hogy „Thank you Teddy!”. Theodore Long a Raw valaha volt legjobb General Managere, de most alulmaradt, ezáltal ki van rúgva.. Teddy viszont kisegíti Corey Graves-t, ám mikor a bejárathoz érnek odamegy a Teddy csapat többi tagja és megtapsolják Graves-t, 4 embert kiejtett, és nem is akárhogy. A közönség egyemberként skandálja Corey Graves nevét, és távoznak a szupersztárok, illetve Teddy Long.

JL: Mekkora meccs.. te jó ég.. Sajnálom Teddy-t nagyon... Viszont Corey hatalmas tiszteletet érdemel, ekkora verés után képes volt ekkora meccset összehozni.. Le a kalappal, és köszönjük Teddy! 
MC: Egyetértek Jerry.. Graves kitette szíve lelkét, de kevés volt.. Viszont nem tudom, hogy találnak-e valaha még egy olyan jó General Manager-t, mint amilyen Teddy volt.
JBL: Mostmár a Vezetőség irányít srácok! Szép volt Teddy, jó volt, de vége van! Meglátjátok minden sokkal jobb lesz.
JL: Tudod John, szerintem jobban jártál volna, ha megsem szólalsz.
MC: Csatlakozom.. Viszont most jön még csak a főmeccs, ami legalább ilyen izgalmasnak ígérkezik, nézznk meg róla egy reklámot!

JBL: Tehát a folytatásban eldől minden.. Sting vs Kane!


Sting vs Kane No Holds Barredd meccs (Vendégbíró: The Undertaker): 
Az arénában sötétség uralkodik el, majd megszólal a gong, és kék füst tölt be mindent, ez csak egyet jelenthet, érkezik The Undertaker. Undertakert hatalmas hangulat fogad, ő pedig a ringbe sétál csíkos pólóban, hisz ő a vendégbíró. Ezután megszólal testvére, a Nagy Vörös Szörny, Kane zenéje. Kane a ringbe megy, majd megáll Taker előtt a két testvér farkasszemet néz egymással, majd megszólal Sting zenéje. Sting egy baseball ütővel érkezik, szokásához híven, és őt is hatalmas hangulat fogad. Sting a ringbe sétál, majd pedig ő is megáll Taker előtt. Sting elmosolyodik majd bemegy az egyik sarokba, Taker pedig megütteti a gongot. Kane nézi, hogy mi fog történni. Sting Undertaker-t nézi, kíváncsi, hogy hogyan reagál a helyzetre, ám Kane hirtelen elkapja Sting nyakát, és kioszt neki egy hatalmas Chokeslam-et! Taker meglepődik Kane pedig most bátyja szemébe nevet. Kane ezután kigúnyolja testvérét, viszont Sting hirtelen talpra ugrik. Sting egy hatalmas Tombstone Piledriver-t oszt ki ellenfelének, majd pedig biztatást kér a közönségtől. Sting ezt meg is kapja és kezébe veszi az előbb sarokba helyezett baseball ütőt. Sting hatalmas ütéseket mér Kane fejére, és nem áll le. Sting teljesen elveri Kane-t, Taker pedig megunja és leszedi testvéréről Sting-et. A WCW és a TNA egykori szupersztárja ekkor fejbe vágja Taker-t az ütővel. A közönség tombol Sting pedig kilöki a Vörös Szörnyet a ringből, majd pedig lepakolja mind a 2 db kommentátor asztalt, és kivesz a ring alól egy létrát. Sting a létrát a kommentátor asztalokra helyezi és ráteszi Kane-t, majd pedig felmászik a sarokba, ahol kezébe veszi a baseball ütőt, majd ennek segítségével ugrik egy hatalmasat, amelynek hatására, nemhogy a kommentátor asztalok, de még a létra is ketté törik! Sting ezután nem bír felkelni, ő is súlyosan beütötte magát. Undertaker pedig hirtelen felül a ringben és látja, hogy mindenhol testek hevernek. Ekkor kigurul a ringből, és visszalöki oda testvérét. Ezután megfogja Sting-et, és kioszt neki egy hatalmas Tombstone Piledriver-t! Ezután belök a ringbe néhány széket és az acéllépcsőt is. Majd Sting-et is! Kane eközben talpra áll és ördögien nevet. Majd pedig kezébe vesz egy acélszéket és azzal kezdi ütni Sting-et! Sting magánál sincs, úgy elveri a Vörös Szörny. A közönség Sting nevét kezdi el skandálni, Kane viszont jelzi a Chokeslam-et. A Vörös Szörny megfogja Sting nyakát és kioszt neki az acéllépcsőre egy hatalmas Chokeslam-et!!! Ezután ráfekszik Taker pedig számol PIN 1...2...de Sting felrántja a vállát! A közönség tombol, Kane ideges lesz, Taker pedig elmosolyodik. Kane nekiesik bátyjának, és reklamálja, hogy megvolt a három. Mikor Kane megfordul azonban Sting áll előtte és kapja el Kane nyakát! Sting egy hatalmas Chokeslam-el szó szerint kihajítja a Vörös Szörnyet a ringből! A közönség tombol, Taker pedig ledöbben. Több van még Sting-ben, mint azt bárki hitte. Nem hiába.. ő egy legenda! Sting ezután egy Suicide Dive-val egyenesen Kane-re ugrik, majd pedig kivesz a ring alól egy kukát, és egy acélszéket. Sting nevetni kezd, majd pedig Kane fejére helyezi a kukát, a székkel pedig egy hatalmasat csap az előbb említett eszközre! A közönség tombol, Kane pedig láthatóan hatalmas fájdalmakkal küzd. Sting ezzel nem törődve tovább ütlegeli ellenfelét. Végül ismét Taker álíltja le Sting-et. Sting ekkor ellöki magától leendő ellenfelét, és visszagurítja a ringbe Kane-t! Sting a ringben kioszt egy hatalmas Tombstone Piledriver-t Kane-nek, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...de Kane az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Sting arcáról ekkor lefagy a mosoly, Taker pedig nevetni kezd. Egyre izgalmasabb ez a mérkőzés, ki tudja mi lesz a vége! Sting most felmászik a sarokba, és ismét a Baseball ütőjével a kezében ugrana Kane-re, ám a Vörös Szörny, röptében elkapja a nyakát!!! Kane ezután kioszt egy hatalmas Chokeslam-et Sting-nek!!! Kane ezután ráfekszik Sting-re PIN 1...2...de Sting kiszabadul! A közönség tombol Kane pedig a kezébe vesz egy acélszéket, viszont mire megfordul Sting megint talpon van!!! Hihetetlen ez az ember. Kane azonban gyomron vágja a székkel, majd pedig hatalmasakat csap Sting hátára! Kane-nek teljesen elborul az agya. Miután teljesen szétverte Sting-et a ringbe visz egy öngyújtót és egy kevés benzint. Taker nem érti mit akarhat testvére. Kane azonban lelocsoli benzinnel Sting-et. A közönség le van döbbenve Taker pedig nem engedi Tetvérének, hogy meggyújtsa ellenfelét. Kane-nek talán elgurult a gyógyszere.. Teljesen megőrült. Végül azonban kioszt egy hatalmas Chokeslam-et testvérének és meggyújtaná Sting-et, viszont utóbbi egy hatalmas Spear-rel a semmiből ledönti! Sting-nek csak a köpenye lett lényegesen benzines, így azt leveszi. Ezután kivesz a ring alól egy asztalt, aztán mégegyet. Vajon mit akarhat? Sting egymásra állítja a két asztalt, és visszamegy a ringbe, ahol azonban Kane egy Chokeslam-el fogadja! Kane ezután úgytűnik kitalált valamit... Lelocsolja mind a két asztalt benzinnel és meggyújtja őket!!! Te jó ég! Ezután visszamegy a ringbe, viszont Sting egy hatalmas Stinger Splash-t oszt ki neki! Ezután háttal felrakja a sarokba, ő pedig kívülről felmászik és jön egy Superplex! Az ugrás következtében mind a két asztal széttörik, Taker pedig látta mi fog történni, de nem tesz semmit. Kane és Sting a ringen kívül fekszenek, és úgy tűnik képtelenk felállni. Taker-nek tehát le kell állítania a meccset. Már épp megütnék a gongot, mikor Sting hirtelen talpra ugrik! Fantasztikus ez az ember, de tényleg. Vajon mit fog hozni a jövő évi Wrestlemania. Két ekkora legenda egy ringben.. Most viszont még a Survivor Series-nél tartunk ahol egy hatalmas főmeccsen járunk éppen. Undertaker a ringbe gurítja testvérét, majd pedig megvárja még Sting is visszamegy. Sting felállítja a ringben bent lévő összes széket. Majd pedig ráfekteti Kane-t, és a kezébe helyezi a Baseball ütőjét, pont úgy, mint a hallottaknak szokták a csokrot. Sting ezután felmászik a sarokba, és ráugrana Kane-re, viszont a Vörös Szörny feléled és röptében üti le Sting-et a Baseball ütővel! Hatalmas mozdulat. Sting-nek vérzik a szája, hatalmasat kapott. Nem meglepő, hogy ezután nem nagyon tud talpra állni sem. Kane ezt kihasználvak kioszt Sting-nek egy hatalmas Chokeslam-et egyenesen a székekre, amelyek egytől egyig széttörnek! Sting-nek teljesen annyi talán. Kane rá is fekszik PIN 1...2...de Sting felkel!!! Ez hihetetlen! Nemhogy egyszerűen felrántja a vállát, de talpra is áll, és kioszt egy hatalmas Stinger Splash-t Kane-nek! Sting ezután Taker szemébe néz, és talán olyan elszánt, mint még soha! A WCW és a TNA egykori sztárja, a legenda Sting kezébe veszi a Baseball ütőt, és szó szerint félholtra veri Kane-t! Ezután kioszt neki egy hatalmas Tombstone Piledriver-t, és befogja a Scorpion Crosslock-ba!!! A közönség tombol, Kane pedig üvölt a fájdalomtól!!! Taker várja, hogy mi fog történni, de végül Kane kijön a fogásból! Hihetetlen! Egyszerűen nem adja fel a Vörös Szörny. Senki sem tudja, hogy hogyan, de kijött a fogásból! Sting ideges. Mérgesen odamegy Taker-höz, aki viszont állba vágja leendő ellenfelét. Sting-nek ekkor teljesen elborul az agya, felkapja Kane-t és az acéllépcsőre kioszt neki egy hatalmas Tombstone Piledriver-t!!! Taker ledöbben. Hatalmasat csattant az acéllépcső. Sting pedig, ahogy The Undertaker szokta, úgy kopogtat PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Sting

Sting feláll a sarokba ünnepelni. Majd megáll Taker előtt. Taker mosolyogva néz rá, Sting azonban pofon vágja. Taker-nek ekkor teljesen elborul az agya, és kioszt leendő ellenfelének egy hatalmas Tombstone Piledriver-t! Taker ezt követően távozik.

JL: Mekkora befejezése ennek a csodálatos adásnak!
MC: Te jó ég!!! Mi lesz itt a Wrestlemania-n?!
JBL: Hatalmas meccs, és végre Taker is megmutatta mit tud. 
JL: Viszont Sting kőkemény győzelmet aratott, nemhiszem, hogy mostanában látjuk Kane-t. Még most is ájultan fekszik. Sting nagyon elbánt vele!
MC: Bizony! Holnap azonban sok mindenre választ kapunk! Köszönjük, hogy velünk tartottak, én Michael Cole voltam, Jó éjszakát!
JL: Viszlát!
JBL: Viszontlátásra! 

Ezzel zárult tehát a 2014-es Survivor Series adása! Reméljük, hogy tetszett! A képeket köszönjük Stacy-nak! Kérjük lent írjatok véleményt!

Írta: Cenation, ngirincsi, Ryder, REborn és Tomci

 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0