Szemtől szemben

John Cena and The Miz

Üdvözlünk mindenkit ez itt a péntek esti Smackdown ami ma este is pozitív csalódást okozhat! Az este két kommentátora a jól megszokott JBL és Michael Cole köszöntenek minket:

main image

JBL: Üdvözlök mindenkit ezen a patináns estén ahol egy újabb Smackdown adás lesz most megrendezve!
Cole: Ma este számatalan jó mérkőzéseken kívűl, lesz hogy John Cena szemtől szemben beszélhet The Miz-zel a főeseményen!
JBL: De ezen kívűl szerintem több feud előtérbe kerülhet nem csak ez!
Cole: Akkor kezdjük is el az adást a mérkőzés első meccsével:

Heath Sleater vs Cesaro

Először Cesaro érkezik a ringbe akinek mostanába még csak bemelegítő meccsei vannak és talán ez is olyan lehet, de ő utánna jött Sleater aki egy mikrofonnal a kezében sétál be a ringbe és beszél:

HS: Ti ostoba emberek! Azt hittétek hogy lerázhattok engem, hiszen én vagyok az egyszemélyes zenekar! Most pedig Cesaro kapni fogsz egy kis törlesztést!

Ezek után el is kezdődhetett a meccs, amin meglepetésre Sleater kezdett jobban egy Neckbreaker után bevágta a sarokba majd megsorozza egy kicsit aztán pedig bead egy Big Boot-tot majd ünnepeltetni kezdi magát mintha már a meccset meg is nyerné viszont, szó szerint bamba, hiszen Cesaro összeszedte magát és először bead egy Uppercut-tot majd jön a Natruzailer és ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Cesaro!

JBL: Azta! Láttad Ceasro hogyan fordított! És az az erő amit ő birtokol, nem semmi.
Cole: Az ezer biztos. És ahogy nem győzöm hangsúlyozni még fogunk róla hallani ha továbbra is így folytatja.
JBL: Na de most kapcsoljunk a Backstage-be ahol folyik az élet:

Josh Matthews mellett a Tag Team Bajnokok The Royal Skulls csapata áll:

JM: Sziasztok! A Raw-on sikeresen megvédtétek a Tag öveteket ma pedig te Craves ki fogsz állni Big E ellen, mit szólnátok ehhez hozzá?
AR: Először is szeretnénk köszönetet mondani a szurkolóknak akik mindvégig bíztattak bennünket a cím megvédéséhez és el se hidd Josh milyen boldogak vagyunk hogy bajnokok vagyunk és jöhet a Shield jöhet a Best Team vagy bárki, mi nem fogjuk magunkat hagyni!
JM: Köszönöm Riley! És te Corey mit tudnál fűzni a mai meccsedhez?
CG: Azt hogy Big E! Már jövünk!

Ezután kapcsolunk vissza a ringhez ahol már a következő mérkőzés jön ami egy díva meccs lesz!

Jojo vs Beth Phoenix

Megérkezett mind két díva és ezzel kezdetét veszi a meccs, ahogy ezt vártuk Beth kezdett jobban egy Chokesline-nal először leteríti majd keményen rúgdosni kezdi a földön szenvedő Jojo-t majd felállítja és bevágja a sarokba ott ennél is dúrvábban támadt mint az előbb, jönnek a térdesek majd készül egy Running Chokesline-ra..... de Jojo-nak sikerült kitérnie előle! A közönség egyre erősebben kezdi kiabálni Jojo nevét így tehát egyértelműen mellette állnak, majd a díva próbálja az utolsó csepp erejét is összeszedni és ........ lendületbe jött! Egy-két Chokesline után jött egy Reverse Elbow Smash majd ráfekszik 1...2 de Beth kiszabadul, majd Jojo készül ugrani a sarokból........ Beth viszont kikerüli! Sőt Jojo amikor rosszul érkezik a földre Beth felkapja hirtelen és készül a Glam Slam-re....... de Jojo kiforldul belőle és bead egy Drop Kick-et, majd készül a K2-re ....... de Beth is elkerüli a finishert majd jön egy hatalmas Samoan Drop és megint felkapja és készül a Glam Slam-re....... és most beviszi! Ráfekszik 1...2...3!!! 
Így a mérkőzés győztese Beth Phoenix!

JBL: Micsoda meccs atyaisten és ez a diváktól volt! 
Cole: Vagy inkább azt mond hogy Beth mekkora pankrátor, de azért Jojo ahogyan küzdött megérdemelte volna a győzelmet.

Kapcsolunk a Backstage-ba ahol a Shield beszél:

SR: Mi vagyunk a pajzs, az igazság vérebei! De ezt ti már tudjátok mert nem egyszer bizonyítottuk be hogy muszály hinni a pajzsban. Tudjátok mi az idegesítő? Mikor egy kis rohadt gyenge pankrátor arról beszél hogy örül a győzelemnek meg stb.! 
DA: Felháborító hogy milyen lett a WWE, de szerencsére azért van itt a pajzs hogy igazságot szolgáltasson még a mai Smackdown-non és ma ezt is fogjuk tenni! Úgyhogy Royal Skulls! Készüljetek fel vagy pedig takarodjatok el a WWE-ből, és hidjetek a pajzsban!
RR: Hidjetek a pajzsban!!!

Ezután kapcsolunk a ringbe ahol az IHC Bajnoki öv kötelező kihívója Daniel Bryan áll és beszél:

DB: Tudjátok szegény Barrett nem bírja elviselni azt hogy a Raw-on alaposan legyőztem őt. De persze megértem mert hát ő az IHC Bajnok és őt szeretni kell és tisztelni, és én mint egy ronda kecskeképű négyesalá pankrátor a Raw-on megszégyenítettem és legyőztem, ezzel bebizonyítva hogy nem csak a szám van! Yes! Yes! Yes! Na most elmondom mi lesz a helyzet, legyőzöm ma RVD-t majd szépen végignézem a Barrett vs RVD meccset a Raw-on és egy jót fogok rajta nevetni mert a két vesztes egymás ellen csatázik majd, aztán kimegyek a Payback-re és ott mind a kettőjüket jól helybe fogom rakni és én leszek az új IHC Bajnok!!! YES! YES! YES! 

Miközben több ezer szurkoló kezdi el skandálni  Yes! Yes! Yes! Megszólalt RVD zenéje és határozottan jön a ringbe egy mikrofonnal a kezében:

WWE Wrestler Rob Van Dam Entrance

RVD: Tudod Daniel jól beszélsz, de te sajnos tévhitben élsz mert még mindíg elfelejtetted hogy van egy harmadik személye a meccsenek ez ROB VAN DAM! Szóval Daniel azt mondod nem jár potyára a szád, akkor bizonyísd be most! Jöjjön a mi meccsünk csak egy bíró kell! Na mi a válaszod rá?
DB: Tudod mi? YES! YES! YES!

Rob Van Dam vs Daniel Bryan

Miközben a szurkolók egyre erősebben csak azt skandálják hogy Yes! Yes! Yes! Jött egy bíró így a mérkőzés kezdetét veszi, elkezdték egymást kóstolgatni majd Bryan kezdeményezett erős combrúgásokat mért RVD-re aki egyből a sarokba találta magát majd a combrúgások átmentek gyomorrúgásokba majd nekidobná a másik saroknak, de RVD időben állt meg majd bead egy fekrúgást ami elég jó helyre talált be amitől Bryan elájult majd mászik a sarokba és Moonsault és ráfekszik 1...2 de Bryan kettőnél kiszabadul, hát ez nem sokon múlt de RVD felállítaná Bryan-t aki hirtelen bevisz egy YesLock-ot! De RVD nagy szerencséjére ott van nagyon közel a kötél és sikerült eljutni oda, majd RVD kigurul a ringből egy kis időnyeréshez, de Bryan mint egy légikecske repül ki a ringből ami után a szurkolók lázba jöttek és megint előjött a YES! YES! YES! kiáltás, Bryan visszaviszi a ringbe RVD-t majd jön a klasszikus Kicks Combo és megint felhangzik a Yes! Yes! Yes! skandálás pár rúgás után pedig jönne egy Roundhouse Kick........ de RVD elhajol és jön egy Roll Up Pin 1...2 de kiszabadul SŐT! fordítja a pin-t egy YesLock-kal!! RVD a ring közepén és csak szenved a fájdalomtól......... de jön Barrett aki habozás nélkül beadná a Bull Hammer-t de Bryan elhajol és bead egy Runnig Knee-t! És szépen kigurul a ringből, a közönség extázisban mindenki egy emberként szurkol Bryan-nek, de nem figyelt a hátára és RVD bevisz egy Superkick-et majd mászik a sarokba ......... Five Star Frog Splash!!!! Bevitte!! 1...2!!!! De kiszabadul! RVD nem tudja elhinni majd felállítaná Bryan-t aki nem fest valami jól, de Bryan hihetetlen módon fordít és bevisz egy YesLock-ot!!!! Ésss..........Kopog!!! Megvan!!

Így a mérkőzés győztese Daniel Bryan!

Daniel Bryan books his spot in the Main Event

Cole: Yes! Yes! Yes! Megcsinálta te jó isten de hogyan? Kivédte Barrett finisherjét majd kiszabadult a Five Star Frog Splash-ből és egy YesLock-kal kopogtatta RVD-t!

JBL: Hogy a fenébe van ekkora ereje Bryan-nek? Ekkora pankrátort! Kezdek hinni benne hogy bajnok lesz!
Cole: És ha ez így folytatódik akkor bajnokot fogunk avatni igen, de most jöjjön a következő meccs:

Zack Ryder vs MVP

Megérkezdtek mind a ketten Ryder Cody Rhodes kíséretében érkezett meg majd elkezdődött a meccs, Ryder kezdett jobban egy Drop Kick-el majd jött egy Neckbreaker majd Zack szokásos szolgenje a WO!WO!WO! Is elhangzott, láthatóan a közönség nagyon vevő az ilyen sakndálásokra, de viszont MVP kigurul a ringből és egy mikrofont fog:
MVP: Tudod mit Zack? Nem érdekel engem ez az ostoba meccs, nincs semmi értelme inkább lelépek!
De ahogy távozna az arénából találkozik szembe Kofi Kingstonnal aki hatalmas meglepetésre visszalökte a ringbe MVP-t aki kap egy Rough Ryder-t és ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Zack Ryder!


De ezzel még nincs vége Kofi bement a ringbe és készül a Trouble In The Paradise-t ami MVP sikeresen meg is kap majd Kofi ünnepel a ringben.

JBL: Mi?? Kofi face turn-t kapott vagy mi? Talán Cole lemaradtunk valamiről??
Cole: Nem tudom de Kofi most jó helyen volt mert egy ilyen meccsnek nem kiszámolással kell véget érjen. De most jöjjön  a következő és egyben utolsó meccs:

Corey Graves vs Big E Langston

Először jön Big E tag team társa Ezekiel Jackson kíséretében, majd jön Corey Garves aki egy nagyon fiatal Tag Team bajnok és Alex Riley kíséretében jön magabiztosan a ring felé majd a gongszó után el is kezdődhetett a meccs, ahogy már várhattuk Big E kezdett jobban bevágta a sarokba majd rendesen kiosztotta az ütéseivel Graves-t majd nekidobja a másik saroknak és jön egy Leg Drop és ráfekszik 1...2 de Corey kiszabadul, Big E tovább támad elkezdi rúgdosni majd jönnek a térdesek aztán felállítja és jön egy Headbutt és megint ráfekszik 1...2 és megint kiszabadul, egyre dúrvább Big E, majd felállítja és jön egy Belly Belly Suplex majd megint felállítja és megint jön egy Belly Belly Suplex, de Big E-nek ez nem elég jön egy German Suplex, de nem fekszik rá, közben a bíró figyeli Graves-t hogy állítsa le e a meccset vagy nem, de úgy tünik még a Tag Bajnok bírja a kiképzést, viszont Big E készül még egy German Suplex-re ........ de Graves fordít és ad egy hatalmas Pelé Kick-et! A közönség egyre jobban bíztatja a fiatal bajnokot és Graves is kezd lassan magához térni, majd ledületbe jött! Egy-kér Kicks után jött egy Neckbreaker majd ugrik a sarokból és Splash! Majd készül a híres Homicidal Kick-re....... de Big E elkerüli és jön egy kemény Chokesline majd lekerülnek a pántok és készül a Big Endig-re....... de Graves kicsúszik belőle és nekilöki a saroknak majd sikeresen beviszi a Homicidal Kick-et! És ráfekszik 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Corey Graves!

De ezzel még közel sincs vége, hiszen Ezekiel hátba akarta támadni Graves-t, de Riley beadott egy Drop Kick-et, de nem lélegezhettek fel mert jött a Shield a három fiatal srác pedig szélsebesen érkezett a ring felé majd a TT Bajnokokat körbefogták majd bejöttek a ringbe, de nem indult támadás mert jött egy másik Tag Team mégpedig a The Best Team akik ugyanúgy bejöttek a ringbe, majd a fiatalok kétségbeesetten óvatosan kigurultak a ringből így a két trió maradt a ringben ahol a közönség is érezte azt a parázs hangulatot ami uralkodott a ring körül, egy kis farkasszemezés után a Shield csatára készen állt, viszont Bray Wyatt visszavonulót fújt majd egy nagyot kacagott a másik trión.

 

JBL: Azta! Micsoda meccs!! És ami utánna történt, nem semmi!
Cole: Shield vs Best team? Nem rosszul hangzik, most viszont jöjjön a zárása az adásnak:

Kijött a WHC Bajnok John Cena akit a szokásos vegyes fogadtatás ér majd, jön The Miz akit egyértelműen kifújolnak majd miután mind ketten mikrofont fogtak bele is vágtak:

JC: Miz! Ha nem tudnád ki vagyok akkor bemutatkozom. John Cena Nehézsúlyú Világbajnok.

Miz: Hagyd már abba John! Ne jászd meg magad, hogy te vagy a legjobb, a hős a szupermen, ne add az álszentet John mert nem vagy az!

JC: Te neked meg nincs vér a pucádban megtámadni engem szemtől szemben! Úgyhogy kussolj majd akkor beszélj ha már WHC Bajnok vagy! Tudod számtalan jó pankrátor küzdött a címért, ott van Chris Jerico vagy Edge vagy hadd emeljem ki Rollins, de te egy olyan féle küzd aki a haját is félti ne hogy elállítódjon vagy aki fél bepiszkítani a kezét? Pff mégijet....

Miz: Állj John! Kussolj be te! Ha azt hiszed olyan kisbaba vagyok ahogy azt te hiszed akkor te tévhitben élsz mert itt fogom az egész világnak kijelenteni hogy a Payback-en nem lesz irgalom, nem lesz semmijen "A Bajnok be futott" szlogen, mert megígérem itt mindenkinek hogy én leszek az az ember John aki tönkreteszi majd a karriered és nem merek szeből támadni?? Akkor figyelj!!!
Ekkor a mikrofonnal keményen leüti Cena-t majd bead neki egy Skull Crashing Finale-t és diadaliktasan távozik.

JBL: Hüha.... nem találok szavakat aaaa Miz egy új arcát mutatta most.
Cole: Egy teljesen új Miz fog kiállni Cena ellen most viszont eljött a búcsú ideje az időnk lejárt jövőhéten is találkozunk viszontlátásra!
JBL: Viszontlátásra!

 

Remélem tetszett :)


Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0