Hölgyeim és Uraim!

Köszöntöm önöket,ez itt a WWE(Nevelde) 3. Pay-Per-View gálája,a Night of Champions,én Michael Cole vagyok,melllettünk pedig a Spanyol Kommentátorok!

Nem szeretném húzni az időt,kezdjük is,az 1.mérkőzés Wade Barrett és Randy Orton között fog zajlani

 

Wade Barrett vs Randy Orton CZW öv Match

Barrett nagyon agreszivan kezdi a meccset, majd bead egy Powerbomb-ot, majd nekilöki a kötélnek és kioszt egy Spinebuster-t. Wade csak a lábát teszirá Orton mellkasára 1...2 de Orton kitör. Barrett még idegesebb lesz, felkarja Ortont egy F5-höz de orton leugrik a hátamögé és bead egy Full Nelson Slam-et, majd felrakja a kötélre és kioszt egy R.O. DDT-t. Randy mászik a sarokba és kiabál hogy: Kelj Fel! Ekor Wade feláll és megfordu, amikor Orton ráugrana,Barrett a levegöben kioszt egy Bull Hammert Ebow-t, ráfekszik 1...2...3

A gyöztes és továbbrais CZW bajnok: Wade Barrett

-Barrett felkel és ünnepel,ám meglátja Ortont,elmosolyodik és készül a Bull Hammer-re,de Orton elhajol,és RKO a semmiből,Randy megfogja az övet,hozzávágja és azt mondja:At Battleground,You against Me,for your title(A Battleground-on,te vs én,az övedért)-Randy elmegy

 

A következő mérkőzés:Kofi Kingston vs The Miz

 

Megérkezik az Awesome,majd ellenfele,a Gánai ugrógép,ECW bajnok,Kofi Kingston.Kofi kezet nyújt,Miz csak röhög,elfordul,de mire megfordul,Kofi egy Trouble in Paradise-al földre küldi.VÉGE? 1..2.. De Miz kirúg.Kofi felveszi az ájult Mizt,majd feldobja és egy Europian Uppercut-al földre küldi.Köteleknek lendül,Leg Drop,de nem,mert Miz elgurul és leüti,majd Boom Drop,a sarokba löki és High Knee Bulldog.1..2.. Skull Crushing Finale,de nem,Kofi fordít,Stunner.Vége lesz? 1..2..3

 

The Rock vs Stone Cold Steve Austin:

Kijönnek a felek és a fezsültség szinte kézzel tapintható mind a ketten tudják, hogy nagy tétje van ennek a meccsnek. Egymásnak esnek ököllel és Stone Cold jön ki jobban aki el szenvedett tegnap Rock-tól egy Rock Bottomot. Austin bead The Rock-nak egy DDT-t és fel mászik a sarokba, rá ugrana The Rock-ra de ő el ugrik és rá fekszik Austin-ra PIN 1...2...de Austin kiszabadul. The Rock fel áll és várja Austin-t a Rock Bottom-al de ez nem jól sül el mert Austin be ad Rock-nak egy Big Butt-ot és rá fekszik PIN 1...2..de The Rock kiszabadul és kigurul a ringből Austin pedig utána megy. Ott el kezdik verni egymást és The Rock jön ki jobban aki bead ott Austinnak egy Rock Bottomot a kommentátori asztalra és fel mászik a sarokba és rá ugrik Austin-ra ezután vissza viszi a ringbe és rá fekszik PIN 1..2...de Austin kiszabadul. The Rock nem hiszi el, hogy ez hogyan történhetett ezért meg próbál véget vetni a meccsnek egy Spire-el de Austin W.M.D.-jébe fut bele, Stone Cold pedig rá fekszik PIN 1...2..de The Rock ki szabadul. Austin pedig elkezdi nagyon keményen verni The Rock-ot és mikor fel áll beadna neki egy Stunner-t de Rock fordít egy Batista Bomb-al és rá fekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese az emberek bajnoka The Rock!

 

Cole: Ez nagyon jó meccs volt, végig izgultam az egészet!
Jerry: Én is így vagyok ezzel bár szerintem Stone Cold jobban meg érdemelte volna a győzelmet.
JBL: Igen ez eddig mind szép és jó volt amit ma láttunk de ne felejtkezzünk el az est főmeccséről ami majdnem 1 hónapra nyúlik vissza. A Daniel Bryan vs Dolph Ziggler Koporsó meccsről ahol az Undertaker lesz a vendégbíró, ja és persze az Edge vs Goldberg mentőmeccsről sem ami szintén rengeteg izgalamakat tartogat majd!

 

Brock Lesanr vs John Cena Hadcore bajnoki meccs:
Mindd a ketten meg érkeznek a ringbe és mikor meg szólal a gong egymásnak esnek, Cena ököllel veri Lesnar-t még utóbbi könyökkel támad vissza, ahogy a 2012-es Extreme Rules-on is láthattuk a kettőjük közti brutális összecsapást. Lesnar most jobban jön ki és bead Cenanak egy Suplex-et és kilöki a ringből ott pedig pár Suplex-el teljesen földre kényszeríti Cena-t aki úgyfest mozdulni sem tud már ám mikor Lesnar neki lökné az acéllépcsőnek Cena fordít és Brock repül neki. John viszont összeesik és kifújja magát. Lesnar azonban nem sokáig fetreng ott. Ismételten neki megy Cenanak akinek bead egy hatalmas Spear-t és úgyfest, hogy Cena már nem tud mit csinálni, Lesnar beviszi a ringbe és rá fekszik PIN 1...2.de Cena kiszabadul, nem adja könnyen a győzelmet. Lesnar ismét csak neki esik John-nak aki nem tud vissza támadni és elkezd vérezni a feje. Az orvosok miután le ápolták Cena-t folytatódhat a meccs, de most Lesnarnak nincs arra ideje, hogy leverje Cena-t mert ő brutálisan neki megy a fenevadnak bead egy PowerBombot és egy White Noise-t és jelzi a Five Knuckle Shuffle-t beis adja Lesnarnak, ezt követően beadna egy A.A.-t de nem tudjuk mi történik kialszanak fények és pár perc múlva Cena-t ájultan találjuk a kommentátori asztalon. Valaki elintézte őt ám ezért nem Dq-álhatják Lesnar-t mert nem csinált semmit Brock vissza viszi a ringbe Cena-t ott bead neki egy F-5-öt és rá fekszik, PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese és továbbra is Hadcore bajnok Brock Lesnar!

 

JBL: Húhh, hát ez durva volt, szerintetek mi történhetett?
Jerry: JBL ez egyszerű a Shield elintézte Cena-t így Lesnar meg tudta nyerni a meccset.
Cole: Igen szerintem is ez történhetett.
JBL: Ez akkor is szabálytalan és durva volt. Talán ha nem avatkoznak bele a meccsbe már Cena lenne az új Hadcore bajnok!
Cole: Igen lehet.
Láthatunk egy promót a Ziggler vs Bryan feudról, és láthatjuk a múlt heti SMS-t ahol kiderült, hogy az Undertaker lesz a vendégbíró. Ezt követően összefoglalót az eheti eseményekről közöttük.

 

 
Díva öv:
 
Kelly Kelly vs Jojo
 
Kelly jól kezd és arcon üti Jojo-t,majd bead egy Irish Curse Backbreaker-t,és egy Boom Drop-ot,1..2.. De Jojo kirúg és egy akrobatikus mozdulattal földre küldi Kelly-t.Jojo ráugrana,de Kelly elgurul,és Jojo megüti a hasát.Kelly hason könyöklimajd bead egy K-2-t,majd egy Speart,amivel szintén nem kíméli Jojo-t,Black Widow,ebben Jojo hasát feazíti,Jojo rögtön kopog.
 
A mérkőzés győztese és továbbra is Díva bajnok:Kelly Kelly
 
US öv
 
Triple H vs Seth Rollins vs Cm Punk
 
Elkezdődik a mérkőzés,Rollins és Punk összedolgoznak és leütik HHH-t,behoznak egy létrát,beállíták a sarokba és erőből nekilökik HHH-t,Rollins odamegy és 10-szer lefejelteti a létrát HHH-al,Punk odamegy,felborítja a létrát és belefekteti HHH-t,majd a létra másik részét rácsapja,HHH fejéből már ömlik a vér,de Rollins bead a létrára egy Fame Asser-t,amitől HHH elájul,Punk és Rollins felveszik és egy Double Powerbomb-al rávágják a létrára.Punk megöleli Rollins-t,de ez csak színjáték,mert Punk közben egy Spinebuster-el leteríti Rollins-t,behoz egy létrát,és ráakja Rollins-ra és páros lábbal ráugrik.Punk felállít egy létrát és mászik,de Rollins elkúszik a létráig és kiborítja,Cm Punk a levegőben szaltózott és a ringen kívülre esett,az orvosok ápolni kezdik.Mind 3-an fekszenek.Hirtelen befut a ringbe Rey Mysterio és rúgni kezdi Rollins-t,de ekkor jön Rock és megállítja Mysterio-t,majd Lesnar érkezik és rúgja HHH-t,de befut Edge és egy Spearrel leteríti Lesnar-t,közben Rock egy Rock Bottom-al leveri Rey-t,Rock és Edge egymást nézik,de jön Goldberg és leveri Edge-t,de érkezik Austin,aki Rock-ot üti le egy Stunerrel.Goldberg nézi Austin-t majd távoznak mindketten távoznak.Tehát Rey,Edge,HHH,Rollins,Punk,Lesnar,és Rock is földön.Rollins bemászik a ringbe és felállít egy létrát,nagy nehezen felmászik,de jön Punk,közben a ringen kívül Lesnar felállít 2 asztalt.Rollins és Punk a létrán,Rey kiborítja a létrát,és összetörnek egy asztalt.A bíró kizavar mindenkit,HHH mászik eléri? Igen,elérte.
 
Győztes és még mindig United Stataes bajnok:Triple H
 

Sheamus vs Ryback Chairs Match

Ryback nekiront Sheamus-nek , de ö visszatámad és bead egy White Noise-t, majd beviszi a i Iris Curse Backbraker-t.Shemaus beadná a Sin Cara Elow-t de Ryback elkapja és kioszt egy Olympic Slam-et. Ryback kimegy a ringböl és bedob 2 széket,majd viszamegy a ringbe. De amikor feláll Sheamus Leüti egy székkel, ráfekszik 1...2 de Ryback kitör.Sheamus készül a Brogue Kick-re de Ryback viszatámad egy Clothesline-al majd felállitja és bead neki egy Batista Bomb-ot a székre, PIN: 1...2...3

A mérközés győztese: Ryback

 

Edge vs Goldberg WHC öv Ambulance Match

Megérkeznek a ringbe, és a biró megkezdi a meccset. Goldberg kioszt egy Olympic Slam-ezt majd egy DDT-t,és kidomja a ringböl. Nekilökné Edge-t az acéllépcsönek, de Edge fordit és ö löki neki, majd beleveri a fejét. Edge ismét beleverné a fejét, de Goldberg ágyékon rugja amitöl Edge össze esik a ring szélénél. Goldberg a közönség felé fordul és azt kiabálja: Spear,Spear,Spear! De amikor nemfigyel Edge kihuz a ring alól egy acélszéket. Goldberg beadná a Spear-t, de Edge leüti a székkel. Majd bead egy hatalmas Spear-t, madj felrakja a kommentátor asztalra, és elkezdi keményen ütni a székkel.Ezután öis felmászik az asztalra és bead egy Tombstone-t, amitöl az asztal szétörik. Edge a földön huzza Goldberg-et a mentö autoig, de amikor megprobálja betenni Goldberg-et, ö semmiböl kioszt egy Jackhammer-t. Felemeli hogy berakja a kocsiba, de Edge megkapszkodik a kocsi ajtoban, majd fejberugra Goldberget aki nem esikösze hanem megtámaszkodik az auton. Ekor Edge elrántja a kocsitol és bead egy hatalmas Codebraker-t, majd bedobja a kocsiba és rázárja az ajtot.

A meccs győztese és továbbra is WHC bajnok: Edge

 

Rey vs Cara  Karrier és Maszk vs Karrier és Maszk meccs
 
A meccs elkezdődik,Rey dühös Cara-ra és bead egy Suicide Dive-ot,majd egy Rey Mysterio Bulldog-ot,Cara nem tud mit tenni.Rey nagyon pörög és kioszt egy Sin Cara Elbow-t is.GTS,de nem mert Cara lekönyökli és bead egy 5 Knuckle Shuffel-t.
Bulldog következik,de Rey fordít egy GTS-el,619,beadja,ugrik,de Cara kigurul.Roll Up Pin 1.. Rey kirakja a lábát a kötélre,de a bíró számol. 2..3..
 
A győztes:Sin Cara
 
Ezzel Rey Mysterio-nak vissza kell vonulnia,és le kell vennie a maszkját.
 
-Eljött ez a nap is.-mondja Rey-Ma búcsúznom kell tőletek,én jöttem ide legelőször és most én búcsúzom tőletek,köszönök mindent! Sziasztok -Rey levenné a maszkját,de megszólal Mr.McMahon zenéje.
 
-NEM-mondja- Kint volta lábad,láttam! Újraindítom a meccset!
 
Rey bead egy 619-et és kopogtat 1..2..3
 
Sin Cara vonul vissza és leveszi a maszkját,majd elhaggya az épületet
 
A győztes:Rey Mysterio


 

Dolph Ziggler vs Daniel Bryan WWE bajnoki Koporsó meccs (Vendégbíró az Undertaker):

Meg érkezik az Undertaker a ringbe akit nagy szeretettel fogadnak, ez után kiön a WWE bajnok Daniel Bryan aki a YES!YES!YES! Skandállással érkezik a ringbe. Ezt követően a közönség egyhangúan elkezdi skandálni, hogy Show off! Show off! És végül meg szólal Ziggler zenéje akit hatalmas ujjongással fogad a közönség. Végig sétál a rámpán és fel áll a ring sarkára! A bíró bemutatja a feleket majd meghozzák a koporsót is, Ziggler és Bryan farkas szemet néz egymással és a bíró el indítja a meccset. A közönség fele azt skandálja hogy „YES!YES!YES!” a másik pedig azt, hogy „Show off! Show off! Show off!” Ziggler és Bryan pedig egymásnak esnek, Dolph elkezdi verni ököllel Bryan-t és bead neki egy Suplex-et ám Bryan akrobatikus mozdulataihoz híven most is mutat egyet amivel Ziggler-t földre kényszeríti és belökné a koporsóba, Bryan bebizonyítja, hogy ő nem fog finomkodni, így behoz egy acélszéket. Bryan elkezdi vele ütni Ziggler hátát és ez mindd szabályos ugyanis a koporsó meccsen minden megengedett, Bryan szét töri az acél széket Ziggler hátán és meg próbálja bele lökni a koporsóba és sikerül is neki ám mikor lecsukná Ziggler nem engedi fel feszíti a tetejét a kezévelés lehúzza Bryan-t. Ziggler kijön a koporsóból Bryan pedig összeesik, Dolph bead neki egy Batista Bomb-ot és kivesz a ring alól egy acélszéket amivel elkezdi ütni Bryan-t ám az ő hátán is nagyon meg látszik a búnyónak nyoma. A közönség ismét elklezdi skandálni a kettőjük szlogenjét, de Ziggler-t most úgy tűnik jobban biztatják. Dolph azonban ettől csak lelkesebb mint előtte és minden erejével neki esik Bryannek aki nem tud mit csinálni, nem tud menekülni a mérges Dolph elől Ziggler végül szét töri a hátán a széket és fel veszi a vállára Bryan-t akinek bead egy GTS-t és Daniel a kommentátori asztalon landol, Ziggler pedig felmászik a sarokba és bead Bryannek egy Five Star Frog Splash-t aminek hatására az asztal szét törik. Dolph meg próbálja a koporsóba lökni Bryan-t de nem nagyon akar neki sikerülni. Végül egyikőjük sem esik bele, de úgy tűnik, hogy nem tudnak fel állni. Bryan mikor nagy nehezen fel áll bele fordul Ziggler ütésébe aminek hatására úgy tűnik el ájul Dolph pedig bele teszi a koporsóba ám nem tudja azt lecsukni mert Bryan fel feszíti, az Undertaker pedig nem hiszi el, hogy lassan egy órája megy már a meccs. De nem úgy tűnik, hogy ennek még olyan gyorsan vége lesz. Ugyanis egyikőjük sem adja fel Ziggler és Bryan is ugyanolyan kitartó. Undertaker sem tapasztalt még ilyet. Bryan neki esik Zigglernek az acél lépcsővel, hasba vágja vele majd pedig fejbe aminek hatására Dolph el ájul, Bryan pedig ki figurázza Ziggler-t fel kapja a vállára és egy hatalmas A.A.-el bele dobja a koporsóba, az Undertaker már készülne meg üttetni a gongot mikor Ziggler hirtelen meg fogja Bryan nyakát. Nem engedi neki, hogy lecsukja, végül ott a ringen kívül beadja neki a Tombstone-t az Undertaker befejező mozdulatát. Ziggler egy szárító kötéllel a koporsóba juttatja Bryan-t, ám ő is összeesik így nem tudja lecsukni. Mire lecsukná pedig Bryan fel kel. A közönség pedig mind kettejük szlogenjét skandálja ismét, mind a kettejüknek kijár a tisztelet pontosan 1 óra 31 perce megy a meccs, és ez jóval meg hosszabíttja az adásidőt is, de azt biztosra veheti mindenki, hogy itt nem lehet unatkozni. Ziggler is különösen kitesz ma magáért látszik rajta, hogy nagyon szeretné az övet, ahogy Bryanen is, hogy minden áron meg akarja védeni! Ziggler és Bryan most szintén egymásnak esnek és most Bryan jön ki jobban. Bryan vissza löki a ringbe, Ziggler és mikor fel áll a sarokba löki onnan pedig bead neki egyenesen a koporsó Superplex-et ám ezzel nagyon elintézte magát is ugyanis a gerincére esett, Bryan le is bénulhat, ezért az orvosok azonnal a segítségére sietnek, de Daniel codával határos módon fel áll és meg próbálja le csukni a koporsó tetejét ám Ziggler oda rakja a kezét, Dolph-nak oda csípi a koporsó a kezét de nem adja fel ezért fel feszíti a tetejét, az Undertaker pedig már nem tudja mi van itt, ez a meccs érdemes az év párharca díjra is, mind a ketten csodálatosan küzdenek. Ziggler és Bryan ismét csak a ringben kötnek ki, ahol Dolph bead Bryannek egy White Noise-t és egy Zig-Zag-et ám összeesnek és úgytűnik, hogy nem bírják folytatni mikor Ziggler befogja Bryan-t a Hell's Gate-be. De ez itt semmit sem ér ugyanis a koporsó meccsen nincsen feladás, nincs Dq és Pin sincs. Bryan fordít most ő fogja be Ziggler a Yes Lock-ba de Ziggler fel áll Bryannel és földhöz vágja, ezt követően ő fogja be Bryan-t a STFU-ba. Mostmár a feladásos fogásokhoz menekültek. De még mindig nem adja fel egyikük sem pedig már lassan 2 óra a meccs. Ziggler beadja Bryannek a Five Knuckle Shuffle-t de nem tud fel állni, Bryan azonban igen. Daniel jelzi a Running Knee-t amit be is adna Ziggler-nek de ő fordít és fel kapja Bryan-t A.A.-be, Ziggler bele dobja Bryan-t a koporsóba, ahogy meg ígérte és rá csukja a tetejét!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ziggler meg csinálta !!!
A mérkőzés győztese és az új WWE bajnok Dolph Ziggler!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mérkőzés után Bryan-t el viszik a koporsóval Ziggler kezet fog az Undertakerrel és magasba emeli az övét!!!!!!

Jerry: Ezt nagyon meg érdemelte Ziggler, nem hittem volna, hogy ilyen hosszú lesz a meccs de Dolph meg csinálta!
JBL: Teljes mértékben egyet értek veled Jerry.
Cole: Én is! Dolph Ziggler az új WWE bajnok!!!!!!

Ziggler ünnepel a ringben. Szinte sír az örömtől, miközben szól a zenéje és az öv a kezében van!

Dolph teljes mértékben meg érdemelten győzött!
Így zárult tehát a NoC ahol rengeteg kérdésre kaptunk választ. Nagyon izgalmasra sikeredett!

Írta: Cenation, Zsmbi és altec

 

 

 
 
 

 

 

 

Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0