A létra meccs

Üdvözlök mindenkit ez itt a Smackdown!
A két kommentátor a jól megszokott JBL és Michael Cole páros üdvözöl minket:

main image

Cole: Üdvözlünk mindenkit ez itt a jó öreg Smackdown! Ma egy ien izgalmas adás lehet hiszen most vagyunk túl a Payback-en.
JBL: Igen ami nagyszerűre sikeredett bámulatos meccsekkel!
Cole: Vágjunk is bele!

Az adás elején megjelenik a Smackdown General Managere Stephanie McMahon akit a wwe univerzum semlegesen fogad majd a GM mikrofont ragad:

1

SM: Üdvözlök mindenkit a Smackdown adásán ahol garantálni tudom nektek hogy egy percet sem fogtok unatkozni! Mivel én minden adáson csak a ti akarataitokat szeretném érvényesíteni ez ma sincs másképp, mivel most vagyunk túl egy nagy Payback-en de már most azt kérdeztétek tőlem hogy kik lesznek benne a MITB Smackdown Ladder Match-ben, szóval én már összeállítottam egy kis elit csapatot amivel le szeretnélek titeket nyűgözni szóval már három szupersztár már biztos hogy benne lesz a meccsben, és ez a három pedig nem más mint: Big Show, az Interkontinentális Bajnok Mark Henry, és egy hatalmas visszatérő aki nem más mint....... EDGE!!! 

A közönség tombolni kezd majd azt sakndálják hogy Spear, megállás nélkül csak kiabálnak mikor megszólal egy ismeretlen zene és kijön egy újonc, ő nem más mint Eric Rowan, aki egy mikrofonnal a kezében beszélni kezd:

Erick Rowan Excelling as Throwback WWE Bruiser

ER: Héé!!! Engem kihagytál nagyfőnök!! Lehet hogy újonc vagyok még, de te is láttad már mire vagyok képes és hiszem azt hogy enyém lehet a táska!

SM: Várj egy pillanatot!! Ne merj ellenszegülni a főnököd döntéseivel!! Még új vagy és nem tudom vagy tudjuk hogy mire vagy képes szóval nem mondom azt hogy takarodj vissza az öltözőbe, hanem kapsz tőlem egy meccset most azonnal, az ellenfeled pedig nem más mint a Vipera Randy Orton! És tudod mit? Ha ennek a meccsnek a tétje a MITB Kvalifikáció! A meccs pedig most kezdődik!!

Triple H vs Eric Rowan (MITB Kvalifikációs Match)

Ahogy érkezett HH megszólalt a gong és Rowan nekiesik a King of King-nek egyből, jól  megsorozza majd bead egy Suplex-et és jön a sarokból egy Elbow, majd ráfekszik 1...2  de HHH kiszabadul, Rowan felemeli és bead neki egy Backbreaker-t majd kivárja míg feláll és bead egy Big Boot-tot majd megint ráfekszik 1...2 de HHH megint kiszabadul, Rowan kezd dühös lenni majd nekiesik megint a földön heverő Hunter-nek kapja a térdeseket, gyomrosokat majd készül egy Chokeslam-re..... de HHH hárítja egy Neckbreaker-rel!! Majd HHH és Rowan a földre hullanak, és ekkor a közönság igen erősen kezdi buzdítani a Királyt aminek talán volt is hatása hiszen felállt és lendületbe jött!! Egy-két Chokesline után jött egy Powerslam majd jött egy R.O DDT! És már be is indult! Trips kioszt egy hatalmas Pedigree-t és ráfekszik 1...2...3!

Így a mérkőzés győztese és kvalifikálta magát a MITB Smackdown létra meccsre Triple H!

JBL: Te jó ég! Így kell ezt csinálni! Rowan-nak semmi esélye nem volt!
Cole: Viszont jól állta a sarat!
JBL: Most haladjunk tovább:

Kapcsolunk a Backstage-be ahol Josh mellett a kelta harcos Sheamus áll:

Image and video hosting by TinyPic

JM: Üdvözöllek Sheamus!
Sheamus: Helló! Mi újság?
JM: Szeretném tőled megkérdezni hogy ma milyen meccsre számítasz hiszen ma kiállsz Wade Barrett ellen?
Sheamus: Azt hogy ma szépen fejbe fogom rúgni és ezzel helyre fogom állítani az agykapacitását!
JM: Köszönöm Sheamus és sok sikert a meccsedhez! Kapcsoljunk is vissza mert máris jön ez a meccs:

Sheamus vs Wade Barrett

Először érkezik Wade, aki egy korábbi IHC Bajnok aki egy mikrofonnal a kezében érkezik és beszél:

WB: Kedves agyatlan szurkolók! Van számotokra egy ROSSZ HÍREM! Háhá! Ma jól szét fogom verni a kis vöröskét majd megnyerem a MITB táskát és a kis szőke cicátokat is jól fejbe fogom könyökölni! Háhá!

A kis beszéd után érkezik a ring felé Sheamus akit a közönség nagy szeretettel fogad, majd mikor már készen álltak nem volt más hátra csak hogy megszólaljon a gong és kezdődik is a meccs, amin egy kis birkózás után Barrett gyomron térdeli a keltát majd ad egy Headbutt-tot majd jönnek a jobbosok amivel Sheamus a sarokba kerül és ott is jól megdolgoztattja a keltát, jöttek a térdesek majd a gyomrosok majd egy Running Chokesline következett ami után Wade ráfekszik 1...2 de Sheamus fellrántja a vállát, ennyi viszont nem volt elég térdeli a földön fekvő Sheamus-t majd mászik a sarokba és .......... Elbow! Talán vége? 1...2 nem, nem mert Sheamus ebből is kiszabadul, Barrett készül egy Sween Chine Music-ra és be szeretné fejezni .......... de Sheamus elkerüli, SŐT! lendületbe jött! Egy-két Chokesline után jött egy Irish Curse Backbreaker majd ezt követte a White Noise! És ráfekszik, talán ennyi elég? 1...2 de Barrett időben szabadul ki, majd a kelta jelzi a Brouge Kick-et és ............ de Barrett kikerüli, és visszapattanva a kötélről bead repülve egy Bull Hammer Elbow-t!!! És ráfekszik, ez hihetetlen! 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Wade Barrett!

De ezzel még nem volt vége, hiszen kigyulladtak a lángok és érkezik a vörös démon Kane! Barrett okosan kigurul a ringből majd Kane és Sheamus maradnak bent, Sheamus a maradék erejéből megtámadná a démont, de beleszalad egy Chokeslam-be! Majd jelzi a Tombstone Piledriver-t amit be is ad! Majd távozik.

Punk and Sheamus vs Kane and Bryan - sheamus Photo

Cole: Mi volt ez? Kane kivégezte a kelta harcost!

JBL: Nem érdemelte meg egyáltalán, nagyon jól küzdött Sheamus.
Cole: Most viszont lépjünk tovább:

Bo Dallas vs Chris Jerico (MITB Kvalifikációs Match)

Egy újabb debütáló a WWE-ben és most nagy lehetőség előtt áll hiszen ha nyer részt vesz a MITB meccsen a táskáért, a meccs nem volt hosszú Jerico egyből próbálta legyőzni Bo-t és a lábát támadta végig majd sikeresen bevitte a Wall's Jerico submission fogást ......... de Bo befordítja egy hirtelen Pin-be!!!! 1...2...3!!! Úristen!!

Examining Bo Dallas' Strengths, Weaknesses and Long-Term Potential

Így a mérkőzés győztese és ott van az Smackdown MITB létra meccsen Bo Dallas!!!
JBL: Te jóságos úr isten!!! Ez meg hogyan??? Ez egy kandikamerás vicc!!! Hol a kamera??
Cole: Teljeséggel hihetetlen!!! De mostmár 5 embert tudhatunk a létrameccsben.

Ezek után megjelenik  Daniel Bryan amit követően a szurkolók extázisba jöttek és örülten kezdték skandálni a YES! YES! YES! kiálltást. Majd mikrofont fog és beszél:

Copyright: WWE SummerSlam 2013 Blu-ray

DB: Emberek, még mindíg alig tudom elhinni de én vagyok az IHC Bajnok! Ne tudjátok meg mi járt a fejemben a Payback előtt ha nem nyerem meg az övet, hisz nagyon sokat ígérgettem nektek de hála nektek hogy biztatok bennem sikerült, de a meccs után ami történt az már csak mák volt mert Shawn seggnyaló Michaels csak hátulról képes támadni és így szerezte meg tölem az övet, de a MITB-en visszaszerzem ami az enyém! YES! YES! YES!

JBL: Elég magabiztos megint Daniel és ha emlékszel Cole akkor ez a tüz vezette övhöz, szóval kíváncsi leszek a csatájukra.
Cole: De addig még lesz egy pár adás, most viszont jöjjön a következő meccs:

Cesaro vs Kofi Kingston

Először érkezik a Svájci tank aki bekerült a Raw MITB létra meccsbe és van is esélye megszerezni a címet, majd őt követően érkezik a magasröptű Kofi Kingston aki a közönség nagy szeretettel fogad, viszont jön hátúlról a nagy vörös szörny Kane és leüti egy acélszékkel!!! Még el sem kezdődött a meccs de máris nagyon nagy bajok vannak, többször is megsuhintja a székkel Kofit majd bead rá egy Chokeslam-et!! Behajítja a ringbe és távozik, Kofi félájultan fekszik majd nagy nehezen felállítja a bíró és a gongszó után megint földre hull, és Cesaro nekiesik! Nem is volt nehéz dolga hiszen felkapta és bevitte neki a Natruzailer-t és ráfeküdt 1...2...3!!!

Így a mérkőzés győztese Cesaro!

Cesaro's Push Being Derailed by Poor Creative Decisions and Direction

JBL: Ezt nagyon nem kellett volna ezt a támadást, pedig nagyszerű meccsre volt kilátás.
Cole: Kane nem hadja ennyiben és komolyna ki szeretné végezni Kofi-t és eddig a terve bevállt.
JBL: Most viszont jöjjön a föesemény:

Daniel Bryan & Cm Punk vs New Division (John Cena és RVD):

Először a két friss visszatérő érkezik akit nagy szeretettel fogad a közönség. Jó párosításnak ígérkezik Punk és Bryan. Ezután érkezik az újdonsült Tag Team csapat a New Division. A meccset a Nehézsúlyú világbajnok John Cena és a Hangtalanok Handja, Cm Punk kezdi. John egy fejsatuval kezd a közönségnél bedig azonnal felhangzik a „Let's go Cena – Cena Sucks” skandálás. Punk hamar fordítani tud, és jön egy Bulldog, és Punk azonnal ráfekszik a Nehézsúlyú világbajnokra PIN 1..de Cena azonnal felrántja a vállát. Punk egy gyors PIN kombinációval jönne, azonban John fordít és jön egy Flapjack. Cena ezután befogja ellenfelét az STF-be! A közönség őrjöng, hatalmas párharcot hoz Cena és Punk meccse. Punk-ról tudjuk, hogy az ilyen fogásokban nem szokott kopogni, és ez most is így van. Elküzdi magát a kötélig, így Cena elengedi. John az ők sarkukba löki Punk-kot, ahol pacsizik RVD-vel, és jön egy Double Clothesline. Eddig úgy tűnik John és RVD képes jól összedolgozni. RVD egy Diving Headbutt-tal kezd, majd kilöki Punk-kot a ringből. A közönség fele Punk nevét, a másik fele pedig RVD nevét skandálja. Izgalmas küzdelmet hoz a 4 face pankrátor meccse. RVD lepakolja a kommentátori asztalt, és bead Punk-nak egy W.M.D.-t, amitől a legjobb az asztalra ájul. RVD ezután felmászik a sarokba, és onnan jön egy hatalmas Five Star Frog Splash. Punk azonban az utolsó pillanatban el kapja RVD-t, és jön egy hatalmas GTS! Ezután visszalöki a ringbe ellenfelét, ahol bepacsizza Daniel Bryan-t. Bryan hatalmas lendülettel kezd, a közönség pedig nem tudja eldönteni kinek szurkoljon. Daniel bead egy Flash Kick-ket ellenfelének, majd jön a Running Knee! Ezután ráfekszik ellenfelére a bíró pedig a közönséggel együtt számol PIN 1...2...de RVD az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen! Mr. Friday Night nem adja fel! RVD próbál felkelni, mikor megszólal a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, Wade Barrett zenéje. Barrett a ringbe fut, és egyik kezében az övvel ledönti Bryan-t, a másik kezével pedig egy Bull Hammer Elbow mozdulattal dönti le RVD-t. Punk ekkor bemegy a ringbe és nekiesik Barrett-nek, aki egy Bull Hammer Elbow-val Punk-kot is kiüti. Ezután azonban a Nehézsúlyú világbajnok, John Cena esik neki Wade-nek. Cena rendkívül keményen üti ellenfelét, majd jön egy A.A. Cena ezután kigurul, a meccs pedig folytatódik. A bíró úgy dönt nem diszkvalifikál senkit. Barrett ájultan kiesik ahol Punk kezdi el verni. Közben Bryan hirtelen felkel és rúgdosni kezdi RVD-t. Jönne a fejrúgás, azonban Van Dam elhajol és pacsizik Cena-val. Cena egy Clothesline-nal kezd, majd jönne a Five Knuckle Shuffle, ám mikor beadná hirtelen The Miz dönti le, aki a semmiből érkezik.

A bíró így diszkvalifikálja Punk-ékat. Így tehát a mérkőzés győztese Dq-val: A New Division

JBL: Hatalmas főmeccs, de Miz megint nem bírt magával.

Cole: Már majd nem a top face karakterek nyertek, na de most jöjjön az adás utolsó mozzanata:

Megjelenik a ringben a WWE legdominánsabb csapatai vagyis a Shield és a Best Team majd mikrofont fognak:

Turning The Shield Face Would Give Them New Lease on Life

Crazybray

SR: Szóval azt mondtátok hogy mi egy WWE által erlért erőszaknak voltunk áldozatai, tudod mi erre a válaszom egy fracokat! Nem meritek bevallani hogy mi sokkal jobbak, sokkal összeszokottabbak és mi vagyunk a legdominánsabb csapat a WWE-ben!

BW: Nincs mit bevallanunk hiszen mi nem döltünk be a WWE álltal elért merényleteknek, sorjában intézzük el azokat akik az utunkba állnak és most ti jösztök!

DA: Várjunk csak! Ti nem döltök be semminek? Akkor miért is biztatok meg a WWE bohócában Doink-ban? Hmm? Van egy kis külömbség a két csapatban, mégpedig az hogy nálatok te vagy a vezér és a legtöbbször csak a rosszra vezeted ezt a két srácot, mi pedig egy csapatként semmijen csapatkapitány, semmijen féllreértés és csak pozitív dolgok vannak a csapatunkban.

Ekkor viszont megszólalt a GM Stephanie McMahon zenéje aki a rámpán megállt egy mikrofonnal a kezében:

SM:Nem akarom húzn srácok az időt, de ahogy itt beszéltetek támadt egy ötletem, a Best Team-be ténleg Wyatt a vezető, DE a Shield-ben is van egy vezető ő pedig Roman Reings! Veletek van egy tervem, mégpedig hogy ti ketten benne lesztek a Smackdown MITB létra meccsen!!!! Így tehát a teljes résztvevők megvannak... további szép estét!

ezekkel a képsorokkal ért vége a Smackdown, már hivatalosan is be van jelentve a Smackdown MITB létrameccs amin a résztvevők: Randy Orton, Big Show, Mark Henry, Bo Dallas, Roman Reings, Bray Wyatt, és a nagy visszatérő Edge! Szóval várjuk a folytatást, addig is viszont látásra!

Remélem tetszett :) 


Írta: allah1997, és Cenation

 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0