Raw Roulette

A nyár utolsó Raw adásának a legelején Lilian Garcia-t láthatjuk ahogyan a ringben áll, egy mikrofonnal a kezében.
- Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék a Raw General Manager-ét, Theodore Long-ot! - Mondja Lilian és megszólal Teddy zenéje. 
A közönség viszonylag szeretettel fogadja a Raw General Manager-ét, aki bemegy a ringbe és kér egy mikrofont. 
- Hölgyeim és uraim! Mindenek előtt szeretnék mindenkinek jó estét kívánni. A mai Raw, a a 2014-es nyár utolsó Raw adása. Igazán tökéletes nyarat zártunk szerintem, azt kell mondjam, ezért valami rettentően nagy dobással készültem a mai napra önöknek. Ha annyit mondok, hogy Dolph Ziggler... /A közönségnek már is megjön a hangja, kedvencük nevének hallatára./ Hát igen, ma itt lesz a WWE bajnok, és szemtől szembe láthatják őt Wade Barrett-tel! Valamint ma elfog dőlni az ECW Torunament sorsa! Ma eldől, hogy ki lesz a King of King, Triple H kihívója a Night of Champions-ön! Az első két meccsen eldől, hogy ki fog bejutni a döntőbe, a döntő pedig a ma este főmeccse lesz! Azt hiszem már is szolgáltam pár jó hírrel önök számára, de még nincs vége. Az igazi nagy dobás, amivel mára készültem, az az, hogy ma este Roulette adás lesz! Aki nem tudná, a meccsek elején a rámpán egy kereket fogok megpörgetni, ez a kerék pedig eldönti, hogy milyen meccstípus lesz az adott meccs! Viszont most már nem is húzom az adást, az első két meccs sima meccs lesz, de utána kijövök, és megpörgetem a kereket, ami a ma este főszereplője lesz! Amint eldőlt, hogy ki lesz a két döntős, azt is megtudhatják, hoyg milyen meccstípus lesz a meccsük! Nem húzom tehát az időt, jöjjön az első két meccs! - Mondja Teddy, és távozik.


 

Ezután köszöntenek minket a kommentátorok is. 

Michael Cole: Jó estét kívánok! Tehát a ma este Roulette est lesz.
Jerry Lawler: Igen, úgyhogy ne is húzzuk az időt, kezdődik az este!
JBL: Bizony, a következő meccsen megküzd egymással The Miz és Bray Wyatt az ECW Torunament döntőbe jutásáért!


Még a meccs előtt megnézhetünk arról egy reklámot.

 

Bray Wyatt vs The Miz ECW Torunament meccs:
Elõször Mr.Awesome jön a ringbe, majd a ring elsõtétedik és a rámpán a Wyatt Family jelenik meg! Bray felkel karosszékébõl és a ringbe vonul. A bíró megütetti a gongot, tehát kezdetét veszi az ECW Tournament! Miz már az elején lerohanja a Wyatt Family vezérét! Jön pár öklös, majd a sarokba ugrik és rámér 10 ütést Bray fejére! Jön Miztõl egy High Knee Bulldog a fejére és ahogy kiesik a sarokból Bray, jön a Boom Drop! Ekkor Miz egy picit a közönséget kezdi gúnyolni, mire az erôs füttyszóval válaszol! Miz tovább támadná Brayt, de ekkor a Wyatt family lét tagja a ring kötelekhez lép és Miz rájuk kezd figyelni! Mindeközben Bray fel tudott kelni, és Miz figyelmetlenségét kihasználva értékesít egy hatalmas Clotheslinet, amitõl Mr.Awesome leterült! Bray szusszan egy picit, majd legugol és az ölébd teszi Miz fejét. Egyszercsak ököllel kezdi el a fejét ütni, majd felhúzza és ad egy Irish Course Backbreakert! Ekkor ráfekszik 1...! De Miz felrántja a vállát! Bray egy pillanatra se csügged, felhúzza és neki löki a kötélnek! Powerslam!! Ekkor Brayben valami úgy látszik, hogy megváltozott. Vadul nevetni kezd, és a ring sarkát kezdi el verni. Miz eközben éppen lábra tudna állni, de ekkor Bray megfordul és jön egy hatalmas Clothesline of Hellel!!! Ekkor Bray felrántja a földrõl és jelzi a Sister Abigailt! Bray párat fordul vele, aztán a szõnyegbe lapítja a fejét Miznek! Bray ekkor ráfekszik és a bíró számol! 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és az ECW Torunament döntőjébe jutott: Bray Wyatt

JL: Szóval a Best Team egykori vezetője lehet az új ECW bajnok, de vajon ki lesz az ellenfele?
MC: Nem tudom, de nézzünk meg egy reklámot a másik elődöntő meccsről!


JBL: Tehát a folytatásban azt is megnézhetjük, ahogy John Morrison és Cesaro megküzdenek azért, hogy ők mehessenek a Raw főmeccsén Bray Wyatt ellen, jöjjön a meccs!


John Morrison vs Cesaro:
Megérkeznek a pankrátorok és kezdõdik a mérkõzés. Cesaro máris elkapja Morrisont és gyomron térdeli, majd a hátát kezdi el ütni. Üti amíg csak tudja és utána bevisz egy German Suplexet. Morrison hamar felkel, Cesaro máris leütné egy Clotheslinenal, de Morrison elhajol és õ visz be egy Flapjacket. Morrison máris megfogja egy fejsatuval amibõl nehezen engedi. Cesaro valahogy mégis kiszabadul és a kötélnek lendíti Cesarot, de Morrison átbújik Cesaro keze alatt és ad egy Big Bootot! Morrison ekkor ráfekszik, 1.., de Cesaro kirúg! Morrison nem esik kétségbe, máris felrántja Cesarot, ám Cesaro egy gyors mozdulattal a háta mögé kerül és jön egy German Suplexxel! Cesaro is földre kerül, de gyorsan felpattan és elkapja a Cesaro Swinggel! A közönség leszámolja a 15 forgatást, Cesaro pedig elengedi Morrisont. Morrison ekkor feltápászkodik, de Cesaro ekkor gyomron rúgja és elkapja a Finisherjével, a Neutralizerrel! Felemeli és szabályosan a szõnyegbe keni Morrisont! Ekkor ráfekszik, 1...2.., de Morrison felrántja a vállát! Cesaro el sem hiszi! Morrison ekkor kigurul a ringbõl, Cesaro pedig rögtön utána megy. Ám ekkor Morrison meglepi, és máris földre küldi egy Samoan Droppal! Ekkor visszamászik a ringbe és valami nagyon veszélyesre készül! Felmászik a sarokba és mutatja hogy Cesaro a Morrison Bombra készüljön! De Cesaro felkel és bemegy a ringbe. Ám ez sem tántorítja el Morrisont az ugrástól, csak a Morrison Bomb helyett a Crossbody jön! Morrison nagyon gyorsan felkel és jelzi hogy vége! Cesaro is feltápászkodik, Morrison pedig megvárja míg felé fordul. Felé fordult, de Morrison máris egy hatalmas Homicidal Kicket osztott ki neki! Ezután ráfekszik, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és az ECW Tournament döntőjébe jutott: John Morrison

A mérkőzés után megszólal a Raw GM-ének, Teddy Long-nak a zenéje, Teddy nem mond semmit, hanem odamegy a Roulette kerékhez, és megpörgeti azt! A kerék hosszasan forog, de végül a TLC meccsnél áll meg! 
- Hölgyeim és uraim! Tehát a mai est főmeccsén, Bray Wyatt és John Morrison megküzdenek egy TLC, asztalok, létrák és székek meccsen egy táskáért. A táskában egy szerződés lesz, ami arra jogosítja fel a tulajdonost, hogy a Night of Champions-ön kihívja az ECW bajnok, Triple H-et! - Mondja Teddy és távozik.

JL: Ha TLC meccs, akkor szerintem Morrison van nagyobb esélye.
JBL: Bizony. Morrison tapasztaltabb ilyen meccsekben.
MC: Viszont azért én nem írnám le Bray-t sem. A közönség legalább annyira áll mellette, mint Morrison mellett.
JL: De ez kevés egy TLC meccshez.
JBL: Nem feltétlenül. Nem tudhatjuk, hogy Bray-nek mennyire mennek az ilyen meccsek.
MC: Majd ma kiderül! 
JL: Viszont jön a következő meccs, ahol két díva fog megküzdeni. 

Ezután láthatunk egy reklámot, a mai főmeccsről. 


Mindkét díva a ringben áll, Teddy Long pedig ekkor megpörgeti a kereket. A kerék forog és lassulni kezd! És végre megáll! 
Teddy Long: Hölgyeim! Igen érdekes meccstípusnál álltunk meg! A meccsetek nem más lesz, mint egy Pillow Fight meccs!  - Ekkor 1 ember hátulról bevisz a ringbe egy dobozt teli párnákkal. 


Aj Lee vs Brie Bella Pillow Fight:  
A gong megszólal és elkezdődik a meccs. Brie máris egy párnáért nyúlna, ám AJ nem engedi neki és ellöki a doboztól. AJ Brie háta mögé megy és leüti. AJ ekkor kivesz egy párnát a dobozból és azzal kezdi el ütni Briet. Brie felkel és kitér az ütés elől! Neki lendül a kötélnek és bevisz egy Clotheslinet, de AJ még idejében a feje elé kapta a párnát, így tompítja az ütést. Gyorsan felkel és ütni kezdi a párnával, de ekkor Brie is kivesz egyet. Elkezdik egymást ütni a párnákkal, a ring pedig tele lesz tollakkal. Brie eldobja a saját párnáját, kikerüli, AJ ütését és kihúzza AJ lábát! AJ gyorsan felkel, de ekkor Brie bevisz egy Spinebustert! Brie ekkor ráfekszik, de AJ felrántja a vállát! Brie el sem hiszi, AJ pedig ez alatt a sarokba mászik, és ott próbál felkelni. AJ sikeresen el is és addig, Brie pedig neki szaladna a sarokban. Brie ekkor AJ talpát kóstolhatja meg! AJ kijön a sarokból, és bevisz egy Edgecutiont Brienek! Brie ezután elég gyorsan felkel, de AJ ekkor elkapja a White Noisesal! White Noise!! AJ ekkor ráfekszik, 1…2.., de Brie ebből kirúg!!! AJ el sem hiszi! Őrjöng a ringben, Briet felhúzza, és pofon vágja! Látszik Brien, hogy nincs ereje már visszavágni, ekkor, AJ elmosolyodik. És még egy pofont ad Brienek! Ekkor gyomron rúgja, AJ, majd a térdhajlatába rúg amitől összerogy. Ekkor elővesz egy párnát és a fölön azzal kezdi el verni Briet! A párna szétszakad, AJ pedig ráhúzza Brie fejére a huzatot. Felállítja térdre és ő a kötélnek lendül. Shinning Wizard! AJ ekkor ráfekszik megint, 1…2...3! 
A mérkőzés győztese: Aj Lee

JL: Érdekes meccs volt! 
MC: Bizony. A folytatásban is lesznek érdekes dolgok, nézzünk meg egy kis reklámot!

JBL: Tehát nemsokára láthatjuk Edge-t, és Seth Rollins-t szemtől szembe.
JL: Érdekes lesz.
MC: Viszont most jön a következő meccs.


Ezután láthatjuk, ahogy Teddy Long a kerék mellett áll, és megpörgeti azt. A kerék végül a Steel Cage meccsnél áll meg!
 

The Rock vs Triple H Steel Cage meccs: 
Miután kiderült, hogy Steel Cage meccs lesz a következő, le is ereszkedik a ketrec, majd először érkezik az emberek bajnoka, The Rock! Rock-ot hatalmas szeretet fogadja. Őt követi a jelenlegi ECW bajnok, a King of King, Triple H! HHH-et nem fogadják túl nagy szeretettel, mindenesetre hatalmas meccsre van kilátás. A gong meg is szólal a felek pedig egymásnak esnek. Rock és Trips ökölharcba kezdenek amelyből a King of King jön ki jobban. HHH a ketrecnek löki a Brahma bikát, és kioszt neki egy hatalmas Suplex-et. Hunter ezután ismét ököllel kezdi el ütni Rock-ot, ám a közönség egyhangúan rázendít a „Rocky! Rocky!” skandálásra, ettől pedig az Emberek Bajnoka erőre kap, és egy hatalmas Clothesline-nal ledönti az épp kötélről elrugaszkodó HHH-et! The Rock ezután kioszt egy hatalmas DDT-t az ECW bajnoknak, majd a sarokba löki ahol ütlegelni kezdi. Rock már is hatalmas hangulatot teremet az egész arénában, azonban Trips-et sem kell félteni. Visszatámad a bajnok. Hunter és Rock ismét ökölharcba kezdenek, és hatalmas adok-kapok párharcnak lehetünk szemtanúi. Rock kiosztana egy Rock Bottom-ot, ám HHH ehelyett átdobja maga fölött. Mikor Rock fel áll, a hasába rúg és jön egy hatalmas Pedigree! Az ECW bajnok ezután ráfekszik ellenfelére PIN 1...2...de Rock felrántja a vállát! HHH ekkor gyorsan mászni kezd a ketrecen, és mikor felér annak a tetejére nevetni kezd. Hunter úgy mond poénkodni kezd. Hisz az előbb említett tárgy tetejére fekszik és Rock-ot gúnyolja, aki azonban hirtelen felmászik HHH-hez. Viszont ő gyorsan lemászna. A ketrec tetejéről ugrana le, ám Rock elkapja! A Brahma bika felhúzza az ECW bajnokot, és ütni kezdi! A közöns égeközben ismét rázendít a „Rocky! Rocky!” skandálásra. Rock miután jól leverte HHH-et előkészíti őt a Superplex-hez, és ezt be is adja a King of King-nek! A ketrec tetejéről Superplex Triple H-nek!!! Hihetetlen!!! Rock próbálna ráfeküdni Trips-re, ám túl messze van magától, ezért inkább mászni kezd az ajtó felé, amit már ki is nyitottak neki! Rock már majdnem kiteszi a kezét, mikor HHH elkapja a lábát! Hihetetlen, egy ilyen mozdulat után még maradt ereje az ECW bajnoknak. Hunter felkapja Rock-ot, és kioszt neki egy hihetetlenül nagy Powerbomb-ot! Ezután ismét felmászik a ketrec tetjére, ám most talál annak tetején valamit, igen! Triple H kedvenc eszköze, a pöröly van ott szürkére festve! HHH lemászik a ketrecről, kezében a pöröllyel, Rock pedig éppen fel állna. A Brahma Bika talpra áll, ám HHH azonnal ledönti a pöröllyel. Ezután az ajtóhoz megy, és simán kisétálhatna, ám ő inkább megfogja az acéllépcsőt, és behúzza magához! HHH beviszi tehát a ringbe az acéllépcsőt, már csak az a kérdés, hogy mire fogja azt használni! Rock ismét feltápászkodik, HHH pedig ledöntené, ám ő kitér, és egy hatalmas Rock Bottom-ot oszt ki az ECW bajnoknak! Rock ezután ráfekszik HHH-re PIN 1...2...de Hunter az utolsó pillanatban felrántja a vállát! Hihetetlen, hatalmas meccset hoznak össze a hétfő esti Raw-on! Rock is alig hiszi el ami történt, ám úgy tűnik, hogy még egyszer feltüzeli magát. The Rock leveszi a könyökvédőjét, és egy hatalmas dobással kidobja a ketrecből egyensen a közönséghez. Ezután jelzi, hogy jön a People's Elbow, ám mikor beadná HHH hirtelen talpra áll, és egy Spinebuster-rel az acéllépcsőbe vágja! Hatalmas mozdulat! Trips ezután felsegíti Rock-ot, és kioszt neki egy hatalmas Pedigree-t, az acéllépcsőre! Ezután ráfekszik PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, az ECW bajnok: Triple H

JL: Te jó ég! Mekkora meccs, és mekkora győzelem!
MC: Kezd egyre izgalmasabb lenni a Raw!
JBL: Bizony, és máris folytatódik az adás.


A pankrátorok a ringben vannak, Teddy pedig kijön és a Roulette kerék mellé áll. Teddy ekkor megpörgeti és a kerék csak pörög. Lassulni kezd és végül megáll. 
Teddy Long: Hölgyeim és uraim! A mostani meccs nem más lesz, mint egy Tables Match! 

Titus O'Neil vs Stardust Tables meccs:
A gong megszólal, a pankrátorok pedig egymásnak esnek. Titus jön ki jobban, testi erejét kamatoztatva. Megragadja Stardust-ot és a szõnyegbe vágja. Felhúzza és megint megcsinálja ugyanezt. Stardust lassacskán, de felkel. Titus máris érkezik és egy Clotheslinenal ledönti! Ekkor Titus kicsúszik a ringbõl és felemeli a szõnyeg takarót. Ám Cody is ott terem mellette és ütés párbajba kezdenek. Ebbõl viszont Cody jön ki jobban, mert õ rúgásokat is használni kezd! Cody Titus lábába rúg, Titus pedig ettõl térdre esik, Cody pedig bevisz egy Suplexet. Visszagurítja a ringbe Titust és õ is visszagurul. Cody felhúzza Titust, de Titus ekkor mintha új erôre kapott volna és öklösökkel bombázza Codyt és a végén pedig bevisz egy hatalmas Inverted DDT-t! Ekkor ráfekszik, de a bíró szól neki hogy most ezzel nem nyerhet! Titus gyorsan felkel Codyról, és kimegy a ringbõl, de ekkorra már Cody is felkel éz utána ugrik! Titus a kordonnak csapódik az oldalával, Cody pedig éppen ráesik! Tituson úgy látszik mintha megsérült volna, de az orvosokat elküldi maga mellôl. Cody ezalatt felállít egy asztalt a kordonhoz és elindul Titus felé. Megfogja Titust és egyenesen a kordon felé kezd indulni vele. Ekkor Titus kiszabadul és õ lökné neki Codyt az asztalnak, de Cody szépen használja ki a helyzetet. Felugrik a kordonra és onnan rúgja meg Titust egy Disaster Kickkel! De Titus még mindig talpon van! Ezt használja ki Cody és belöki a ringbe O'Neilt. Cody megfogja az asztalt és begurítja a ringbe. Titus próbálkozik a lábára állni, de Stardust mellete terem és kirúgja a lábát. Cody ekkor felállítaná az asztalt, de Titus lekever neki egy hatalmas jobbost! Ettôl Cody kidõl, de Tituson is látszik hogy nem 100%-os, mert fogja az oldalát õ is. Felállítja az asztalt és elindulna Cody felé. Cody még mindig a földön fekszik. Titus felrántja a földrõl és az asztalhoz vonszolja. Befogja egy sima Suplexbe, úgy látszik, hogy könnyen akar végét vetni a meccsnek. Ám ekkor Cody hirtelen feléled és Titus sérült oldalát kezdi el sorozni. Titus elengedi, Cody pedig már rúgdosni is kezdi. Ekkor a háta mögé megy és megfogja a hátánál. Bead egy German Suplexet egyenesen az asztalra amitõl az ketté törik! 
A mérkőzés győztese: Stardust

JL: Kemény meccs, eddig nagyon jó a Raw.
MC: Igen, és még lehet lesz jobb is.
JBL: Máris folytatódik az adás.

Ekkor kapcsolunk a Backstage-be, ahol Renee Young kapja el az ECW Tournament egyik döntősét. 
RY: Helló Bray! Bejutottál a Tournament Döntőjébe! Hogy érzed, megnyerheted az esti meccset? 
BW: Szia Renee. Igen bejutottam, aminek nagyon örülök! Hogy képes leszek-e nyerni a döntőbe? Majd meglátjuk! Az biztos, ha én nyerek, nagyon szeretném megnyerni az övet!
RY: Értem Bray! És mit szólsz a TLC meccshez? 
BW: Nem tudom mit várhatok tőle, de mindent bele fogok adni! 
RY: Értem. Hát köszönöm az interjút és sok szerencsét neked! 


Ezt követően Lilian Garcia-t láthatjuk ahogy a ringben áll, az aréna sötétséggel van telve, a kezébe pedig egy mikrofon van.
- Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék a jelenlegi Nehézsúlyú világbajnokot, a Rated R Superstar-t, Edge-et! - Mondja Lilian és megszólal Edge zenéje!


Edge-t viszonylag nagy szeretet fogadja, és a ringbe is megy, azonban az öve nincs rajta. A ringben van egy asztal letakarva, Edge pedig az mellett áll meg, és kér egy mikrofont.
- Egyszer mindennek, és mindenkinek lejár az ideje. Egy embernek már lejárt.. ez az ember pedig John Cena. Szerintem soha többet nem látjuk őt a WWE-ben, olyan vereséget szenvedett, hogy elszégyelte magát, és inkább lelépett. Viszont itt van nekünk ez a Seth gyerek. Ő azt képzeli magáról, hogy mekkora király, mert leverte a két volt Tag Team társát. A messzeföldön híres Shield-et. Sosem értek semmit, és sosem fognak. Seth! Megkapod a NoC-ön tőlem azt amit Reigns-től és Ambrose-tól nem kaptál, elfoglak pusztítani! Viszont most nem ezért vagyok itt. Felmerülhet mindenkiben a kérdés, hogy miért nincs rajtam az övem, és miért van itt ez az asztal, letakarva. Ahogy mondtam egyszer mindennek lejár az ideje, és úgy gondoltam itt az ideje az újításnak. A régi Nehézsúlyú világbajnoki öv ideje lejárt, úgyhogy gondoltam újítok rajta egy kicsit.. Íme, az új Nehésúlyú világbajnoki öv! - Mondja Edge, és leveszi a a rongyot az övről, és megpillanthatjuk az Nehézsúlyú világbajnoki övet!


Az öv nem változott sokat, mindössze fehér lett a szíja. Edge ezután magára veszi, és elmenni készül, mikor megszólal Seth Rollins zenéje. Rollins egy mikrofonnal érkezik. 
- Ez igen Edge! Ez tetszik, jó az új öv. Kár, hogy csak szeptember 7-éig lesz nálad. Azt mondod nem értünk semmit, de mi még is olyan neveket intéztünk el... - Rollins folytatná, de Edge közbe vág.


- Nagy neveket? Mick Foley, John Cena, Goldberg, Stone Cold... és még sorolhatnám! Szóval te ne dumálj nekem nagy nevekről! - Mondja Edge.

Ekkor Rollins ledönti egy hatalmas Clothesline-nal a bajnokot, és kioszt neki egy Crumb Stop-ot! Seth ezután magához veszi a mikrofont. 
- Ahogy mondtad. Mindenkinek lejár egyszer az ideje, a tied szeptember 7-én fog. Találkozunk Hollywood-ban! - Mondja Rollins és távozik. 

JL: Ez igen! Hogy tetszik az új öv?
MC: Szerintem fantasztikus.
JBL: Szerintem is, kellett már az újítás.
JL: Viszont most már folytatódik is az adás. 

Renee Young a backstageban kapja el az ECW Tournament másik döntősét. 
RY: John! Hatalmas esélyesként tekintettek rád és be is jutottál a döntőbe! Mit gondolsz az ellenfeledről és az esélyeidről? J
JM: Igen bejutottam! Ha már itt vagyok, szeretném megnyerni és a Night of Championson harcolni az ECW Champion ellen! Brayről mit gondolok? Remek pankrátor, szerintem jó meccsünk lesz! 
RY: És mit szólsz a TLC meccshez?
JM: Van benne tapasztalatom, ez pozitívum! 
RY: Hát sok sikert, és köszönöm az interjút!


Ezután ismét Teddy Long-ot láthatjuk, amint a kereket pörgeti. A kerék sokat forog, de végül az Extreme Rules meccsnél áll meg! 

CM Punk vs Chris Jericho Extreme Rules meccs:
Ahogy kiderült, hogy Extreme Rules meccs a folyatásban, szinte azonnal megszólal a WWE Hardcore bajnok, Chris Jericho zenéje! Jericho-t nagy szeretet fogadja, és amíg a ringbe ér, megnézhetjük, hogy mi is történt a csütörtök esti ES-ben, ahol be let tjelentve, hogy a NoC-ön a világ legerősebb emberével kell megküzdenie az övéért. Ezután megszólal a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok, CM Punk zenéje! Punk-ot vegyes érzelmek fogadják, a közönség most nem nagyon örül az IHC bajnoknak. A bíró elindítja a meccset, a két fél pedig egy kis hátrálással kezdi ezt az igencsak izgalmasnak ígérkező mérkőzést. Punk és Jericho a meccset egy kis hátrálással kezdik, nem rontanak azonnal egymásra. Ezután Punk hirtelen fejsatuba fogja a Hardcore bajnokot, aki ebből egy gyönyörű fordítással jön ki és azonnal le is dönti Punk-ot egy Clothesline-nal. Jericho ezután kioszt egy hatalmas Samoan Drop-ot, majd egy German Suplex-el hajítja el a Nemzetközi bajnokot. Jericho ezután kigurul a ringből, és egy acélszéket gurít be a ringbe, majd felmászik és a felső kötélről ugrana Punk-ra, aki azonban hirtelen felugrik és lerúgja Chris-t egy Drop Kick-kel! Jericho hatalmasat esik, Punk pedig nevet. A Hangtalanok Hangja ezután megfogja a széket, és ráhajítja Y2J-re, aki ettől teljesen beájul. Punk ezután a sarokból ugrik a végtelen WWE Hardcore bajnokra. Punk ezután kivesz egy újabb széket a ring alól, és azzal kezdi el büntetni Jericho-t. Az IHC bajnok keményen szétveri Jericho hátát, és kioszt neki egy Suplex-et. Jericho alig van magánál, nem igazán tud mozdulni, rengeteget kapott Punk-tól. Chris azonban nem adja ilyen könnyen bőrét, próbál fel állni. Punk ekkor újból ütlegelni kezdi őt a székkel, és kioszt neki egy GTS-t is. Ezután Punk begurítja a ringbe Chris-t, és ráfeküdne, mikor megszólal Alex Riley zenéje. Riley futva érkezik és rátámad Punk-ra. Elég keményen szétveri a Hangtalanok Hangját, mikor hirtelen Mark Henry zenéje szólal meg. Mark leszedi Riley-t Punk-ról, és kioszt neki egy hatalmas World Strongest Slam-et. Mark ezután kiveszi a ring alól a Baseball ütőt és gonoszan elmosolyodik. Ezután begurul a ringbe, és egy hatalmasat csap vele az épp feltápászkodó Chris Jericho fejére. Mark ezután kiszór egy csomó rajzszöget a ringbe, és Jericho-t rádobja egy hatalmas World Stongest Slam-mel! Riley ezután még egyszer rátámadna Punk-ra, de Henry kiüti őt egy hatalmas W.M.D.-vel. Ezután felmászik a sarokba, abba, ahol Jericho is fekszik, és ráugrik! Henry megmutatja, hogy mire számíthat Chris 7-én, ezután pedig Punk-ot is rádobja a befejező mozdulatával, a World Strongest Slam-mel! A bíró ekkor számolni kezd PIN 1...2...de egészen hihetetlen módon, Chris felrántja a vállát! Jericho nem adja fel, hihetetlen! Pedig mekkora verést kapott. Henry ekkor rettentő gonoszan néz, Punk-ot pedig arrébb hajítja onnan, és bevisz a ringbe egy asztalt, ezt Henry lelocsolja benzinnel, és meg is gyújtja! Mark felkapja Chris-t, és rádobná, mikor hirtelen Alex Riley esik neki újból, a világ legerősebb emberének! Henry próbál visszatámadni, de Riley félholtra veri puszta öklösökkel. Ezután kioszt egy hatalmas Lifting DDT-t, az égő asztalra Henry-nek! Ezzel azonban mind a kettejüket kiütötte a két fél pedig képtelen felállni. Egészen addig még Punk hirtelen be nem fogja Chris-t az Anaconda Vise-ba! Punk azonban hamar elengedi Jericho-t, hisz ő átfordul vele. Chris kiosztana egy Codebreaker-t a Best-nek, ám ő kitér és kioszt egy GTS-t! Punk ezután nagy nehezen, de ráfekszik Jericho-ra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: CM Punk 

MC: Kemény meccs, hatalmas ez a ma este srácok!
JBL: Bizony. 
JL: És már is folytatódik az adás!


Ezután ismét Teddy Long-ot láthatjuk amint ott áll a kerék mellett, és ismét megpörgeti azt. Az imént említett tárgy az Ambulance-nél áll meg, így a folytatásban egy Ambulance meccset nézhetünk meg. 

Rob Van Dam vs Sheamus Ambulance meccs:
Először az WWE X Divízió bajnoka Sheamus érkezik meg, akit viszonylag nagy szeretet fogad. Őt követi az ember, aki már egyszer leverte azt a Brock Lesnar-t, aki véget vetett Stone Cold Steve Austin karrierének, ő Rob Van Dam! RVD a ringbe megy, és megérkezik a mentő is, amely csak betolat az arénába. Ezután megszólal a gong, ami a meccs kezdetét jelenti. RVD keményen rátámad Sheamus-re, aki nem ijed meg, és visszavág. Hatalmas adok-kapok párharcnak lehetünk tanúi. Az ökölharcból végül még is Sheamus jön ki jobban, és egy hatalmas Clothesline után egy kemény DDT-t oszt ki RVD-nek. Sheamus ezután kigurul a ringből, és bedob oda egy széket. Az acélszéket nem először láthatjuk ma, és mivel ez egy Ambulance meccs, bármit lehet. A lényeg, hogy az egyik fél a mentőbe kössön ki. Rob próbál fel kelni, de Sheamus keményen leveri az acélszékkel, és ki is löki a ringből. Sheamus az acéllépcsőnek löki RVD-t, akinek eddig nem sok köze volt a mai meccshez. Rob egy kemény esés után még is megpróbál felállni, és nekimegy Sheamus-nek, ám csak egy Neckbreaker-t zsebez be tőle. Sheamus ezután bemegy a ringbe, és felhúzza annak szélére Mr. Monday Night-ot, akinek 20-szor ráüt a mellkasára, majd egy hatalmas Suplex-el a ringbe viszi. Ott egy White Noise-t követően jelzi a Brogue Kick-et, és Sheamus be is adná RVD-nek, ám ő kitér és egy hatalmas Buzsaw Kick-kel vág vissza a Keltának. RVD tehát felébredt, végre csinál valamit. Rob ezután a székkel dönti le Sheamus-t, és kioszt neki egy hatalmas German Suplex-et is. Rob ezután a sarokba löki Sheamus-t, ahol kioszt neki egy hatalmas Superplex-et, egyenesen a székre. Sheamus ezután próbál talpra állni, de RVD ismét lerúgja őt. Rob ezután kigurul a ringből, és egy csomó acélszéket dob be oda. Ezeket felállítja, Sheamus-t pedig rádobja egy hatalmas Suplex mozdulattal. Ezután felmászik a sarokba és igen! Jön a Five Star Frog Splash! RVD bead egy hatalmas Five Star Frog Splash-t a székekre, amelyek ettől széttörnek. Rob ezután kigurul a ringből, és magával húzza Sheamus-t. Ezután felkapja a vállára a félholt Keltát, és a mentőautóig cipeli. Ahol aztán ledobja. RVD kinyitná a Mentő autó hátulját, de Sheamus leüti hátulról! Csak maradt még erő az X Divízió bajnokban. Sheamus levesz egy mankót a mentőautóról és azzal üti RVD-t, egészen a vezetőállásig. RVD itt hirtelen azonban bead egy hatalmas Powerbomb-ot Sheamus-nek, és kinyitná a mentőautó ajtaját, azonban az nem nyílik. Mikor Rob benéz, azt látja, hogy a vezetőállásnál Paul Heyman nevet a képébe. RVD egészen megijed Heyman-től, vajon mit kereshet ott? Rob felmászik ekkor a mentőautó tetejére, és egy hatalmas Five Star Frog Splash-el, ráugrik Sheamus-re. A Keltának ekkor már teljesen annyi. Ezért Heyman-nel mit sem törődve hátra viszi Sheamus-t, ahol berakná a mentőautóba, ám mikor kinyitja, Brock Lesnar ugrik rá! Lesnar hatalmas verésben részesíti RVD-t, aki azonban felmenekül a mentő tetejére Brock elől. Lesnar viszont utána megy, és a mankót,  amellyel le akarta ütni kiveszi a kezéből, és egy hatalmas F-5-tel a mentő tetejéről egyenesen a földre dobja! Brock ezután bedobja RVD-t a mentőbe, és így Sheamus győz, viszont Brock az X Divízió bajnokot is RVD mellé teszi, Heyman pedig elviszi őket az arénából!
A mérkőzés győztese, a WWE X Divízió bajnok: Sheamus

A meccs után Brock ünnepel, azonban érkezik Edge aki rátámad. A bunyónak Teddy Long vet véget. A kivetőről szól be Brock-éknak.
- Álljatok le, megpörgetem a kereket, és eldől, hogy milyen mecstípuson küzdötök meg ma! Igen, ti ketten ma egy ringben, jól hallottátok. - Mondja a GM. 


Teddy megpörgeti a kereket, és az az Inferno-nál áll meg!

Brock Lesnar vs Edge Inferno meccs:
A ring széle meggyullad a két szupersztár pedig egymásnak is esik. Brock és Edge rendkívül keményen gyepálják egymást. Ismét hatalmas ökölharcot láthatunk, amelyből Lesnar jön ki jobban. Kioszt Edge-nek egy German Suplex-et, majd mikor utóbbi feláll ledönti őt egy Clothesline From Hell-lel, és elkapja a Kimura Lock-kal! A meccsnek vége is lehet, hisz ha Edge lekopogja, Brock győz. Viszont Edge nem kopog, küzd, és nem hagyja magát. Brock ekkor ideges lesz, és mégjobban megszorítja Edge karját, el is törheti. Edge ekkor azonban feláll Lesnar-rel, és ringbe vágja! Ezután gyorsan kioszt neki egy Edgecution-t, így van esélye kifújni magát. Edge még az év elején legyőzte párszor Brock Lesnar-t, akinek most van esélye törleszteni. Lesnar feláll, és elneveti magát Edge-en, aki azonban egy hihetetlen nagy Spear-rel ledönti a vihogó fenevadat! A ring szélén a tűz egyre forróbb és nagyobb. Edge pedig megpróbálja kilökni a ringből Brock-ot, ám erősen küzd, és egy övön aluli ütéssel hatástalanítja Edge-t! Brock ezután kioszt egy hatalmas F-5-öt Edge-nek, és ismét befogja őt a Kimura Lock-ba! Edge erősen küzd, de tehetetlen, nem igazán tud kijönni a fogásból, vagy talán mégis? Edge hirtelen feláll Lesnar-rel, és a ringbe dobja őt ismét, majd ő fogja be Lesnar-t, a Hell's Gate-be! Hatalmas feladásos fogásokat alaklmaznak egymáson. A fenevad kontra a 3-szoros WHC bajnok. Kemény párosítás. A közönség ekkor skandálni kezdi, hogy „Spear! Spear! Spear!”. Ekkor azonban Brock-nak eldurran az agya, és egy hatalmas ökössel kiszabadul a fogásból. Edge ekkor összeesik, elfogyott az ereje. Lesnar pedig ezt kihasználva German Suplex-eket oszt ki Edge-nek. Brock úgy kioszt a WHC bajnoknak 5-öt, hogy közben el sem engedi. Mikor elengedi pedig jön az F-5, és ráfekszik Edge-re PIN 1...2...de Edge felrántja a vállát. Eközben megérkezik Paul Heyman is, aki biztatni kezdi a fenevadat. Brock ekkor ismét kioszt Edge-nek egy German Suplex-et, és jön az amitől mindenki tartott, az F-5, ismét! Lesanar beadná, de Edge leugrik, és egy Spear-rel földbe döngöli Lesnar-t. Rettentő izzattak a szupersztárok, hisz a ringben rettentő meleg van. Edge feláll, és nekimenne Brock-nak mikor megszólal Seth Rollins zenéje. Seth azonban nem jön sehonnan. Csak figyelem elterelés volt, mikor Edge pedig megfordul jön az F-5 Brock-tól. Lesnar ezután kilökné Edge-t, ám neki még maradt egy cseppnyi ereje, és Lesnar-re támad. Edge a kötelekig üti Brock-ot, majd elrugaszkodik és egy hatalmas Spear-rel mind ketten a ringen kívül kötnek ki. Hihetetlen! 
A mérkőzés vége: Döntetlen

MC: Egymás után két hatalmas meccs!
JBL: Egyszerűen hihetetlen ez a ma este. Nem igazán látni ilyen tökéletes adást, de ez az!
JL: És még közel sincs vége. Nézzünk meg egy kis reklámot a folytatásról!

MC: Tehát amint már tudtuk, ma itt lesz velünk Dolph Ziggler is, és Wade Barrett-el szemtől szembe fognak beszélni.
JL: Kíváncsi vagyok erre is. Most viszont folytatódik az adás. 


Az összes pankrátor a ringben áll, Teddy Long pedig ekkor megpörgeti a kereket. A kerék forog és lassulni kezd! És végre megáll! 
Teddy Long: Uraim! A mai meccsük típusa nem más lesz, mint egy, No Hold’s Barred match! Sok szerencsét! 

The Sword vs Roman Reigns & The Hardy Boys No Holds Barred 6 Man Tag Team meccs:
A ringben Batista és Reigns maradnak, vagyis ők kezdenek. Először még csak körözgetnek a ringben, majd utána összekapaszkodnak. Nem engedik el egymást, úgy ütik egymást. Reigns valahogy mégis kiszabadul és máris egy RKO-val próbálkozik, de Batista ellöki magától így a hátára esik. Amikor felkel, Batista a hátát kezdi el ütni, majd a vállára kapja és földhöz vágja. Ekkor elkapja egy fejsatuval. Nagyon nehezen engedi el, de amikor elengedi, Reigns felkel, de máris kap egy Clotheslinet. Batista a Sword sarkához húzza és pacsizik Ortonnal. Orton a sarokban kezdi el térdesekkel bombázni Reignst, aki próbálna, meneküli, de Orton mindig visszahúzza. Ám egyszer Orton elfordul csapattársai felé, Reigns elindul és sikeresen pacsizik Matttel. Ezt Orton észreveszi és a ring közepére húzódik. Matt máris lerohanná, de Orton értékesíti a Comebackjét! Ekkot Orton felhúzza Mattet és a csapattársaihoz löki a sarokvédőnek. RyBack kapja el Matt fejét ráhúzza a kötélre. Matt felkel, de Orton máris bevisz egy hatalmas Samoan Dropot neki! Orton máris úgy érzi, hogy vége és jelzi az RKO-t! Ekkor Batista bedob neki neki acélszéket. Matt felkel, Orton pedig az RKO-t még tartogatja, inkább elkezdi a székkel a hátát verni. Orton szabályosan szétveri rajta a széket és ekkor leteszi a földre és rávágja egy Spinebusterrel. Orton ráfekszik, de érkezik Jeff és megmenti testvérét. De ekkor azonban érkezik Batista is, aki kivágja a ringből Jeffet és utána szól:”So the birds are flying!(Így repülnek a madarak!) Batista kimegy a ringből, Matt és Orton is ez idő alatt már felkel és egymásba kapaszkodnak. Orton jön ki jobban, és ököllel kezdi el verni a fejét Mattnek. Orton a kötélnek lendül, Matt pedig leüti Ortont, de Orton is éppen leütötte Mattet!! Mindkét pankrátor a földön fekszik. Nagyjából egyszerre kelnek fel, és indulnak a sarkukhoz! Egyszerre érnek oda, Ortont RyBack váltja, Mattet pedig Jeff! Jeff máris egy ugrással ráugrana RyBackre, de RyBack elkapja és bevisz egy Fallaway Slamet! RyBacknek ekkor bedobnak csapattársai egy széket és becsúsztatnak egy asztalt. RyBack megragadja a széket és éppen készülne neki esni Jeffnek, mikor azt láta hogy csapattársait leverték a sarokból! Roman egyedül leszedte mindkét csapattársát a sarokból, Ortonnak adott egy RKO-t, míg Batista egy Speart kapott! RyBack eldobja a széket és társai segítségére sietne! Ekkor Roman a ringbe megy és farkasszemet néz RyBackkel! RyBack eközben nem néz a háta mögé és Jeff leüti a székkel amit RyBack eldobott! Roman kihasználja az alkalmat és egy Spearral leteríti RyBacket! Ekkor Roman gyorsan felállítja az asztalt. Eközben a Sword tagjai oda kint kezdenek magukhoz térni, de Matt is észhez tér és észreveszi. A kötélnek lendül lendületet szerezni, majd Ortonra és Batistára ugrik! Roman felfekteti az asztalra RyBacket és mutatja Jeffnek hogy másszon a sarokba! Jeff felmászik és készülne ráugrani a Swanton Bombbal! Ám amikor éppen ugrana, elsötétül az egész aréna! Ütés csattanásokat hallunk a ringből és amikor visszakapjuk a fényt, Roman Reigns, Jeff és Matt Hardy a ringen kívül fekszenek! Batista, Orton vérző fejjel a ringben és RyBack pedig az asztalon fekszik egy papírzsákkal a fején!
A mérkőzés vége: Döntetlen

Miz kér mikrofont és beszélni kezd: 
Miz: A nagy Sword. Minden tagja egy pusztítónak tartja magát. Most mégis mit lehet látni? Itt fekszenek előttünk tehetetlenül… Mi vagyunk a Best Team! És most már mindenki elhiheti, hogy nincs nálunk jobb csapat és soha nem is lesz! - Int Evannak és Christiannak és elindulnak. Evan felmászik a sarokba, Christian és Miz pedig felhúzzák Ortont és Batistát! Evan ráugrik az asztalra amin Ryback van egy Air Bournenel, míg Miz kioszt egy Sull Cruhing Finalet Batistának, míg Christian egy Killswitchet Ortonnak! Ezután a Best Team végig néz a romokon és nevetni kezdenek a ringben! És ekkor minden elsötétül!

JL: Te jó isten.. Mekkora pusztítást végzett a Best Team. Mi lesz ebből?
MC: Egy Night of Champions meccs, ha engem kérdeztek. 
JBL: A WWE két legdominánsabb 3 fős Tag Team csapatai, és lehet, hogy két hét múlva a leendő ellenfelek.
JL: Ez majd kiderül, most viszont folytatódik az adás. 


Ascension vs Los Matadores: 
Elsőnek a Ascension jönnek be, majd másodikként a Los Matadores. Meg szólal a gong, Cesaro és Sami kezet akarnak fogni, Diego és Fernando nézi, szinte egy szere hasba rúgják az ellenfelüket Diego, Sami-re támad és add egy Flapjack-et majd a sarokba dombja és ott csépeli. Közben Fernando meg Cesaro támadt és add neki egy Hurricanrana, Cesaro egyből fel el, és támadna vissza, de Fernando gyorsabb volt és ki oszt egy Samoan Drop-ot, majd ki dobja a ringből Cesaro-t. Közben Diego egy Tornado DDT add Sami-nek, majd rá fekszik 1...2 De Sami 2-nél felrántsa mint két vállát. Diego és Farnando el kezdi rugdosni Sami-t, de közben nem figyelnek, hogy Cesaro be megy a ringbe. Meg ragadja Fernando-t és ki dobja a ringből, Diego add egy Big Upper Cut-t. Ekkor vissza jön Fernando, de Cesaro észre veszi és meg sorozza European Uppercut-val, majd add egy German Suplex-et. Cesaro készül a Cesaro Swing-re, és már pörgeti is 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14 és 15x, rá fekszik 1...2... De Diego megtöri a számlálást, majd Cesaro-t csépeli. Semi ekkor már erőre kapott és leveszi Cesaro-ról Diegot. Sami elkezdi jobbosokkal ütni Diego-t és add egy Enzugiri-t majd ki oszt egy Perfect Plex-et, rá fekszik 1...2...3!
A mérkőzés győztesei: Sami Zayn és Cesaro, az Ascension

JL: A meccs érdekessége, hogy ez nem Roulette meccs volt.
JBL: Igen, azonban már nincs sok az adásból.
MC: De ami van, az most jön, hisz már folytatódik is az adás.


Ezután megszólal Wade Barrett zenéje, a WWE bajnok első számú kihívója pedig magabiztosan a ringbe megy. Ott kér egy mikrofont, és beszélni kezd.
- 2 hét múlva a Night of Champions főmeccsén eljön az amire már mindenki vár. Az, amikor az egykori Show of Fire tagjai egymás ellenek fognak küzdeni a WWE főövért. A WWE bajnoki övért! Ha Ziggler győzne, már 1 éve uralkodna, és ezt nem hagyhatom. Amire nem volt képes Randy Orton, CM Punk és Corey Graves sem arra én képes leszek.. És ha valaki megkérdezi miért, azért, mert nálam jobban senki sem ismeri jobban Dolph-ot. Mindig tudom, hogy mire készül, és ahogy azt múlthéten is bebizonyítottam, senki sem állíthat meg engem! Mert a Barrett zárótűz MEGÁLLÍTHAT... - Fejezné be mondanivalóját Wade Barrett, mikor megszólal a WWE bajnok Dolph Ziggler zenéje. 


A közönség nagy szeretettel fogadja Ziggler-t, aki a ringbe megy, és szintén kér egy mikrofont. 
- Attól, mert leverted múlthéten a fél WWE-t, attól engem még nem fogsz! Nem azért jöttem ide ma ki, hogy azt halgassam, ahogyan arról fecsegsz, hogy milyen megállíthatatlan vagy, mert ez nem így van. Eddig talán az voltál, de ez két hét múlva nem így lesz. Nem a szülővárosomban fogom elveszíteni az övem, és ami még fontosabb nem veled szemben! Én Dolph Ziggler vagyok, az ember, aki legyőzte CM Punk-ot a Wrestlemania főmeccsén, és az ember, akit Randy Orton harmadszorra sem tudott legyőzni. Az ember, aki szeptember 7-én hivatalosan is, egy éve lesz a WWE bajnoka! Én nem egy tárgy vagyok, akit kedved szerint üthetsz. Én nem Alex Riley vagyok, akit le tudtál győzni, ÉN DOLPH ZIGGLER VAGYOK! Két hét múlva Flo Rida-ban találkozunk! - Mondja Ziggler, és távozik. 
Barrett meglepődve áll a ringben, és a közönség is ledöbbent, Ziggler talán még sosem volt ilyen határozott, mint most! 

JL: Micsoda elhatározottság..  
MC: És figyeltétek Ziggler-t? Mintha edzett volna.
JBL: Igen, egyértelműen keményen edzhet, hogy készen álljon két hét múlva a Night of Champions-ön Wade ellen.
JL: Tekintve, hogy Barrett egy hete egymaga kivégzett egy csomó szupersztárt, köztük Alex Riley-t is, kell is Dolph-nak az edzés. 
MC. Ha formába hozza magát hatalmas főmeccset nézhetünk majd meg.
JBL: Igen, most viszont jön a meccs amire már mindenki vár, az ECW Tournament döntője, kezdődik is!

Ám még a meccs előtt megnézhetjük a két hét múlva, Hollywood-ban megrendezendő Night of Champions promo-ját!


Bray Wyatt vs John Morrison ECW Tournament Finale TLC meccs:
Először John Morrison érkezik, őt pedig Bray Wyatt követi. Kettejük közül valakinek két hét múlva vasárnap lehetősége lesz kihívni az ECW bajnok, Triple H-et. A bíró megütteti a gongot, a két szupersztár pedig felnéz a magasba, aho legy táska van fellógatva. Aki ezt megszerzi, megnyeri a már hetek óta tartó ECW Torunament-et. Bray és John ezután egymásnak esnek, és amit már ma sokszor láthattunk, most is egy hatalmas adok-kapok párharcnak lehetünk tanúi. Bray és Morrison rendkívül keményen osztják egymást, és hiába fáradtak, egy percre sem állnak meg. Morrison végül fölénybe kerül, és ezt kihasználva a sarokba löki Bray-t, ahol ököllel kezdi el ütni, majd felteszi őt oda. Morrison készül a Superplex-re, ám ezt Wyatt másképp gondolja. Bray megfogja és a sarokból egy hatalmas dobást követően egy German Suplex-el a kommentátor asztalra juttatja Morrison-t! John ezután mozdulni is alig bír, hatalmasat esett, és a ma este már így is sokat kivett belőle. Bray viszont felül és ördögien mosolyog. Bray ezután kivesz a ring alól egy széket, és ez teljesen szabályos ezen a meccstípuson. Wyatt felkapja széket, és egy hatalmasat csap Morrison hátára. A közönség ekkor azonban elkezdi skandálni a nevüket, méghozzá felváltva. Morrison nevét egy kicsit erőteljesebben skandálják, és ez meg is hozza a gyümölcsét. John egy hirtelen Spear-rel ledönti Wyatt-et! Bray hatalmasat kapott, Morrison-nak peidg így van ideje kifújnia magát. Végül visszalöki Bray-t a ringbe, és kivesz az alól egy asztalt. Bray Morrison felállítja az asztalt, ám mikor megfordul, Wyatt szokásos módján fejjel lefelé közeledik felé. John ettől megijed, ám fejbe rúgja Bray-t. Ezután felkapja, de a Best Team volt vezetője leugrik róla és kioszt egy hatalmas Sister Abigail-t, az asztalra, amely ettől széttörik! Amíg a két szupersztár feláll megnézhetjük a visszajátszásban azt a hatalmas German Suplex-et, amelyet Wyatt adott Morrison-nak. Mikor Bray feláll, kigurul a ringből, és ismét kivesz az alól egy acélszéket. A meccs már elég régen tart, de egyelőre nem láthattunk Létrát, pedig csak annak segítségével tudnak nyerni. Bray mindenesetre most félholtra veri az acélszékkel ellenfelét, és fel is állítja azt. Ezután arra osztja ki Morrison-nak a finisher-ét, a Sister Abigail-t, és most végre bevisz a ringbe egy létrát! Bray ezután felállítja azt is, és mászni kezd rajta. Mikor a tetejére ér, azonban Morrison kidönti azt alóla, viszont Wyatt megkapaszkodik a táskában! Bray a táskán lóg, Morrison pedig felmászik a sarokba, ki tudja mire készülhet. Morrison hirtelen elugrik és egy hatalmas Flying Spear-rel szedi le a táskáról Wyatt-et! Hatalmas mozdulat, te jó ég! Bray és Morrison kidőltek, úgy tűnik nem bírják tovább, elfogyott az erejük. Morrison próbál felállni, ám nem nagyon sikerül neki, mind ketten a földön fekszenek. Ekkor a közönség ismét rákezd a „John Morrison – Let's go Wyatt!” skandálásra. A két szupersztár nagy nehezen feláll, és az egymással szembe levő sarokban támaszkodnak. John hirtelen nekiesik Bray-nek, akinek nem igazán van ereje védekezni, ennek köszönhető az is, hogy John képes kioszani Bray-nek egy Superplex-et. Morrison ezután kigurul a ringből és bevisz oda egy asztalt. John felállítja ezt, és egy hatalmas GTS-t követően ráhelyezi Bray Wyatt-et is! John ezután felmászik a sarokba, és kioszt egy hatalmas Morrison Bomb-ot az asztalon fekvő, tehetetlen Bray Wyatt-nek! John ezután viszont egyszerűen képtelen felállni, ahogy Bray Wyatt sem. Hatalmas főmeccset hoztak már össze így is. Mind ketten megérdemelnék az ECW Torunament győzelmet, de sajnos csak egy győzhet. Morrison végül nagyon nehezen ugyan, de felállítja a lértát, és utolsó erejéből mászni kezd a táskáért, mikor megszólal az ECW bajnok Triple H zenéje. HHH bemegy a ringbe, és kidönti Morrison alól a létrát, aki egyenesen a földre esik, és most már képtelen felállni. HHH ekkor felsegíti Bray-t, a közönség pedig kifütyüli mind kettejüket. Bray ekkor elmosolyodik, és egy hatalmas Sister Abigail-el ajándékozza meg HHH-et! A közönség ekkor tombolni kezd, Bray pedig szétveri a székkel Trips-et. Hatalmas veréseben részesíti az ECW bajnokot, majd pedig kigurul a ringből, és begurítja oda Morrison-t, Bray felsegíti ellenfelét, és megvárja még összegyűjti erejét, ezután a sportszerű tett után pedig hatalmas ökölharcba kezdenek, amelyből John jön ki jobban, és kiosztana egy Powerbomb-ot Bray-nek, de ő leküzdi magát! Morrison azonban még így is kioszt neki egy Sweet Chin Music-ot. John ezután mászni kezdene a létrán, mikor Bray hirtelen fejjel lefelé kezd felé közeledni! Ekkor John gyors felmászik a létra tetejére, ám Wyatt utána megy, és annak a tetején kezdenek ökölharcba, és most Bray jön ebből ki jobban! Felkapja John-t, és egy hatalmas A.A.-el ledobja a létra tetejéről, majd körbe néz, és látja, hogy a közönség majd megőrül, és leveszi a táskát! 
A mérkőzés győztese, egyben az ECW Torunament győztese, és az ECW bajnok első számú kihívója: Bray Wyatt

Wyatt a táskával ünnepel, ám megtámadja őt Triple H. HHH leveri Bray-t, majd kiosztaná neki a Pedigree-t, mikor Morrison hirtelen leüti őt egy székkel! Morrison ezután kioszt egy Starship Paint-et az ECW bajnoknak, felsegíti Wyatt-et, és magasba emeli a kezét! Morrison ezután gratulál Bray-nek, és távozik. 

JL: Mekkora befejezés, te jó isten!
JBL: Hatalmas Raw-val búcsúztatjuk a 2014-es nyarat!
MC: Jövőhéten találkozunk, addig is, viszontlátásra!
JL: Viszlát!
JBL: Viszontlátásra!


Így zárult tehát a 2014-es nyár utolsó Raw adása. Reméljük tetszett! Kérjük kommentben írjátok le a véleményeteket! 

Írta: Cenation, ngirincsi és Tomci
 

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0