A Survivor Series Kick off-jának az elején Renee Young köszönt minket.

Renee Young: Jó estét kívánok mindenkinek! Végre eljött a várva várt nap. Itt áll mellettem Booker T, Big Show, Kofi Kingston és Justin Gabriel! Kezdjünk is bele a beszélgetésbe. Ma lesz egy Interkontinentális bajnoki meccs. Itt eldől, hogy a frissen visszatért Daniel Bryan képes lesz-e legyőzni az eddig kiváló teljesítményt nyújtó Zack Ryder-t. Nézzünk meg róla egy reklámot!


RY: Mit gondoltok, miként fog alakulni ez a meccs, illetve ki lesz a győztes? 
Booker T: Szerintem Daniel Bryan és Zack Ryder is hatalmas tehetség. Mindenképpen izgalmas meccset remélek, de szerintem a győztes Daniel Bryan lesz. Szerintem ő jobb!
Big Show: Szerintem is Daniel fog győzni. Ha a 2014-es évet nézzük, akkor is rengeteget elért már. Gondoljatok csak bele, visszatért az Extreme Rules-on, aztán a Payback főmeccsén ő lett az új Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok! Nem kis teljesítmény. Remélem ő győz. 
Kofi Kingston: Igen. Daniel rengeteg mindent elért idén, de Zack is. Volt Országos bajnok, elég sokáig. Tag Team bajnok is volt, illetve most Interkontinentális bajnok. Szerintem a bajnoknál marad az öv, hajrá Zack!
Justin Gabriel: Zack Ryder hatalmas formában van.. Volt szerencsém párszor megküzdeni vele, és akármit tettem, ő sosem adta fel. Ilyen egy igazi bajnok.. Tisztelem őt, de Daniel-t is. Bryan a semmiből jött, és nézzétek meg, hogy most hol tart. Ő a közönség egyik kedvence. De én azt mondom, hogy Zack fog győzni.
RY: Na hát! 2-2. Kiderül mi lesz. Lesz egy Országos bajnoki meccsünk is, ahol a bajnoknak Curtis Axel-nek, egy nagyon komoly ellenféllel kell megküzdenie.. Azzal a John Morrison-nal, aki ismét kirobbanó formában van, nézzünk meg erről is egy reklámot!


RY: Na hát! Ez is jó kis meccs lesz, én várom. Szerintetek ki fog győzni?
JG: Szerintem Morrison. Curtis nagyszerű bajnok, de amilyen formában van jelenleg John, kétlem, hogy bárki is meg tudná állítani!
BS: Abban, hogy John hatalmas formában van egyetértek, viszont ha valaki megtudja állítani, az Curtis Axel! Szerintem nem lesz új bajnok.
BT: Én is Morrison-ra tippelnék. Ilyen bajnok kell jelenleg a WWE-nek, mint amilyen ő lenne!
KK: Szerintem is John arat majd győzelmet, hatalmas tehetség, és hatalmas formában van. Ha eddig nem is sikerült övet szereznie, majd most fog! 
RY: Szóval 3-an tippeltek arra, hogy John nyer, és csak Big Show mondja azt, hogy marad az öv Curtis-nél. Meglátjuk mi lesz! Viszont ugyebár ez az Survivor Series gála. Minden évben szoktam megrendezni legalább 1 Survivor Series Tradicionális Elimination Tag Team meccset. Idén kettő is lesz, nézzünk meg az egyikről egy reklámot! 


RY: Team Paige vs Team Maryse! Vajon ki fog győzni? 
BS: Szerintem Paige-ék! Paige csapata tele van tehetség dívával. Szóval szerintem Paige-ék.
KK: Mert Maryse csapata nincs tele? Én azért mondom, hogy Maryse-ék fognak nyerni, mert Maryse a jelenlegi Díva bajnok, és nem is ok nélkül! Ő szerintem a WWE jelenlegi legtehetségesebb dívája. Hajrá Team Maryse!
JG: Én Paige csapata mellett teszem le a voksomat. Paige, az egyetlen Díva vilgábajnok, illetve Díva bajnok. Aj, 3-szoros Díva bajnok. Kaitlyn 2-szeres NXT Női bajnok, és Brie Bella is hatalmas tehetség. Illetve azt is láthattuk szerintem nem régen, hogy Paige mekkora formában van! Remélem a Díva övét is vissza fogja szerezni nem sokára, de most csak annyit mondanék, hogy hajrá Team Paige!
BT: Maryse nemrég debütált, és mekkora sikereket ért már el.. Szerintem ezt most folytatja, hajrá Team Maryse! 
RY: Ismét megoszló vélemények! Kemény adás elé nézünk, az egyszer biztos. Viszont lesz egy IHC bajnoki meccsünk is, ahol CM Punk-nak az Emberek Bajnokával kell szembe néznie! Nézzünk meg erről is egy reklámot!


RY: Na itt vajon ki fog győzni? 
BT: Szerintem Rock.. Amilyen formában van jelenleg esélye sincs Punk-nak.
BS: Mikor Punk beváltotta a táskát, és megnyerte az övet, mindenki azt mondta, hogy csak szerencséje volt. Ezután úgy megverte Riley-t, hogy 2 hetet ki kellett hagynia, és nem volt képes a saját lábán távozni. Elverte Roman Reigns-t is, úgyhogy szerintem ilyet ne mondj, hogy esélye sincs, szerintem Punk fog győzni!
JG: Teljes mértékben egyetértek Show-val. Punk hatalmas formában van, remélem ő fog győzni!
KK: Szerintem is Punk fog győzni. 
RY: Meglátjuk mi lesz. A másik főöv meccs egy Punjabi Prison meccs lesz, Seth Rollins és The Great Khali között. Nézzünk meg erről is egy reklámot!


RY: Kemény meccs lesz, én már nagyon várom, de vajon ki fog győzni?
KK: Szerintem egyértelműen Khali, és ezt nem azért mondom, mert a Tag Team társam volt régebben. Ezt azért mondom, mert Khali nagyon jó formában van, és ráadásul a saját meccstípusán fognak megküzdeni. Emellett Rollins-nak még nincs egy ilyen meccshez elég tapasztalata.
BT: Én ezt cáfolom. Nagyon lebecsülitek Rollins-t, remélem ma megmutatja nektek, hogy mit is tud. Hajrá Seth!
JG: Én egyetértek Kofi-val. Nincs még egy ilyen meccshez elég tapasztalata Seth-nek.. Szerintem új bajnokot avatunk ma.
BS: Én pedig Booker-rel értek egyet. Seth hatalmas tehetség, és a közönség is kedveli, szerintem ő fog győzni!
RY: Ismét megoszló vélemények. Kíváncsiak lehetünk a ma estére. Már csak azért is mert a másik Tradicionális Elimination TT meccsnek hatalmas tétje van, nézzünk meg erről egy reklámot!


RY: Tehát hogyha Teddy-ék nyernek, ő lesz az új Authority vezére, de hogyha az Authority, akkor a Raw-ot is ők fogják irányítani, illetve Teddy ki lesz rúgva. Milyen eredményt vártok?
JG: Remélem, hogy Teddy-ék nyernek. Elég ha csak annyit mondok, hogy Best Team, a közönség jelenleg imádja őket. Corey-t szintén, Bray-t is és HBK-t is, aki lesérítette a WWE bajnok, Brock Lesnar-t. Hajrá Team Teddy!
BT: Én is Teddy-éknek szurkolok, már csak azért is, mert ha kikapnak az Authority az ES fölött is átveheti az irányítást. Kíváncsi leszek a meccs végkimenetelére, de hajrá Team Teddy!
BS: Én sem szeretném, hogy mindent az Authority irányítson.. Hajrá Team Teddy!
KK: Én is Teddy-ék mellett tenném le a voksomat. Kíváló tehetséges pankrátorok vannak a csapatában, és szerintem minden esélyük meg van a győzelemre. Hajrá Team Teddy!
RY: Ez igen! Ilyen egyetértés még ma nem volt. Meglátjuk miként alakul az este. Viszont a főmeccs sem lesz semmi, ha engem kérdeztek. Sting és Kane megküzdenek egy No Holds Barred meccsen, ahol The Undertaker lesz a vendégbíró. Nézzünk meg erről egy reklámot!


RY: Rettentő izgalmas meccsnek ígérkezik, de vajon ki fog győzni? 
BT: Én rettentően kíváncsi vagyok erre a meccsre. Sting ezen a meccsen debütál úgymond a WWE-ben. Viszont szerintem Kane fog győzni. Már csak Undertaker miatt is. Illtve Sting nagyon régen nem szállt ringbe, kijött a formából szerintem.
JG: Szerintem Sting fog győzni. De én is kíváncsi vagyok milyen a ringben.
KK: Én Kane-re tippelek, egyetértek Booker-rel. 
BS: Szerintem Sting fog győzni, és én is nagyon kíváncsi vagyok a meccsre! 
RY: Tehát 2-2. Nagyon sok izgalmat tartogat szerintem a ma este, én már nagyon várom! A végére pedig egy kis apróság! Ugye a pénteki SmackDown-ban a WWE X Divízió bajnoka Sheamus elbukta az övet, így most a Big Show-nál van az öv. Viszont ma Sheamus-nek lehetősége lesz visszaszerezni! Az adás elején Sheamus és Big Show ringbe szállnak az övért! Viszont az időnk letelt. Ennyi volt a Kick off beszélgető show-ja. Most jön a Kick off meccs, utána pedig eldől minden! 
Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry "The King" Lawler: Jó estét kívánok! Igazán kemény este elé nézünk, de szerintem izgalomban nem lesz hiány!
John Bradshaw Layfield: Szerintem se, hatalmas adás elé nézünk!
Michael Cole: Kezdjük is el, jön a Kick off meccs!

Roman Reigns vs New Generation (Luke Harper&Erick Rowan):
Érkezik elõszõr a két nagyember, Erick Rowan és Luke Harper, vagyis a New Generation csapata! Picit tanácskoznak a ringben, majd máris megszólal az ellenfelük, Roman Reigns zenéje! Reigns szokásos bevonulásával, a nézõk közül érkezik a ringbe! Roman elfoglalja a helyét a ringbe, majd a bíró megütetti a gongot és Reigns és Harper kezdenek. Reigns elõszõr csak kerülgeti a nagy embert, majd egy hirtelen pillanatban rátámad! Reigs ott üti Harpert ahol csak éri, de látszólag nem sokat érez belõle. Sõt! Harper miután megunja elkapja két kézzel Reigns torkát és Two Handed Chokeslam! Harper arcán gonosz mosoly látszódik, majd felhúzza Romant. Felemeli, majd egy dobással a másik oldalára dobja! Neki lendül a kötélnek, majd egyenesen a szívébe könyököl! Harper ekkor ráfekszik:1... De Reigns kirúg! Harper ekkor odahúzza a saját sarkukhoz, majd pacsizik Rowannel! Rowannal elkapják Reignst, majd egy Suplexet adnak neki közösen! Reigns nagy nehezen felkel, dr mi történik! Reigns máris neki esik Rowannak! Jön pár alkaros ütés Reignstõl, majd pedig neki lendíti Rowant a kötélnek és máris jön egy Samoan Drop! Rowan egyenesen a két közé esik! Harper a saroknál áll, de ekkor érkezik Reigns és leüti egy Flying Clotheslinenal! A közönség hangja is megjön és Roman Reigns nevét kezdi el skandálni! Reigns erre fel lelkesül és kimászik a köteleknél és bevisz egy Reigns Dropkicket Rowannek! Harper ez idõ alatt a másik oldalról bejött a ringbe és megtámadná Reignst! Ám õ nagyon okosan a kötélnek lendül, átbújik Harper kezei alatt aki a Discus Clotheslinera készült volna! Átbújik és õ visz be egy hatalmas Superman Punchot Harpernek! Harper kigurul a ringbõl és eközben Rowan már felkelt a szõnyegrôl! Ezt Reigns észreveszi és levág neki egy Speart! Ráfekszik Rowanre:1...2...3!
A mérkőzés győztese: Roman ReignsJL: Mekkora győzelem! Tökéletes nyitása a ma estének!
MC: Szerintem is!
JBL: Viszont a Kick off ennyi volt. Kezdődik mindjárt az adás!

Ezzel zárult tehát a Survivor Series Kick off showja. Reméljük, hogy tetszett! Kérjük lent írjatok véleményt!

Írta: Cenation és ngirincsi


Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0