Az Authority átveszi az irányítást

A Survivor Series utáni első Raw adás elején visszatekinthetünk arra, hogy mi is történt tegnap este, mikor az Authority bebiztosította helyét, egy hatalmas mérkőzés keretében.

Ezután megszólal az Authority zenéje és érkezik Triple H és felesége, Stephanie McMahon. HHH és felesége a ringbe mennek, majd a WWE C.O.O.-ja kér egy mikrofont, és beszélni kezd. 

- Tegnap, ahogyan azt megígértem legyőztük Teddy Long csapatát. Mától mi irányítjuk a Raw-t is! - Mondja Triple H, a közönség azonban erőteljesen kifütyüli. 
- Hölgyeim és uraim, most pedig kérem köszöntsék azt az embert aki tegnap megnyerte az Authority-nek a meccset. Az elképesztő, Wade Barrett-et! - Mondja HHH és megszólal Barrett zenéje. A közönség erősen kifütyüli nem tetszését, Wade azonban a ringbe megy, és kér egy mikrofont, majd pedig beszélni kezd. 


- Akármennyire is küzdött a ti nagyon Corey Graves-etek, velem nem bírt. Velem nem bír senki. Én vagyok a legjobb pankrátor a cégénél! Akárki áll az utamba, el fogom taposni! - Barrett még folytatná beszédét, azonban megszólal Corey Graves zenéje. Corey hatására az egész aréna talpra ugrik, és élteti kedvencét. Corey a ringbe sántikál, látszik rajta a tegnapi meccs hatása, majd pedig kér egy mikrofont. Mielőtt Corey azonban megszólalhatna, Triple H vág a szavába.

- Hölgyeim és uraim! Ilyen egy igazi harcos, mint Corey Graves! Engem meggyőzött az, amit tegnap láttam! Az Authority-nek szüksége van rád.. Csatlakozz hozzánk Corey! - Mondja HHH. Corey szemébe látni a meglepettséget. 

- Először is Barrett.. Hozzád szólnék először. Szerintem te már a meccs felénél kidőltél volna, ha az én helyemben vagy. Egy hatalmas harcosnak tartod magad. Egy akkora tehetségnek, amiből nincs más.. Van egy rossz hírem számodra. Te egy senki vagy itt. Megvertél tegnap.. Nem bírtam tovább.. Triple H! Arra kérsz engem, hogy csatlakozzam egy olyan Authority-be, ahol te vagy a vezér? Hagyjam cserben azt az embert, akiért tegnap utolsó leheletemig küzdöttem?! Azt az embert, aki a Raw-nak az igazi vezére?! Azt a Teddy Long-ot, aki hogyha nincs te sem állnál itt?! Túl nagyra tartod magadat.. Attól, mert mások behódolnak nektek... én nem fogok! Az én nevem Corey Graves. Az a Corey Graves, akinek a rajongók szeretete a fontosabb, és nem az, hogy egy seggnyaló legyen! Soha, SOHA nem fogok a csapatodban szerepelni! - Mondja Corey a közönség pedig majd felrobban! Triple H arcán látszik, hogy ideges, és a kezébe vesz egy mikrofont. 

- Ez mind szép és jó, viszont kifelejtettél valamit! Nem feltétlenül van rád szükségem. Hölgyeim és uraim! Kérem köszöntsék a WWE jövőjét! Az embert, aki 1 hete sincs, hogy debütált, mégis képes akárkit leverni. Vance Archer! - Mondja Triple H és megszólal Vance zenéje. A közönség őt is kifütyüli, ám Vance-t ez nem érdekli és a ringbe megy. Vance egy mikrofont vesz a kezébe, és beszélni kezd.

- Barrett itt egy senki? Mondok én neked valamit, te nagypofájú SENKI. A senki itt te vagy. Gondolkodj el azon, hogy melletted miért nem áll senki. Ha akarnálak itt vernélek... - Vance folytatná, azonban Corey neki esik! A közönség tombol. Viszont Triple H, Wade Barrett és Vance Arcehr hamar fölénybe kerülnek. HHH-ék teljesen szétverik a láthatóan nem 100%-os állapotban levő Corey Graves-t. Triple H kiosztana neki egy Pedigree-t, azonban megszólal Roman Reigns zenéje! Az egykori Shield tagot hatalmas szeretet fogadja, és a ringbe is megy. Barrett azonnal Reigns-re megy, azonban Roman egyszerűen áthajítja maga fölött, ezután Kioszt Triple H-nek egy hatalmas Spear-t és megáll Vance Archer előtt. A két szupersztár farkasszemet néz, majd Vance hirtelen nekiesik Reigns-nek. Úgytűnik fölénybe kerül, és a kötélnek löki Roman-t, ám visszakézből kap egy hatalmas Superman Punch-ot! Wade Barrett segíteni akar Vance-nek, ám ő is kap egy hatalmas Spear-t! A ringben elszabadul a pokol. Roman kigurul és bedob néhány acélszéket, és ezzel kezdi el ütni ellenfelét! Roman teljesen elveri Vance-t, majd pedig Triple H áll elé, és parancsol eleget. 
- Vance-t akarod?! A rajongók is ezt akarják? Megkapjátok! A jövőhét vasárnap megrendező TLC gálán, te és Vance Archer egy Chairs meccsen! Viszont mára is kéne egy jó kis főmeccs. Egy hatalmas Tag Team meccs! Hölgyeim és uraim, a ma esti főmeccsen Vance Archer és Wade Barrett összecsap Corey Graves-szel és Roman Reigns-szel! - Mondja Triple H, és távozna viszont hirtelen kap Corey Graves-től egy hatalmas Homicidal Kick-et! Ezután Roman magasba emeli Graves kezét, és távoznak. 


Ezután a kommentátorok köszöntenek minket.

Jerry „The King” Lawler: Jó estét kívánok mindenkinek! Túl vagyunk a Survivor Series-en, és December 7-én már is itt lesz az év utolsó gálája, a TLC, Tables, Ladders and Chair (Asztalok, Létrák és Székek)! Erre már meg is van az első bejelentett meccsünk, de szerintem még lesz több is. Szerintem egy rendkívül izgalmas gála elé nézünk! 
Michael Cole: Szerintem is. Bár ezt hatalmas Survivor Series-t nem lesz könnyű felülmúlni. Teddy-t viszont sajnálom. Kiváló GM volt.. De hát, véget ért egy korszak.. 
John Bradshaw Layfield: Hát igen.. Most viszont szerintem ez az Authority-s korszak sem lesz rossz, de már is jön az első meccs!


Seth Rollins vs Big Show:
Az elsõ meccsünk máris egy Champion vs Champion harc lesz! Érkeznek is a felek! Elõszõr a Világ Legnagyobb Sportolója, az X-Division Champion, Big Show! Show negatív fogadtatást kap, majd besétál a ringbe és vár. Ekkor megszólal a jelenlegi WHC Champion, Seth Rollins zenéje! Rollins vegyes érzelmek között a ringbe sétál, majd ahogy mindketten leadták az övet, megszólal a gong! Rollins máris ráront Showra, de õ egy határozott lökéssel ellöki magától! Ezután Show Rollinsra mozdul, felrántja a földrõl és Body Slam! Ráfekszik:1.. de Rollins kitör! Show ezután felhúzza és neki löki a kötélnek. Ám Rollins átbújik az Óriás karjai alatt, majd neki lendül a kötélnek és lerúgja egyenesen Show lábát! Show ekkor térdre rogy és Rollins belekezd a Kicks Comboba! Ám az utolsó fejrúgás félre megy, így Show elkapja Rollinsot és Proto Bomb! Show megint ráfekszik:1...2 de Rollins kitör! Ekkor Show megint felhúzza Sethet és a sarokba löki! Ám Seth az utolsó pillanatban a sarokba mászik és egy Moonsaulttal ráveti magát Showra, amitõl ô kiterül! Rollins ezután nem sokat vár, ahogy Show felkel és elkapja a White Noiseba!! Rollins megmutatja erejét, majd egy hatalmas kiáltás után a szõnyegbe vágja Rollinsot! Rollins ekkor már a végére készül és jelzi a Blackoutot!! Rollins felkészül, Show pedig már térden van! Rollins a kötelektõl neki lendül, de Show az utolsó pillanatban elhúzza a fejét és a másik kötélnek löki Sethet! Show jelzi máris a WMD-t, de Seth kitér!! Visszalendül és egy Running Knee!!! Rollins máris ráfekszik:1...2...3! 
A mérkőzés győztese, a Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins

A meccs után Seth a ringben ünnepel, azonban megszólal az Authority zenéje, és Stephanie McMahon érkezik. Steph már egy mikrofonnal a kezében jön meg, és azonnal beszélni kezd. 
- Szép győzelem Seth! Valamint gratulálnék a tegnapi győzelmedhez, nagyszerű bajnok vagy, és láthatóan a közönség is szeret téged. Nem semmi teljesítmény legyőzni a Világ Legnagyobb Sprotolóját, éppen ezért van számodra egy ajánlatom! Légy te is az Authority tagja! - Mondja Steph, Rollins pedig meglepődik. Úgy tűnik, hogy a vezetőség egy csapatot szeretne létrehozni. 
- Legyek az Authority seggnyalója? A válaszom nem! - Mondja Seth, a közönség pedig örül ennek. 
- Sejtettem, hogy ezt mondod majd. Eddig kíválóan megvédted az övedet. Kezdted Edge-el, majd pedig Ambrose és most Khali-t is megverted.. Most viszont olyan ellenfelet találtam neked, akit kétlem, hogy le fogsz tudni győzni! Hölgyeim és uraim, kérem köszöntsék a Sword vezérét, Ryback-et! - Mondja Stephanie, és érkezik a Big Guy! Ryback a ringbe megy, és megáll Seth előtt, majd pedig hirtelen ledönti egy Clothesline From Hell-el! Steph ördögien nevet, Ryback pedig felemeli a vállára Rollins-t, majd pedig kioszt neki egy hatalmas Shell Shockedet! Ryback ezután magasba emeli az övet, ám valaki hirtelen hátulról ledönti őt, The Miz! A közönség Miz-t biztatja, aki láthatóan fölénybe is kerül és kioszt Ryback-nek egy hatalmas Skull Choursing Finale-t! A közönség tombol, Steph pedig idegesen néz, majd beszélni kezd.
- Tehát Miz akarja Ryback-et, Ryback akarja az övet és Seth is az övet akarja. Hölgyeim és uraim, ugyebár a következő gálán főszerepet játszanak az Asztalok, a Létrák és a Székek. Seth Rollins-nak meg kell tehát védenie az övét, úgy hogy az a magasban lóg Ryback és The Miz ellen, egy Triple Thereat Ladder meccsen! - Mondja Steph, és távozik. Majd pedig Seth az övével ledönti Ryback-et és Miz-t is, ezután ünnepel!

MC: Ez igen! Éreztem én, hogy attól, mert Teddy már nincs nem lesz itt nagy baj. Stephanie azért még itt van és HHH is. Mekkora bejelentés ez is! 
JL: Ebben egyetértek, rendkívül izgalmas meccsnek nézünk szerintem elébe!
JBL: Legyen így! Most viszont jön a következő meccs, amely egy díva meccs lesz!


Maryse vs Kaitlyn: 
Már a meccs elején megy, az adok, kapok. Maryse jön ki jobban, többször meg sorozza, majd bevisz egy Pepsi Twist. Ekkor a Divas Champion bedobja a saroknak Kaitlyn-t, majd egy Tornado DDT add, rá fekszik 1…2… De Kaitlyn könnyedén fel kel 2-nél. Kaitlyn hasba rúgja Maryse-t, majd a kötél segítségével add egy Fame Asser-t! Rá fekszik a bajnokra 1…2… De 2-nél felrántjaa a vállát Maryse! Kaitlyn megragadja Maryset-t majd neki vágja a vas oszlopnak. Majd a sarokba rugdossa, amikor befejezi, akkor hátrál és bevisz egy High Knee Bulldog-ot. Katlyn megcsavarja a kezét Maryse-nek, de ekkor Maryse fordítani tud egy Enziguri majd egy Running Knee készül és nem sikerül, de helyette beviszi a K2-őt! Maryse megragadja Kaitlyn-t. Majd add egy Shinning Wizardot Kaitlynnek, Maryse rá fekszik 1…2…3!
A mérkőzés győztese, a WWE Díva bajnok: Maryse

A meccs után Maryse kér egy mikrofont, és beszélni kezd. 
- Igen.. Tegnap legyőzte az én csapatom Paige csapata.. Viszont ez nem változtat a tényen, hogy én vagyok a WWE Díva bajnoka, és én is maradok még egy jó darabig! Nem fogja elvenni tőlem az övet senki, mert nem is tudná! Én vagyok a WWE történelmében a legjobb Díva, és senki sem állíthat meg … - Maryse folytatná, azonban megszólal Paige zenéje és az egész aréna talpra ugrik, és Paige-t éltetik. Paige a ringbe megy, és kér egy mikrofont.
- Szóval azt állítod, hogy te vagy a legjobb díva, és nem állíhat meg téged senki?! Tegnap valahogy nem ezt mondtad, mikor kiestél, és otthagytad a nagy csapatodat.. De tudod mit? - Mondja Paige, és ekkor fejbe vágja a mikrofonnal! Maryse megszédül, Paige pedig kioszt neki egy hatalmas Ram-Paige-et! A közönség tombol, Paige pedig kigurul a ringből, és kivesz az alál egy asztalt! A hangulat hatalmas, Paige pedig a ringbe löki a rózsaszín asztalt! Paige felállítja az asztalt, majd ráfekteti Maryse-t, és felmászik a sarokba! A hangulat még mindig hatalmas, Paige pedig egy hatalmas ugrással Maryse-re széttöri az asztalt! Az egykori WWE Díva bajnoka ezután kér egy mikrodont, és beszélni kezd.
- TLC! Te és én, egy asztal meccsen a Díva övért! - Mondja Paige és távozik. 

JBL: Te jó ég!!! Mi jöhet még ma este? Eddig hatalmas adást láthatunk, ez egyértelmű!
JL: Egyetértek, viszont még közel sincs vége!
MC: A folytatásban például megnézhetjük a Tag Team bajnoki meccs visszavágót! Vajon Uso-ék visszaszerzik az öveket? A folytatásban kiderül!


The Prime Time Players vs The Usos WWE Tag Team bajnoki meccs:
Megérkeznek a csapatok, ahol a Survivor Series visszavágóját tekinthetjük meg! Először a Titus-Jey páros kezdett! Titus fantasztikusan kezdett nagyon pörög ma, aki egy Clothesline után bead egy Flapjacket majd bepacsizza Darren-t aki napról napra jobb lesz! Újabbb Clotheslineok következne de Jey összeszedte magát és pacsizott Jimmyvel most viszont Jimmy kezdett jobban egy szép felütés után egy Big Boot és ráfekszik 1...2 de Darren kiszabadul, majd Jey felhúzza és bevágja a ring sarkába és jól megsorozza majd jön tőle egy Runnnig Clothesine! Ezután a sarkukba húzza, de ekkor Jey felugrik és egy felütés után bevisz egy Spinebstert! Ráfekszik gyorsan Darrenre: 1...2 de Darren felrántja a vállát! Nagyon úgy tűnik hogy a meccs győztesét nehéz lesz megtippelni, mert egyenlőre a csapatok nem nagyon tudnak újat, érdekeset, vagy pedig életjelet mutatni, közben a wwe univerzum kezdi bíztatni Darren-t és Titus-t! Pacsizni kúszik Darren és sikerül is neki! Titus berobban a ringbe és jön pár Clothesline, ajd pedig egy hatalmas Flapjack!Ekkor Titus a földön elkapja egy fejsatuval Jey-t! Jey már áljuldozik viszont a szurkolók elég határozottan próbálják segíteni mindkét csapatot! Jey ekkor felkelne és viszatámadna, de ekkor Titus hamar visszaküldi egy Full Nelson Bombbal! Ekkor Titus megint ráfekszik:1...2 de jey kiszabadul, majd Titus ekkor készül a finisherére! Jeys felkel és Titus máris a kötélnek lendíti! Titus elkapja és máris ott van a Clash of Titus! A közönség majd feelrobban, de érkezne Jimmy! Viszont ekkor jön Darren és lerúgja egy Homicidal Kickkel! Ekkor Titus már ráfekszik Jeyre:1...2...3! 
A mérkőzés győztesei, és továbbra is WWE Tag Team bajnokok: Darren Young és Titus O'Neil a Prime Time Players

MC: És megcsinálták! Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én nagyon bírom őket! Remélem még egy ideig bajnokok maradnak!
JBL: Szerintem semmi érdekes nincs abban amit csinálnak, jobbb lett volna, ha az Uso tesók el sem bukják az öveket.. De hát ez most így sikerült. 
JL: Kiderül mi lesz még, az viszont biztos, hogy eddig nagyon meggyőző teljesítményt nyújtanak. 
MC: A következő meccsen pedig visszatér egy rég nem látott szupersztár, Doink! 


Zack Ryder vs Doink: 
Először érkezik az Interkontinentális bajnokunk Zack Ryder, majd érkezik ellenfele monociklin jővén két kisméretű bohóc társával együtt. A társai sámlira állva drukkolnak Doink-nak. A gonszó után, elkezdődik a meccs. Doink Ryder arcába nevet, majd neki esik. Doink a köteleknek löki, majd ismét egy jót nevet. Ryder kijön a sarokból. Doink futni kezd felé, de elesik, ő viszont csak nevet tovább. Ryder ráfekszik 1… de ki is veti a vállát. Ryder ezután egy Clothesline-al leteríti. Felmászik a sarokba, majd mikor a bohóc felkell és egy Hurricanrana-val ismét a szőnyegbe döngöli. Mégsem, Doink fordít egy Powerslam-el. Doink ráül és csak nevet. Ryder lelöki magáról ad neki egy jobbost. Ezután ryder felhúzza ellenfelét és a köteleknek löki. De Doink megkapaszkodik a köteleknek, majd egy Dropkick-el fejbe találja. Ráfekszik 1…de kitőr belőle. Doink püfölni kezdi ellenfele fejét. Ryder kigurul a ringből. Viszont jönnek is Doink társai. Ryder ellöki az egyikőjüket, majd visszamegy a ringbe. Doink pedig már várta és gyomron rúgja. De a rúgás előtt Ryder elkapja Doink lábát és egy Enziguri-val fordít, amit egy Irish Curse Backbreaker követ. Ezt pedig egy Five Knuckle Shuffle követi. De Doink eltér előle és a ringszőnyegbe veri Ryder fejét. Majd kacagni kezd. Befogja a STF-ba. Zack szenved, de próbál kitörni, igaz nem sok sikerrel, de nem kopog egyelőre. Várjunk csak, Ryder eléri a köteleket, így kiszabadulván a fogásból. Doink viszont rugdosni kezdi, majd kioszt neki egy Edgecution-t. Ráfekszik 1…2… de kiszabadul belőle. Doink felkapja ellenfelét a sarokba löki. Doink neki fut ellenfelének, aki a térdével válaszol neki. Zack ezután kioszt neki egy Dropkick-t. A sarokba löki, ahol kioszt neki egy Corner Clothesline-t. Majd a közönségre néz és a nézők skandálásával együtt beadja a Broski Boot-t. Ryder jelzi a finisherét, a Rough Ryder-t. Amit sikeresen be is ad ellenfelének. Ráfekszik 1…2… de Doink apró társai bejönnek a ringbe és megragadják Ryder lábait. Zack félbeszakítsa a tus-t. Próbálja lerázni őket. Eközben Doink felkelt és hátulról leüti ellenfelét, majd két társát kiküldi a ringből. Ráfekszik 1...2… de az utolsó pillanatba kivetette a vállát. Doink megragadja ellenfelét és kioszt neki egy Backstabber-t. Ráfekszik 1…2.. de ismét kijön belőle. Újra ráfekszik 1…2..de megint kitör belőle. Doing felkapja ellenfelét és kioszja neki a Batista Bomb-t. Amit Zack egy RKO-vá fordította. Ráfekszik 1…2…3!
A mérkőzés győztese, az Interkontinentális bajnok: Zack Ryder

JL: Nagyot küzdött Doink, de most nem jött össze neki a győzelem. Viszont azt meg kell jegyezni, hogy hatalmas meccset láthattunk!
JBL: Így van, rendkívül izgalmas meccs volt, bár nyerhetett volna Doink is.
MC: Ez most így sikerült, viszont máris jön a következő meccs!


CM Punk vs Chris Jericho:
Punk rögtön be fogja Head Lock-ba Jericho-t. Jericho próbál kiszabadulni, és sikerül is neki, majd Jericho fordít a helyzeten és Punk van a Head Lock-ba. Punk meg könyökli Jericho gyomrát, így ki tudod szabadulni a fogásból. Punk lendületet vesz a kötél segítségével, úgy látszik egy Clothesline adna, de Jericho gyorsabb volt egy jobbossal. Jericho sorozza jobbosokkal, majd add egy Spinebuster-ot, rá fekszik 1...2... De Punk felrántsa mint két vállát 2-nél. Jericho fel áll, elkezdi rugdosni Punk-ot. Majd fel állítja és bevágja a sarokba. Jericho testtel megy Punk-nak, de Punk gyorsabb volt egy Big Boot-al. Jericho meg szédül. Punk kezd fölénybe lenni, add egy Neckbreaker, rá fekszik 1...2... De Jericho 2-nél felrántsa az egyik vállát. Punk megfogja egyik kezét Jericho-nak és meg csavarja. Jericho fel áll, Punk fel mászik a sarokba és leugrik Jericho-ra egy Old School-al, majd add egy Led Drop. Megint rá fekszik 1...2... De Jericho 2-nél felrántsa az efy vállát. Punk fel áll, majd kis idővel Jericho is. Punk add egy Enziguri, de Jericho elhajolt és visszaveszi az irányítás egy The Undertaker Comeback-ot, rögtön rá is fekszik Punk-ra, 1...2... De Punk felrántsa 2-nél az egyik vállát. Jericho fel áll, meg ragadja Punk mint két lábát és átfordítja Wall's of Jericho-ba. Punk próbálja elérni a kötelet, majd nem sikerül, de ekkor Jericho vissza húzza középre és újra be fogja Wall's of Jericho-ra. Punk megint próbálja elérni a kötelet, de most nem sikerül neki. Vala, hogy sikerült át fordulnia, Punk elkezdi csépelni Jericho lábát. Jericho elengedi a fogásból. Punk a kötelek segítségével fel áll, de Jericho nem hatja piheni már is ki oszt neki egy Codebreaker-t, rá fekszik 1...2... De Punk 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Jericho fel áll azt hiszi, hogy győzőt, de bíró mondja, hogy megy még a meccs, mert nem volt meg a három. Ekkor Jericho rázza a fejét és újra meg próbálja át fordítani, de most nem megy. Punk felkapja Jericho-t és egy GTS oszt ki. Jericho össze esik és ki eset az első kötél felett a ringből. Punk próbálta elkapni, de nem érte el. Punk ki megy próbálja vissza rakni ringbe 7-nél sikerült, rá fekszik 1...2... De Jericho 2 és félnél felrántsa az egyik vállát. Punk mászik a sarokba és leugrik egy Diving Elbow Drop, majd be fogja Anaconda Vise-be. És Jericho kopog! 
A mérkőzés győztese feladással, a Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: CM Punk

JBL: Mekkora győzelem megint! 
JL: Tegnap Rock, ma Jericho.. Kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az aki megállítja, már egyáltalán, ha lesz ilyen!
MC: Erre én is. A folytatásban azonban érkezik hozzánk az ECW bajnok, Bray Wyatt!


Alig, hogy Michael ezt kimondja máris megszólal Bray Wyatt zenéje és érkezik is Bray! A közönség nagy szeretettel fogadja Bray-t, ő azonban semmivel sem törődve a ringbe sétál, és kér egy mikrofont. 

- Tegnap a Teddy Team elbukott.. Ezáltal én is elbuktam! De valamire jó volt ez a vereség. Méghozzá arra, hogy rájöjjek ez nem az igazi Bray Wyatt! Az igazi Bray Wyatt egy szörny, akit senki és semmi nem érdekel, csak az, hogy elérje a céljait! Rájöttem, hogy én vagyok a legjobb pankrátor a cégnél, és senki sem állíthat meg. Nincs itt Dolph Ziggler, a ti nagy kedvencetek, nincs itt senki aki megállíthatna! - Mondja Bray, amelyre a tömeg egy hosszú „Show off! Show off” skandálással válaszol. 
- Nem jön senki, hiába várjátok! Ziggler karrierének valószínűleg vége. Nem állíthat meg engem senki! Akárkit küldtök ellenem el fogom taposni.. I AM THE EATER OF WORLD! - Mondja Bray és elindulna kifelé, mikor megszólal egy rég nem hallott zene, és érkezik John Cena!!! A tömeg majd felrobban, soha nem fogadta még Cena-t ekkora hangulat, mint most. Wyatt meglepődik a Cenation Vezetője pedig láthatóan visszatért! John a ringbe megy és megáll Bray előtt. A tömeg egyhangúan Cena nevét skandálja, Bray azonban megszakítja ezt, mert beleszól a mikrofonjába.


- Szóval közel 4 hónap durci után visszadugtad a képed? Ki vagy te John?! Vedd észre, a WWE-nek nincs rád szüksége. Edge-el sem bírtál, és cserben hagytad a kisgyerekeket, akik csak azért voltak jelen az adásokon,hogy megnézzék amint győzöl! Cserben hagytál mindenkit, és ezután még van képed visszajönni? Te nem vagy itt senki, úgyhogy akár el is mehetsz, mert senki nem kíváncsi rád, te senki! - Mondja Bray, azonban Cena mikrofont fog, és félbe szakítja.
- Az én nevem John Cena! Az a John Cena aki a leghosszabb ideig uralkodó ECW bajnok! Az a John Cena aki a SummerSlam-en elverte Randy Orton-t.. Az a John Cena aki 2-szeres Nehézsúlyú világbajnok! És az a John Cena, aki kikapott Edge-től.. Az a John Cena, aki valóban cserben hagyta a rajongóit.. Éppen ezért nem jöttem vissza egészen idáig.. Otthon vergődtem, nem találtam a helyemet.. Úgy gondoltam visszavonulok a profi pankrációtól, viszont rájöttem, hogy hol a helyem, és hogy mit kell csinálnom. Rájöttem, hogy az én helyem itt van, és a feladatom az, hogy visszaszerezzem mindenkinek a becsületét.. Mindenkinek be fogom bizonyítani, hogy nem futamodok meg semmitől, ahogyan tőled sem! Nem félek tőled Bray, és nem fogom hagyni, hogy azt csinálj itt, amit éppen akarsz.. Az ECW bajnoki öv nincs nálad jó helyen.. Úgy döntöttem, hogy visszaszerzem.. Azt mondtad, hogy bárki az utadba áll, eltaposod, engem nem fogsz! Én voltam az egyetlen igazi ECW bajnok, és most visszaszerzem azt, ami az enyém! - Mondja Cena és kioszt egy hatalmas Attitude Adjustment-et Bray-nek! A közönség majd felrobban, úgy kiabál. Cena pedig Bray fölé hajol és annyit mond, hogy „TLC meccs!”. John ezután távozik! 

MC: Te jó ég!!! Cena visszatért, és talán elszántabb, mint valaha! 
JBL: Én tudtam, hogy nem hagyja itt a WWE-t. Neki ez az élete. Tudtam, hogy vissza fog jönni, csak azt nem, hogy mikor. Hát most! 
JL: Már jó pár meccs be van jelentve a TLC-re, hisz nincs sok idő a gáláig, de talán engem ez érdekel eddig a legjobban! 
MC: Erre a meccsre én is nagyon kíváncsi leszek, most viszont jön a következő meccs, hisz az adás nem áll meg, még közel sincs vége! 


Daniel Bryan vs Kofi Kingston: 
Daniel rögtön egy Dropkick-el kezd, majd be dobja Kofi-t a sarokba és egy Runniin Dropkick-et, Kofi összeesik. Daniel ezt kihasználja és rá fekszik 1... De kofi könnyedén 1-nél felrántsa mint két vállát és fel áll és fejbe rúgja Deniel-t. Rá fekszik 1...2.. De Daniel 2-nél felrántsa mint két vállát. Kofi fel áll és nem hatja, hogy Danie fel álljon, rúgásokkal tarja vissza, majd rá fekszik alkar az arcában, 1...2... De Daniel megint felrántsa 2-nél az egyik vállát. Kofi befogja Head Lock-ba. Daniel kezdeni elájulni. A bíró fel emeli Daniel kezét, majd el engedi, könnyedén le esik, számol. Hitelen élet jelt mutat Daniel fel áll, így Kofi is és elkezdi Kofi fejét ütni, majd elengedi. Daniel add egy DDT. Kofi ki gurul a ringből. Daniel utána megy. Megragadja Kofi-t, de Kofi vissza támad és neki vágja a ring sarkába, majd be megy Kofi 5-nél. A bíró tovább számol 5...6...7...8.. és Daniel 8-nál vissza jön. Kofi rögtön elkezdi támadni, majd add egy Inverted DDT, rá fekszik 1...2... De Daniel 2-nél felrántsa az egyik vállát. Kofi várja, hogy fel álljon Daniel. Daniel kezdi fel állni, Kofi add egy Fame Asser-t, de Daniel időben el hajolt, fel áll és add Kofi-nak egy Pepsi Twist. Kofi fel áll és támadna, de Daniel ezt nem hatja egy Enziguri, rá fekszik 1...2... De Kofi 2-nél felrántsa az egyik vállát. Ekkor Daniel be fogja a Yes Lock-ba. Kofi fogja haját, úgy fáj, elkezdi kúszni és szabad kezével közelíteni a kötélhez és sikerül elérni neki. Daniel 4-nél elengedi. Kofi fogja a kezét amelyiket Daniel be fogta a Yes Lock-ba. Majd a kötelek segítségével fel áll, ekkor Daniel ki oszt egy Running Knee-t, rá fekszik 1..2..3! 
A mérkőzés győztese: Daniel Bryan

JBL: Ami tegnap nem sikerült neki, most összejött! 
JL: Én sajnáltam tegnap Bryan-t, de hát van ilyen. 
MC: A folytatás azonban minden bizonnyal érdekes lesz. 
JL: Ahogy mondod Michael. Nemsokára itt lesz velük a WWE bajnok, Brock Lesnar és menedzsere, Paul Heyman! 


Nemsok idő telik el Jerry kijelentése után, és már megis szólal Brock Lesnar bevonulózenéje. A közönség erőteljesen kifütyüli a WWE bajnokot. Amíg Brock a ringbe ér, megnézhetjük mi is történt 1 hónapja a Hell in a Cell gálán, ahol Brock szó szerint félholtra verte Ziggler-t, de ő még akkor sem adta fel, viszont miután elájult, és kapott egy F-5-öt képtelen volt felkelni. Miután Lesnar és menedzsere a ringbe ért, Paul kér egy mikrofont, és beszélni kezd.

- Múlthéten pénteken a SmackDown-ban, ügyfelemet Shawn Michaels hátba támadta.. Brock erre nem volt felkészülve, így Shawn Michaels kemény verésben részesítette a WWE leghatalmasabb bajnokát.. Viszont én és ügyfelem, a fenevad, a WWE bajnok, Brock Lesnar megnéztük a Survivor Series-t, és láttuk, hogy Theodore Long csapatának a veresége nagyrészben Mr. Shawn Michaels-ön múlt. Mondtam ügyfelemnek, hogy ezt az embert ő meg tudná verni. Azt az embert, akit képes volt kiejteni egy újonc.. Brock-al azt nevettük, hogy Shawn Michaels milyen nagyra tartotta magát az egész meccs alatt, és talán az ő kiesése volt a legszégyenteljesebb! Megkérném Mr. Shawn Michaels-t, hogy fáradjon ide ki! - Mondja Heyman, és megszólal HBK zenéje. Shawn-t nagy szeretet fogadja, ám ő idegesen megy a ringbe, amely érthető a tegnapi nap miatt. Ahogy Shawn a ringbe ért Heyman folytatja mondani valóját.
- A lényeg tehát az, hogy úgy döntöttünk ügyfelemmel, hogy ezt a viszályt egyszer és mindenkorra le fogjuk zárni.. Még hozzá a TLC-n egy Tables, Ladders and Chairs meccsen! De ez még nem minden.. Van számodra egy kikötésünk! - Mondja Heyman.
- Mi lenne az? - Kérdi HBK. 
- Amennyiben Brock Lesnar-t akarod ellenfélként, a karriered lesz a tét! Te és a fenevad, Brock Lesnar egy Öv vs Karrier TLC meccsen a WWE bajnoki övért! - Mondja Heyman, amelyen Shawn Michaels és az egész aréna meglepődik. Akkora csend lesz az arénában, hogy még a lélegzetet is hallani, majd Shawn beleszól a mikrofonba.
- Legyen! - Ekkor azonban elszabadulnak az indulatok, és hatalmas hangulat keletkezik a hétfő esti Raw adáson! HBK ezután nekiesik Brock-nak, ám Lesnar hamar átveszi az irányítást, és néhány German Suplex után kioszt egy hatalmas F-5-öt Shawn-nak! Heyman ezután rázza a fejét, és ismét megszólal.
- Tudod Shawn.. Elfelejtettél valamit. Azt, hogy mit csinál a fenevad.. Eat, sleep, conquer, repeat, eat, sleep, conquer, repeat, eat, sleep, conquer, repeat, eat, sleep, conquer, repeat, eat, sleep, conquer, repeat, eat, sleep, conquer, repeat, eat, sleep, conquer and Break on Shawn Michaels Career! - Mondja Heyman, és távoznak! 

JBL: Megint mekkora bejelntés.. De talán Shawn túl nagy fába vágta a fejészéjét.. Brock képes volt megverni Dolph Ziggler 406 nap uralkodás után, véget vetett Stone Cold karrierének és szétverte RVD-t is..
JL: Igen.. Egyetértek, bár remélem, hogy Shawn győzni tud majd.
MC: Elképzelhetetlennek tartom, hogy így érjen véget a karriere, de lehet tévedni fogunk..
JBL: Viszont a ma estéből már nincs sok hátra, vsizont a főmeccs előtt még jön egy díva meccs!


Natalya vs Lalyla:
A bíró jelzése után elindul a meccs először összekapaszkodnak majd Layla megragadja ellenfele haját és meghúzza aztán kioszt egy Inverted DDT-t aztán egy Gutwrench Suplex-re készül amivel betalál ráfekszik 1..2..Natalya felrántja a vállát.Layla felállítja Natalya-t és kiosztana egy Irish Course backbreaker-t de ellenfele többször megkönyököli utána kioszt egy German Suplex-et ezt követően a sarokba viszi majd átlendítené a szemköztibe de Layla fordít így ő löki Natalya-t a sarokba és még neki is menne de Natalya egy Big Boot-al hárítja aztán pedig egy Edge O'Matic jön ráfekszik 1..2..Layla kiszabadul ezért ellenfele Sharshooter-be fogja.Layla kúszik a kötelekhez amit küszködve de elér majd szép lassan a kötelek segítségével talpra áll Natalya közben lendületet vesz a kötelektől és neki ugrik ellenfelének aki viszont arrébb rántja magát így Natalya kicsúszik a kötelek között.Layla a ring szélére áll és várja hogy ellenfele felálljon ez meg is történik majd Natalya megfordul ekkor azonban kap egy hatalmas Superman Punch-ot utána Layla visszaviszi a ringbe ahol kioszt egy Randy Orton DDT-t ráfekszik 1..2..de Natalya felteszi a lábát az alsó kötélre.Layla a sarokba ülteti Natalya-t majd a szemközti sdarokhoz megy ahol kicsit ünnepelteti magát ezután elkezd futni ellenfele felé valószínű hogy az Avalanche Sitout Facebuster-re készül de Natalya hirtelen lejön a sarokból és egy Nattie by Nature-val ledönti támadóját azonban nem fekszik rá hanem inkább Sharshooter-be fogja amiben Layla kopog. 
A mérkőzés győztese feladással: Natalya

JL: Szép győzelem!
MC: Igen!
JBL: Szerintem is, most viszont jön a főmeccs!


Corey Graves & Roman Reigns vs Wade Barrett & Vance Archer:
Először Corey Graves és Roman Reigns érkezik meg akiket hatalmas szeretet fogad. Ezután megszólal az Authority zenéje, ám HHH-ék sehol sincsenek, Vance Archer és Wade Barrett vonul be erre a zenére. A közönség erőteljesen kifütyüli őket, ám ez egyikőjüket sem érdekli. A meccset végül Wade Barrett és Corey Graves kezdi el. Corey azonnal nekiesik Barrett-nek aki erre az elején nem tud reagálni, viszont Corey hosszú támadása után a kötélnek löki Wade-et, ám visszakézből egy Winds of Change-t kap. Corey kifekszik, nagyon látszanak rajta még a tegnap estének a nyomai.. Corey kifeküdt, Wade pedig felmászik a sarokba, ám előtte bepacsizza Vance Archer-t. Vance felemeli Corey-t, Wade pedig egy hatalmas Drop Kick-el a sarokból lerúgja ellenfelét! Corey-nak úgy tűnik teljesen annyi Vance pedig ráfekszik PIN 1...2..de Graves felrántja a vállát! A közönség elkezdi skandálni Corey nevét, ám ő képtelen felállni. Végül Vance kiosztja neki finisherét a Face First-öt! Vance csak nevet, és ismét ráfekszik Graves-re PIN 1...2...de Corey még mindig nem adja fel! Hihetetlen mire képes a tegnap este után.. Graves próbál talpra állni, viszont mikor sikerül neki felállni Vance azonnal letámadja agresszíven. A közönség azonban most már egy emberként skandálja, hogy „Let's go Corey!”. Vance ismét kiosztana egy Face First-et, ám Corey fordít, és kioszt egy hatalmas Codebreaker-t! Roman a sarokban majd felrobban. Nyújtja a kezét Corey-nak aki nem nagyon bír odaérni. Eközben Vance is paicsizik Barrett-el, és Corey eléri Reigns-et!!! Roman egy hatalmas Spear-rel ledönti az épp felé szaladó Wade Barrett-et, és ráfekszik, a közönség pedig a bíróval együtt számol PIN 1...2...de az utolsó pillanatban Vance Archer lehúzza Roman-t Wade-ről és a ringen kívül kioszt neki egy Face First-et! Roman ájultan fekszik a ringen kívül a bíró pedig számol. Már 7-nél tart mkor Corey Graves nagy nehezen visszarakja Roman-t a ringbe. A ring egyik szélén Wade Barrett, a másik szélén pedig Roman Reigns fekszik.. Ki tudja mi lesz még ebből. Mikor Roman és Barrett nagy nehezen talpra állnak, hatalmas adok-kapok párharc alakul ki a ringben, amelyből hosszú idő után, de Roman Reigns jön ki jobban. Reigns fölénybe is kerül és mire Barrett észbe kap, kap egy hatalmas Superman Punch-ot!!! Roman ezután jelzi a Spear-t, ám mikor beadná Barrett hirtelen ledönti egy Bull Hammer Elbow-val! Roman ezután kigurul ájultan a ringből, de Corey Graves bepacsizza magát, és ez Barrett-nek fel sem tűnik. Arra lesz viszont a végén figyelmes, hogy Corey a sarokból ledönti őt! Graves ezután lerúgja a ring széléről Vance-t, és befogja Barrett-et a Lucky 13-ba! A közönség tombol, Barrett pedig rettentően szenved. Az arénában még mindig hatalmas a hangulat Barrett pedig nem kopog. Küzd, hogy elérje a kötelet.... nagyon szenved.. és.... Megvan! Elérte! Corey-nak tehát el kell engednie ellenfelét. Graves nagyon ki van merülve, azt hitte, hogy ezzel nyerni tudnak. Corey ezután a sarokba löki ellenfelét és pacsizik Reigns-szel, ekkor azonban megszólal az Authority zenéje, és érkezik Triple H és felesége. HHH-ék talán csak zavarásként jöttek, de ez elég volt. Barrett bevisz egy Bull Hammer Elbow-t ellenfelének, majd ráfekszik PIN 1...2..de Roman felrántja a vállát! Barrett ezután pacsizik Vance Archer-el! Vance megvárja még Roman feláll, és ekkor kiosztja neki finisher-ét, a Face First-öt! Archer ezután ráfeküdne Roman-re, ám Corey Graves esik neki. Graves kioszt neki egy Homicidal Kick-et, majd Barrett-re néz és őt is lerúgja ezzel a mozdulattal a ring széléről!!! Graves teljesen elszabadult, most ismét Barrett után megy, és lepakolja a kommentátor asztalt, erre pedig kioszt neki egy hatalmas Suplex-et! Corey ezután a ringbe gurítja Archer-t, ahol Roman Reigns fogadja őt egy Spear-rel! Roman ezután ráfekszik a bíró pedig a közönséggel együtt számol PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztesei: Roman Reigns és Corey Graves

Corey és Roman ezután ünnepelnek, ám HHH idegesen kér egy mikrofont, és beszélni kezd.

- Szóval Corey Graves Wade Barrett-et akarja?! Megkapod! A TLC-n egy Tables, Ladders and Chairs meccsen, ahol a magasban egy táska lesz, a táskában a te szerződésed! Ha Barrett nyer, ki vagy rúgva, viszont ha te nyersz, megmarad az állásod! - Mondja Triple H és távozik, Corey pedig a ringben nevet, majd felmutatja a kezét amelyre az van tetoválva, hogy „Stay Down!” 

JL: Mekkora jelentek!!! Te jó ég! Ezzel zárult tehát a mai Raw, amely rengeteg izgalmat tartogatott magában!
MC: Egyetértek, találkozunk jövőhéten. Viszlát!
JBL: Viszontlátásra!
JL: Viszlát!

Ezzel zárult tehát a Survivor Series utáni első Raw! Reméljük, hogy tetszett! Kérjük az adás alatt írjatok véleményt!

Írta: Cenation, ngirincsi, Ryder és Tomci

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0