Az adás elején a kommentátorok köszöntenek minket ismét. 
Jerry „The King” Lawler: Jó estét kívánok! Itt a várvavárt nap, a Hell in a Cell! 
Michael Cole: Ahogy mondod Jerry! Nemsoká jön az első meccs.
John Bradshaw Layfield: A foltyatásban megnézhetjük, hogy ki távozik ma WWE Hardcore bajnokként!


Chris Jericho vs Mark Henry WWE Hardcore bajnoki meccs:
Elsőnek a Világ Legerősebb Embere, Mark Henry vonul be, majd őt követi Y2J. A bajnok leadja az övét, és kezdődik a meccs. Természetesen, Mark kezd jobban, és ide-oda dobálja ellenfelét, majd ad egy Proto Bomb-bot. A sarokba löki Jericho-ra és nekifut, majd a Springboard Reverse Elbow Smash-t viszi be, de aztán a Powerslam nem sikerül, mivel Chris a Spinebuster-rel fordít, amit követ egy Inverted DDT. Henry kigurul a ringből, és az övét kéri, valószínűleg inkább távozna, de Jericho érkezik az Irish Course Backbeaker-rel. A kordonnak lökné az óriást, de ő nem engedi, és egy kemény White Noise-szal fölre viszi Y2J-t, majd átdobja a kommentátor közé. A ringben várja, és Jericho 7-nél beér, de Mark egyből nekiesik és Master Lock-ba fogja Chris-t. Jericho küzd, és próbál a kötelekig elmenni, de Henry visszahúzza, és még erősebben kezdi el szorítani. Chris elkezdi könyékkel ütögetni ellenfele bordáit, így ő elengedi, és Jericho gyorsan a Comeback-jét csinálja meg, amit a Codebreaker követne, ám a Világ Legerősebb embere elkapja, és az Attitude Adjustment-tel leteríti. Ráfekszik: 1..2.. de kiszabadul. Henry nem hisz a szemének, de nem habozik, és már a Homicidal Kick-re készül. Nem sikerül, mert Y2J elhajol, és a Codebraker-t osztja ki. Kopogtat: 1..2.. de kitör Henry. Chris rugdosni kezdi ellenfelét, majd a Walls Of Jericho jönne, azonban Mark ellöki magától, és lendületből egy durva Disaster Kick-et ad. Ezt egy Backstabber követ, majd a sarokba kúszik Jericho, de ott meg nekifut a Világ Legerősebb Embere. Ráfekszik: 1..2.. megint kirúg Y2J. Henry jelzi, hogy következik a Liftin DDT, de ezt viszont Chris hárítja és kopogtatásba fogja hátulról: 1..2..3.
A mérkőzés győztese, és az új WWE Hardcore bajnok: Chris Jericho

MC: Ez hihetetlen! Hogy győzhetett Chris?
JBL: Egszerű! Jericho jobb!
JL: Szerintem is! Jó meccs volt!
MC: De következő se lesz rossz, jön a Triple Thereat meccs!


Zack Ryder vs Darren Young vs Sin Cara Interkontinentális bajnoki Triple Thereat meccs:
A mostani meccsünknek a tétje nem más lesz mint az IC öv! Érkeznek is sorban a résztvevők. Elsőként érkezik a Prime Time Player's egyik tagja, Darren Young. Utána érkezik a Hunico. Máris érkezik a meccs utolsó résztvevője, a jelenlegi IC Champion, Zack Ryder! Leadja a címet és máris kezdetét veszi a mérkőzés! Egyből megtámadják egymást, mindenki támad mindenkit nincs összefogás! Hunico jön ki először legrosszabbul a bunyóból, ugyanis, Ryder hamar bevitt neki egy Enzuigirit, majd kilökte a ringből. Ezt kihasználná Darren és letámadja Zacket! Darren ott üti ahol csak éri, Zack pedig nem tud szabadulni. Darren ekkor bevisz egy Powerslamet! Zack gyorsan felkel és Darren máris jönne egy Superman Punchhal, de ezt nagyon ügyesen kikerüli Ryder és bevisz helyette ő egy Full Nelson Dropot! yder máris át vette a meccs ritmusát és támadni kezd. Felhúzza Darrent és jön pár Clothesline, majd a végén pedig érkezik egy White Noise! Ez alatt Hunico is visszaért a ringbe, aki egy ugrással leteríti Darrent és Zacket is! Hunico mindkét pankrátoron értékesíti a Randy Orton Comebacket, majd ráfekszik Darrenre. 1...2. de érkezik Zack és megmenti a mérkőzést! Hunico gyorsan felkel és megütné Zacket, de Zack pont kitér előle és beviszi a John Cena ComeBacket! Darren hirtelen hátulról támadja meg Zacket! Zack pont belefordul Darren Superman Punchába! Darren ekkor ráfekszik Zackre, 1... de az IC Champion felrántja a vállát! Darren el sem hiszi! Darren máris jelzi a finisherjét és felhúzza Zacket! Felveszi a vállára, de ekkor érkezik Hunico és ledönti a lábáról Darrent, így Zack is vele esett! Darren elég szerencsétlenül élt földet, de ezt kihasznája Hunico és felmászik a sarokba és kiosztja neki a finisherjét, a Swanton Bombot! De nem tud felkelni a földről, mert érkezik Zack Ryder, aki máris bevisz neki egy finishert, mégpedig a Face Firstet! Zack ekkor ráfekszik Hunicora, 1...2...3! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Interkontinentális bajnok: Zack Ryder

JL: Mióta visszatért hatalmas formában van, most is győzött!
MC: Ez így van, ahogy mondod. De vajon ki fogja tudni megállítani? 
JBL: Ez egy jó kérdés. Hatalmas formában van Zack! 
MC: A következő meccs is jónak ígérkezik. Jön az ECW bajnoki meccs!


Bray Wyatt vs The Rock ECW bajnoki meccs:
Az arénában megszólal az If You Smell What The Rock is Cooking, és az emberek bajnoka érkezik. Őt követi Bray Wyatt a bajnok, majd megszólal a gong. Összeakaszkodnak, amiből Rock jön ki jobban, és elkezdi sorítani Bray fejét, majd egy Samoan Drop-pot ad, amit a DDT követ. Wyatt a sarokba megy, de a bajnok rögtön támad és egy Big Boot-tal teríti le ellenfelét. Jönne a Fisherman Suplex, de Bray hárít a Clothesline From Hell-el. Csépelni kezdi Rock-ot, aki inkább elhagyja a ringet. Mire feláll, Wyatt a sarokból ugrik ki rá, és a kordonnak vágja. Beadna egy Powerslam-met, ám Rock kivédi, és egyenesen az acéloszlopnak száll neki, majd a bajnok még a lépcsőnek is nekilöki. Visszaviszi a ringbe, ahol kopogtat: 1..2.. de kiör. Mutatja, hogy az Edge O'Matic fog következni, de Bray fordítani tud, és a Full Nelson Drop után a Comeback-jét veti be. Ezután a Sweet Chin Music-ra készül, azonban Rock elkapja a lábát, és egy nagy Flapjack-et visz be, amit a German Suplex és a Superman Punch követ. Az STFU-ba fogná be ellenfelét, de ő elrúgja magától és az Irish Course Backbreaker-t adná be, ám The Rock tartani tudja fölényét egy Rock Bottom-mal. És rá is fekszik: 1..2.. de éppen kiszabadul Bray. A bajnok nem hisz a szemének, és számon kéri a bírót, hogy miért nem számolt gyorsabban. Ez pont elég Wyatt-nek, aki hátulról támad, és a Full Nelson Drop-pal földre viszi Rock-ot. Ezt követően kioszt egy Knee Drop-pot, majd a kötélnek löki ellenfelét és a Winds Of Change-et adja be. Most ő fekszik, de megint csak kettőig jutnak. Jelzi, hogy a What The Funk fog jönni, ám a bajnok elgurul, így hassal a földre érkezik Wyatt, aki ezután még egy Top Rope Twist Of Fate-et is kap a sarokból. Rock kopogtatna, azonban a semmiből Bray szorításba fogja a Camel Clutch-csal. A bajnok szenved nagyon, de szerencséjére közel van hozzá a kötél, amire képes felrakni a lábát, így Bray-nek el kell engednie. Meg is teszi, de nem hagyja felállni, mert azonnal kemény csapásokat mér a bordájára, és bevisz egy hatalmas Spear-t is. Nem kopogtat, mert nem elég neki, hanem kimegy a ringből, és egy acélszéket hoz be. Mint tudjuk, van DQ, így ha megüti vele Rock-ot, diszkvalifikálják. De nem, csak leteszi ellenfele elég a széket, ő pedig letérdel, és kéri hogy végezze ki Rock. A Brahma Bika alig bír felállni, és nem akarja megtenni. Ha leüti vele Bray-t, akkor igaz veszít, de nála marad az öv. Gondolkodik, és egy nagy csapást mérne Wyatt-re, aki azonban erre számít, és elhajol, majd rögtön a Sister Abigail-t osztja ki, és kopogtat: 1..2..3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is ECW bajnok: Bray Wyatt

JL: Múltkor is és most is hatalmas győzelem!
JBL: Jó meccs volt szerintem.
MC: Egyetértek. Most viszont nézzünk meg egy reklámot a következő meccsről!


JL: Tehát a folytatásban Alex Riley vs Wade Barrett!

Alex Riley vs Wade Barrett Street Fight meccs: 
Először Wade Barrett érkezik meg, aki egy hónapja, kishíján megszerezte a WWE bajnoki övet, viszont nem sikerült neki. A közönség most sem fogadja őt szeretettel, annál inkább ellenfelét, Alex Riley-t! Riley hatalmas reakciót vált ki a közönségből, és talán most véget vet a balszerencséjének, a bíró elmondja, hogy itt bármit lehet, mert ez egy Street Fight meccs, és megszólal a gong. Riley elmosolyodik, Barrett azonban rögtön ledönti őt egy hatalmas Bull Hammer Elbow-al! Az ütés egyébként hatalmasat koppan, Riley pedig elájul, Barrett pedig felmutatja, hogy egy vasdarabot rejtegetett a fásli alatt, ezzel ütötte le Riley-t. Majd ezt kidobja a ringből, és ráteszi a lábát Riley mellkasára, a bíró pedig számol PIN 1...2...de Riley az utolsó pillanatban felrántja a vállát!!! Ez hihetetlen! Barrett nem számított rá, hogy Alex ezután felkel.. Ez is csak Riley erős akaraterejét bizonyítja. Wade kigurul a ringből, és kivesz az alól egy széket. A székkel elkezdi ütni Riley hátát. Barrett szanaszét veri Alex-et és ismét ráfekszik PIN 1...2..de Riley felrántja a vállát! Nem adja fel a volt IHC bajnok. Barrett ekkor felállítja és a sarokba löki, ahonnan kioszt neki egy hatalmas Superplex-et. Barrett ezután ököllel kezdi el ütni ellenfelét, aki alig van magánál.. A közönség egyhangúan elkezdi skandálni Alex nevét, ám ő még ennek hatására sem tud formába jönni. Wade teljesen dominál, Riley pedig tehetetlen. Barrett ezután kilöki ellenfelét a ringből, és kioszt neki egy hatalmas Chokeslam-et a kommentátor asztalra. Wade ördögien mosolyog, a kommentátor asztal pedig beszakad, Riley pedig tehetetlen! A közönség ismét biztatni kezdi kedvencét, ám ő egyszerűen nem bír talpra állni.. Eközben Barrett kivesz egy széket a ring alól, és mikor Riley térdre tud állni egy hatalmasat csap a hátára. Riley ezután Wade lábába kapaszkodva tápászkodik fel, ellenfele pedig csak nevet. Riley ezután egy hatalmas öklöst oszt ki Barrett-nek, és ledönti egy Chokeslam-el! Riley nem adta fel, a közönség pedig tombol! Riley a ringet tartó oszlopnak löki ellenfelét, majd pedig egy hatalmas German Suplex-el elhajítja őt. A közönség tombol Riley pedig hatalmas öklösökkel sorozza ellenfelét. Eközben láthatunk egy backstage felvételt ahol Triple H-t láthatjuk feszülten figyelni az eseményeket.. Riley a ringbe löki Barrett-et, és megtámadja, majd pedig a székkel vágja fejbe. Ezután a sarokba löki, és kioszt neki egy Old School-t, és jön egy hatalmas Lifting DDT!!! Riley ezután ráfekszik PIN 1...2...de HHH hirtelen kihúzza a ringből a bírót, és nekiesik Riley-nak. HHH keményen megveri Riley-t, majd pedig mutatja Barrett-nek, hogy másszon a sarokba, aki meg is teszi ezt. Ezután ráugrana Alex-re, ám ő hirtelen feláll, és egy RKO-val fogadja Barrett-et! Riley hatalmas lendületet kapott, viszont HHH egy hirtelen Spinebuster-el a földre küldi őt, és behozza az acéllépcsőt, és kioszt neki egy hatalmas Pedigree-t az előbb említett eszközre! Ezután Wade ráfekszik a bíró pedig számol PIN 1...2...de Riley felrántja a vállát!!! Ez hihetetlen!!! A közönség tombol Riley pedig próbál feltápászkodni, és mikor sikerül neki kap Barrett-től egy hatalmas Winds of Change-t! Ezután középre viszi az acéllépcsőt, és kigurul a ringből. A ring alól kivesz 2 acélszéket, és felállítja őket a lépcsőn. Ezután a vállára veszi Riley-t, és egy hatalmas Wasteland-et oszt ki neki a székekre és a lépcsőre! A székek széttörnek a lépcső pedig hatalmasat koppan. Barrett ezután ráteszi a lábát a félholt Riley-ra, a bíró pedig számol PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese: Wade Barrett 

HHH és Wade a ringben ünnepelnek, a közönség pedig kifütyüli őket. Riley-t végül hordágyon szállítják el, és láthatjuk ahogy berakják őt egy mentőbe. Trips távozik, Wade viszont ünnepel még. Ekkor azonban megszólal egy még sosem hallott zene, ez a zene pedig a Three Days Grace – I am Machine című zenéje, és várják, hogy ki érkezik.. Amikor pedig meglátják, hatalmas hangulat uralkodik el az arénában, érkezik Corey Graves!!!

A közönség tombol Corey pedig nevet. Befut a ringbe, és nekiesik Barrett-nek! A SummerSlam óta nem látott szupersztár egy hatalmas Clothesline-nal ledönti Barrett-et, és kioszt egy hatalmas Suplex-et is neki és a székkel veri őt szét. Ezután egy hatalmas Last Ride-al az acéllépcsőbe vágja. Egy csomó biztonsági őr érkezik, hogy leszedjék az egykori Royal Skulls másik tagját Barrett-ről, ám ő magától elmegy onnan. HHH is odasiet és mindenki Barrett-et segíti fel, Corey viszont eközben felmászik a sarokba, és egy hatalmas ugrással mindenkit ledönt!!! Ezután egy mikrofont fog, és azt üvölti, hogy „I am Machine!”. A közönség hatalmas hangulattal fogadta tehát a frissen visszatért Corey Graves-t, aki bosszút állt egykori Tag Team társáért. 

JL: Hihetetlen!!! Visszatért! Graves itt van! Hatalmas jelenetek!
MC: Mekkora visszatérés, úristen! Beleborzong a hátam! 
JBL: Hihetetlen! De Riley elég kemény verést kapott.. Nem az ő napja volt ez a mai..
JL: Ahogy múltkor Punk ellen sem.. De most jön a díva meccs!


Maryse vs Eva Marie WWE Díva bajnoki meccs:
Ahogy megszólal a gong egymásnak mennek összekapaszkodnak majd Maryse veszi kezébe az irányítást fejsatuba fogja kihívóját majd a földre viszi ahol Anaconda Vise-ba fogja de Marie elkúszik a kötelekig ezért szabadul a bajnok a köteleknek löki de Eva egy Springboard Reveres Elbow Smash-al fordít aztán ő löki a köteleknek ellenfelét utána kiosztja a Big Boot-ot ráfekszik 1..2..Maryse felrántja a vállát.Eva kiosztja a Five Knuckle Shuffle-t majd egy Spinebuster-t ezt követően a díva bajnok kigurul a ringen kívülre ahova kihívója követi majd felteszi a bajnok lábait a kordonra és jön a Barricade Randy Orton DDT aztán visszateszi a ringbe ahol felülteti a sarokba és befejezné a meccset egy Top Rope Twist of Fate-val de miközben beadná Maryse leugrik a sarokból és egy Inverted DDT-vel fordít PIN 1..2..Eva kitör.Maryse föltápászkodik és kiosztja a Fame Asser-t aztán LeBell Lock-ba fogja ellenfelét aki próbál szabadulni de nem tud ezért elkezd a kötelek felé kúszni amikor már közel van a bajnok próbálja erősebben vissza tartani de végül eléri a kötelet Maryse elengedi aztán gyorsan kiosztja a Fisherman Suplex-et amit megtart PIN 1..2..Marie kiszabadul a harmadik számolás előtt.A díva bajnok lendületet vesz a kötelektől majd kiosztaná a Somer Sault Leg Drop-ot de kihívója kigurul alóla majd elkezd mászni a sarokba ahonnan egy Diving Dropkick-el lerúgja a bajnokot aztán kiosztja neki a White Noise-t ráfekszik 1..2..de Maryse felteszi a lábát a kötélre Eva most mindkét lábát fogja PIN 1..2..a bajnok kijön.Eva jelzi a Spear-t amikor a bajnok felkel és megfordul kiosztaná de Canadian Beauty egy Facebuster-el hárítja ráfekszik 1..2..3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is WWE Díva bajnok: Maryse

JL: Nem volt olyan rossz, de olyan jó meccs se. Maryse továbbra is bajnok.
JBL: Ahogy mondod. 
MC: A következő meccs viszont kétlem, hogy unalmas lesz! Nézzünk meg róla egy kis reklámot!


JL: A folytatásban eldől, hogy ki lesz a ketrec királya.. Hogy lesz-e új IHC bajnok vagy sem. Punk vs Reigns!


CM Punk vs Roman Reigns Nehézsúlyú Nemzetközi bajnoki meccs: 
Elérkeztünk az est egyik fontos mérkõzéséhez. Meg nézhetünk egy kis visszapillantást, hogy miért lesz most meccsük, majd érkezik is az elsõ résztvevõ. Roman Reigns érkezik szokásos bejövetelével a közönségen keresztül. A közönségen látszik, hogy örülnek neki. Felharsan máris a Cult of Personality és érkezik az IHC Champion, CM Punk! A közönség kifújolja, de õt ez nem igazán zavartatja. Bent a ringben leadja az övet és máris érkezik a ketrec a ring köré. A bíró megnézi a ketrec oldalait, majd elindítja a mérkõzést. Elõszõr csak nézik egymást a felek, majd összekapaszkodnak! Ütni kezdik egymást, de Reigns pár ütés elõl kitér, így kiszabadul és máris jön pár Clothesline! Roman nyugodtan osztogatja a Clotheslineokat, majd kioszt Punknak egy Spinebustert! Roman a földön kezdi el rúgdosni Punkot, ami a közönségnek láthatóan tetszik. Reigns felhúzza Punkot és bevinni egy Pepsi Twistet, de Punk kiszabadul és ô visz be egy Pelé Kicket! Ezzel Punk nyer egy kis idõt, amiben kifújja magát. Nagyjából egyszerre kelnek fel, így minden kezdõdhet elõlrõl! Most Punk volt az okosabb és egybõl elkapja Romant és kioszt neki egy DDT-t! Jön máris egy 5 Knuckle Shuffle, majd ráfekszik Reignsre, 1...2 de õ kirúg! Punk máris felhúzza Romant és alkarral kezdi el sorozni. Punk pár alkaros ütés után bevisz egy White Noiset! Punk máris mászik fel a sarokba és mutatja, hogy itt a vége! Punk felkészül az Elbow Dropra. Elugrik, de Reigns az utolsó pillanatban félre csúszik! Punk valószínũleg rosszul ért földet, ugyanis fogja a bal vállát. Punk még egy picit fekszik a földön, majd elkezd felkelni, mikor látja, hogy Reigns is ébredezik. Reigns a sarokba húzódik és ott áll fel. Punk kihasználná az alkalmat, hogy Roman kába és lerohanná. De nem úgy sül el a dolog, mint azt õ szeretné. Roman átlendítette ôt a felsô kötél felett! Punk pont a lépcsô mellett ért földet, szerencse, hogy nem a lépcsôre esett. Roman picit kifújja magát és máris megy utána. Látszik rajta, hogy valami megváltozott benne. Máris lerohanja Punkot és üti ahol csak éri! Punk mozdulni sem nagyon tud, Roman annyira üti-vágja. Roman egyszercsak felkapja Punkot és egyenesen a ketrec oldalának löki! Punknak a hátán meglátszanak a ketrec rácsainak lenyomatai! Roman megint felhúzza és egyenesen az acéllépcsõnek löki! Punk pont a bal vállával érkezett a lépcsônek, azzal a vállal amit már eddig is fájlalt. Felhúzza Punkot és begurítja a ringbe. Roman is bemegy és felmászik a sarokba. Elkezdi a közönséget hergelni, de nem veszi észre, hogy Punk már felkelt! Amint Reigns megfordul, Punk máris ott terem elõtte és lerántja egy Avalanche Sitout Facebusterrel!! Ettõl a mozdulattól Punk és Reigns is kiterült! A biró megkérdi, hogy jól vannak-e, de mindketten igent mondanak. Egyszerre kelnek fel és máris egymásnak esnek! Jönnek a pofonok felváltva, de Reigns hirtelen Punk jobb karját kezdi el ütni! Punk ekkor picit leáll és ezt kihasználja Reigns! Bevisz egy Samoan Dropot! A közönség majd felrobban és érzi Reigns is hogy most jöhetnek az õ pillanatai! Beáll a sarokba és jön s Tauntja ami egyet jelenthet! Érkezik a Superman Punch! Reigns teljesen felkészült, Punk is kezd magához térni. Jön a Superman Punch, de Punk hirtelen beviszi a Comebackjét!! Punk ekkor gyorsan kigurul és valami kihúz a ring alól! Amint a kamera oda néz, láthatjuk, hogy az egy asztal! Becsúsztatja a ringbe, ahol Reigns már nagyjából felkelt. Punk nem hagyja hogy teljesen felkeljen, máris bevisz egy egetrengrtô Fame Assert! Punk ekkor ördögien mosolyog és elindul az asztal felé. Az elõzõleg becsúsztatott asztalt felállítja. A nézôk gondolkoznak, hogy mit akar csinálni... De hamar világossá válik számukra. Felfekteti Reignst az asztalra és õ pedig felmászik a sarokba! Mutatja, hogy mostmár tényleg ennyi volt! Mutatja a könyököt és egyenesen Reigns szívébe könyököl és még az asztal is összetörik alattuk! Punk gyorsan felpattan és felveszi a finisherébe, a GTS-be! És bevitte! Punk ezután ráfekszik, 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú Nemzetközi bajnok: CM Punk

JL: Hatalmas meccs, és hatalmas győzelem! 
MC: Punk bebizonyította, hogy ő a legjobb, és nem csak a szája jár!
JBL: Így van!
MC: Viszont a következő meccs sem lesz rossz szerintem, jön a Nehézsúlyú világbajnoki meccs, de előtte nézzünk meg róla egy reklámot!


JL: Tehát a folytatásban a Shield egykori tagjai küzdenek meg! Dean Ambrose vs Seth Rollins!


Seth Rollins vs Dean Ambrose Nehézsúlyú világbajnoki Hell in a Cell meccs: 
Elõször a mai meccsen a kihívó, Dean Ambrose érkezik aki semleges érzéseket vált ki a nézõkbõl. Ezután megszólal a The Second Coming, ami azt jelenti, hogy érkezik a jelenlegi WHC Champion, Seth Rollins! Rollins besétál a ringbe, picit egózik az övével, majd át adja a bírónak. A bíró ismerteti a szabályokat, majd leereszkedik a ketrec! Ekkor máris megszólal a gong és elkezdõdik a WHC meccs! A volt két tag team társ pacsizik egyet, majd elkezdenek körözni a ringen belül. Egyszerre kezdik a támadást egymás ellen és ökölharcba kezdenek. Seth és Dean felváltva viszik be a nagyobbnál nagyobb ütéseket, amikor Dean bead Rollinsnak egu Clotheslinet! Seth hamar felkel, de Dean máris letámadja. Seth se adja fel a harcot, õ is visszatámad és pár Clothesline után õ veszi át a vezetést. Felmászik a második kötélre és ahogy Dean felkel, máris ráugrik egy Crossbodyval! Rollins ekkor a földõn kezdi el támadni Deant! Rúgja ahol csak éri, Dean nagyon mozdulni sem tud! Seth felhúzza, neki lendíti a kötélnek és máris jönne egy Clothesline, de Dean lehúzza a fejét! Dean ekkor megint neki lendül a kötélnek és bevisz pár Clotheslinet, majd végül egy Clothesline from Hell-t! Ekkor Dean ráfekszik, 1.. de a WHC Champion felrántja a vállát! Dean nem hagyja pihenni sem Rollinsot felhúzza, és bead neki egy Body Slamet! Ezután is felhúzza Rollinsot, majd kilöki egyenesen a köteleken keresztül! Dean máris utána ered és máris elkapja a menekülõ Rollinsot! Felhúzza, ad neki pár öklöst majd egyenesen a ketrec oldalának löki! Rollins pont arccal szemben találja el a rácsot! Dean ekkor megint felhúzza és megint rálöki a ketrecre! Ekkor Dean picit arrébb megy és benéz a szõnyeg alá, ahonnan egyenesen egy acélszéket vesz ki! Dean felhúzza Rollins fejét, majd rámosolyog Sethre. Leengedi Rollins fejét, majd egy hatalmasat csap a székkel egyenesen Rollins hátára! Rollins felkiabál, majd Dean még egyet rávág a hátára a székkel! Dean bedobja a széket a ringbe, felhúzza Rollinsot majd még egyszer bele nyomja Rollins arcát a ketrecbe! Dean ekkor visszagurítja a ringbe Sethet, majd ráfekszik 1...2 de a Seth felrántja a lábát! Dean értetlenül ül mellette és nézi ellenfelét. Valamit motyog magában, majd újra kicsúszik s ringbõl. Benéz a szõnyeg alá, majd kihúz onnan egy asztalt. Betolja a ringbe, de ahogy õ is visszamenne Rollins már eléggé magáhox tér és bevisz egy Triangle Dropkicket amitõl Dean kiesik a ringen kívülre! Rollins ekkor picit kifújja magát és elindul kifelé. Látszik rajta, hogy nehezen mozog, az elõbbi néhány perctõl. Seth kimegy a ringbõl és máris támadja Deant. Jön pár ütés és rúgás, majd bevisz egy Inverted DDT-t a földre. Felhúzza Deant, majd pedig neki löki egyenesen az acéllépcsõnek! Dean felkel és Seth máris elindul felé. Seth fogja a bordáit, de Dean meg sem mozdul amikor oda ér hozzá. Lehajol hogy felhúzza, de ekkor Dean hirtelen elkapja a Hell's Gatebe!! Hihetetlen! Dean elõbb még az acéllépcsõvel ütközött, most pedig feladásos fogásba fogja Seth Rollinsot!! Dean nagyon erõsen szorítja Sethet, Seth küzd de semmire nem megy vele. Seth ekkor kopog, de a bíró szól neki, hogy minden csak a ringben belül ér! Dean ekkor elengedi és megrúgdossa a földön egy picit Rollinsot, ski mozdulni alig tud. Dean ekkor szétszedi az acéllépcsõt és a legalsó darabját bedobja a ringbe, majd benyúl a ring alá és kihúz egy kendó botot. Dean ekkor felhúzza Rollinsot és visszagurítja a ringbe. Dean is utána megy és máris mindketten bent vannak a ringbe. Dean felemeli a kendó botot és elkezdi fele Rollins hátát verni! Rollins szenved, de felkelni sem tud! Dean még párat rácsap Seth hátára a bottal. Dean ekkor felhúzza Rollinsot és befogja egy Powerbombba. De nem sima Powerbombra készül! Dean felemeli Sethet, majd egyenesen a sarokvédõre dobja háttal! Seth lepattan, de Dean máris érkezik egy Clothesline From Hellel! Dean ekkor ráfekszik, 1...2.. de Rollins az utolsó pillanatban felrántja a vállát! A közönség, ahogy Dean sem el sem hiszik, hogy Rollins mennyit bírhat még! Ekkor Dean a földön ülve gondolkozni kezd. Ránéz Rollinsra, majd elmosolyodik. Felkel és oda sétál a még régebben betett asztalhoz. Felállítja az asztalt, majd Rollinsot is. Pár öklöst kap a fejébe Rollins, majd Dean az asztal felé kezdi húzni. Dean felmászik az asztalra, majd maga után húzza Rollinsot is. Dean ekkor jelzi a Headlock Drivert! És sikerül!!! Dean beviszi a finishert, amitõl az asztal egyenesen ketté törik és mindketten a földre zuhannak!! De mit látunk? Rollins éppen feláll, Dean pedig vérzõ fejjel fekszik a földön! Seth felnés és el sem hiszi mi történik! Megnézzük a visszajátszást és annyi látszik csak, hogy Seth az utolsó pillanatban kirántja a fejét és Deant pedig egyenesen a szék lábába küldi! Rollins szét néz a ringben és el sem hiszi ami történik. Megfogja az acéllépcsõt és Dean közelébe húzza nagy nehezen. Deant pedig megfogja és rárakja a lépcsôre pont. Dean kezd picit magához térni, de Rollins máris letámadja és pár öklös után bevisz egy hatalmas Fame Assert egyenesen a lépcsõre!! Rollins el sem hiszi mit csinált! De ez után még nem áll le. A ringben lévõ széket felállítja és arra ráülteti Deant. Deanben még annyi erõ van, hogy egy kicsit a széken maradjon, de aztán felkel. De lehet, hogy éppen ezt nem kellett volna tennie... Ugyanis Seth máris ott van és gyomron rúgja! És ekkor máris jön Seth egy hatalmas Blackouttal, amivel Dean arcát egyenesen a szönyegbe keni! Ekkor már rajta is látszik, hogy nem sokat bírna ezért ráfekszik. 1...2...3! És a mérkõzésnek vége! 
A mérkőzés győztese, és továbbra is Nehézsúlyú világbajnok: Seth Rollins

JL: Te jó isten!!! Mekkora meccs! Hatalmas!!!
MC: Bizony ám! 
JBL: Mekkora győzelmet aratott megint Seth! Ilyen egy igazi bajnok!
JL: Bizony ám! De nemsoká jön az est egyik főmeccse. Ahol pont kerül a hónapok óta tartó feud végére! Nézzünk meg róla egy reklámot!


MC: Tehát a folytatásban Sword vs Best Team!


The Sword vs The Best Team 6 Man Hell in a Cell Tag Team meccs:
A ketrec leereszkedik és érkeznek a csapatok elsőként a Sword de a bejövetelnél megtámadják őket az ellenfél csapat tagjai nekilökik őket a ketrecnek és a kordonnak is aztán beviszik őket a ketrec belsejébe ahol a ringbe gurítják őket ezután megszólal a gong és kezdetét veszi a mérkőzés Christian Batista támadását folytatja kilöki a ringből és a ketrecnek löki Evan Ryback-et puhítja szintén a ringen kívül a ringben pedig The Miz és Randy Orton áll.Miz épp a sarokba rugdossa ellenfelét majd nekifutásból menne neki Orton-nak de ő kijön a sarokból és kiosztja a Flapjack-et amit egy Edgecution követ végül elkezdi megtaposni a Miz végtagjait és egy Knee Drop-ot is ad neki közben a ring mellett Ryback lép arrébb a nekirontó Bourne elől aki ezáltal az acél ketrec falával ütközik majd Ryback kioszt egy Fallaway Slam-et és egy Body Slam-et ezalatt Randy kimegy a ringből segíteni társán elővesz egy acél széket és hátba veri Christian-t aztán ad neki egy Irish Course Backbreaker-t ezt követően felteszi ellenfele lábait a rácsra és készül a DDT-re amivel betalál.Ryback visszamegy a ringbe és ad egy German Suplex-et a Miz-nek majd még egyet egy újabbat és egy negyediket is aztán pedig egy Foot Stomp-ot ráfekszik 1..2..de Miz kiszabadul.Kint Randy Swing-be fogja Christian-t és nekivágja a rácsnak majd a másik oldalra pörgeti ott is nekivágódik a rácsnak és ez így megy tovább de eközben Evan és Batista is összeszedik magukat és egymásra támadnak ütik egymást majd Batista gyomron térdeli Bourne-t és egy Spinout Powerslam-el a földre küldi a ringben pedig Ryback folytatja a Miz támadását fölmászik a sarokba és jönne e Diving Elbow Drop de Miz elgurul előle aztán gyorsan fölkel és lecsap a Superman Punch-al ráfekszik 1..2..Ryback kitör ekkor Orton visszajönne a ringbe de Miz lerúgja a ring széléről aztán kimegy és elővesz egy kendó botot amit széttör Orton-on ezután visszamegy a ringbe egy acél székkel amivel nekiesik a Big Guy-nak és miután Batisa elintézte kint lévő ellenfelét bemegy a ringbe és amikor a Miz egy nagyot suhintana Ryback-re akkor kiveszi a kezéből a széket és ő kezdi el használni pár ütés után kioszt egy Inverted DDT-t ráfekszik 1..2..Miz felrántja a vállát.Batista kimegy a ringből Christian nekitámadna de őt leteríti egy Spear-rel aztán betesz a ringbe két asztalt egy széket és az acél lépcső nagyobbik darabját amikor visszaér a ringbe Evan már bent van és kiosztja a Cm Punk Comeback-et amit egy Bulldog követ az acél lépcsőre majd felmászik a sarokba de Batista kezd fölállni ezért ad neki gy Crossbody-t PIN 1..2..Batista kitör majd odamegy a Miz-hez akit felsegít és ketten nekiesnek az első WWE Hardcore bajnoknak aztán felállítják az egyik asztalt a sarokhoz támasztva a másikat pedig simán a ringben közben visszatér a ringbe a Vipera és kioszt egy RKO-t Evan-nek másik ellenfelének pedig kiosztja a Triple H Comeback-et majd amikor megfordul Christian érkezik a sarokból egy székkel amivel leteríti Orton-t aztán kioszt egy Whisper in the Wind-et utána pedig egy People's Elbow-ot osztana ki de Ryback felkel és egy Clothesline From Hell-el a földre küldi Captain Charisma-t Evan-t felemeli a feje fölé és nekidobja a ketrec oldalának Christian-nak pedig kiosztja a Shell Shocked-et ráfekszik 1..2..de érkezik a Miz aki megmenti a meccset de jön Batista is aki nekilöki a Miz-t a ringsarokhoz felállított asztalhoz Christian-t kiviszi a ringből és nekilöki a másik acéllépcsődaraboknak aztán pedig ad egy Batista Bomb-ot is rá a lépcsőre Randy ezalatt Bourne-hoz megy és visszaviszi a ringbe egy létra társaságában kit pedig egy asztalt állít fel a ringben pedig a létrát állítja fel majd a vállára kapja ellenfelét és fölmászik vele a létrán és kiosztja az Attitude Adjutment-et a létra tetejéről rá a kint felállított asztalra.A Sword kiiktatta Christian-t és Evan-t tehát mindhárman az ellenfél csapat vezetőjére koncentrálnak.Ryback felülteti a sarokba és készül a Superslex-re amit meg is tud csinálni rá a korábban felállított asztalra majd összenéznek és jelzik a Triple Powerbomb-ot amit az acél lépcsőre bevisznek majd Randy ráteszi a lábát ellenfele mellkasára a bíró pedig számol 1..2..3!
A mérkőzés győztesei: Randy Orton, Batista és Ryback, The Sword

JL: Múltkor is és most is ők nyertek.. Pedig hatalmasat küzdött a Best Team.. 
MC: Igen, megérdemelték volna a győzelmet, de ez most nem jött össze. A Sword jobbnak bizonyult.
JBL: Én azért nem mondanék le ennyire a Best Team-ről, szerintem ennek még lesz folytatása! 
JL: Lehetséges. Most viszont már csak a főmeccs maradt, nézzük meg, hogy hogyan jutottunk el idáig!


JBL: Tehát most kiderül minden! Kiderül, hogy a Show off, vagy a Beast fog győztesként távozni. Kiderül, hogy tényleg elpusztítja-e Brock Ziggler-t, vagy a Show off uralkodása folytatódik, jön a főmeccs!


Dolph Ziggler vs Brock Lesnar WWE bajnoki Hell in a Cell meccs: 
Először a fenevad, Brock Lesnar zenéje szólal meg, aki magabiztosan érkezik a ringbe, Paul Heyman társaságában. Ezután az egész aréna a „Show off! Show off!” skandálásra kezd el egészen hangosan, majd pedig megszólal a WWE bajnok, Dolph Ziggler bevonulózenéje. Ziggler elszántan a ringbe megy, még egyszer felmutatja az övet, és odaadja a bírónak. Ezután ő is és Brock is a ring közepére mennek, majd pedig felnéznek, a ketrec pedig leereszkedik! Ezután megszólal a gong, Brock pedig vicces kedvében van. Kioszt egy pofont Ziggler-nek, majd pedig megfordul és elneveti magát, ám amit ekkor kap arra még ő sem számít. Ziggler egy hatalmas German Suplex-el dobja őt el, majd pedig egy hatalmas Clothesline-nal dönti őt le! Ezután a földön kezdi el öklösökkel sorozni Lesnar-t, a közönség pedig tombol. Ziggler felhúzza Brock-ot, majd pedig úgy kilöki a ringből ellenfelét, hogy azt a ketrec fogja meg. A fenevad alig, hogy feláll Ziggler azonnal ledönti egy hatalmas ugrással a felső kötélről! Ezután a ringen kívül oszt ki Lesnar-nak egy hatalmas German Suplex-et, és most is a ketrec széle fogja meg a fenevadat. Brock próbál visszatámadni, de tehetetlen, Ziggler hatalmas formában van. Dolph egy hatalams Superkick-el aztán végleg elintézi a fenevadat. Heyman idegesen járkál a ringen kívül, Ziggler pedig nevetni kezd. Brock hirtelen felugrik és nekiesik Ziggler-nek, ám Dolph egy Powerbomb mozdulattal egyenesen az acéllépcsőre hajítja a fenevadat! Brock hatalmasat ordít, érthető, hisz hatalmas fájdalommal jár egy ilyen esés. Ziggler arcán m ég mindig látszik az elszántság. A meccs előtt azt nyilatkozta, hogy bármi áron, de meg fogja állítani a fenevadat. Úgy tűnik, hogy az ígéretéhez hű is marad. A WWE bajnok kivesz a ring alól egy acélszéket, és egy hatalmasat csap Brock hátára. A fenevad eddig nagyobb verésben részesül, mint a SummerSlam óta bármikor.. Az sem volt piskóta amit Stone Cold-tól kapott, de Ziggler megmutatja, hogy nem hiába ő a WWE bajnok több, mint 1 éve. Brock próbál felállni, de a Show off nem hagyja neki. Jó technika, mert ha a fenevad egyszer formába lendül, kérdés, hogy ki fogja tudni megállítani.. Végül Ziggler a ringbe gurítja Brock-ot, ahol kioszt neki egy hatalmas Fame Asser-t, majd ismét kigurul, de csak annyi időre, még begurítja az acéllépcsőt. Ezután visszamegy. Ziggler megvárja amíg Brock nagy nehezen feláll, ezután kioszt neki egy hatalmas Dragon Strike-ot az acéllépcsőre! Ziggler ezután ráfekszik Brock-ra, a bíró pedig a közönséggel együtt számol PIN 1...2...de Lesnar felrántja a vállát! Hihetetlen! Brock ez után a hatalmas verés után is képes felrántani a vállát.. Ha Rob Van Dam és Stone Cold Steve Austin sem tudta őt legyőzni, akkor vajon Ziggler képes lesz? Vagy vajon, ha Orton, Punk, Barrett és a nemrégiben visszatért Corey Graves nem tudta leverni Dolph-ot, akkor Lesnar-nak sikerülni fog? Ziggler leül a sarokba, hogy kifújja magát azonban Brock hirtelen felül és nevet! Ziggler és mindenki ledöbben ezen. Ziggler arcán némi ijedtség is felfedezhető, de nem hátrál meg. Feláll, és nekiesik Brock-nak, ám ő egy hatalmas German Suplex-el kihajítja a ringből, és Dolph-ot a ketrec fogja meg! Ziggler beüti a fejét a ring szélébe is az esés közben, és úgy tűnik, hogy elájult. Brock ezután kigurul a ringből, és ott dobálja Ziggler-t, mintha csak egy zsák krumpli lenne.. Lesnar 20 (!!!) German Suplex-nél áll meg. Hihetetlen szám. Ziggler úgy tűnik, hogy teljesen elveszítette az eszméletét, már magánál sincs. Brock pedig csak tovább kínozza őt. Aprítja Dolph-ot. A kezét egyfolytában a ringet tartó oszlophoz nyomja, és ráüt egyet, majd mikor Ziggler már összeesik, megfogja az előbb már használt acélszéket, és egy hatalmasat csap Dolph fejére.. Talán a WWE legnagyobb kedvencének ennyi volt a bajnoki uralkodása. Brock rengetegszer rácsap ezután a Show off hátára, és belöki őt a ringbe, ahol ismét ütni kezdi. Ezután a sarokba igazítja az acéllépcsőt, és nekilöki Ziggler-t! Brock ezután a tőle már megszokott mozdulattal, vállal megy neki Dolph-nak, ezután pedig hirtelen felkapja, és egy hatalmas F-5-öt oszt ki neki! A közönség ekkor ledöbben. Ziggler-nek annyi.. Brock nevet, és kigurul a ringből, majd kivesz az alól egy kendo botot, amelyet leönt benzinnel! Ezután odamegy Heyman-hez, aki a ketrec rácsa között egyújt Brock-nak egy öngyújtót, ezzel pedig meg is gyújtja az előbb említett tárgyat a fenevad! Majd visszamegy a ringbe, és fejbe vágja vele Ziggler-t! Az égő Kendo botot végül a bíró oltja el. Brock pedig ráfekszik Dolph-ra PIN 1...2...de Dolph az utolsó pillanatban kiszabadul!!! Hihetetlen! A tömeg őrjöng Ziggler pedig feltérdepel, azonban Brock azonnal lerúgja őt.. A Show off-nak talán most jött el az a pont, ahonnan már nem tud fordítani.. Lesnar felhúzza őt, és a sarokba löki, ahol felrakja a felső kötélre, és kioszt Dolph-nak egy Superplex-et! Brock ezután ismét felmászik a sarokba, ám most egy acélszékkel a kezében. Ahogy fent áll a sarokban kigúnyolja a közönséget és Dolph-ot is, amire a hatalmas tömeg Dolph szlogenjének a skandálásával válaszol. Brock ezután elugrik, de Ziggler hirtelen felugrik, és a levegőben lerúgja Brock-ot egy hatalmas Homicidal Kick-el!!! Hihetetlen! Még maradt benne erő! A Show off nem adja fel, még mindig küzd! Ez fantasztikus! Ziggler ezután összeesik, de a tömeg még mindig egy emberként kiabálja a „Show off! Show off!” szlogent. Ziggler ennek hatására odakúszik Brock-hoz, és a bal kezét ráteszi, a bíró pedig számol PIN 1...2...de a fenevad felrántja a vállát! Ez hihetetlen! Dolph a kötélhez kúszik, és nagynehezen, de talpra áll! Azonban mire ez sikerül neki Brock is feláll, és egymásnak esnek! Hatalmas adok-kapok párharcot láthatunk, amelyből végül Dolph jön ki jobban. Hihetetlen, hogy egy ekkora verés után még maradt erre ereje.. Dolph kiosztana egy Suplex-et Lesnar-nak, ám ez nem sikerül neki, és fordítva sül el a mozdulat. Ziggler kapja a Suplexet Lesnar-tól. Brock ezután ismét kilöki Ziggler-t a ringből. A fenevad ezután odaigazítja az acéllépcsőt a ketrechez, és menedzserével együtt gúnyolódik Ziggler-en. A WWE 1 éve uralkodó bajnoka éppen, hogy csak térdre tud állni, Brock pedig olyanokat üvölt neki, hogy „Ennyire telik tőled?! Sz@rabb vagy, mint hittem!”. Ziggler ezután azonban hirtelen egy Spear-rel belevágja az acéllépcsőbe Lesnar-t! Heyman ekkor kétségbeesik. Több van még Ziggler-ben, mint bárki hitte. A közönség biztatására, Dolph a ringbe löki Lesnar-t, és kioszt neki egy hatalmas Dragon Strike-ot, majd pedig ráfekszik PIN 1...2...de hihetetlen! Brock felrántja a vállát! Ziggler ekkor már utolsó erejéből felmászik a sarokba, és ráugrana Brock-ra, ám ő hirtelen felugrik, és röptében kapja el a Show off-ot, és kioszt neki egy hatalmas F-5-öt egyenesen az acéllépcsőre! Brock ezután ráfekszik PIN 1...2..de Ziggler felrántja a vállát! Egy igazi harcos.. sosem adja fel! Ziggler a kötélhez kúszik, hogy feltápászkodjon, mikor a bíró azt mondja neki, hogy adja fel, ám erre Ziggler annyival felel, hogy „Az igazi harcosok sosem adják fel!” Ekkor pedig feláll, és nekimegy Lesnar-nak, ám ő most is eldobja egy hatalmas German Suplex-el! Brock egymás után 12 German Suplex-et oszt ki neki, így Ziggler ma már 35 ilyen mozdulatot kapott.. Brock ezután 3 darab F-5-öt oszt ki a már így is félholt Dolph-nak... Lesnar ezután ismét kigurul a ringből, és a pörölyt veszi kezébe, majd pedig ördögien mosolyog. A közönség teljesen le van döbbenve, Brock pedig rácsap egy hatalmasat a pöröllyel Ziggler fejére.. Dolph feje vérezni kezd, a bíró pedig meg akarja állítani a meccset, de Brock arrébb löki, és kioszt neki egy hatalmas F-5-öt, ezután pedig ráfekszik a bajnokra.. A közönség teljesen le van döbbenve, legbelül már tisztában vannak vele, hogy vége a meccsnek, a bíró pedig számol PIN 1...2...de ez nem lehet igaz!!! Hihetetlen!!!! Ziggler felrántja a vállát! Te jó isten! Atyaúristen!!! Ez valami hihetetlen! Az arénában síri csönd uralkodik. Brock pedig befogja Ziggler-t a Kimura Lock-ba! A tömeg Ziggler-ért szurkol, de úgy tűnik hiába. A bajnok elájult.. A bíró már épp leállítatná a meccset, mikor Ziggler még is feláll Brock-kal a kezén, ami valószínűleg eltört, és az acéllépcsőre vágja! Ezután alig, hogy magánál van, de felkapja a vállára Lesnar-t, és jönne a Dragon Strike, viszont Ziggler összeesik.. Ez hihetetlen.. Majdnem megvolt. Brock ezután nevet, és felkapja Ziggler-t a vállára, majd pedig kioszt neki egy hatalmas F-5-öt, és ráfekszik a bajnokra PIN 1...2...3!
A mérkőzés győztese, és az új WWE bajnok: Brock Lesnar 

Ahogy a bíró leszámolta a hármat, az orvosok már szaladnak be Ziggler-hez, Heyman pedig az övvel Lesnar-hoz.. 406 napig uralkodott Ziggler, de most vége a csodaszériának.. Miután Brock és Heyman távoztak Ziggler-t pedig kellőképpen ellátták, az orvosok segíteni akarnak Dolph-nak felállni, de ő nem hagyja, és kiesik a ringből.. Ott nagy nehezen feláll, a ketrec pedig felemelkedik. Dolph körbenéz a hatalmas tömeg pedig egy emeberként skandálja, hogy „Thank you Dolph!”. Ziggler szeméből kihullik pár könnycsep, majd összeesik.. Az orvosok odasietnek hozzá, és jelzik, hogy itt komolyabb segítségre van szükség. Dolph-ot hordágyon szállítják ki, majd pedig láthatjuk ahogy berakják egy mentőbe.. 

JL: Te jó isten.. Ez a meccs, valami hihetetlen volt.. Dolph egy igazi harcos, nem tudok én sem mást mondani, köszönjük Dolph!
MC: Csatlakozom...
JBL: Tehát drámai pillanatok után, de Brock Lesnar az új WWE bajnok! Ezzel zárult a 2014-es Hell in a Cell adása, holnap találkozunk. Viszlát!
JL: Viszlát!
MC: Viszontlátásra! 


Ezzel zárult tehát a Hell in a Cell gála. Megtört a csodaszéria, Brock Lesnar az új bajnok. Reméljük tetszett! Kérjük írjatok véleményt az adás alatt!

Írta: Cenation, ngirincsi, Ryder és AwesomeFM

Widget is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0