Elérkeztünk az év legdurvább PPV gálájához. A Kick off most kezdődik, itt élőben, Cm Punk szülővárosában ahol már így is hatalmas a hangulat, Chicagoban! A Kick off-fot egy beszélgetés indítja ahol ott van Bray Wyatt, Evan Bourne, Cody Rhodes, Booker T, Teddy Long és Josh Matthews. 

JM: Üdvözlünk mindenkit, élőben jelentkezünk Chicagoból! Mit szóltok a Kick off meccshez?
BT: Engem meglepett, hogy a Tag team meccs lesz az, mindenesetre nagyon várom!
CR: Engem meg az lepett meg, hogy ma nincs meccsem. De viszont így biztos, hogy nálam marad az öv. A Shield-től viszont remélem elveszi a Royal Skulls!
BW: Én is remélem. Két fiatal tehetség, tökéletes alakalom arra, hogy elkezdjék őket komolyan venni.
TL: Kemény kis meccs lesz!
EB: Szerintem nem avatunk új bajnokokat. Hogyha Big E és Ezekiel nem bírt velük, miért pont olyanok bírnának akik most szereztek egy kis hírnevet? 
CR: Azért az magában már elég nagy teljesítmény, hogy a WM után debütáltak, és már is így kedveli őket a közönség. Bírnám, ha megnyernék a meccset. 
JM: És a többi meccshez mit szóltok? Pl. ott van a WWE bajnoki meccs. Ott kinek szurkoltok?
EB: Ziggler-nek. 
TL: Ez kérdés? Hajrá Show off!!!
BW: Morrison. 
BT: Ziggler! 
CR: Hajrá Dolph!
JM: Nézzetek csak körbe, rég volt ilyen jó hangulat egy PPV Kick off-fon. 
TL: Nem hiába ez az év legdurvább gálája! 
CR: Ahogy mondod Teddy. Most még a dívák is eldurvulnak. Szerintem az is egy fantasztikus meccs lesz!
JM: Meglátjuk, azonban az időnk lejárt, jön a Kick off meccs! 

De előtte még köszöntenek minket a kommentátorok. 


JL: Jó estét!
MC: Igazán kemény este elé nézünk.
JBL: Vágjunk is bele!

Royal Skulls vs The Shield WWE Tag Team bajnoki meccs:  
Először érkezik a Face csapat majd jönnek a jól megszokott módon szurkolók között a Tag Team Bajnokok Dean Ambrose és Seth Rollins, a gongszó után pedig elkezdődöt a Kick Off mérkőzés, először Ambrose-Riley páros kezdett, Riley pedig fantasztikusan kezdett nagyon pörög ma Riley aki egy Drop Kick után bead egy Flapjack majd bepacsizza Corey Graves-t akin napról napra lenyügöz mindenkit és tegyük hozzá Ambrose-t már egyszer legyőzte, most viszont újabb kör kezdődött és Ambrose összeszedte magát és pacsizott Rollins-szal most viszont Rollins kezdett jobban egy szép felütés után egy Big Boot és ráfekszik 1...2 de Graves kiszabadul, majd Rollins bevágja a ring sarkába és jól megsorozza majd jön tőle egy Runnnig Chokesline majd jön a pecsi és jön Ambrose, nagyon szép csapatmunkát mutat eddig a Shield, nem hiába nevezik öket a legdominánsabb csapatnak a wwe-ben, közben Ambrose bead egy Headbutt-tot majd egy egy Bulldog-ot és ráfekszik 1...2 de megint túlélte Graves, nagyon úgy tűnik hogy a Shield győz mert egyenlőre a kihívó csapat nem nagyon tud újat, érdekeset, vagy pedig életjelet mutatni, közben a wwe univerzum kezdi bíztatni Graves-t a pacsira és csak azt kiabálják neki hogy "Let's Go Superman" közben pedig Ambrose befogja egy fejsatuba Graves-t akinek csak a fejét gyengítették majd Ambrose elég fura módon egy Sleeping Hold-ba fogja, Graves már áljuldozik viszont a szurkolók elég határozottan kiabálják hogy "Superman" Graves-re mind ha ez hatott volna és nagy nehezen ki is jött belőle de nem tudott pacsizni mert Ambrose hátulról leüti egy Chokesline-nal majd mászik a sarokba és ugorni készül....... de elvéti! Ezzel pedig pacsiidőt nyerve Graves-nek aki sikeresen oda is ér és jött a pacsi! És jön Riley mint egy bezárt állatt úgy jött a ringhez egy-két Chokesline után jött egy Flapjack és egy Spinebuster majd ráfekszik 1...2 de Ambrose kiszabadul, majd Riley készül a finisherére de Roman Reings jött zavarni aki kiosztott egy Speart Riley-nak! De nem tudott ráfeküdni mert jött Cena és elzavarta Reings-t közben Ambrose pacsizik Rollins-al míg Riley Graves-el és Ambrose kidobja Riley-t majd utánnarepüne de elvétette és telibe a kordonba száll közben pedig jönne Rollins-tól a God's Last Gift-re de parádésan beadja Rollins-nak az égből a Homicidal Kick-et! Ráfekszik !!! 1...2...3!!! Te jó ég!
Így a mérkőzés győztesei és az új WWE Tag Team Bajnokok: A Royal SkullsJBL: Te jó isten! El sem tudom hinni! Végre a két fiatal bajnok lett!
JL: Erre JBL szavakat alig lehet találni, mert amin végig mentek az már egészen fantasztikus.
MC: Erre a pillanatra még sokáig emlékezni fogunk. 

Ezzel ért véget az Extreme Rules Kick off meccse. Tartsatok velünk az adáson is! Írjátok le a véleményeteket a Kick off alatt!

Írta: Cenation és allah1997

 

Comment Box is loading comments...
Szabályzat
Online felhasználók
Mini-chat
+Mini-chat
0
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0